206 job matcher din søgning 206 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Terapeuter til Hjælpemiddeldepotet

Esbjerg Kommune

Hjælpemiddeldepotet i Esbjerg Kommune søger to ergoterapeuter.

Der er tale om 2 faste stillinger på 32-37 timer gennemsnitlig pr. uge. Stillingerne har været projektstillinger siden 1. marts 2021.

Hjælpemiddeldepotet varetager al håndtering af Esbjerg Kommunes hjælpemidler. Vores opgaver er primært levering og afhentning samt reparation og service af hjælpemidler. Vi indkøber også hjælpemidler og rådgiver Fritid, Sundhed & Omsorgs øvrige personaler omkring hjælpemidler.

Vi er 25 glade og engagerede medarbejdere, som prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi har borgeren i centrum, og til løsning af kerneopgaven har vi brug for hinanden, hvorfor tæt tværfagligt samarbejde er et nøgleord. Vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og i udvikling.

Vores nye kolleger skal primært varetage sagsbehandling af ansøgninger om hjælpemidler efter Servicelovens § 112 og § 113b.

Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
Køge Øjenklinik ApS Klinikassistent

Køge Øjenklinik ApS

Køge Øjenklinik søger klinikassistent. Du er lægesekretær, social- og sundhedsassistent, måske optiker eller du har en anden sundhedsfaglig baggrund.

Som assistent i Køge Øjenklinik har du opgaver med undersøgelser og forberedelse af ambulante patienter til øjenlægerne, klargøring og assistance til operationer, selvstændige konsultationer som fx screeningsundersøgelser og suturfjernelser, modtagelse, visitation og booking af patienter i receptionen og telefonisk, sekretærarbejde og diverse andet forefaldende arbejde.

Vi arbejder i mindre teams med skiftende funktioner, og vi prioriterer, at du som klinikassistent efter oplæring kan varetage alle funktioner. Arbejdsdagen er tilrettelagt sådan, at vi udnytter vores ressourcer bedst, dvs. at udstyr, systemer og lokaler er af en kvalitet og indretning, der gør, at vi er i stand til at give patienterne og os selv en god oplevelse i en ofte travl hverdag.

Kildehaven A/S Kildehaven søger medarbejdere 30 – 37 timer

Kildehaven A/S, Svinninge

Kildehaven kan tilbyde alsidigt spændende arbejde med aktive unge voksne og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere. En arbejdsplads hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Kildehaven har fleksible faggrænser, så du kommer til at arbejde med omsorg, pædagogik og daglige opgaver med beboerne. Det er vigtigt, du har lyst til at arbejde med fysisk og mental handicappede unge voksne. At du vil deltage i deres aktive ungdomsliv, samt har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.

Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

Charlottenlund Privathospital & Øre-Næse-Halsklinik Lægesekretær/receptionist

Charlottenlund Privathospital & Øre-Næse-Halsklinik

Charlottenlund Privathospital og Øre-næse-halsklinik søger lægesekretær og/eller receptionist til 30 til 37 timer om ugen, gerne med erfaring inden for øre-næse-halssygdomme (privathospital/klinik eller offentligt sygehus). Arbejdstiden vil ligge mellem 8-17 med mulighed for individuelle hensyn.

Charlottenlund Privathospital er beliggende i nyindrettede, store lyse og indbydende lokaler sammen med den offentlige Øre-næse-halsklinik.

Dine opgaver vil være mangeartede og varierede.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Mandecentret Botilbud ApS Visiterende koordinator der evner at skabe systemer

Mandecentret Botilbud ApS, Aalborg

Brænder du for at blive omdrejningspunkt i en travl virksomhed, hvor empati og personlig service er i højsædet? Så kan vi tilbyde dig en unik mulighed for at blive visiterende koordinator på Mandecentret i Aalborg.

Du bliver et helt centralt bindeled i vores afdeling og ofte den første stemme og det første ansigt manden møder.

Dine primære opgaver ligger i vores modtagelse, hvor du er den første, vores brugere taler med. Det er derfor vigtigt, at du kan lytte, har menneskelig indlevelse og forstår at håndtere og hjælpe mennesker, der har akut behov for hjælp.

Skovshoved Lægeklinik Sygeplejerske, sosu-assistent, laborant eller lægesekretær med bred erfaring fra almen praksis søges til deltidsstilling

Skovshoved Lægeklinik

Jeg søger dig, som er en dygtig, omsorgsfuld og erfaren medarbejder fra almen praksis. Du er åben af sind, imødekommende, ressourcestærk, pligtopfyldende, stabil, har humor og er en god kollega.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være telefonvisitation, blodprøver, INR, CRP, urinundersøgelse, podning, EKG, LFU, øreskyl, sårpleje, vorter, vaccinationer, opfyldning og oprydning samt varebestilling. Desuden selvstændige konsultationer og sygebesøg efter erfaring.

Søernes Privathospital Lægesekretærer

Søernes Privathospital, Frederiksberg

Vil du være med til at skabe Danmarks bedste privathospital, og har du lyst til nye udfordringer i en virksomhed, hvor god service og høj kvalitet kendetegner alt, hvad vi gør? Så har vi brug for dig!

På Søernes Privathospital, bliver du en del af en dynamisk virksomhed, hvor vi beskæftiger os med flere forskellige specialer.

Vi tilbyder en omsorgsfuld, professionel og nytænkende kultur, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Du kan se frem til en hverdag, hvor et tæt samarbejde på tværs af faggrupper og et godt arbejdsmiljø er prioriteret højt.

Vi opnormerer og søger to lægesekretærer, den ene stilling er i vores operationsbooking og den anden er en almen lægesekretærstilling.

Odense Kommune
Assisterende plejehjemsleder til fantastisk team på Plejehjemmet Havebæk

Odense Kommune

Er du lederen, der får følgeskab? Så har vi jobbet til dig som assisterende plejehjemsleder på Plejehjemmet Havebæk.

Du skal sammen med din leder og de assisterende ledere danne ledelsesteamet for medarbejderne, bestående af SSH/SSA/flex/pædagoger/sygeplejersker og samarbejde med vores plejehjemslæge.

Det fælles mål er løbende at trimme, tilpasse og udvikle organisationen, så der skabes mest mulig livsglæde og sammenhæng for beboerne på Plejehjemmet Havebæk og deres pårørende langt ud i fremtiden. Du er garant for, at beboerens behov og drømme er omdrejningspunktet i det daglige arbejde.

Du sikrer, at der kommunikeres både relevant og rettidigt med både borgere og deres pårørende, som er en stor ressource, der understøtter borgerens hverdag. Du kan både tage og delegere ansvar samt involvere medarbejdergruppen i relevante spørgsmål.

Odense Kommune
Lægesekretær

Lægerne Kirketerp, Warrer & Isaksen, Egå

Vi søger lægesekretær pr 1.12.2022.

Vi er en lægeklinik med 3 læger, 1 sekretær, 2 sygeplejersker og 1 uddannelseslæge.

Vi arbejder sammen med anden lægeklinik i større moderne og velfungerende lægehus.

Vi har brug for en lægesekretær, der kan passe telefonen med at give tider, bestilling af medicin, passe skranken og lave let sekretærarbejde. Du skal også hjælpe med håndtering af urinprøver og tage ekg. Måske også blodprøver og andet forefaldende praktisk og administrativt arbejde.

Frederikshavn Kommune Fysioterapeuter til SenhjerneskadeCenter Nord, med en spændende delt funktion som udekørende Fysioterapeut i Frederikshavn Kommunes Handicap afdeling

Frederikshavn Kommune

SCN er et hjem for voksne med en moderat til meget svær erhvervet hjerneskade, hvor vi også har eget aktivitetstilbud, i meget smukke rammer.

Som fysioterapeut på SCN:
Har man til opgave at indgå i den daglige morgenpleje på lige fod med øvrige kollegaer, hvor det forventes, at man tænker fysioterapi ind i ADL-træningen, herefter går man fra til fysioterapi med borger enten i borgers lejlighed eller i stedets specifikke træningsrum.

Som udekørende fysioterapeut:
Har man til opgave, at servicere udvalgte borgere for hvem der måtte have behov for fysioterapeutisk behandling. Der kan være tale om langsigtede og vedvarende behov eller kortvarige/ rehabiliterende behov.

Rudersdal Kommune Fysioterapeut, der er vild med geriatri og tværfagligt samarbejde, søges til Rehabiliteringscenter Hegnsgården (barselsvikariat)

Rudersdal Kommune, Nærum

Som fysioterapeut på Rehabiliteringscenter Hegnsgården varetager du genoptræning og rehabilitering af primært geriatriske borgere med døgnophold efter Sundhedsloven § 140 og Serviceloven § 86.1. Enkelte fysioterapeuter varetager desuden ambulante vurderinger og træning af borgere, der dels har været i forløb på døgnrehabilitering, dels træner efter § 86.1.

  • Du bliver en del af et team med fem ergoterapeuter og syv fysioterapeuter.
  • Du vil få et alsidigt job med mange bolde i luften med stor indflydelse på struktur og planlægning.
  • Du står for vurdering, træning af borgere individuelt og på hold samt hjemmebesøg.

Du er med til at arrangere og koordinere indsatser og møder omkring din borgers forløb samt den gode overgang til eget hjem.

Københavns Kommune Visitatorer til Visitation NORD

Københavns Kommune

Visitatorer, uddannet sygeplejerske, fysioterapeut eller ergoterapeut, søges til Visitation NORD i Københavns Kommune.

Ønsker du at bruge din uddannelse til at gøre en forskel for den enkelte borger i samarbejde med kompetente kollegaer? Og vil du være med til at videreudvikle myndighedsområdet i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune? Så har vi jobbet til dig. Vi søger to visitatorer til Visitation Nord i afdelingen Støtte og Koordinering.

Københavnerne lever længere, og der bliver flere ældre med kroniske sygdomme og nedsat funktionsevne. Kortere indlæggelser og flere ambulante behandlinger betyder flere kommunale sundhedsopgaver, mere kompliceret pleje og flere borgerforløb på tværs af sektorer og på tværs af kommunens egne indsatser.

Gem
Falck Danmark A/S
Fysioterapeut til Falck - Quick Cares afdelinger i Randers

Falck Danmark A/S

Vil du være en del af et stærkt team der i fællesskab hjælper folk videre på arbejdsmarkedet?

Vi søger en relationsskabende og beskæftigelsesorienteret fysioterapeut til et barselsvikariat på 37 timer ugentligt med tiltrædelse 1. december 2022. Barselsvikariatet forventes at vare til ultimo september 2023.

Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere bestående af fysioterapeuter og en psykolog. Dine opgaver bliver at agere projektkonsulent i spændingsfeltet mellem borger og jobcenter. Derudover omfatter stillingen udarbejdelse af træningsprogrammer for borgere henvist til Falck - Quick Care fra Jobcentret med henblik på fysisk opkvalificering i forhold til arbejdsmarkedet. Falck - Quick Care har et træningsorienteret beskæftigelsesrettet fokus, og vi behandler derfor ikke vores borgere manuelt.

Falck Danmark A/S
Specialklinik for Tandregulering ApS
Sekretær til Specialtandlæge i ortodonti

Specialklinik for Tandregulering ApS, København

Sekretær, gerne med erfaring i ortodonti eller lægesekretær, søges til privat tandreguleringsklinik i indre København. Hos specialtandlæge Harry Fjellvang søges sekretær til ledig fuldtidsstilling til besættelse november 2022. Du forventes at være udadvendt, empatisk og have en positiv tilgang til både patienter og dine nye kolleger.

Arbejdsopgaver:

  • Kommunikation med hospitaler, kommuner, henvisende tandlæger, forsikringsselskaber, patienter m.m.
  • Håndtering af mails.
  • Udskrivning af behandlingsplaner, epikriser, henvisninger m.m. efter diktat.
  • Oprette betalingsaftaler, udskrive regninger og rykkere.
Specialklinik for Tandregulering ApS
Den Selvejende Institution HovedHuset Ergoterapeut/aktivitetsmedarbejder til rehabiliterende dagtilbud for voksne med senhjerneskade

Den Selvejende Institution HovedHuset, København

Brænder du for et arbejde, hvor du er i helt tæt samspil med målgruppen? Har du gode kompetencer inden for relationsarbejde, og får du energi af at bidrage til menneskers udvikling? Så er du måske vores nye kollega.

Som medarbejder i HovedHuset deltager du i en afvekslende hverdag sammen med engagerede kolleger og medlemmer. Sammen med husets tværfaglige team af medarbejdere er du med til at skabe rammerne for en meningsfuld og arbejdsorienteret hverdag for husets medlemmer med fokus på det daglige relationsarbejde og medlemmernes udviklingspotentiale. Medlemmerne visiteres fra kommunerne i hovedstadsområdet efter Servicelovens § 104.

Administrativ klinikassistent til ØNH-speciallægepraksis i Kbh. K

Øre-, næse- og halsklinikken, København

Vi søger en ny kollega på fuld tid, der kan varetage arbejdsopgaver der varierer mellem både administrative og kliniske opgaver.

Klinikken er beliggende i en ældre herskabslejlighed med store lyse lokaler og med udsigt til Kultorvet. Patientgruppen er meget varierende, der behandles patienter i alle aldre.

Månedligt afholdes operationsdag, hvor der foretages diverse operative indgreb, diverse biopsier, tubulationer og adenotomier. Operationsholdet består af speciallægen, anæstesilæger samt operationssygeplejerske.

Vi tilstræber høj faglighed med fokus på at skabe et professionelt og trygt forløb for den enkelte patient. Der lægges vægt på kommunikation og daglig sparring om opståede patientrelaterede og/eller driftsrelaterede problematikker.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV