368 job matcher din søgning 368 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Boligforeningen 3BBoligsociale medarbejdere til ny boligsocial helhedsplan på Amager

Boligforeningen 3B

Drives du af lysten til at skabe sociale forandringer? … Og er du god til at se andres ressourcer og til at facilitere processer, der sikrer, at alle er med? Så er du måske en af de fem medarbejdere, som vi søger til den boligsociale helhedsplan på Amager.

Fra 2022 starter en ny boligsocial helhedsplan på Amager. Helhedsplanen omfatter 19 almene boligafdelinger (4.135 lejemål og 9.027 beboere) og strækker sig geografisk fra den sydlige del af Urbanplanen til den nordlige ende af Holmbladsgade. Helhedsplanen skal over fire år forbedre vilkår for beboere indenfor indsatsområder som uddannelse, beskæftigelse, kriminalitetsforebyggelse samt medborgerskab og social sammenhængskraft. 3B søger derfor fem medarbejdere med projektledererfaring til vores nye boligsociale team.

Gem
Ikast-Brande Kommune
Bellisbo søger pædagogiske medarbejdere

Ikast-Brande Kommune

På Botilbuddet Bellisbo har vi lige nu to ledige pædagogiske stillinger, som vi ønsker besat af uddannet pædagog eller uddannet ergoterapeut.

Stillingerne er på 32 timer/ uge, med tiltrædelse 1. november 2021, eller efter aftale.

Bellisbo er et socialpædagogisk botilbud, beliggende i Nørre Snede. Her bor 19 voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne, fordelt i 3 huse. Borgerne er i alderen 20 - 65 år, og der er stor spredning i støttebehovet. Bellisbo ligger tæt på centrum i Nr. Snede, og i gåafstand fra indkøb, skov og natursti.

FORCE Technology
Serviceminded ejendomsfunktionær med teknisk snilde

FORCE Technology, Kgs. Lyngby

Sætter du en ære i at passe og pleje de bygninger, du har ansvaret for? Er du en god og hjælpsom kollega, som kan planlægge sin tid effektivt? Så er du måske vores nye kollega i facility teamet!

Facilitys fornemmeste opgave er at sørge for, at vores lokationer kører som på skinner, og at vores kollegaer har de bedste omgivelser at udføre deres – ofte meget tekniske – opgaver i. Vi er et team af blandt andet receptionister, ejendomsfunktionærer, rengøringsassistenter og planlægningsspecialister, der vægter godt kollegialt sammenhold og effektiv service højt.

FORCE Technology har til huse mange steder i landet, og du vil sammen med dine kollegaer stå for drift- og vedligeholdelse af vores ejendomme i Lyngby, Hørsholm og Brøndby. Du får fast base i Lyngby, men vil skulle udføre opgaver på alle 3 lokationer.

FORCE Technology
Gråsten AndelsboligforeningEjendomsfunktionær/Servicemedarbejder

Gråsten Andelsboligforening

Gråsten Andelsboligforening søger en ejendomsfunktionær/servicemedarbejder til serviceopgaver i boligerne m.v. Du vil blive en del af vores team af ejendomsfunktionærer i Gråsten. I Gråsten Andelsboligforening er der 8 ansatte. Hvor de 6 er i teknisk afdeling.

Kan du lide at arbejde med boliger, byggeri og mennesker. Så er her en stilling i en spændende og alsidig hverdag.

Vi tilbyder en stilling i et spændende miljø, hvor du selv kan være med til at sætte dit eget præg på din stilling. Du bliver en del af et engageret og kompetent kollegateam i en dynamisk organisation.

Stillingen omfatter bl.a. følgende arbejdsopgaver

 • Drifts- og vedligeholdsopgaver i vores boliger.
 • Klargøring af fraflyttede boliger.
 • Snedker og tømrer opgaver i og uden for boligerne.
Egedal Kommune
Ergoterapeut søges til bosted i Veksø - vi mangler lige en som dig

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj

Bostedet Skelhøj er en del af EKBA, som er en række socialpædagogiske botilbud for voksne udviklingshæmmede i Egedal Kommune. Fælles for os er, at vi ser, hører, og møder hinanden med viljen til at forstå. Skelhøj er beliggende i Veksø, på Sjælland, og vi har fire teams. Vi søger nye kollegaer bl.a. grundet takstændringer.

I Team 1 bor 9 mænd og kvinder i alderen 27-41 år. Alle er psykisk og fysisk handicappede med forskellige behov. De fleste af beboerne har et tilbud om skole eller arbejde i formiddags-/eftermiddagstimerne, 4 dage om ugen. Team 1 søger en 30 timers ergoterapeut.

Egedal Kommune
Østfyns MuseerTeknisk servicemedarbejder

Østfyns Museer, Kerteminde

Har du en håndværksmæssig baggrund, eller er du blot praktisk anlagt? Så er det måske dig, vi søger.

Østfyns Museer søger en medarbejder på min. 30 timer pr. uge til at varetage forefaldende praktiske opgaver.

Dine væsentligste opgaver:

 • Mindre vedligeholdelsesopgaver på bygninger.
 • Deltage ved opsætning af udstillinger på Farvergården, Toldboden, Borgmestergården, Nyborg Slot og lejlighedsvis museets andre udstillingssteder.
 • Bistå med praktisk hjælp i forbindelse med events i Nyborg og Kerteminde.
 • Ansvar for Farvergården og Toldbodens haver.
 • Forefaldende opgaver i øvrigt.
fsbVi søger en driftslederassistent til Amager Vest

fsb

Kan du holde mange bolde i luften - samtidig med at du smiler og er nærværende? Brænder du for planlægning af driftsopgaver og beboerservice? - så er du muligvis den driftslederassistent vi mangler!

Amager Vest består af afdelingerne Skyttehusene, Fælledhaven, Artillerihuset og Kronehaverne som alle ligger i Ørestaden og omfatter i alt ca. 530 lejemål. Området udvikles løbende og nye afdelinger kommer til.

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads i rivende udvikling
 • løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer
 • gode muligheder for kurser, efteruddannelse og personlig udvikling
fsb
SOSU H København
SOSU H søger teknisk servicemedarbejder til vores afdeling i Brøndby

SOSU H København

Er du serviceminded, imødekommende og dygtig til dit håndværk? Og har du lyst til at yde en vigtig indsats på Danmarks største SOSU-skole? Så er du måske SOSU H’s nye teknisk servicemedarbejder

Til vores afdeling i Brøndby søger vi en dygtig og serviceminded teknisk servicemedarbejder, der kan indgå i vores velfungerende serviceteam. Teamet består pt. af 10 medarbejdere og en serviceleder.

Vi mangler en god kollega, der kan hjælpe os med de mange daglige drift- og vedligeholdelsesopgaver og som også har mod på at møde kollegaer og elever med et smil.

Opgaverne er mange og varierede, men du vil primært skulle varetage:

 • Vedligeholdelse af vores udeområder
 • Indendørs reparationsopgaver samt mindre håndværksmæssige opgaver
 • Servicering af kollegaer, f.eks. til bordopstilling og lignende i undervisningslokalerne
SOSU H København
V. Tastesen A/SMaler/driftsmedarbejder

V. Tastesen A/S, Odense

Tasfo Selskaberne er i vækst og søger en all-round maler og en all-round håndværker til alsidig stilling. Du ansættes som maler/all-round håndværker til drift og vedligeholdelse af Tasfo Selskabernes ejendomsportefølje med udgangspunkt i Odense.

Du vil få titel af driftsmedarbejder med blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • Istandsættelse af lejemål
 • Vedligeholdelse af ejendommene
 • Renoveringsopgaver i lejligheder og lejemål
 • Viceværtopgaver
 • Vedligeholdelse af udenomsarealer
 • Holde orden i fællesrum og på fællesarealer
 • Alt muligt andet
Boligkontoret Danmark
Boligselskabet Nordsjælland søger en serviceorienteret driftsleder til Fællesdriften

Boligkontoret Danmark

Boligselskabet Nordsjælland er et udviklingsorienteret boligselskab med fokus på sunde og attraktive boliger og høj kvalitet i service. Her arbejder vi hver dag på at styrke den lokale fællesdrift, der omfatter mere end 1.200 boliger, for at tilbyde vores mange beboere en god service og gode bomiljøer.

Du får en spændende stilling, hvor du som leder af fællesdriften blandt andet varetager ledelsen af Boligselskabet Nordsjællands 13 ejendomsfunktionærer herunder koordinering og uddelegering af daglige driftsopgaver. Du får ligeledes ansvaret for planlægning og optimering af arbejdsgange.

Du støttes i det daglige arbejde af 2 driftssekretærer, der tager sig af beboerhenvendelser og igangsættelse af arbejder, ligesom der iblandt ejendomsfunktionærgruppen er udpeget en tovholder til håndteringen af større driftsopgaver på tværs af alle afdelingerne i fællesdriften.

Boligkontoret Danmark
Gem
Frederiksborg Almene BoligforeningSelvkørende ejendomsassistent

Frederiksborg Almene Boligforening, Hillerød

Til 3 af Frederiksborg Almene Boligforeningsafdelinger søger vi snarest muligt en erfaren, engageret og selvstændig ejendomsassistent som har fokus på pasning af afdelingernes udearealer og kontakt med beboerne.

Som ejendomsassistent er du i denne stilling ene mand om afdelingerne. Du tilrettelægger arbejdet i samarbejde med ejendomsmesteren, der har sin daglige gang i en nærliggende afdeling.

Dine primære ansvarsområder er pasning af afdelingernes udearealer og grønne områder, som afdelingerne vægter højt, samt løsning af mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver i boligerne. Du står derfor for den nære beboerservice.

Ikast-Brande Kommune
Psykiatrimedarbejder

Ikast-Brande Kommune, Brande

Socialpsykiatrisk Center Syd, Brande har en ledig stilling og søger derfor enten 1 pædagog, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller ergoterapeut til en situationsbestemt stilling? Stillingen ønskes besat pr. 1.11.21 eller snarest muligt.

Vi har en ledig stilling i rehabiliteringsgruppe 3, hvor målgruppen er de unge psykiske sårbare borgere fra 18 -30 år.

Ønsker du at arbejde på Socialpsykiatrisk Center Syd:

 • hvor borgerne er i centrum og alt samarbejde er med udgangspunkt i den recoveryorienterede tilgang
 • hvor der er humor, arbejdsglæde, et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø.
 • hvor der arbejdes i selvstyrende teams, som er sammensat ud fra Belbins teamprofiler
 • hvor du har mulighed for at være med til at præge fremtiden
Frederiksberg KommuneUdekørende fysioterapeut til Frederiksberg Sundhedscenter

Frederiksberg Kommune

Ambulant Genoptræning & Rehabilitering på Frederiksberg Sundhedscenter, søger en udekørende fysioterapeut til 3 måneders vikariat på 37 timer pr. primo oktober 2021 i geriatrisk gruppe.

Vi søger en fysioterapeut med interesse og erfaring indenfor det geriatriske område. Derudover vil erfaring indenfor det ortopædkirurgiske område (primært relaterende sig til underekstremiteten) være en fordel. Du skal være indstillet på at cykle ud til borgere på Frederiksberg, da opgaverne i denne stilling hovedsageligt vil være rettet mod hjemmetræning. Du skal kunne vurdere og teste borgere samt udarbejde træningsprogrammer og handleplaner for forløbene. Endvidere skal du kunne varetage såvel holdtræning som individuel træning. Du skal arbejde ud fra det rehabiliterende paradigme.

Frederiksberg KommuneSkolen på Nyelandsvej søger teknisk servicemedhjælper

Frederiksberg Kommune

Skolen på Nyelandsvej søger en teknisk servicemedhjælper pr. 1. november 2021. Der er tale om en stilling på 32,5 timer fortrinsvis fordelt på aften og weekend, således at man arbejder hver anden uge. I perioder vil der dog primært forekomme dagvagter. Ved valghandlinger og andre arrangementer kan der være skæve arbejdstider, hvor det er nødvendigt at trække på din arbejdskraft. Ferie afholdes i skolernes ferier.

Du har teknisk snilde, dine hænder er skruet godt på og du er vant til at bruge værktøj. Du må gerne have en håndværkermæssig baggrund. Du er vant til at bruge en computer. Herover skal du:

 • Være meget fleksibel
 • Være mødestabil
 • Kunne arbejde selvstændigt og tage initiativ
RGC Management A/S
Elektriker, servicetekniker, ejendomsfunktionær el.lign.

RGC Management A/S, Odense

Grundet øget fokus på fremtidige udvidelser og tilpasninger til grønne målsætninger søges en tekniker til styrkelse af afdelingen.

Få indflydelse:

 • Gennem din erfaring og viden bidrager du til at opretholde en høj driftssikkerhed på centrets installationer.
 • I tæt samarbejde med dine motiverede kollegaer sørger du for en gnidningsløs afvikling af hverdagen i vores indkøbscenter.
 • Gennem alsidige udfordringer bidrager du med forslag til tekniske løsninger, som kan bringe Rosengårdcentret tættere på at nå sine ambitiøse klimamål.

Din hverdag vil være meget alsidig. Arbejdet består bl.a. af kontrol, fejlfinding og vedligeholdelse af centrets område og tekniske installationer.

CervelloAmbitiøs teamleder til genoptrænings- og rehabiliteringsteam

Cervello, Roskilde

Vil du være en del af en ny organisation og et stærkt ledelsesteam? Kan du gå forrest og lede en engageret gruppe af dygtige neurospecialister – fysioterapeuter, ergoterapeuter og neuropsykologer?

Cervello søger en udviklingsorienteret leder med erfaring fra det sundhedsfaglige område. Der er fart på – og der er bud efter vores ydelser, så du skal jonglere med mange bolde.

Vi har brug for en helt særlig kollega, som blandt andet…

 • Har personlig gennemslagskraft og gode formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt.
 • Har min 3 års drifts-ledererfaring fra døgn-rehabilitering, et udekørende rehabiliteringsteam eller lignende.
 • Har en sundhedsfaglig uddannelse som fx fysioterapeut, sygeplejerske eller ergoterapeut, gerne suppleret med en lederuddannelse (diplom/master).
Ballerup KommuneNeurologisk fysioterapeut til Træning og Aktivitet

Ballerup Kommune

Har du lyst til at arbejde med neurologi i kommunalt regi? Så skal du søge et job hos os.

Du ønsker at være ansat i en fast stilling 37 timer/uge, hvor du bruger dine faglige kompetencer og erfaring med genoptræning inden for neurologi på avanceret niveau. Du skal indgå i et team som både hjælper og udfordrer hinanden i en selvtilrettelæggende hverdag.

Du kommer til at arbejde med ambulante borgere på hold og individuelt. Borgerne træner i sundhedshuset, i eget hjem og i vores varmtvandsbassin.

Træning og Aktivitet varetager ergoterapeutiske og fysioterapeutiske tilbud efter Sundhedsloven samt Lov om Social Service. Vi er i alt 48 ansatte fordelt på 15 ergoterapeuter, 28 fysioterapeuter, 2 træningsassistenter og 3 admini­strativt personale. Vi holder til i Sundhedshuset i Ballerup.

Domea.dkEjendomsmester til Servicecenter Haderslev

Domea.dk

Vi søger en kollega m/k på fuld tid med tiltrædelse senest den 1. december eller snarest muligt.

Du vil blive en del af vores team på i alt 21 medarbejdere i Haderslev, hvor vi betjener ca. 1.500 lejemål. Din nærmeste leder er driftslederen.

Arbejdsopgaverne vil primært bestå af syn af lejemål, opfølgning på flyttesager og tilsyn med håndværkere – du vil sammen med en kollega blive en del af denne proces. Byen er delt i to ansvarsområder, men der vil ske overlapning i forbindelse med ferie, sygdom m.m.

Nordsjællands Park og Vej I/SIdrætsmedarbejder – fastansættelse

Nordsjællands Park og Vej I/S, Nivå og Kvistgård

Vi søger en medarbejder med erfaring indenfor pleje af idrætsanlæg.

Hos Nordsjællands Park og Vej værdsætter vi høj faglighed inden for vedligeholdelse af grønne områder.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Græsslåning på idrætsanlæg og skolebaner
 • Banepleje som strigling, vertikalskæring m.m.
 • Vedligeholdelse af tennisbaner
Gem
ISS Facility Services A/S
Vi søger en koordinerende 'handyman' M/K med hænderne skruet rigtigt på

ISS Facility Services A/S, Sjælland

Brænder du for at løse diverse 'handyman'-opgaver i høj kvalitet? Trives du med en arbejdsdag med mange forskellige opgaver? Og kan du lide at yde god service til vores kunder samt kollegaer? Så er det måske dig, vi har brug for til vores 'handyman'-team, hvor vi supporterer kunder på hele Sjælland.

Arbejdsopgaverne vil hovedsageligt være indenfor:

 • Daglig planlægning og koordinering af opgaver på tværs af teamet
 • Løsning af diverse 'handyman'-opgaver og support til kolleger ved større opgaver, fx flytninger, ophængning af store tavler etc.
 • Lagerstyring og bestilling af forbrugsvarer
ISS Facility Services A/S