426 job matcher din søgning 426 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Terapeuter til Hjælpemiddeldepotet

Esbjerg Kommune

Hjælpemiddeldepotet i Esbjerg Kommune søger to ergoterapeuter.

Der er tale om 2 faste stillinger på 32-37 timer gennemsnitlig pr. uge. Stillingerne har været projektstillinger siden 1. marts 2021.

Hjælpemiddeldepotet varetager al håndtering af Esbjerg Kommunes hjælpemidler. Vores opgaver er primært levering og afhentning samt reparation og service af hjælpemidler. Vi indkøber også hjælpemidler og rådgiver Fritid, Sundhed & Omsorgs øvrige personaler omkring hjælpemidler.

Vi er 25 glade og engagerede medarbejdere, som prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi har borgeren i centrum, og til løsning af kerneopgaven har vi brug for hinanden, hvorfor tæt tværfagligt samarbejde er et nøgleord. Vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og i udvikling.

Vores nye kolleger skal primært varetage sagsbehandling af ansøgninger om hjælpemidler efter Servicelovens § 112 og § 113b.

Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
Energnist
Driftsmester til energianlæg

Energnist, Kolding

Vil du være med til at drive og vedligeholde affaldsenergisanlægget i Kolding? Er du vores nye maskinmester eller tilsvarende og ønsker at omsætte teori til praksis? Vil du være en del af en virksomhed, hvor den grønne omstilling står højt på dagsordenen? Så er du måske vores nye operatør til affaldsenergianlægget i Kolding.

Vi tilbyder en spændende stilling som driftsmester i en fælleskommunal virksomhed, der byder på mangeartede problemstillinger og opgaver i dagligdagen, hvor du har gode muligheder for at præge dit arbejde og træffe beslutninger sammen med ca. 20 erfarne kolleger.

Du skal sammen med kolleger på vagter, via avanceret SRO-system, styre, overvåge og fejlrette på kedel-, turbine- og røggasrensningsanlægget. Stillingen kræver, at du kan arbejde i skiftehold efter en fast skifteholdsplan.

Energnist
DANISH CROWN A/S
Forsyningstekniker

DANISH CROWN A/S, Rønne

Vi er i gang med at tackle en af de største udfordringer i vores tid. Udfordrende nok for dig?

Som vores nye forsyningstekniker bliver du en del af teknisk afdeling i Rønne, der består af 18 medarbejdere. Du vil blive en del af forsyningsafdelingen, hvor du får nogle erfarende og dygtige kollegaer. Afdelingen drifter og vedligeholder forsyningsanlæg og bygningsinstallationer samt udvikler og optimerer anlæggene med fokus på at nedbringe omkostninger og energiforbrug.

DANISH CROWN A/S
DANISH CROWN A/S
Smed, automatik eller mekaniker til turnusordning dag/aften

DANISH CROWN A/S, Sønderborg

Har du højt humør, højt drive og motiveres du af nye udfordringer? Er du samtidig uddannet inden for smede- eller mekanikerfaget, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri? Så er du måske den tekniker vi søger til vores slagteri i Blans.

Dine primære opgaver med at holde produktionen i kontinuerlig drift bliver:

 • Reparation og vedligehold af produktionsudstyr.
 • Sørge for driften af maskinparken.
 • Deltagelse i diverse ny-installationer og udvidelser.
DANISH CROWN A/S
Kallesoe Machinery A/S
Mekanisk montør

Kallesoe Machinery A/S, Lem

Er det dig vi mangler til vores team af dygtige montører?

Vi har travlt her på Kallesoe, og vi søger derfor en kvalitetsbevidst Mekanisk montør med hænderne skruet godt på, som sætter en ære i opbygge avancerede produktionsanlæg af allerhøjeste kvalitet. Der er tale om en stilling på daghold uden rejseaktivitet, hvor du vil blive en del af et team på 16 dygtige montører, som samler maskiner til limtræsindustrien.

Dine kommende arbejdsopgaver:

 • Opbygning og samling af specialmaskiner
 • Montering af hydraulik
 • Montering af pneumatik
Kallesoe Machinery A/S
Kvisgaards Maskinfabrik A/S
Industritekniker til CNC-drejning

Kvisgaards Maskinfabrik A/S, Brøndby

Kvisgaards Maskinfabrik er i vækst, og til vores afdeling i Brøndby søger vi en ambitiøs og dygtig industritekniker til fremstilling af komplekse metalemner.

Du kan være nyuddannet eller erfaren industritekniker, maskinarbejder eller værktøjsmager. Det vigtigste er, at du er engageret, ambitiøs og har lyst til at lære nyt. For du og dit arbejde spiller en betydende rolle i Kvisgaards forsatte udvikling.

Hos os får du udfordrende og varierede opgaver fra både nationale og internationale kunder. Dine opgaver vil bl.a. være…

 • CNC-drejning af mellemstore emner på Mori Seiki og Okuma LB 35
 • programmering, opstilling og produktion af mindre serier
 • udarbejdelse af produktionsdokumentation
Kvisgaards Maskinfabrik A/S
Brdr. Schlie’s Fiskeeksport A/S
Leroy Seafood Danmark A/S søger teknisk chef til Brdr. Schlie´s Fiskeeksport A/S og Leroy Schlie A/S

Brdr. Schlie’s Fiskeeksport A/S, Hirtshals

Vores nuværende teknisk chef har valgt at gå på pension, og vi søger derfor en leder til vores tekniskafdeling, som dækker 2 fabrikker, Brdr. Schlie´s fiskeeksport A/S og Leroy Schlie A/S. Virksomhederne er en del af Leroy Seafood Danmark A/S. Virksomhederne fremstiller fiskeprodukter til det danske og europæiske marked.

De vigtigste opgaver bliver at holde vores udstyr kørende. Opgaverne består af:

 • Reparation og vedligehold af alt fra vores bygninger til vores produktionslinjer og procesanlæg.
 • Kontakt til eksterne service leverandører.
 • Sikre overholdelse af lovgivning på diverse udstyr.
Gem
Blendex A/S Montør til solafskærmning

Blendex A/S

Danmarks stærkeste solafskærmningsvirksomhed, Blendex A/S, tilbyder dig muligheden for en ny udfordring.

Vi søger montører, som ikke nødvendigvis har branchekendskab, da vi sørger for din oplæring. Måske har du en håndværksmæssig baggrund – det kunne være tømrer, smed eller elektriker – eller måske er du ufaglært. Det vigtigste er, at du har hænderne skruet ordentligt på, har teknisk snilde og talent for at finde løsninger.

Montage og reparation af solafskærmning er fortrinsvis teknisk baseret og dermed ikke fysisk nedslidende. Arbejdet omfatter både indvendig og udvendig solafskærmning og skal primært udføres på Sjælland.

System TM A/S
Mekanisk montør

System TM A/S, Odder

Trives du med en afvekslende hverdag med en bred vifte af opgaver, og hvor ikke to dage er ens? Ønsker du et job med en høj grad af frihed og medindflydelse - både på dine opgaver og din arbejdsdag? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien?

Vore produkter er komplicerede højteknologiske maskiner til træbearbejdning, som vi i samarbejde med kunden designer og monterer. Hver maskine er kundetilpasset, og vores medarbejdere sætter en ære i at levere kvalitet og præcision i maskinbygningen.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte følgende:

 • Opbygning af maskiner og maskindele
 • Montering af disse i et samlet anlæg
 • Evt. deltagelse i el-montage.
System TM A/S
Plast-line A/S Intern salgs-/kontormedarbejder

Plast-line A/S, Middelfart

SALGSUPPORTER SØGES – TIL ET STÆRKT SALGSTEAM

Plast-Line A/S har oplevet en positiv vækst siden opstarten i 2004 og er i dag en velkonsolideret agenturvirksomhed med 24 ansatte. Plast-Line sælger rør, fittings og ventiler i plast og lagerfører et bredt program fra anerkendte producenter.

Med base i Middelfart, vil du indgå i et team bestående af 5 eksterne og 3 interne sælgere. Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Ordrebehandling.
 • Udarbejdelse af tilbud samt opfølgning.
 • Projektstyring og vejledning af kunder.
 • Salgssupport til eksterne sælgere.
 • Koordinering af leverancer fra leverandør til slutbruger.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, med en attraktiv bonusordning.

Alfa Laval Kolding A/S Produktionstekniker

Alfa Laval Kolding A/S

Som et medlem af vores team trives du på en sand mangfoldig arbejdsplads med en høj grad af selvstændigt ansvar. Du er her for at gøre en forskel. Og konstant bygge broer til fremtiden med bæredygtige løsninger, der har en effekt på vores planets mest presserende problemer. Ganske enkelt gøre verden til et bedre sted. Hver eneste dag.

Du vil spille en afgørende rolle i forhold til fremstilling af produkter.

De væsentligste ansvarsområder vil være support af vores produktionsprocesser inden for:

 • Teknisk problemløsning/Problem Resolution via Alfa Lavals processer
 • Support på vores fremstillingsprocesser, herunder, svejs, CNC-bearbejdning, montage mv.
 • TPM, 5S, SOP, VSM
Alfa Laval Kolding A/S
Kildehaven A/S Kildehaven søger medarbejdere 30 – 37 timer

Kildehaven A/S, Svinninge

Kildehaven kan tilbyde alsidigt spændende arbejde med aktive unge voksne og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere. En arbejdsplads hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Kildehaven har fleksible faggrænser, så du kommer til at arbejde med omsorg, pædagogik og daglige opgaver med beboerne. Det er vigtigt, du har lyst til at arbejde med fysisk og mental handicappede unge voksne. At du vil deltage i deres aktive ungdomsliv, samt har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.

TEMP TEAM A/S Vil du svejse pølsekogere til Oslo og bøfstegere til Warsawa?

TEMP TEAM A/S søger for FKI Fast Food Teknik A/S i Tommerup

Kan du se dig selv starte dagen med en uformel snak blandt dine kolleger, inden arbejdsdagen går i gang? Og er du frisk på at svejse brødristere og stegeplader til f.eks. Circle K, Legoland eller IKEA? Så er du måske den rustfaste klejnsmed, som FKI Fast Food Teknik A/S søger!

I svejse- og pladeafdelingen hos FKI Fast Food Teknik A/S kan du forvente en uformel omgangstone blandt dine 7 kolleger, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og stærkt sammenhold.

Fagligheden blandt dine kommende kolleger er helt i top, og du vil komme til at arbejde i en alsidig hverdag med både svejsning, slibning og alt derimellem. Udover gode kolleger kan de tilbyde dig arbejde med ny teknologi inden for smedefaget – herunder at arbejde sammen med Robuddy, en UR svejserobot.

Gem
JobTeam
Partnere søges til et af Danmarks største rekrutteringsbureauer - Metal

JobTeam

JobTeam A/S søger personer, der brænder for at starte eget rekrutteringsbureau op. Vi har forretningskonceptet og den nødvendige knowhow, men resultaterne skaber du selv.

Har du et stort ønske om at være selvstændig og skabe din egen succes og en god indtjening, så har vi løsningen. For at få succes er det nødvendigt, at du kan lide at skabe relationer.

Som chef i dit eget distrikt bliver du en del af et energisk fællesskab med et stærkt bagland, der hjælper med administrative opgaver, så du kan koncentrere dig om rekrutteringsydelserne til Metalbranchen.

Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Gem
JKS Har du en rolig hånd og er du en fokuseret montage/produktionsmedarbejder?

JKS søger for kunde i Smørurm

Til kunde i Smørum søger vi dig, som har erfaring med montage og produktion og har sans for præcision. Der er i denne stilling tale om bl.a. loddearbejde på printplader til brug for bygning af batterier.

Til hurtig opstart søger JKS en stabil lodde- og montagemedarbejder.

Arbejdsopgaverne er meget varierende indenfor følgende områder:

 • Lodning af printplader
 • Montage
 • Samling af batteripakker
Indrykket:
Career Dygtig håndværker til vedligehold af maskiner

Career søger for Industri Beton A/S i Svinninge

Har du hænderne skruet rigtigt på? Kan du lide at reparere maskiner og på den måde hjælpe dine kollegaer? Så er det måske dig, vi søger som tekniker?

Vi vedligeholder selv produktionsanlægget/-udstyret, og derfor søger vi en vedligeholdelsesmedarbejder M/K til vores fabrik. Produktionen kører fra søndag aften til lørdag eftermiddag, og din fornemste opgave er - i samarbejde med resten af teamet - at holde fabrikken kørende og undgå nedetid i produktionen. Du er udlært mekaniker/smed eller tilsvarende, og du har generelt rigtig god teknisk snilde. Dine opgaver vil f.eks. være hydraulik, luft, VVS, og de mangeartede arbejdsopgaver er med til at gøre arbejdet særdeles afvekslende og udfordrende.

Vi forventer, at du har et godt kendskab til:

 • opbygning/montage af maskiner og anlæg efter tegninger
 • indkøring og finjustering af anlæg
 • fejlfinding på mekaniske dele
Career
Semler Gruppen Pladesmed til pladeværksted hos Semler Mobility Amager

Semler Gruppen, Kastrup

Har du lyst til at arbejde på et moderne værksted/skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed, der er klar til at arbejde med det fælles mål for øje - at sikre høj kundetilfredshed og kvalitet.

Vi er et professionelt team, som servicerer og reparerer Volkswagen, ŠKODA, SEAT & CUPRA – biler af højeste kvalitet. Derfor er vores faciliteter selvfølgelig i samme klasse, og vi forventer det samme om din ekspertise. Du får din egen lift og værktøj, og vi arbejder altid ud fra producentens reparationsvejledninger.

Du vil få stor indflydelse på din egen arbejdsdag i samarbejde med dine kolleger.

System TM A/S
Maskinarbejder / Industritekniker

System TM A/S, Odder

Brænder du for fremstilling af emner til produktion af spændende højteknologiske maskiner? Trives du med en alsidig hverdag med frihed under ansvar? Vil du være en del af en global virksomhed, der udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien?

Vi har travlt, og System TM søger derfor en dygtig maskinarbejder/industritekniker til vores produktion af avancerede kundetilpassede procesanlæg. Du vil indgå i et team, der fremstiller dele til projektmontagen og serviceordrer.

Du bliver en vigtig spiller på holdet i form af dine kompetencer, og du vil få en varieret dagligdag, hvor ikke to maskiner er éns. Vores løsninger er højteknologiske, og fagligheden blandt dine kolleger er høj.

System TM A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV