156 job matcher din søgning 156 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Gem
Grønlands Selvstyre
Genopslag. Behandler til Allorfik Avannaa i Ilulissat

Grønlands Selvstyre

Allorfik Avannaa tilbyder borgere i Avannaata Kommunia behandling mod alkohol-, hash- samt spilafhængighed, og der kan derfor forekomme rejser i bygderne, forebyggende opgaver og at være med ved forebyggelse i byen i samarbejde med kommunen på projekter. På centret er der p.t. fem behandlere, og en af behandlerne fungerer som gruppeleder.

Som behandler skal du bl.a.:

 • Motivere til behandling med Motivational Interviewing
 • Behandle og vejlede borgere med problemer med alkohol, hash og spil
 • Efterbehandle og undervise pårørende

Du vil få stor indflydelse på organiseringen af dit arbejde i samarbejde med Videncenter om Afhængighed, som også tilbyder supervision til dig.

Grønlands Selvstyre
Gem
Børnespecialisterne ApS Audiologopæd/logopæd

Børnespecialisterne ApS

BørneSpecialisterne er tilknyttet familier i hele Danmark, som vi superviserer i forhold til børnenes udvikling. Vi søger en audiologopæd, som har erfaring og stor interesse for specialområdet - herunder arbejde med børn med vidtgående handicaps/udviklingsforstyrrelser.

Du har erfaring eller kendskab til vejledning og implementering af ASK og har indgående kendskab til den tidlige sprogudvikling.

En stor del af arbejdstiden er vi på hjemmebesøg ved familier rundt omkring i hele landet. Kontoret ligger i Odense, men det også muligt at arbejde hjemmefra.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
JKS
Struktureret og kommunikativ Transport Coordinator

JKS søger for LS Intertank ApS i Fredericia

Er du slovakisk- eller polsktalende kombineret med engelskkundskaber? Er du god til at bevare overblikket i pressede situationer? Og er du samtidig stærk i datadiscipliner med en naturlig nysgerrighed i at forstå og løse komplekse sammenhænge? Så hører vi meget gerne fra dig!

Som Transport Coordinator bliver du en del af et team, der tilsammen er ansvarlige for koordineringen af transporten af vores mere end 170 lastbiler og 400 tankvogne. Transportgruppen består af vores 14 dygtige og dedikerede medarbejdere, der alle er stolte over at være en del af LS Intertank. Vi er fordelt i mindre teams med forskellige ansvarsområder, og du vil blive en værdsat medspiller i at sikre kvalitet og at supportere vores disponenter med planlægning og koordinering af transport af henholdsvis lastbiler og chauffører.

Gem
MV Polering ApS
Svensk och dansktalande kundservicemedarbetare i Löddeköpinge sökes med start snarast möjligast

MV Polering ApS

Danmarks största privata fönsterputs verksamhet, MV Polering, är nu igång med att expandera med ett helt nytt kontor i Löddeköpinge och söker därför kompetenta kundservicemedarbetare till vår nya avdelning.

Vi på MV Fönsterputs brinner för vår kundservice och därför söker vi nu två duktiga medarbetare till kundservice för att ge service till våra danska och svenska kunder via telefon och mail med stor passion!

Det är inte ett krav att du har erfarenhet från kundservice men man ska ha modet och viljan till att lära dig yrket till fullo.

MV Polering ApS
Godt Smil Tandlægerne Tandplejer til vores team i Sønderborg

Godt Smil Tandlægerne

Vi mangler så meget en god tandplejerkollega.

Du får en arbejdsdag fyldt med faglig sparring, søde kolleger og gode rare patienter? Vil du gerne en arbejdsplads, hvor vi er fleksible og lytter til dine behov? Har du lyst til at være en del af et team, hvor vi også lægger vægt på at have det godt sammen?

Som tandplejer får du dit eget klinikrum, et ServiceCenter og en reception, der bl.a støtter dig med at fylde din bog op. Du vil også få mødestabile og imødekommende kollegaer, der alle værner om og bidrager til et godt og sundt arbejdsmiljø.

GoGift.com A/S GoGift söker en Tender Manager

GoGift.com A/S, Valby

Vi söker snarast en erfaren Procurement Manager med ansvar för upphandlingar för den svenska och norska marknaden där vi expanderar och växer kraftigt.

Vi söker en kollega med gedigen erfarenhet inom upphandlingar till vårt svenska team, som är driven och proaktiv och vill vara med och utveckla vår framgångsrika globala säljorganisation. Olika språkkunskaper är meriterande, men för denna roll krävs flytande svenska i tal och skrift!

Mercuri Urval
Vi søger en ny Admin Manager

Mercuri Urval, Hellerup

Vores nuværende Admin Manager har besluttet sig for at påtage en ny rolle internt i Mercuri Urval. Derfor søger vi en ny erfaren og engageret kollega til stillingen.

For at lykkes og trives i rollen har du en udpræget service- og løsningsorienteret arbejdstilgang. Desuden evner du at spotte optimeringsmuligheder samt kan bevare overblikket – også når du håndterer flere opgaver på én gang.

Vores administrative forretningsgange skal understøtte vores forretning, således at vores kunder og konsulenter oplever smidige og professionelle processer. Det er således din mission at gøre livet nemmere for vores kunder og konsulenter, hvilket kræver at du proaktivt involverer dig og forstår, hvorledes de administrative processer kan understøtte og optimere forretningen.

Koppers Denmark ApS Procesoperatør

Koppers Denmark ApS, Nyborg

Du skal indgå i vores team af dygtige procesoperatører og arbejde på skiftehold. Driften er kontinuerlig, og holdene arbejder efter en vagtplan, så der er bemanding alle årets dage. Vi har 6 hold à 3 operatører, og arbejdstiden er kl. 06-14, 14-22 og 22-06 i turnus.

Dine arbejdsopgaver vil bestå i bl.a.:

 • Styring og overvågning af destillationsanlæg via centralt kontrolrum og runderinger.
 • Drift af tanklager.
 • Prøvetagning og lagerkontrol.
Forsvarets Efterretningstjeneste
Vil du analysere Kinas indflydelse i verden og betydningen for Danmark?

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) søger Kina-analytikere og kinesiske sprogkyndige med interesse for international politik

Behersker du kinesisk på højt niveau? Har du gode analytiske evner til at kunne finde de helt rigtige og relevante efterretninger, som FE har behov for? Har du en solid it-forståelse og evnerne til let at sætte dig ind i nye it-systemer? Ønsker du at arbejde indgående med at analysere Kinas internationale rolle, voksende indflydelse og betydning heraf for Danmark?

Hvis du kan svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, har vi et antal ledige stillinger.

StudentConsulting Danmark ApS Finnish-speaking Service coordinator

StudentConsulting Danmark ApS recruiting on behalf of Konica Minolta in Ballerup

Do you want an exciting everyday life in a dynamic and busy service team, where you have a good time together, always have the customer in focus, and are good at finding time for fun?

Tasks

 • Customer service through phone, email, and technical support of customers
 • Wide contact area for colleagues, customers, and partners
 • Various ad hoc tasks

Konica Minolta offers an exciting and dynamic work environment with different challenges and opportunities. As an an employee you also have free access to their gym, a good canteen, arrangement and less than 100 meters of public transportation.

Talentech Interim Translation Coordinator

Talentech, Copenhagen

Are you curious about HR tech and do you want to be an integral part of our efforts to deliver top-notch products and services to our clients?

Talentech is looking for an interim translation coordinator to join our product department. You will have a crucial role where you will be working closely with our product managers and in-house translation contributors as well as external translation agencies. You will have the possibility to influence the way we work with translations and contribute to optimizing the translation handling flow.

The position is a project hiring (9 months) but with the right match there is a possibility for permanent employment.

Temp-Team A/S Intern sælger med teknisk flair

Temp-Team A/S søger for Wapro A/S i Otterup

Kan du holde overblikket og yde professionel kundeservice, og vil du samtidig være med til at hjælpe med at beskytte mennesker, by- og naturområder mod oversvømmelse?

Wapro tilbyder en selvstændig stilling og en attraktiv mulighed for at arbejde i den voksende miljøindustri for dig, som er nysgerrig og ønsker at udvikle dig med jobbet og virksomheden.

Du vil komme til at arbejde proaktivt med salg i Danmark, og som kundesupporter vil din tekniske forståelse og erfaring med læsning af tegninger hjælpe dig med at forstå kundens behov – så kunden rådgives og tilbydes de bedste løsninger.

Flatpay ApS Finsktalende Customer Success Agent

Flatpay ApS, Herlev

Flatpay, Nordens nok hurtigst voksende fintech scale-up, søger en udadvendt og proaktiv Customer Success Agent til vores team i Herlev. Vi søger en person, der taler flydende finsk/dansk eller finsk/engelsk til at supportere vores kunder og sælgere i Finland.

Som en central del af vores rejse vil du være ansvarlig for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse med vores produkt og tjenester. Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

 • At supportere vores kunder via telefon og e-mail
 • At proaktivt følge op på vores eksisterende kundeportefølje
 • At supportere vores kunder og sælgere med lettere teknisk support
Flatpay ApS Tysktalende Customer Success Agent

Flatpay ApS, Herlev

Flatpay, Nordens nok hurtigst voksende fintech scale-up, søger en udadvendt og proaktiv Customer Success Agent til vores team i Herlev. Vi søger en person, der taler flydende tysk/dansk eller tysk/engelsk til at supportere vores kunder og sælgere i Tyskland.

I rollen som Customer Success Agent hos Flatpay får du en unik mulighed for at være med på vores vækstrejse i Europa efter en meget succesfuld start i Norden. Dine arbejdsopgaver vil inkludere:

 • At supportere vores kunder via telefon og e-mail
 • At proaktivt følge op på vores eksisterende kundeportefølje
 • At supportere vores kunder og sælgere med lettere teknisk support
NKN Management Inc.
Salgskonsulent i tropiske omgivelser. Kickstart din karriere i salgsbranchen. Bliv en del af et skandinavisk salgskontor i rivende udvikling – vi søger både dansk- og norsk-talende

NKN Management Inc., Manila, Filippinerne

Vores salgsafdeling er i rivende udvikling, og vi har brug for flere dygtige medarbejdere, der kan løfte opgaven og være med til at lave salg telefonisk for et af Danmarks førende salgskontorer.

Vi søger flere talentfulde salgskonsulenter til vores salgsafdeling med base i Manila på Filippinerne. Du vil indgå i et ungt, inspirerende og socialt miljø. Vi sørger for uddannelse, bolig, og meget mere.

Din primære opgave vil være at tage kontakt til danske erhvervsdrivende via telefon og e-mail. Erfaring med telemarketing og salg er ikke et krav, da vi sørger for en grundig oplæring og uddannelse.

NKN Management Inc.
GoGift.com A/S GoGift is looking for new colleagues to join our Sales Team for Finland

GoGift.com A/S, Valby

Do you have a flair for outreaching sales and are you good at building strong customer relations? Are you fluent in Finnish and want to join a multicultural workplace?

We are looking for a new colleague to our Finnish Sales team, who is eager to join and grow our successful Finish and global sales organization. In this role proficient Finnish and English are required, and other languages will be plus! However, your new everyday life will take place from our office in Valby, Copenhagen in Denmark.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV