509 job matcher din søgning 509 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Terapeuter til Hjælpemiddeldepotet

Esbjerg Kommune

Hjælpemiddeldepotet i Esbjerg Kommune søger to ergoterapeuter.

Der er tale om 2 faste stillinger på 32-37 timer gennemsnitlig pr. uge. Stillingerne har været projektstillinger siden 1. marts 2021.

Hjælpemiddeldepotet varetager al håndtering af Esbjerg Kommunes hjælpemidler. Vores opgaver er primært levering og afhentning samt reparation og service af hjælpemidler. Vi indkøber også hjælpemidler og rådgiver Fritid, Sundhed & Omsorgs øvrige personaler omkring hjælpemidler.

Vi er 25 glade og engagerede medarbejdere, som prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi har borgeren i centrum, og til løsning af kerneopgaven har vi brug for hinanden, hvorfor tæt tværfagligt samarbejde er et nøgleord. Vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og i udvikling.

Vores nye kolleger skal primært varetage sagsbehandling af ansøgninger om hjælpemidler efter Servicelovens § 112 og § 113b.

Eva Solo A/S
IT-ansvarlig

Eva Solo A/S, Måløv

Har du en bred erfaring indenfor IT – både med daglig drift, systemsammenhænge og projekter? Så kan denne stilling være lige noget for dig.

Som IT-ansvarlig vil du have et mindre antal drifts- og supportopgaver, men vil også være med til at udarbejde IT-roadmap til sikring af opdateret IT-miljø ift. sikker og stabil drift. Dertil kommer, at du bliver den, som har overblikket over vores systemer og vores datastruktur.

Du kommer til at stille kravene til såvel leverandører som medarbejdere og følger op. Derudover sikrer du optimal udnyttelse af hele vores IT-platform og leder nye IT-projekter, som skal løfte virksomheden.

Eva Solo A/S
Jobindex
Automationsingeniør med flair for udvikling

Jobindex søger for Senmatic A/S i Søndersø

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for klimaet, når du udvikler softwaren til vores automationsløsninger, der bruges i gartnerier verden over?

”Du bliver specialisten på dit område. Og så får du gode kolleger, der arbejder tæt sammen i hverdagen, og som altid lytter til dine gode idéer og ønsker til udvikling,” fortæller udviklingschef Mads Andersen.

Nysgerrig? Læs mere her!

Jobindex
Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
Cortrium ApS C#/.NET (core) developer

Cortrium ApS, Taastrup

You will join a team that builds and maintains our cloud based ML backed software that doctors use with our Cortrium C3+ device every day. You will mainly be doing work across on the traditional web app backend to build and design a system that deals with the computationally heavy conversions and analysis of data of ECG recordings.

Initially you will work on our ECG visualisation and editing apps. Down the road you will help build our data visualiser and tooling to manage the very large amounts of data coming in and out of the system.

The recording files from our device are fairly large and computationally complex to view, modify, convert, transfer and store and as such you will be involved in solving scaling problems at a very early stage.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Data Engineers til databehandling i spændende udviklingsmiljø

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

I kontoret Gældssystemer Data har vi ansvaret for at designe og opbygge fundamentet til at kunne arbejde analytisk med store datamængder på inddrivelsesområdet. Data bliver brugt til regnskabsafstemninger, rapportering på nøgletal, produktionsstyring og analyser på gældsområdet. Vi søger derfor dygtige kollegaer til at bistå med opgaver indenfor databehandling, datavarehus og visualisering.

Du kan se frem til at blive en del af de nuværende datateams/udviklingsteams i Gældssystemer Data, vi arbejder efter agile principper og har tæt samarbejde med vores kunde i Gældsstyrelsen

Som en del af teamet vil dine opgaver blandt andet være at

 • bidrage til datavarehusmodellering, samt tekniske og forretningsmæssige afklaringer
 • håndtere og modellere komplekse datastrukturer og store datamængder med høj opdateringsfrekvens
 • udvikle nøgletalsrapportering i PowerBI
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Viteco ApS Data Warehouse og BI-udvikler

Viteco ApS, København

Ønsker du et balanceret liv, samtidig med du arbejder med data hos en masse spændende virksomheder? Så har du en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og lidt nørdede team, som Data Warehouse og Business Intelligence-udvikler.

Vi kan garantere, at du får flinke og dygtige kolleger samt spændende og udfordrende opgaver hos nogle af Danmarks største virksomheder. Det er umuligt ikke at blive motiveret og få ny viden, der tager dig til dit næste niveau.

For at få succes i jobbet vil du arbejde tæt sammen med Vitecos andre udviklere og vores tekniske chef. I stillingen vil du blandt andet komme til at arbejde med:

 • Azure synapse platform
 • Exasol database
 • Talend ETL og ELT
Tryg Forsikring A/S
Business Change vikar

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

I Tryg er vi i gang med at implementere et nyt kernesystem - her spiller Business Change en central rolle. Vi har travlt med at få 5 skadeområder på det nye system de næste måneder og har derfor brug for hjælp til en række praktiske opgaver.

Du bliver en del af teamet Business Change, som understøtter et af Tryg’s største programmer. Programmet har til formål at implementere et nyt skadebehandlingssystem, og sikre korrekt ibrugtagning af systemet.

Det er en stor forandring at skifte kernesystem, du skal derfor evne at forstå og støtte op om forandringen. Du vil arbejde med den agile arbejdsmetode og sætte fokus på de fordele det giver i en forandring. Helt konkret vil du være med til at løfte praktiske opgaver i forbindelse med kommunikationsaktiviteter, User Acceptance Test, præsentationer og oplæring af brugere.

Tryg Forsikring A/S
Lundbeck Senior Data Engineer

Lundbeck, Copenhagen

Are you passionate about enabling the transformation of research data into knowledge? Then, you should join our team of Research Informatics specialists at Lundbeck and take part in the journey of restoring brain health.

As senior data engineer in Research Informatics you will be deeply involved in the development, configuration and integration of in-house software and commercial applications and tools. You will contribute to data and system architecture and actively be involved in strategic discussions to secure our Research Informatics platform meets Research needs for FAIR data.

Tryg Forsikring A/S
Områdeansvarlig til Business Change - Vikariat

Tryg Forsikring A/S

I Tryg er vi i gang med at implementere et nyt kernesystem - her spiller Business Change en central rolle. En af vores kolleger har brug for aflastning, og derfor er vi på udkig efter en områdeansvarlig for en 6 måneders periode, til at blive en del af vores Business Change Team.

Som områdeansvarlig vil du drive forandringen i tæt samarbejde med ledere, superbrugere og SME’ere (Subject Matter Expert), samt få et indblik i projekter og den agile måde at arbejde på.

Som områdeansvarlig bliver du en del af teamet Business Change, som understøtter et af Tryg’s største programmer. Programmet har til formål at implementere et nyt skadebehandlin

Tryg Forsikring A/S
AK Techotel A/S
Systemadministrator/Systemarkitekt med motiverende ledelsesstil

AK Techotel A/S, Brøndby

AK Techotel er en innovativ IT-virksomhed, der udvikler, sælger, hoster og servicerer avancerede, digitale booking-, kasse- og CRM-systemer til hoteller, ferie- og kursuscentre.

Jobbet går ud på, i samarbejde med resten af teamet, at vedligeholde, optimere og udvide vores nuværende hybrid hostingcenter og cloud-løsning, og yde driftssupport til vores kunder, samt samarbejde med dine kolleger i IT-afdelingen i Sverige og tilsvarende roller i Norge og Irland.

Vi forventer at du har rimeligt kendskab til bl.a.:

 • Windows Server 2019.
 • Microsoft Clustering Services.
 • Microsoft SQL 2016, 2019 med Cluster og Failover.
Koncerncentre
IT-konsulent til digital patientinddragelse

Koncerncentre, København

Vil du sammen med os være med til at udvikle den mest brugte patientplatform i Danmark? Tænder du på at arbejde med løsninger, der understøtter behandlingen udenfor hospitalet, og som hjælper patienterne til at være en aktiv deltager i sit eget hospitalsforløb? Kan du byde ind med både en teknisk og en sundhedsmæssig baggrund?

Vi er ca. 35 ambitiøse kollegaer (fordelt på 5 scrum teams), der alle arbejder med at understøtte samspillet mellem patient og sundhedspersonale, så patienten kan blive en aktiv deltager i sit behandlingsforløb. Vi spænder bredt og arbejder både med videokonsultationer, hjemmebehandling, spørgeskemaer, selvbooking og breve til borgerne.

Dine opgaver vil dække hele livscyklusen for et produkt:

 • Indgå i afklarings- og udviklingforløb i tæt samarbejde med hospitalsafdelinger, herunder at identificere brugerrejser og tekniske analyser
 • Design, konfigurering og udvikling af MinSP
 • Test og fejlfinding
Koncerncentre
Arla Foods amba
IT Specialist (Production IT) - Holstebro Mejeri

Arla Foods amba

Hos Arla Foods er vores glødende interesse for ny teknologi en forudsætning for at få forretningen til at vokse og nå vores mål. Som en drivkraft i virksomheden kombinerer du en teknisk tankegang med kvalitetsbevidsthed og ønsket om at stå i spidsen for vores fortsatte udvikling. Vi søger lige nu en IT Specialists, der til dagligt er en del af vores Maintenance & Engineering-afdeling.

Som IT Specialist bliver du en del af mejeriets IT-afdeling, der har fokus på at understøtte produktionens IT bedst muligt for at sikre en stabil og driftssikker produktion.

Arla Foods amba
Centrica Energy Trading A/S
Algorithm Researcher

Centrica Energy Trading A/S, Aalborg or Copenhagen

Do you want to take part in our ambitious algo trading and digitization agenda? Do you enjoy a fast-paced working environment? And do you like developing algorithms for trading in the energy commodity markets?

If yes, you might be the Algorithm Researcher we are looking for to join the Algorithm Research Team at Centrica Energy Trading (CET).

Your role as Algorithm Researcher will challenge your creative and technical abilities, working across many aspects of algorithmic trading; from researching and finding the edge in the markets together with our skilled trading teams to implementing automated trading strategies in our cutting-edge algorithmic trading framework, thereby bringing trading algorithms to the markets.

Centrica Energy Trading A/S
Ørsted
Data Scientist for Knowledge Graph applications

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you play a key role in turning data into new insights to support innovative maintenance strategies.

Join us in this role where you’ll get the opportunity to build the new foundation for maintenance insights based on Knowledge Graph technologies.

Ørsted

You’ll connect data with domain expert knowledge from multiple areas of our offshore wind operations in order to develop new decision support systems. We offer a Scandinavian work culture focusing on diversity and inclusion and valuing work-life balance while also prioritising teamwork.

Ørsted
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Data Warehouse-løsningsarkitekt

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Er du et fagligt fyrtårn inden for Data Warehouse? Er du en erfaren Data Engineer, hands-on arkitekt, DW-konsulent, seniorudvikler eller lignende? Har du lyst til at præge arbejdet med værktøjer indenfor datawarehousing og til at dele din viden, imens du gør det? Så har vi brug for dig!

Vi har en ledig stilling indenfor datawarehousing og Business Intelligence i vores center på 75+ medarbejdere, der alle nørder indenfor analyticsfeltet. Det er en unik mulighed for dig, som elsker disciplinen, har lyst til løbende læring, og som altid insisterer på at lave de rigtige løsninger.

Dine hovedansvarsområder bliver: løsningsarkitektur, retningslinjer for teknologi og datamodellering, som skal understøtte forretningens behov for datadrevne løsninger. Du skal både have fokus på eksisterende og nye løsningsdesigns og have udsyn i forhold til fremtidige teknologivalg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Løsningsarkitekter der forstår data og analyse

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Ønsker du et arbejde med mening? Vil du være med til at sikre det økonomiske fundamentet for samfundet? Drømmer du om at arbejde med nogle af de største mængder data i Danmark og nogle at de mest komplekse problemstillinger? Så er denne stilling lige dig.

I stillingen som løsningsarkitekt i Center for Strategisk Arkitektur vil du blive kollega med 10 analytics løsningsarkitekter, samt 45 andre arkitekter og specialister. Du tilknyttes et projekt, der arbejder med analytics, altså Data Warehouse (DW), Business Intelligence (BI) og Machine Learning (ML). Her kan du se frem til at designe løsningsarkitektur i form af målbilleder, guidelines og principper, dykke ned i fysisk og logisk arkitektur omkring data og tekniske løsninger og deltage i udviklingen af fremtidens cloud-baserede analytics platform.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
EY
Graduate - Cyber Security (Copenhagen)

EY

EY gives graduates the unique opportunity to build a professional career by joining our team in August 2023. We will invest in you. We will guide you. And we will support you along your journey at EY.

Accelerate your career by working across sectors and businesses with a graduate position within Consulting. Have you ever wondered what makes some of Denmark’s largest businesses great or how smaller businesses and start-ups thrive? Then join EY!

EY
EY
Graduate - Data & Analytics (Copenhagen/Aarhus)

EY

EY gives graduates the unique opportunity to build a professional career by joining our team in August 2023. We will invest in you. We will guide you. And we will support you along your journey at EY.

Accelerate your career by working across sectors and businesses with a graduate position within Consulting. Have you ever wondered what makes some of Denmark’s largest businesses great or how smaller businesses and start-ups thrive? Then join EY!

EY
Erhvervsstyrelsen
Tekniske talenter til Erhvervsstyrelsens IT-område – DevOps

Erhvervsstyrelsen, København

Vi søger tekniske talenter til vores tekniske team i Erhvervsstyrelsen. Interesserer du dig for drift, automatisering og DevOps og vil gerne lære mere, så er det måske dig, vi søger!

Området inden for IT i Erhvervsstyrelsen er præget af en sund blanding af meget erfarne teknikere og unge talenter. Vores nye medarbejdere vil få ansvar fra første dag, men står aldrig alene med det. Vi følger med i leading edge-teknologi og holder os orienteret om bleeding edge.

Med et fokus på drift og DevOps kan du komme til at arbejde med bl.a. Ansible, Terraform, og Kubernetes. Vi bruger CentOS og er på vej til Debian Stable.

På udviklingssiden er der øget fokus på at kunne producere selv i samarbejde med dygtige eksterne konsulenter.

Da vi dyrker DevOps, vil der være et sundt overlap mellem driftsopgaver og udviklingsopgaver.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV