209 job matcher din søgning 209 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Lufthavnsvikar & Rekrutteringsservice ApS Portører (deltid & fuldtid) til Airside Operations i SAS

Lufthavnsvikar & Rekrutteringsservice ApS, Kastrup

Kan du se dig selv arbejde med lastning og losning af fly hos SAS Ground Handling Denmark A/S i Københavns Lufthavn?

Det daglige arbejde på Airside Operations består af lastning og losning af fly, arbejde i bagagesorteringsanlægget, transport af bagage til og fra flyene samt øvrige support opgaver og naturligvis sikre, at sikkerheden for mennesker, fly og materiel altid er første prioritet. Derudover skal du løbende sikre, at du holder dig opdateret på gældende procedurer og SOP’er, samt at du løbende vedligeholder dine kvalifikationer.

Frederikshavn Kommune Fysioterapeuter til SenhjerneskadeCenter Nord, med en spændende delt funktion som udekørende Fysioterapeut i Frederikshavn Kommunes Handicap afdeling

Frederikshavn Kommune

SCN er et hjem for voksne med en moderat til meget svær erhvervet hjerneskade, hvor vi også har eget aktivitetstilbud, i meget smukke rammer.

Som fysioterapeut på SCN:
Har man til opgave at indgå i den daglige morgenpleje på lige fod med øvrige kollegaer, hvor det forventes, at man tænker fysioterapi ind i ADL-træningen, herefter går man fra til fysioterapi med borger enten i borgers lejlighed eller i stedets specifikke træningsrum.

Som udekørende fysioterapeut:
Har man til opgave, at servicere udvalgte borgere for hvem der måtte have behov for fysioterapeutisk behandling. Der kan være tale om langsigtede og vedvarende behov eller kortvarige/ rehabiliterende behov.

DUOS A/S Smilende servicemedarbejder med flair for HR-administration

DUOS A/S, København

Brænder du for at levere den bedste service i byen? Har du et skarpt øje for detaljen og ikke ro før omgivelserne omkring dig er pæne og indbydende? Og synes du, HR-relaterede administrative opgaver er en sjov udfordring? Så har vi jobbet til dig.

I jobbet får du ansvaret for DUOS’ interne servicefunktion med reference til vores HR- og rekrutteringschef. Du får en bred kontaktflade i organisationen, og du bliver den første, de fleste gæster og samarbejdspartnere møder, når de kommer i huset. Dine arbejdsopgaver falder i to kategorier: praktiske interne serviceopgaver og HR-relaterede administrative opgaver.

Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer og pensionsordning. Derudover tilbyder vi sundhedsforsikring, god frokostordning, frugt, kaffe, te osv.

Frederikshavn Forsyning A/S Er du klar til at tage skraldet?

Frederikshavn Forsyning A/S

Frederikshavn Forsyning A/S søger 8 renovationsmedarbejdere m/k til Frederikshavn og Skagen med tiltrædelse 1. december 2022.

Taler du flydende ”skrald” og kan tale med borgerne om alt fra affald, sortering og tømning, så er det netop dig, vi søger! Vi sørger for grundig oplæring, bare du kommer med motivation, nysgerrighed og et smil på læben – også selvom det er en kold og mørk december-morgen eller midt i sommerens hedebølge. Du er ude i alt slags vejr og går hver dag mellem 20.000-30.000 skridt, så din fysik er helt i top.

Du skal have kørekort C og et gyldigt chaufføruddannelsesbevis – måske har du endda det sorte bælte i parallelparkering. Vi er både glade for og stolte af vores skraldebiler – og skraldebilen bliver dit andet hjem, så den holder du selvfølgelig lige så ren og ryddelig som dit eget.

Rudersdal Kommune Fysioterapeut, der er vild med geriatri og tværfagligt samarbejde, søges til Rehabiliteringscenter Hegnsgården (barselsvikariat)

Rudersdal Kommune, Nærum

Som fysioterapeut på Rehabiliteringscenter Hegnsgården varetager du genoptræning og rehabilitering af primært geriatriske borgere med døgnophold efter Sundhedsloven § 140 og Serviceloven § 86.1. Enkelte fysioterapeuter varetager desuden ambulante vurderinger og træning af borgere, der dels har været i forløb på døgnrehabilitering, dels træner efter § 86.1.

  • Du bliver en del af et team med fem ergoterapeuter og syv fysioterapeuter.
  • Du vil få et alsidigt job med mange bolde i luften med stor indflydelse på struktur og planlægning.
  • Du står for vurdering, træning af borgere individuelt og på hold samt hjemmebesøg.

Du er med til at arrangere og koordinere indsatser og møder omkring din borgers forløb samt den gode overgang til eget hjem.

Københavns Kommune Visitatorer til Visitation NORD

Københavns Kommune

Visitatorer, uddannet sygeplejerske, fysioterapeut eller ergoterapeut, søges til Visitation NORD i Københavns Kommune.

Ønsker du at bruge din uddannelse til at gøre en forskel for den enkelte borger i samarbejde med kompetente kollegaer? Og vil du være med til at videreudvikle myndighedsområdet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune? Så har vi jobbet til dig. Vi søger to visitatorer til Visitation Nord i afdelingen Støtte og Koordinering.

Københavnerne lever længere, og der bliver flere ældre med kroniske sygdomme og nedsat funktionsevne. Kortere indlæggelser og flere ambulante behandlinger betyder flere kommunale sundhedsopgaver, mere kompliceret pleje og flere borgerforløb på tværs af sektorer og på tværs af kommunens egne indsatser.

Gem
Falck Danmark A/S
Fysioterapeut til Falck - Quick Cares afdelinger i Randers

Falck Danmark A/S

Vil du være en del af et stærkt team der i fællesskab hjælper folk videre på arbejdsmarkedet?

Vi søger en relationsskabende og beskæftigelsesorienteret fysioterapeut til et barselsvikariat på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. december 2022. Barselsvikariatet forventes at vare til ultimo september 2023.

Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere bestående af fysioterapeuter og en psykolog. Dine opgaver bliver at agere projektkonsulent i spændingsfeltet mellem borger og jobcenter. Derudover omfatter stillingen udarbejdelse af træningsprogrammer for borgere henvist til Falck - Quick Care fra Jobcentret med henblik på fysisk opkvalificering i forhold til arbejdsmarkedet. Falck - Quick Care har et træningsorienteret beskæftigelsesrettet fokus, og vi behandler derfor ikke vores borgere manuelt.

Falck Danmark A/S
Leos Legeland
Assisterende Legelandschef

Leos Legeland, Ishøj

Drømmer du om at drive og lede en stor virksomhed efter Leos succeskoncept? Er du målrettet, initiativtagende og brænder for at levere god service med et smil? Så er det måske dig, vi søger. Grib chancen, og søg allerede i dag!

Arbejdsopgaver

  • Drift af legelandet iht. virksomhedens koncept og grundlag
  • Drift af den daglige virksomhed efter Leos nøgleprincipper: sikkerhed, service, rengøring og salg
  • Arbejde mod fastlagte mål og nøgletal samt ansvar for virksomhedens resultat
  • Drift og udvikling af service og mersalg

Du vil regelmæssigt få opfølgning på dit arbejde, og hvordan du når dine mål. Arbejdet er primært operativt, hvor du er en del af dit team.

Leos Legeland
De Forenede Dampvaskerier A/S
Initiativrig og relationsskabende servicekonsulent søges til hotelmarkedet på Sjælland med base i St. Heddinge

De Forenede Dampvaskerier A/S

Har du et stort servicegen og brænder for at gøre en forskel i hotelmarkedet på Sjælland, har du nu muligheden for at blive en del af vores fantastiske team i en spændende og innovativ virksomhed, hvor du kan være med til at præge fremtiden.

Vi søger en passioneret person som, med fokus på god service, elsker at skabe gode kundeoplevelser helt ud til vores kunders gæster.

Du får selvstændigt ansvaret for proaktivt at servicere og udbygge relationer til vores eksisterende kunder på Sjælland. Du arbejder målrettet og struktureret på at øge vores kunders tilfredshed og forstår, at tage dem til det højeste niveau.

De Forenede Dampvaskerier A/S
Kejserindens Gryder A/S
Medarbejder

Kejserindens Gryder A/S, Albertslund

To read this job ad in English please click the title!

Hos Kejserindens Gryder har vi travlt, og derfor søger vi en motiveret medarbejder til et fuldtidsjob i vores convinience team. Her skal du kunne bistå med ordremodtagelse, opbakning og pakning af produkter.

Dine kvalifikationer:

  • Du kan indgå i et dynamisk team med fart over feltet
  • Du er engageret, motiveret og passioneret
  • Du har overblik

Vagterne vil variere og der vil også være weekendarbejde.

Den Selvejende Institution HovedHuset Ergoterapeut/aktivitetsmedarbejder til rehabiliterende dagtilbud for voksne med senhjerneskade

Den Selvejende Institution HovedHuset, København

Brænder du for et arbejde, hvor du er i helt tæt samspil med målgruppen? Har du gode kompetencer inden for relationsarbejde, og får du energi af at bidrage til menneskers udvikling? Så er du måske vores nye kollega.

Som medarbejder i HovedHuset deltager du i en afvekslende hverdag sammen med engagerede kolleger og medlemmer. Sammen med husets tværfaglige team af medarbejdere er du med til at skabe rammerne for en meningsfuld og arbejdsorienteret hverdag for husets medlemmer med fokus på det daglige relationsarbejde og medlemmernes udviklingspotentiale. Medlemmerne visiteres fra kommunerne i hovedstadsområdet efter Servicelovens § 104.

Gem
ISS Facility Services A/S
Tilsynsførende til togrengøring i dagtimerne

ISS Facility Services A/S

Som tilsynsførende deltager du i selve udførelsen af rengøring af tog og indgår i ledelsesteamet, der sammen varetager den daglige ledelse af 10 medarbejdere. Dine arbejdsopgaver er ligeligt fordelt mellem udførende rengøring- og ledelsesopgaver.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Din vigtigste ledelsesopgave er at lede og motivere medarbejderne, så de varetager opgaverne og kundens interesse effektivt og professionelt. Du planlægger og koordinerer den daglige rengøring, står for introduktion og instruktion af nye medarbejdere i anvendelse af rengøringsmidler, arbejdsmetoder, ergonomi samt kvalitet.

Det er dit ansvar at sikre høj kvalitet og god service overfor kunden, som du dagligt er i kontakt med. Vejen til succes i jobbet er evnen til at være en ægte teamplayer og samtidig have lysten til at udvikle dig i takt med opgaverne.

ISS Facility Services A/S
Mercedes-Benz CPH
Værtinder/Værter (Star Assistants) til Mercedes-Benz CPH

Mercedes-Benz CPH, København eller Søborg

Har du erfaring med kundebetjening og måske endda fra bilbranchen? Og vil du være med til at sikre den gode kundeoplevelse og være Mercedes-Benz ansigt udadtil? – Så er det dig, vi er på udkig efter!

En fuldtidsstilling på vores lokation i København og en deltidsstilling (30 timer) i Søborg.

Hos os får du en mulighed for at sætte dit præg på kundeservice i et af branchens stærkeste brands.

Dine kolleger er engagerede og dygtige, og du vil få en hverdag, som i høj grad er præget af frihed under ansvar. Selvom arbejdet er til tider tempofyldt, så er her altid plads til smil og humor, og vi lægger vægt på, at vi hjælper hinanden i hverdagen. Som en attraktiv arbejdsplads udvikler vi løbende vores medarbejdere fagligt og personligt, så vi sammen skaber resultater i et arbejdsklima, hvor medarbejdertilfredsheden er høj.

Falck Danmark A/S
Ergoterapeut til Falck - Quick Care Aabenraa

Falck Danmark A/S

Vil du være en del af et stærkt team der i fællesskab hjælper folk videre på arbejdsmarkedet? Vi søger en ergoterapeut til vores afdeling i Aabenraa til at varetage arbejdsmarkedsrettede forløb for ledige borgere med henblik på at føre dem til hel- eller delvis selvforsørgelse.

Du vil komme til at indgå i et tæt tværfagligt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere bestående af fysioterapeuter, virksomhedskonsulenter, udplaceringskonsulenter, psykologer og mentorer. Vi har herudover allerede én ergoterapeut ansat. Dine opgaver bliver at agere bindeled mellem borger, kolleger og jobcenter. Derudover omfatter stillingen udarbejdelse af plan/skema for borgere henvist til Quick Care fra Jobcentret med henblik på kognitiv træning, kognitiv opkvalificering og afklaring. Træningen kan være samtale, spil, mental fitness, VR-briller etc.

Falck Danmark A/S
Gem
ISS Facility Services A/S
ISS søger medarbejder til mødeservice i personalekantine i Esbjerg

ISS Facility Services A/S

Brænder du for at yde service på højt niveau? Har du erfaring med mødeservice og bliver motiveret af at skabe gode kundeoplevelser? Så har vi måske jobbet til dig.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Pr. 1. september 2022 har ISS overtaget kantineleverancen på en kundelokation i Esbjerg. I den forbindelse er personalet overgået til ISS, hvor de fremadrettet skal levere ISS’ helt nye foodkoncept, hvor kvalitet og bæredygtighed står øverst på agendaen.

Køkkenet består dels af erfarne – og dels – nye kolleger, som tilsammen skal sikre implementeringen af vores nye foodkoncept, som den første ISS kantine i Danmark. I personalekantinen søger ISS nu en medarbejder til mødeservice. Du vil indgå i et team bestående af 5 kolleger, der hver for sig har en rolle i at levere den daglige cateringleverance til husets brugere.

ISS Facility Services A/S
Tagrendetrolden ApS Vi søger 4 servicemedarbejdere

Tagrendetrolden ApS, Glostrup

Tagrendetrolden søger 4 selvstændige personer med et højt drive, der kan lide at tage ansvar for sit arbejde.

Som servicemedarbejder kører du sammen med en fast makker i egen vogn, og I skal sammen køre rundt til Tagrendetroldens kunder og rense deres tagrender, nedløbsrør m.v.

Du modtager grundig oplæring i de første måneder af din ansættelse, så du opnår det fornødne faglige niveau, der forventes af en servicemedarbejder i Tagrendetrolden. Det forventes ikke, at du har renset tagrender i en anden stilling førhen, men at du er klar på at tage fat, og på at dygtiggøre dig inden for et nyt fag.

Gem
Plantas A/S
Blomsterkonsulent

Plantas A/S

Flora Service Danmark A/S er et firma, der servicerer servicestationer i hele Danmark med færdige buketter, sammenplantninger, brugskunst og terrassevarer.

Da vores fantastiske blomsterkonsulent Per har raslet med pensionsbøssen efter mange gode og dygtige år i branchen, søger vi nu en ny fantastisk blomsterkonsulent til servicering af servicestationer på Sjælland, primært i København med udkørsel fra Greve.

Erfaring inden for blomsterbranchen foretrækkes, men hvor der er vilje… Der vil være oplæring.

Vi kan tilbyde dig en spændende, frit, selvstændig og udfordrende stilling, hvor der er plads til udvikling og stor indflydelse i jobbet i en uformel tone.

Plantas A/S
Gem
Brehms Spilerdug ApS Underviser og produktspecialist

Brehms Spilerdug ApS

– Formidling og salg af Spilerdugs løsninger inden for ergonomi og forflytning

Du får det primære ansvar for vores brugere og kunder på Sjælland. Gennem synlighed og faglighed udvikler du relationen til eksisterende kunder og skaber kontakt til nye.

Du kommer til at instruere og uddanne i brugen af Spilerdug ved forflytningsopgaver, påklædning m.v. Derudover bliver du en del af udviklingen af metoder, instruktionsvideoer, vejledninger, E-learning og meget mere. Alt sammen med fokus på at forbedre vores mange brugeres dagligdag. Du vil desuden deltage aktivt i virksomhedens fortsatte udvikling.

Parasport Danmark Idrætskonsulent med særligt fokus på klassifikation og det sportsmedicinske

Parasport Danmark, Brøndby

Parasport Danmark ønsker at beskytte parasportsudøvere og understøtte, at alle kan dyrke og konkurrere nationalt og internationalt. De sportsmedicinske indsatser i forhold til antidopingområdet – og i øvrigt også indsatser på klassifikationsområdet - skal sikre at dette sker på en fair og sundhedsmæssigt forsvarlig måde.

Som idrætskonsulent i Parasport Danmark skal du tillige være indstillet på løbende at påtage dig opgaver af meget forskellig karakter herunder at være kontaktperson for nogle af vore idrætter, indgå i tværgående samarbejde som eksempelvis udvikling af sundhedsområdet for atleter med udviklingshandicap og assistance ved events indenfor områder som klassifikation, dopingkontrol og samaritfunktion.

Gem
ISS Facility Services A/S
ISS søger løsningsorienteret Servicemedarbejder til praktiske opgaver i en tidsbegrænset periode

ISS Facility Services A/S, Aarhus

Er du selvstændig og arbejdsom? Trives du med at løse en bred palette af arbejdsopgaver? Så er dette måske et job for dig

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

ISS søger en dygtig Servicemedarbejder til en af vores kunder i Aarhus. Du vil som Servicemedarbejder blive ansvarlig for at levere en serviceminded og stabil support omkring IT-værktøjer hos kunden.

Helt konkret skal du bidrage til, at kundens IT-værktøjer som PC, mobiltelefon, printere, kopimaskiner og AV-udstyr i mødelokaler og konferencerum fungerer i samarbejde med IT-afdelingen – altså være IT-afdelingens forlængede arm således, at der er fokus på at sikre den bedste workplace brugeroplevelse for vores kundes medarbejdere som derved kan fokusere på sine kernearbejdsopgaver.

ISS Facility Services A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV