150 job matcher din søgning 150 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 150 resultater.
Spæncom A/S
Produktionsplanlægger

Spæncom A/S, Aalborg

Vi sætter nye standarder - vil du med på holdet?

Hos Spæncom søger vi altid nye veje mod højere kvalitet, for vi vil fortsat gå forrest og sætte standarden for intelligente, præfabrikerede betonelementløsninger til al slags byggeri. Vi er altid i bevægelse i dynamisk samarbejde med vores kunder, og det giver dig optimale muligheder for faglig udvikling via spændende og udfordrende opgaver.

Som produktionsplanlægger skal du i samspil med projektledelsen og afdelingerne for salg, projektering og montage planlægge vores elementproduktion i SAP. Derudover skal du vedligeholde kapacitetsoversigter og koordinere rettidig tegningsopstart med projekteringsafdelingen. Du får også ansvaret for produktionsplanerne for støbehallerne - herunder optimering af støberækkefølge i samarbejde med formværkstedet og de enkelte støbehaller.

Spæncom A/S
Peterson PackagingKonstruktør/Designer til emballagevirksomhed i udvikling

Peterson Packaging, Randers

Brænder du for et job af både design- og salgsmæssig karakter, hvor du kan være med til at gøre en forskel for kunden? Er du teknisk minded, kreativ og har erfaring med konstruktion og design af emballager? Så er du muligvis den, vi søger til at indgå i vores dygtige konstruktions- og salgsteam.

Dine primære opgaver er, at

 • Udvikle, producere og sende prototyper til kunden
 • Bestille stanseværktøjer til produktionen efter godkendt prøve/tegning
 • Deltage i kundebesøg med eksternt salg i forbindelse med projekter m.v.
 • Vedligeholde maskinmuligheder i IPW (kvalitetssystem)
Peterson PackagingVedligeholdschef til emballagevirksomhed i udvikling

Peterson Packaging, Randers

Brænder du for et job af både teknisk og ledelsesmæssigt karakter, hvor du kan være med til at hæve barren for en større maskinpark? Har du erfaring med vedligehold af maskiner og bygninger, samt forebyggende vedligehold?

Du vil referere til produktionschefen og stå i spidsen for et team på 12 erfarne teknikere; bl.a. reparatører/smede, elektrikere og maskinmestre.

Dine daglige opgaver vil nemlig både tage udspring i din store tekniske indsigt og interesse for at sikre optimal daglig drift på vores bølgepapmaskine og konverteringsanlæg sammen med dine medarbejdere – men også løbende forbedringer og nye projekter i området. Herudover vil dine daglige opgaver indeholde ansvaret for:

 • Vedligehold af bygninger og tekniske installationer; samt renseanlæg
 • Udarbejdelse af strategi og budget for afdelingen; samt implementering og opfølgning
 • Løbende opfølgning på BRC (kvalitetssystem)

HumanTrust A/S
Designer

HumanTrust A/S søger for kunde

Du kaster om dig med farver, mønstre og detaljer, som var det konfetti – og ikke nok med det: Du evner på smukkeste vis at kombinere det hele i moderigtige styles til kurvede kvinder… Lyder det som dig? Så læs med her.

Virksomheden er en moderne tekstilvirksomhed, der består af flere højtprofilerede designbrands. Kendte og respekterede brands, som historisk set har et godt gennemsalg hos kunderne, både inden- og udenfor Danmarks grænser.

Som designer får du ansvar for design af brandet med følgende nøgleopgaver:

 • Udvikling af kommercielle kollektioner i forhold til brand-ID
 • Designopgaver fra A-Z
 • Udforme arbejdstegninger og nødvendige detaljetegninger i Illustrator/PDM
HumanTrust A/S
Marel A/S

Industritekniker/maskinarbejder til CNC aftenhold

Marel A/S, Støvring

Værdsætter du høj kvalitet og en god finish i dit job? Og vil du være en del af et godt team, der altid hjælper hinanden i mål? Så bliv vores nye industritekniker/maskinarbejder til CNC.

Du bliver en del af et team på 4 dedikerede kolleger på aftenhold, der alle går op i et godt arbejdsmiljø og høj faglighed.

Du kommer til at beskæftige dig med CNC til fræsning og til semiautomatisk drejebænk – både i plast og i rustfrit stål.

Programmering foregår fra bunden i dialogprogrammering Mazatrol Matrix på vores Mazak integrex 400-maskine.

Vi producerer et mindre stykantal, hvor kvalitet og finish er i top. Samtidig producerer vi mange forskellige emner, så du vil blive en del af en varieret hverdag.

Marel A/S
Salling GroupKvalitetskonsulent med tekstilkendskab

Salling Group, Brabrand

Har du kendskab til og erfaring med tekstilfibre og -kvaliteter og test af tekstiler? Ønsker du ar arbejde med krav til dokumentation og produktsikkerhed inden for tekstilområdet, og ikke blot være ajour med gældende standarder, men også drive og udvikle vores omfattende testprogram af tekstiler? Så kan det være dig vi søger.

Salling Group søger en initiativrig kvalitetskonsulent, der får ansvaret for vores testprogram for tekstilprodukter.

Primære arbejdsopgaver:

 • at varetage vores omfattende testprogram for tekstilprodukter
 • at supportere og undervise kollegaer i tekstilkendskab
 • at være drivkraft på vores Textile Supplier Manual
 • at opdatere og sikre dokumentationskrav for OEKO-TEX, økologisk bomuld, genbrugsmaterialer mv.
DANISH CROWN A/S
Operatør til rensningsanlæg

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du lyst til at arbejde med rensning af spildevand på et biologisk rensningsanlæg? Så er du måske den kollega, vi søger til vores fabrik i Blans ved Sønderborg.

Du indgår i et team, der tæller 10 mand, som forestår alle forsyningsopgaver i forbindelse med slagteriet. Da en af vores teknikere på rensningsanlægget går på pension, søger vi hans erstatning. På rensningsanlægget er der to mand tilknyttet, som skiftes til at have vagten én uge ad gangen.

Dine primære opgaver bliver:

 • Service, vedligehold og reparation
 • Døgnovervågning via CTS-anlæg
 • Prøvetagning og analyser
DANISH CROWN A/S
Arla Foods
Vedligeholdstekniker

Arla Foods, Esbjerg

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

Sammen med dine kolleger på dag-, aften- og nathold arbejder du med teknologisk udstyr, hvor du i løbet af en vagt løser mange slags tekniske udfordringer.

Dine opgaver vil bl.a. være, at du:

 • vedligeholder og reparerer proces- og produktionsudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold
 • bidrager med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods
Arla Foods Ingredients
El-teknisk vedligeholdstekniker, Danmark Protein – Videbæk

Arla Foods Ingredients

Er vedligehold og reparation af proces- og pakkeriudstyr noget for dig? Så bør du søge stillingen som vores nye vedligeholdstekniker på Danmark Protein i Videbæk.

En høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål, og din opgave bliver at vedligeholde og reparere vores produktionsudstyr, så det altid virker optimalt. Det betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder. Opgaverne vil primært være af elektrisk og mekanisk karakter, og du vil blandt andet skulle:

 • Udføre elektrisk og mekanisk vedligehold på maskiner
 • Udføre akutte reparationer i tilfælde af at udstyr svigter eller bryder sammen
 • Fejlfinde på robotter, netværk, PLC, BUS-systemer samt på frekvensomformere
Arla Foods Ingredients
Awilco ApS
Montage- og pakkeopgaver

Awilco ApS, Lille Skensved

Vi søger en fuldtidsmedarbejder til montage og pakning af vore produkter, med særlig fokus på vores strømforsyninger og ladere fra FRIWO.

Opgaverne varierer i størrelse og varighed, men fælles for alle er at de skal udføres med en høj grad af bevidsthed af kvalitet og de skal leveres til aftalt tid. Du vil i samarbejde med kollegerne planlægge opgaverne og du vil have en høj grad af selvstændighed omkring afviklingen af opgaverne. Der vil være daglig brug af vores EDB-systemer og du vil også deltage ved vores lageroptællinger

Hos AWILCO ApS kommer du til at arbejde sammen med kompetente kolleger i et målrettet, humørfyldt og varmt arbejdsklima med frihed under ansvar. Du vil have din daglige gang i virksomheden, og hverdagen vil være afvekslende.

Seritronic A/SLeder til Seritronics trykkeri

Seritronic A/S, Støvring

Seritronic søger en dygtig, engageret og innovativ leder til trykkeriet.

Vi lægger vægt på:

 • Erfaring med ledelse i en ordreproducerende virksomhed.
 • Erfaring/kendskab til serigrafi og diverse trykprocesser.
 • Kendskab til farveblandesystem.
 • En positiv indstilling til hektiske arbejdsdage med kunden i fokus.

Er du interesseret i at vide mere om Seritronic og jobbet, kan du finde yderligere information på www.Seritronic.dk.

Arla Foods
Vedligeholdstekniker

Arla Foods, Esbjerg

Har du sans for fejlfinding på mekanisk- og automationsudstyr, og vil du have indsigt i en masse forskellige maskiner? Så er du måske vores nye vedligeholdstekniker.

På Esbjerg Mejeri holder vores ca. 390 medarbejdere mejeriet kørende i døgndrift. Du bliver en del af vedligeholdsafdelingen, hvor du og 30 andre dygtige kolleger tager hånd om komplekse tekniske udfordringer på tværs af hele mejeriet.

Dine opgaver vil bl.a. være, at du:

 • vedligeholder og reparerer proces- og produktionsudstyr
 • deltager i og udvikler forebyggende vedligehold
 • bidrager med optimeringsforslag på procesanlæg og produktionsudstyr
Arla Foods
Moment Operatør med teknisk flair

Moment søger for Eson Pac i Taastrup

Er du på udkig efter et fuldtidsjob og vil du bruge din erfaring med produktionsarbejde hos en international virksomhed? Så har vi jobbet til dig i Taastrup.

Til Eson Pac i Taastrup søger vi i øjeblikket engagerede operatører til en fuldtidsstilling. Jobbet vil foregå på skiftehold mellem dag-, aften- og nathold, dog med mulighed for at arbejde fast på aften- og nathold.

Som operatør i produktionen vil du indgå i et team med 40 andre ansatte, hvor dine primære opgaver vil være at passe maskinerne, kvalitetskontrollere og ellers hjælpe med andre ad hoc-opgaver, så produktionen kan køre optimalt. Virksomheden ligger vægt på et højt engagement fra alle deres medarbejdere og at man er indstillet på at løfte i flok, når behovet opstår.

Ellab A/S
Brænder du for mekanik, præcision og fine tolerancer?

Ellab A/S, Hillerød

Så har vi lige jobbet til dig, da vi søger en medarbejder med håndværksmæssig baggrund til vores værkstedsteam, som står for fremstilling af små rustfri emner til Ellabs produkter.

For at sikre vores fortsatte vækst søger vi nu en dygtig medarbejder til vores finmekaniske værksted, som er en vigtig del af vores produktion af højkvalitetsmåleudstyr, hvor kvalitet, præcision og samarbejde er i højsædet.

Vi søger en ny medarbejder, da en af vores kollegaer går på pension, og du vil blive en del af et team på fem medarbejdere, hvor de primære opgaver vil være montering, bearbejdning og svejsning af rustfrie emner. For stillingen kræves indgående mekanisk snilde og solidt finmekanisk håndelag. Din uddannelse kunne være f.eks. finmekaniker, urmager eller anden relevant uddannelse.

Ellab A/S
Xellia Pharmaceuticals ApS
Operatører til API-produktionen

Xellia Pharmaceuticals ApS, København

Vi søger nye kollegaer til API-produktionen i København. API-produktionen dækker både fermentering og oprensning af forskellige non-sterile API’er. Vi søger lige nu operatører til både fermenterings- og oprensningsfabrikkerne, så er du teamplayer af natur og parat til nye udfordringer, så er du muligvis vores nye kollega.

Som operatør vil dine primære arbejds- og ansvarsområder være:

 • Overvågning og betjening af procesanlæg, herunder fermentorer, centrifuger, ionbyttere, osmoseanlæg, HPLC-anlæg og filtreringer
 • Overvågning og betjening af forsyningsanlæg, herunder vandanlæg og nedbrydningsanlæg
 • Arbejde i henhold til GMP-regler efter afdelingens SOP’er
Xellia Pharmaceuticals ApS
Brødrene Hartmann A/SDygtig elektriker til vedligehold

Brødrene Hartmann A/S, Tønder

Som elektriker bliver man en del af vores vedligeholdsafdeling, der har det el-tekniske og mekaniske ansvar for vores fabrik. Vi udfører alle former for reparations- og installationsopgaver samt optimeringsopgaver i en udviklingsorienteret produktionsvirksomhed, der producerer i døgndrift. Arbejdsopgaverne vil bestå af mangeartede tekniske opgaver, som blandt andre vil omfatte:

 • Installationer på proces- og maskinanlæg
 • Opbygning/ombygning af tavler for mange forskellige slags styringer
 • Installation og idriftsættelse af tavleanlæg
ByhappymeErfaren operatør til storformat printer søges

Byhappyme, Herning

Har du mod på nye udfordringer i en virksomhed med fart på? Er du energisk, pligtopfyldende og vedholdende? Har du høj kvalitetssans og erfaring? Kan du løfte ansvar og have smil på læben, selv når det går stærkt? Så er det dig, vi søger til et nyt spændende koncept!

Vi forestiller os, at du allerede har solid erfaring med storformatprint. Om du er uddannet skiltetekniker eller autodidakt er ikke afgørende. Du trives med at have mange bolde i luften, kan arbejde selvstændigt og være tovholder på et nyt koncept. Du går forrest i et team, slipper ikke opgaven før den er løst. Perfektion kombineret med et godt blik for at levere kvalitet er dit kendetegn. I hverdagen er du udadvendt og nyder at være en del af et team.

ECCO Sko A/S
Head of Men´s & Kids´Design

ECCO Sko A/S, Tønder

Would you like to spearhead your own design team in a market-leading shoe company?

At our Design Studio office in Tønder, you will take part in setting and deciding the creative design direction for the division, manage the design team and at the same time design your own new shoe concepts into the collection.

Managing workloads and resources, you will ensure that seasonal concepts for the division meet the design brief and are aligned with the global collection and delivered on time. Among other tasks, you will:

 • Define the vision and long-term collection plan together with the design director and category management directors.
 • Work closely with the lead designer and design director as well as our commercial team to define the direction for the seasonal collections.
 • Ensure that the team’s design product concepts meet ECCO’s design DNA and commercial needs, including a focus on selling price and costing.
ECCO Sko A/S
SKY-LIGHT A/SOpstiller

SKY-LIGHT A/S, Varde

Er du perfektionistisk og har du flair for produktionsanlæg og finder du det at opstille, betjene og optimere termoformmaskiner spændende? – så kan du blive en del af vores højt specialiseret og tekniske opstillerteam

Vi søger til vores plastvirksomhed i Varde en opstiller. Her vil du skulle bidrage til den fortsatte udvikling og vækst hos SKY-LIGHT A/S. Du skal være med til at sikre driften og arbejde med optimering af termoformanlæggene, der fremstiller plastemballage af eget produceret folie.

Du vil arbejde skiftevis på daghold og aftenhold efter en fastlagt årsplan. Arbejdet med termoformanlæggene vil altid være af forskellige karakter, hvor du kommer til at arbejde med:

 • Opstille termoformsanlæg
 • Betjene og optimere termoformmaskiner
 • Diverse opgaver
DuPont Nutrition Biosciences ApS
Procesoperatør

DuPont Nutrition Biosciences ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af et dynamisk produktionsteam, hvor sikkerhed, kvalitet og trivsel er nøgleord?

Er du proaktiv, kreativ og forandringsvillig?

Har du en fleksibel og engageret indstilling til dit arbejde?

Vi søger en procesoperatør til at arbejde på uge skift - fast dag, med fri hver anden uge. Der er tale om en fast stilling i en afdeling hvor der arbejdes i et uformelt miljø.

Opgaverne i jobbet er:

 • Tørring og udtapning af Ascorbyl Palmitat
 • Procesrengøring og rengøring generelt
 • Intern transport (truckkørsel)
DuPont Nutrition Biosciences ApS