230 job matcher din søgning 230 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

PRO&CO Økonomichef

PRO&CO søger for Fletco Carpets A/S i Bording

Har du solid tal- og forretningsforståelse? Så er du måske Fletco Carpets kommende økonomichef.

For Fletco Carpets søger vi en ambitiøs, fagligt dygtig ansvarlig for økonomi- og regnskabsfunktionen. Med direkte reference til den administrerende direktør kommer du til at indgå aktivt i en professionel, men samtidig uformel organisation med korte beslutningsveje. Udover hands-on økonomi- og regnskabsopgaver vil du også være sparringspartner for selskabets direktør samt den øvrige ledergruppe.

Du vil få ledelsesansvaret for 2 kollegaer i økonomi- og regnskabsafdelingen. Dine direkte ansvarsområder vil bl.a. være:

 • Regnskabsaflæggelse og rapportering på måneds-, kvartals- og årsbasis samt udarbejdelse og opfølgning på budget, herunder likviditet
 • Controlling
 • Debitor- og kreditorhåndtering, herunder bogføring, betaling og opfølgning
PRO&CO
Gem
WolterJohannsen Teamleder til økonomiafdeling – international succesfuld softwarevirksomhed

WolterJohannsen søger for kunde i Aarhus

Vil du arbejde i en international økonomifunktion og har du ambitioner om at stå i spidsen for et mindre økonomiteam? Stillingen er nyoprettet og henvender sig til den erfarne kandidat med international erfaring, der ser denne mulighed som et skridt videre i karrieren.

Efter en grundig introduktion, vil du indgå fuldtid i økonomiteamet, der på nuværende tidspunkt består af +20 medarbejdere. Der er en god fordeling af både mænd og kvinder i teamet, og både mindre og mere erfarne medarbejdere.

Udover ledelse vil du også selv deltage aktivt i udførelsen af opgaverne i teamet.

Som teamleder er dine primære opgaver:

 • Ledelse af økonomiteamet på 4 medarbejdere, der håndterer fakturering, løn og øvrige bogholderiopgaver i APAC og LATAM samt rejseomkostninger globalt
 • Backup/support til teamets arbejdsopgaver
 • Udvikle og vedligeholde processer og arbejdsgange
Indrykket:
Azets Insight A/S Manager med revisorbaggrund til MikroPro

Azets Insight A/S, Herlev

Kan du godt lide revision, og har du et ønske om ledelsesansvar? Er du detaljeorienteret, og trænger du til nye udfordringer? Så er Azets stedet!

Azets søger i øjeblikket en skarp profil med baggrund inden for revision, praktisk erfaring og ledelseskompetencer, som ønsker at være leder for et fantastisk team inden for vores forretningsområde ”MikroPro”. Segmentet dækker over iværksættere, små virksomheder og selskaber – et segment som i øjeblikket oplever stor vækst.

Azets har et innovativt og udviklingspræget miljø, hvor nearshoring, robotteknologi og kompetent rådgivning er en del af hverdagen. Vi arbejder i højeste gear med fokus på resultater og kvalitet. Vi er tonegivende, når det handler om at omsætte faglig viden til effektiv regnskab og rådgivning, og vi er Nordens førende på området.

Statens Administration
Dygtig personaleleder med blik på drift og driftsledelse søges til kontoret ’Løn og Refusion’

Statens Administration, Hjørring

Flere kunder efterspørger vores services, og derfor udvider vi med en nyoprettet teamlederstilling i Lønområdet.

Du er energisk, skarp og ser dig selv gå forrest på Statens Administrations ambitiøse dagsorden: SAMmentænkte løsninger, hvor vi sætter standarden for sikker og effektiv drift samt skaber muligheder for at løse flere opgaver for vores kunder. Ideelt set er du en erfaren personale- og driftsleder, men det vigtigste for os er at finde den rette nye lederkollega til kontoret. Det er ikke afgørende, om du har din erfaring fra den private eller fra den offentlige sektor.

Vores nye teamleder bliver personaleleder med ansvar for ca. 20-25 dygtige medarbejdere i lønområdet. Vi har en bred arbejdsportefølje, er fagligt ambitiøse og har konstant fokus på at levere effektivt og i høj kvalitet til tiden.

Røde Kors Asylafdeling
Leder til økonomienheden i Røde Kors asylafdeling

Røde Kors Asylafdeling

Som leder får du det overordnede ansvar for økonomifunktionen i asylafdelingen, og du får et tæt samspil med afdelingens ledelse og de lokale ledere.

Se video om Røde Kors Asylafdeling som arbejdsplads

Den væsentligste opgave bliver at holde overblik over asylafdelingens samlede økonomi. Derudover skal du bidrage til en transparent økonomisk struktur og til fortsat optimering af virksomhedens drift, herunder med fokus på datadrevet ledelse.

Vi er på udkig efter en leder, som er indstillet på at varetage en ledelsesopgave og samtidig går aktivt ind i den praktiske opgavevaretagelse.

Det bliver din opgave i samarbejde med teamlederen at sætte mål, sikre løbende opfølgning, uddelegere ansvar og prioritere i økonomienhedens mange opgaver. Samtidig skal du give faglig sparring til medarbejderne og sikre en fælles retning.

Røde Kors Asylafdeling
Bandagist-Centret, Ortopædiske Bandagerier og Skomagerier A/S
Gipsetekniker, stukkatør eller anden håndværker

Bandagist-Centret, Ortopædiske Bandagerier og Skomagerier A/S, Risskov

Har du lyst til at arbejde med formgivning og modellering, så har vi jobbet til dig.

Jobbet er på vores gipseværksted og du kommer til at arbejde tæt sammen med bandagister, ortopædister og andre gipseteknikere. Det er en fast stilling på 37 timer ugentligt i vores produktion i Risskov. Om jobbet:

 • Udstøbning af negative gipsafstøbninger
 • Modellering af gipsafstøbninger til ortoser, proteser m.v.
 • Modellering af korrektioner i dialog med bandagisten

Du har en baggrund, som gipser, stukkatør eller du har en anden håndværksmæssig baggrund, men har lyst til at arbejde med gips.

Du har flair for fri formgivning og du kan samtidig arbejde præcist og efter angivne mål. Du har en god fysik. Du sætter en ære i, at tingene er gennemarbejdet, at levere kvalitet og levere til tiden.

Tomma Consulting Business Controller til markedsleder – du vil blive en del af den danske ledergruppe

Tomma Consulting søger for Adapteo i Greve

Har du ambitioner om at kunne indgå i en ledergruppe, medvirke til en fortsat indtjeningsvækst i en succesfuld virksomhed – og blive en del af en virksomhed, som stort set ikke vil blive berørt af en generel nedgang i samfundsøkonomien - så er muligheden her!!

Med reference til den danske Country Manager og med arbejdsplads på virksomhedens hovedkontor i Greve - skal du bidrage til den fortsatte indtjeningsvækst i Adapteo, som er i en branche, som er mindre konjunkturfølsom end de fleste andre industrier og virksomheder.

Dine hovedopgaver vil bl.a. være:

 • Udarbejde månedlige regnskaber, rapportering og analyser
 • Controlling af de rapporterede tal, analysere afvigelser og baggrunden for afvigelserne
 • Udarbejde skriftlige kommentarer og rapporter
Tomma Consulting
Granhøjen
Miljøterapeuter

Granhøjen, Holbæk

Har du lyst til at være med til at skabe bedre psykiatri? Vi leder lige nu efter engagerede medarbejdere, som deler vores mål om i fællesskab at skabe de bedste rammer for vores beboere.

På Granhøjen tilbyder vi bolig, behandling og beskæftigelse til voksne med psykiske lidelser og sociale problematikker. Vi tror på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer eller diagnoser – og vi tror på, at du kan gøre en forskel sammen med os.

Som miljøterapeut byder din dag derfor på nærværende kommunikation med beboerne, men også praktiske opgaver, både inden- og udendørs, som du udfører sammen med beboerne. På den måde skaber du ikke bare en hverdag for beboerne. Du skaber en hverdag MED beboerne, hvor I sammen kan strukturere dagen og skabe rammerne for en fælles, tryg og meningsfuld tilværelse.

Granhøjen
Esbjerg Kommune
Fysioterapeut til Kommunikation & Hjælpemidler

Esbjerg Kommune

Kommunikation & Hjælpemidler i Esbjerg Kommune søger en fysioterapeut til siddestillingsanalyse og sagsbehandling af kropsbårne hjælpemidler.

Kommunikation & Hjælpemidler søger en fysioterapeut pr. 1. december 2022. Den ugentlige arbejdstid kan være fuld tid eller deltid. Det vigtigste er, at du har de rette kompetencer.

Vi søger en erfaren fysioterapeut, der kan arbejde som specialiseret konsulent med siddestillingsanalyse, positionering og tryksår. I mindre omfang skal du være med til at afholde kursus- og temadage. Du skal også være sagsbehandler på ansøgninger vedrørende kropsbårne hjælpemidler

Vi tilbyder:

 • En aktiv arbejdsplads med spændende opgaver og et godt arbejdsmiljø
 • Tværfagligt engagerede kolleger
 • Mulighed for faglig udvikling
Human House Konsulent til rådgivning om ergonomi og arbejdsmiljø

Human House, Aarhus

EFTERLYSNING: HVOR ER GERT?

Vi mangler en Gert. Eller. Det vil sige, vi ved godt, hvor vores Gert er, men efter 37 gode år hos os har han valgt at gå på pension. Derfor leder vi efter en ny Gert. Måske ved du, hvor vi skal finde Gert henne?

En Gert løser mange forskellige opgaver hos sine kunder. Det kunne f.eks. være:

 • Analyse af arbejdsprocesser i forhold til det ergonomiske arbejdsmiljø i produktions-, kontor- og industrielle miljøer
 • Rådgivning om tekniske hjælpemidler
 • Analyse og vurdering af tunge løft, belastninger og ensidigt gentaget arbejde

Gert’er kommer i mange udformninger, så lad dig ikke skræmme, hvis du ikke ligner vores gamle Gert 100 procent. Vigtigst for os er, at du har et par års erfaring med dig fra enten rådgiverbranchen, Arbejdstilsynet eller en større virksomhed / kommune / styrelse, så du er i stand til at rådgive vores kunder.

Genitor Administrationschef

Genitor søger for HK i København

Vil du være en del af topledelsen i et af Danmarks største fagforbund?

HK er et levende og udviklingsorienteret fagforbund, der gerne går forrest med nye tiltag – og gerne investerer i løsninger, der forbedrer vores medlemmers muligheder på arbejdsmarkedet.

Vi søger en ny administrationschef. Du bliver en del af HK’s administrative topledelse, og du kommer til at referere til forbundssekretæren. Stillingen rummer mange muligheder – den er kompleks og udfordrende: Som administrationschef bliver du et væsentligt samlingspunkt for hele HK’s administrative organisation, ikke bare i forbundshuset, men også i HK’s sektorer og lokalafdelinger. Du kommer bl.a. til at spille en vigtig rolle i HK’s kommende forhandlinger om den interne økonomi.

Hansen Toft A/S
Regnskabschef

Hansen Toft A/S søger for Energi Fyn Holding A/S i Odense

Motiveres du af at få en nøglerolle i en moderne og regionalt forankret energikoncern med fokus på at udvikle regnskabsfunktionens faglige leverancer, sikre en hurtig og effektiv månedslukning osv.?

Energi Fyn skal bruge en dygtig Regnskabschef, som sammen med controller-funktionen blandt andet skal sikre og understøtte en digital transformation af regnskabs- og rapporteringsprocesser. Regnskabschefens overordnede ansvar er, udover ledelse af medarbejderne, at sikre korrekt måneds- og årsregnskab, koordinering med revision, SKAT og forsikring & garantier.

Yderligere hovedansvarsområder er:

 • Ajourføre og kvalitetssikre Energi Fyns regnskabsmæssige forretningsgange
 • Udarbejde korrekt regnskabsmæssig implementering af nye processer og forretningsaktiviteter
Hansen Toft A/S
Kalundborg Kommune
Chef til Forebyggelse og Genoptræning

Kalundborg Kommune

Chef med stor faglighed og med hjertet på rette sted

Vores mangeårige chef i Forebyggelse og Genoptræning i Kalundborg Kommune går på pension. Derfor søger vi nu en engageret person til en spændende og attraktiv stilling som chef for vores dygtige medarbejdere.

En attraktiv chef er, i vores øjne, en chef der kan kombinere sin faglighed med gode lederkompetencer og sin store politiske forståelse. Mere konkret betyder det, at vi søger en chef, der har en sundhedsfaglig baggrund, som har kendskab til vores område og gerne med ledelseserfaring fra sundhedsvæsenet – og meget gerne fra den kommunale verden.

For at få succes i jobbet er det afgørende, at du kan sikre et stærkt lederteam, som kan samarbejde og hvor der er styr på den interne ledelseskæde.

Profilpartners ØKONOMICHEF

Profilpartners søger for Swarco Danmark A/S i Skovlunde

Du får ledelsesansvaret for 3 medarbejdere og kommer til at sidde med mange forskellige opgaver inden for økonomi og regnskab.

Du refererer i det daglige til den adm. direktør i Danmark og bliver en del af ledergruppen i denne meget alsidige stilling, hvor du har mange bolde i luften på en gang og stor berøringsflade på tværs af både den danske organisation og hovedkontoret i Østrig.

Med reference til finansdirektøren i den nordiske region, som også fungerer som din sparringspartner i det daglige, bliver du ansvarlig for alt inden for økonomi og regnskab i det danske selskab, herunder også projektcontrolling.

Profilpartners
Diakonissestiftelsen
Diakonissestiftelsens Hospice søger fysioterapeut

Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Måske har du gennem længere tid overvejet, om du skulle søge et job på hospice, og nu har du muligheden.

Diakonissestiftelsens Hospice søger en fysioterapeut 30-37 timer pr. uge med fremmøde på alle hverdage. Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2022.

Vores hospice har plads til 16 indlagte patienter. Derudover har vi et udgående hospiceteam for 20-30 hjemmeboende patienter med bopæl på Frederiksberg og i København. Langt de fleste patienter har cancer i et fremskredent stadie, men vi har også jævnligt patienter med bl.a. terminal ALS, KOL og hjertesvigt.

Du vil i samarbejde med din fysioterapeutkollega yde fysioterapi til patienterne på Hospice og i Det Udgående Hospiceteam. Dine kolleger vil ud over den anden fysioterapeut være vores sygeplejersker, læger, socialrådgiver, musikterapeut, hospicepræst og sekretærer.

Frederikshavn Kommune Socialpsykiatrien i Frederikshavn søger 2 SSA/Pædagog/Ergoterapeut til arbejde inden for servicelovens § 85

Frederikshavn Kommune

Bostøtte Team 85 i Frederikshavn Kommune søger to medarbejdere til arbejdet efter servicelovens § 85 omhandlende psykiatriske lidelser, senhjerneskade, misbrug og udsatte og borgere med varige funktionsnedsættelser, hovedsageligt i aldersgruppen 30+.

Stillingerne er til besættelse pr. 1. november eller hurtigst muligt herefter. Der er tale om to fastansættelser på 37 timer ugentligt. For begge stillinger indgår der weekendvagter ca. hver 4 uge, morgenvagter samt enkelte senvagter.

Vi arbejder Recovery-orienteret og med den anerkendende tilgang i mødet med borgerne, men arbejder også med den kompenserende indsats ift. borgere med varige funktionsnedsættelser.

Gem
Høje-Taastrup Kommune Sagsbehandlere til hjælpemiddelområdet

Høje-Taastrup Kommune

Du bliver en del af en alsidig arbejdsplads med et godt arbejdsklima, høj faglighed og plads til humor. I centeret er vi kendt for et godt tværgående samarbejde, der prioriteres højt og løbende udvikles.

Vi har fokus på at styrke den helhedsorienterede tilgang til borgeren med inddragelse af dennes perspektiver samt ønsker og mål for eget liv. Vi arbejder kontinuerligt med at finde løsninger for borgeren på tværs af vores fagligheder både internt i teamet og på tværs med kollegaer i hele kommunen.

Vi tilbyder

 • Et spændende, afvekslende og fagligt udfordrende job med stort ansvar.
 • Et job, hvor du selv tilrettelægger din arbejdsdag og dine mødetider (mandag til fredag).
 • 26 fagligt dygtige, hjælpsomme og omsorgsfulde kollegaer.

Du får en grundig introduktion med en mentor tilknyttet, så du hurtigt bliver en del af teamet både fagligt og socialt.

OK-Fonden
OK-Fonden Høng Erhvervsskole søger to miljøterapeutiske medarbejdere til projektstilling i 1-1-projekt

OK-Fonden

Du bliver del af en organisation, hvor vi gør, hvad vi siger. Hos os er værdier ikke noget, vi blot taler om. Det er noget, vi lever. Vi møder mennesker med tillid, vi går sammen, men ikke i takt, og vi gør altid, hvad vi kan for at arbejde for den enkeltes selvbestemmelse og tryghed – og for at vores beboere kan forfølge deres individuelle drømme og leve livet – hele livet.

Din primære opgave som miljøterapeutisk medarbejder er, sammen med kollegaer i en tværfaglig sammensat gruppe, at støtte vores beboere med blandt andet daglig struktur og gøremål, så hverdagslivet og uddannelsesforløbet bliver meningsfuldt, sammenhængende og udviklende for beboerne. Du vil desuden fungere som kontaktperson og tovholder i forhold til den enkeltes forløb.

Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sissimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering med fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Vi tilbyder et spændende, afvekslende og fagligt udfordrende job med stort ansvar, hvor du har mulighed for at påvirke og løfte udviklingen på handicapområdet.

Grønlands Selvstyre
Gem
Better Health ApS Sundhedsfaglig visitator søges!

Better Health ApS, København

Vil du med på en vækstrejse inden for sundhedsområdet? Her er ikke en dag ens, og der er et højt tempo. Du skal hjælpe smerteramte borgere med din sundhedsfaglig og unikke egenskaber, ved at agere bindeled i deres behandlingsforløb. Lyder det som noget for dig? – Er det måske dig, der er vores nye kollega.

Du kommer til at arbejde med borgere med smerter i kroppen, hvorpå det forventes, at du som minimum har en relevant sundhedsfaglig professionsbacheloruddannelse. Du vil som udgangspunkt skulle arbejde udfra fra din computer og telefon, men det forventes, at du deltager i udvalgte møder med relevante kunder, samt på sigt kan varetage undervisningen af deres visitationsteam, rejsedage kan derfor forekomme.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV