1.868 job matcher din søgning 1.868 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dagbladet Børsen A/S
Er du en ambitiøs studerende med en passion for økonomi og regnskab?

Dagbladet Børsen A/S, København

Vil du gerne have indflydelse og ansvar, mens du får mulighed for at afprøve en bred række opgaver? Vil du gerne have hands-on erfaring med økonomi, finans og regnskab for at udvikle dig i en studierelevant rolle? I så fald er Dagbladet Børsen stedet for dig!

I Økonomiafdelingen er vores mission at understøtte hele forretningen med indsigt, transparens, rådgivning og sikkerhed. Eksempler på opgaver og projekter, som du som studentermedhjælper ville kunne blive sat på:

 • Håndtering og bogføring af indgående fakturaer
 • Forberedelse og udførelse af diverse opgaver ifm. månedsluk
 • Analyse af finanstal, herunder afvigelsesanalyser

Du vil arbejde cirka 10-15 timer om ugen med fleksibilitet omkring eksamensperioder.

Dagbladet Børsen A/S
alles Lægehus A/S
Juridisk studentermedhjælper

alles Lægehus A/S, Esbjerg

Ønsker du at få værdifulde erfaringer fra erhvervslivet ved siden af dit studie? Så har du nu mulighed for at blive en del af en af Danmarks hurtigst voksende sundhedsvirksomheder. Her får du mulighed for at udvikle dine kompetencer indenfor bl.a. HR-jura og sundhedsområdet.

Som vores juridiske studentermedhjælper vil du naturligt få et tæt samarbejde med vores jurist samt vores HR-funktion, og vi forestiller os at arbejdet fordeles over én eller to dage om ugen med fleksibilitet i eksamensperioder og ferier. Hvis du pendler, er vi er naturligvis fleksible i forhold til mødetider.

Dit arbejde som studentermedhjælper vil primært bestå af:

 • Juridisk sagsbehandling og informationssøgning
 • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
 • Udarbejdelse af udkast til besvarelser og kontrakter
 • Bistand i forbindelse med behandling af klagesager
alles Lægehus A/S
Wunderwear A/S
Fordi… du brænder for at sælge eksklusivt lingeri!

Wunderwear A/S, Hørsholm

Drømmer du om et job, hvor du får mulighed for at arbejde med mode og lækkert lingeri? Så er du muligvis vores nye supersælger!

Du vil som sælger indgå i vores dygtige team, hvor professionel service og godt humør er en vigtig del af hverdagen.

Vi tilbyder dig bl.a.:

 • En stilling med ca. 10 ugentlige arbejdstimer, der primært ligger på lørdage og søndage og med mulighed for flere timer i ferieperioder og i december.
 • Et spændende job, hvor du kommer til at arbejde med mode og eksklusive mærker indenfor lingeri, nattøj, badetøj og strømper
Wunderwear A/S
Ny Carlsberg Glyptotek
Glyptoteket søger studentermedarbejder til museets moderne afdeling og særudstillingsprogram

Ny Carlsberg Glyptotek, København

Glyptoteket søger en studentermedarbejder 15 timer om ugen til at assistere med opgaver relateret til museets kommende særudstillinger samt museets moderne samling (dansk og fransk kunst fra perioden 1800-1930). Du vil arbejde på tværs af husets forskellige afdelinger og komme helt tæt på de kommende særudstillinger af international samtidskunst og europæisk kunst fra omkring år 1900.

Dine opgaver vil primært relatere til sig planlægningen af de kommende særudstillinger, hvor du vil indtage rollen som udstillingsassistent.

Dine opgaver vil være alsidige og knytte sig til bl.a. kunstfaglig research, formidling, assisterende kuratering samt opgaver af mere administrativ og praktisk karakter, herunder udstillingsproduktion og planlægning med både interne og eksterne partnere.

DSBSalgsassistenter til Odense Station DSB 7-eleven (8-12 timer pr. uge)

DSB

Vil du være en del af en virksomhed, hvor DU kan gøre en forskel sammen med dedikerede kollegaer, som støtter og motiverer hinanden, samtidig med at vi har det sjovt – så er dette jobbet for dig!

Vi søger nye kolleger, der kan arbejde 8-12 timer om ugen i gennemsnit. Du skal kunne arbejde aften, i tidsrummet kl. 17.00-00.00 og weekends i tidsrummet kl. 06.00-00.00, så jobbet kan godt kombineres med et studie. Du skal være over 18 år.

Din hverdag består bl.a. af at byde kunderne velkommen og sørge for en flot og præsentabel butik. Du vil i løbet af dagen få lov til at udføre mange forskellige opgaver såsom bagning, rengøring, trimning og tilberedning af mad.

DSB
itm8
Rengørings- og køkkenmedhjælper

itm8, Viby J.

Har du et fri-år, sabbatår eller lignende? Er du morgenfrisk og kunne du tænker dig at arbejde som rengørings- og køkkenmedhjælper? Så er du måske vores nye kollega.

Til vores rengørings- og køkkenteam søger vi en frisk, glad og yderst serviceminded kollega, der ikke er bange for at tage fat.

Du vil være kokkens højre hånd og arbejdsopgaverne spænder bredt fra rengøring af kontorarealet til tilberedning af mad. Det er derfor vigtigt, at du er stabil, pligtopfyldende og med et glimt i øjet, kan få hverdagen til at glide for vores mange kollegaer og gæster på kontoret i Viby.

Jobbet indebærer blandt andet:

 • Rengøring af kontorarealet og sikre kvaliteten af denne altid er i top
 • Opvask og vareopfyldning
 • Forberedelse og oprydning af morgenmad
itm8
Alka Forsikring

Servicesupporter til faglig medlemskontakt i Alkas Medlemskontaktcenter

Alka Forsikring, Ballerup

Kan du se dig selv skabe og styrke fagforeningsmedlemmers tilfredshed? Elsker du at snakke med andre mennesker og kan du se dig selv have telefonen, som dit vigtigste arbejdsredskab?

Du ringer til fagforeningernes medlemmer på forbundets vegne. Det kan være et opkald til et nyt medlem hvor du ringer og byder velkommen, eller til et eksisterende medlem hvor du følger op på deres medlemskab.

Uanset hvilket medlem du taler med, er opgaven at sikre medlemmet får mest muligt ud af sit medlemskab i fagforeningen – herunder fagforeningens services og medlemsfordele. Herudover er der løbende ad-hoc opgaver.

Alka Forsikring
Ørsted
Student Assistant to financial and analytical support in Renescience

Ørsted, Gentofte

Imagine a future where you support our projects and business processes to help build our position as a leader in the sustainable energy transformation.

Join us in this role where you’ll use your financial and business knowledge to support projects and business processes as well as develop decision-making material for senior management and department leaders. You’ll work in Renescience which is a recycling and green energy growth platform within the Markets & Bioenergy (MB) business area.

Ørsted

Ørsted is a global leader in offshore wind energy and ranked the world’s most sustainable energy company. To be a frontrunner, we invest significantly in employee development, and from the moment you join us, we’ll support your personal and professional growth.

Ørsted
ILVA
Fleksibel og serviceminded deltidssælger

ILVA, Holbæk

Kan du se fordelene ved et deltidsjob, hvor du:

 • Udvikler dig både personligt og fagligt i et stærkt socialt sammenhold med dine kollegaer?
 • Bliver en del af Danmarks mest inspirerende og toneangivende boligunivers?
 • Arbejder med de nyeste boligtrends og inspirerer og hjælper kunden med at skabe et personligt hjem?
 • Får en afvekslende arbejdsdag med masser af personlig kundekontakt?
ILVA

Som deltidssælger får du en travl og udfordrende arbejdsdag, hvor en af dine vigtigste opgaver er, med afsæt i vores leveregel i kundens sted, salg og vejledning af vores kunder. I kundens sted, betyder for os, at alle de beslutninger og løsninger vi står med, bliver taget med kundens behov i fokus.

ILVA
Red Bull DenmarkBusiness Insights Student Assistant

Red Bull Denmark, Copenhagen

Red Bull Denmark is looking for a Business Insights Student Assistant, who will be overall responsible to assist the Trade Marketing and Field Sales Team, in developing and coordinating trade insights activities to maximize the potential of Red Bull in off-trade.

This involves tasks such as in-depth sales data analysis on channel- and customer-level as well as assortment, price and promotion data analysis to generate insights, and efficient field sales execution.

KEY RESPONSIBILITIES ARE:

 • MONTHLY NIELSEN REPORTING
 • PLANOGRAM ANALYSIS
 • CUSTOMER NEWSLETTER

The Business Insights Student Assistant will report to the Category Manager.

AudikaStudent Assistant CRM Marketing

Audika, Smørum

Do you have a high interest in customer loyalty and retention marketing, and are you looking for an exciting student position where you will be in close contact with many different countries? Then this position might be something for you.

You will be part of our global CRM Marketing team – working with customer loyalty and retention. Responsibilities/Tasks:

 • Be responsible for own projects and tasks related to NPS (Net promotor score) and CRM programs
 • Assist on the onboarding and roll-out of NPS and CRM programs
 • Assist in the implementation of a global loyalty strategy
Danmarks Tekniske UniversitetStudentermedhjælpere til vores marketingsteam

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Brænder du for at markedsføre og kommunikere om innovation, teknologi og kompetenceudvikling? Er du frisk på at prøve noget nyt, lære mere og udfordre dine evner? Kan du arbejde struktureret og selvstændigt i et tempofyldt miljø? Har du drivkraften og ideerne til hjælpe med at transformere den måde, vi tilbyder og kommunikerer efteruddannelser på, så er du måske vores nye kollega?

Learn for Life er DTU's nye center, der varetager efteruddannelsesudbuddet for hele DTU og har en række kerneopgaver, som løses i tæt samarbejde med DTU’s institutter, universitetets centraladministration og flere strategiske samarbejdspartnere. Vi leverer viden, rådgivning og support inden for videre-/efteruddannelse.

Gem
Q-Park Operations Denmark A/SParkeringsvagt - 10 eller 20 timer pr. uge

Q-Park Operations Denmark A/S, Herning

Er du proaktiv, selvstændig og ansvarsbevidst? Så er du måske vores nye parkeringsvagt!

Hos Q-Park Operations Denmark A/S arbejder vi hver dag på at skabe kvalitet, driftsoptimering, kundetilfredshed og bæredygtige økonomiske præsentationer. I den forbindelse mangler vi en effektiv parkeringsvagt til Herning og omegn, der vil bidrage til dette mål og har mulighed for at arbejde gennemsnitligt 10 eller 20 timer om ugen. Vagtplanen dækker alle ugens 7 dage og døgnets 24 timer, men dine primære vagter vil foregå i dagtimerne.

Du skal være villig til at køre i egen bil rundt til de forskellige parkeringspladser mod kørselsrefusion jf. statens takster. Det er derfor vigtigt, at du er en habil bilist. Vi forventer, at du har et godt kendskab til Herning og omegn, så du hurtigt kan køre fra den ene parkeringsplads til den næste.

DANISH CROWN A/S
Studentermedhjælper, Food Safety, Randers

DANISH CROWN A/S

Er du i gang med en uddannelse inden for fødevareområdet eller naturvidenskaben, og har du lyst til at starte karrieren i en international fødevarevirksomhed? Og er du samtidig struktureret og systematisk? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger til Food Safety and Quality på vores hovedkontor i Randers.

Du bliver en del af afdelingen for fødevaresikkerhed og kvalitet, hvor du vil samarbejde med 9-10 kolleger. Vi er en stabsfunktion i koncernens største forretningsenhed, Danish Crown.

rVi har kontakt til danske og udenlandske fabrikker, og varetager kvalitetsledelse, audits samt mikrobiologiske og kemiske undersøgelser af produkter.

DANISH CROWN A/S
Gem
Habitus
Pædagogiske tilkaldevikarer

Habitus

Er frihed i dit arbejdsliv vigtigt for dig? Har du lyst til at være en del af Habitus, hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj faglig omsorg til vores borgere? Så er du måske vores nye vikar til vores faste vikarkorps på vores bo- og dagtilbud.

Vi søger både tilkaldevikarer til vores botilbud og dagtilbud, så dine arbejdsdage vil være forskellige alt efter hvilket hus du bliver tilknyttet, men fælles for alle husene er det, at du bliver grundigt introduceret til en enkelt eller flere borgere, så du bliver rustet til at varetage indmøder hos den enkelte.

Det er en fordel, at du:

 • Har pædagogisk eller sundhedsfaglig erfaring – du er f.eks. studerende på en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse og ønsker praktisk erfaring, eller du har i forvejen erhvervserfaring fra tidligere
 • Er fleksibel og har nogle dage mulighed for at komme med kort varsel
Habitus
Dinos Legeland KBH ApS
Få et sjovt fritidsjob/studiejob med fart på!

Dinos Legeland KBH ApS, København og Ishøj

Er du fuld af positiv energi og har let til smil? Så er du lige den vi mangler i Danmarks bedste og sjoveste legeland.

Vi søger lige nu servicemindede og ansvarsbevidste humørbomber, der har lyst til at bidrage med 1. klasses kundeservice og højt humør på en sjov arbejdsplads. Vi har mange glade gæster, og har derfor travlt og keder os aldrig.

Arbejdsopgaver

 • 1. klasses kundeservice
 • Kassebetjening
 • Tilberedning af fastfood
Dinos Legeland KBH ApS
Aarstiderne
Deltidsmedarbejdere til Kundeservice/Samtalerne

Aarstiderne, Humlebæk

Er du usædvanligt serviceminded, og elsker du at skrive eller tale i telefon med kunder? Brænder du for at skabe gode, langvarige relationer med kunderne? Vil du have et studiejob med stor grad af fleksibilitet, hvor du gennem mails, chat, telefon og de sociale medier tryller problemer om til løsninger for vores mange kunder? Så er du måske vores nye kollega i Samtalerne!

Her hjælper vi de kunder, der har brug for en hånd, og vi går gerne den ekstra mil for at give en ekstraordinær service. Vi brænder for de varer, vi har på hylderne, og vi kan slet ikke lade være med at fortælle kunderne om alle de spændende nye oste, rodknolde og måltidskasser, vi har fået på lager.

Vi søger lige nu kolleger til vores deltidsteam, der skal tilbyde den samme gode service om aftenen, i weekender og på helligdage, som vores kunder er vant til fra dagtimerne. Du vil få en arbejdstid på cirka 15 timer ugentligt.

Ikast-Brande Kommune
Vikar til Børnehuset Villavej

Ikast-Brande Kommune

Børnehuset Villavej søger hurtigst muligt en vikar.

Vi mangler en frisk og fleksibel tilkaldevikar. Du behøver ikke være uddannet inden for pædagogfaget – men det gør heller ikke noget, hvis du er. Bare du er interesseret og engageret i arbejdet med 0-6 års børn.

Du skal

 • indgå aktivt i det daglige pædagogiske og praktiske arbejde
 • deltage i det tætte samarbejde med kolleger og forældre
 • skabe tryghed
 • være rollemodel for børnene
 • sætte inspirerende aktiviteter i gang for børnene
Esbjerg Kommune
Socialfaglig medarbejder til barselsvikariat på botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

På Åmoseparken 71 arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega til barselsvikariat, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Åmoseparken 71 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Åmoseparken 71 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 12 borgere i alderen 27-65 år. Målgruppen er kendetegnet ved at størstedelen af borgerne er kørestolsbrugere og får hjælp til alle dagligdagens opgaver såsom sonde, personlig pleje og kommunikation.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne på tilbuddet og vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Esbjerg Kommune
Socialfaglige medarbejdere til botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

Vi søger medarbejdere der vil bidrage til vores målrettede arbejde med at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne. Vores udgangspunkt er, at alle skal behandles forskelligt for at blive behandlet ens. Vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Botilbuddet Åmoseparken 3 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 16 borgere i alderen 21-75 år. Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne, med fokus på at møde borgerne ud fra deres individuelle forudsætninger.

Målgruppen på Åmoseparken 3 er borgere med fysisk og psykisk udviklingshæmning. 12 af borgerne er kørestolsbrugere, og du vil derfor blive oplært i forflytning mv.