123 job matcher din søgning 123 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 123 resultater.
West Pharmaceutical Services Danmark A/S
Operatører – nathold

West Pharmaceutical Services Danmark A/S, Horsens

Vi søger en operatør til vores produktion på fast nathold (mandag-torsdag kl. 21:40-06:10). Dog skal du være villig til at indgå på andre skift, hvis behovet opstår. Opgaverne på natholdet vil primært vil være rengøring af maskiner og afvejning.

Faglige kvalifikationer:

 • Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende, dog er det et krav, at du min. har en faglig- eller gymnasial uddannelse, og at du er teknisk stærk.
 • Du taler dansk, og du har også gode skrive- og læsefærdigheder i dansk
 • Du har truckcertifikat
West Pharmaceutical Services Danmark A/S
West Pharmaceutical Services Danmark A/S
Vedligeholdelsesteknikere/reparatører

West Pharmaceutical Services Danmark A/S, Horsens

Jobbet består i at skulle udføre vedligehold og fejlfinding på maskiner og udstyr, herunder både planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn, samt øjeblikkelig afhjælpning ved nedbrud.

Arbejdet udføres sammen med det øvrige vedligeholdelsesteam på 11 personer i tæt samarbejde med operatørerne for at sikre stabil drift og produktion.

Jobbet er på weekendskift (3 x 8 timer).

West Pharmaceutical Services Danmark A/S
ALK
Operatører til Vask og Sterilisation, Aseptisk Produktion, Site Hørsholm

ALK

Vil du være med til at gøre en forskel for allergipatienter? Og har du lyst til et job i en aseptisk produktion, hvor der produceres registrerede farmaceutiske lægemidler til det globale marked? Så er du måske en af vores nye kollegaer.

Til teamet Vask og Sterilisation søger vi 2 nye kolleger. Vi søger dels en kollega til en fast stilling og dels en kollega til en tidsbegrænset 2-årig stilling. Stillingerne er fuldtidsstillinger på daghold.

Arbejdsopgaver

 • Detailplanlægning og koordinering af alle produktionstrin i forbindelse med vask og sterilisation
 • Vask og sterilisation af glas, utensilier og produktionsudstyr i klasse D
 • Pakning og fyldning af sterilisationsudstyr (autoklaver og tørsterilisator)
ALK
DEKO p|sProduktionsmedarbejder – med erfaring inden for behandling af træ og aluminium

DEKO p|s, Taastrup

Som vores nye medarbejder kommer du til at arbejde i vores produktionsafdeling, som består af 1 produktionsleder og 17 produktionsmedarbejdere, hvor du udfører produktions- og værkstedsopgaver.

Samtidig bliver du en del af en succesfuld virksomhed, hvor vi arbejder tæt sammen om at skabe resultater. Og gennem dit tætte samarbejde og sparring med dine kolleger kommer du til at udvikle dig hver dag.

I dit daglige arbejde har du ansvaret for:

 • At behandle og opskære profiler i træ og aluminium.
 • At udføre visuel kvalitetskontrol.
 • At holde rent og orden i arbejdsområdet.
DEKO p|s
MatchMindKantbukker til virksomhed i Jammerbugt Kommune

MatchMind søger for kunde

MatchMind søger, på vegne af vores kunde i Jammerbugt Kommune, en dygtig medarbejder til betjening af kantbukker.

Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse. Arbejdstiden er daghold mandag til fredag.

Arbejdsopgaver:

 • Bearbejdning af emner
 • Programmering af IT-system
 • Klargøring

Det er en fordel, hvis du har god tegningsforståelse og evt. har en baggrund som industritekniker, værktøjsmager eller smed. Det vigtigste er, at du har sans for kvalitet og har lysten til at lære nyt.

RPC Superfos Stilling a/s
Faglært omstiller med tekniske kvalifikationer til eftermiddag/aftenhold

RPC Superfos Stilling a/s, Skanderborg

– til produktionsvirksomhed (emballage for fødevarer) i Stilling

Vi søger 1 dygtig medarbejder til vedligeholdelsesafdelingen – Som omstiller på aftenhold bliver din arbejdstid mandag til torsdag fra kl. 13.45 til 22.30.

Med reference til vedligeholdelseschefen bliver du en del af en vedligeholdelsesafdeling, der i dag består af 18 medarbejdere fordelt over døgnets 24 timer og weekend. Afdelingens primære opgave er omstilling og indkøring af maskiner efter ordresedler, sikre høj kvalitet og et konstant højt produktionsoutput.

Dine arbejdsopgaver bliver følgende:

 • Omstilling, indkøring, vedligeholdelse og reparation af maskiner til produktion af bægre og låg til fødevareindustrien.
 • Selvstændigt udføre fejlfinding og fejlretning på halv- og helautomatiske maskiner og anlæg.
 • Sikre høj effektivitet på maskinerne samtidig med en god produktkvalitet.
RPC Superfos Stilling a/s
MAT Dania A/SLeder til produktionsenhed på jernstøberi

MAT Dania A/S, Aars

Karrieremuligheden for dig, der har erfaring med og ambitioner om at skabe udvkiling og vækst i en produktionsvirksomhed gennem strømlinede processer og god ledelse.

Med refence til fabrikschefen bliver du ansvarlig for den daglige ledelse af Kernemageriet, der består af ca. 40 medarbejdere, som bidrager med sandkerner til støbegods. Planlægning og koordinering af opgaver bliver dit overordnede ansvarsområde, ligesom overholdelse af sikkerhed, kvalitetskrav og deadlines skal have dit konstante fokus.

Vi søger dig, der, samtidig med at være en aktiv medspiller i produktionen sikrer, at processer og arbejdsgange dokumenteres. Dig, der kan indtage en central rolle i forhold til at bringe lean-principper i spil i produktionen og skabe involvering og følgeskab blandt medarbejderne.

Formkon A/SProjektleder med teknisk flair

Formkon A/S, Skive

Har du passionen, evnerne og erfaringen til at lede prototype-projekter til nogle af Europas førende virksomheder? Og kunne du tænke dig at være del af en organisation, hvor fleksibiliteten er stor og samarbejdet er stærkt? Så er du måske den projektleder, vi søger til vores team!

Som projektleder hos Formkon har du en central og afgørende position i virksomheden, da du er det tekniske bindeled igennem hele processen fra idéfasen til endelig aflevering af det færdige projekt.

Novo Nordisk A/S
Dedikeret håndværker til højteknologisk pakkelinje i Måløv – Oral Finished Products

Novo Nordisk A/S

Søger du nye udfordringer, og kan du se dig selv som en del af et hold, der hver dag gør en forskel og sikrer en stabil tabletproduktion til patienter med diabetes på globalt plan? Vi gør en dyd ud af, at det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde – samtidig med at vi har stort fokus på at levere support i rette kvalitet og til rette tid.

Novo Nordisk A/S

Dit primære arbejdsområde vil være på vores helt nyetablerede pakkelinje. Pakkelinjen er lang og kompleks, den spænder fra en blistermaskine til de færdigpakkede paller, så der er masser af spændende opgaver at kaste sig over. Du får medansvar for at planlægge og gennemføre vedligehold, så udstyret er i complaince efter gældende GMP-krav. Du sørger for, at de alsidige udfordringer, der løbende kommer, håndteres hurtigt, effektivt og struktureret.

Novo Nordisk A/S
Jobindex Kurser
Autodesk Inventor Grundlæggende og Videregående (start 10. aug. i Lystrup)

Jobindex Kurser

Er du arkitekt, ingeniør, konstruktør, tekniker, assistent, faglært eller bare har interesse i at lære et af de mest brugte konstruktions værktøjer, så er du velkommen på kurset.

Det vigtigste er din interesse i at lære programmet at kende. Så har du mod på at opnå ny viden, eller at genopfriske din viden inden for Autodesk Inventor, så lad din lærerige rejse begynde hos os.

Efter en grundlæggende introduktion til Autodesk Inventor, vil du få viden om blandt andet konstruktion af emner, parametri, arbejdsplaner og samlingskonstruktioner i Autodesk Inventor. Du vil få opbygget et solidt grundlag for at anvende Inventor-programmet hensigtsmæssigt.

Jobindex Kurser
Stenhuggeriet ApSStenhugger

Stenhuggeriet ApS, Jyderup

Stenhuggeriet - Danstein søger en stenhugger eller en medarbejder med tilsvarende faglige kompetencer, som skal indgå i vores produktion af gravsten og i vores skrifthuggeri.

Ansættelsen er fuldtid og vi ser gerne, at man ikke er uvillig til evt. overarbejde. Tiltrædelse vil være hurtigst muligt.

Vi søger en medarbejder som er fleksibel og læringsvillig. Man skal være villig til at udfordre sig selv og have en allround hverdag med flere bolde i luften.

Royal Unibrew A/S
Operatør til weekend

Royal Unibrew A/S, Odense

Har du en stærk baggrund indenfor produktionsarbejde evt. som Industrioperatør, kan du nu blive en del af en velfungerende produktionsvirksomhed.

På Albani-bryggeriet i Odense. - der udover Albani produkter - producerer en række anerkendte brands til eksportmarkedet, søger vi en operatør til at varetage driften på vores kolonne, i samarbejde med de øvrige operatører.

Arbejdsopgaver

 • Varetage driften på kolonnerne
 • Oprydning og rengøring af såvel procesudstyr som området
 • Udføre diverse kontroller under produktionen
Royal Unibrew A/S
Essentia Protein SolutionsProduktionsmedarbejdere

Essentia Protein Solutions, Hobro

Til produktionen på vores fabrik i Hobro søger vi 10 produktionsmedarbejdere, der skal løfte forskellige opgaver i vores produktion.

Vi søger medarbejdere til 4 hold:

 • Dagholdet er på 37 timer og vil få en 5-dages arbejdsuge.
 • Aften- og natholdet er på 34 timer og vil få en 4-dages arbejdsuge.
 • Weekendholdet er på 24 timer og vil få en 2-dages arbejdsuge.

Ambitionen er også at ansætte medarbejdere, som er fleksible og har mulighed for holdskift. Du bliver en del af en velfungerende fabrik, hvor alle bidrager til vores overordnede vision. Hvert team består af hold på 9-14 medarbejdere, som refererer til produktionslederen.

Videx ApSEr du vores nye produktionsmedarbejder?

Videx ApS, København

Den positive udvikling fortsætter i Videx, og derfor søger vi en ny produktionsmedarbejder der har hænderne skruet ordentligt på.

Som en produktionsmedarbejder får du ansvaret for stadier af produktionen, heriblandt samling og montering af metalkomponenter samt fremstilling af navneskilte på en fiberlæser, således dit arbejde kan overtages af en certificeret tekniker/kollega. Du er også med til at sikre en professionel håndtering af vores mange varer på et vækstende lager, så dine kollegaer nemmere kan finde frem til lige den vare de søger efter.

Din dagligdag kommer til at være en palet af forskelligartede opgaver, så det er vigtigt, at du trives med stor afveksling og selvstændighed i jobbet.

Fipros A/S
Produktionsoperatører

Fipros A/S, Ebberup

Vi søger dygtige og engagerede operatører til dele af vores produktion i Ebberup på Vestfyn, herunder bl.a. 2 afsækningsanlæg og 7 forskellige pakkelinjer. Vi har brug for operatører, der er villige til at tage weekend-/aften-/nattevagter, da vi har meget travlt. Det optimale ville være 12-timers vagter lørdag og søndag suppleret med 6-8 timer på fredage.

Du vil som operatør have følgende opgaver:

 • Kontrol af, at udstyr og produktionslokale er korrekt hygiejnisk standard
 • Kontrol af ID på ingredienser og emballage forud for produktion
 • Styring af procesanlæg inklusive sikring af flow af råvarer og tom emballage
Jackon Danmark A/SProduktions-/lagermedarbejder til vores team i Hedensted

Jackon Danmark A/S

”Du kommer ind i et super godt team med et godt arbejdsmiljø og masser af god og dårlig værkstedshumor. Og så er det alsidigt, da vi både arbejder på lageret og i produktionen,” fortæller produktions- og lagermedarbejder Anders.

 • På lageret kommer du til at stå for ind- og udlevering ved at modtage varer og læsse lastbiler med trucken, ligesom du kontrollerer varer og udarbejder følgesedler og pluklister i vores it-system.
 • I produktionen lærer vi dig op i vores specialmaskiner, så du kan arbejde med varmetråde til opskæring af EPS (flamingo).

”Der er hektisk og gang i den på den gode måde. Vi kan i hvert fald godt lide at få noget fra hånden. Og så er der en fed stemning her og altid et godt glimt i øjet.” – Anders (lagermedarbejder)

 • Du har truckcertifikat og kørekort til bil (B).
 • Du har måske erfaring med lager eller fra en produktionsvirksomhed, men det er ikke et krav.
Tradium
Ny faglig underviser til industrioperatøruddannelsen

Tradium, Randers

Har du stor erfaring med planlægning og kvalitetssikring i industriproduktion og ved hvilke krav, det stiller til dygtige industrioperatører? Så er her en mulighed for, at du kan bringe din viden, erfaring og entusiasme i spil som ny kollega til underviserteamet på industrioperatørområdet.

Som underviser skal du sikre, at vore dygtige elever og kursister både får den rette teoretiske og praktiske viden og gode holdninger til faget. Du skal naturligvis forestå den daglige undervisning, ligesom du sammen med de øvrige engagerede undervisere i teamet indgår i planlægning af undervisningen samt deltager i udvikling af undervisningsmateriale og pædagogisk udvikling.

Du kommer til at undervise en mangfoldig målgruppe af elever og kursister i forhold til alder, personlig baggrund og erfaringer.

Tradium
Terma A/S
Industritekniker/Maskinarbejder til fast nat (4 dages uge fuldtidsstilling

Terma A/S, Grenaa

I Terma Aerostructures A/S, Grenaa udvider vi vores Advanced Metal og Legacy afdeling, og søger derfor en faglært industritekniker/maskinarbejder. Arbejdet foregår på fast nat tur og er en fuldtidsstilling.

Terma Aerostructures står foran en spændende fremtid med stor vækst, hvilket betyder mange nye medarbejdere henover de næste par år.

Dine primære opgaver:

 • Du vil blive en del af værdikæden Advanced Metal & Legacy, hvor du vil få varierende opgaver indenfor CNC-bearbejdning.
 • Du får en grundig oplæring på dagskift, således du bliver klædt på til selv at kunne håndtere maskinerne og tage egne beslutninger. Det er derfor vigtigt, at du er beslutningsdygtig og samtidig er ansvarsbevidst
Terma A/S
Daka ecoMotion A/S
Procesoperatører med praktisk erfaring i drift af procesanlæg til højteknologisk biodieselvirksomhed

Daka ecoMotion A/S, Løsning

Er du passioneret omkring dit arbejde, kan se værdien i at dele din viden med kolleger, og kan du træffe selvstændige beslutninger? Så er du måske én af Daka ecoMotions to nye procesoperatører?

Som procesoperatør vil du få ansvaret for at overvåge og varetage den daglige drift af fabrikkens procesanlæg og deltage i optimering af denne. Du vil indgå i produktionens treholdsskift, der består af erfarne kolleger, der værdsætter stort engagement, nysgerrighed og proaktivitet i arbejdsudførelsen ved deres kommende kolleger.

Daka ecoMotion A/S
Selectors ConsultingOperations Manager

Selectors Consulting søger for Prime Cargo A/S i Kolding

Kan du skabe struktur i en hektisk hverdag, hvor der er mange deadlines og en række hands-on opgaver?

Som Operations Manager bliver du ansvarlig for den daglige operationelle ledelse af terminalen. Din succes i jobbet skabes bl.a. gennem synlig ledelse af medarbejderne, hvor du sammen med dine kolleger supporterer og koordinerer de daglige indsatser.

I fællesskab med teamledere for de enkelte områder, skal I sikre den optimale drift med fokus på kvalitet og processer. Det betyder, at I skaber gode rutiner for såvel den operationelle drift, som de bagvedliggende administrative opgaver – herunder opfølgningssamtaler, sygefravær, bemandingsplaner af hhv. egne medarbejdere og vikarer. Der er henover året store peaks, som giver behov for løbende tilpasning i arbejdsstyrken.