319 job matcher din søgning 319 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ikast-Brande Kommune
Bellisbo søger pædagogiske medarbejdere

Ikast-Brande Kommune

På Botilbuddet Bellisbo har vi lige nu to ledige pædagogiske stillinger, som vi ønsker besat af uddannet pædagog eller uddannet ergoterapeut.

Stillingerne er på 32 timer/ uge, med tiltrædelse 1. november 2021, eller efter aftale.

Bellisbo er et socialpædagogisk botilbud, beliggende i Nørre Snede. Her bor 19 voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne, fordelt i 3 huse. Borgerne er i alderen 20 - 65 år, og der er stor spredning i støttebehovet. Bellisbo ligger tæt på centrum i Nr. Snede, og i gåafstand fra indkøb, skov og natursti.

Egedal Kommune
Ergoterapeut søges til bosted i Veksø - vi mangler lige en som dig

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj

Bostedet Skelhøj er en del af EKBA, som er en række socialpædagogiske botilbud for voksne udviklingshæmmede i Egedal Kommune. Fælles for os er, at vi ser, hører, og møder hinanden med viljen til at forstå. Skelhøj er beliggende i Veksø, på Sjælland, og vi har fire teams. Vi søger nye kollegaer bl.a. grundet takstændringer.

I Team 1 bor 9 mænd og kvinder i alderen 27-41 år. Alle er psykisk og fysisk handicappede med forskellige behov. De fleste af beboerne har et tilbud om skole eller arbejde i formiddags-/eftermiddagstimerne, 4 dage om ugen. Team 1 søger en 30 timers ergoterapeut.

Egedal Kommune
Viebke & West Malerfirma A/SMalersvend til Clarke Entreprise

Viebke & West Malerfirma A/S, København

Er du en erfaren kvalitetsbevidst maler med svendebrev? Kan du arbejde selvstændigt og har du lyst til at bidrage til et positivt arbejdsmiljø? Så kom og vær en del af holdet hos Clarke Entreprise!

Du bliver en del af et team på 7 malere. Typisk kommer du ud på egne opgaver, men sommetider vil du også samarbejde med dine kolleger om at løse en større malerentreprise. Vi har rammeaftale med bl.a. et boligselskab.

Du kommer til at arbejde på følgende:

 • Flyttelejligheder
 • Private- og erhvervskunder
 • Offentlige kunder
V. Tastesen A/SMaler/driftsmedarbejder

V. Tastesen A/S, Odense

Tasfo Selskaberne er i vækst og søger en all-round maler og en all-round håndværker til alsidig stilling. Du ansættes som maler/all-round håndværker til drift og vedligeholdelse af Tasfo Selskabernes ejendomsportefølje med udgangspunkt i Odense.

Du vil få titel af driftsmedarbejder med blandt andet følgende arbejdsopgaver:

 • Istandsættelse af lejemål
 • Vedligeholdelse af ejendommene
 • Renoveringsopgaver i lejligheder og lejemål
 • Viceværtopgaver
 • Vedligeholdelse af udenomsarealer
 • Holde orden i fællesrum og på fællesarealer
 • Alt muligt andet
Ikast-Brande Kommune
Psykiatrimedarbejder

Ikast-Brande Kommune, Brande

Socialpsykiatrisk Center Syd, Brande har en ledig stilling og søger derfor enten 1 pædagog, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller ergoterapeut til en situationsbestemt stilling? Stillingen ønskes besat pr. 1.11.21 eller snarest muligt.

Vi har en ledig stilling i rehabiliteringsgruppe 3, hvor målgruppen er de unge psykiske sårbare borgere fra 18 -30 år.

Ønsker du at arbejde på Socialpsykiatrisk Center Syd:

 • hvor borgerne er i centrum og alt samarbejde er med udgangspunkt i den recoveryorienterede tilgang
 • hvor der er humor, arbejdsglæde, et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø.
 • hvor der arbejdes i selvstyrende teams, som er sammensat ud fra Belbins teamprofiler
 • hvor du har mulighed for at være med til at præge fremtiden
Frederiksberg KommuneUdekørende fysioterapeut til Frederiksberg Sundhedscenter

Frederiksberg Kommune

Ambulant Genoptræning & Rehabilitering på Frederiksberg Sundhedscenter, søger en udekørende fysioterapeut til 3 måneders vikariat på 37 timer pr. primo oktober 2021 i geriatrisk gruppe.

Vi søger en fysioterapeut med interesse og erfaring indenfor det geriatriske område. Derudover vil erfaring indenfor det ortopædkirurgiske område (primært relaterende sig til underekstremiteten) være en fordel. Du skal være indstillet på at cykle ud til borgere på Frederiksberg, da opgaverne i denne stilling hovedsageligt vil være rettet mod hjemmetræning. Du skal kunne vurdere og teste borgere samt udarbejde træningsprogrammer og handleplaner for forløbene. Endvidere skal du kunne varetage såvel holdtræning som individuel træning. Du skal arbejde ud fra det rehabiliterende paradigme.

CervelloAmbitiøs teamleder til genoptrænings- og rehabiliteringsteam

Cervello, Roskilde

Vil du være en del af en ny organisation og et stærkt ledelsesteam? Kan du gå forrest og lede en engageret gruppe af dygtige neurospecialister – fysioterapeuter, ergoterapeuter og neuropsykologer?

Cervello søger en udviklingsorienteret leder med erfaring fra det sundhedsfaglige område. Der er fart på – og der er bud efter vores ydelser, så du skal jonglere med mange bolde.

Vi har brug for en helt særlig kollega, som blandt andet…

 • Har personlig gennemslagskraft og gode formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt.
 • Har min 3 års drifts-ledererfaring fra døgn-rehabilitering, et udekørende rehabiliteringsteam eller lignende.
 • Har en sundhedsfaglig uddannelse som fx fysioterapeut, sygeplejerske eller ergoterapeut, gerne suppleret med en lederuddannelse (diplom/master).
Ballerup KommuneNeurologisk fysioterapeut til Træning og Aktivitet

Ballerup Kommune

Har du lyst til at arbejde med neurologi i kommunalt regi? Så skal du søge et job hos os.

Du ønsker at være ansat i en fast stilling 37 timer/uge, hvor du bruger dine faglige kompetencer og erfaring med genoptræning inden for neurologi på avanceret niveau. Du skal indgå i et team som både hjælper og udfordrer hinanden i en selvtilrettelæggende hverdag.

Du kommer til at arbejde med ambulante borgere på hold og individuelt. Borgerne træner i sundhedshuset, i eget hjem og i vores varmtvandsbassin.

Træning og Aktivitet varetager ergoterapeutiske og fysioterapeutiske tilbud efter Sundhedsloven samt Lov om Social Service. Vi er i alt 48 ansatte fordelt på 15 ergoterapeuter, 28 fysioterapeuter, 2 træningsassistenter og 3 admini­strativt personale. Vi holder til i Sundhedshuset i Ballerup.

Rudersdal KommuneBarselsvikariat for Børnefysioterapeut i PPR

Rudersdal Kommune, Birkerød

PPR understøtter primært dagtilbud og skoler i deres kerneopgave med børn i alderen 0-17 år.

Fys/ergo gruppen varetager både konsultative opgaver, vedligeholdende træning og genoptræning af børn/unge inden for almen- og specialområdet.

Vores nye kollega skal primært varetage vedligeholdende træningsopgaver, inden for både special- (0-6 år) og normalområdet samt genoptræningsopgaver.

Du er autoriseret fysioterapeut, og har gerne erfaring med børnefysioterapeutisk undersøgelse/test, og kan udføre veltilrettelagte træningsforløb.

Du har kendskab til, og kan vurdere behovet for hjælpemidler til børn med særlige behov.

Du er ansvarsbevidst, og kan arbejde selvstændigt.

Gem
Grønlands Selvstyre
Faglærer til Teknikimik Ilinniarfik – Tech College Greenlands malerafdeling

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Er du en dygtig maler, der er så god til dit fag, at du kan undervise i det på KTI Bygge- og anlæg i Sisimiut? Er du klar til nye udfordringer? Vil du undervise Grønlands kommende malersvende?

Du skal sammen med de øvrige lærere tilrettelægge elevernes uddannelsesforløb med sigte på at uddanne dygtige og kvalificerede malere.

Vi tilbyder:
 • Et job med udfordringer og et team, der lægger vægt på dialog og samarbejde.
 • Muligheder for selvstændigt at udfylde jobbets indhold.
 • Erhvervspædagogisk kursus, ifald du ikke har gennemført dette.
 • En skole i udvikling med vilje til at gøre en forskel i det grønlandske samfund.
Grønlands Selvstyre
Outdoor Media A/SSkiltetekniker

Outdoor Media A/S, Glostrup

Hos Outdoor Media varetager vi alle opgaver indenfor den grafiske branche, men er specialister i bilindpakninger. Du vil indgå i et engageret og passioneret team af fagfolk, der brænder for det de laver.

Vores målsætning er at levere det bedste resultat, og give kunden den bedste oplevelse. Vi er blevet større og stærkere som virksomhed, og søger derfor en skiltetekniker, som har mod på et job hos os.

Arbejdsopgaver:

 • Fuldindpakninger og dekorationer af biler, varevogne, lastbiler, mm.
 • Afrensning og adskilning af biler for klargøring inden foliemontering.
 • Montering og opsætning af skilte, facade-dekorationer og vindues-dekorationer.
 • Opsætning og montering af div. folieopgaver:
Gribskov Kommune
Demenskoordinator til Center for Sundhed og Omsorg

Gribskov Kommune, Gilleleje

Hvis du har mod på at indgå i et engageret og udfordrende fagligt fællesskab, hvor der lægges vægt på samarbejde og høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, er vi måske det helt rigtige sted for dig.

Vores nye kollega skal være optaget af, at borgere med demens bliver mødt som hele mennesker med individuelle ønsker og behov. Det prioriteres højt, at alle medarbejdere i kommunen ved, hvordan værdighed kan fremmes i forhold til den enkelte borger. I Gribskov Kommune er der også et ressourceorienteret og rehabiliterende borgerfokus, som betyder en fremtid hvor borgere med demens skal opleve, at de har en deltagende og aktiv rolle i eget liv. Vores målsætning indenfor demensfaglig indsats gør at en demenskoordinator og dig ombord nu bliver til to.

Gribskov Kommune
Køge KommuneTeamleder med fokus på social kapital søges til syge- og hjemmeplejen i Ejby

Køge Kommune, Lille Skensved

Brænder du for en høj faglighed hos dine medarbejdere, og kan du se dig selv arbejde aktivt og målrettet med arbejdsmiljø og trivsel, så er det nu, du har muligheden for at få dette opfyldt som Teamleder i Ejby.

Vi er ca. 40 fantastiske medarbejdere, som har høj faglighed og ønsker mere faglig udvikling. Vi har brug for en leder, som kan arbejde videre med den sociale kapital hos os, og en leder der vil gå forrest og vise hvordan vi skal gribe denne opgave an.

Vi søger en Teamleder, som kan samarbejde og lede et stærkt team bestående af sygeplejersker, en teamkoordinator, SSA’er, SSH’er og to planlæggere. Syge- og hjemmeplejen i Ejby søger efter en Teamleder, der kan sætte fokus på at løfte fagligheden, arbejde med udviklingen af teamet og være synlig for medarbejderne.

Københavns ProfessionshøjskoleStudenterundervisere til fysioterapeutuddannelsen på Campus Nordsjælland

Københavns Professionshøjskole, Hillerød

Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetencer? Så er jobbet som studenterunderviser måske noget for dig!

Vi søger 2-4 fagligt stærke og engagerede studerende fra fysioterapeutuddannelsen på Campus Nordsjælland, der som studenterundervisere kan bidrage til udviklingen af fremtidens fysioterapeuter.

Dine konkrete opgaver bliver:

 • at varetage de praktiske lektioner i anatomisk palpation. Din undervisning bliver en blanding af selv at fremvise anatomisk palpation af forskellige regioner og at facilitere træne og øvesessionerne på holdene
 • undervise i fysiologi, hvis du har bestået 3. semester.
Gribskov Kommune
Ergoterapeut til børneområdet i PPR, Center for Dagtilbud og Skoler

Gribskov Kommune, Helsinge

Vores ergoterapeut går på pension, og vi har derfor brug for en ny kollega med interesse for, og gerne erfaring med, børneområdet. Vi søger derfor en ergoterapeut pr. 1. december 2021 på fuld tid (eller andet efter aftale).

I stillingen skal du varetage opgaver inden for både det almene område og specialområdet med børn i alderen 0-18 år.

Inden for almenområdet er vi distriktsopdelt, hvor du kommer i barnets daglige miljø i hjemmet, daginstitution og skole. Herudover vil du blive tilknyttet nogle af de specialtilbud, vi har i kommunen. Det kan være børn med lettere CP, autisme, ADHD, Downs Syndrom o.a.

En del af stillingen indebærer også at kunne arbejde med genoptræningsplaner (GOP’er). Det primære formål med vores indsatser er at klæde de voksne omkring børnene på til at kunne støtte op om børnenes udvikling og trivsel.

Gribskov Kommune
JAI Overfladebehandling A/S
Kan du se dig selv som industrilakerer her? – Så kontakt os

JAI Overfladebehandling A/S, Vildbjerg

JAI-O i Vildbjerg råder over branchens mest moderne faciliteter, bl.a. tre mega-kabiner til lakering og metallisering. De er udstyret med hydrauliske arbejdsplatforme og giver gode arbejdsbetingelser – var det noget for dig?

Vi forventer, at du har erfaring fra branchen og kan arbejde selvstændigt samt levere høj og stabil kvalitet. Epoxy-certifikat er en fordel, det samme er et certifikat til truck og/eller kran. Opgaverne er spændende og alsidige, som du kan se på vores hjemmeside.

Du kommer til at indgå i et uformelt team af gode og erfarne kolleger.

JAI Overfladebehandling A/S
Egedal Kommune
Erfaren medarbejder til De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune – Bakkehuset

Egedal Kommune, Veksø

Vil du være vores nye kollega?

Vi mangler 2 nye kollegaer, som er interesseret i at indgå i et mindre team, og vil medskabe det rette miljø med mulighed for udvikling for den enkelte borger i botilbuddet.

De Socialpsykiatriske Botilbud er 3 mindre enheder hvor der pr. 1.11.2021 er 2 ledige 37 timers stillinger i Bakkehuset. De Socialpsykiatriske Botilbud er opført i henhold til Lov om Almene Boliger § 105 og rummer i alt 25 boliger på tre forskellige matrikler, som kommunen har anvisningsret til.

Målgruppen er voksne med psykisk nedsat funktionsevne samt psykosociale problemstillinger, der har vanskeligt ved at klare sig selv i egen bolig. Indsatsen ydes i henhold til Lov om Social Service § 85, samt varierer i omfang og indhold afhængig af beboernes individuelle behov.

Egedal Kommune
Avidenz A/SFysioterapeut eller ergoterapeut til autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Avidenz A/S

Vi søger en erfaren fysio- eller ergoterapeut, der kan servicere vores kunder hovedsageligt i Jylland.

Din primære opgave bliver at udvikle kundernes arbejdsmiljø inden for det ergonomiske og sundhedsfaglige område. Sekundært vil du arbejde med andre opgaver inden for det generelle arbejdsmiljøområde.

Vi forestiller os, at du er bosiddende på Fyn eller i Trekantområdet, da vores kontor ligger i Odense. Afhængig af din bopælsadresse vil der være mulighed for ansættelse med hjemmekontor, men du må forvente, at du med jævne mellemrum skal være på kontoret i Odense.

Du vil blive mødt af et stærkt team af kolleger, som står parat til at hjælpe dig og give dig den nødvendige oplæring i jobbet. Ligesom du vil opleve en stor frihed til at planlægge dine besøg og opgaver hos kunderne.

Greve KommuneErgo- eller fysioterapeut søges til Strandcentret Plejecenter

Greve Kommune

Vi søger en engageret terapeut, som brænder for at arbejde på et veldrevet plejecenter i Greve lige ved Hundige station.

De primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • At varetage opfølgning på relevante hjælpemidler hos den enkelte borger i samarbejde med plejepersonalegrupperne.
 • At fungere som sparringspartner mellem Hjælpemiddelenheden og Strandcentret Plejecenter.
 • At varetage identifikation af aktivitetsproblematikker hos den enkelte borger og videre målsætning for vedligeholdende træning i samarbejde med borger og dennes kontaktperson.

Strandcentret Plejecenter er et attraktivt og aktivt plejecenter med 91 boliger. Vi gør os meget umage for at tilbyde borgerne en ordentlig og værdig pleje, omsorg og hjælp.

Malerfirmaet Kurt Hansen, Glostrup A/SMalersvende søges til velrenommeret malerfirma

Malerfirmaet Kurt Hansen, Glostrup A/S

Har du lyst til at være maler i et velrenommeret familieejet malerfirma, hvor kvalitet, effektivitet og et godt arbejdsmiljø er sider af samme sag? En virksomhed, hvor du som malersvend får et stort ansvar og gode muligheder for involvering i fremtidige projekter? Så er det os, du skal arbejde for.

Vi søger lige nu malersvende til fastansættelse til at indgå i vores team af ca. 25 fagudlærte malersvende, der varetager mellemstore renoveringsopgaver og diverse traditionelle malerarbejdsopgaver. Som malersvend hos os, vil du fx få opgaver som:

 • Traditionelt malerarbejde for private- og erhvervskunder
 • Mellemstore renoveringsopgaver
 • Nybyg
 • Sprøjtespartling