1.057 job matcher din søgning 1.057 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 1.057 resultater.
Ekkenberg-Larsen Botilbud ApSPædagog eller anden relevant uddannelse søges til fuldtidsstilling i § 107-botilbud

Ekkenberg-Larsen Botilbud ApS, København

Kan du få de unge til at føle ejerskab for deres egen udvikling og ansvar for fællesskabet gennem en struktureret praksis? Er du dygtig til at dokumentere, og kan du inspirere dine kollegaer? Så har vi måske jobbet til dig.

Ekkenberg & Larsen Botilbud er et privat botilbud efter LSS § 107, som holder til på Teglholmen i København SV. Vores målgruppe er hovedsageligt unge voksne (17-35 år) med diagnoser indenfor autismespektret, ADHD samt andre tilstødende diagnoser og psykiatriske problemstillinger. De bor fortrinsvis 2 sammen i 3-værelses lejligheder.

Vi kan tilbyde arbejdstid i hverdagen mellem 7-23 + hver 4. weekend.

Holbæk FritidscenterDen selvejende daginstitution Dragebakken søger en ny afdelingsleder pr. 1. oktober 2020

Holbæk Fritidscenter

Vi søger en ny afdelingsleder til vores ledelsesteam bestående af forstander og i alt 2 afdelingsledere, der i fællesskab varetager den samlede drift af institutionen. Stillingen er på 37 timer ugentligt fordelte med 20 timers ledelse og 17 timers børnetid i en af vores børnehavegrupper.

Du får som afdelingsleder i høj grad muligheden for at præge og understøtte udviklingen af institutionens pædagogiske læringsmiljø og for at planlægge og tilrettelægge din egen tid og arbejdsopgaver.

Om dig

 • Du kan håndtere administrative processer og er god til at koordinere og strukturere
 • Kan sikre fremdrift og flow i børnesager
 • Er god til at sparre med kollegaerne om faglige udfordringer
 • Tør sige fra, stå fast og erkende dine fejl
Stevns KommunePædagog 37 timer til børnehavegruppe i Humlebien

Stevns Kommune, Store Heddinge

Vi søger en pædagog til børnehavegruppen Sommerfuglene i Børnehaven Humlebien, Område Sydstevns. Sommerfuglene er en børnehavegruppe på 30 børn i alderen 2 år og 10 måneder til 6 år. De voksne på stuen er en pædagog og to pædagogmedhjælpere og så dig.

Som vores nye kollega skal du være med til at videreudvikle vores profil med afsæt i de nye styrkede læreplaner.

I tæt samarbejde med de øvrige kollegaer skal du skabe en harmonisk børnehavedag, hvor børnene skal trives, stimuleres, udfordres og udvikle sig til den bedste udgave af sig selv i trygge og nære fællesskaber.

Halsnæs KommunePædagog til Botilbuddene Halsnæs - Trekløveret i Ølsted

Halsnæs Kommune

Brænder du for at arbejde med borgere med særlige behov? Er du faglig ambitiøs og finder arbejdsglæde og drivkraft i at gøre en positiv forskel i borgernes hverdag? Så er det måske dig, vi leder efter, til et af vores teams på Trekløveret.

Trekløveret tilbyder bofællesskaber for borgere med nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsevne. Borgerne har behov for pædagogisk støtte til udvikling eller vedligehold af færdigheder. Trekløveret består af lejeboliger under Almenboligloven § 105, med støtte efter Servicelovens § 85, og er en del af Botilbuddene i Halsnæs Kommune. Tilbuddet henvender sig til voksne mennesker med udviklingshæmning. I Team 1 bor der fem borgere i alderen 43 til 53 år, alle med medfødte hjerneskader.

På Trekløveret har vi fokus på, at borgerne kan leve et liv med størst mulig selvbestemmelse og udvikling. Vil du bidrage til dette arbejde, og er du uddannet pædagog, så læs videre her.

Esbjerg Kommune
Område Esbjerg NV - Hjerting, afd. Børnebakken Øst og Vest søger to pædagoger til tidsbegrænsede stillinger

Esbjerg Kommune

Vi søger 2 pædagoger, en til Børnebakken Øst – vuggestuen og en til Børnebakken Vest. Stillingerne er på 30 timer ugentligt med opstart 17. august 2020 eller hurtigst muligt derefter og til 31. december 2020.

Afdeling Børnebakken Øst og Vest består af Børnebakken Øst, som både har børnehavebørn og vuggestuebørn, samt Børnebakken Vest som udelukkende har børnehavebørn.

I Børnebakken Øst og Vest er vi en del af ”Projekt Sangglad”. Det er et forløb udbudt af Sangens Hus. Vi er i gang med år tre. Medarbejderne holder sangsamlinger med børnene, får undervisning i sang af vores sangkonsulent og afholder koncerter på det lokale plejehjem og i kirken.

Esbjerg Kommune
Område Esbjerg NV - Hjerting, afd. Galaksen søger en pædagog

Esbjerg Kommune

Vi søger en pædagog i Stjerneskuddet i afdeling Galaksen. Stillingen er på 30 timer i ugen med opstart den 7. september 2020.

Galaksen er en kommunal institution beliggende i Sønderris. Vi er normeret til 95 vuggestuebørn og 190 børnehavebørn. Stjerneskuddet er en børnehaveafdeling med plads til ca. 120 børn fordelt på 5 stuer, og en udflyttergruppe med 15 børn.

Vi tilbyder:

 • En spændende og udfordrende arbejdsplads med masser af muligheder for at medvirke til at præge og styrke børnenes udvikling og læring
 • Et spændende og alsidigt job, med kompetente og engagerede kolleger
 • En arbejdsplads, hvor vi respekterer og har tillid til hinanden
Esbjerg Kommune
Skolepædagog, barselsvikariat til LKT-teamet Ansgarskolen, Vadehav

Esbjerg Kommune, Ribe

Pr. 15. september eller snarest derefter søger Ansgarskolen en pædagog, som skal være skolens MIL-pædagog. Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer pr. uge. Du skal have stor interesse i at arbejde med elever og klasser, som har brug sparring, vejledning og guidning.

Vi er optaget af, at børnenes skolegang skal medvirke til at give dem handlekompetencer og viden, som de kan anvende i de fællesskaber, de hver dag er en del af og som vores samfund bygger på.

Derfor ser både skolebestyrelse, medarbejdere og ledelse sig som vigtige medspillere til, at skolen kan lykkes med at være et sted, hvor læring og trivsel går op i en højere enhed.

West Pharmaceutical Services Danmark A/S
Operatører – nathold

West Pharmaceutical Services Danmark A/S, Horsens

Vi søger en operatør til vores produktion på fast nathold (mandag-torsdag kl. 21:40-06:10). Dog skal du være villig til at indgå på andre skift, hvis behovet opstår. Opgaverne på natholdet vil primært vil være rengøring af maskiner og afvejning.

Faglige kvalifikationer:

 • Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, dog er det et krav, at du min. har en faglig- eller gymnasial uddannelse, og at du er teknisk stærk.
 • Du taler dansk, og du har også gode skrive- og læsefærdigheder i dansk
 • Du har truckcertifikat
West Pharmaceutical Services Danmark A/S
West Pharmaceutical Services Danmark A/S
Vedligeholdelsesteknikere/reparatører

West Pharmaceutical Services Danmark A/S, Horsens

Jobbet består i at skulle udføre vedligehold og fejlfinding på maskiner og udstyr, herunder både planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn, samt øjeblikkelig afhjælpning ved nedbrud.

Arbejdet udføres sammen med det øvrige vedligeholdelsesteam på 11 personer i tæt samarbejde med operatørerne for at sikre stabil drift og produktion.

Jobbet er på weekendskift (3 x 8 timer).

West Pharmaceutical Services Danmark A/S
Halsnæs Kommune2 pædagoger til Børnehuset Spodsbjerg

Halsnæs Kommune, Hundested

Vi har nu mulighed for at ansætte 2 pædagoger til vores børnehave, 32-37 timer. Børnehuset Spodsbjerg er beliggende i Hundested, tæt på strand, havn og skøn natur. Vi har 4 børnehavegrupper og 2 vuggestuegrupper, et stort hus, med plads til fordybelse og en dejlig legeplads.

Du skal være med til at give børnene en indholdsrig og tryg hverdag. Du ved hvor vigtigt nærvær, udvikling og dannelse er i barnets liv og har de pædagogiske redskaber til at hjælpe dette på vej. Vi lægger vægt på, at du er anerkendende, engageret og nærværende, og at du kan navigere og bidrage i udviklingsprocesser, samt kan beskrive, gennemføre og evaluere aktiviteter, der understøtter arbejdet med vores læringsmål. Vi forventer at du kan bruge din faglighed til at gøre en forskel for børnene i Børnehuset Spodsbjerg.

Holbæk KommuneBotilbuddet Søbæk Have søger koordinator

Holbæk Kommune, Jyderup

På Søbæk Have ønsker vi, at understøtte det bedste liv for borgerne. Borgerne skal mødes af faglige kompetente medarbejdere og derfor søger vi dig, der er uddannet pædagog.

Målgruppen på Søbæk Have er udviklingshæmmede borgere, der har et massivt til moderat behov for støtte. Mange af borgerne har en kommunikations- og funktionsnedsættelse, der kræver et højt fagligt niveau af medarbejderne.

Som koordinator skal du varetage følgende opgaver:

 • Statusmøder, forberedelse, planlægning, deltagelse og opfølgning i samarbejde med afdelingsleder/kontaktperson
 • Faglige tilgange og metoder, sikre at teamet inddrager relevante tilgange og metoder samt ressourcepersoner
 • Dokumentation, sikre at der dokumenteres i Nexus med fokus på den faglige kvalitet
Frederikshavn KommuneSSA, SSH eller pædagog søges til Ålbæk Plejecenter

Frederikshavn Kommune

Er du vores nye kollega i Ålbæk?

Er du social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller pædagog med erfaring inden for ældreområdet og søger nye udfordringer, så er det måske dig, vi søger til en spændende stilling på Ålbæk Plejecenter.

Stillingen er på 32 timer, i primært dagvagt og arbejde hver 2. weekend. Stillingen ønskes besat 1. september eller hurtigst muligt herefter.

Vi kan tilbyde:

 • En spændende arbejdsplads med fokus på faglighed og med borgeren i centrum.
 • En arbejdsplads med fokus på et godt og åbent arbejdsmiljø
 • Medindflydelse på vagtplan
Egedal Kommune
Mælkebøtten i Smørum søger en pædagog i et barselsvikariat til vuggestueafdelingen på 37 timer om ugen pr. 1. september 2020

Egedal Kommune

Børnehuset Mælkebøtten har to børnehavegrupper og to vuggestuegrupper og arbejder med åbne døre mellem stuerne, i de to afdelinger.

Mælkebøtten er et hus, hvor børn og medarbejderes trivsel, udvikling og læring er altafgørende. Vores udgangspunkt er altid ”Hvad er det bedste for barnet”.

Hos os er det en vigtig forudsætning at kunne arbejde med inklusion og børns legefællesskaber. Vi arbejder med anerkendende pædagogik og bestræber os på at være så autentiske som muligt.

Vi søger en ny kollega, der brænder for det pædagogiske arbejde og er i stand til at give børn tryghed, omsorg og udfordringer. Så hvis du er en glad og engageret pædagog med høj faglighed, og er anerkendende, både overfor børn og voksne – så vil du passe ind i vores personalegruppe.

Egedal Kommune
Egedal Kommune
Børnehuset Regnbuen søger pædagog til barselvikariat på 37 timer om ugen fra oktober 2020

Egedal Kommune, Smørum

Vikariatet forventes at vare til oktober 2021, evt. mulighed for forlængelse.

I Regnbuen arbejder vi ud fra følgende ordsprog: ”Det handler om børn”, ”Pædagogik på gulvet” og ”Børnecentreret pædagogik og ledelse”. Gennem dagen har du muligheder for at skabe nærværende, lærende og trygge miljøer for børnene, hvor de kan danne gode personlige kompetencer.

Idræt og bevægelse institutionen Regnbuen er en dynamisk institution med 55 børn og 13 medarbejdere beliggende i et attraktivt område i Smørum. Vores pædagogiske arbejde bygger på vores 3 overordnede værdier, betydningsfulde relationer, nærvær og inkluderende fællesskaber.

Vores stuer og fællesarealer er indrettet efter pædagogiske tanker og viden om børnenes udvikling og barnets perspektiv. Der er mange muligheder for at dele børnene i mindre grupper og på tværs.

Egedal Kommune
Frederikshavn KommuneAfdelingsleder til Voerså Børnehus

Frederikshavn Kommune, Sæby

Vi søger en afdelingsleder med pædagogiske ambitioner og som er fagligt stærkt funderet.

Voerså Børnehus er placeret i Voerså By, på samme matrikel som skole, idrætshal og SFO og tæt på skov og strand. Der er et tæt samarbejde mellem institution og skole.
Børnehuset er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år. Pr. 1. august 2020 er der ca. 33 børn indskrevet i institutionen.

Distriktslederen har det overordnede ansvar for økonomi. Som afdelingsleder er dine primære opgaver daglig drift og personaleledelse.

Med din pædagogiske baggrund sætter du retningen for udviklingen af det pædagogiske arbejde, og du evner både at udøve, støtte og udvikle pædagogisk ledelse.

Høje-Taastrup KommuneTo pædagoger til Fritids- og ungdomsklub

Høje-Taastrup Kommune

Brænder du for at blive en del af en spændende og dynamisk Fritids- og ungdomsklub, hvor du har mulighed for at præge den positive igangværende udvikling? Har du et inkluderende børnesyn og en anerkendende tilgang? Så bliv en del af Impulsen og vær med til at:

 • Tilrettelægge og igangsætte relevante aktiviteter for målgruppen.
 • Gøre en forskel for vores børn og unge.
 • Videreudvikle klubben og det faglige fællesskab med dine kolleger.

I dagligdagen udviser du stort engagement og formår at opbygge følgeskab og engagement i projekter, der skaber udvikling blandt børn og unge. Du er en tydelig voksen med et positivt livs- og menneskesyn, der brænder for at gøre en forskel gennem tydelig tilstedeværelse og nærvær.

Høje-Taastrup KommuneFagligt velfunderet souschef til Fritids- og ungdomsklub

Høje-Taastrup Kommune

Brænder du for at blive en del af en spændende og dynamisk Fritids- og ungdomsklub, hvor du har mulighed for at præge den positive, igangværende udvikling? Er du pædagoguddannet med en naturlig autoritet, omsorg og humor? Så bliv en del af Impulsen og vær med til at:

 • Skabe kvalitetsudvikling i klubbens tilbud
 • Arbejde med børnene og de unge i centrum
 • Indgå i et tæt samarbejde med leder og kolleger

Du brænder for at være medskabende til udviklingen af den pædagogiske praksis – hvilket du gør i tæt dialog med personale, samarbejdspartnere og forældre. Som person har du mod på at søge nye veje, og du evner at følge projekterne til dørs. Du er anerkendende, reflekterende og fagligt velfunderet, hvilket du aktivt spiller ind med, når du igangsætter nye tiltag.

Bernadotteskolen
Bernadotteskolens Legestue/SFO søger uddannet pædagog eller lignende uddannelse, 25 timer om ugen gerne pr. 1.8. 2020 eller snarest derefter

Bernadotteskolen, Hellerup

Stillingen er i vores afdeling for 3. klasser. Timerne er fordelt på ugens 5 hverdage.

Bernadotteskolen består af en mangfoldighed af gamle charmerende huse med flere udendørs boldbaner, legepladser, bålpladser og gode gemmesteder. Her hersker et musisk og kreativt miljø, og vi har mange hyggelige traditioner.

Du må gerne være særlig interesseret i at tage initiativ til boldspil og udendørslege, både indendørs og udendørs.

ALK
Operatører til Vask og Sterilisation, Aseptisk Produktion, Site Hørsholm

ALK

Vil du være med til at gøre en forskel for allergipatienter? Og har du lyst til et job i en aseptisk produktion, hvor der produceres registrerede farmaceutiske lægemidler til det globale marked? Så er du måske en af vores nye kollegaer.

Til teamet Vask og Sterilisation søger vi 2 nye kolleger. Vi søger dels en kollega til en fast stilling og dels en kollega til en tidsbegrænset 2-årig stilling. Stillingerne er fuldtidsstillinger på daghold.

Arbejdsopgaver

 • Detailplanlægning og koordinering af alle produktionstrin i forbindelse med vask og sterilisation
 • Vask og sterilisation af glas, utensilier og produktionsudstyr i klasse D
 • Pakning og fyldning af sterilisationsudstyr (autoklaver og tørsterilisator)
ALK
DEKO p|sProduktionsmedarbejder – med erfaring inden for behandling af træ og aluminium

DEKO p|s, Taastrup

Som vores nye medarbejder kommer du til at arbejde i vores produktionsafdeling, som består af 1 produktionsleder og 17 produktionsmedarbejdere, hvor du udfører produktions- og værkstedsopgaver.

Samtidig bliver du en del af en succesfuld virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe resultater. Og gennem dit tætte samarbejde og sparring med dine kolleger kommer du til at udvikle dig hver dag.

I dit daglige arbejde har du ansvaret for:

 • At behandle og opskære profiler i træ og aluminium.
 • At udføre visuel kvalitetskontrol.
 • At holde rent og orden i arbejdsområdet.
DEKO p|s