1.157 job matcher din søgning 1.157 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Frederikshavn KommuneFysioterapeut og ergoterapeut søges til hverdagsrehabilitering ved Center for Sundhed og Pleje

Frederikshavn Kommune

Brænder du for tværfaglighed og hverdagsrehabilitering inden for gerontologien, samt har lyst til at vejlede og undervise plejepersonalet i at rehabilitere, er du lige den vi mangler i Team hverdagsrehabilitering ved Center for Sundhed og Pleje.

Opgaven består i både at varetage GOP (Genoptræningsplaner) og hverdagsrehabilitering, og tænke det i en sammenhæng for borgerne.

I begge stillinger vil der være tæt samarbejde med visitatorer, den lokale gruppeleder, sygeplejergruppe, fysio- og ergoterapeuterne på Træningsområdet og de mange andre dygtige medarbejdere på social- og sundhedsområdet.

Vi forventer, at du ud over din sundhedsfaglige uddannelse som fysioterapeut eller ergoterapeut, kan byde ind med følgende kompetencer:

 • Interesse og gerne erfaring inden for gerontologien
 • Gode pædagogiske og kommunikative evner
Jobindex A/S
Key Account Manager

Jobindex A/S recruiting on behalf of Arcane Tinmen in Brabrand

Are you eager to develop your talent for building relationships in an international environment? Or do you already know that you are a strong farmer within sales – and would you like to breed dragons?

Then become 1 of our 2 new key account managers for our European distributors. Your main task is to build fruitful relationships with each of your 5-6 distributors and make sure to meet your different sets of KPIs.

Read more here and see if this could be your next big adventure!

Jobindex A/S
Copenhagen Bath ApS
Ambitiøs sælger til det nordeuropæiske marked

Copenhagen Bath ApS, Rødovre

Copenhagen Bath sælger fremtidens design badeværelsesmøbler. Vi designer møbler i eksklusiv kvalitet til det moderne baderum.

Vi er midt i en spændende tid, hvor vi udvider vores forretning og oplever stor succes med vore produkter. Vi søger derfor en ambitiøs og engageret kollega, der med gejst og kompetence vil være med til at udvikle vores position på markedet og udbygge vores forhandlernetværk.

I stillingen som Key Account hos Copenhagen Bath får du ansvaret for din egen kundeportefølje fra A-Z og hvor du har stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne opgaver og arbejdsdag. Med reference til virksomhedens ejer og direktør, bliver du en del af et mindre engageret team, som brænder for produkterne og kontinuerligt arbejder på udvikling af såvel salg som design.

Copenhagen Bath ApS
Roi RekryteringField Sales Effectiveness Coordinator

Roi Rekrytering recruiting on behalf of Mars Multisales North Europe in Copenhagen

As a Field Effectiveness Coordinator, you will be playing a key role in facilitating the day-to-day operation of our Swedish Field Sales team.

Through delivering insightful and timely reporting and information, you will support our large team of Field Sales representatives with the knowledge and tools they need to deliver to the highest possible standard, and ultimately help us to grow our categories with our customers. You will work closely with the Field Effectiveness Lead Sweden and the Swedish Field Sales manager and be a part of the Mars North Europe Field Effectiveness team covering Norway, Ireland, Denmark, Sweden and Finland.

Working life here is never just about a single person, a single project or a single brand. It’s about how you can grab everything that’s within your reach at Mars and use it to pursue mutual, long-term gain.

Clever A/S
Installation Partner Manager

Clever A/S, København

Hos Clever sætter vi brugeren i førersædet og former fremtidens e-mobilitetsløsninger, så det er nemt at vælge at køre elbil. Vi har behov for en kollega, der brænder for ladeløsninger og sammen med vores installationspartnere kan sikre højeste kvalitet og effektivitet.

Som Installation Partner Manager i Clever er du ansvarlig for at koordinere og drive samarbejdet med vores installationspartnere, som du opbygger en stærk relation til.

Din fornemmeste opgave vil være at sikre vores SLA-aftaler, koordinere og følge op på de drift- og udviklingsinitiativer, der drives sammen med leverandørerne på tværs af Clevers organisation. Du vil derfor få en bred berøringsflade i Clever fra IT til drift og økonomi.

Clever A/S
TEMP TEAM A/SSALGS- OG LOGISTIKASSISTENT I RESERVEDELSAFDELINGEN HOS EVOCA NORDIC

TEMP TEAM A/S søger for EVOCA Nordic i Odense

Med placering i Odense, hvor Wittenborgs blev grundlagt i 1924, får du en central rolle i Evoca Nordic. Du vil få et tæt samarbejde på tværs af afdelingerne og med husets B2B-kunder.

Som Salgs- og logistikassistent hos Evoca Nordic er du med til at sikre, god og kontinuerlig service til kunderne. Din fornemste opgave vil være at yde aftersales og håndtere reservedelsordrer til Evoca Groups verdenskendte maskiner. Du vil få en bred kontaktflade til både den danske organisation, de nordiske kunder, store key accounts samt italienske kolleger hos moderselskabet Evoca Group.

Du bliver en del af en spændende virksomhed med et stort og omfattende produktprogram. I en travl hverdag lægges der vægt på den gode service og det gode samarbejde.

CuriaCSO med ansvar for de kommercielle aktiviteter

Curia søger for meedio i Aarhus

Forstår du at skabe vækst gennem kommercialisering i en softwarevirksomhed, og er du klar til at trække i arbejdstøjet, når der skal skaleres og skabes resultater? Har du et stort netværk og erfaring med både partner- og b2b-salg?

Du bliver en del af en virksomhed, der har et lanceringsklart produkt, og du står i spidsen for kommercialiseringen. Du er (med)udvikler af strategiske salgsplaner og -indsatser, og du tager ledelsesansvar og arbejder selvstændigt, struktureret og resultatorienteret for at nå virksomhedens samlede mål.

Vi leder efter dig, der er villig til at trække i arbejdstøjet og få strategier gjort til virkelighed ved at:

 • definere produktpakker og prismodeller
 • udarbejde salgsmaterialer og -præsentationer
 • planlægge, deltage og følge op på salgsmøder.
Gem
Hilti Danmark A/S
STØB FUNDAMENTET FOR GODE KUNDERELATIONER SOM ACCOUNT MANAGER I JYLLAND

Hilti Danmark A/S

Hos Hilti bliver du i denne rolle en værdsat samarbejdspartner for vores Building Construction kunder i Midtjylland. Som Account Manager får du en fleksibel hverdag med udgangspunkt i dit hjemmekontor, hvorfra du opbygger din egen forretning og vurderer potentialet af kunderne.

Hilti Danmark A/S

Du får en rådgivende salgsrolle, der bygger på relationer med kunder og din opgave er at sætte dig indi deres behov og præsentere de mest rentable løsninger– fra helt konkrete maskiner og værktøj til softwareløsninger og ingeniørtimer, som for eksempel On!Track eller Fleet Management.

Würth Danmark A/S
Handelselev til salgssupporten

Würth Danmark A/S, Kolding

Vi søger en handelselev til vores hovedkontor i Kolding - Brænder du for kunder og salg, så tilbyder vi en super uddannelse med masser af oplevelser og læring

Vi søger én handelselev med speciale i salg til vores Salgssupport i Kolding. Du vil blive en del af en afdeling med ca. 17 medarbejdere, som alle arbejder med – og brænder for – at understøtte én af Danmarks største B2B-salgsorganisationer.

Vi sætter en ære i at hjælpe dig godt i gang. Derfor deltager du på et introduktionsforløb på vores hovedkontor i Kolding. Du er med på produkttræning og du vil også deltage på samrejser med vores kørende sælgere, hvor du besøger kunderne på deres arbejdspladser. Den teoretiske del af uddannelsen gennemføres på Business College Syd i Mommark på Als. I løbet af din elevtid gennemfører du skoleophold sammen med andre unge inden for branchen. Den afsluttende fagprøve gennemføres som et projekt i virksomheden.

Würth Danmark A/S
Bureau Veritas
CUSTOMER RELATION MANAGER

Bureau Veritas, Fredericia

Har du erfaring med B2B-salg af konsulentydelser inden for bæredygtighed, produktsikkerhed og CSR? Så har vi en unik mulighed for dig som vores nye Customer Relation Manager.

Bureau Veritas

Dine arbejdsopgaver

 • at udarbejde skarpe og professionelle tilbud, udbudssvar og kontrakter
 • at bruge relevante salgsværktøjer optimalt til at planlægge og dokumentere salg og vækst
 • at opbygge og fastholde relationer til kunder samt være bindeled mellem kunder og vores tekniske specialister
 • at være med til at udvikle serviceporteføljen baseret på kundefeedback og markedsefterspørgsel
 • at drive og facilitere flere af vores netværksgrupper samt holde workshops inden for compliance, produktsikkerhed og bæredygtighed.
Bureau Veritas
Danfoss A/S
Process Deployment Lead for Sales & Distribution (m/f/d) (ID: 20173)

Danfoss A/S, Nordborg or Flensburg

Danfoss is looking for a skilled SAP user to join the OneERP team, as the Process Deployment Lead (PDL) of the Sales & Distribution Team.

The Sales & Distribution team plays a cross-functional role in OneERP. Together with Procurement and Sales and distribution, the SD team ensures proper build and testing of Danfoss’ legal requirements and business flows in SAP S/4 Hana and provides the mapping for the migration data from Legacy systems.

As PDL of the SD team, you will engage regularly with the many OneERP Program and functional teams, each of the Danfoss segments, and essentially every entity across the globe. Join the SD team and make your mark with this exciting and rewarding role.

Danfoss A/S
RelatelCustomer Success Manager - Relatel

Relatel

Vil du være en del af vores helt nyoprettede team? Så kan du blive en del af vores nye Retention Team.

Vores kontor ligger på Østerbro, og er fyldt med kreativitet, høj arbejdsmoral og gode kollegaer, der alle kæmper for at skabe de gladeste kunder i Danmark.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Arbejde initiativtagende med vores kunder
 • Arbejde med mersalg til vores kunder
 • Uddanne kunder i vores løsninger
 • Genforhandling af aftaler
Falck Danmark A/S
Skarp sælger til erhvervsteam

Falck Danmark A/S, Aarhus

Vi søger en dygtig sælger, som ikke er bange for at gribe telefonen og tage kontakt til vores erhvervskunder.

Du bliver en del af vores Outbound team med 10 sælgere, som gennem tæt telefonisk dialog rådgiver vores erhvervskunder inden for Falcks mange produkter som f.eks. førstehjælpskurser, hjertestartere, vejhjælp og brandmateriel. Alt kontakt foregår over telefonen, og det vil altid være dig, der ringer ud til kunderne for at spørge ind til kundens behov, fortælle om vores produkter, sende tilbud og følge op.

Som vores nye sælger vil du gennemgå et introforløb, hvor vi klæder dig godt på til jobbet. Du får værdifuld indsigt i vores organisation, produktundervisning, træning i samtaleteknikker og personprofiler mm.

Falck Danmark A/S
Gem
DEDIKATION ApSSalgskonsulent

DEDIKATION ApS søger til Københavnsområdet for Ergopartner

DEDIKATION søger en resultatorienteret salgskonsulent til København, som formår at kombinere opsøgende salg med professionel rådgivning. Du ved, at det gode salg handler sig om at skabe tryghed og opbygge tillidsfulde relationer til kunderne, og samtidig sætter du pris på en fleksibel arbejdsdag, som du i høj grad selv styrer.

Som salgskonsulent hos Ergopartner bliver du udekørende, men med kolleager på kontoret i Køge. Du skal opbygge din egen kundeportefølje – dog kan du starte med at bearbejde nogle af de mange tilbagevendende kunder i databasen, så du kommer godt fra start. Fokus ligger på nysalg såvel som mersalg, og vi leder efter dig, der har et hunter-gen, og som elsker det opsøgende salg.

Fragus GroupSales and Support Coordinator

Fragus Group, Høje Taastrup

 • Motiveres du af at sætte kunden i centrum?
 • Kan du lide at have mange alsidige opgaver, og drives du af den tætte kontakt med kunder og den tværfaglige sparring med dine kolleger?
 • Motiveres du af en stilling, hvor du får mulighed for at bringe din gode energi og dit problemløser-gen i spil?

Så har vi jobbet til dig!

Fragus Group blev grundlagt i 1999 og har i dag aktiviteter i hele Skandinavien (hovedkontor i Göteborg), og vi søger en ny kollega til vores danske kontor i Høje Taastrup.

Vi leverer både bilgaranti-produkter og software til de danske bilforhandlere og er specialister indenfor serviceaftaler (abonnementer), som tilfører øget kundetilfredshed og kundeloyalitet ude i bilhusene.

Jobbet består i:

 • Kundesupport til forhandlere og slutkunder
 • Kundesupport til forhandlere og slutkunder
 • Supportering af vores sælgere, som er fordelt i hele Danmark
Solid SearchTraktorsælger til Karl Mertz A/S

Solid Search søger for Karl Mertz A/S i Sorø

For vores kunde, Karl Mertz A/S, søger vi en dygtig traktorsælger med placering i Massey Ferguson afdelingen i Sorø, hvor du bliver en del af et dynamisk og hjælpsomt team i rivende udvikling med fokus på godt arbejdsmiljø og god kundeservice.

Sammen med dine dedikerede salgskollegaer sikrer I sammen, at Karl Mertz leverer det forventede salg af både Fendt, Massey Ferguson og Valtra, samt af redskaber fra en lang række kendte kvalitetsmærker.

Målgruppen er primært de enkelte landmænd – store som små. Du skal for det meste arbejde med opsøgende salg og kundepleje.

Solid Search
EDC Poul Erik BechBanker dit hjerte for salg og ejendomme? Bliv Salgskonsulent i DKs største ejendomsmæglervirksomhed!

EDC Poul Erik Bech, København

Vil du være med til at sælge på nogle af Danmarks bedste leads? Så har du mulighed for at arbejde som salgskonsulent i DK’s største ejendomsmæglervirksomhed

EDC Poul Erik Bech er i rivende udvikling og har derfor brug for dig som har både modet og lysten til at komme med på en spændende rejse med vores kundecenter. Vi har en klar ambition om, at have det stærkeste team i vores kundecenter som vil være med til at give vores kunder helt ekstraordinære oplevelser.

Vi er afhængige af dine taleevner som kan skabe tillid gennem telefonen og samtidig give kunderne den bedste løsning på det rigtige tidspunkt.

ipvision A/S
Mødebooker

ipvision A/S, Aarhus

Er du vores nye Mødebooker Champion?

Til vores kontor i Århus, leder vi efter en energisk og positiv B2B mødebooker, der har erfaring med opsøgende opkald.

Kom med på rejsen, med branchens bredeste produktportefølje og Danmarks bedste mobildækning. Emnerne er klar og du skaber selv din hverdag med et brugervenligt CRM system uden autodialer.

Arbejdsopgaver

 • Du skal efter oplæring kunne afdække behov omkring telefoni og internetløsninger til både eksisterende og nye kunder
 • Sælge møder ind til KAM’erne over telefonen (og mail)
 • Opbygge en pipeline af virksomheder og relationer, som kaster møder af sig på kort og længere sigt
ipvision A/S
ipvision A/S
Junior Account Manager

ipvision A/S, Aarhus

Er du vores nye Junior Account Superhelt?

Drømmer du om en stilling hos telebranchens mest innovative virksomhed, med Danmarks bedste mobildækning og branchens bredeste produktportefølje? – så er her chancen!

ipvision a/s har vækstet voldsomt de sidste år og har derfor brug for en dygtig Junior Account Manager til salgsorganisationen. Er du ambitiøs, engageret og klar til at videreføre succesen sammen med ipvision, så er du måske den nye Junior Account Manager på kontoret i Århus, med ansvar for salg af telefoniløsninger i Soho markedet til danske virksomheder.

ipvision A/S
ipvision A/S
Key Account Manager

ipvision A/S, Aarhus

Er du vores nye Key Account Superhelt?

ipvision a/s har vækstet voldsomt de sidste år og har derfor brug for en dygtig Key Account Manager med kontor i Århus, til salgsorganisationen. Er du ambitiøs, engageret og klar til at videreføre succes’en sammen med ipvision, så er du måske den nye Key Account Manager i Jylland med ansvar for salg af telefoniløsninger til danske virksomheder.

Arbejdsopgaver

 • Du skal kunne rådgive danske erhvervsvirksomheder vedr. fremtidens telefoniløsninger.
 • Opbygning af personlig pipeline gennem dialog og møder, samt lead-opfølgning fra diverse samarbejdspartnere.
 • At indfri de af virksomheden opsatte budgetter.
 • Opfølgning på kampagner i samarbejde med Marketing/Salg
 • Fokus på kunder/emner i primært SME og LA segmentet
ipvision A/S