370 job matcher din søgning 370 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PostNord Danmark Pakkeomdeler til Hillerød – lørdage

PostNord Danmark

Bliv en del af vores team.

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler pakker til vores Pakkebokse, Nærbokse og Collect shops i bil.

 • Du arbejder hver lørdag, med mødetid kl 07:00
 • Timelønnen er 138,24 kr.
 • Arbejdsgiverbetalt pension på 11,5 % efter 2 måneders ansættelse
 • Arbejde i tidsrummet lørdag efter kl. 14, søn- og helligdage, mandage kl. 00-04, Grundlovsdag og Juleaftensdag aflønnes med yderligere 56,36 kr. pr. time

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Banedanmark
Vil du lede togtrafikken i ny teknologi – så bliv trafikleder i signalprogrammet

Banedanmark, København og Fredericia

Kan du holde flere bolde i luften ad gangen, og har du evnen til at træffe gode beslutninger?

Vi søger trafikledere til vores Trafikkontrolcentre i København og Fredericia, 8 til hver lokation. Uddannelsen starter den 5. januar 2023 i hhv. København og Fredericia.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som led i ansættelsen gennemfører du et cirka fem måneders internt uddannelsesforløb med fuld løn, som fører dig ind i jobbet som trafikleder.

Som trafikleder kommer du helt ind i hjertet af jernbanen. Du får ansvaret for at styre togtrafikken sikkert og præcist, så togene kører til tiden. Som trafikleder er du ansvarlig for sikkerheden, og samtidig skal du være klar til at gribe hurtigt ind, hvis der kræves pludselige ændringer i trafikken, og der skal disponeres.

Banedanmark
Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

Chauffør

Ada's Kæledyrskrematorium ApS søger for Vognmand Jesper V. Sørensen

Jesper V. Sørensen kører for Ada’s Kæledyrskrematorium, som har landsdækkende service. De samarbejder med dyreklinikker, hvor der hentes kæledyr på klinikken med en lastbil, som udelukkende transporterer kæledyr, og sørger for, at de kommer trygt frem til krematoriet. Vi leder efter en dygtig chauffør, som trives i at arbejde selvstændigt, men også sætter stor pris på et godt samarbejde med kunder og kollegaer.

Om jobbet:

 • Kører til dyreklinikker i Nord- og Østjylland og Fyn og afhenter kæledyr for at transportere dem sikkert frem til Kæledyrskrematoriet
 • Fast lastbil til rådighed
 • Planlagt rute
Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Falck Danmark A/S
Paramediciner

Falck Danmark A/S, Kalundborg

Som Paramediciner hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed.

Du skal kunne bevare overblikket og træffe beslutninger under stressende forhold. Med din faglighed og din empatiske tilgang har du både blik for patienten og patientens pårørende og andre tilstedeværende, som i situationen kan have behov for opmærksomhed og hjælp.

Arbejdet byder dog også på opgaver, som ikke nødvendigvis er sundhedsfagligt krævende, men blot handler om venlig og omsorgsfuld transport af ikke-behandlingskrævende patienter.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Ambulanceassistent/behandler

Falck Danmark A/S, Kalundborg

Som Ambulanceassistent/behandler hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed. Du skal kunne bevare overblikket og træffe beslutninger under stressende forhold.

Med din faglighed og din empatiske tilgang har du både blik for patienten og patientens pårørende og andre tilstedeværende, som i situationen kan have behov for opmærksomhed og hjælp. Arbejdet byder dog også på opgaver, som ikke nødvendigvis er sundhedsfagligt krævende, men blot handler om venlig og omsorgsfuld transport af ikke-behandlingskrævende patienter.

Falck Danmark A/S
HandicapBilistCentret Kørelærer til HandicapBilistCentret i Rødovre

HandicapBilistCentret

Har du lyst til at arbejde i en unik non-profit-sundhedsorganisation, som er førende inden for undervisning og afklaring i forhold til bilkørsel for personer med funktionsnedsættelse? Og kunne du tænke dig at hjælpe borgere med handicap til at komme bag rattet og blive selvkørende?

Som kørelærer i HandicapBilistCentret vil din primære opgave være at tilrettelægge og gennemføre teori- og køreundervisning for elever med særlige behov, herunder lære dem at betjene vores specialindrettede skolevogne.

Yderligere skal du gennem køretest foretage afprøvninger og hjælpe med at afklare borgeres kognitive funktion i forhold til videre bilkørsel, fx efter en blodprop i hjernen eller ved sygdomme som sklerose og demens.

Menzies Aviation (Denmark) A/S
Rampeportør

Menzies Aviation (Denmark) A/S, Kastrup

Der vil være tale om en minimum 112 TIMERS TIDSBEGRÆNSET deltidsstilling til og med den 31. oktober 2022, med mulighed for fastansættelse. Jobbet er med skiftende arbejdstider over døgnets 24 timer. Ved fastansættelse vil man have fri hver anden weekend.

Det er medarbejderne i rampeafdelingen, der varetager den fysiske håndtering af opgaven ved flyankomster og afgange. Dette inkluderer håndtering af bagage, cargo og selve flyet, og er ofte forbundet med korte deadlines.

Vi kan tilbyde dig en spændende og alsidig arbejdsplads i et internationalt miljø, med stor variation i dagligdagen og mulighed for faglig udvikling. Du vil blive en del af et godt team med gode kollegaer, der passer på og hjælper hinanden. Vi har en arbejdsplads med en god og uhøjtidelig stemning, og der er plads til humor i hverdagen.

Menzies Aviation (Denmark) A/S
Gem
REMONDIS A/S
Renovationsarbejdere til husstandsindsamling i Thisted Kommune

REMONDIS A/S

Er du morgenfrisk og udstyret med godt humør? Lægger du vægt på et godt samarbejde, og er du fleksibel? Så er det måske dig, vi lige står og mangler i vores virksomhed.

REMONDIS A/S søger lige nu engagerede renovationsarbejdere/chauffører til vores lokation i region Jylland, med kørsel i Thisted Kommune. Du vil blive en del af et hold med stor lyst til service, sikkerhed og ansvar.

Som renovationsarbejder/chauffør hos REMONDIS A/S vil du være vores ansigt udadtil, dels ved at køre vores biler, og dels ved at bære vores tøj, hvorfor vi stiller høje krav til dig.

REMONDIS A/S
Banedanmark
Vil du disponere trafikken på strækninger med nyt signalsystem?

Banedanmark, Fredericia

Vi søger Disponeringsledere til Trafiktårn Vest, med opstart 1/12 2022.

Disponeringslederen varetager al disponering af Trafikken på migrerede strækninger, dvs. de strækninger hvor der er installeret nyt Signalsystem.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du vil få solid faglig støtte fra Togleder og Netværksleder, som varetager disponeringen i dag.

Disponering af trafikken omfatter opgaver som til-/aflyse tog herunder planlægge afvikling af trafikken, ændre grundlag for togvejsindstilling, være bindeled mellem Jernbanevirksomheder og trafikstyring ifm. fejlmelding samt koordinering med Netværksleder ifm. større hændelser.

Banedanmark
PostNord Danmark Pakkeomdeler til Gladsaxe

PostNord Danmark, Søborg

Bliv en del af vores team.

Nu kan du blive en del af vores professionelle team, hvor du sammen med gode kolleger omdeler pakker i bil.

 • Du arbejder i gennemsnit 37 timer om ugen, fra mandag til fredag
 • Du møder mellem kl. 06:30 og 08:15
 • Timelønnen er 150,06 kr. (heri indberegnet omdelingstillæg)
 • Efter 1 års ansættelse forhøjes timelønnen med kr. 6,06
 • Arbejdsgiverbetalt pension på 11,5 % efter 2 måneders ansættelse

Og vi har brug for dig hurtigst muligt.

Trafikstyrelsen
Formand for Arbejdsmiljørådet for Luftfart

Trafikstyrelsen, København

Den fungerende formand for ”Arbejdsmiljørådet for Luftfart” har valgt at stoppe, hvorfor Trafikstyrelsen på vegne af Transportministeren ansøger om en ny formand.

”Arbejdsmiljørådet for luftfart” er nedsat af Transportministeren. Rådet har til formål at give arbejdsmarkedets parter medindflydelse på indsatsen for et sikkert og sundt arbejdsmiljø for besætningsmedlemmer under tjeneste på luftfartøjer.

Dine væsentligste arbejdsopgaver:

 • Udfærdige dagsorden og lede rådsmøderne
 • Sikre, at rådets indstillinger er udfærdiget i overensstemmelse med de trufne beslutninger
 • Sikre udarbejdelsen af et beslutningsreferat efter hvert rådsmøde
 • Samarbejde tæt med Trafikstyrelsens repræsentant i rådet
Trafikstyrelsen
Odense Kommune
Assisterende plejehjemsleder til fantastisk team på Plejehjemmet Havebæk

Odense Kommune

Er du lederen, der får følgeskab? Så har vi jobbet til dig som assisterende plejehjemsleder på Plejehjemmet Havebæk.

Du skal sammen med din leder og de assisterende ledere danne ledelsesteamet for medarbejderne, bestående af SSH/SSA/flex/pædagoger/sygeplejersker og samarbejde med vores plejehjemslæge.

Det fælles mål er løbende at trimme, tilpasse og udvikle organisationen, så der skabes mest mulig livsglæde og sammenhæng for beboerne på Plejehjemmet Havebæk og deres pårørende langt ud i fremtiden. Du er garant for, at beboerens behov og drømme er omdrejningspunktet i det daglige arbejde.

Du sikrer, at der kommunikeres både relevant og rettidigt med både borgere og deres pårørende, som er en stor ressource, der understøtter borgerens hverdag. Du kan både tage og delegere ansvar samt involvere medarbejdergruppen i relevante spørgsmål.

Odense Kommune
Lufthavnsvikar & Rekrutteringsservice ApS Portører (deltid & fuldtid) til Airside Operations i SAS

Lufthavnsvikar & Rekrutteringsservice ApS, Kastrup

Kan du se dig selv arbejde med lastning og losning af fly hos SAS Ground Handling Denmark A/S i Københavns Lufthavn?

Det daglige arbejde på Airside Operations består af lastning og losning af fly, arbejde i bagagesorteringsanlægget, transport af bagage til og fra flyene samt øvrige support opgaver og naturligvis sikre, at sikkerheden for mennesker, fly og materiel altid er første prioritet. Derudover skal du løbende sikre, at du holder dig opdateret på gældende procedurer og SOP’er, samt at du løbende vedligeholder dine kvalifikationer.

Frederikshavn Kommune Fysioterapeuter til SenhjerneskadeCenter Nord, med en spændende delt funktion som udekørende Fysioterapeut i Frederikshavn Kommunes Handicap afdeling

Frederikshavn Kommune

SCN er et hjem for voksne med en moderat til meget svær erhvervet hjerneskade, hvor vi også har eget aktivitetstilbud, i meget smukke rammer.

Som fysioterapeut på SCN:
Har man til opgave at indgå i den daglige morgenpleje på lige fod med øvrige kollegaer, hvor det forventes, at man tænker fysioterapi ind i ADL-træningen, herefter går man fra til fysioterapi med borger enten i borgers lejlighed eller i stedets specifikke træningsrum.

Som udekørende fysioterapeut:
Har man til opgave, at servicere udvalgte borgere for hvem der måtte have behov for fysioterapeutisk behandling. Der kan være tale om langsigtede og vedvarende behov eller kortvarige/ rehabiliterende behov.

Frederikshavn Forsyning A/S Er du klar til at tage skraldet?

Frederikshavn Forsyning A/S

Frederikshavn Forsyning A/S søger 8 renovationsmedarbejdere m/k til Frederikshavn og Skagen med tiltrædelse 1. december 2022.

Taler du flydende ”skrald” og kan tale med borgerne om alt fra affald, sortering og tømning, så er det netop dig, vi søger! Vi sørger for grundig oplæring, bare du kommer med motivation, nysgerrighed og et smil på læben – også selvom det er en kold og mørk december-morgen eller midt i sommerens hedebølge. Du er ude i alt slags vejr og går hver dag mellem 20.000-30.000 skridt, så din fysik er helt i top.

Du skal have kørekort C og et gyldigt chaufføruddannelsesbevis – måske har du endda det sorte bælte i parallelparkering. Vi er både glade for og stolte af vores skraldebiler – og skraldebilen bliver dit andet hjem, så den holder du selvfølgelig lige så ren og ryddelig som dit eget.

Welcon A/S
Chauffører søges til vores transportgruppe

Welcon A/S, Give

Til vores nyoprettede nathold søger vi fire nye chauffører med erfaring indenfor tårnkørsel eller håndtering af andre store maskiner, såsom lastbil, traktor eller entreprenørmaskiner etc.

Se video om Welcon A/S som arbejdsplads

Du vil indgå i et team med 6 andre chauffører og det er en fordel, at du har kendskab til logistik og planlægning. Vi er en virksomhed i stor udvikling og står over for en meget spændende fremtid indenfor vindbranchen.

Du vil skulle betjene mange af vores store transportmidler, blandt andet Fiona og Shrek, som er verdens største reachstackers med en kapacitet på 200 tons.

Welcon A/S
Ikast-Brande Kommune
Teamleder til hjælpemiddeldepot

Ikast-Brande Kommune

Vi søger pr. 1. december 2022 eller snarest muligt en teamleder til hjælpemiddeldepotet. Stillingen vil indeholde både ledelsesopgaver og driftsopgaver.

Hjælpemiddeldepotet er lager- og distributionscenter for genbrugshjælpemidler, og opgaverne på depotet omfatter bl.a.:

 • Indkøb af nye hjælpemidler
 • Lagerstyring
 • Ordreplukning

I Ikast-Brande Kommune værdsætter vi samarbejde på tværs og går altid efter den bedste løsning. Det betyder, at det skal være naturligt for dig at inddrage medarbejdere og kolleger samt indtænke borgeren i det daglige arbejde. Du skal være god til at skabe relationer og møde mennesker med respekt og nysgerrighed.

Vi kan tilbyde et selvstændigt job, hvor du får stor mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af depotet.

MOVE-IT Flyttechauffør søges

MOVE-IT, Glostrup

Til flyttefirma beliggende i Glostrup søges erfarne flyttechauffører med kørekort kategori C/CE.

Opgaverne er primært fokuseret omkring internationale flytninger.

Du skal derfor have erfaring med oversøisk pakning/emballering af privat bohave samt være indstillet på, at der vil være periodisk eksportkørsel.

Der tilbydes en attraktiv løn, pensionsordning mv. samt gode arbejdsforhold.

Ansøgere uden brancheerfaring vil ikke komme i betragtning.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV