386 job matcher din søgning 386 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Sweco Danmark A/S
VVS-/ventilationsingeniør til nyt integreret team af ingeniører og arkitekter

Sweco Danmark A/S

Er du en dygtig VVS-/ventilationsingeniør der har erfaring fra entreprenør – eller rådgiverbranchen? Drømmer du om at arbejde med integreret rådgivning og spændende projekter inden for renovering på det almene boligområde? Så er denne stilling måske noget for dig. Integreret rådgivning og spændende projekter

Vi tilbyder dig en unik mulighed for at blive en del af vores nye integreret team, hvor du bliver din faglighed, og kan udfolde dig på dit faglige område indenfor VVS, men også igennem det tværfaglige samarbejde med andre fagligheder.

Vi bestræber os på at give dig de bedste rammer for din personlige og faglige udvikling, og du vil få masser af mulighed for sparring med vores dygtige VVS team. Du bliver en del af et team, hvor der lægges vægt på selvstændig opgavevaretagelse og ansvar, og hvor vi værner om vores uformelle arbejdsform og tætte kollegaskab.

Sweco Danmark A/S
Gem
Ikast-Brande Kommune
Bellisbo søger pædagogiske medarbejdere

Ikast-Brande Kommune

På Botilbuddet Bellisbo har vi lige nu to ledige pædagogiske stillinger, som vi ønsker besat af uddannet pædagog eller uddannet ergoterapeut.

Stillingerne er på 32 timer/ uge, med tiltrædelse 1. november 2021, eller efter aftale.

Bellisbo er et socialpædagogisk botilbud, beliggende i Nørre Snede. Her bor 19 voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne, fordelt i 3 huse. Borgerne er i alderen 20 - 65 år, og der er stor spredning i støttebehovet. Bellisbo ligger tæt på centrum i Nr. Snede, og i gåafstand fra indkøb, skov og natursti.

FORCE Technology
Serviceminded ejendomsfunktionær med teknisk snilde

FORCE Technology, Kgs. Lyngby

Sætter du en ære i at passe og pleje de bygninger, du har ansvaret for? Er du en god og hjælpsom kollega, som kan planlægge sin tid effektivt? Så er du måske vores nye kollega i facility teamet!

Facilitys fornemmeste opgave er at sørge for, at vores lokationer kører som på skinner, og at vores kollegaer har de bedste omgivelser at udføre deres – ofte meget tekniske – opgaver i. Vi er et team af blandt andet receptionister, ejendomsfunktionærer, rengøringsassistenter og planlægningsspecialister, der vægter godt kollegialt sammenhold og effektiv service højt.

FORCE Technology har til huse mange steder i landet, og du vil sammen med dine kollegaer stå for drift- og vedligeholdelse af vores ejendomme i Lyngby, Hørsholm og Brøndby. Du får fast base i Lyngby, men vil skulle udføre opgaver på alle 3 lokationer.

FORCE Technology
Gråsten AndelsboligforeningEjendomsfunktionær/Servicemedarbejder

Gråsten Andelsboligforening

Gråsten Andelsboligforening søger en ejendomsfunktionær/servicemedarbejder til serviceopgaver i boligerne m.v. Du vil blive en del af vores team af ejendomsfunktionærer i Gråsten. I Gråsten Andelsboligforening er der 8 ansatte. Hvor de 6 er i teknisk afdeling.

Kan du lide at arbejde med boliger, byggeri og mennesker. Så er her en stilling i en spændende og alsidig hverdag.

Vi tilbyder en stilling i et spændende miljø, hvor du selv kan være med til at sætte dit eget præg på din stilling. Du bliver en del af et engageret og kompetent kollegateam i en dynamisk organisation.

Stillingen omfatter bl.a. følgende arbejdsopgaver

 • Drifts- og vedligeholdsopgaver i vores boliger.
 • Klargøring af fraflyttede boliger.
 • Snedker og tømrer opgaver i og uden for boligerne.
Aplus VVS ApSDygtig og kvalitetsbevidst VVS-montør søges til VVS-firma i Rødovre

Aplus VVS ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af en dynamisk hverdag i en virksomhed med vækst-ambitioner, hvor vi stræber efter at skabe godt sammenhold og yde god service til kunderne?

Hos Aplus VVS søger vi en erfaren VVS-montør, der brænder for at arbejde inden for faget med opgaver som bl.a. spjældopgaver, renovering af badeværelser og meget andet.

Om dig:

 • Du kan udføre alt fra service- og spjældopgaver til renovering af badeværelse og hus
 • Du kan både arbejde selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer
 • Du er som minimum uddannet VVS-montør
 • Du har almindeligt kørekort til bil (B-kørekort)
Egedal Kommune
Ergoterapeut søges til bosted i Veksø - vi mangler lige en som dig

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj

Bostedet Skelhøj er en del af EKBA, som er en række socialpædagogiske botilbud for voksne udviklingshæmmede i Egedal Kommune. Fælles for os er, at vi ser, hører, og møder hinanden med viljen til at forstå. Skelhøj er beliggende i Veksø, på Sjælland, og vi har fire teams. Vi søger nye kollegaer bl.a. grundet takstændringer.

I Team 1 bor 9 mænd og kvinder i alderen 27-41 år. Alle er psykisk og fysisk handicappede med forskellige behov. De fleste af beboerne har et tilbud om skole eller arbejde i formiddags-/eftermiddagstimerne, 4 dage om ugen. Team 1 søger en 30 timers ergoterapeut.

Egedal Kommune
Quooker Skandinavien a/s
Teknisk supporter til fremadstormende consumer brand

Quooker Skandinavien a/s, Gentofte (snart Rødovre)

Omdrejningspunktet for din hverdag er besvarelse af telefoniske og skriftlige henvendelser fra forhandlere, VVS’ere og forbrugere i tekniske spørgsmål, herunder:

 • Sagsbehandling i forbindelse med garanti og reparationssager.
 • Booking af servicekørsel (med egne og eksterne servicemedarbejdere).

Vi ønsker desuden at arbejde med ”jobrotation”. Vi anser det for vigtigt, at du prøver at udføre det arbejde, dine kollegaer har ansvaret for i det daglige. Det betyder, at du skal være fleksibel og indstillet på at prøve andre arbejdsområder i kortere perioder.

Det er et krav, at du har erfaring med teknisk kundesupport og kundekommunikation fra et tilsvarende job.

Quooker Skandinavien a/s
A. Enggaard A/S, Entreprenør- og ByggefirmaAnlægsstruktør eller rørlægger?

A. Enggaard A/S, Entreprenør- og Byggefirma, Aarhus

Så er det dig, vi har brug for!

Vi har flere store projekter i Aarhus-området og mangler gode folk.

Så har du lyst? Så tilbyder vi spændende projekter og en god arbejdsplads.

Region Hovedstaden
Ventilationstekniker til Center for Ejendomme

Region Hovedstaden, Herlev

Har du en god forståelse for systematik og planlægning og er du lidt ’nørdet’ omkring indeklimaløsninger? Har du lyst til, sammen med vores hold af dygtige ventilationsteknikere, at få hospitalet til at fungere optimalt? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en ventilationstekniker, som skal være med til at overtage og idriftsætte en lang række nye anlæg, i forbindelse med overtagelse af de nye hospitalsbyggerier, og som også har lyst til, at være med til at påvirke vores ventilationsprincipper igennem udvikling af driften af eksisterende ventilationsanlæg.

Der skal leveres en høj grad af sikkerhed for at de forskellige forsyninger altid fungerer på brugernes betingelser, da vi skal understøtte sundhedspersonalets virke optimalt.

Region Hovedstaden
Gem
VVS Firmaet Th. Jensen A/STag- og facademontør søges

VVS Firmaet Th. Jensen A/S, Odense

Vil du være med til at gøre en forskel i en VVS-virksomhed i vækst? Vi søger blikkenslager/tag- og facademontør til vores byggepladser.

Du ved, du er en dygtig blikkenslager, som sætter pris på at udføre et godt stykke arbejde. Du har lyst til at arbejde i en virksomhed med et godt omdømme, og som er kendt for at udføre godt håndværk. Vores opgaver udføres hovedsageligt på Fyn, men arbejde i Jylland og Sjælland kan forekomme.

Vi tilbyder:

 • En arbejdsplads, hvor du har mulighed for selv at præge din hverdag og øge indflydelse
 • Konkurrencedygtig løn og arbejdsvilkår
 • Et miljø, hvor du vil blive set og få anerkendelse for din indsats
Bravida Danmark A/S
Vær en del af den miljøvenlige udvikling og bliv en grøn VVS-montør på to hjul

Bravida Danmark A/S

Bravida har for nylig åbnet en ny afdeling i centrum af København! Dette nye skud på stammen består af en afdeling, der tænker nyt i forhold til effektivitet og miljø.

I Bravida vil du være en del af en solid virksomhed med højt kvalificerede kolleger og med store udviklingsmuligheder.

Opgaver

 • Planlægning og udførelse af forskellige VVS opgaver på en effektiv måde
 • Udføre alle typer opgaver professionelt og i overensstemmelse med reglementer
Bravida Danmark A/S
Ikast-Brande Kommune
Psykiatrimedarbejder

Ikast-Brande Kommune, Brande

Socialpsykiatrisk Center Syd, Brande har en ledig stilling og søger derfor enten 1 pædagog, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller ergoterapeut til en situationsbestemt stilling? Stillingen ønskes besat pr. 1.11.21 eller snarest muligt.

Vi har en ledig stilling i rehabiliteringsgruppe 3, hvor målgruppen er de unge psykiske sårbare borgere fra 18 -30 år.

Ønsker du at arbejde på Socialpsykiatrisk Center Syd:

 • hvor borgerne er i centrum og alt samarbejde er med udgangspunkt i den recoveryorienterede tilgang
 • hvor der er humor, arbejdsglæde, et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø.
 • hvor der arbejdes i selvstyrende teams, som er sammensat ud fra Belbins teamprofiler
 • hvor du har mulighed for at være med til at præge fremtiden
Frederiksberg KommuneUdekørende fysioterapeut til Frederiksberg Sundhedscenter

Frederiksberg Kommune

Ambulant Genoptræning & Rehabilitering på Frederiksberg Sundhedscenter, søger en udekørende fysioterapeut til 3 måneders vikariat på 37 timer pr. primo oktober 2021 i geriatrisk gruppe.

Vi søger en fysioterapeut med interesse og erfaring indenfor det geriatriske område. Derudover vil erfaring indenfor det ortopædkirurgiske område (primært relaterende sig til underekstremiteten) være en fordel. Du skal være indstillet på at cykle ud til borgere på Frederiksberg, da opgaverne i denne stilling hovedsageligt vil være rettet mod hjemmetræning. Du skal kunne vurdere og teste borgere samt udarbejde træningsprogrammer og handleplaner for forløbene. Endvidere skal du kunne varetage såvel holdtræning som individuel træning. Du skal arbejde ud fra det rehabiliterende paradigme.

Hillerød ServiceHillerød Forsyning søger målermontør med VVS-erfaring fra fjernvarme

Hillerød Service

Hillerød Forsyning skal i gang med at udskifte alle vand- og varmemålere i Hillerød Kommune. Vi er derfor nu i gang med at udvide vores målerteam, og du får her en enestående mulighed for at komme med på rejsen.

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal udskifte/ servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem, og du er dermed vores ansigt udadtil.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende, og du bliver en af specialisterne i vores målere. Opgaverne spænder bredt og omfatter bl.a.:

 • syn af kundeinstallationer
 • rådgivning om dårlig afkøling
 • fejlfinding på kundeanlæg
 • montering af målere og andre forefaldende opgaver
Hillerød ServiceHillerød Forsyning søger montør til vores målerteam

Hillerød Service

Hillerød Forsyning skal i gang med at udskifte alle vand- og varmemålere i Hillerød Kommune. Vi er derfor nu i gang med at udvide vores målerteam, og du får her en enestående mulighed for at komme med på rejsen.

Som målermontør får du en selvstændig og varieret hverdag, hvor du er på farten i hele vores forsyningsområde. Du er i tæt kontakt med vores kunder, når du skal udskifte/ servicere de målere, der sidder i vores kunders private hjem, og du er dermed vores ansigt udadtil.

Din hverdag som montør vil være både travl og spændende, og du bliver en af specialisterne i vores målere. Opgaven spænder bredt lige fra opsætning og udskiftning af vand- og varmemålere, samt vedligeholdelsen af hele vores målerpark.

CervelloAmbitiøs teamleder til genoptrænings- og rehabiliteringsteam

Cervello, Roskilde

Vil du være en del af en ny organisation og et stærkt ledelsesteam? Kan du gå forrest og lede en engageret gruppe af dygtige neurospecialister – fysioterapeuter, ergoterapeuter og neuropsykologer?

Cervello søger en udviklingsorienteret leder med erfaring fra det sundhedsfaglige område. Der er fart på – og der er bud efter vores ydelser, så du skal jonglere med mange bolde.

Vi har brug for en helt særlig kollega, som blandt andet…

 • Har personlig gennemslagskraft og gode formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt.
 • Har min 3 års drifts-ledererfaring fra døgn-rehabilitering, et udekørende rehabiliteringsteam eller lignende.
 • Har en sundhedsfaglig uddannelse som fx fysioterapeut, sygeplejerske eller ergoterapeut, gerne suppleret med en lederuddannelse (diplom/master).
Jobindex A/S
Er du klar til at blive uddannet som sprinkleringeniør hos Danmarks førende teknikvirksomhed?

Jobindex A/S søger for Kemp & Lauritzen i Hvidovre

Vil du være en del af et stærkt fagligt miljø og en af Danmarks førende teknikvirksomheder, hvor du får mulighed for at arbejde med projektering af sprinkleranlæg på nogle af landets største entrepriseprojekter?

Kemp & Lauritzen

Stillingen er en solid mulighed for at dygtiggøre dig sammen med 25 skarpe kolleger og blive en del af et unikt udviklingsforløb, der i sidste ende gør dig til certificeret sprinkleringeniør.

Din udvikling består af kurser hos DBI, herunder inden for basis brandteknik, fagleder for AVS installationer, og projektering af AVS-installationer, ligesom du deltager i øvrige relevante kurser inden for sprinklerteknik og teknisk tegning i forskellige 3D-modelleringsprogrammer i tæt samarbejde med en erfaren teknisk designer og sprinkleringeniør.

Jobindex A/S
Ballerup KommuneNeurologisk fysioterapeut til Træning og Aktivitet

Ballerup Kommune

Har du lyst til at arbejde med neurologi i kommunalt regi? Så skal du søge et job hos os.

Du ønsker at være ansat i en fast stilling 37 timer/uge, hvor du bruger dine faglige kompetencer og erfaring med genoptræning inden for neurologi på avanceret niveau. Du skal indgå i et team som både hjælper og udfordrer hinanden i en selvtilrettelæggende hverdag.

Du kommer til at arbejde med ambulante borgere på hold og individuelt. Borgerne træner i sundhedshuset, i eget hjem og i vores varmtvandsbassin.

Træning og Aktivitet varetager ergoterapeutiske og fysioterapeutiske tilbud efter Sundhedsloven samt Lov om Social Service. Vi er i alt 48 ansatte fordelt på 15 ergoterapeuter, 28 fysioterapeuter, 2 træningsassistenter og 3 admini­strativt personale. Vi holder til i Sundhedshuset i Ballerup.

Caverion A/S
VVS-tekniker til Nordborg

Caverion A/S

Vi har travlt og søger ny kompetent kollega, der kan indgå i vores team. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved, at vi tager opgaverne seriøst, vi har en åben og fri omgangstone og her er ikke langt til et godt grin. Du vil få base i Caverions afdeling hos vores kunde i Nordborg og referer til Servicelederen.

Caverion A/S Sikkerheden kommer altid i første række og du vil primært komme til at arbejde med:

 • Almindeligt vedligehold på eksisterende installationer
 • Projektarbejde i tæt dialog med servicelederen, med mulighed for øget ansvar
 • Tværfaglige opgaver
 • Serviceopgaver hvor fokus er på kvalitet og kundetilfredshed
Caverion A/S
Rudersdal KommuneBarselsvikariat for Børnefysioterapeut i PPR

Rudersdal Kommune, Birkerød

PPR understøtter primært dagtilbud og skoler i deres kerneopgave med børn i alderen 0-17 år.

Fys/ergo gruppen varetager både konsultative opgaver, vedligeholdende træning og genoptræning af børn/unge inden for almen- og specialområdet.

Vores nye kollega skal primært varetage vedligeholdende træningsopgaver, inden for både special- (0-6 år) og normalområdet samt genoptræningsopgaver.

Du er autoriseret fysioterapeut, og har gerne erfaring med børnefysioterapeutisk undersøgelse/test, og kan udføre veltilrettelagte træningsforløb.

Du har kendskab til, og kan vurdere behovet for hjælpemidler til børn med særlige behov.

Du er ansvarsbevidst, og kan arbejde selvstændigt.