765 job matcher din søgning 765 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Biorefine Produktionsleder til produktionsanlæg af grønt protein

Biorefine, Janderup Vestj

DLG, Danish Agro og DLF har indgået et strategisk samarbejde om at udvikle grønt protein af økologisk græs. Samarbejdet har udmøntet sig i at etablere selskabet BioRefine Denmark A/S i 2020 og et nyt fuldskalaprocesanlæg til grøn bioraffinering.

BioRefine Denmark A/S søger en teknisk dygtig produktionsleder med ansvar for drift og vedligehold af vores fabrik i Nybro.

Dine primære arbejdsopgaver er følgende:

 • Ansvarlig for driften.
 • Sikre stabilt drift 24/7 i græssæsonen (primo maj til ultimo november)
 • Ansvarlig for vedligehold, herunder implementering af forebyggende vedligehold.
Gem
Zeppelin Danmark A/S Udemontør

Zeppelin Danmark A/S, Sjælland, Fyn og Jylland

Har du lyst til at arbejde med markedets stærkeste brand?

Zeppelin Danmark A/S

Grundet travlhed i vores serviceafdeling søger vi flere udemontører til både Sjælland, Fyn og Jylland. Du vil indgå i et team af erfarne entreprenør-mekanikere, der sætter kvalitet og sikkerhed i højsædet.

KVALIFIKATIONER:

 • Du har erfaring fra branchen eller beslægtede brancher
 • Du er uddannet entreprenør-, traktor- eller lastbilmekaniker
 • Du har flair og interesse for hydraulik / elektronik
 • Du har kørekort min Kat. B

Nysgerrig på Zeppelin? Så klik her!

Zeppelin Danmark A/S
Esbjerg Kommune
Terapeuter til Hjælpemiddeldepotet

Esbjerg Kommune

Hjælpemiddeldepotet i Esbjerg Kommune søger to ergoterapeuter.

Der er tale om 2 faste stillinger på 32-37 timer gennemsnitlig pr. uge. Stillingerne har været projektstillinger siden 1. marts 2021.

Hjælpemiddeldepotet varetager al håndtering af Esbjerg Kommunes hjælpemidler. Vores opgaver er primært levering og afhentning samt reparation og service af hjælpemidler. Vi indkøber også hjælpemidler og rådgiver Fritid, Sundhed & Omsorgs øvrige personaler omkring hjælpemidler.

Vi er 25 glade og engagerede medarbejdere, som prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi har borgeren i centrum, og til løsning af kerneopgaven har vi brug for hinanden, hvorfor tæt tværfagligt samarbejde er et nøgleord. Vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og i udvikling.

Vores nye kolleger skal primært varetage sagsbehandling af ansøgninger om hjælpemidler efter Servicelovens § 112 og § 113b.

Peak Rekruttering
Teknisk intern service og kundesupport

Peak Rekruttering søger for Vølund Varmeteknik i Herning

Vølund Varmeteknik A/S ekspanderer og søger derfor endnu en kollega til kundesupport til deres domicil i Herning. Vølund Varmeteknik A/S har egen serviceorganisation med 30 medarbejdere over hele landet.

Du tilbydes en fuldtidsstilling i virksomhedens serviceafdeling, hvor du sammen med et erfarent serviceteam skal sikre teknisk rådgivning og professionel support af virksomhedens kunder. Henvendelserne, som du skal besvare, vedrører varmepumper og pillefyr, og kunderne er primært VVS-installatører. Dine daglige arbejdsopgaver kan blandt andet omfatte:

 • Telefonisk support af erhvervskunder/private kunder
 • Besvarelse af kundehenvendelser pr. mail
 • Kontakt til eksterne teknikere og samarbejdspartnere
Peak Rekruttering
TechRecruit Projektleder til procesindustrien

TechRecruit søger for Flowtech A/S i Them

FlowTech er en mindre nichevirksomhed, der designer, udvikler og leverer komplette procesanlæg i rustfrit stål til farma-, fødevare- og den øvrige industri for ledende virksomheder i Danmark og internationalt.

Som projektleder står du i spidsen for gennemførelsen af egne kundeprojekter helt fra idéfasen til levering og idriftsættelse. Der er tale om enten helt nye anlæg eller udbygning af eksisterende anlæg, som du designer og konstruerer. Et projekt varierer meget i størrelse og varighed – typisk 3 til 12 måneder.

Dine opgaver bliver bl.a. :

 • Design og konstruktion af komplette anlæg
 • 3D-tegning og vedligeholdelse af projektdokumentation
 • Indhentning af komponentspecifikationer og priser i forbindelse med projektering og tilbudsgivning
 • Styring af fremdrift og projektøkonomi
DamGaard Automatik A/S
PLC-programmør

DamGaard Automatik A/S, Pandrup

Hvad brænder du for? Er du nysgerrig på de nyeste teknologier indenfor fuldautomatiske produktionsanlæg og industrirobotter, og nyder du at deltage i et udviklingsteam, der er god til at udfordre hinanden, og med rig mulighed for at anvende dine kreative evner, så se med her.

Vi udvider vores udviklingsteam med endnu en stilling som PLC programmør. Udviklingsteamet løser mindre og større udviklingsprojekter indenfor fuldautomatiske produktionslinjer til fødevareindustrien.

Projekterne gennemføres som teamopgaver og er baseret på PLC, HMI, Scada og robotter. Alle syv teammedlemmer arbejder tæt sammen, og kommer alle med indspark og sparrer på lige fod med hinanden.

DamGaard Automatik A/S
Jobindex
Automationsingeniør med flair for udvikling

Jobindex søger for Senmatic A/S i Søndersø

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for klimaet, når du udvikler softwaren til vores automationsløsninger, der bruges i gartnerier verden over?

”Du bliver specialisten på dit område. Og så får du gode kolleger, der arbejder tæt sammen i hverdagen, og som altid lytter til dine gode idéer og ønsker til udvikling,” fortæller udviklingschef Mads Andersen.

Nysgerrig? Læs mere her!

Jobindex
Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
Energnist
Driftsmester til energianlæg

Energnist, Kolding

Vil du være med til at drive og vedligeholde affaldsenergisanlægget i Kolding? Er du vores nye maskinmester eller tilsvarende og ønsker at omsætte teori til praksis? Vil du være en del af en virksomhed, hvor den grønne omstilling står højt på dagsordenen? Så er du måske vores nye operatør til affaldsenergianlægget i Kolding.

Vi tilbyder en spændende stilling som driftsmester i en fælleskommunal virksomhed, der byder på mangeartede problemstillinger og opgaver i dagligdagen, hvor du har gode muligheder for at præge dit arbejde og træffe beslutninger sammen med ca. 20 erfarne kolleger.

Du skal sammen med kolleger på vagter, via avanceret SRO-system, styre, overvåge og fejlrette på kedel-, turbine- og røggasrensningsanlægget. Stillingen kræver, at du kan arbejde i skiftehold efter en fast skifteholdsplan.

Energnist
MAN Energy Solutions
Project Manager

MAN Energy Solutions, Copenhagen, Holeby or Frederikshavn

Want to make a real difference to decarbonize shipping, MAN Energy Solutions is where you should be!

MAN

As Project Manager you are single point of contact for the Customer’s vessel managers, fleet managers and other Customer representatives and you are responsible for the overall LTSA contract technically and commercially.

The Project Manager is responsible for internal and external monthly and quarterly commercial forecasting and reporting and for leading meetings and issuing minutes.

MAN Energy Solutions
PRO&CO Produktionsleder – ledelse af bearbejdningsteam og vedligeholdsteam

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Du får det daglige drifts- og ledelsesansvar for bearbejdningsteamet, bestående af 6 industriteknikerlærlinge og 16 faglærte og erfarne teknikere, som arbejder i selvstyrende grupper. Der er 3 medarbejdere på nathold – resten arbejder på daghold. Teamets opgave er blandt andet at fremstille værktøjskroppe til skærende værktøj, samt lodde skær på værktøjskroppe. Værktøjerne produceres på højteknologiske bearbejdningsanlæg, bl.a. multiakset og 3 og 5 aksede bearbejdningsanlæg, samt på manuelle dreje- og fræsemaskiner.

Du bliver også ansvarlig for vedligeholdsteamet, som består af 2 lærlinge samt 7 erfarne og selvkørende vedligeholdsteknikere. Teamet løser årligt ca. 700 vedligeholdsopgaver indenfor forebyggende vedligehold, reparationer, installationer og optimeringer. Teamet har også en global supportopgave for øvrige fabrikker.

PRO&CO
SVANEHØJ Danmark A/S
Technically strong Sales Engineer

SVANEHØJ Danmark A/S, Svenstrup

We are looking for a high-performing Sales Engineer to help meet our customers' acquisitions and drive the sales process with qualified technical support. Do you have a background in the marine industry? Either as a marine engineer or a Technical Sales Engineer, you might be our new team member.

Se video om SVANEHØJ Danmark A/S som arbejdsplads

Demand for Gas Carriers transporting mission-critical cargo (LPG; Ethane, LNG, NH3, CO2 & Hydrogen) in the maritime sector drives Svanehøj to strengthen the Gas Sales team. We are looking for a technically strong Technical Sales Engineer for our sales department in Svenstrup.

You are in contact with customers supporting them in finding the optimal cargo gas pump solution for their Gas Carries. You will provide the technical clarifications in connection with the quotations of our Cargo Gas Pump portfolio and support our Sales Managers with the contract negotiations.

SVANEHØJ Danmark A/S
Aviator Airport Partner ApS Mekaniker til vores værksted i Københavns Lufthavn

Aviator Airport Partner ApS, Kastrup

Vil du være med til at sikre kvaliteten på Aviators værksted? Så har vi jobbet til dig!

På Aviators værksted er vores engagerede team ansvarlige for alle reparationer og vedligeholdelse af grejet, herunder bl.a.: terminal- og pushbacktraktorer, loadere, lastbiler selvkørende bagagebånd, person- og varebiler m.m. Du vil sammen med dine kolleger være ansvarlig for en bred vifte af opgaver, herunder:

 • Vedligeholdelse, klargøring til syn, service og opsyn af hele firmaets lufthavnsgrej.
 • Servicering af eksterne kunder.

Vi ser gerne, at du er uddannet lastvogns-, entreprenør- eller landbrugsmekaniker. Alternativt har du solid erfaring indenfor området. Har du prøvet kræfter med fejlfinding på elektroniske og hydrauliske systemer, vil det være en fordel, men ikke et krav.

Danfoss A/S
Produktionsingeniør til HMT-området (ID: 28695)

Danfoss A/S, Gråsten

Danfoss Drives søger em Produktionsingeniør med en alsidig teknisk indsigt, som vil blive en del af et team der supporterer flere HMT-områder.

Brænder du for at arbejde med udfordrende tekniske opgaver? Og er du interesseret i procesforbedringer og elektronik samt har stærke IT-kundskaber? Så vil du i dette job have gode muligheder for at blive fagligtudviklet på mange forskellige områder.

Blandt dine arbejdsopgaver kan nævnes:

 • Ansvarlig for processer i HMT-området.
 • Ansvarlig for guide-systemet Robotas.
 • Monitorere udstyret og på en fokuseret måde samt sikre løbende forbedringer.
Danfoss A/S
VELUX A/S
Technical Project Manager

VELUX A/S, Østbirk

Are you a technically oriented Project Manager with a proven track record within specifying, buying, and implementing new equipment for windows manufacturing? Do you possess a strong drive and want to lead the way in implementing future production setups? Are you ready to take the next exciting step into a company with a very ambitious growth and sustainability strategi? Do you bring extensive experience and knowledge within windows assembly, and do you want to lead the way from idea phase to full scale industrialisation?

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

As our new Technical Project Manager, you will be part of our Supply organization with focus on implementing new products, methods, and technologies within windows manufacturing. You will use your abilities as a global minded strong networker with drive, passion, and strong communication skills to work in a highly cross functional oriented environment with multiple internal and external stakeholders.

VELUX A/S
Vattenfall A/S
Country Asset Manager

Vattenfall A/S, Kolding

We offer an exciting opportunity as Country Asset Manager – Denmark to be an important part in paving the way for Vattenfall and its customers and partners towards a fossil free future!

As Country Asset Manager – Denmark you will be responsible for the onshore operational portfolio of wind assets in Denmark and general support towards performance management and reporting for Swedish wind farms under an Asset Management service agreement.

The Asset Management team takes the owner’s perspective of the Onshore portfolio, and the individual assets and ensures that BA Wind Onshore optimizes the life time profitability of our owned Onshore windfarms. This is achieved by developing asset strategies, balancing cost, production and risk, monitoring performance and developing optimization programs.

Vattenfall A/S
BILA A/S
Documentation & Safety Specialist

BILA A/S, Nykøbing Mors, Herning, Aalborg eller Randers

Kan du udarbejde teknisk dokumentation og fungere som professionel rådgiver for afdelingen, projektteams og kunder? Er du vores kommende Documentation & Safety Specialist hos BILA Automation?

Som Documentation & Safety Specialist bliver du ansvarlig for at udarbejde teknisk dokumentation, risikovurderinger og CE-mærkning til kundernes produktionsanlæg.

Vi arbejder med mange forskellige virksomheder, fra SMV’er til nogle af landets største, og du vil arbejde med alt lige fra udstyr til vindmølleproduktion og montage-celler til medtech-løsninger og maskiner med kollaborative robotter. Din faglige bredde bliver derfor stor, og du vil få erfaring med og indsigt i både mekanik, el og software.

BILA A/S
VELUX A/S
Senior Project Manager - window manufacturing

VELUX A/S, Østbirk

Are you an experienced Project Manager with a proven track record in introduction of new manufacturing setups? Do you possess a strong drive and want to lead the way for a more sustainable future? Are you ready to take the next exciting step into a company with a very ambitious growth and sustainability strategy? Do you bring extensive experience and knowledge within windows manufacturing, and do you want to lead the way from idea phase to full industrialisation?

Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

As our new Senior Project Manager, you will be part of our Supply organization with focus on implementing new products, methods, and technologies within windows manufacturing. You will use your abilities as a global minded strong networker with drive, passion, and strong communication skills to work in a highly cross functional oriented environment with multiple internal and external stakeholders.

VELUX A/S
Topsoe Planning Engineer

Topsoe, Kgs. Lyngby

Do you want to make perfect plans for the execution of process plant projects aiming to help our clients reduce emissions on a global scale?

The Planning Engineer is playing a significant role in the business process leading to delivery of basic engineering design documentation, proprietary hardware, site supervision and other services to our customers on a global scale. The key task is to conduct planning activities from start to finish.

More specifically, your role includes:

 • Work Break Down structuring and scheduling of project deliverables
 • Maintaining overall project schedule and milestones
 • Building the system/tool framework in which your engineering colleagues will be working
Topsoe Experienced process engineer for our Power-to-X R&D pilot laboratory

Topsoe, Kgs. Lyngby

Can you help us modify, optimize, and redesign our electrolysis pilots to keep us best in class?

In R&D Operations we operate a pilot production supplying our electrolysis units for testing and demonstration purposes and a state-of-the-art test laboratory. We are a part of our research and development organization in Power-to-X, and we constantly develop, construct and modify equipment to fit tomorrow’s needs.

Your role

 • Take lead on improving the uptime of our test units
 • Component specifications to accommodate new purposes or for general optimization
 • Tuning of process equipment and modifications to existing units

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV