791 job matcher din søgning 791 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
Energnist
Driftsmester til energianlæg

Energnist, Kolding

Vil du være med til at drive og vedligeholde affaldsenergisanlægget i Kolding? Er du vores nye maskinmester eller tilsvarende og ønsker at omsætte teori til praksis? Vil du være en del af en virksomhed, hvor den grønne omstilling står højt på dagsordenen? Så er du måske vores nye operatør til affaldsenergianlægget i Kolding.

Vi tilbyder en spændende stilling som driftsmester i en fælleskommunal virksomhed, der byder på mangeartede problemstillinger og opgaver i dagligdagen, hvor du har gode muligheder for at præge dit arbejde og træffe beslutninger sammen med ca. 20 erfarne kolleger.

Du skal sammen med kolleger på vagter, via avanceret SRO-system, styre, overvåge og fejlrette på kedel-, turbine- og røggasrensningsanlægget. Stillingen kræver, at du kan arbejde i skiftehold efter en fast skifteholdsplan.

Energnist
Kemp & Lauritzen A/S
Elektriker til infrastruktur

Kemp & Lauritzen A/S, Albertslund

Vil du være den hammerdygtige elektriker, som altid er opdateret på den nyeste viden? Og vil du kunne prale til vennerne om dit arbejde og have stor frihed til at træffe beslutningerne i hverdagen?

Kemp & Lauritzen

Du vil indgå i et professionelt team af elektrikere, som sætter pris på sammenhold, god humor og høj kvalitet. På nogle af projekterne vil her forekomme både nat- og dagsarbejde, hvilket man skal være indstillet på. Her vil være mulighed for periodisk akkordarbejde på flere af vores projekter.

Du vil typisk være forankret på flere byggepladser i Københavnsområdet, som du veksler imellem, der vil derfor være mulighed for at få firmabil stillet til rådighed.

Kemp & Lauritzen A/S
NOV Flexibles, NOV
Elektriker

NOV Flexibles, NOV, Kalundborg

NOV Flexibles i Kalundborg fremstiller og udskiber fleksible rør til den globale offshore olie- og gasindustri. Vi er en fabrik der producerer 24/7-365, altså i døgndrift hele året rundt. Rørene skal holde til meget, i meget lang tid, og det stiller store krav til blandt andet de maskiner vi bruger til at fremstille rørene. Derfor søger vi nu en dygtig elektriker, der skal indgå i forbyggende vedligeholdelse, projekt arbejde og på sigt eventuelt vagtordning.

Du indgår i et team på 14 faglærte kolleger, el-ingeniører, installatører og IT-supportere. Afhængigt af dine specifikke kompetencer og præferencer kunne dine vigtigste arbejdsopgaver være:

 • Fejlfinding og vedligehold på el-anlæg på maskiner, herunder PLC styring
 • Forefaldende opgaver i arbejdsområdet
 • Opgradering og renovering af maskiner
NOV Flexibles, NOV
Schneider Electric Danmark A/S
Servicetekniker til Industriteam

Schneider Electric Danmark A/S, Ballerup

Vil du fortsætte din karriere i en bæredygtig global virksomhed med markedets bedste produkter og løsninger?

Kan du sætte dig ind i kundernes behov indenfor både PLC- og servo motion løsninger, og elsker du at levere topklasse service?

Støt vores kunder med din stærke viden om PLC- og servo motion-løsninger

Som servicetekniker får du ansvaret for at planlægge og løse dine egne tekniske opgaver hos vores kunder i industrien. Det kan være projektopgaver eller vedligehold og support til kunder, der har en serviceaftale. Vi leder efter dig, der kan varetage opgaver på PLC- og servo motion løsninger, men vores produkt- og løsningsprogram er bredt, så du vil få god mulighed for at udvikle dig på mange flere automationsprodukter.

Schneider Electric Danmark A/S
AURA A/S Elektriker til erhvervsbyggeriElektriker til erhvervsbyggeri

AURA A/S, Viby J

Vi har mange spændende projekter i ordrebogen, og søger derfor dygtige elektrikere. Arbejdet vil fortrinsvis være inden for industri og boligbyggeri. Er du klar på at indgå som elektriker i et team hos AURA med gode kolleger på en stabil arbejdsplads, så grib chancen nu.

Vi er 60 ansatte i AURA Installation. Vores samarbejde er baseret på fleksibilitet samt ansvarsfølelse for færdiggørelse af vores opgaver – korrekt og til tiden. Som elektriker på projekter vil du indgå i et team på 3-10 kollegaer, der laver opgaver for vores faste kunder.

AURA Installation har base i Viby, og kunderne, vi arbejder for, vil som udgangspunkt være i det østjyske, men hvis det har interesse, har vi også opgaver andre steder i landet.

Jacob Jensen El A/S
Overmontør/elektriker/el-installatør

Jacob Jensen El A/S, Odense

Vi søger den engagerede medarbejder, som ved sit kompromisløse virke har mulighed for at blive medejer af vores veldrevne firma.

Arbejdsopgaverne vil i praksis være lige dele arbejde ude som på kontoret. Nøgleordene er tillid, situationsfornemmelse og effektivitet.

Vores primære opgaver for faste kunder består i nybygning og renovering af dagligvarebutikker, nybyg af boliger og fritidshuse, service på industri samt diverse forefaldende småopgaver.

Jacob Jensen El A/S
Gem
Jydsk Handi Service ApS Udekørende servicetekniker med tilknytning til afdelingen i Roskilde søges snarest

Jydsk Handi Service ApS

Kunderne er ældre og handicappede, som har behov for tekniske hjælpemidler for at klare hverdagen.

Dine opgave består i at montere, servicere og reparere disse effektivt og sikkert. Hvis du også formår at skabe gode relationer til målgruppen, er det klart et plus.

Din uddannelsesbaggrund er ikke det vigtigste, men du skal have teknisk flair, da opgaverne ved kundernes hjælpemidler kan både være mekaniske og el-tekniske problemstillinger.

 • Ordenssans og overblik
 • Omhyggelig med fejlsøgning, reparation og test - også i situationer, hvor kunden forventer en løsning her og nu
 • Tekniske beskrivelser af egne udførte opgaver via PC og tablet
Eltronic a/s
Mekaniske teknikere, elektrikere eller lignende

Eltronic a/s, Hedensted

Eltronic A/S vækster, og vi søger nye medarbejdere som bidrager til forretningen. Vi søger flere profiler, og opgaverne varierer efter dine kompetencer. Vi søger både mekaniske teknikere, automationsteknikere, elektrikere, industrielektrikere, og lignende profiler.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Tekniske installationer og forsyninger
 • Drift og vedligehold hos vore faste kunder
 • Fejlfinding og analyseopgaver
 • Montering og opbygning af Eltronics produkter herunder specialmaskiner

Stillingen refererer til Mechanical Assembly Manager, og din daglige base vil være på Eltronic A/S hovedkontor i Hedensted, og eventuel kørsel vil være herfra.

Eltronic a/s
Jobindex
Intern supportspecialist til pre- og aftersale – Aarhus

Jobindex søger for ifm electronic a/s i Højbjerg

Grundet travlhed søger vi en intern supportspecialist til pre- og aftersale

Har du fagligheden til at sætte dig ind i vores kunders problemstillinger samt rådgive dem professionelt over telefonen og pr. mail og chat? Og kan du se fordelene ved at være ansat i en succesfuld virksomhed med stærke værdier?

Som vores nye kollega får du ansvar for at udføre presale og teknisk support til vores danske kunder, så de træffer de helt rigtige valg inden for bl.a. procesinstrumentering, aftastning, IO-Link, AS-i løsninger, RFID, vision og sikkerhed.

Jobindex
Gem
Blendex A/S Montør til solafskærmning

Blendex A/S

Danmarks stærkeste solafskærmningsvirksomhed, Blendex A/S, tilbyder dig muligheden for en ny udfordring.

Vi søger montører, som ikke nødvendigvis har branchekendskab, da vi sørger for din oplæring. Måske har du en håndværksmæssig baggrund – det kunne være tømrer, smed eller elektriker – eller måske er du ufaglært. Det vigtigste er, at du har hænderne skruet ordentligt på, har teknisk snilde og talent for at finde løsninger.

Montage og reparation af solafskærmning er fortrinsvis teknisk baseret og dermed ikke fysisk nedslidende. Arbejdet omfatter både indvendig og udvendig solafskærmning og skal primært udføres på Sjælland.

Gem
Banedanmark
Geografisk fagspecialist til Jylland

Banedanmark

Har du et godt overblik, og vil du arbejde i et dygtigt team på højt fagligt niveau?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du bliver en del af afdelingen Sikring i Jylland, hvor vi har ansvaret for at varetage det tekniske driftsansvar i infrastrukturen gennem tilstandsinspektioner og vurderinger.

Du får muligheden for at være en del af et fagligt stærkt team med et godt fællesskab på tværs af landets regionale grænser. Det er en stilling, hvor du bliver meget selvkørende og ligeledes får selvstændigt ansvar for en bred vifte af opgaver og ansvarsområder. Du skal derfor trives med at arbejde selvstændigt og tage beslutninger på egen hånd.

Banedanmark
PPG Coatings Danmark A/S
Facility Service Assistent

PPG Coatings Danmark A/S, Søborg

Vi søger en alsidig og praktisk orienteret medarbejder, der kan hjælpe os med forefaldende opgaver inden for facility service, bygningsvedligehold og installationer på vores site i Søborg. Vi producerer produkter kendt under varemærkerne Dyrup, Sigma, Gori, Beckers og Tikkurila.

Facility serviceafdelingen servicerer husets brugere på både kontor, kantine, lager og produktion, så du vil have en stor kontaktflade i hele huset.

Er du uddannet som blikkenslager, elektriker eller tømrer vil dette være en fordel, da vi løser mange af opgaverne selv sideløbende med brug af eksterne håndværkere ved større opgaver.

PPG Coatings Danmark A/S
Bravida Danmark A/S
Sikringstekniker til service på sikringsanlæg

Bravida Danmark A/S, Aalborg

Er du interesseret i at arbejde med service og fejlfinding på sikringsanlæg? Så er du måske vores nye sikringstekniker til Fire & Security-afdelingen i Aalborg.

Med markedets bredeste vifte af færdigheder håndterer vi alle typer sikringsanlæg. Vi har både den brede og dybe tekniske viden, som vi uafbrudt holder vedlige for at kunne yde det bedste for vores kunder.

Du vil indgå i et kvalificeret og engageret team, der har en høj faglig stolthed. Du får god mulighed for at have indflydelse på din egen hverdag.

Bravida Danmark A/S
Arla Foods amba
Automatiktekniker - Høgelund mejeri

Arla Foods amba, Vojens

Vil du være med til at få vores produktionsudstyr på Høgelund mejeri til at køre i højeste gear? Så søg stillingen som vedligeholdstekniker på Høgelund mejeri, hvor vi blandt andet producerer de velkendte Carstello®-produkter.

På Høgelund mejeri er der gang i produktionen døgnet rundt, og en høj oppetid er helt afgørende for, om vi når vores produktionsmål. Som vedligeholdstekniker kommer du til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores produktionsanlæg i topform. Det vil primært dreje sig om at vedligeholde og reparere vores maskiner. Herudover er du også med til at installere nye anlæg.

Arla Foods amba
Kildehaven A/S Kildehaven søger medarbejdere 30 – 37 timer

Kildehaven A/S, Svinninge

Kildehaven kan tilbyde alsidigt spændende arbejde med aktive unge voksne og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere. En arbejdsplads hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Kildehaven har fleksible faggrænser, så du kommer til at arbejde med omsorg, pædagogik og daglige opgaver med beboerne. Det er vigtigt, du har lyst til at arbejde med fysisk og mental handicappede unge voksne. At du vil deltage i deres aktive ungdomsliv, samt har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.

E. Klink A/S
Ventilations-serviceleder

E. Klink A/S, Taastrup

Da E. Klink igen udvider serviceafdelingen, søger vi en dygtig og kompetent serviceleder, som har solid erfaring med komplekse ventilationssystemer, gerne inden for pharma og laboratorier med renrum og stinkskabe mv.

Du vil indgå i vores servicelederteam i Taastrup, og du vil komme til at tage ansvar for mindre og større ventilationsopgaver.

Der stilles store krav til styring af egne montører, leverandører, arbejdsopgaver samt en god indsigt i økonomistyring.

Du skal arbejde tæt sammen med de øvrige serviceledere og servicekoordinatorer i afdelingen, eksterne samarbejdspartnere og kunder. Det er derfor vigtigt, at du har gode samarbejdsevner med personer på alle niveauer. Som serviceleder vil du ligeledes få ansvaret for en række udvalgte kernekunder samt fastholde og udbygge disse relationer.

E. Klink A/S
E. Klink A/S
Ventilationstekniker

E. Klink A/S, Taastrup

Vi søger flere ventilationsteknikere, der kan tage ansvaret for mindre montageopgaver, spjældarbejde og fejlfinding på installationer samt udføre ventilationsservice.

Din profil:

 • Uddannet til ventilationstekniker eller har stor erfaring med ventilation
 • Har eventuel relevant efteruddannelse/kurser i ventilationsarbejde
 • Fleksibel og god til at samarbejde i en travl hverdag

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med udfordringer
 • Dygtige og engagerede kollegaer
 • Selvstændigt arbejde under ansvar
E. Klink A/S
TK Elevator Denmark A/S
Sælger i service

TK Elevator Denmark A/S, Glostrup

TK Elevator søger en ambitiøs sælger til salg og salgsopfølgning af reparationsopgaver i vores serviceafdeling på hovedkontoret i Glostrup.

For at få succes som sælger skal du motivere teknikerne til at genere leads og hurtigt følge op på de leads de kommer med samt alle andre henvendelser fra kunder om reparations opgaver.

Dine daglige arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i besigtigelse af anlæg i forbindelse med tilbudsgivning samt indsigt i anlæggende til salgs- og mersalgsformål, kalkulation og udarbejdelse af tilbud og kundemøder.

TK Elevator Denmark A/S
E. Klink A/S
Ventilationselektriker

E. Klink A/S, Taastrup

Du vil indgå i serviceafdelingens team af montører og teknikere, hvor du vil komme til at tage ansvar for kabling/fortrådning af ventilationsanlæg og fejlfinding på installationer.

Din profil:

 • Uddannet elektriker eller har stor erfaring med automatik for ventilation
 • Har eventuel relevant efteruddannelse/kurser i ABA, CTS, Lindab Pascal eller lignende

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med udfordringer
 • Dygtige og engagerede kollegaer
 • Selvstændigt arbejde under ansvar
E. Klink A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV