189 job matcher din søgning 189 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn Kommune Fysioterapeuter til SenhjerneskadeCenter Nord, med en spændende delt funktion som udekørende Fysioterapeut i Frederikshavn Kommunes Handicap afdeling

Frederikshavn Kommune

SCN er et hjem for voksne med en moderat til meget svær erhvervet hjerneskade, hvor vi også har eget aktivitetstilbud, i meget smukke rammer.

Som fysioterapeut på SCN:
Har man til opgave at indgå i den daglige morgenpleje på lige fod med øvrige kollegaer, hvor det forventes, at man tænker fysioterapi ind i ADL-træningen, herefter går man fra til fysioterapi med borger enten i borgers lejlighed eller i stedets specifikke træningsrum.

Som udekørende fysioterapeut:
Har man til opgave, at servicere udvalgte borgere for hvem der måtte have behov for fysioterapeutisk behandling. Der kan være tale om langsigtede og vedvarende behov eller kortvarige/ rehabiliterende behov.

GSV Materieludlejning
Afdelingschef til Danmarks største udlejer af entreprenørmateriel

GSV Materieludlejning, Kolding og Rødekro

Som afdelingschef får du ansvaret for 8 dedikerede og engagerede medarbejdere på dit hold og i samspil med dem skal du drive og udvikle afdelingerne i Kolding og Rødekro. Det bliver dit ansvar, at afdelingen til enhver tid leverer en god og fleksibel service til virksomhedens kunder, sikre effektivitet og fremmer det interne samarbejde – således at afdelingen bidrager til en positiv udvikling i virksomheden og der fortsat er høj kunde- og medarbejdertilfredshed.

Du vil være ansvarlig for den daglige planlægning i afdelingerne, således at afdelingerne til enhver tid er funktionsdygtige og de aftalte budgetter nås. Et særligt fokusområde er at sikre, at de rette sikkerheds- og arbejdsprocedurer efterleves og indrapporteres i henhold til DRA-certificeringen.

GSV Materieludlejning
Rudersdal Kommune Fysioterapeut, der er vild med geriatri og tværfagligt samarbejde, søges til Rehabiliteringscenter Hegnsgården (barselsvikariat)

Rudersdal Kommune, Nærum

Som fysioterapeut på Rehabiliteringscenter Hegnsgården varetager du genoptræning og rehabilitering af primært geriatriske borgere med døgnophold efter Sundhedsloven § 140 og Serviceloven § 86.1. Enkelte fysioterapeuter varetager desuden ambulante vurderinger og træning af borgere, der dels har været i forløb på døgnrehabilitering, dels træner efter § 86.1.

 • Du bliver en del af et team med fem ergoterapeuter og syv fysioterapeuter.
 • Du vil få et alsidigt job med mange bolde i luften med stor indflydelse på struktur og planlægning.
 • Du står for vurdering, træning af borgere individuelt og på hold samt hjemmebesøg.

Du er med til at arrangere og koordinere indsatser og møder omkring din borgers forløb samt den gode overgang til eget hjem.

Københavns Kommune Visitatorer til Visitation NORD

Københavns Kommune

Visitatorer, uddannet sygeplejerske, fysioterapeut eller ergoterapeut, søges til Visitation NORD i Københavns Kommune.

Ønsker du at bruge din uddannelse til at gøre en forskel for den enkelte borger i samarbejde med kompetente kollegaer? Og vil du være med til at videreudvikle myndighedsområdet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune? Så har vi jobbet til dig. Vi søger to visitatorer til Visitation Nord i afdelingen Støtte og Koordinering.

Københavnerne lever længere, og der bliver flere ældre med kroniske sygdomme og nedsat funktionsevne. Kortere indlæggelser og flere ambulante behandlinger betyder flere kommunale sundhedsopgaver, mere kompliceret pleje og flere borgerforløb på tværs af sektorer og på tværs af kommunens egne indsatser.

Gem
Falck Danmark A/S
Fysioterapeut til Falck - Quick Cares afdelinger i Randers

Falck Danmark A/S

Vil du være en del af et stærkt team der i fællesskab hjælper folk videre på arbejdsmarkedet?

Vi søger en relationsskabende og beskæftigelsesorienteret fysioterapeut til et barselsvikariat på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. december 2022. Barselsvikariatet forventes at vare til ultimo september 2023.

Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere bestående af fysioterapeuter og en psykolog. Dine opgaver bliver at agere projektkonsulent i spændingsfeltet mellem borger og jobcenter. Derudover omfatter stillingen udarbejdelse af træningsprogrammer for borgere henvist til Falck - Quick Care fra Jobcentret med henblik på fysisk opkvalificering i forhold til arbejdsmarkedet. Falck - Quick Care har et træningsorienteret beskæftigelsesrettet fokus, og vi behandler derfor ikke vores borgere manuelt.

Falck Danmark A/S
Den Selvejende Institution HovedHuset Ergoterapeut/aktivitetsmedarbejder til rehabiliterende dagtilbud for voksne med senhjerneskade

Den Selvejende Institution HovedHuset, København

Brænder du for et arbejde, hvor du er i helt tæt samspil med målgruppen? Har du gode kompetencer inden for relationsarbejde, og får du energi af at bidrage til menneskers udvikling? Så er du måske vores nye kollega.

Som medarbejder i HovedHuset deltager du i en afvekslende hverdag sammen med engagerede kolleger og medlemmer. Sammen med husets tværfaglige team af medarbejdere er du med til at skabe rammerne for en meningsfuld og arbejdsorienteret hverdag for husets medlemmer med fokus på det daglige relationsarbejde og medlemmernes udviklingspotentiale. Medlemmerne visiteres fra kommunerne i hovedstadsområdet efter Servicelovens § 104.

Falck Danmark A/S
Ergoterapeut til Falck - Quick Care Aabenraa

Falck Danmark A/S

Vil du være en del af et stærkt team der i fællesskab hjælper folk videre på arbejdsmarkedet? Vi søger en ergoterapeut til vores afdeling i Aabenraa til at varetage arbejdsmarkedsrettede forløb for ledige borgere med henblik på at føre dem til hel- eller delvis selvforsørgelse.

Du vil komme til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere bestående af fysioterapeuter, virksomhedskonsulenter, udplaceringskonsulenter, psykologer og mentorer. Vi har herudover allerede én ergoterapeut ansat. Dine opgaver bliver at agere bindeled mellem borger, kolleger og jobcenter. Derudover omfatter stillingen udarbejdelse af plan/skema for borgere henvist til Quick Care fra Jobcentret med henblik på kognitiv træning, kognitiv opkvalificering og afklaring. Træningen kan være samtale, spil, mental fitness, VR-briller etc.

Falck Danmark A/S
Telenor Manager, Small Account

Telenor, Aalborg

Brænder du for værdiskabende salg og har du lyst til at lede et team hvor gode kundeoplevelser og kvalitet er i højsædet? Kan du skabe fantastiske resultater, og samtidig drive udviklingen i din afdeling? Er du i stand til at varetage et high performing team gennem nærværende ledelse? Så er du måske vores nye fantastiske forbindelse til rollen som Manager for, Small Accounts – en helt central rolle i Telenor Erhvervs samlede lederteam.

Som Manager skal man både kunne gå forrest og bagerst. Det vil sige, at man både skal kunne finde ud af at gå forrest og sætte retningen, men samtidig også gå bagerst og samle op på tingene, samt støtte sine medarbejdere. Vi har en stærk teamånd i afdelingen, der i dagligdagen vil opleves som et fælles ønske om at lykkes som hold; ud mod kunderne og internt i forretningen. Vi vil være en succes – og kendt som afdeling og ikke kun som individ.

KARSBERG – rekruttering og headhunting Operationel salgschef

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for Volvo Entreprenørmaskiner A/S i Taulov

Med reference til CEO får du en central rolle i virksomhedens ledelse. Du bliver ansvarlig for salget, ledelse og udvikling af dit salgsteam samt at sikre udviklingen af forretningsområdet og skabe fremtidens salgsorganisation.

Fleksibel ledelse af dit personale bliver afgørende for at nå dine mål, samtidig med at du sætter rammerne, udvikler og igangsætter nye arbejdsmetoder, strukturer og systemer, der understøtter virksomhedens strategi. Salgsmæssigt er dine ansvarsområder bl.a.:

 • Salg af nye og brugte maskiner samt salg af totalløsninger, finansielle løsninger, produktivitetsservices
 • Reservedele, værksted, service
 • Samarbejdspartnere på salg, herunder på Færøerne og i Grønland
IMC Business Consulting A/S
Salgschef med teknisk flair

IMC Business Consulting A/S søger for Chocoma ApS i Ølstykke

Chocoma ApS søger en teknisk forretningsudvikler, der kan varetage en chefrolle, som projektleder og tovholder for virksomhedens produktudvikling. Du vil ligeledes få ansvar indenfor salg og markedsføring i kontakten til virksomhedens forhandlere og kunder.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver, som teknisk forretningsudvikler, vil spænde bredt og bl.a. inkludere:

 • Projektleder og tovholder for virksomhedens produktudvikling.
 • Opbygning, vedligeholdelse og udvikling af relationer til forhandlere og kunder, gennem besvarelse af henvendelser, udarbejdelse af tilbud m.v.
 • Deltage i den daglige drift af produktionen.
Gem
Brehms Spilerdug ApS Underviser og produktspecialist

Brehms Spilerdug ApS

– Formidling og salg af Spilerdugs løsninger inden for ergonomi og forflytning

Du får det primære ansvar for vores brugere og kunder på Sjælland. Gennem synlighed og faglighed udvikler du relationen til eksisterende kunder og skaber kontakt til nye.

Du kommer til at instruere og uddanne i brugen af Spilerdug ved forflytningsopgaver, påklædning m.v. Derudover bliver du en del af udviklingen af metoder, instruktionsvideoer, vejledninger, E-learning og meget mere. Alt sammen med fokus på at forbedre vores mange brugeres dagligdag. Du vil desuden deltage aktivt i virksomhedens fortsatte udvikling.

Grundfos A/S
Head of Commerce

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you have an entrepreneurial spirit and experience in getting ventures off to a good start commercially? And would you like to make a real difference in the world as you become the Head of Commerce in our Sustainably Cool Innovation Lab?

Se video om Grundfos A/S som arbejdsplads You will be responsible for taking on the commercial leadership in the venture. You will ensure and refine business logic and the business model within the current venture. You will also play a role in the broader innovation lab to help innovate novel, ground-breaking solutions that will shape the future of the world of cooling. You will be a key member in one venture and contribute to other projects and as the ideas develop. You can expect to build and manage a team when the venture goes into the next stage.

Grundfos A/S
Parasport Danmark Idrætskonsulent med særligt fokus på klassifikation og det sportsmedicinske

Parasport Danmark, Brøndby

Parasport Danmark ønsker at beskytte parasportsudøvere og understøtte, at alle kan dyrke og konkurrere nationalt og internationalt. De sportsmedicinske indsatser i forhold til antidopingområdet – og i øvrigt også indsatser på klassifikationsområdet - skal sikre at dette sker på en fair og sundhedsmæssigt forsvarlig måde.

Som idrætskonsulent i Parasport Danmark skal du tillige være indstillet på løbende at påtage dig opgaver af meget forskellig karakter herunder at være kontaktperson for nogle af vore idrætter, indgå i tværgående samarbejde som eksempelvis udvikling af sundhedsområdet for atleter med udviklingshandicap og assistance ved events indenfor områder som klassifikation, dopingkontrol og samaritfunktion.

Gem
Hansen Toft A/S Business Unit Manager - Vand & Klima

Hansen Toft A/S søger for kunde

Til en af Danmarks førende rådgivervirksomheder

Vil du have en helt central rolle i at drive forretningsinitiativer videre fra tegnebrættet til virkelighed og være med til at sætte dagsordenen for den grønne omstilling og klimatilpasning sammen med nøglepersoner i organisationen?

Du kommer til at sidde i førersædet med det fulde P&L-ansvar for at drive segmentet Vand & Klima. Her vil du sætte strategien, skabe markedspositionen og lede en landsdækkende business unit med 85 dedikerede medarbejdere, herunder 6 lokale ledere. Nogle af de 6 lokale enheder præsterer helt i top, mens andre skal udvikles. Det bliver din opgave at udløse det samlede potentiale.

Rudersdal Kommune Genopslag - Ergoterapeut søges til Rehabiliteringscenter Hegnsgården

Rudersdal Kommune, Nærum

Kunne du tænke dig at blive en del af vores rejse mod fremtidens midlertidige pladser sammen med et stærkt fagligt team med høj social kapital?

Så skal du søge stillingen som ergoterapeut hos os.

Som Ergoterapeut på Rehabiliteringscenter Hegnsgården varetager du genoptræning og rehabilitering af primært geriatriske borgere med døgnophold på midlertidige pladser efter sundhedsloven § 140 og serviceloven § 86,1.

Du tilrettelægger den ergoterapeutiske intervention ud fra startsamtale, vurdering og de mål, du sætter sammen med borger og pårørende.

Vores mål er at tilbyde en helhedsorienteret og meningsfuld indsats for borgerne.

5R People ApS
Salgsleder til Danmarks førende kontaktcenter

5R People ApS, Næstved

Brænder du for at skabe vækst og resultater, sammen med et team af dedikerede medarbejdere? Hos 5R People søger vi nemlig en Salgsleder, til vores afdeling i Næstved.

Se video om 5R People ApS som arbejdsplads

5R People er Danmarks førende kontaktcenter. Vi arbejder inden for mange forskellige områder og for forskellige samarbejdspartnere, herunder bl.a. banker, forsikringsselskaber, teleselskaber, NGO’er m.m.

Som Salgsleder vil du have ansvaret for, at drive samarbejdet med forskellige samarbejdspartnere og dertilhørende projekter. Du vil således være ansvarlig for at sikre opnåelse af vores målsætninger på tværs af forskellige projekter og kampagner. Dette indbefatter budgettering, emne-/kampagnestyring, rekruttering, uddannelse og daglig ledelse af ca. 15-20 medarbejdere, samt løbende dialog med, og afrapportering til, vores samarbejdspartnere.

5R People ApS
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Miljøterapeut

Den Miljøterapeutiske Organisation ApS, Jyderup

Den Miljøterapeutiske Organisation består af syv opholdssteder, botilbud og skoletilbud der tilbyder miljøterapeutisk udviklingsstøtte og skolegang til unge fra 10-års alderen. Vi søger lige nu en miljøterapeut til en af vores afdelinger, og der er tale om skiftende arbejdstider, dag-, aften- og nattevagter.

Vores målgruppe er:

 • Børn og unge med psykiske vanskeligheder, herunder unge med psykiatriske og neurologiske diagnoser.
 • Børn og unge, som er i risiko for at udvikle en psykisk sygdom.
 • Normaltbegavede børn og unge med symptomer på tidlig relationsforstyrrelse.
 • Unge, der har brug for støtte af tydeligt professionelle voksne i et varmt miljø.
Den Miljøterapeutiske Organisation ApS
Ikast-Brande Kommune
Socialpsykiatrisk Center Syd søger en ny medarbejder til en stilling på fuld tid

Ikast-Brande Kommune

Vil du arbejde på en af Danmarks bedste arbejdspladser, så har vi stillingen til dig. Vi søger en pædagog, social- og sundhedsassistent, sygeplejerske eller ergoterapeut, til en situationsbestemtstilling med mulighed for fastansættelse efterfølgende.

Stillingen er på fuld tid, med vagter fordelt primært i dagvagter og hver 4. weekend. Aftenarbejde kan forekomme. Der kan forekomme få nattevagter i løbet af et år, når de faste nattevagter holder ferie etc.

Botilbuddet har plads til 28 beboere fordelt på forskellige målgrupper og boformer samt 2 pladser til afklaring og akutpladser. Socialpsykiatrisk Center Syd har bl.a. som mål at skabe et trygt, rummeligt og stimulerende miljø, hvor beboerne får et individuelt tilbud om omsorg og støtte.

JYSK
JYSK Danmark søger Salgsleder til JYSK i Viby J

JYSK

Vil du arbejde i en spændende virksomhed, hvor personlig udvikling og teamspirit rimer på en travl hverdag og benhård stræben efter at være nr. 1 – hvor talent og personlighed værdsættes og den ekstra indsats belønnes? Så er det måske lige netop dig vi står og mangler som vores næste Salgsleder.

Er du klar til at yde Danmarks bedste kundeservice og til at kæmpe for et godt salg? Kan du li’ at tingene går stærkt? Er du klar til at stå i spidsen for dit eget team? Og trives du i en hverdag præget af konkurrence og en topmotiveret salgskultur, med attraktive bonusser? Så er du præcis den Salgsleder, vi er på udkig efter.

You bring dedication and…

 • du brænder for et godt salg og vil gerne hjælpe dine kolleger til at blive endnu bedre sælgere
 • du sætter kunderne først
 • du er motiveret for at skabe gode salgsresultater i samarbejde med dit team
JYSK
Attendo A/S
Fysioterapeut

Attendo A/S, Frederikssund

Er du stærk i din faglighed og klar til at tage fat på en vigtig opgave, hvor målet er at sikre høj faglighed, trygge beboere og et godt arbejdsmiljø i en stimulerende hverdag? Så er du måske vores nye fysioterapeut.

Attendo Lærkevej er et friplejehjem med 72 beboere fordelt på tre etager.

Med reference til virksomhedschefen bliver dit primære ansvar at udmønte Servicelovens § 83a og § 86 vedrørende hverdagsrehabilitering og vedligeholdende træning. Dette i tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer og ledelsen. Derudover vil du få medansvar hvad angår det fysiske arbejdsmiljø på Lærkevej, blandt andet at fremme en god og stabil forflytningskultur.

Attendo A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV