882 job matcher din søgning 882 job fundet

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

KIMIK iT
Softwareudviklere til Skatteteamet

KIMIK iT, Nuuk eller Viby J

Hos KIMIK iT arbejder vi med udvikling, drift og support af IT-løsninger til det offentlige i Grønland, store sportslege i Canada og vi er i øjeblikket på vej ind på det tyske marked. Vi leverer målrettede dynamiske løsninger til alle former for sagsbehandling, beregninger og administration.

KIMIK iT - en medarbejderejet virksomhed

Medarbejderne er vores absolut største aktiv, og takket være vores engagement og loyalitet formår vi at realisere vores mål. Vi har som medarbejderejet virksomhed højt til loftet og stort fokus på at se medarbejderne som hele mennesker, der har det godt og trives på jobbet.

KIMIK iT
Dinex A/S NVH Simulation Specialist

Dinex A/S, Middelfart

Are you passionate about acoustics and the simulation of acoustics? Do you want to join Dinex’s growth journey? Dinex is looking for a NVH Simulation Specialist, who will take part in the development of after-treatment system (ATS) products and technologies for our current and future customer project portfolio.

As our new Simulation Specialist, you will join our global team, which serves as a key function at Dinex through the development of new products, technologies, and methods. We are a team of highly motivated professionals who work on defining and executing the high ambitions of Dinex – and we make sure to have fun from time to time.

Gem
Esbjerg Kommune
I Tandplejen i Esbjerg Kommune søger vi en tandlæge pr. 14. august 2023 eller snarest muligt - gerne fuldtid - genopslag

Esbjerg Kommune

Har du lyst til at blive en del af et stærkt hold på 85 dygtige og engagerede medarbejdere, så har vi stillingen til dig.

Medarbejderne er fordelt på seks storklinikker, hvor vi arbejder i velfungerende teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

I Tandplejen har vi cirka 25.000 patienter, og vores vigtigste fokus er forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn som ældre i omsorgstandplejen.

Vi kan tilbyde dig:

 • at du bliver en del af en spændende arbejdsplads i en kommunal tandpleje, hvor vi er fuldt digitaliseret med patientjournal (Solteq tand) og røntgen (Visiquick)
 • gode muligheder for faglig og personlig udvikling, da alle fagområder varetages i tandplejen
Jobindex
Systemingeniør – bliv ekspert på LabView og TestStand

Jobindex søger for CIM A/S i Hørsholm eller Aarhus

Se video om CIM A/S som arbejdsplads

Drømmer du om selv at bestemme, hvor og hvornår du vil arbejde – og om det skal være 4 dage om ugen? Og vil du skabe kode, der gør en forskel for verdens største produktionsvirksomheder?

  ”Vi bygger gerne på din faglighed. Så længe du har nysgerrigheden og ønsket om at lære, så kan du ikke undgå at blive dygtigere her,” fortæller site director Anders Rohde.
Jobindex
Struer Kommune
Overtandlæge til Center for Tandregulering Nordvestjylland

Struer Kommune

Er du vores nye leder? Vil du stå i spidsen for den positive udvikling af Center for Tandregulering? Og kan du se dig selv i en moderne klinik med panorama-udsigt til Limfjorden?

Vores nuværende leder har valgt at gå på pension til 1. september. Derfor får du nu mulighed for at søge en unik og spændende lederstilling som overtandlage på Center for Tandregulering Nordjylland (CTN). Stillingen er fleksibel, både i forhold til timetal og arbejdsindhold.

Som overtandlæge for CTN kommer du til at stå i spidsen for en moderne tandreguleringsklinik, hvor humøret, arbejdsmiljøet og de faglige ambitioner er høje – og hvor vi arbejder innovativt og udviklingsorienteret.

Stevns Kommune Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling (genopslag)

Stevns Kommune, St. Heddinge

Stevns Kommunale Tandpleje søger tandlæge til en tidsbegrænset stilling på 30 timer pr. uge fra den 1. maj 2023 eller tidligst herefter. Ansættelsen har en varighed på 1 år med god mulighed for fastansættelse.

Arbejdstimerne er fordelt på ugen fra mandag til torsdag.

Arbejdsområdet vil være tandpleje for børn og unge. Desuden vil der være mulighed for at beskæftige sig med omsorgstandpleje.

Så har du lyst til et job, der byder på både udfordringer og muligheder, så er vi en tandpleje, der arbejder målrettet med høj faglighed, har fokus på velorganiseret evidensbaseret profylakse og tilbyder teamtandpleje med erfarne, engagerede og dygtige kollegaer.

BAADER Logistix A/S
Nyuddannet / Junior .NET softwareudvikler

BAADER Logistix A/S, Risskov

Som førende inden for processoftware til fødevareindustrien har du her en unik mulighed for som nyuddannet/juniorudvikler at blive en del af et team, hvor du får muligheden for både at bidrage og lære.

Udviklingsmodellen er på plads, og der arbejdes struktureret i teams af typisk 3-4 personer, hvor den daglige styring foretages gennem SCRUM.

Teamet har et selvstændigt ansvar for sine projekter, og som udvikler tager du et medansvar for produktets fremdrift og kvalitet, og med ansvaret følger indflydelse på produktets videre udvikling.

BAADER Logistix A/S
Geoinfo A/S
Er du nyuddannet inden for IT, samfunds- eller naturvidenskab? – Så er det måske dig, vi søger til vores etårige graduate-forløb

Geoinfo A/S, Glostrup, Aalborg eller Kolding

Se video om Geoinfo A/S som arbejdsplads

Er du nyuddannet eksempelvis inden for IT eller naturvidenskab? Har du et selvstændigt drive, lyst til at arbejde med moderne teknologi og en ambition om at hjælpe kunder med at løse deres udfordringer, så er vores graduate-forløb måske noget for dig.

Som graduate hos Geoinfo vil du få en grundlæggende uddannelse i ArcGIS, du vil komme til at løse mange forskellige opgaver, arbejde tæt sammen med dygtige kollegaer og kunder, og du vil i hele forløbet være en del af et hold, hvor I kan sparre med hinanden.

Geoinfo A/S
Jobindex
Python-profil til kapitalforvalter i vækst

Jobindex søger for Artha Kapitalforvaltning A/S i Hellerup

Vil du udfolde dit Excel- og programmeringstalent, når du indtager en helt central generalistrolle med fokus på udvikling og procesoptimering?

Her er du med til at udtænke og implementere optimeringsløsninger, mens du samtidig får ansvar for at implementere og drifte vores nye porteføljestyringssystem. Et system, som gør dine kollegers hverdag nemmere og som gør, at vi kan give vores kunder endnu bedre service.

Jobindex
Puls Human Relations ApS
Automation or Data Engineer

Puls Human Relations ApS søger for Signode Denmark ApS i Kolding

Are you passionate about IIoT and the development of services around managing data derived from intelligent components? Do you have working experience with Industry 4.0 concepts?

If you are thinking IIoT, Big Data, Cloud and Edge computing for your solutions and can you integrate this with PLC, HMI and motion controllers, then we would like to welcome you to our team.

We are offering a flexible and informal working environment with great opportunities for personal and professional development, an attractive salary, a nice working environment, as well as health insurance.

Puls Human Relations ApS
TP Radio
Softwareudvikler til elektronikvirksomhed

TP Radio, Greve

Er du en dygtig softwaredesigner som finder det interessant at være med fra ide til færdigt produkt?

Har du lyst til at arbejde i en innovativ virksomhed, som byder på spændende udfordringer og stor kreativ frihed?

Hvis svaret er ja, så kunne TP Radio måske være det rette sted for dig…

Vi søger en person

 • som er uddannet ingeniør eller lignende
 • som har interesse for og stor viden om embedded software. Vi arbejder primært i Amtel Studio og der programmeres i C, men også C++ og Assembler
 • som kan skrive PC-programmer til opsætning og interface til HW
TP Radio
Better Energy
User Experience Researcher for Communications team

Better Energy, Frederiksberg

Your role will be to assist us in creating efficient communications solutions through user research, templates, UX and usability tests, flow, and process optimisations.

Your main tasks and responsibilities will include e.g.:

 • Plan and manage user research projects
 • Facilitate processes, including co-creation
 • Structure data, insights and recommendations in relevant formats, e.g. executive summaries, use cases, user stories, user journeys, flows, pretotypes, sketches, lo-fi mock ups etc.
Better Energy
Region Sjælland Applikationsspecialist, der ønsker at arbejde med automatisering

Region Sjælland, Ringsted

Har du lyst til at arbejde med udvikling og drift af Robotic Process Automation (RPA) i Koncern IT i Region Sjælland?

Region Sjælland

Vi tilbyder en stilling med opgaver, der spænder bredt og giver masser af gode udfordringer. Du kommer til at følge processerne fra vugge til grav.

Opgaver vil spænde fra at deltage i opstartsmøder, oprettelse af procesdesigndokumenter, udvikling af automatiseringsløsninger primært i Power Automate Desktop og herefter sikre at processerne driftes og vedligeholdes løbende. Du forventes at være tovholder på opgaver og mindre projekter.

Rigsrevisionen BI-udvikler

Rigsrevisionen, København

Se video om Rigsrevisionen som arbejdsplads

Vi søger en kollega til vores it-enhed, der i tæt samarbejde med Rigsrevisionens fagkontorer har lyst til at skabe værdi gennem bedre dataanvendelse.

Din kernekompetence er inden for BI-verdenen, men da vi selv drifter vores it-løsninger, får du mulighed for at præge vores systembillede. I it-enheden arbejder vi på tværs og supplerer hinanden i opgavevaretagelsen, så du får mulighed for både at videndele og lære mere.

Alm. Brand Group
Danmarks toneangivende forsikringskoncern søger en ambitiøs Search Specialist til Digital Marketing & Paid Media.

Alm. Brand Group, København

Brænder du for at arbejde med SEM og SEO og motiveres af at se effekten af dit arbejde hos både kolleger og i resultaterne?

Så er du vores nye Search Specialist til vores Digital Marketing & Paid Media team, som hver dag forædler og leverer trafik og leads til alle vores brands og segmenter.

I teamet vil dit ansvar være at udvikle, vedligeholde og monitorere al vores SEM og SEO med henblik på bl.a. trafik optimering til vores ecommerce samt til lead generering, der driver vores direkte kundesalg for både Alm. Brand og Codan.

Alm. Brand Group
Dragør Kommune
Dragør kommunale Tandpleje søger en dygtig klinikchef

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en lille børne- og ungetandpleje, som har alle funktioner samlet på én klinik?

Dragør kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger vi en ny klinikchef, som kan fortsætte arbejdet med at drifte og udvikle tandplejen sammen med et engageret og serviceminded team.

Klinikchefstillingen er en kombination af tandlægefagligt arbejde, ledelse og administration og som klinikchef har du mulighed for at sætte dit præg på fremtidens tandpleje.

Dragør Kommune
Nordic Wing
Front-End Software Engineer for UAV and flight planning development

Nordic Wing, Værløse

Do you want to put your software skills to work in the one of the best unmanned aircraft systems in the world?

Nordic Wing is looking for a Front-End Software Development Engineer that wants to be part of developing fixed-wing UAVs for aerial photo/video/surveying and intelligence, surveillance, and reconnaissance missions. Nordic Wing has successfully put the Astero-system on the market, but the journey doesn’t stop here, and we need your help going forward.

You should have a good understanding of video streaming technology and encoding.

Nordic Wing
Gem
Nykredit
Azure applikationsarkitekt til Advanced Analytics

Nykredit, København eller Aalborg

Nykredit søger en erfaren softwarearkitekt eller seniorudvikler, der vil bidrage til at fastholde og udvikle vores Cloud-baserede Advanced Analytics platform, som primært anvendes til støtte af salg og rådgivning for at sikre, at kunderne modtager relevante budskaber på passende tidspunkter.

Dine opgaver vil primært dreje sig om nyudvikling samt vedligeholdelse af det, vi selv har udviklet. Du får hos os store muligheder for personlig udvikling i et uformelt arbejdsmiljø med højt humør. Du bliver en del af et Scrum-team, hvor sprints består af review, retrospective, sprint planning og daily standups.

Nykredit
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Test Manager søges til udvikling af samfundsrelevante IT-systemer, med en national og international berøringsflade

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Er du god til at holde det store overblik? Kan du lide at arbejde med testplanlægning og udvikling af komplekse IT-systemer? Er du god til at lære fra dig og samtidig indgå i et fagligt stærkt fællesskab med passionerede kollegaer?

Der arbejdes bl.a. med følgende nye teknologier og processer:

 • Spock, Groovy, Selenium
 • Test-driven development (TDD)
 • Behavior-driven development (BDD)
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Det Kgl. Bibliotek
It-udvikler

Det Kgl. Bibliotek, Aarhus

Er du udvikler, og har du lyst til at komme på et webhold, hvor vi hver dag har fokus på at give brugerne gode oplevelser og optimere Det Kgl. Biblioteks digitale tilstedeværelse? Vi leder efter en udvikler, der kan gøre en forskel og producere solid kode til eksponering af vores kulturarvssamlinger. 

Vi er i gang med at opbygge en ny API-baseret platform til visning af digital kulturarv. Du skal bidrage aktivt til udvikling af denne løsning.

Derudover vil du fremadrettet komme til at løse opgaver relateret til nedenstående områder:  

 • Udvikling af nye webservices som udstilles igennem API (OpenAPI/Swagger) 
 • Transformering af data både i forbindelse med interne workflows men også i relation til udstilling af data 
Det Kgl. Bibliotek

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV