460 job matcher din søgning 460 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Diakonissestiftelsen
Diakonissestiftelsens Hospice søger fysioterapeut

Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Måske har du gennem længere tid overvejet, om du skulle søge et job på hospice, og nu har du muligheden.

Diakonissestiftelsens Hospice søger en fysioterapeut 30-37 timer pr. uge med fremmøde på alle hverdage. Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2022.

Vores hospice har plads til 16 indlagte patienter. Derudover har vi et udgående hospiceteam for 20-30 hjemmeboende patienter med bopæl på Frederiksberg og i København. Langt de fleste patienter har cancer i et fremskredent stadie, men vi har også jævnligt patienter med bl.a. terminal ALS, KOL og hjertesvigt.

Du vil i samarbejde med din fysioterapeutkollega yde fysioterapi til patienterne på Hospice og i Det Udgående Hospiceteam. Dine kolleger vil ud over den anden fysioterapeut være vores sygeplejersker, læger, socialrådgiver, musikterapeut, hospicepræst og sekretærer.

Frederikshavn Kommune Socialpsykiatrien i Frederikshavn søger 2 SSA/Pædagog/Ergoterapeut til arbejde inden for servicelovens § 85

Frederikshavn Kommune

Bostøtte Team 85 i Frederikshavn Kommune søger to medarbejdere til arbejdet efter servicelovens § 85 omhandlende psykiatriske lidelser, senhjerneskade, misbrug og udsatte og borgere med varige funktionsnedsættelser, hovedsageligt i aldersgruppen 30+.

Stillingerne er til besættelse pr. 1. november eller hurtigst muligt herefter. Der er tale om to fastansættelser på 37 timer ugentligt. For begge stillinger indgår der weekendvagter ca. hver 4 uge, morgenvagter samt enkelte senvagter.

Vi arbejder Recovery-orienteret og med den anerkendende tilgang i mødet med borgerne, men arbejder også med den kompenserende indsats ift. borgere med varige funktionsnedsættelser.

Gem
Høje-Taastrup Kommune Sagsbehandlere til hjælpemiddelområdet

Høje-Taastrup Kommune

Du bliver en del af en alsidig arbejdsplads med et godt arbejdsklima, høj faglighed og plads til humor. I centeret er vi kendt for et godt tværgående samarbejde, der prioriteres højt og løbende udvikles.

Vi har fokus på at styrke den helhedsorienterede tilgang til borgeren med inddragelse af dennes perspektiver samt ønsker og mål for eget liv. Vi arbejder kontinuerligt med at finde løsninger for borgeren på tværs af vores fagligheder både internt i teamet og på tværs med kollegaer i hele kommunen.

Vi tilbyder

 • Et spændende, afvekslende og fagligt udfordrende job med stort ansvar.
 • Et job, hvor du selv tilrettelægger din arbejdsdag og dine mødetider (mandag til fredag).
 • 26 fagligt dygtige, hjælpsomme og omsorgsfulde kollegaer.

Du får en grundig introduktion med en mentor tilknyttet, så du hurtigt bliver en del af teamet både fagligt og socialt.

K.W. Bruun Automotive A/S Marketing Project Manager til K.W. Bruun – en af landets førende bilimportører

K.W. Bruun Automotive A/S, Hellerup

Som Marketing Project Manager bliver du tilknyttet flere af vores brands, hvor du får ansvaret for selvstændigt at planlægge, producere og drive alle kampagner og aktiviteter omkring mærkerne i tæt samarbejde med dine kolleger.

Vores marketingsafdeling består i dag af 14 dygtige medarbejdere og et inhouse bureau set-up, der er effektivt ud over det sædvanlige. Vi søger en Marketing Project Manager, der vil være med til at varetage marketing- og kampagneaktiviteterne på flere af vores brands. Du kommer til at arbejde fra vores moderne storrumskontor med havneudsigt i Tuborg Havn.

Der er tale om et af branchens mest spændende og udfordrende jobs med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi søger derfor en kollega med projektlederbaggrund og et positivt og proaktivt mind-set.

OK-Fonden
OK-Fonden Høng Erhvervsskole søger to miljøterapeutiske medarbejdere til projektstilling i 1-1-projekt

OK-Fonden

Du bliver en del af en organisation, hvor vi gør, hvad vi siger. Hos os er værdier ikke noget, vi blot taler om. Det er noget, vi lever. Vi møder mennesker med tillid, vi går sammen, men ikke i takt, og vi gør altid, hvad vi kan for at arbejde for den enkeltes selvbestemmelse og tryghed – og for at vores beboere kan forfølge deres individuelle drømme og leve livet – hele livet.

Din primære opgave som miljøterapeutisk medarbejder er, sammen med kollegaer i en tværfaglig sammensat gruppe, at støtte vores beboere med blandt andet daglig struktur og gøremål, så hverdagslivet og uddannelsesforløbet bliver meningsfuldt, sammenhængende og udviklende for beboerne. Du vil desuden fungere som kontaktperson og tovholder i forhold til den enkeltes forløb.

Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sissimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering med fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Vi tilbyder et spændende, afvekslende og fagligt udfordrende job med stort ansvar, hvor du har mulighed for at påvirke og løfte udviklingen på handicapområdet.

Grønlands Selvstyre
SOS International A/S
Learning & Development Specialist

SOS International A/S, Frederiksberg

Brænder du for at udvikle den lærende organisation? Og kan du se dig selv supportere alle dele af organisationen?

Vi søger en kollega, der skal fortsætte rejsen med at opbygge kompetencer og vejlede organisationen inden for digital læring. Du vil få en stor snitflade i organisationen og skal derfor motiveres af at indgå i relationer med mange forskellige stakeholders. Konkret bliver kerneopgaver:

 • Drift og support af læringsplatform med fokus på dokumentation af effekt
 • Supportere i udformning af e-learning-kurser og spørgeskemaer
 • Supportere i analyse og vedligeholdelse af dokumentation i henhold til forretningsbehov
SOS International A/S
L&R Uddannelse SoMe-konsulent til barselsvikariat hos forlagshus

L&R Uddannelse, København

Er du forelsket i Facebook, og nørder du gerne den perfekte story og dykker ned i målgrupper til annoncering?

Som SoMe-konsulent i L&R Uddannelse er du med fra konceptudvikling til eksekvering, monitorering og afrapportering af vores kampagner og kommunikationsindsatser. Du arbejder tæt sammen med kommunikationskonsulenter og projektledere og kan rådgive og vejlede undervejs.

Du arbejder holistisk og strategisk og stoler på din faglighed, både når du skal træffe beslutninger og prøve nye ting af. Med andre ord – du er ikke bange for at droppe et opslag på Facebook, hvis vi får mere værdi ud af et reel til Instagram eller en slide-karrusel til LinkedIn.

Gem
Better Health ApS Sundhedsfaglig visitator søges!

Better Health ApS, København

Vil du med på en vækstrejse inden for sundhedsområdet? Her er ikke en dag ens, og der er et højt tempo. Du skal hjælpe smerteramte borgere med din sundhedsfaglig og unikke egenskaber, ved at agere bindeled i deres behandlingsforløb. Lyder det som noget for dig? – Er det måske dig, der er vores nye kollega.

Du kommer til at arbejde med borgere med smerter i kroppen, hvorpå det forventes, at du som minimum har en relevant sundhedsfaglig professionsbacheloruddannelse. Du vil som udgangspunkt skulle arbejde udfra fra din computer og telefon, men det forventes, at du deltager i udvalgte møder med relevante kunder, samt på sigt kan varetage undervisningen af deres visitationsteam, rejsedage kan derfor forekomme.

Pilgrim A/S
Sales Coordinator til Travel Retail

Pilgrim A/S, Skanderborg

Vi vækster og søger endnu en Sales Coordinator til Travel Retail-afdeling.

Din primære opgave bliver at supportere internationale Travel Retail-kunder, hvor der forventes et højt og kompetent serviceniveau. Dette gælder både på den almindelig dag-til-dag-support, men i høj grad også når du besøger vores kunder, hvilket er en central del af jobbet, som betyder, at der i perioder kan være varierende arbejdstider. Konkret bliver dine opgaver bl.a.:

 • Daglig kommunikation med kunder
 • Support til Head of Travel Retail
 • Forsyne kunder med stamdata, marketingsmateriale m.m.
 • Håndtering af ordrer og supplereringer samt forespørgsler om leveringstider
Pilgrim A/S
AC Group A/S
Marketing Business Manager

AC Group A/S, Viborg

Kan du nikke genkendende til rollen som handlekraftig og engageret Marketing Business Manager, så er denne stilling interessant for dig.

Som vores nye Marketing Business Manager får du i tæt samarbejde med dine kolleger ansvaret for et af vores selskaber vedr. alt, hvad der har med marketing at gøre.

Hydraulic

Du får sammen med ledelsen og dine kolleger til opgave at medvirke til udvikling og at udleve selskabernes visioner og marketingstrategier. Dette gør du ved at varetage al koordinering og operationel udførsel af marketingsaktiviteter med et kontinuerligt fokus på indfrielse af de fastsatte mål inden for eks. leadgenerering, SEO-optimering, e-mail marketing osv.

AC Group A/S
Visma Enterprise A/S
Digital Marketing Specialist

Visma Enterprise A/S, København

Er din passion det digitale aspekt af marketing, og kan du koble web-redaktørrollen med Marketing Automation? Så er der en unik mulighed for at få dine kompetencer i spil og blive endnu dygtigere hos landets førende HRM-leverandør.

Som Visma Enterprises Digital Marketing Specialist får du ansvar for at vedligeholde og optimere en række digitale kunde- og markedsplatforme. Dit primære ansvar vil være at drive websitet vismaenterprise.dk og vores Marketing Automation. Omdrejningspunktet er at skabe leads og fastholde eksisterende kunder via omni-channel marketing. En af nøglerne til succes er et dedikeret arbejde med data - at samle, analysere og bruge kunde- og adfærdsdata til værdiskabende aktiviteter for både Visma Enterprise og vores kunder.

Visma Enterprise A/S
Vallensbæk Kommune Børnefysioterapeut i barselsvikariat

Vallensbæk Kommune

Vi søger en fysioterapeut til et barselsvikariat med start 1.12.22 eller hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer.

Kirkebækskolen er et skole- og fritidstilbud for 60 børn og unge med multiple funktionsnedsættelser, hvor der er samlet et Børnehus for børn fra 0 – 6 år, en grundskole med 0. – 10. klasse og en STU.

Skolen har fokus på elevernes kommunikationsmuligheder og arbejder derfor meget med alternativ kommunikation. Alle terapeuter indgår i et tæt og forpligtende samarbejde med forældre, pædagoger, lærere, pædagogmedhjælpere, talepædagog og psykolog omkring børnenes udvikling og aktiv deltagelse i eget liv. Derudover samarbejder terapeuterne med eksterne samarbejdspartnere som for eksempel læger, sagsbehandlere og hjælpemiddelkonsulenter.

Kirkebækskolen tilbyder løbende introkurser til nyansatte medarbejdere.

DR Byen Strategisk Medierådgiver til DR’s markedsføringsafdeling

DR Byen, København

Brænder du for medier, kunderejser og data, og er du klar at føre DR’s programmer endnu længere ud til eksisterende og nye brugere gennem relevante og engagerende kampagner? Kommer du med en solid medie- og kampagneerfaring, og har du lyst til at arbejde på tværs af et kreativt hus med nogle af de stærkeste mediebrands og digitale løsninger i Danmark, kunne du meget vel være den nye Strategiske Medierådgiver, vi er på udkig efter.

I DR er der højt til loftet og arbejdsglæden og ambitionerne er store. Vi er ”sammen om det vigtige”, og arbejder for kernen i DR’s public service-opgave, som er at understøtte demokratiet, bidrage til dansk kultur og styrke fællesskaber. Det er derfor også vigtigt for dig.

DR er midt i en markant digital omstilling, og for at lykkes med at nå vores ambitiøse mål, spiller markedsføring og positionering af vores programmer, digitale platforme og brands en afgørende rolle.

Prescriba A/S
Faglig visitator og rådgiver søges til Prescribas psykologiske rådgivningscenter

Prescriba A/S, København

Brænder du for den gode dialog med mange forskellige mennesker, - og sætter du en dyd i at hjælpe mennesker med deres mentale udfordringer og problemstillinger, så er stillingen, som faglig visitator og rådgiver hos Prescriba måske noget for dig?

I Prescribas telefoniske rådgivningscenter hjælper vi hver dag adskillige forsikringskunder og medarbejdere i små og store virksomheder i hele Danmark med at finde den rette hjælp i tilfælde af psykiske udfordringer og problemer – akutte såvel som ikke akutte.

Arbejdsdagene er delt op i forskellige 'arbejdspakker' og bidrager til en afvekslende hverdag, hvor du både er på telefonen og arbejder med andre opgaver relateret til sagsbehandlingen. Du vil indgå i et engageret kollegafællesskab i Prescriba.

Prescriba A/S
PRO&CO Marketing generalist – B2B branding

PRO&CO søger for Kyocera Unimerco i Sunds

Føler du dig begrænset af snævre specialist jobs, og er du på jagt efter et bredt marketingjob med stor variation på opgaverne i et miljø, hvor din indsats gør en forskel?

Virksomheden er en agil, succesfuld og ekspanderende handelsvirksomhed, som leverer befæstelsesværktøj hovedsageligt til byggebranchen via forhandlere.

Dine opgaver er blandt andet:

 • Bistå i udvikling, planlægning og eksekvering af digitale marketingkampagner på SoMe og andre relevante kanaler – herunder udarbejder du selv content til både paid ads, organic posts og offline brochurer og flyers
 • Indgå i arbejdet med at vedligeholde og udarbejde hjemmesiden – herunder SEO, landing pages og tracking
 • Bidrage med at skrive tekst, blogs, white papers, flyers, brochurer, nyhedsbreve og organisk content
PRO&CO
Momondo
Marketing Data Scientist

Momondo, Copenhagen

"Love numbers" is one of KAYAK's core cultural values, and being the leading travel search engine worldwide means that we have a lot of numbers and data.

Our Marketing Data Science team uses that data to better enable KAYAK to share our product with travellers around the globe – we want to enable everyone to be confident in travel planning.

We are looking for a “full-stack” data scientist with an emphasis on data analysis to join our team.

An ideal candidate will take full ownership of driving analysis driven projects to gain insights from data while bringing customers on board with evidence-based reasoning and compelling storytelling.

Momondo
HRpeople
Marketingkoordinator/deltid

HRpeople søger for GTS Nordic i København

Er du selvstændig med gode kommunikative evner, og ønsker du en arbejdsplads med dynamiske kolleger og godt humør?

GTS Nordic hjælper udenlandske specialister med at få et godt ophold i Danmark. Vi hjælper virksomheder med at sikre, at deres udenlandske medarbejdere, som midlertidigt arbejder i Danmark, har de rette ansættelseskontrakter, opholdstilladelser, bliver ordentligt indkvarteret og taget godt imod.

Du kommer bl.a. til at arbejde med:

 • Opdatering af indhold på vores digitale medier, hovedsageligt LinkedIn
 • SEO-optimering/websitevedligeholdelse i samarbejde med IT-medarbejder
 • Udarbejdelse, opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
HRpeople
JYSK Graduate, Purchasing

JYSK, Brabrand

Do you have a commercial mindset, and are you passionate about Category Management? Do you want to be part of a professional organisation with global success? Would you be interested in an international Graduate Programme at our Head Office? Then you may be the person we are looking for!

JYSK expands continuously into new countries, and we are now seeking Graduates for an internal development programme in our Purchasing department. A JYSK Purchasing Graduate must have the potential and the drive to become one of our future Category Buyers with responsibility for building and developing own product area according to assortment strategy across 28 countries.

The duration of the Graduate Programme is 2 years. You will be challenged – personally and professionally – and you will gain valuable insight into operation of purchasing processes in an international retail organisation.

CMO

Moment søger for GreenMobility A/S i København

Som CMO hos GreenMobility A/S bliver det din fornemmeste opgave at drive omsætningen på tværs af alle markeder og byer på europæisk plan. Du vil i jobbet få ansvaret for den samlede kommercielle udvikling, dette lige fra kunde-akkvisition, til loyalitetsopbygning og udvikling af GreenMobilitys brand.

Som CMO vil du skulle arbejde på et operationelt niveau sideløbende med, at du formår at fastlægge og eksekvere på go-to-market strategien.

Du vil i stillingen ydermere få ansvaret for følgende:

 • Arbejdet med kampagner, herunder idegenerering og eksekvering
 • Gennemgå og analysere aktuelle data
 • Arbejde med acquisition cost ift. lifetime value
 • Kunderejser

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV