733 job matcher din søgning 733 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Idealcombi A/S Elektriker til vedligeholdsafdeling

Idealcombi A/S, Hurup Thy

Er det naturligt for dig at tage ansvar for både den tekniske og procesmæssige funktion af fabrikkens udstyr? Er du typen, der altid vil sikre den rigtige fremadrettet løsning? Så er du lige præcis den elektriker/automatiktekniker, som vi står og mangler!

Vi søger en erfaren og alsidig elektriker/automatiktekniker på fuld tid til vores daghold til vores engagerede team i vedligeholdelsesafdelingen hos Idealcombi i Thy.

Vores afdeling består af cirka 20 engagerede kolleger med en bred faglig baggrund inden for smede-, elektriker-, og automatik. Arbejdsopgaverne er primært baseret på fejlfinding på eksisterende maskinanlægget i samarbejde med en mekanisk teknikker-, serviceopgaver, samt mindre programmeringsopgaver på maskinernes plc’er på vores moderne fabrik.

Gem
Carlsberg
Service Technician Sydvestjylland

Carlsberg

Carlsberg Danmarks Teknisk afdeling søger en ny servicetekniker til at arbejde i det sydvestlige Jylland, med bopæl i eller omkring Esbjerg. Lyder det som noget for dig? Så læs videre her.

Som servicetekniker i Carlsberg Danmark, vil du indgå i ét af to teams. I region Vest vil du blive en del af et team bestående af 9 serviceteknikere.

Teamets daglige opgaver består af deltagelse i byggemøder, vejledning omkring montering samt service af alt teknisk udstyr hos Carlsbergs Danmarks kunder, som fx restauranter, cafeer, barer m.m.

Carlsberg
Gem
Carlsberg
Service Technician Østjylland

Carlsberg

Carlsberg Danmarks Teknisk afdeling søger en ny servicetekniker til at arbejde i det østlige Jylland, med bopæl i eller omkring Århus. Lyder det som noget for dig? Så læs videre her.

Carlsberg Breweries A/S

Som servicetekniker i Carlsberg Danmark, vil du indgå i ét af to teams. I region Vest vil du blive en del af et team bestående af 9 serviceteknikere.

Teamets daglige opgaver består af deltagelse i byggemøder, vejledning omkring montering samt service af alt teknisk udstyr hos Carlsbergs Danmarks kunder, som fx restauranter, cafeer, barer m.m.

Carlsberg
Hans Jensen Lubricators A/S
Rejsemontør

Hans Jensen Lubricators A/S, Hadsund

Dømmer du om hele verden som din arbejdsplads? Har du stor teknisk indsigt og forståelse – og brænder du for det maritime, hvor håndværksmæssige kvaliteter er i højsæde? Så er du måske vores nye rejsemontør!

Som rejsemontør indgår du i teamet af specialister, som monterer og servicerer vores cylinder smøreanlæg på skibe over hele verden. Du bliver en del af Aftersales afdelingen, men vil starte i Produktionen på vores fabrik i Hadsund, hvor du vil modtage et internt læringsforløb af vores produkter, både teoretisk og praktisk. Herefter vil du blive sendt ud til montageopgaver på skibe rundt om i verden.

Hans Jensen Lubricators A/S
Bjarne Nielsen A/S
Salgskonsulent med fokus på Ford og brugte biler

Bjarne Nielsen A/S, Hørsholm

Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan videreudvikle en af Danmarks mest moderne bilkoncerner. Vil du være med på holdet?

Vi søger lige nu en dygtig salgskonsulent til Bjarne Nielsen i Hørsholm, hvor vi har fokus på salg af nye Ford og brugte biler. Som salgskonsulent skal du købe, sælge og lease nye og brugte personbiler – også premiumbiler.

Lokalerne er moderne og et af områdets flotteste bilhuse, og det er et velfungerende salgsteam, du bliver en del af.

Bjarne Nielsen A/S
Odense Renovation A/S Lastvognsmekaniker/reparatør

Odense Renovation A/S

Odense Renovation søger en lastvognsmekaniker/reparatør, der har lyst til en spændende hverdag, hvor ikke to dage er ens, og hvor du bliver fagligt udfordret i en moderne virksomhed.

Er du en energisk, positiv og fagligt dygtig lastvognsmekaniker/reparatør med bredt kendskab til servicering, synsklargøring og reparation af lastbiler?

Har du erfaring inden for skraldebiler og ophalere, vil det være en fordel, men også gerne inden for områderne mekanisk montage, hydraulik, elektronik og pneumatik.

Odense Renovation tilbyder:

 • en spændende og udfordrende arbejdsdag med fokus på kvalitet og høj kundetilfredshed
 • et godt arbejdsmiljø med gode faciliteter og udstyr
 • et selvstændigt job med frihed under ansvar
P. Christensen a/s Lastbilmekaniker

P. Christensen a/s, Kolding

Der er travlt på lastbilværkstedet i Kolding – derfor søger vi en erfaren mekaniker til det velfungerende team. I Kolding vil du blive en del af et fællesskab med stort fokus på arbejdsmiljø både socialt og fagligt.

Derudover vil du løbende blive inviteret på interne og eksterne kurser, så vi sikrer, at du er helt opdateret på produkt, muligheder og løsninger til vores kunders biler.

Dine arbejdsopgaver bliver reparation og vedligeholdelse af lastbiler, busser og trailere af alle mærker.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job i en anerkendt og udviklingsorienteret virksomhed
 • Et godt arbejdsmiljø med fokus på faglig udvikling
 • Mulighed for efteruddannelse
P. Christensen a/s Mekaniker, Mercedes-Benz varebiler

P. Christensen a/s, Kolding

Der er travlt på varebilsværkstedet i Kolding. Derfor søger vi en dygtig og serviceminded mekaniker til teamet.

Har du erfaring fra en lignende stilling? Og ønsker du at arbejde i et stærkt team med glade, smilende og samarbejdsvillige kollegaer og få muligheden for at udvikle dig personligt og fagligt? Så er du måske vores nye kollega i Kolding!

Stillingen:

 • Du vil indgå i et stærkt samarbejdende team bestående af mekanikere og et værkfører-team
 • Dine arbejdsopgaver bliver service og vedligeholdelse af Mercedes-Benz varebiler
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Tekniker med flair for køl

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Kolding

Vil du kombinere mekanisk arbejde med IT-tekniske udfordringer i et stærkt og humoristisk team, der har olie på fingrene og kunden i centrum?

MAN Truck & Bus Danmark A/S

"Jeg fandt lysten til at skrue her, og det jeg er megaglad for. Jeg har hænderne i mange varierende opgaver, og jeg bygger både nye biler og tager mig af service og vedligehold," fortæller den 29-årige lastbilsmekaniker Steffen.

Det er et krav, at du har erfaring inden for kølemaskiner, køleanlæg eller lignende og gerne er udlært kølemaskinemekaniker. Vi hører også gerne fra dig, hvis du er klar på at begynde som lærling og blive udlært her hos os.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
Gem
Jungheinrich Danmark A/S
Vi har travlt og søger servicetekniker til Sjælland

Jungheinrich Danmark A/S

Du motiveres af tekniske udfordringer og af en alsidig hverdag på landevejen. Det kribler i fingrene, når du hører om fejlsøgning og service af komplekse maskiner. Derfor vil dette være det perfekte job for dig.

Du får servicebil til rådighed og kører ud hjemmefra til vores kunder, hvor du skal servicere og reparere deres gaffeltrucks. Det er et job, hvor du sammen med den centrale dispatchere vil planlægge din egen dagligdag. Jobbet er meget alsidigt, og du vil dagligt blive stillet over for både små og store udfordringer, der stiller store krav til dine tekniske evner.

Jungheinrich Danmark A/S
MAN Truck & Bus Danmark A/S
Mekaniker til fremtidens lastbiler, varebiler og busser

MAN Truck & Bus Danmark A/S, Kolding

"Jeg fandt lysten til at skrue her, og det jeg er megaglad for. Jeg har hænderne i mange varierende opgaver, og jeg bygger både nye biler og tager mig af service og vedligehold," fortæller den 29-årige lastbilsmekaniker Steffen.

MAN Truck & Bus Danmark A/S

Hvis du har det ligesom Steffen, så er du landet det helt rigtige sted. Det her er klubben for alle, der elsker lastbiler. Eller dem som endnu ikke ved, at de elsker lastbiler.

Vores busser og lastbiler er 12 meter lange og 4 meter høje, men selvom der er langt op til førerhuset, har vi bevaret fødderne solidt plantet på værkstedsgulvet.

MAN Truck & Bus Danmark A/S
CN Maskinfabrik A/S
Smed/landbrugsmekaniker søges

CN Maskinfabrik A/S, Gram

En af vores trofaste medarbejder har valgt at gå på pension, vi søger derfor en medarbejder til primært at udføre diverse smede- og reparationsopgaver for vores kunder mest i landbruget med markvanding - vandingsmaskiner - alm. smedearbejde m.m.

Din baggrund er praktisk erfaring med diverse smedeopgaver eller reparation af maskiner.

For den rette person tilbyder vi

 • arbejdes plads i topmoderne værksted
 • mulighed for servicevogn
 • et afvekslende job med frihed under ansvar
CN Maskinfabrik A/S
Bøgsted A/S MEKANIKER

Bøgsted A/S, Aalborg

Bøgsted A/S – CarPeople Aalborg er en bilforretning beliggende i Aalborg, som har over 70 års erfaring med salg og værkstedsdrift. Vi beskæftiger os primært med salg og leasing af nyere brugte biler, og derudover er der tilhørende autoværksted og skadeværksted.

For os er det en æressag, at vores kunder føler sig godt behandlet og får den bedste service – igennem hele forløbet i vores forretning. Derfor søger vi en dygtig og ihærdig mekaniker til opgaven, som vægter høj kvalitet i produktet, vi leverer, og kan udføre opgaven, således den er 100 % i orden.

Arbejdsopgaver:

 • Almindelige mekaniske opgaver, i det omfang det findes nødvendigt i en dagligdag
 • Udførelse af arbejdskort passende til opgaven
 • Kvalitetssikring
 • Kundekontakt med forklaring af en udført opgave
Audi Tilbehørsansvarlig til Audi Fredericia

Audi, Fredericia

Har du lyst til at blive en del af et moderne reservedelslager ? Har du flair for salg og brænder for den gode kundeoplevelse ? Så er du måske vores nye kollega.

Audi Fredericia søger en udadvendt og salgsmindet ansvarlig til vores tilbehørsafdeling.

Vi sælger reservedele og tilbehør af højeste kvalitet, og vores faciliteter svarer selvfølgelig hertil. Du får ansvar for vores tilbehør, og skal varetage opgaver vedrørende accessories og merchandise, samt lokal markedsføring af disse.

Du indgår i et reservedelsteam med engagerede medarbejdere, hvor vores største fokus er kvaliteten i arbejdet og den gode kundeservice.

Autohuset Vestergaard A/S Klargøringsmedarbejder

Autohuset Vestergaard A/S, Kolding

Har du lyst til at være en del af et spændende bilhus med adgang til den nyeste viden og værktøjer? Så har du nu muligheden for at blive en del af det stærke team på værkstedet hos Autohuset Vestergaard A/S i Kolding.

Vi har rygende travlt på vores værksted i Kolding! Derfor søger vi lige nu efter en erfaren klargøringsmedarbejder, der kan hjælpe os. Du vil komme til at indgå i et fantastisk hold med altid glade, smilende og sociale kolleger, og får muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt, imens du arbejder her.

Dine arbejdsopgaver:

 • Klargøring af brugte og nye biler
 • Ad hoc-opgaver
Via Biler A/S
Bilrådgiver

Via Biler A/S, Aarhus

Vil du være med til at sælge et af verdens største brands? Ønsker du at være en del af en bilforretning, hvor det gode kollegaskab, købmandskab og kunderne sættes i højsædet? Er du sælger helt ind til benet? Drives du af glæden og lysten til at rådgive kunder? Og vil du være en del af en spændende bilvirksomhed, hvor kvaliteten af dit salgstalent og engagement er to altafgørende egenskaber?

Hos Via Biler FordStore i Aarhus Vest bliver du en del af et stærkt hold, hvor vi hver især er medskaber af en udpræget vinderkultur. Du skal mestre det gode købmandskab, være klar til at yde vores kunder den bedst tænkelige bilrådgivning – og ikke mindst give en fantastisk kundeoplevelse.

Du får stor indflydelse på din hverdag, ligesom du aktivt bidrager til og har medansvar for at opnå salgsafdelingens målsætninger.

Via Biler A/S
Gem
FTZ Autodele & Værktøj A/S Ekspedient til FTZ Skanderborg

FTZ Autodele & Værktøj A/S

Hos FTZ er vi altid i bevægelse. Vi brænder for at udfordre, tænke nyt og gøre en forskel for vores kunder. Vores passion er vores brændstof og er afgørende for, at vi kan holde Danmark kørende. Det kræver værkstedskendskab og fremsynethed ned i mindste detalje. Det holder os i bevægelse. Hver dag.

Som ekspedient har du til opgave at servicere kunderne både pr. telefon og web, samt ved personlig ekspedition i butikken. Du sikrer kunderne tilbydes de rigtige løsninger indenfor reservedele, værktøj og værkstedsudstyr. Derudover, er der indkøb af haste- eller skaffevarer hos eksterne leverandører, samt andre forefaldende opgaver, der er med til at sikre, at den daglige service er i top. Et job med stor frihed under ansvar. Ekspedienten har reference til den stedfortrædende afdelingsleder og kommer til at indgå i et team af dedikerede kolleger.

Recruit IT ApS Produktionsassistent søges til højteknologisk vækstvirksomhed

Recruit IT ApS søger for Unisense A/S i Aarhus

Har du lyst til et arbejde i en internationalt orienteret virksomhed, der udvikler og producerer elektrokemiske mikrosensorer til hele verden? Og foretrækker du arbejdsgangene i elektronikproduktionen? Så har vi jobbet til dig.

Dine primære opgaver vil være montage og box build samt produktions- og sluttest-opgaver. Hertil vi du også være ansvarlig for:

 • Test af kredsløb og færdige produkter, herunder elektriske og funktionelle tests
 • Dokumentere og lave tekniske samlevejledninger
 • Gennemføre slutvalidering af færdige produkter, inden de frigives

Vi tilbyder et spændende arbejde i en mindre og flad organisation med stort vækstpotentiale, og en stilling i et godt og inspirerende arbejdsmiljø med høj medarbejdertrivsel.

Marel A/S
Montør med el-kompetencer

Marel A/S, Aarhus

Til en fast stilling på daghold søger vi en kvalitetsbevidst el-teknisk maskinmontør, der med sit gode håndværk sætter en ære i at montere og opbygge maskiner af høj kvalitet.

Du bliver en del af et team på ca. 20 montører, der samler skæremaskiner til fødevareindustrien. Udstyret sælges worldwide til nogle af verdens førende fødevareproducenter. Arbejdsopgaverne vil være i vores produktion, så der er ingen rejseaktivitet i stillingen.

Teamet, du bliver en del af, er kendetegnet ved at være gode til at hjælpe hinanden. De har en høj faglighed og selvom der kan være travlt, er der altid en god og humoristisk stemning. Vi giver dig gerne faglige udfordringer, og vi er klar til at udbygge dine kompetencer i de områder, som du ikke allerede har kendskab til.

Marel A/S
Johnson Controls
Teknisk support spe­ci­a­list– Global Marine & Offshore Service

Johnson Controls, Aarhus

Vi søger en teknisk support specialist til vores Global Marine service organisation, der kan sikre teknisk afklaring af reservedelsforespørgsler fra Maritime kunder over hele verden.

I vores Globale Parts center leverer vi reservedele til alle former for køle/fryse og A/C anlæg, samt brandbekæmpelses udstyr, både til egne og andre brands. Vi søger derfor ny kollega, der med sin smittende personlighed og tekniske indsigt kan være bindeled mellem vores leverandør og salgsafdeling. I jobbet vil man ikke have direkte kontakt til slutkunden dog er det vigtigt, at man har gode menneskelig og kommunikative evner, da man generelt vil have en bred kontaktflade, både internt og eksternt.

Som teknisk support specialist bliver man en del af et globalt centraliseret team med base i Aarhus (Holme) og refererer til Manager for Internal Parts Sales & Support.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV