462 job matcher din søgning 462 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
Scantox A/S Vi søger en dygtig medarbejder til en kombineret stilling med vask af materialer i dyrefacilitet og vedligeholdelse af udearealer

Scantox A/S, Lille Skensved

Søger du en varieret, spændende og udfordrende hverdag med masser af opgaver?

Du vil blive en del af en virksomhed i udvikling, der leverer resultater inden for præklinisk forskning, herunder regulatoriske in-vivo toksikologiske studier, som er essentielle for udviklingen af lægemidler.

Vi søger en medarbejdere til at varetage daglig vask af burmateriel kombineret med vedligeholdelse af udearealer på vores facilitet i Lille Skensved nær Køge.

Dine arbejdsopgaver består blandt andet i:

 • Betjening og vedligehold af vaskerummets maskiner (reolvasker, strødispenser og flaskevasker)
 • Rengøring og desinfektion af burmaterialer, foderskåle, legetøj m.m.
 • Varetage græsslåning i sommerhalvåret samt klipning af buske langs indfaldsvejene
 • Strøning af salt på arealer med færdsel i vinterhalvår
Kildehaven A/S Kildehaven søger medarbejdere 30 – 37 timer

Kildehaven A/S, Svinninge

Kildehaven kan tilbyde alsidigt spændende arbejde med aktive unge voksne og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere. En arbejdsplads hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Kildehaven har fleksible faggrænser, så du kommer til at arbejde med omsorg, pædagogik og daglige opgaver med beboerne. Det er vigtigt, du har lyst til at arbejde med fysisk og mental handicappede unge voksne. At du vil deltage i deres aktive ungdomsliv, samt har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Vi søger to energiske rengøringsassistenter med flair for professionalisme, teamånd og smil

Forsvarets Efterretningstjeneste, Dragør

Har du mod på en travl hverdag i et team med professionelle kollegaer?

I Forsvarets Efterretningstjeneste står vi tidligt op, så din hverdag begynder typisk kl. 6. Du bliver en del af et professionelt team fordelt på to lokationer i Københavnsområdet.

Lokationen i Dragør bliver den primære arbejdsplads for den ene af de to medarbejdere, vi søger.

Vores hverdage er aldrig ens og vi gør meget ud af altid at hjælpe hinanden, så vi både lever op til den rengøringskvalitet vi står for og holder humøret højt.

I teamet hjælper vi hinanden for at løse opgaverne, hvilket gør at dagene ikke altid er ens. Forsvarets efterretningstjeneste er en anderledes arbejdsplads, hvor vi vægter kompetencer højt, så du skal have mod på at lære nyt.

Scandic Hotel A/S
Housekeeping Manager, fuldtid, Scandic Falkoner

Scandic Hotel A/S, Frederiksberg

Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at åbne nye døre, så tror vi på, at du er vores nye Housekeeping Manager på Scandic Falkoner.

Se video om Scandic Hotel A/S som arbejdsplads

Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik over alle kroge og er god til at give ren besked, lede og dele viden, mål og nye muligheder. Og vi ved, at du med din faglige stolthed altid går forrest og er til inspiration for dit team og alle andre, som arbejder sammen med dig. Du får ting til at ske, er likeable og spreder god energi på gangene. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Vi tror på dig.

Opgaver

 • Ansvar for Housekeeping, som består af 30 Team Members
 • Daglig ledelse, coaching af teamet og deltagelse i driften
 • Kvalitetssikring af rengøringen på hotellet samt Falkonersalen, afdelingens opgaver og mål
Scandic Hotel A/S
Rentokil Initial A/S Serviceassistent

Rentokil Initial A/S, Egå

Rentokil Initial tilbyder et unikt service- og produktprogram inden for hygiejne og måtteservice til virksomheder og offentlige institutioner. Vi er et team på 8 personer som søger 1 ny kollega til et 6 mdr. vikariat med mulighed for fastansættelse, med start 1/12-2022.

Initials produkter er hygiejneprodukter beregnet til badeværelsesmiljøer. Der foretages service i form af funktionstest, rengøring, udskiftning af måtter, samt mindre reparationer på dispenserer samt opfyldning af varer på kundernes lager.

I jobbet skal du stå for service hos en række faste kunder, som du efter en periode vil have en god relation til. Ligeledes vejleder du kunderne om vores nye produkter og services og rådgiver ligeledes kunden om relevante muligheder. Du starter de fleste dage hjemmefra med en planlagt rute fra din leder. Naturligvis har du en god sparring fra dine mange kollegaer.

Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Keolis Danmark A/S Servicemedarbejder til Keolis Odense Letbane

Keolis Danmark A/S

Skal du være med til at forsætte opbygningen og sætte dit præg på den fremtidige letbane i Odense? Så det nu du har chancen!

Vi vil uddanne dig til servicemedarbejder hos Keolis, og du vil blive en del af holdet, som driver letbanen i Odense.

Vi søger efter nogle gode kollegaer, der sætter en ære i, at vores letbanekøretøjer skinner rent og udgør et godt arbejdsmiljø for letbaneførerne. Oven i dette, give passagerne en god ren oplevelse på deres rejser. Vi søger personer med en god serviceforståelse, som vil bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Landal GreenParks ApS
Rengøringsafløser til Landal Fyrklit

Landal GreenParks ApS

Vil du være med til at skabe en god oplevelse for vores gæster på Landal Fyrklit?

Se video om Landal GreenParks ApS som arbejdsplads

Du skal gøre dette

 • Rengøring af feriecenterets faciliteter.
 • Rengøring af feriecenterets feriehuse.
 • Kontrol og egenkontrol af huse.
 • Udbringning og indhentning af linned.
Landal GreenParks ApS
THISTED KOMMUNE
Rengøringsassistent til Kløvermarken

THISTED KOMMUNE, Snedsted

Kløvermarken er et almindeligt plejecenter i Koldby med 32 beboerlejligheder. Her bor også vores hund Walther. På Kløvermarken er der ca. 35 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde: sosu-assistenter og -hjælpere, pædagogiske assistenter, sygeplejersker, rengøringsassistent, ernæringsassistenter, fysioterapeut, værdighedsmedarbejdere, ledere, pedeller, aktivitetsmedarbejder og sekretær.

Stillingen som rengøringsassistent på Kløvermarken omfatter rengøring i beboernes lejligheder, alle fælles- og servicearealer, samt andre mindre opgaver på plejecentret.

Arbejdstiden er alle hverdage fra kl. 7:00 om morgenen. Stillingen er på 32 timer pr. uge med start den 1.december 2022. Det er også en mulighed at starte før.

Crystal Rent ApS Rengøringsassistent

Crystal Rent ApS, Esbjerg

Er du en morgenfrisk og aktiv person? Er du god til at arbejde selvstændigt og indstillet på at samarbejde? Så har vi lige jobbet til dig!

Vi mangler en ny kollega til vores rengøringsteam, der kan møde kl. 08.00 hver dag. Der er tale om en deltidsstilling med en arbejdstid på 20 timer om ugen. Vi har foreløbig planer om at øge timetallet.

Arbejdsopgaver:

 • Rengøring af kontorlandskab
 • Rengøring af private huse
EUC Lillebælt Rengøringsassistent

EUC Lillebælt, Fredericia

Da en af vores rengøringsassistenter har valgt at videreuddanne sig, søger vi en engageret og serviceminded medarbejder til skolens rengøringsafdeling. Vi er i alt 13 medarbejdere, som sørger for rengøring af skolen, som omfatter undervisningslokaler, kontorer og fællesområder.

Undervisningslokaler og kontorer rengøres inden eleverne møder ind og fællesarealer i løbet af formiddagen. Derudover har vi et skolehjem, hvor om fredagen skal hjælpes til med rengøring af værelser.

Arbejdstiden er mandag til torsdag fra 5:00 til 10:30 og fredag fra 5 til 13:00.

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V. All-round rengøringsmedarbejder

Dansk Centralbibliotek for Sydslesvig e.V., Flensburg

Du har øje for rengøring ud i alle hjørner og for de små rengøringsmæssige detaljer, der er med til at give et positivt helhedsindtryk af biblioteket. Og ikke mindst lyst at være med til at holde biblioteket i Flensborg fint og rent for alle vore gæster og medarbejdere.

Dine opgaver:

 • Rengøring i Flensborg Bibliotek i Nørregade 59.
 • Evt. afløsning i vore filialer i Husum og Slesvig; tjenestebil til rådighed.
 • Ved arrangementer kan der være forskellige små opgaver efter nærmere aftale.

Vi tilbyder en midlertidig stilling på 25 timer/uge, og ledig til besættelse fra 1. november 2022 og 10 måneder frem, evt. mulighed for forlængelse.

Gem
JKS Rengøringsmedarbejdere søges til forskellige opgaver i Aalborg/omegn

JKS

Har du erfaring med erhvervsrengøring eller skolerengøring? Så har vi muligvis et spændende job til dig.

Der er tale om både korte og længerevarende vikariater. Har du erfaring med rengøring, og er du ansvarsbevidst og positiv? Trives du i et selvstændigt job, og arbejder du grundigt og effektivt?

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være inden for følgende områder:

 • Rengøring af kontorer og gangarealer
 • Rengøring af kantine og frokostrum
 • Rengøring af private hjem
Odense Kommune
Assisterende plejehjemsleder til fantastisk team på Plejehjemmet Havebæk

Odense Kommune

Er du lederen, der får følgeskab? Så har vi jobbet til dig som assisterende plejehjemsleder på Plejehjemmet Havebæk.

Du skal sammen med din leder og de assisterende ledere danne ledelsesteamet for medarbejderne, bestående af SSH/SSA/flex/pædagoger/sygeplejersker og samarbejde med vores plejehjemslæge.

Det fælles mål er løbende at trimme, tilpasse og udvikle organisationen, så der skabes mest mulig livsglæde og sammenhæng for beboerne på Plejehjemmet Havebæk og deres pårørende langt ud i fremtiden. Du er garant for, at beboerens behov og drømme er omdrejningspunktet i det daglige arbejde.

Du sikrer, at der kommunikeres både relevant og rettidigt med både borgere og deres pårørende, som er en stor ressource, der understøtter borgerens hverdag. Du kan både tage og delegere ansvar samt involvere medarbejdergruppen i relevante spørgsmål.

Odense Kommune
THISTED KOMMUNE
Rengøringstekniker

THISTED KOMMUNE, Hurup

Med din grundighed og fleksibilitet indgår du i tæt dialog med brugerne og med til at sikre en høj rengøringsstandard. Tror du også på, at den bedste rengøring opnås i tæt dialog med brugeren? Så er det netop dig vi søger hurtigst muligt til vores fælles arbejdsplads i Thisted Kommunes administrationsbygning i Hurup.

Vi tror på, at dialog, åbenhed og tillid er afgørende for, at vi sammen kan skabe gode vilkår og høj service for rengøringen, på vores fælles arbejdsplads. Det kræver, at du har lyst til at lytte til brugernes behov og ud fra disse behov og ønsker kan komme med dine faglige og professionelle inputs til løsningen af rengøringsopgaven.

Dit daglige arbejdssted vil primært være på Kirkevej 9, 7760 Hurup, hvor vi sidder 90 administrative medarbejder, som varetager opgaver inden for det tekniske område. På aftalte tidspunkter vil dine opgave også kunne omfatte kommunens øvrige administrative bygninger.

Region Sjælland Erhvervsuddannet eller ufaglært serviceassistent

Region Sjælland, Ringsted

Teknik og Service afsnittet på Ringsted Sygehus søger 1 deltids erhvervsuddannet eller ufaglært serviceassistent til at varetage serviceopgaver i nyt område.

Se video om Region Sjælland som arbejdsplads

Afsnittet består af 35 medarbejdere på henholdsvis Næstved og Ringsted sygehus. Du bliver en del af en gruppe på 14 personer, som har fast arbejdssted i Ringsted, hvor teknik og service er samlet i en FM-enhed, og sammen løfter I opgaven med drift og vedligeholdelse af huset.

Til stillingen er der blandt andet tilknyttet følgende arbejdsopgaver/funktioner:

 • Ansvar for eget område.
 • Afløsning af andre områder ved ferie og sygdom.
 • Rengøringsopgaver efter INSTA 800 og NIR rengøring.
 • Deltage i ad hoc-funktioner i huset, f.eks. postomdeling, mødeforplejning, opfyldning af diverse depoter og meget andet.
A-X-L Ejendomsservice ApS Leder du efter et stabilt og fleksibelt job?

A-X-L Ejendomsservice ApS, København

A-X-L Ejendomsservice søger nye dygtige kollegaer til vores fantastiske team af professionelle rengøringsassistenter til vores ejendomme i København.

Vi tilbyder

 • Et stabilt job på 10/15 timer om ugen, eller mere efter ønske, mandag-fredag (fri i weekenden)
 • Fleksible timer mellem 7:00-19:00
 • Startlønnen er min. 140 kr. i timen (eller løn efter kvalifikationer) + feriepenge

Dine opgaver inkluderer:

 • Trappevask
 • Hovedrengøring af trappeopgange
 • Rengøring af vaskerum og tørrerum

Click here to read the English version

#jobsforukraine

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV