226 job matcher din søgning 226 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

DIS Study Abroad in Scandinavia
External Lecturer for Developmental Disorders Course (Summer 2023) - DIS Copenhagen

DIS Study Abroad in Scandinavia

DIS Study Abroad in Scandinavia is currently hiring an external lecturer with strong teaching skills for Developmental Disorders in Summer 2023.

DIS

The course will be offered May 23 to June 9. Courses typically meet for 3 hours per day, Monday through Friday, and include two field studies.

Main tasks and responsibilities

 • Classroom teaching and other experiential learning activities
 • Student assessment, grading, and feedback throughout the course
DIS Study Abroad in Scandinavia
IBA Erhvervsakademi Kolding Timelærer til undervisning i IT-infrastruktur eller IT-arkitektur

IBA Erhvervsakademi Kolding

Vi søger en timelærer, der har evner inden for it-infrastruktur eller it-arkitektur, der har lyst til midlertidigt at indgå i vores fantastiske team af undervisere.

Vi søger en kollega, der har lyst til:

 • At undervise og skabe fremtidens talenter inden for it-arkitektur og it-infrastruktur.
 • Alsidige og varierende opgaver inden for undervisning, planlægning samt eksamination.

Vi tilbyder et fantastisk arbejdsmiljø i vores nye, moderne bygning på havnen i Kolding, samt en spændende arbejdsplads med rig mulighed for at udfordre dig selv.

Telenor Learning Designer & Facilitator

Telenor, Copenhagen

Do you want to be a part of Telenor’s leading Learning and Development environment?

As Learning Designer and facilitator, you will play a pivotal role in ensuring that Telenorians have the right skills to deliver on its short- and long-term business strategy. In close collaboration with Head of Leadership Development, you will be responsible for designing and delivering a suite of learning programs for leaders and employees across our global organization.

Københavns Erhvervsakademi Stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester med lyst til at give sin viden videre

Københavns Erhvervsakademi

Vil du videregive din faglige viden til næste generation el-installatører?

Hvis du er stærkstrømsingeniør, el-installatør eller maskinmester venter der dig et spændende job blandt gode og engagerede kolleger, der står parat til at få dig ind i undervisningens spændende verden.

Se video om Københavns Erhvervsakademi som arbejdsplads

Du bliver ansat som underviser og bliver en del af det team, der står for undervisningen af fuldtids- og deltidsstuderende på El-installatøruddannelserne på KEA – Københavns Erhvervsakademi.

Som en del af underviserteamet er du med til at udvikle og gennemføre uddannelserne. Du vil primært undervise i tekniske fag såsom matematik, el-tekniske beregninger, installations- og forsyningsteknik, men den endelige sammensætning af fag afhænger af din profil.

Stevns Kommune Tandlæge til en tidsbegrænset stilling

Stevns Kommune, Store Heddinge

Stevns Kommunale tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge. Ansættelsen har en varighed på et år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

Frederiksberg Hf-Kursus Uddannelsesleder

Frederiksberg Hf-Kursus

Frederiksberg HF er en almen dannende ungdomsuddannelse med en bred målgruppe.

Som uddannelsesleder på Frederiksberg HF bliver du en del af skolens ledelsesteam, og din primære opgave er at sikre god ledelse af såvel medarbejdere som elever. Du varetager sammen med ledelsesteamet og skolens undervisere kvalitetssikringen af den pædagogiske udvikling og de rammer, der understøtter god læring i dagligdagen for en mangfoldig elevgruppe.

Frederiksberg HF ønsker at være en rummelig skole, både når det gælder elever og medarbejdere. Kollegialt præges kulturen af et godt sammenhold, hvor lærerne f.eks. sparrer med og støtter hinanden i håndteringen af udfordringer.

Above & Beyond
Erfaren DE&I Facilitator & Konsulent

Above & Beyond, Copenhagen

Brænder du for diversitet og inklusion, og vil du spille en central rolle i at hjælpe store virksomheder med at opnå balanceret ledelse, inkluderende kultur og en mangfoldig talent-pipeline?

Du vil være ansvarlig for at facilitere træning og workshops inden for diversitet i bredeste forstand, ligestilling og inklusion. Stillingen vil indebære at skabe et trygt miljø, hvor virksomheder og deres medarbejdere bliver inspireret og føler sig trygge ved at have åbne, produktive samtaler om DE&I for at fremme adfærdsændringer.

Du får adgang til et bredt netværk bestående af kunder, erhvervsskoler, HR- og DE&I-chefer, ambassadører og strategiske partnere samt mulighed for at deltage i internationale events og konferencer.

Above & Beyond
Hillerød Kommune Tandlæge 35 timer til Hillerød Kommunale Tandpleje

Hillerød Kommune

Hillerød Kommunale Tandpleje søger en faglig stærk tandlæge til en fast stilling på 35 timer om ugen pr. 1. juni 2023.

Stillingen er i Basistandplejen, hvor du vil få rutinerede og gode kollegaer, hvilket giver rig mulighed for faglig sparring og samarbejde.

Du vil blive en del af vores team – tandlæger, specialtandlæger (orto), tandplejere og klinikassistenter og vi er alle samlet i vores nybyggede og moderne Tandplejehus, som ligger på Carlsbergvej 13B – tæt på Hillerød station.

Vi kan tilbyde dig

 • et fagligt stærkt miljø
 • et spændende og udfordrende job i et inspirerende arbejdsfællesskab
 • dygtige og engagerede kollegaer
5R People ApS
Uddannelsesansvarlig til Danmarks største kontaktcenter

5R People ApS, Aarhus

5R People er Danmarks største kontaktcenter med mere end 500 ansatte fordelt på 5 lokationer.

Se video om 5R People ApS som arbejdsplads

Vi søger lige nu en dygtig og engageret Uddannelsesansvarlig til at udvikle, implementere og undervise i interne uddannelsesprogrammer, der forbedrer både vores medarbejderes- og lederes færdigheder og viden. Udover uddannelse arbejdes der sideløbende med andre projekter i HR hjulet, som skal initieres. Din primære arbejdsplads vil være vores kontor i Aarhus, men som Uddannelsesansvarlig, vil du i tæt relation med HR, være ansvarlig for at koordinere og kvalitetssikre, at alle tiltag bliver forankret hos vores afdelingsledere og ledere i linjen, i alle vores 5 afdelinger.

5R People ApS
Business College Syd Underviser i IT

Business College Syd, Sønderborg

Er du erfaren IT-konsulent med mod på et brancheskift, så er jobbet som underviser i IT måske noget for dig?

Dine primære opgaver er at tilrettelægge og gennemføre undervisning i IT. Du skal primært undervise i dagtimerne på AMU-kurser, men der kan også forekomme undervisning på virksomhedstilpassede hold.

Undervisningen foregår dels i vores åbne værksted i Sønderborg, dels vil der være virksomhedsforlagt undervisning i Sønderjylland og online undervisning af vores kunders ansatte i Danmark og resten af verden.

NEXT Uddannelse København Timelærer i bæredygtighed til NEXT Business

NEXT Uddannelse København, Ballerup

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Er du en passioneret og engageret underviser, og har du erfaring med at arbejde med bæredygtighed? Har du viden om grøn omstilling, ESG, klimaregnskaber, bæredygtig forretningsudvikling, cirkulær økonomi eller lignende?

NEXT Business er en del af Ballerup Business Campus og består af flere merkantile erhvervsuddannelser: EUD, EUX, EUS, Hovedforløb, ny mesterlærer samt efteruddannelser og har ca. 30-40 lærere og ca. 400 elever.

VIA University College
Chefkonsulent til uddannelsesudvikling

VIA University College, Aarhus

Brænder du for at understøtte udviklingen af fremtidens professionsuddannelser gennem involverende forandrings- og udviklingsprocesser?

Sammen med dekaner og uddannelsesledere skal du som chefkonsulent bl.a. kunne identificere udviklingsbehov, tilrettelægge og gennemføre kreative og involverende forandringsprocesser og evaluere små og store strategiske udviklingsinitiativer i uddannelserne.

Vores team rummer en unik sammensætning af kompetencer, historie og erfaring fra stort set alle områder og niveauer i VIA. Det bringer vi alt sammen i spil i den vigtige opgave, VIA har med at sikre og udvikle kvalitet i alle uddannelser. Så vi både i dag og fremover har uddannelser, vi og de studerende kan være stolte af.

VIA University College
Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
Vejleder til EUC Online

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Holbæk

Bliv en del af Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution og landets største udbyder af online merkantile grundforløb.

Du bliver den, der skal gribe og følge op på henvendelser fra potentielle elever, som ikke går direkte til øvrige vejledere eller til administrationen. Du skal sikre, at kommende elever får søgt ind på rette uddannelse.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • Aktivt sikre optaget ved at følge op potentielle elever, der har vist interesse via kontaktformular på hjemmeside eller kontakter skolen på telefon, herunder vejlede om uddannelsesmuligheder, evt. støtte med ansøgningsproces (og kunne guide potentielle elever til at søge via optagelse.dk)
 • Sikre at elever opfylder adgangskrav, herunder adgangsgivende eksamen, har uddannelsesklip m.m. samt sikre, at eleven har forståelse for uddannelsen og uddannelsens krav
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Vi søger en docent til det merkantile fagområde

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi – går til ”next-level” som viden- og uddannelsesinstitution. Kan du være med til at stå i spidsen for vores faglige videnudvikling til gavn for virksomheder og studerende? Så er du måske vores nye docent.

Du vil komme til at arbejde med strategisk understøttelse af særligt det merkantile programområdes arbejde med videngrundlaget, hvor du vil skulle

 • støtte til programledelserne i deres arbejde med at gennemføre baggrundsanalyser og formulere strategiske handlingsplaner for arbejdet med videngrundlaget.
 • planlægge, styre og fagligt lede forsknings- og udviklingsaktiviteter i samarbejde med programområdets fagmiljøer, til gavn for dets studerende og i samarbejde med relevante erhverv og virksomheder.
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
AMU Nordjylland
Faglærer til elektronik

AMU Nordjylland, Aalborg

Vil du være med til at formidle den sidste nye produktionstekniske viden til elektronikindustrien? Og samtidig få et fagligt løft selv?

Arbejdsopgaverne vil veksle mellem teoriundervisning og praktisk undervisning i vores praktiklokaler, naturligvis i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer inden for samme fagområde.

Vi tilbyder dig en fast stilling på gennemsnitligt 37 timer om ugen, hvor opgaverne primært er udvikling, planlægning og gennemførelse af undervisning på erhvervsuddannelser (EUD) såvel som efteruddannelse (AMU-kurser).

AMU Nordjylland
Fonden for Sociale Investeringer Fonden for Sociale Investeringer søger underviser og jobkonsulent til vores jobskabende programmer

Fonden for Sociale Investeringer, København

Vi søger en skarp, engageret og kvalitetsbevidst jobkonsulent til Fonden for Sociale Investeringer.

Gennem målrettede jobtræningsforløb arbejder du på at løfte borgernes personlige fundament og deres faglige forudsætninger. Du skaber et udviklende fællesskab med plads til alle, så borgere kan se fremad og tro på sig selv og deres muligheder. Efterfølgende følger du borgerne og støtter dem i at fastholde både motivation og job.

Vores mål er, at borgerne kommer i job eller i uddannelse. Du skal derfor kunne motivere, flytte mennesker, styrke deres selvtillid og i tæt samarbejde med kommune, virksomhed og borgerne selv finde det bedste job for vedkommende.

Beredskab Øst I/S
En til to viceberedskabsinspektører

Beredskab Øst I/S, Søborg

Vi bestræber os på at være et af Danmarks førende beredskaber, hvor hverdagen er alsidig, og hvor værdierne samarbejde, innovation, kompetencer, kvalitet og ansvar kendetegner dagligdagen og medarbejderne. Vil du være en del af os, så grib chancen nu!

En af vores kollegaer har søgt nye udfordringer, og vi søger derfor en til to viceberedskabsinspektører, som skal fungere som holdleder/brandmester i det operative virke, men som også skal være med til at understøtte fortsat udvikling ved eksempelvis fokus på kompetenceudvikling og undervisning af brandfolk og holdledere eller kerneopgaverne inden for det brandforebyggende område med brandsyn.

Mercuri Urval
Ledende overtandlæge til kæbekirurgisk afdeling på Rigshospitalet

Mercuri Urval søger for Rigshospitalet

Banker dit hjerte for ledelse og vil du være en del af et internationalt anerkendt fællesskab, hvor behandling, forskning og uddannelse er i verdensklasse, så er du vores næste kollega.

Vi leverer topprofessionelt arbejde inden for tand-, mund- og kæbekirurgi til patienter fra hele landet. Det er en afdeling i positiv udvikling både strategisk, innovativt og i størrelse, hvor du som en del af afsnitsledelsen får mulighed for at give dit bidrag til et højt specialiseret område.

Du bliver en del af et fagligt dygtigt team på 90 medarbejdere, hvor der er fokus på tværfaglighed, sparring og hvor vi hver dag arbejder for bedre og mere innovativ pleje.

Mercuri Urval
Professionshøjskolen Absalon
Radiografuddannelsen i Næstved udvider med endnu en underviser

Professionshøjskolen Absalon

Har du viljen og evnerne til at give kommende radiografer den bedste uddannelse indenfor det sundhedsfaglige virke? Så har vi en stilling til dig. 

Du skal indgå i vores underviserteam på radiografuddannelsen, som lige nu består af to undervisere og en uddannelsesleder. Vi underviser og udvikler vores studerende samtidig med, at vi forbereder opstart af nyt hold til september 2023.

De primære opgaver vil være:

 • Undervisning og vejledning.
 • Udvikle undervisningsforløb.
 • Praksisrelevant forskning og udvikling.
Maskinsikkerhed ApS Vil du undervise i maskinsikkerhed og CE-mærkning?

Maskinsikkerhed ApS, Værløse, Kolding eller Aalborg

Der er stor efterspørgsel på vores kurser inden for maskinsikkerhed og CE-mærkning, lovpligtige eftersyn mv. og vi søger derfor en underviser mere til vores kursusafdeling (valgfri lokation: Værløse, Kolding eller Aalborg).

Maskinsikkerhed ApS er Danmarks største rådgiver inden for maskinsikkerhed og CE-mærkning, og vi bruger også vores viden til at undervise, hvor vi har landets største program af kurser på området.

Som underviser hos os vil du dels opleve meget engagerede elever med konkrete spørgsmål fra deres dagligdag, og kompetente kolleger, der har dyb indsigt i stoffet og meget gerne hjælper med at finde svar.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV