711 job matcher din søgning 711 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fredsted Floors A/SIntern salgsbackup søges til vækstende virksomhed

Fredsted Floors A/S, Aarhus

Vi oplever en stigende efterspørgsel og søger derfor til vores team en dynamisk og administrativ salgsbackup med stort drive, til at varetage forskellige salgs- og koordineringsopgaver i vores nye domicil i Højbjerg, Aarhus.

Du skal være udadvendt og kunne arbejde struktureret, løsnings- og kundeorienteret i en travl hverdag, og du kan med lethed jonglere imellem forskellige opgaver. Du vil indgå i et team hvor samarbejde og sparring vægtes højt. Vi hjælper hinanden på tværs af alle arbejdsområder i virksomheden for at få en bred forståelse og en god synergi i processer og workflow. Du vil komme til at arbejde sammen med et stærkt og tæt team, i et moderne designhus, med en hjemlig atmosfære.

Dine arbejdsområder vil blandt andet inkludere:

 • Daglig kontakt med kunder og samarbejdspartnere
 • Håndtering af ordre, i både salg og indkøb
 • Kundebetjening og kundevejledning
KABByggedirektør

KAB, København

I forbindelse med, at KAB’s nuværende Byggedirektør, Rolf Andersson, planlægger at overgå til en seniorordning, søger vi en værdig afløser til fortsat at sikre KAB’s position som retningssættende inden for byggeri i den almene sektor.

Som Byggedirektør hos KAB bliver du ansvarlig for et forretningsområde med stor samfundsmæssig påvirkning, som taler direkte til beboeres følelser, oplevelser og livsværdi. Det er et stort ansvar og med god mulighed for at gøre en forskel for mange, og hvor Byggedirektøren, sammen med KAB som helhed, er talerør for beboernes interesser og rådgiver for boligforeningerne.

Udover at gøre en forskel for mange bliver du også forretningsansvarlig for et område med store risici, da den samlede byggeproces fra programmering over kontrahering til realisering og regnskabsaflæggelse kræver opfølgning og inkluderer mange interessenter.

Lars Pedersen & Søn A/SFormand/Byggeleder til familievirksomhed

Lars Pedersen & Søn A/S, Suldrup

Har du lyst til at styre byggeopgaver indenfor jord-, kloak- og betonarbejde sikkert i mål? Savner du en uformel arbejdsplads med højt til loftet og let til grin? Så er det sikkert dig, vi er på udkig efter som vores nye byggeleder.

Vores nye kollega vil gerne vokse med jobbet og er klar til at træde ind i rollen som leder.

Hos os kan du se frem til et job i en flad og uformel organisation med stor handlefrihed og gode muligheder for udvikling.

Om jobbet

 • Gennemføre og koordinere byggesager i forbindelse med udførsel af jord-, kloak- og betonarbejde.
 • Planlægning og styring af virksomhedens egne håndværkere og materiel primært inden for jord-, kloak- og betonarbejde
 • Styring af fagentrepriser ved mindre erhvervs- og boligprojekter
AFRY DanmarkBIM-designer til konstruktion - AFRY Byggeri - Herning

AFRY Danmark

Kunne du tænke dig et ansvarsfuldt job med en bred vifte af opgaver inden for projektering af bærende konstruktioner på offentlige og private byggeprojekter i hele landet? Så er du muligvis vores nye BIM designer som vi søger til vores konstruktionsafdeling i AFRY Byggeri i Herning.

De bedste løsninger finder du i samarbejde med vores kunder og vores tværfaglige projektform giver dig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer i samarbejde med kollegaer indenfor andre fagområder.

Som BIM designer får du det primære ansvar for udviklingen af BIM arbejdet i konstruktionsafdelingen samt for at formidle og facilitere digitale leverancer, processer og ydelser på projekterne.

Halsnæs Forsyning A/SAfløbsingeniør eller lign. til multiforsyning

Halsnæs Forsyning A/S, Frederiksværk

Halsnæs Forsynings afdeling Plan og Projekt søger en erfaren afløbsingeniør, som i tæt samarbejde med kollegaer og vores driftsorganisation kan planlægge og gennemføre projekter i den udførende fase. Det er desuden væsentligt, at den viden der genereres i projekterne fastholdes og videreformidles til gavn for fremtidige tiltag og for branchen som helhed.

Projekterne er afledt af den overordnede kloaksaneringsplan, kommunens klimatilpasningsplan samt spildevandsplan. Det må også forventes, at der skal planlægges og gennemføres projekter, der omhandler forsyningens andre områder (vand, varme og affald).

Halsnæs Forsyning varetager driften af vand, varme, spildevand og affald i Halsnæs Kommune. Du vil komme til at arbejde i en multiforsyning med ca. 70 medarbejder inden for administration, vand, varme, affald og spildevand.

Banedanmark
Senior byggeleder til jernbaneprojekter

Banedanmark, København

Vi søger to erfarne byggeledere til at bygge en grøn og bæredygtig jernbane, som hver dag har stor betydning for tusindvis af mennesker. Som byggeleder i Banedanmark er du helt konkret med til at lægge skinner til en mere bæredygtig fremtid.

Du får mulighed for at stå i spidsen for udførelsen af jernbaneprojekter på strækningen København – Korsør, færdiggørelse af Ringsted-Femern Banen på Lolland samt øvrige store jernbaneprojekter på Sjælland, der er vedtaget med regeringens Infrastrukturplan 2035.

Som senior byggeleder får du typisk ansvaret for at koordinere udførelsen på tværs af flere entrepriser, hvor der er tilknyttet en fagspecifik byggeleder til de enkelte entrepriser. Det er dig, der har det samlede ansvar for, at udførelsen gennemføres planmæssigt og anlæggene ibrugtages til tiden.

Banedanmark
Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Construction Project Manager

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S, Vejle or Aalborg

The Project Manager will be responsible to manage one or two major construction projects for SGRE. You will proactively manage and be accountable for the project execution in accordance with timeline, costs, risks, safety and quality. You will in particular manage the pre-construction activities of the project: scope definition, project setup and strategy, design, permitting, tendering and construction start.

Siemens Gamesa The Project Manager will hire and manage the activities of several subcontractors: designer, project management company, general contractor or built-to-suit developer. The core project team will consist of 10-15 people. You will contribute to growing the technical knowledge of the team you belong to, by owning several expertise topics. You will contribute to regular lessons learnt and experience sharing.

Siemens Gamesa Renewable Energy A/S
Itinera DanmarkOHS Inspector

Itinera Danmark

We are looking for an OHS Inspector starting as soon as possible at Køge Hospital Project Team I/S.

The OHS Inspector will support the QHSE Manager and AMK-B in overseeing the site OHS supervision and guarantee compliance with the safety requirements that are expected by the contract and current local legislation. The Inspector will work closely together with the OHS Supervisor and OHS Inspectors. The inspector can also expect to co-operate and have overlapping tasks with the Quality Inspectors.

As OHS Inspector, we expect that you will positively contribute to the performance of KHPT’s QHSE department.

Your responsibilities:

 • Site OHS supervision
 • OHS inspections
 • Document management
 • Daily handling and follow-up of OHS recordings
 • Planning of OHS supervisions and inspections
Københavns KommuneErgoterapeut til Neurorehabilitering - Kbh

Københavns Kommune

Brænder du for neurorehabilitering, og har du særlige faglige kompetencer indenfor feltet?

I forbindelse med budgettilførsel søger vi nu en erfaren ergoterapeut til en fast stilling i ambulant afdeling.

Neurorehabilitering - Kbh er for københavnere, som har fået en hjerneskade og har brug for rehabilitering på avanceret og specialiseret niveau. Centret har ca. 170 medarbejdere og ledere med forskellige faglige baggrunde.

Stillingen som ergoterapeut er i ambulant afdeling. Vi arbejder i tværfaglige teams med sigte på rehabilitering af borgerens fysiske, kognitive, sproglige og sociale funktioner. Borgernes mål og behov er altid udgangspunkt for vores prioritering og planlægning af sammenhængende indsatser af høj faglig kvalitet.

Tradium
Bygningskonstruktør/-ingeniør til udvikling af Tradiums fysiske rammer

Tradium, Randers

Tradium i Randers søger en bygningskonstruktør eller bygningsingeniør til skolens Bygningsservice, der varetager drift- og vedligeholdelsesopgaver af ca. 75.000 etagemeter for skolens bygninger på 6 adresser.

Du skal have mod på at varetage selvstændig projekt- og byggeledelse på dine ”egne” projekter, og du skal være velbevandret i alle byggeriets faser. Det er vigtigt, at du kan arbejde dedikeret og selvstændigt, og at du kan skabe overblik for ledelsen og dine kolleger, når det gælder dine opgaver.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Projektledelse af større og mindre byggeprojekter – med fokus på struktur, økonomi, overholdelse af tidsplaner samt tydelig og god kommunikation
Tradium
Danmarks Tekniske UniversitetHead of Section – Structural Integrity and Loads Assessment

Danmarks Tekniske Universitet, Roskilde

Do you want to lead the section of Structural Integrity and Loads Assessment at DTU Wind Energy?

Do you have management and leadership skills as well as a solid scientific background within Structural Integrity and Loads Assessment? Do you want to contribute to a central part of an internationally leading center of a highly reputed technical university? Are you visionary and will you take charge of further development of the section with close ties to the industry?

DTU Wind Energy invites applications for a position as Head of Section for Structural Integrity and Loads Assessment (SIL) within the Division of Materials and Components.

Moment Konsulent, sociale indsatser i udsatte områder

Moment søger for Landsbyggefonden i København

Vil du være med til at sætte rammerne for sociale indsatser, der bidrager til blandede sammenhængende byer og velfærdsudvikling i udsatte boligområder?

Kunne du tænke dig en spændende og udviklende stilling i et engageret, fagligt miljø med aktualitet, bevågenhed og stor betydning for kommuner og almene boligområder over hele Danmark?

Som vores nye konsulent vil du bidrage til — og drive dele af — de igangværende udviklingsprocesser internt og eksternt. Samtidig vil du blive en del af en solid og struktureret forvaltningspraksis omkring de boligsociale bevillinger, hvor du på en enkel og understøttende måde rammesætter og kvalitetssikrer Landsbyggefondsfinansierede indsatser i tæt samarbejde med kommuner og almene boligorganisationer over hele landet. Du vil være myndighed, sætte retning og facilitere samarbejder og partnerskaber med fokus på potentialer, effekt og sammenhængende investeringer.

Profil SearchVVS-/ventilationsingeniør søges til større ingeniør- og arkitektfirma i vækst i Odense

Jemac Kommunikation ApS søger for AI Arkitekter & Ingeniører i Odense

Vores kunde, AI Arkitekter & Ingeniører A/S, ansætter igen

Virksomheden oplever et højt aktivitetsniveau inden for områderne indeklima, energiforhold og integreret bæredygtighed.

AI hjælper med at finde skræddersyede løsninger på disse udfordringer, og har du erfaring med rådgivning og projektering, og kunne du tænke dig at videreudvikle dit talent inden for området, hvor du har gode muligheder for at præge den grønne dagsorden, så er du med sikkerhed et godt match.

Kvalifikationer

 • Du har en uddannelse som VVS-ingeniør, VVS-installatør eller VVS-tekniker
 • Du har minimum 2 års erfaring med projektering af VVS og ventilation
 • Du er stærk i din kommunikation både skriftligt og mundtligt
CASA
Tilbuds og kalkulationsmedarbejder, CASA Vest

CASA, Horsens

Som tilbuds og kalkulationsmedarbejder i CASA, bliver du en del af en professionel afdeling bestående af dedikerede kollegaer, som er tilknyttet kontoret i Horsens.

Du har god erfaring med at samarbejde med rådgivere, fagentreprenører og leverandører.

Dine ansvarsopgaver vil bl.a. være følgende

 • Gennemgang og analyse af udbudsmateriale i både hoved- og totalentrepriser
 • Fastlægge tilbudsproce og -strategi i samarbejde med tilbudsholdet
 • Indhentning af priser og tilbud fra fagentreprenører og leverandører
CASA
Jemac Kommunikation ApSDygtig konstruktionsingeniør søges

Jemac Kommunikation ApS søger for 103 Rådgivende Ingeniørselskab ApS i Tommerup

Kender du til byggeri, statik og brand samt bærende konstruktioner, har du nu mulighed for at komme med på holdet i en spændende ingeniørvirksomhed, som er lidt anderledes end de andre.

Har du en uddannelse som bygningsingeniør med i rygsækken, og kunne du tænke dig at være ansat i en virksomhed, hvor du i den grad har indflydelse på din egen hverdag – og hvor din faglighed vægtes højt – hører vi gerne fra dig.

Som person opfattes du som en god lytter, og du er så tålmodig, at når først du har besluttet dig, bliver dine opgaver ført til afslutning.

Du tilbydes en særdeles spændende stilling, hvor du får stor indflydelse på egne opgaver og eget arbejde.

HusCompagniet A/SByggerådgiver - Herning

HusCompagniet A/S

Har du interesse for boligbyggeri kombineret med et godt salgs- og konkurrencegen?

Som vores nye kollega kan du se frem til en meget selvstændig rolle, hvor du sætter dagsordenen. Du søger selv kunderne og tager den indledende kontakt, fx på baggrund af leads, du har fået fra vores hjemmeside.

Dine kunder befinder sig i Midtjylland, og du arbejder fra vores kontor i Herning. Men det kan også være, at du møder dem i et af vores udstillingshuse, som vi har åbne hver weekend.

Gem
Milton Huse A/SByggeleder til Sjælland

Milton Huse A/S

Hos Milton Huse søger vi netop nu en ny dygtig kollega til et attraktivt job, hvor du via exceptionel byggeledelse bliver ansvarlig for at levere nybyggeri, der til en hver tid lever op til Milton Huses høje kvalitet og standarder.

Det betyder selvfølgelig, at der er styr på byggeprocessen fra start til slut og ned til mindste detalje. Som den største selvfølge går vi fx op i at byggepladserne altid er ryddelige og ordentlige.

Din profil

 • Du har indblik i byggebranchen, en håndværksmæssig uddannelse og evt. flere års erfaring med styring af byggepladser.
 • Du er ansvarlig, selvstændig, struktureret og vant til at styre flere forskellige byggeprojekter i en dynamisk hverdag.
Hartmanns A/SEntreprisechef med kendskab til funderings- og geoteknik

Hartmanns A/S søger for Boregruppen A/S i Karlslunde

- med lyst til ledelse og mulighed for partnerskab på sigt

Boregruppen har beskæftiget sig med funderingsteknik og geoteknik siden 1980. Fra afdelinger på både Fyn, Sjælland, Jylland og Tyskland, udføres opgaver i hele Danmark og Nordtyskland.

Boregruppen løser Geotekniske opgaver og komplicerede funderingsproblemer, uanset om det drejer sig om borede fundamenter, rammede minipæle, borede pæle, løftning af konstruktioner og efterfundering af sætningsskadede bygninger.

Du bliver direktørens højre hånd i en bredtfavnende rolle, hvor dine udfordringer vil være alsidige og spænde fra det udførende praktiske arbejde til det ledelsesmæssige, strategiske- og kundeorienteret.

Du har det ledelsesmæssige ansvar for Boregruppens kontor i Karlslunde, der pt. består af 3 medarbejdere. Derudover får du også ansvaret for at lede borefolkene i marken, herunder planlægge deres opgaver.

PII HeadhuntingSenior VVS-ingeniør / Afdelingsledelse (?)

PII Headhunting søger for VOGNSEN Rådgivende Ingeniører i Randers

Fagledelse og alsidige opgaver i veldrevet rådgivende ingeniørfirma

Stillingen kan inkludere ledelse eller ”blot” fagligt ansvar. Det afhænger af dine evner og interesser. Sammen med dine kolleger arbejder du med planlægning, projektering, rådgivning, byggemøder, mv. Du holder dig selv og teamet skarpt up to date på udviklingen bl.a. inden for LCA, CO2 aftryk og BIM-VVS.

Der er ofte mange projekter i gang samtidig, og du er i høj grad med til at prioritere og definere VOGNSENs indsats.

 • Deltagelse i tilbud, prækvalifikationer samt planlægning
 • Projektledelse på opgaver med en stor vægt af installationer
 • Revit, BSim, Be18, AutoCAD

Du trives med at tage ansvar både internt og eksternt. Kontaktfladen er bred. Arbejdspladsen er på kontoret i Randers, men der vil være en del møder og byggemøder hos kunder og på pladserne.

Gem
EBK HUSE A/S
BYGGERÅDGIVER TIL SALG AF EKSKLUSIVE FRITIDSHUSE

EBK HUSE A/S, Roskilde

EBK HUSE A/S søger til vores salgsudstilling i Roskilde en resultatorienteret og erfaren sælger til salg af vores kvalitets fritidshuse.

Som dygtig og opsøgende sælger leverer du professionel rådgivning, herunder valg af hustype og tilpasning i relation til grundens form, beliggenhed og familiens ønsker samt økonomi.

Vi tilbyder et udfordrende og meget selvstændigt job med stor frihed i en spændende branche, hvor du er med til at forme mange familiers drømmebolig.

 • Du vil indgå i et professionelt og dynamisk salgsteam på 14 medarbejdere - med mulighed for faglig og personlig udvikling
 • Gage baseret på en attraktiv fast løn + bonus + provision m.v.
EBK HUSE A/S