433 job matcher din søgning 433 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ikast-Brande Kommune
Brande Åcenter søger ergoterapeuter

Ikast-Brande Kommune

Har du som ergoterapeut lyst til at blive en del af Brande Åcenter, hvor samarbejde og faglighed vægtes højt? Og hvor du som ergoterapeut har mulighed for at udvikle dig fagligt samt præge den faglige retning?

Brande Åcenter er et kombineret bo- og aktivitetstilbud med 32 lejligheder og en aflastningsenhed med 6 pladser. Målgruppen er voksne med betydelig og varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne eller med erhvervet hjerneskade.

På Brande Åcenter tager vi afsæt i borgernes potentialer og ressourcer. Vi arbejder derfor ud fra kerneopgaven: ”Vi lykkes på området for voksne med udviklingshæmning, når de gives mulighed for et liv med tryghed, mening og trivsel ud fra individuelle livsvilkår og udviklingspotentiale”.

Brønderslev Kommune
Pædagog, ergoteraput, SSA eller lignende til specialtilbud Sirius

Brønderslev Kommune

Målgruppen er borgere over 18 år med betydelig og varigt nedsat fysisk- og/eller psykisk funktionsevne. Det er borgere med komplekse problemstillinger som eksempelvis udadreagerende, selvskadende adfærd og/eller psykisk sårbarhed. Tilbuddet retter sig mod borgere, der har et gennemgribende støttebehov døgnet rundt. Den socialpædagogiske indsats er tilrettelagt som 1:1 støtte i borgernes vågne timer.

Vi ønsker os en medarbejder, der kan se sig selv ind i nedenstående:

 • Ønske om at arbejde i et fagligt miljø, hvor der stilles store krav til faglighed, samarbejdsevne, fleksibilitet samt evner at arbejde selvstændigt
 • Besidder handlekraft, er beslutsom og kan se muligheder i det uventede
 • Er god til at udtrykke sig verbalt og skriftligt samt har interesse for faglig dokumentation
Gem
LOOP Fitness
Centerleder

LOOP Fitness

Vi søger centerledere til planlagte LOOP Fitnesscentre på Vestegnen og på Amager.

Som daglig leder er du den person, som er mest til stede i centret og sikrer at alt fungerer, så vores mange medlemmer får en god oplevelse, hver gang de træner. Du er også den, der forestår kampagner og profilering af centret udadtil i lokalområdet og føler dig godt tilpas i den rolle.

Et udpluk af opgaverne for den daglige leder vil være:

 • Daglig drift af centret og opmærksomhed på at vores medlemmer trives.
 • Arbejde med sociale medier i samarbejde med vores marketingmanager og udvise synlighed i lokalområdet
 • Drift af gode medlemsaktiviteter i centret så målsætningerne nås
Jobindex A/S
Leder til Kirkeleddet, Græsted

Jobindex A/S søger for Altiden Omsorg A/S

Er du klar til at stå i spidsen for et botilbud med 16 beboere, hvor du sætter holdet og skaber rammerne?

”For dig, som er en stærk faglig profil inden for autismespektret og som leder gennem følgeskab, er det her et perfekt sted at udvikle sig,” fortæller Socialchef Tina Søgaard.

Som vores nye leder er du den faglige spydspids, så du får ansvar for bl.a.:

 • daglig personaleledelse, rekruttering af nye medarbejdere samt vagtplanlægning af ca. 25 medarbejdere som arbejder i dag-, aften- og nattevagt
 • faglig ledelse og sparring med personale herunder opfølgning på aftaler og beslutninger, pædagogiske indsatsplaner etc.
 • udvikling og implementering af rammerne for de gode arbejdsgange
 • på sigt at bidrage til opbygningen og etableringen af endnu et botilbud.

Er du interesseret?

Jobindex A/S
FysioDanmark Hillerød ApS
Fysioterapeut

FysioDanmark Hillerød ApS, Lyngby

Vil du være med til at gøre en forskel?

FIRMANAVN
 • Vil du være med til at bringe vores virksomhed op til nye højder?
 • Kunne du tænke dig et krævende job, hvor du kan udfolde alle dine evner og talenter?
 • Formår du at skabe helt unikke relationer til patienterne ved at bruge vores slaraffenland af fysioterapeutiske tilbud?

Hvis du har svaret JA til vores spørgsmål, så har vi jobbet til dig!

Vi er en virksomhed hvor høj faglighed går hånd i hånd med godt humør og hvor arbejdsglæde er et nøgleord. Vi tilbyder fast løn med attraktiv bonus oven i. Det er også muligt at være selvstændig. Det taler vi om.

FysioDanmark Hillerød ApS
Erhvervsakademi Dania
Campuschef

Erhvervsakademi Dania, Hobro

Drømmer du om at gøre en forskel? Er du klar til at videreudvikle erhvervsakademiet i Hobro og stå i spidsen for både studerende og medarbejdere? Er du god til at skabe lokale netværk? Så er det måske dig, vi søger som ny campuschef for Erhvervsakademi Dania i Hobro.

”Campuschefens fornemmeste opgave er at få treenigheden mellem de studerende, erhvervslivet og os til at gå op i en højere enhed. Når vi kan udvikle de studerende fagligt og personligt, så erhvervslivet kan bruge deres kompetencer, giver det mening for både de studerende, for virksomhederne og for os som erhvervsakademi,” fortæller rektor Anders Graae Rasmussen, som den nye campuschef kommer til at referere til.

Som campuschef vil du indgå i Danias velfungerende chefgruppe. Derved er du med til at sætte dit præg på organisationens samlede virke og arbejde med vores værdibaserede ledelsesgrundlag, hvor frihed under ansvar er et nøglebegreb.

Erhvervsakademi Dania
Københavns KommuneVil du være pædagogisk leder for fem børnegrupper i Kongeriget?

Københavns Kommune, København

Så grib muligheden – vi søger to pædagogiske ledere, som hver har ansvaret for fem børnegrupper i vores 0-6 års institution.

Er du lederen, som er ambitiøs på børnenes, medarbejdernes og egne vegne og går du gerne den ekstra mil, når du kan se, at din ledelse skaber positive forandringer?

Så er vi institutionen, hvor du kan være sikker på følgeskab og på vores ønske om en leder, som går foran og sætter tydelig pædagogisk retning for de udviklende børne- og medarbejderfællesskaber.

Kongeriget har det seneste halvandet år været på faglig handleplan. Der arbejdes derfor fokuseret og målrettet med den pædagogiske faglighed for at skabe de allerbedste rammer for det gode og indholdsrige børneliv.

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Vikarer

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS, Jyderup

Den Miljøterapeutiske Organisation består af flere afdelinger, der tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og skolegang til unge fra 10-årsalderen.

Vi søger lige nu dygtige vikarer til flere af vores døgnafdelinger. Du skal derfor have forudsætninger for at kunne arbejde inden for dette særlige felt.

Vores målgruppe er:

 • Unge med psykiske vanskeligheder, herunder unge med psykiatriske og neurologiske diagnoser.
 • Unge, som er i risiko for at udvikle en psykisk sygdom.
 • Normaltbegavede unge med symptomer på tidlig relations forstyrrelse.
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Ishøj KommuneBørnefysioterapeut vikariat

Ishøj Kommune, Vallensbæk

Vi søger en fysioterapeut, der har lyst til at arbejde med børn i et vikariat på 6 mdr. med start 1.11.21 eller hurtigst muligt derefter. Stillingen er på 34 timer.

Kirkebækskolen er en skole og fritidstilbud for 60 børn og unge med multiple funktionsnedsættelser. Skolen har fokus på elevernes kommunikationsmuligheder, og arbejder derfor meget med alternativ kommunikation.

Fysio- og ergoterapeuterne er ansat på Kirkebækskolen. Vi yder undervisningsrelateret fysioterapi og ergoterapi til eleverne i henhold til Folkeskoleloven, hvor vi bl.a støtter op om barnets deltagelsesmuligheder. Derudover får alle elever vedlige­hol­del­ses­træ­ning i henhold til serviceloven bestående af 1 times ergoterapi og 1 times fysioterapi ugentligt. Her arbejdes individuelt med barnets funktionsniveau og sanser.

Terapien består af 7 fysioterapeuter og 7 ergoterapeuter. Vi har ugentligt tid til mono- og tværfaglig udvikling.

GML-HR A/SAssisterende centerleder

GML-HR A/S søger for ProRepubliQ i Kolding

ProRepubliQ er individuel pulsbaseret holdtræning, og er skabt med henblik på at sætte kunden i centrum og skabe gode resultater for medlemmerne. Med moderne, innovative og motiverende faciliteter og omgivelser tilbyder ProRepubliQ et koncept, hvor den bedste individuelle holdtræning leveres på en nytænkende måde.

Vi søger en dygtig og passioneret leder, til at blive en del af teamet i ProRepubliQ centeret i Kolding. Elsker du træning? Så er det måske dig vi har brug for, til at skabe de bedste rammer for vores medlemmer og team i et lækkert træningsmiljø.

Hvis du er en dedikeret, positiv og detaljeorienteret person, der kan tale med enhver, og som vil nyde at lede et travlt team, der tilbyder verdensklasse træning, så er du sandsynligvis den rigtige person for os!

GML-HR A/S

Du vil bla. blive ansvarlig for områder som:

 • Opfølgning på salgsmål
 • Kvalitetssikring af medlemsoplevelsen
 • Udarbejdelse af vagtplaner og holdplaner
GML-HR A/S
Syddansk Erhvervsskole
Afdelingsleder til EUX-uddannelser og grundfag

Syddansk Erhvervsskole, Odense

Vil du lede et team af undervisere, der stræber efter at uddanne Danmarks dygtigste elever på Syddansk Erhvervsskole og sikre kvalificeret arbejdskraft til fremtidens arbejdsmarked? Har du mod på at sætte retning, øge kendskabet til den erhvervsfaglige studentereksamen (EUX) samt fastholde et højt engagement blandt vores dygtige medarbejdere? Så er du måske den nye afdelingsleder, vi søger i Odense.

Som leder mestrer du at balancere et skiftende fokus fra pædagogik til administrativ planlægning og ledelse. Du brænder for at uddanne unge mennesker, som har valgt at kombinere deres erhvervsuddannelse med en erhvervsfaglig studentereksamen.

Nogle af de vigtigste opgaver som afdelingsleder bliver:

 • at styrke kendskabet til EUX-uddannelsen
 • at koordinere undervisningsplaner
Danmarks Tekniske UniversitetInstitutdirektør

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

DTU søger en institutdirektør til DTU Kemiteknik.

DTU Kemiteknik er et DTU institut, som på højeste internationale niveau arbejder med kemisk og biokemisk teknologi. Forskningen foregår i samarbejde med industrien og internationale forskningsinstitutioner. Instituttet udbyder kurser og projekter til diplom-, bachelor-, kandidat- og phd-uddannelserne på DTU.

Som Institutdirektør har du som primær opgave ansvaret for DTU Kemitekniks fortsatte udvikling og kvalitet inden for forskning, forskningsbaseret rådgivning, uddannelse og innovation. Du har ansvaret for den daglige ledelse, og med de mange opgaver er det vigtigt, at du løbende formår at uddelegere opgaver og støtte ledere og medarbejderne og deres kompetenceudvikling

Gribskov Kommune
GENOPSLAG: Visionær skoleleder til Ramløse Skole

Gribskov Kommune, Helsinge

Når du bliver ansat som skoleleder i Ramløse bliver du en del af Ramløse ånden. Ramløse ånden er blandt andet et fællesskab som bygger på stærke bånd mellem vores personale, børnehuset, ledelse, lokalsamfund, Ramhuset og skolebestyrelse. Ramløse ånden møder du i vores væremåde med hinanden og det omkringliggende samfund. Ramløse ånden gør, at vi sammen kan udrette mere.

Ramløse er beliggende i smuk natur og med plads til at udfolde sig. Vi rummer 0.-6. klasse, samt et af kommunens interne specialtilbud, for kognitivt udfordrede børn med autismespektrumforstyrrelser.

Du kommer til at stå i spidsen for en skole med masser af potentiale og udfoldelsesmuligheder og som har den menneskelige kapital som omdrejningspunkt.

Gribskov Kommune
Vordingborg KommuneBarselsvikar for ergoterapeut med erfaringen indenfor neurorehabilitering

Vordingborg Kommune

Vil du og kan du

 • udfordres på en arbejdsplads med masser mulighed for at sætte dine faglige kompetencer i spil?
 • fokusere på borgernes muligheder fremfor begrænsninger, anvende og videreformidle dine kompetencer, så det giver mening for den enkelte borger og kollega?
 • bruge din faglige viden indenfor genoptræning og rehabilitering af borgere med erhvervet hjerneskade og andre neurologiske sygdomme?
 • være med til at fastholde et effektivt teamsamarbejde gennem højt humør og åben dialog?
 • arbejde selvstændigt og i teams, og indgå i tværfagligt samarbejde?
 • være med til at sikre kvaliteten af indsatsen med afsæt i borgerinddragelse, egne erfaringer, foreliggende evidens og tværgående indsatser?

…… så skal du blive en del af Træning og Rehabilitering.

Halsnæs KommuneOmrådeleder til UNIK plejecenterafdeling på Løvdalen

Halsnæs Kommune

Kære Leder. Søger du medarbejdere, der både kan og vil levere høj faglighed og omsorg til borgerne? Og ønsker du at være en del af en NY ledergruppe, der har høje ambitioner for livet på et plejecenter? Så kom til os!

Vi er en afdeling med 20 beboere og mindst lige så mange ambitiøse medarbejdere, der hjælpes om at skabe det gode hverdagsliv i huset og med aktiviteter og udflugter i det omgivende samfund.

Er du vores nye områdeleder, der har lyst til at være en synlig del af hverdagen, kan samle alle vores idéer og sætte retning for vores faglighed?

Gem
Arbejdstilsynet
Tilsynsførende til tilsyn med virksomheders arbejdsmiljø i Grønland

Arbejdstilsynet, Nuuk

Vil du være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø på grønlandske virksomheder og vil du være med til at udvikle Arbejdstilsynets område i Grønland? Så har vi en spændende stilling som tilsynsførende på Arbejdstilsynets kredskontor i Grønland.

Arbejdstilsynet er den grønlandske og danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på arbejdspladser i Grønland. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress.

Som tilsynsførende fører du tilsyn med arbejdsmiljøet på virksomheder i Grønland og skal i den sammenhæng kunne forholde dig bredt til arbejdsmiljøproblemstillinger indenfor såvel ulykker, ergonomi, kemi, støj, psykisk arbejdsmiljø m.m.

Gribskov Kommune
Visitator (sundhedsfaglig profil) til team visitation og hjælpemidler

Gribskov Kommune, Gilleleje

Hvis du har mod på at indgå i et engageret og udfordrende fagligt fællesskab, hvor der lægges vægt på samarbejde og høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, er vi måske det helt rigtige sted for dig.

Vores nye kollega skal være optaget af at skabe sammenhæng og arbejde med udgangspunkt i den enkelte borgers værdier og ønsker; naturligvis inden for lovgivningens rammer.

Du står i dag med en kompetenceprofil du vil bringe i spil på myndighedsområdet som visitator og du har en uddannelsesmæssig baggrund som matcher stillingen. Du kan både være uddannet terapeut eller sygeplejerske. I hverdagen skal du sikre, at visitation til servicelovsydelser er kendetegnet ved lovmedholdelighed, god forvaltningsskik og tydelige afgørelser.

Gribskov Kommune
Københavns KommuneHeerup Skole søger en afdelingsleder til en nyoprettet stilling

Københavns Kommune, Vanløse

Heerup Skole er en folkeskole under Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Skolen er et bydækkende tilbud og varetager specialundervisning og fritidstilbud for børn og unge med gennemgribende psykiske udviklingsforstyrrelser.

Vi er en specialskole for elever med vidtgående generelle indlæringsvanskeligheder og udviklingsforstyrrelser, heriblandt elever med autismespektrumforstyrrelser. Skolen er et helhedstilbud, hvilket betyder, at skole og fritidstilbud arbejder ligeværdigt sammen gennem hele dagen. Det tværfaglige samarbejde er en af hjørnestenene i vores hverdag.

Vi arbejder TEACCH-inspireret med en gennemgående visualisering og struktur for vores elever. Herudover arbejder vi med LP og er en DGI-certificeret udeskole.

SOSU Nykøbing Falster
Uddannelseschef

SOSU Nykøbing Falster, Nykøbing Falster

Vi søger en uddannelseschef, der vil være med til at gøre en god skole endnu bedre. Vi har nemlig sat os for, at flere elever skal gennemføre deres uddannelse. Derudover skal vores elever selvfølgelig trives og blive så dygtige som muligt, samtidig med at vi holder fast i det gode arbejdsmiljø, som kendetegner vores skole.

Du får en alsidig hverdag, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. omfatter bemanding og planlægning af undervisningsaktiviteter, personaleledelse i form af udvikling af underviserteams, samtaler og sparring med undervisere om indholdet i undervisningen og om elevernes læring og trivsel, henvendelser fra elever, dialog med samarbejdspartnere om fælles aktiviteter for og med elever og bidrage til rekrutteringstiltag.

SOSU Nykøbing Falster
GigtforeningenFagligt stærk ergoterapeut

Gigtforeningen, Gentofte

Vil du være en del af Gigtforeningens rådgivning og være med til at gøre livet bedre for de mere end 700.000 mennesker, der lever med gigtsygdom i Danmark?

Vil du bringe din stærke faglige viden i spil i Gigtforeningens rådgivning, og har du mod på at spille en aktiv rolle i videreudviklingen af, hvordan vi rådgiver mennesker, der lever med en gigtsygdom? Har du lyst at prøve kræfter med projekter og formidle rådgivning på nye måder? Så er stillingen som ergoterapeut måske den rigtige for dig.

Arbejdsopgaver og mindset:

 • Du vil bruge din stærke faglige viden til at give telefonisk, skriftlig og digital rådgivning med fokus på ergoterapeutisk behandling. Det kan f.eks. være at rådgive om hjælpemidler, boligindretning og ansøgning om støtte til køb af bil.