868 job matcher din søgning 868 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Dagrofa Foodservice
Handelsassistentelev til Dagrofa Foodservice Butik, Næstved

Dagrofa Foodservice

Vil du være med til at skabe resultater og samtidig tage en uddannelse med fokus på både personlig og faglig udvikling? - Så er Dagrofa Foodservice Butik stedet for dig.

Som elev hos os får du ansvar, du bliver en del af et engageret team, der sætter kunderne først - og så har vi den holdning, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

Den vigtigste del af din uddannelse foregår i butikken, hvor du lærer alle dele af det daglige arbejde i butik. Du får i din elevtid løbende mere og mere ansvar og vil opleve, at vi både stiller krav til dig - og samtidig støtter dig i din udvikling. Derfor vil din læring og udvikling være i centrum fra dag 1.

I løbet af dine 2 år som elev vil du være på skole i 9 uger sammen med de øvrige elever fra Dagrofa. Her får du faglig inspiration og et nyt blik på hverdagen.

Dagrofa Foodservice
3byggetilbud.dk A/S
Klar til et kæmpe plus på udviklings- og lønkontoen?

3byggetilbud.dk A/S, København

Se video om 3byggetilbud.dk A/S som arbejdsplads3byggetilbud.dk – Danmarks største formidler af byggeopgaver – søger kandidater til Københavns skarpeste salgsteam. Vi investerer i din udvikling og klæder dig godt på til rollen som salgskonsulent og rådgiver hos 3byggetilbud.dk.

Udover et tilrettelagt introforløb, sparring fra erfarne konsulenter og intern uddannelse ser dit udviklingsforløb ca. sådan ud:

 • Akademi/Salgskonsulent: Du får et intensivt kursus og assistance med intern salgstræning, opbygning af portefølje og træning i mersalg.
 • Account Manager: Du får en dybere forståelse for salgsprocesser og produkter og læring om bl.a. social selling og kundemøder.
 • Key Account Manager: Du får indgående forståelse for firmaets kultur, koncept og produkter og har dit eget ansvarsområde.
 • Senior Key Account Manager: Du bliver first mover og involveret i udviklingen af nye produkter med en portefølje af vigtige nøglekunder.
3byggetilbud.dk A/S
Esbjerg Kommune
Terapeuter til Hjælpemiddeldepotet

Esbjerg Kommune

Hjælpemiddeldepotet i Esbjerg Kommune søger to ergoterapeuter.

Der er tale om 2 faste stillinger på 32-37 timer gennemsnitlig pr. uge. Stillingerne har været projektstillinger siden 1. marts 2021.

Hjælpemiddeldepotet varetager al håndtering af Esbjerg Kommunes hjælpemidler. Vores opgaver er primært levering og afhentning samt reparation og service af hjælpemidler. Vi indkøber også hjælpemidler og rådgiver Fritid, Sundhed & Omsorgs øvrige personaler omkring hjælpemidler.

Vi er 25 glade og engagerede medarbejdere, som prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi har borgeren i centrum, og til løsning af kerneopgaven har vi brug for hinanden, hvorfor tæt tværfagligt samarbejde er et nøgleord. Vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og i udvikling.

Vores nye kolleger skal primært varetage sagsbehandling af ansøgninger om hjælpemidler efter Servicelovens § 112 og § 113b.

Gem
Würth Danmark A/S
Kørende sælger til Metal

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for personligt salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads Med et stærkt brand i ryggen, salgsbackup i verdensklasse, kvalitetsprodukter og en salgsuddannelse, der klæder dig på til salg i verdensklasse, mangler vi kun sælgeren, der med entusiasme, vilje og robusthed kan skabe langvarige relationer hos vores kunder. Er det dig?

Gennem sparring med regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen med nye, potentielle kunder. Du er kundernes samarbejdspartner, hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på at tilføre merværdi til kundens forretning.

Würth Danmark A/S
VKConsulting ApS Salgskonsulent

VKConsulting ApS, Roskilde

Har du motivationen og viljen til at udvikle relationen til eksisterende kunder og hjælpe nye kunder med at se fordelene i samarbejdet med et agilt og professionelt bureau?

Som salgskonsulent har du primært fokus på nysalg, mersalg, udvikling og vedligehold af eksisterende kunder, indenfor både industri og administration. Du opbygger og fastholder gode relationer, hvor du i samspil med dine kunder rådgiver om løsninger og muligheder indenfor vores forretningsområder. Jobbet indeholder alle elementer fra mødebooking, behovsafdækning og tilbudsgivning til salg og forhandling samt opfølgning.

Byic ApS Head of sales

Byic ApS, Aalborg

Vi er en tøjvirksomhed i rivende udvikling og med store ambitioner. Vi søger af den grund en ny kollega til vores salgsteam, som skal være med til at løfte vigtige opgaver for vores videre udvikling.

Vi søger en Head of sales, som skal være med til at udvikle vores B2B forretning i tæt samarbejde med vores produktansvarlig. Vi forventer, at du kan gå forrest, og du får ligeledes stor mulighed for at præge den fremtidige udvikling.

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

 • Ansvarlig for salg af 6 årlige kollektioner.
 • Identificere og udvikle nye udenlandske kunder.
 • Sikre et fortsat øget salg, samt opbygge langsigtede og tætte relationer med eksisterende kunder, så de kan optimere deres forretning.
Gem
Superdry Customer Service Advisor Nordics

Superdry, Copenhagen

We are now on an exciting journey to reset our brand and return to our design-led roots and we are looking for talented people to join us on our journey.

As a Customer Services Advisor you will be part of the Customer Service Team in Østerbro, Copenhagen. You will primarily be responsible for our Swedish, Norwegian and Finish wholesale accounts and managing the relationships with our customers to make sure that they receive the very best service from us.

You will

 • Deal with customers and resolve problems quickly and efficiently
 • Order handling, process returns, create and supply customer master data
 • Handle customer complaints as well as shortages

At Superdry, everyone has a voice, and we want to hear it. We create environments where individuality can flourish and is celebrated as part of who we are as a brand. We are incredibly proud that over 90% of our people feel strongly that they can be themselves when they are at work.

Svea Finans A/S
Salgskonsulent - Udfold dit spirende salgstalent hos en finansiel virksomhed med vækstambitioner

Svea Finans A/S, Allerød

Har du forretningsforståelse og et knivskarpt øje for, hvordan vi kan åbne endnu flere døre hos potentielle kunder? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som salgskonsulent møder du alle slags virksomheder og kunder – fra den mindre tømrervirksomhed til den større, børsnoterede virksomhed. Vi behandler altid vores kunder og deres kunder med respekt.

Du bliver en del af et eksisterende team på tre, hvor du tager ejerskab over dine egne resultater og salgsindsatser, da du selvstændigt planlægger og dyrker din egen pipeline, som understøtter Sveas vækststrategi. Du vil desuden blive kommercielt ansvarlig for en mindre portefølje af eksisterende kunder. Da stillingen er meget selvstændig, fordrer den, at du er i stand til at sætte egne mål og er proaktiv.

Svea Finans A/S
Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
Jobindex A/S
Hvorfor blive salgskonsulent i Jobindex?

Jobindex A/S, Valby

Vi har spurgt dine 29 nye kolleger i teamet, og der er 3 ting, der går igen:

 1. De faglige udviklingsmuligheder – din udvikling er i fokus, og du bliver en dygtigere rådgiver hver dag.
 2. Du sælger seriøse løsninger, der hjælper kunderne med at ansætte nye medarbejdere.
 3. Sammenholdet! Faktisk er det nummer 1 på listen, og du kan glæde dig til daglige grin, konkurrencer, fredagsbarer og vores store årlige firmafester.

Fik vi sagt, at du altid har fri i weekenden?

Klik ind på annoncen for at blive endnu klogere.

Jobindex A/S
PiiPL ApS Produktassistent

PiiPL ApS søger for ECOstyle A/S i Odense

Har du erfaring med produktudvikling, er du målrettet og kreativ, og har du lyst til at udvikle og skabe nyt indenfor området hus og have, så er du den, vi søger?

ECOstyle A/S søger en produktassistent, som kan udvikle og finde nye produkter til afdelingen for Hus og Have. Det vil være et plus, hvis du har interesse for have og planter, og fint, hvis du selv har hus og have.

ECOstyle A/S er Danmarks førende leverandør og udvikler af bekæmpelsesmidler baseret på naturligt forekommende aktivstoffer, hvor midlernes effektivitet og hensyn til miljøet er nøgleord. Hus og Have-afdelingen udvikler, markedsfører og sælger produkter til det private marked primært gennem DIY kæder og planteskoler.

Vigtige arbejdsopgaver vil være:

 • Finde nye produkter indenfor haveartikler etc.
 • Finde nye koncepter indenfor haveartikler etc.
 • Udvikle og lancere nye produkter
Dansk Video Center A/S
Konsulenter/Projektleder til AV-udlejning hos DVC i Søborg og DVC i Odense

Dansk Video Center A/S

Dansk Video Center A/S

Har du erfaring indenfor salg eller udlejning af AV-udstyr, er du muligvis vores nye kollega i enten Søborg- eller Odense-afdelingen.

Vi søger en kollega med relevant teknisk baggrund, der er god til kundekontakt, og som efter en god oplæring kan arbejde selvstændigt med at udforme tilbud og ordrer på salg og udlejning af AV-udstyr til vores erhvervskunder.

Dine arbejdsopgaver indeholder bl.a.:

 • Udformning og fremsendelse af tilbud og ordrer
 • Betjening af vores faste kunder pr. telefon og mail
 • Opgave- og projektstyring af salgsaktiviteter
 • Samarbejde med vores dygtige AV-teknikere
Dansk Video Center A/S
Aarhus Motion Sponsoransvarlig

Aarhus Motion, Højbjerg

Vil du være en del af et fantastisk team på en motiverende arbejdsplads? Brænder du for at indgå sponsorater, koordinere og afvikle events, og vil du indgå i et team af kollegaer, som alle brænder for deres arbejde og for at give vores deltagere oplevelser ud over det sædvanlige?

Som ansat i Aarhus Motion skal man være lidt af en blæksprutte og dække mange forskellige områder, men dine hovedområder bliver bl.a.:

 • Indgåelse af nye sponsorater.
 • Servicere nuværende sponsorer.
 • Koordinator på sponsornetværksmøder.
 • Medvirke til udvikling af Aarhus Motions eksisterende samt nye events.
SVANEHØJ Danmark A/S
Technically strong Sales Engineer

SVANEHØJ Danmark A/S, Svenstrup

We are looking for a high-performing Sales Engineer to help meet our customers' acquisitions and drive the sales process with qualified technical support. Do you have a background in the marine industry? Either as a marine engineer or a Technical Sales Engineer, you might be our new team member.

Se video om SVANEHØJ Danmark A/S som arbejdsplads

Demand for Gas Carriers transporting mission-critical cargo (LPG; Ethane, LNG, NH3, CO2 & Hydrogen) in the maritime sector drives Svanehøj to strengthen the Gas Sales team. We are looking for a technically strong Technical Sales Engineer for our sales department in Svenstrup.

You are in contact with customers supporting them in finding the optimal cargo gas pump solution for their Gas Carries. You will provide the technical clarifications in connection with the quotations of our Cargo Gas Pump portfolio and support our Sales Managers with the contract negotiations.

SVANEHØJ Danmark A/S
ABENA
Salgskonsulent med kendskab til HoReCa branchen til distrikt Sjælland

ABENA, Aabenraa

Brænder du for at finde de rigtige løsninger til kunderne og kan du lukke ordrer uden at gå på kompromis med professionel rådgivning? Så bliv en del af et dygtigt salgsteam, der servicerer vores HoReCa-kunder.

Produktområde
Hele Abenas produktprogram inden for borddækning, engangs- og cateringartikler samt rengøringsprodukter.

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job med mange udfordringer og med stor frihed til at præge og planlægge din egen hverdag. Du kan forvente en god introduktion til firmaet og til dit arbejdsområde, dedikerede kollegaer med stor faglig ekspertise, godt humør og holdånd.

ABENA
Compass Human Resources Group A/S Account Manager

Compass Human Resources Group A/S søger for LeadDesk i København

Kan du formidle digitale løsninger, brænder du for at skabe nye relationer, og vil du gerne udvikle dig?

Rollen er en unik mulighed for dig, der brænder for at sælge, og som gerne vil udvikle dine kompetencer inden for B2B salg. Det er desuden en enestående mulighed for at lære meget mere om SaaS-branchen og cloudbaserede softwareløsninger og herigennem skabe dig en attraktiv salgskarriere.

Du vil i rollen som Account Manager indgå i et samarbejdsvenligt mindre team i et uformelt arbejdsmiljø, og du vil referere til den danske Country Manager. Du opsøger selv potentielle kunder samt booker og afholder møder med dem – og får du et salg hos dem, er kunden din, og du driver den fremadrettet.

Compass Human Resources Group A/S
Academic Work Head of Growth søges til AW Academy Danmark

Academic Work, København

Som Head of Growth hos AW Academy Danmark vil du være en kernespiller i rejsen mod at styrke deres position på det danske marked samt udførelsen af drømmen om, at AW Academy skal være enhver kundes førsteprioritet, når det omhandler kvalitetsbevidste samt tidseffektive skræddersyede uddannelser.

I denne stilling vil du være ansvarlig for at udføre salg og eksekvere salgsstrategier. Hovedfokusset vil dog særligt ligge på at søge og finde business muligheder i forbindelse med re- og upskilling af virksomheders interne medarbejdere.

Så hvis du leder efter en spændende karrieremulighed, og kunne tænke dig at anvende dit business orienterede mindset, dine salgsevner og kreative tænkning i en virksomhed i vækst, så leder vi med stor sandsynlighed efter dig!

Avis Budget Group
Rental Sales Agent

Avis Budget Group, Hvidovre

Har du lyst til at arbejde med mennesker, biler og dagligdag med masser af spændende opgaver? Vil du være en del af et verdensomspændende brand? Og vil du stå i spidsen for at levere excellent kundeservice og sikre tilbagevendende kunder?

Så bliv Rental Sales Agent på vores station i Hvidovre hos Avis Budget Group.

”Du får stor indflydelse på, at vi når i mål som team og mulighed for at påvirke vores daglige arbejdsdag”, fortæller Nicklas Spånberg, Station Manager, hos Avis Budget.

Din fornemste opgave som Rental Sales Agent er at levere service i topklasse, at du når dine mål for service og mersalg, og at du deltager i at nå daglige administrative opgaver, så kontoret kører gnidningsfrit.

Avis Budget Group
Arla Foods Ingredients Group P/S
Sales Development Manager - Aarhus

Arla Foods Ingredients Group P/S

Would you like to challenge yourself to work in a dynamic environment, with a wide array of customer projects, to ensure that we constantly deliver the best Advanced Nutrition products to the world?

Common for all types of projects is that you will lead them from scoping to execution and commercial launch. You will be responsible for ensuring that objectives are met according to the agreed specifications, constraints, costs, timeframes and quality. To achieve this, you will:

 • Create and execute project implementation plans and processes, ensuring optimal cross-functional coordination and stakeholder management
 • Communicate with our customers to determine needs and scopes, keep them updated and ensure their satisfaction throughout
Arla Foods Ingredients Group P/S
TDC Erhverv Pricing Manager

TDC Erhverv, København

Vil du være med til at sætte den strategiske retning hos TDC Erhverv og arbejde med kundecases inden for kommunikationsløsninger til virksomheder? Vi søger en Pricing Manager der bliver en innovatør i realisering af vores prisstrategi, og som indgår i et tæt samarbejde med salgs området og supportfunktioner.

Du bliver en del af TDC Erhvervs Case Pricing Team, der er ansvarlig for den overordnede strategi for prissætning på non-standard salgs forløb til Danmarks absolut største private og offentlige virksomheder. Vi udarbejder prismandater, tilvejebringer værktøjer og bygger business cases på komplekse salgsmuligheder, typisk fra 5 millioner kr. til plus 250 millioner kr.

Som Pricing Manager har du følgende ansvar og opgaver:

 • Udvikling og vedligehold af beregningsmodeller
 • Udarbejde og realisere prisstrategi
 • Definere guidelines for prissætning og udvikle prismandater for salg

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV