265 job matcher din søgning 265 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Terapeuter til Hjælpemiddeldepotet

Esbjerg Kommune

Hjælpemiddeldepotet i Esbjerg Kommune søger to ergoterapeuter.

Der er tale om 2 faste stillinger på 32-37 timer gennemsnitlig pr. uge. Stillingerne har været projektstillinger siden 1. marts 2021.

Hjælpemiddeldepotet varetager al håndtering af Esbjerg Kommunes hjælpemidler. Vores opgaver er primært levering og afhentning samt reparation og service af hjælpemidler. Vi indkøber også hjælpemidler og rådgiver Fritid, Sundhed & Omsorgs øvrige personaler omkring hjælpemidler.

Vi er 25 glade og engagerede medarbejdere, som prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi har borgeren i centrum, og til løsning af kerneopgaven har vi brug for hinanden, hvorfor tæt tværfagligt samarbejde er et nøgleord. Vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og i udvikling.

Vores nye kolleger skal primært varetage sagsbehandling af ansøgninger om hjælpemidler efter Servicelovens § 112 og § 113b.

Gem
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Facility Coordinator – Nordic Countries

CBRE Corporate Outsourcing ApS, Aarhus

Do you want to become a part of CBRE Global Workplace Solutions, whose customers rank among the largest and most well-known companies? Do you want to help maintain our high level of service and help continue to develop our department and take it to new heights? Then this job might be for you.

As a member of the regional account team, you will become part of a group of colleagues located across EMEA. The EMEA account team are committed to achieving both client and company objectives, with key focus on service delivery and customer satisfaction.

The primary tasks of the position are:

 • Responds to client enquiries and concerns. Ensures timely and quality service delivery to clients
 • Follows up with clients to ensure customer satisfaction
 • Creates and assigns work orders to multiple technicians, subcontractors and vendors
CBRE Corporate Outsourcing ApS
Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
Roskilde Kommune Erfaren og engageret rådhusbetjent søges til Rådhusservice

Roskilde Kommune

Vi søger en erfaren og engageret rådhusbetjent/vagt med lyst til udfordringer inden for både kommunikative, tekniske og administrative opgaver.

Du skal være med til at sikre en god og effektiv service på rådhuset og eksterne institutioner. Du vil blive en del af et velfungerende team på i alt 5 rådhusbetjente og 3 servicemedarbejdere. Du skal være omstillingsparat og kunne løse opgaverne selvstændigt.

Arbejdsopgaverne er:

 • Vagtfunktion
 • Modtagelse og servicering af borgere og øvrige gæster
 • Post, herunder sortering, frankering og omdeling
 • Tilsyn med tekniske installationer
IKEA Genopslag, Facility medarbejder, 37 timer pr. uge

IKEA, Taastrup

Vi søger en facility medarbejder til drift og vedligeholdelse af varehuset og de omkringliggende arealer. Du elsker en hverdag, hvor opgaverne er mangeartede, og du går ind i udfordringer med gåpåmod.

Der er mange forskellige opgaver i hverdagen, der kræver, at du er praktisk anlagt og har blik for løsninger her og nu og på længere sigt. Primært vil du arbejde med:

 • Vedligeholdelse af bygningen og dens installationer, samt parkeringsfaciliteter
 • Test og overvågning af tekniske installationer
 • Udfærdige driftsjournaler og energirapportering
 • Dialog med leverandører og servicepartnere
 • Dialog med og support til dine kolleger i varehuset
Per Aarsleff A/S
Pedel/Servicemedarbejder

Per Aarsleff A/S, Viby J.

Aarsleff søger en medarbejder, der primært skal fokusere på daglig drift og vedligehold af vores hovedkontor i Viby J.

Vælger du os, bliver du en del af en førende dansk entreprenørkoncern, der gennemfører store projekter inden for både infrastruktur, klimatilpasning, miljø, energi og byggeri. Du bliver en del af en afdeling med 14 engagerede kolleger, der arbejder med at understøtte den daglige drift på hovedkontoret.

Dine primære arbejdsopgaver bliver blandt andet at:

 • Sikre den løbende planlægning og udførelse af opgaver vedr. drift og vedligehold
 • Planlægge bygningsvedligehold samt føre tilsyn og følge op med eksterne håndværkere
Per Aarsleff A/S
Fuglebjerg Selvejende Byggevirksomhed Boligselskabet i Fuglebjerg søger en ejendomsfunktionær

Fuglebjerg Selvejende Byggevirksomhed

Fuglebjerg boligselskab er placeret i Fuglebjerg og Sandved Tornemark med 408 lejemål, bestående af rækkehuse og parcelhuse med have, fordelt på 274 almene familie-, 122 ældre- og 12 ungdomsboliger.

Du har faglige kompetencer for at vurdere og udføre arbejde på boligselskabets ejendomme. Du har en generel håndværksmæssig baggrund.

Du har en administrativ ordenssans, da der også vil være en del administrativt arbejde. Du er fortrolig med it og bl.a. bekendt med at arbejde og indhente tilbud på håndværkerydelser. Du vil selv kunne sætte dit præg på det administrative.

Du vil være medansvarlig for, at boligselskabets lejemål lever op til en pæn og acceptabel stand.

Rolfhallen Halinspektør med flair for udvikling

Rolfhallen, Ferritslev Fyn

Vi søger en ny halinspektør til at varetage den daglige drift af hallen samt til – i tæt samarbejde med hallens bestyrelse – at styrke, optimere og videreudvikle hallens drift, omdømme og økonomi.

Rollen som Rolfhallens halinspektør spænder vidt, da der i det løbende arbejde i hverdagen naturligt indgår opgaver som daglig rengøring, oprydning og klargøring kombineret med en række administrative opgaver, således hallen til enhver tid fremstår velfungerende og imødekommende for brugerne.

Det er vigtigt, at du altid har ”fingeren på pulsen”, med hvad der foregår i hallen, men også gerne inspirerer til, hvad der kunne komme til at ske.

Scantox A/S Vi søger en dygtig medarbejder til en kombineret stilling med vask af materialer i dyrefacilitet og vedligeholdelse af udearealer

Scantox A/S, Lille Skensved

Søger du en varieret, spændende og udfordrende hverdag med masser af opgaver?

Du vil blive en del af en virksomhed i udvikling, der leverer resultater inden for præklinisk forskning, herunder regulatoriske in-vivo toksikologiske studier, som er essentielle for udviklingen af lægemidler.

Vi søger en medarbejdere til at varetage daglig vask af burmateriel kombineret med vedligeholdelse af udearealer på vores facilitet i Lille Skensved nær Køge.

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i:

 • Betjening og vedligehold af vaskerummets maskiner (reolvasker, strødispenser og flaskevasker)
 • Rengøring og desinfektion af burmaterialer, foderskåle, legetøj m.m.
 • Varetage græsslåning i sommerhalvåret samt klipning af buske langs indfaldsvejene
 • Strøning af salt på arealer med færdsel i vinterhalvår
Kredsløb
Genbrugsvejleder til genbrugsstationerne

Kredsløb, Aarhus

Er du en omgængelig person med højt humør? Vil du hjælpe med at holde driften kørende på vores genbrugsstationer? Så er du måske vores nye medarbejder.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Kundeservice
 • Servicering og betjening af de maskiner genbrugsstationen råder over
 • Renholdelse og vedligeholdelse af arealer, bygning og maskiner
 • Kontakt til de transportører, der kører affald fra genbrugsstationerne
Kredsløb
Greve Kommune Rådhusbetjent søges

Greve Kommune

Er du serviceminded, har du hænderne skruet rigtigt på og ønsker du at gøre en forskel for mennesker i Greve Kommune, så er det dig vi søger til en stilling som Rådhusbetjent i Greve Kommune.

I Center for Teknik & Miljø søger vi en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet og som rådhusbetjent på Greve Videnscenter. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.

Opgaveeksempler:

 • Vagtopgaver og alarmsystemer.
 • Styring af bygningens el, vand og varme forbrug via CTS, Keep Fokus mv.
 • Løbende proaktivt simpelt vedligehold.
PPG Coatings Danmark A/S
Facility Service Assistent

PPG Coatings Danmark A/S, Søborg

Vi søger en alsidig og praktisk orienteret medarbejder, der kan hjælpe os med forefaldende opgaver inden for facility service, bygningsvedligehold og installationer på vores site i Søborg. Vi producerer produkter kendt under varemærkerne Dyrup, Sigma, Gori, Beckers og Tikkurila.

Facility serviceafdelingen servicerer husets brugere på både kontor, kantine, lager og produktion, så du vil have en stor kontaktflade i hele huset.

Er du uddannet som blikkenslager, elektriker eller tømrer vil dette være en fordel, da vi løser mange af opgaverne selv sideløbende med brug af eksterne håndværkere ved større opgaver.

PPG Coatings Danmark A/S
Great Northern Ejendomsservicetekniker

Great Northern, Kerteminde

Vil du arbejde på et golf- og sparesort i international særklasse, hvor både medarbejdere og gæster oplever noget helt unikt og med glæde kommer igen? Vi søger en ejendomstekniker på fuldtid, der leverer og er med til at sikre Great Northerns høje standarder - er det dig?

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af at:

 • føre jævnlige opsyn med og vedligeholde bygninger og tekniske installationer
 • udføre diverse reparationer, eller i samarbejde med din leder, sikre at de rette kompetencer kommer på opgaven snarest muligt
 • sikre at lovpligtige eftersyn, krav og specifikationer for faciliteterne altid er overholdt
 • udføre diverse ad hoc-opgaver, som altid vil opstå på et sted som vores.
fsb Driftsleder

fsb, København

Vi søger en driftsleder, der vil være med til at hjælpe kollegaer og erhvervslejere – og være med til at vedligeholde vores flotte gamle bygning.

fsb er Københavns største boligorganisation med mere end 13.000 boliger. Vores administration er beliggende på Rådhuspladsen, hvor vi er ca. 120 medarbejdere samt lejere i vores erhvervslejemål.

Vi søger en kollega som

 • er udadvendt med fokus på god service og samarbejde
 • kan arbejde selvstændigt og foretrækker at have mange forskellige opgaver i løbet af dagen
fsb
Kildehaven A/S Kildehaven søger medarbejdere 30 – 37 timer

Kildehaven A/S, Svinninge

Kildehaven kan tilbyde alsidigt spændende arbejde med aktive unge voksne og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere. En arbejdsplads hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Kildehaven har fleksible faggrænser, så du kommer til at arbejde med omsorg, pædagogik og daglige opgaver med beboerne. Det er vigtigt, du har lyst til at arbejde med fysisk og mental handicappede unge voksne. At du vil deltage i deres aktive ungdomsliv, samt har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.

LEGOLAND ApS
Servicetekniker til vores hoteller

LEGOLAND ApS, Billund

Har du lyst til et alsidigt job i en unik og international virksomhed med gode kolleger og med fokus på gæsternes positive oplevelser af de tekniske forhold på vores hoteller? Så er du måske vores nye kollega i Teknisk Afdeling.

Det tekniske team for vores overnatningssteder står overordnet for, at rammerne omkring konferencer og ophold på hotellerne er i orden. Som vores nye kollega skal du kunne drive de administrative opgaver og have hands-on på de praktiske opgaver.

Du kommer primært til at stå for:

 • Almindelig reparation og vedligeholdelse på LEGOLAND® Hotel & Conference, LEGOLAND® Castle Hotel og LEGOLAND® Holiday Village
 • Løbende vedligehold samt sikre overholdelse af lovpligtige eftersyn og Merlin standarder inklusive egenkontrol indenfor teknik og sikkerhed i vores vedligeholdelsesprogram INFOR
 • Kontakt til eksterne leverandører og styring af renoveringsprojekter samt indkøb af forbrugsmaterialer og serviceydelser
LEGOLAND ApS
Avista Green
Teknisk vicevært

Avista Green, Kalundborg

Har du hænderne skruet godt på, og har du lyst til at blive en del af en spændende grøn virksomhed i udvikling? Så har vi stillingen til dig! Hos AVISTA arbejder vi dagligt med at gøre olie ”grønt” - hvorfor trække nyt op af undergrunden, når man kan genbruge det vi allerede har udvundet?... Kom med på holdet, og gør en forskel!

Vi søger en dygtig og fleksibel vicevært i afdelingen vedligehold. Stillingen er en 37 timer på fast daghold.

Med reference til vores Maintenance Manager, bliver dine primære opgaver blandt andet:

 • Vedligehold af bygninger, døre, vinduer – udvendigt og indvendigt
 • Passe udendørsarealer. Slå græs, samle affald, fjerne ukrudt osv.
Avista Green
Danmarks Tekniske Universitet Servicemedarbejder

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Institut for Bioteknologi og Biomedicin (DTU Bioengineering) søger en servicemedarbejder til praktiske serviceopgaver, primært relateret til driften af instituttets laboratorier.

Du vil blive ansvarlig for den daglige opvask og autoklavering af glasvarer og andet udstyr fra en eller flere af instituttets bygninger. Denne opgave er helt afgørende for, at instituttet kan drive sin laboratoriebaserede forskning. Serviceringen af vores laboratorier omfatter desuden indsamling af opvask, fjernelse og bortskaffelse af klinisk affald, udskiftning af laboratoriekitler, mv.

Hertil kommer en række øvrige praktiske opgaver som håndtering af post og pakker, og udsmidning af sorteret affald (papir og pap, plast, metal, organisk affald, restaffald, mv). Endelig vil du skulle hjælpe med at holde orden i vores mødelokaler, køkkener, og gangarealer.

Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV