332 job matcher din søgning 332 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Light-Point A/S
Digital manager

Light-Point A/S, København

Som Digital Manager i LIGHT-POINT kommer du til at stå i spidsen for vores kundevendte digitale kanaler. Vi har en ambitiøs og international vækststrategi, og du skal hjælpe os med at indfri den.

Din arbejdsdag vil derfor komme til at foregå både i webshoppen, ved at analysere og forbedre digitale nøgletal, holde møder med vores digitale marketingbureau samt hands-on produktion af indhold til produktdatabaser, nyhedsbreve og sociale medier.

Dine opgaver

 • Ansvar for daglig drift og udvikling af vores nyudviklede websites på Magento-platformen
 • Social media og e-mail markedsføring
 • Sparring med digitalt marketingbureau
Light-Point A/S
Tryg Forsikring A/S
Frontend Udvikler til Tryg Affinity - Aarhus

Tryg Forsikring A/S

Har du interesse for web udvikling og design? Har du lyst til at bidrage til driften og udviklingen af 12 forskellige websites på tværs af Norden?

Som Frontend udvikler i afdelingen Affinity Business Finance & IT bliver du en del af IT teamet, som arbejder med at udvikle, optimere og drifte Tryg Affinitys mange forskellige websites i Norden bl.a. https://affinity.tryg.dk/. Derudover udvikler og driver teamet også en performance og bonus platform til bl.a. Trygs sælgere samt eksterne partnere.

Dit nye job

 • Deltage i udviklingen af nye features på tværs af vores app og 12 sites i Norden
 • Vedligeholdelse og optimering af eksisterende features
Tryg Forsikring A/S
Nilfisk A/S
UI Product Designer

Nilfisk A/S, Brøndby

Are you passionate about User Interfaces and digital design? Do you want to join a truly global company? Then we have the right opportunity for you!

Se video om Nilfisk A/S som arbejdsplads

As our new UI Product Designer, you will join a global, digital marketing team powering up a traditional, industrial company and disrupting it from the inside. You will get the opportunity to build up user journeys and digital products from scratch and then see them launch globally, while influencing the company’s digital journey. Sounds exciting? Apply already today!

Nilfisk A/S
Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

Helios Auto ApS
Front-end developer

Helios Auto ApS, Brønshøj

We are looking for a web front-end developer with an in-depth knowledge of HTLM5 and JavaScript and knowledge of JQuery, Google Bootstrap and Google Closure. A proactive individual who is keen to take initiative and find solutions when presented with new challenges. You will collaborate closely with our product team to make high-performance and scalable solutions for the automotive industry.

Your Responsibilities:

 • To maintain and develop our existing web front-end applications, written in HTML5 and JavaScript, without the use of third-party tools or code generators.
 • Collaborate with product management and sales to implement new features to this web front-end.
 • Work closely with our CTO to ensure alignment with the existing Helios software and to discuss future development.
A. Winther A/S
IT-ansvarlig

A. Winther A/S, Them

Ønsker du en alsidig hverdag med stor fleksibilitet, hvor du vil være med til at videreudvikle og optimere de digitale arbejdsgange, så er stillingen som IT-ansvarlig hos Winther A/S det rette job for dig.

Vores nuværende IT-ansvarlige skal til at trappe ned i tid, og vi søger derfor en erfaren IT-ansvarlig, som kan være med til at drive og videreudvikle A. Winther A/S indenfor IT og det digitale område.

Stillingen som IT-ansvarlig er alsidig, og du tilrettelægger selv din dag. Du er en selvstarter og er løsningsorienteret af natur. Som IT-ansvarlig vil du have en bred kontaktflade i virksomheden og også udad til forskellige konsulenter og samarbejdspartnere.
A. Winther A/S
Wølund & Wraae ApS Passioneret frontend-udvikler

Wølund & Wraae ApS

Bliv en del af Danmarks førende Adobe Commerce bureau

Wølund & Wraae søger en erfaren frontend-udvikler, som kan hjælpe med at rådgive kunderne og udvikle Danmarks største Magento-løsninger. Alle vores kunder er udelukkende større B2B- og B2C-virksomheder med fokus på e-commerce. Vi søger en person, som kan sparre med kunder på et både teknisk og forretningsmæssigt niveau. Og som kan hjælpe dem med at finde de rigtige løsninger - i tæt samarbejde med resten af teamet.

Vi forventer, at du har flere års erfaring som frontend-udvikler, har styr på din Tech Stack og at du brænder for at lave de bedste og fedeste løsninger på markedet.

Allervigtigst er en brændende lyst og nysgerrighed til at lege med softwareudvikling, nye teknologier og komplekse løsninger. Du motiveres af fedt design, UI/UX og muligheden for altid at gøre tingene bedre.

Banner Batterier Danmark ApS Inhouse salgs- og marketingmedarbejder

Banner Batterier Danmark ApS, Karlslunde

Banner Batterier i Karlslunde søger en inhouse salgs- og marketing medarbejder til mange alsidige arbejdsopgaver. Banner Batterier er en af Europas største producenter af industri- og autobatterier og er repræsenteret i 13 lande. I Banner Skandinavien er vi 4 ansatte og har kontor og lager i Karlslunde, hvor vi dækker Norge, Sverige og Danmark. I Karlslunde skal vi bruge en ny medarbejder til inhouse sale og markedsføring m.m.

Arbejdsopgaver:

 • Screene markedet for potentielle kunder
 • Koordineret markedsbearbejdning samt opfølgning
 • Kundeoprettelser, ordreindlæggelse og fakturering
Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Børne- og Undervisningsministeriet
Digital projektleder med weberfaring

Børne- og Undervisningsministeriet, København

Vil du være med til at øge kvaliteten for vores seks millioner årligt besøgende på uvm.dk? Er du vant til at balancere leverandørsamarbejde med målgrupperne og organisationens behov på en hjemmeside? Så er du måske vores nye kollega i Center for Kommunikation og Presse i Børne- og Undervisningsministeriets departement.

Vi søger en ny kollega, som skal hjælpe os med at vedligeholde og udvikle Børne- og Undervisningsministeriets webkommunikation til gavn for brugere og medarbejdere.

Som vores nye kollega bliver du tilknyttet kommunikationsenheden, hvor dine opgaver blandt andet bliver at:

 • drive og projektlede strategi- og udviklingsprojekter fra start til slut af primært teknisk karakter – ofte i samarbejde med vores leverandør
 • stå for værktøjer til god webvedligehold, fx Siteimprove, Monsido, Cludo m.v.
 • afvikle og følge op på kvantitative og kvalitative brugerundersøgelser
Børne- og Undervisningsministeriet
Aarhus Motion Grafisk ansvarlig

Aarhus Motion, Højbjerg

Brænder du for koordinering og afvikling af events, og vil du indgå i et team af kollegaer, som alle brænder for deres arbejde og for at give vores deltagere oplevelser ud over det sædvanlige?

Som ansat i Aarhus Motion skal man være lidt af en blæksprutte og dække mange forskellige områder, men dine hovedområder bliver bl.a.:

 • Ansvar for Aarhus Motions visuelle identitet – Dertil visuelle ID på alle Aarhus Motions løb.
 • Udarbejdelse af grafisk materiale til web og SoMe (Facebook, Instagram og LinkedIn)
 • Udarbejdelse og bestilling af trykt grafik til Aarhus Motions løb (banner, beachflag, medaljer, t-shirts, m.m.)
European Energy A/S
Social Media Manager

European Energy A/S, Søborg

Are you excited for the green energy transition, and will you join in telling great stories about the green transition and European Energy on social media? Then you might be our new colleague!

Responsibilities:

 • You will seek out interesting stories with internal professionals and share our knowledge, competencies, and our journey in creative and valuable content on social media
 • You will create content and produce smaller videos with external experts and influencers of renewable energy related topics
 • You will bring European Energy on the relevant agendas of renewable energy
 • You will maintain a content calendar and be responsible for the operation and planning of it’s elements
European Energy A/S
Luxplus ApS CRM Coordinator – full time

Luxplus ApS, Copenhagen

Are you looking for a role in marketing working with CRM, e-mail automations and the digital customer journey? Then you could be the CRM Coordinator we are looking for in the further development of our digital marketing efforts.

This role is a great opportunity for someone who is organized and commercially minded joining an ever-evolving company with plenty opportunity to influence the ways of working.

You will be taking responsibility for delivering value-creating campaigns and inspiring personalized newsletters for our members based on customer insights. We will ensure a full and complete onboarding process and you will always feel fully supported by the existing Marketing team.

In this role your responsibilities will be

 • Plan, build and ensure strong execution of campaign-driven newsletters in multiple markets
 • Setup, maintenance, and optimization of automated and trigger-based flows in Klaviyo
 • Analyze and report on performance
Specsavers
Senior Employer Brand Manager

Specsavers, Hvidovre

The Specsavers brand is one of our greatest assets. Ensuring that our brand remains consistently communicated to our industry and future employees is key to our success as an organization.

As part of this ongoing journey, we are looking for a Senior Employer Brand Manager. If you have experience working with external communication or recruitment marketing, this opportunity could be for you.

Se video om Specsavers som arbejdsplads

In close collaboration with your team consisting of two professionals, you will be responsible for the daily activation of the employer brand in all five Northern European markets for both stores and offices. To succeed in this role you will build strong relationships with key stakeholders across the organization making sure our employer value proposition shines through in everything we do.

Specsavers
Specsavers
Campaign Planner, Employer Branding

Specsavers, Hvidovre

Se video om Specsavers som arbejdsplads

As our new Campaign Planner, you will get the chance to take your project management and coordination skills to the next level. You will be the backbone of driving our recruitment marketing and employer branding campaigns across our 5 markets in Northern Europe.

The objective is show who Specsavers is as a workplace to potential employees through relevant, on-brand, professional and consistent communication that is in line with the employer brand value proposition for the organisation. In this process you will become a vital part of making sure we reach our target groups, consisting of opticians, retailers, sales assistants, partners, students, clinical assistants, and audiologists, through the right channels.

Specsavers
Gem
StudentConsulting Danmark ApS Java udviklere søges til en af Danmarks største finansielle it-virksomheder

StudentConsulting Danmark ApS søger for ZENIT CONSULT i Fredericia, Silkeborg eller Aarhus

Er du typen der ikke kan lade være med at optimere en manuel arbejdsgang samt gerne vil bevise med kode, hvordan tingene skal løses? Så vil du passe perfekt ind i en stilling som Java udvikler, hvor der er fokus på agil softwareudvikling.

Du får med denne stilling mulighed for at kickstarte din karriere inden for finansiel IT i en innovativ virksomhed, som leverer samfundsmæssige løsninger til danske bankkunder. Der er dermed stort potentiale for at udvikle dine kompetencer – både menneskeligt og fagligt.

Du vil som Java udvikler komme til at arbejde med online mobile og web bank løsninger herunder med udvikling af både backend og frontend.Du vil komme til at indgå i et mindre specialiserede team, som arbejder efter agile principper.

Vipp
Do you speak IT?

Vipp, Copenhagen

Are CMS, RPA, ERP a natural part of your daily vocabulary and do you thrive in the execution of new corporate digital solutions? If yes, we have a vacant chair as IT & Digital Coordinator based at Vipp’s Copenhagen HQ.

Vipp is looking for a colleague to coordinate and support our IT infrastructure. One who quickly sees opportunities and finds the optimal solution when challenges arise. One who is good at multitasking and work in a structured and independent manner. One who has talent for execution and work broadly with digital tasks across the entire organization with touchpoints in finance, supply chain, customer service, sales, and marketing.

Most of our IT-infrastructure is outsourced and hosted at external partners. You will be the point of contact to our IT Partners and go-to-colleague for the entire Vipp team. Daily contact with external developers concerning ongoing projects, error handling and solving backend work is a key part of your job.

Vipp
Altox A/S SELVSTÆNDIG MARKETINGKOORDINATOR

Altox A/S, Skovlunde

Altox søger en selvkørende, idéskabende, resultat- og løsningsorienteret kollega med et brændende servicegen til at indgå i den daglige drift på kontoret.

Du kommer til at indgå i et team af regulatoriske specialister, hvor du som central kontaktperson til kunder skal binde det markedsføringsmæssige sammen.

Jobbet indebærer, at du:

 • Driver markedsføringsprojekter såsom kampagner og kundeudsendelser, herunder er frisk på at skaffe kundeemner via telefon og e-mail
 • Varetager vedligehold og udvikling af hjemmesiden i samarbejde med vores eksterne SEO-ekspert
 • Udarbejder og udsender kursuskatalog og nyhedsbreve (med input fra fagkonsulenterne)
Hidden Agency ApS Er du vores næste ”Pippi”...

Hidden Agency ApS, Kongens Lyngby

Du må også godt hedde Anders eller Stine. Det vigtige er, at du brænder for web-salg og har viljen til at vækste vores virksomheder.

Vi har et udfordrende job til dig, som går med en lille entrepreneur i maven og en rygsæk bestående af værktøjer indenfor forretningsudvikling og online markedsføring.

Vi tilbyder en selvstændig stilling med forretningsansvaret for vores webbureau, som i dag yder marketing-services til vores 7 egne webshops, og som på sigt skal være sit eget profit-centre og tilbyde sine services til eksterne kunder.

Opgaverne vil bestå i at yde den fornødne marketingsplanlægning og den delvise udførsel for vores egne shops i samarbejde med de enkelte shop-ansvarlige. Der vil være mulighed for, at du overtager ansvaret for egen shop.

Det Kgl. Bibliotek
Frontendudvikler

Det Kgl. Bibliotek, Aarhus eller København

Er du frontendudvikler, og har du lyst til at komme med på et hold, hvor vi hver dag har fokus på at give brugerne gode oplevelser og optimere Det Kgl. Biblioteks digitale tilstedeværelse? Vi leder efter en udvikler, der kan gøre en forskel og producere solid kode til et konsekvent og unikt servicedesign.

Vi er i gang med at opbygge en helt ny frontend til visning af digital kulturarv, og du vil bidrage aktivt til udvikling af denne løsning.

Du kommer med opdateret erfaring og viden inden for frontendarkitektur, som kan være med til at kvalificere bibliotekets digitale løsninger.

Du får mulighed for at løse forskellige frontendopgaver i flere tekniske domæner, da vi har legacy-kode, som vi løbende vedligeholder og fejlretter. Vi tilbyder frihed til at præge indholdet af dine arbejdsopgaver, og vi forventer, at du kan tage initiativ til at udvikle teamets og egne kompetencer.

Det Kgl. Bibliotek

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV