110 job matcher din søgning 110 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

PiiPL ApS Projektleder til innovative maskinløsninger

PiiPL ApS søger for Nicholaisen A/S i Hørning

Har du erfaring med projektledelse, og kan du kombinere det med flair og interesse for salg?

Så kan du blive en del af en virksomhed, hvor holdånd er i højsædet. Vi har fokus på at sikre effektiv drift hos vores kunder, da kundernes succes også er vores succes.

Hos vores kunder installerer og servicerer vi maskiner til træindustrien, der forbedrer produktiviteten og minimerer produktionsomkostninger.

Du vil blive en del af et team, hvor målet er at sikre alle de krav, der kan defineres i faserne innovation og skitsering. Kravene bliver efterfølgende dokumenteret i en kravspecifikation på det givne projekt.

Vigtige arbejdsopgaver vil være:

 • Udfærdige kundens kravspecifikation for leverancen
 • Håndtere tilbud fra leverandører
Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
Al-Totalservice ApS Køkkenmontør søges

Al-Totalservice ApS, Odense

Vi monterer køkkener for et større dansk køkkenfirma, og søger en køkkenmontør til montage af køkkener - hovedsageligt på Fyn. Der vil til tider også skulle udføres almindeligt tømrerarbejde.

Du kan tilbyde os:

 • Du er faglært tømrer eller snedker, eller har anden relevant baggrund.
 • Erfaring med montage af køkkener og inventar foretrækkes.
 • Du kan arbejde selvstændigt.

Vi kan tilbyde dig:

 • God løn efter kvalifikationer.
 • Firmabil.
 • Fleksibel arbejdstid.
Mercuri Urval
Ledende overtandlæge til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

Mercuri Urval søger for Rigshospitalet

Banker dit hjerte for ledelse og vil du være en del af et internationalt anerkendt fællesskab, hvor behandling, forskning og uddannelse er i verdensklasse, så er du vores næste kollega.

Vi leverer topprofessionelt arbejde inden for tand-, mund- og kæbekirurgi til patienter fra hele landet. Det er en afdeling i positiv udvikling både strategisk, innovativt og i størrelse, hvor du som en del af afsnitsledelsen får mulighed for at give dit bidrag til et højt specialiseret område.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 90 medarbejdere, hvor der er fokus på tværfaglighed, sparring og hvor vi hver dag arbejder for bedre og mere innovativ pleje.

Mercuri Urval
Trævarefabrikernes Udsalg Butiksassistent M/K 37 timer – barselsvikar

Trævarefabrikernes Udsalg, Odense

Da vores medarbejder i vores butik i Odense skal på barsel, mangler vi nu en butiksassistent (37 t/uge) til ansættelse hurtigst muligt. Ansættelsen vil løbe minimum året ud.

Trævarefabrikernes Udsalg tilbyder dig en travl og spændende hverdag, hvor du i høj grad selv har indflydelse på, hvordan den formes. Du kommer til at arbejde sammen med et team af trævare-folk, som har det godt sammen på arbejdspladsen. Og vi er meget lydhøre over for gode idéer, der kan gavne og udvikle butikken.

Stevns Kommune Stevns Kommunale tandpleje søger klinikassistent til barselsvikariat

Stevns Kommune, Store Heddinge

Klinikassistent søges til et barselsvikariat på 35 timer pr. uge fra den 1. maj 2023. Vikariatet har en varighed på 1 år med mulighed for fastansættelse.

Så hvis du er en kvalitetsbevidst, omsorgsfuld og initiativrig klinikassistent med mod på faglige udfordringer, glæder vi os til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Silkeborg Beslag & Værktøj A/S
Interne sælgere

Silkeborg Beslag & Værktøj A/S

Kan du tale med alle typer kunder, og trives du med at lave gode kunderelationer og finde løsninger, der opfylder dine kunders ønsker og behov? Så kan det være dig, som vi mangler hos Silkeborg Beslag & Værktøj A/S. Som medarbejder hos SBV får du stor kontaktflade med både kunder og leverandører.

Hos os er dagligdagen aldrig ens, for vi støder hver dag på nye specielle efterspørgsler, da vi kan lidt mere end det ordinære i branchen. Lige nu har vi så travlt, at der er plads til flere nye kollegaer, både en intern sælger inden for tøj, men også en intern sælger inden for elværktøj, beslag m.m. Arbejdsopgaver:

 • Salg til vores professionelle kunder
 • Bestilling af varer inden for eget ansvarsområde
 • Fremskaffelse af specialvarer
Silkeborg Beslag & Værktøj A/S
JO Plast A/S Dygtig medarbejder til plastarbejde

JO Plast A/S, Skanderborg

JO Plast søger en erfaren håndværker grundet stigende efterspørgsel på emner i vores manuelle plastafdeling. Vi søger en erfaren person til manuelt plastarbejde: bukning, limning, plastsvejsning osv.

I samarbejde med dine kolleger vil du være med til at opnå den bedst mulige kvalitet i produktionen og sikre, at kunderne får deres varer til tiden.

JO Plast er en plastvirksomhed med 10 ansatte beliggende i Stilling ved Skanderborg.

Du kan arbejde selvstændigt og er meget omhyggelig. Du er proaktiv og løsningsorienteret i din tilgang til dine opgaver og de udfordringer, du møder.

XL-BYG
Trælastsælger til XL-BYG Tømmergaarden Nykøbing

XL-BYG, Nykøbing M.

Motiveres du af salg og er go’ til det? Og brænder du for at yde markedets bedste service? Så er det dig, vi mangler!

Det er vigtigt, at du trives i jobbet hos os. Du vil opleve et spændende og afvekslende job med stor fleksibilitet og mulighed for at planlægge og sætte præg på din arbejdsdag.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, som matcher din baggrund og erfaring, og du vil blive del af et solidt og sammentømret team, hvor alle spiller en vigtig rolle. 

XL-BYG
Godt Smil Tandlægerne Klinikassistent til Skanderborg!

Godt Smil Tandlægerne

Vi søger lige nu en dygtig klinikassistent, der har lyst til at blive en del af et skønt team, hvor faglig sparring går hånd i hånd med et godt kollegialt samvær.

Du bliver en del af et nyt team på en topmoderne klinik med god patienttilgang, men hvor vi også kan følge med i dagligdagen og give vores patienter en god oplevelse.

Derudover tilbyder vi:

 • En vigtig rolle på klinikken i forhold til at hjælpe din tandlæge til at udføre den optimale behandling.
 • Gode og ordnede forhold på en klinik, hvor vi har fokus på den gode patientoplevelse.
 • Medindflydelse på dagligdagen på en klinik i vækst.
People Company Intern Sælger, Stålprofiler - Forhandlersalg

People Company søger for Triplan International A/S i Ishøj

Vi søger en struktureret og salgsorienteret Intern Sælger til at arbejde med tilbudsopfølgning, rådgivning og salg/ordremodtagelse af både standard- og specialprodukter indenfor et bredt sortiment af stålprofiler til byggeriet.

Du vil få en teknisk rådgivende rolle overfor kunderne, som du sammen med vores team af dedikerede kolleger skal vejlede og servicere med viden og praktisk knowhow om stål-/bygningsprofiler.

Du har ideelt set en uddannelse indenfor trælastbranchen i bagagen, og har du ovenikøbet også en håndværksmæssig baggrund/erfaring, så er det absolut et plus, men ikke et krav.

STARK Danmark
Sælger til trælasten

STARK Danmark, Roskilde

Ønsker du et arbejde med fokus på salg og service til forretningens professionelle kunder? Og har du evnen til at lytte til kundernes behov?

Vi sætter en ære i at yde god service, ekspedition og rådgivning til alle vores kunder, og klarer en travl hverdag med et godt humør – det forventer vi også af dig.

”Jeg er vild med vores strategi, fordi den klare røde tråd gør det nemmere for mig, hver dag, at give kunderne en god oplevelse, når de handler i forretningen”, siger Carsten Lund, medarbejder i STARK.

STARK Danmark
Zystm A/S CNC programmør/operatør

Zystm A/S, Herning

Zystm A/S er tilblevet på en drøm om at gøre en forskel i branchen inden for indretning og rådgivning af logistiske løsninger til sundhedssektoren og laboratorier. Vi søger en programmør/operatør til programmering samt kørsel med CNC i plademøbel samt kompaktlaminat.

Du skal kunne programmere i WoodWOP. 3-aksel eller lignede, og du skal have god tegningsforståelse. Derudover vil det være en fordel, hvis du har kendskab til værktøjsoptimering samt skæredata, struktur i lagring af programmer samt programoptimering for tidsoptimering under kørsel.

Vi kan tilbyde en superdynamisk og fleksibel arbejdsplads samt en mulighed for at sig fagligt og personligt.

XL-BYG
Hybridsælger til XL-BYG Thorsø

XL-BYG

Vil du prøve kræfter med fremtidens sælger-/konsulentrolle?

Du har den unikke evne til selv at effektuere kundesalg, hvad enten kunden er en erhvervsvirksomhed eller et håndværkerfirma. Du kan introducere kunden til vores brede varesortiment inden for bl.a. maling, beklædning, værktøj og byggematerialer og etablere relationer og samhandel.

Dine hverdage vil veksle mellem eksterne og interne dage, hvor du sammen med vores faglig dygtige, engagerede interne salgsmedarbejdere skaber løsninger for kunderne.

XL-BYG
XL-BYG
Trælastsælger til XL-BYG Lollands Trælast

XL-BYG, Rødby

XL-BYG Lollands Trælast søger en dygtig og ambitiøs trælastsælger, der kan styrke samarbejdet med og vedligeholde salget til vore mange loyale kunder samt udbygge og udvikle egen kundeportefølje. Som trælastsælger i vores lokalt forankrede XL-BYG bliver du udfordret og får udviklet dine kompetencer og dit salgstalent.

I tæt samarbejde med fagligt dygtige kollegaer får du ansvaret for dine egne kunder. Vi forventer, at du er uddannet inden for branchen – alternativt at du har en håndværkerbaggrund og erfaring med B2B-salg.

XL-BYG
XL-BYG
Trælastsælger

XL-BYG, Hadsund

Igennem snart 20 år har en af vores trælastsælgere været en fast del af sælgerteamet i XL-BYG Hadsund, hvor han har skabt langvarige relationer til vores kunder.

Da han nu fortsætter sin karriere i vores forretning i Møldrup, efterlader han sig en stor kundeportefølje, som er lige til at samle op.

Derfor har vi brug for en dygtig og kompetent sælger, som vil overtage jobbet og være med til at servicere vores mange trofaste kunder.

XL-BYG
GMB Produktion ApS Kvalitetssikringsmedarbejder til produktionen hos GMB Produktion

GMB Produktion ApS, Fårvang

Vi leder efter en kollega med en håndværksmæssig baggrund, der har god tegningsforståelse og byggeteknisk indsigt.

Vores nye kollega vil blive en del af en dynamisk organisation, hvor hver dag byder på nye udfordringer og muligheder.

Vi tilbyder dig en alsidig og spændende hverdag og god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Rationel – Vinduer og døre
Servicekoordinator

Rationel – Vinduer og døre, Herning

Er du en dygtig koordinator med god byggeteknisk forståelse og trives du med at yde god rådgivning og give kunder og samarbejdspartnere den bedste oplevelse når de henvender sig?

Vi tilbyder en stilling i et engageret team i en uformel virksomhed, der har stor fokus på vores medarbejderes trivsel. Trods en travl og ambitiøs hverdag er tonen afslappet og uformel, og vi tager os tiden til at hjælpe hinanden og sammen sikre den bedste kundeservice.

Du bliver en del af et service team der i tæt samarbejde håndterer sagsbehandling, rådgivning, reklamationsbehandling og kundeservice.

Rationel – Vinduer og døre
Tandlægerne Grangårdscentret I/S Tandplejer søges til tandklinik

Tandlægerne Grangårdscentret I/S, Støvring

Vi søger en tandplejer til en fast stilling pr. 01.05.2023 eller evt. senere (efter aftale). Vi forventer at du er en selvstændig, fleksibel, engageret, kvalitetsbevidst og serviceminded tandplejer. En med et godt humør, som har lyst til at blive en del af et velfungerende team.

Du vil arbejde selvstændigt og få tildelt dine egne patienter. En af klinikkens tandlæger er efteruddannet i parodontose og du vil få et tæt samarbejde med ham omkring behandlingsforløbene af dine PA-patienter.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en afslappet atmosfære. Vi har patienterne i fokus og vi prioriterer et højt fagligt niveau.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV