447 job matcher din søgning 447 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

ROI Consulting A/S Lager- og logistikansvarlig

ROI Consulting A/S søger for Pumpegruppen A/S i Lyngby

PUMPEGRUPPEN A/S er i dag en velfungerende og veldrevet forretning med mere end 33 års erfaring i branchen. Med speciale inden for pumpeteknologi leveres løsninger til kemi-, fødevare- og den farmaceutiske industri samt til vandbehandling og generelle industriapplikationer.

Din primære opgave består i at sikre driften af lageret, herunder logistik, indkøb af varer og dermed sikre et optimalt flow af produkter fra vores leverandører ud til vores værdsatte kunder baseret på den løbende ordretilgang.

Vi tilbyder en stilling, der byder på mange spændende opgaver i en velfungerende virksomhed. Der vil afledt være stor frihedsgrad under ansvar.

Flexo Wash
Shipping Coordinator

Flexo Wash, Skødstrup

Har du lyst til at være en del af en dynamisk afdeling med en super team spirit? Kan du tage ansvar for selvstændige opgaver og nå i mål med dine ting? Så er det DIG, vi leder efter som vores nye kollega i Sales Support!

Se video om Flexo Wash som arbejdsplads

Flexo Wash er en international B2B-virksomhed, som udvikler, markedsfører og fremstiller rengøringsmaskiner til den grafiske industri.

Vores fokus ligger på at optimere kundernes trykkvalitet og arbejdsmiljø og samtidig være gode ved miljøet. Det er vigtigt for os at være en god samarbejdspartner for kunder, salgsagenter og leverandører samt at være et godt sted at arbejde. Som vores nye kollega vil du få glæde af en uformel omgangstone, søde kollegaer, frihed under ansvar og mulighed for stor indflydelse på egen hverdag. Du vil blive en del af sales support-teamet på syv personer, og du vil især indgå i et tæt samarbejde med de to personer, som i dag står for vores fragtopgaver.

Flexo Wash
PRO&CO Produktionsplanlægger til vækstvirksomhed

PRO&CO søger for Priess A/S i Vinderup

Det går stærkt hos Priess – der optimeres og gøres klar til kraftig vækst. Virksomheden leverer løsninger til den grønne omstilling, og ordrebogen er fyldt godt op. Derfor er der brug for flere dygtige og handlekraftige medarbejdere.

Som produktionsplanlægger vil dit primære ansvar være at sikre finplanlægningen. Du tager over, hvor grovplanen slutter, og omsætter den til behovsberegninger, jobkort og dagsaktuelle prioriteringer for de forskellige produktionsområder. Du skal lave løbende opfølgning på produktionsstatus, support ved flowproblematikker samt daglig support til produktionsledelsen i forhold til optimering af bemandingsplanen.

Planlægningsfunktionen er midtpunkt for en hektisk hverdag med mange beslutninger, hvor proaktiv adfærd er afgørende for resultatskabelsen. Du skal derfor trives i et job, hvor du skal sikre overblik og dykke ned i detaljen, alt mens du bidrager til fremdrift og fokus.

PRO&CO
Banedanmark
Vil du lede togtrafikken i ny teknologi – så bliv trafikleder i signalprogrammet

Banedanmark, København og Fredericia

Kan du holde flere bolde i luften ad gangen, og har du evnen til at træffe gode beslutninger?

Vi søger trafikledere til vores Trafikkontrolcentre i København og Fredericia, 8 til hver lokation. Uddannelsen starter den 5. januar 2023 i hhv. København og Fredericia.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Som led i ansættelsen gennemfører du et cirka fem måneders internt uddannelsesforløb med fuld løn, som fører dig ind i jobbet som trafikleder.

Som trafikleder kommer du helt ind i hjertet af jernbanen. Du får ansvaret for at styre togtrafikken sikkert og præcist, så togene kører til tiden. Som trafikleder er du ansvarlig for sikkerheden, og samtidig skal du være klar til at gribe hurtigt ind, hvis der kræves pludselige ændringer i trafikken, og der skal disponeres.

Banedanmark
Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

Talent & Mind Projektleder hos Triple Trading

Talent & Mind søger for kunde i Kongens Lyngby

Vi søger en selvstændig, struktureret og ansvarlig profil, der har et uovertruffen koordinerende talent, der sikrer at alle opgaver følges til dørs, og som kan skabe overblik ift. opgaver, kunder og leverandører.

Som projektleder vil du skulle styre processen fra start til slut, både ift. de faste kunder, som du arbejder kontinuerligt med, dog vil du også i et vist omfang skulle dække ind for dine kollegaer bla. ved ferie. Det er vigtig, at du har lysten til at arbejde tæt med kunderne, går engageret til opgaverne med en positiv tilgang, som har stor betydning for samarbejdet.

Der kan være mange ting at holde styr på med de mange spændende opgaver for vores kunder. Her vil det være en fordel, at du har styr på detaljerne, god struktur og forstår opfølgningens kunst. Du vil skulle arbejde tæt med kunderne og forstå at omsætte deres tanker og idéer til emballage, der lever op til alle deres forventninger.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

HedeDanmark A/S
Wood chip manager med ansvar for indkøb, logistik og salg af flis

HedeDanmark A/S, Kolding, Viborg, Hinnerup eller Sorø

Vil du have ansvar for indkøb, logistik og salg af flis? Og kan du fastholde og opbygge nye relationer med samarbejdspartnere på det europæiske marked? Så har vi en spændende stilling til dig.

HedeDanmark A/S

Som wood chip manager i HedeDanmarks skovdivision har du ansvar for indkøb af flis uden for Danmark samt valg af logistikløsninger og salg. En vigtig del af dit job er at opbygge og pleje relationer i ind- og udland.

"Vi er en stor organisation, hvor jeg har mange kolleger i mit netværk. Samtidig oplever jeg, at vores aftaler og løsninger bliver efterspurgt, fordi der er stor tillid til vores rådgivning og løsninger. Den kombination giver mig daglig jobglæde," siger skovfoged Lars Bjerre Hansen.

HedeDanmark A/S
Coop Danmark A/S Coop søger en skarp vareflows og analyse-planlægger til Kvickly & SuperBrugsens kommercielle team

Coop Danmark A/S, Albertslund

Har du lyst til at arbejde med kampagner/tilbud og vareflow i en af Danmarks største detailhandelsvirksomheder? Vil du være med til at optimere på kundemødet via optimering og opfølgning på allokeringer, vareflow- og kampagneopfølgning. Så har vi jobbet til dig på Coops servicekontor i Albertslund!

Vi leder lige nu efter en data-, systemstærk og struktureret planlægger, der vil hjælpe os med at sikre et endnu bedre kundemøde i alle vores butikker, via optimering af vareflow på kampagner og sæson, samt opfølgning på alle vores aktiviteter.

Dine primære opgave bliver i tæt samarbejde med dine kollegerer at løse opgaver på tværs af Coop, med udgangspunkt i koordinering, eksekvering og opfølgning af vareflow, sæsonallokeringer samt kampagner ud til alle vores butikker i Kvickly og SuperBrugsen.

Keyselector
Supply Chain Specialist

Keyselector søger for Nordic Pet Care Group i Hasselager

Nordic Pet Care Group (NPCG) i Hasselager søger en Supply Chain Specialist til en nyoprettet stilling.

Er du en data-drevet supply chain-nørd, der trives i et dynamisk miljø – så er her en spændende udfordring.

Som Supply Chain Managerens højre hånd får du ansvaret for en række taktiske og operationelle opgaver, der sigter mod at styrke virksomhedens effektivitet i logistikkæden.

Dine konkrete opgaver vil især omfatte:

 • Medvirke til at definere det optimale logistik-flow på virksomhedsniveau herunder sikre en videreudvikling og ensretning af de interne logistikprocesser på tværs af afdelinger – samt implementering heraf i tæt samarbejde med øvrige stakeholders.
 • Etablere relevante datamodeller indenfor SCM samt opfølgning på KPI’er.
 • Videreudvikling af virksomhedens nuværende forecasting-modeller.
 • Tæt internt samarbejde i et internationalt team med stor kontaktflade til Indkøb, Salg og Lager.
VVS-EKSPERTEN A/S
Varemodtagelse-teamleder til Centrallager i Hedensted

VVS-EKSPERTEN A/S

Vil du være en del af en virksomhed i vækst og samtidig være med til at skabe version 2 af vores Varemodtagelse?

Som vores nye arbejdende Teamleder i Varemodtagelsen, indtræder du i en nyoprettet stilling, du selv kommer til at være med til at forme.

Opgaverne spænder fra disponering af ressourcer på dagen, kombineret med den daglige modtagelse og håndtering af indgående varer og vognmænd, samt koordinering og samarbejde med resten af lageret og Indkøbsafdelingen. Du kommer til at stå i spidsen for 2-3 faste medarbejdere, samt til tider et par vikarer.

Tjw Fragt A/S Dygtig og serviceminded medarbejder søges til vores Part Full Load afd.

Tjw Fragt A/S, Karlslunde

Vil du være en del af et stærkt team, hvor holdånd og service er i fokus? Hos TJW Fragt A/S samler vi på dygtige og engagerede medarbejdere, der skal være med til at sikre vores kunder den bedste service hver dag.

Fra vores terminal i Karlslunde hjælper vi både store og små kunder og ikke mindst vores kollegaer i Netværket Dansk Distribution med alle opgaver, de har behov for. Hos TJW Fragt A/S vil du blive en af 7 disponenter, som sidder med Kurer, Part Full load samt DAG til DAG distribution, alle dygtige, hjælpsomme kollegaer, hvor der altid er et højt tempo og humør, og mange bolde i luften.

Du skal primært sikre at vores biler også er fyldt op på vej hjem, samt sikre afhentninger for vores kunder i vores Netværk.

Selvom vi har travlt, har vi altid en positiv og uformel tone. Du får kollegaer, som alle har solid erfaring i branchen og er engagerede i deres arbejde.

Møbeltransport Danmark National A/S Projekt- og logistikkoordinator i dynamisk flyttevirksomhed

Møbeltransport Danmark National A/S, Aarhus

Møbeltransport Danmark National A/S søger en Projekt- og logistikmedarbejder til tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.

 • Ledelse af 3-4 flyttemedarbejdere ved udførelse af flytninger og diverse projekter.
 • Udarbejdelse af logistiske løsninger til kunder.
 • Selvstændig planlægning og udførelse af egne projekter.
 • Afholdelse af planlægningsmøder med kunder.
 • Support til de salgsansvarlige i forbindelse med større projekter.
 • IT-håndtering og styring af egne teams.
 • Opgaveløsninger i hele Jylland og på Fyn, herunder Aalborg og Odense.
Mygdam & Co ApS
Disponent/indkøber søges til veldrevet virksomhed

Mygdam & Co ApS søger for SeedCom A/S i Vissenbjerg

For vores kunde, SeedCom A/S, søger vi en disponent, der sætter en ære i at levere en høj kvalitet og give en god service til både kunder og leverandører.

Dine primære opgaver bliver ordrebehandling, kunde- & leverandørservice, samt kvalitetssikring af ordreflow og levering. Du skal, i samarbejde med salgsafdelingen, sørge for at disponere i forhold til det forventede salg, og indkøbe de rette mængder frø i den høje kvalitet, som firmaet altid bestræber sig på at levere til kunderne.

SeedCom er din lokale frøpartner på internationalt niveau, der producerer de bedste frø og udvikler de bedste sorter, der giver sunde, velsmagende og bæredygtige grøntsager. Det vil derfor være en fordel, hvis du har branchekendskab inden for grøntsager, blomster, gartnerier eller fra landbrug.

Mygdam & Co ApS
joca trading a/s Salgssupporter til internt salg hos joca (genopslag)

joca trading a/s, Vinderup

Fik du ikke søgt stillingen til vores salgsteam i joca? Så har du muligheden nu. Vi søger nemlig fortsat en salgssupporter med flair for logistik til vores afdeling for internt salg.

 • Kan du se dig selv i en salgsorganisation, hvor du bidrager direkte ind i den aktuelle dagsorden om genanvendelse af ressourcer og bæredygtighed?
 • Har du lyst til at være en del af et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og hvor vi er gode til at hjælpe hinanden?

I stillingen som salgssupport er det et succeskriterie, at du kan kombinere salgssupport med logistikopgaver. Du bliver en del af salgsorganisationen, hvor internt salg tager sig af al ordrebehandling og servicerer de eksterne salgskonsulenter og salgsorganisationen.

Banedanmark
Vil du disponere trafikken på strækninger med nyt signalsystem?

Banedanmark, Fredericia

Vi søger Disponeringsledere til Trafiktårn Vest, med opstart 1/12 2022.

Disponeringslederen varetager al disponering af Trafikken på migrerede strækninger, dvs. de strækninger hvor der er installeret nyt Signalsystem.

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du vil få solid faglig støtte fra Togleder og Netværksleder, som varetager disponeringen i dag.

Disponering af trafikken omfatter opgaver som til-/aflyse tog herunder planlægge afvikling af trafikken, ændre grundlag for togvejsindstilling, være bindeled mellem Jernbanevirksomheder og trafikstyring ifm. fejlmelding samt koordinering med Netværksleder ifm. større hændelser.

Banedanmark
MAN Energy Solutions
Expediting Specialist for our SCM organization

MAN Energy Solutions, Frederikshavn or Copenhagen

MAN

As an Expediting Specialist you are expected to maintain contact with suppliers to monitor the progress of orders and equipment to safeguard timely delivery of materials and/or projects.

You will get the full responsibility of coordinating internally and externally whenever we encounter unforeseen challenges within our value chain; hence, you may have to travel from time to time.

MAN Energy Solutions
Lellinge Container og Kran A/S Erfaren disponent søges til transportvirksomhed

Lellinge Container og Kran A/S, Køge

Er du vores nye disponent og kørselsplanlægger?

LCK har et stærkt og travlt team, der arbejder fælles om at give vores kunder gode transportoplevelser. I vores hverdag har vi fokus på at servicere vores kunder professionelt og på bedste vis, og du bliver en del af et velfungerende og dedikeret team.

Dine arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Disponering af opgaver for eksisterende og nye kunder
 • Ansvaret for kørslen i perioder f.eks. ved sygdom og ferier
 • Diverse administrationsopgaver, herunder ordrebehandling, kreditvurdering og fakturering
TEMP TEAM A/S Ordre- og salgssupporter til Intramedics kontor i Gentofte!

TEMP TEAM A/S søger for Intramedic A/S

Vil du hjælpe Intramedic med at gøre en forskel? Arbejder du nysgerrigt og struktureret? Så er stillingen som ordre- og salgssupporter hos Intramedic måske noget for dig.

Intramedic er en dynamisk og voksende medicinteknologivirksomhed med afdelinger i Sverige og Danmark. Du kommer til en ren distributionsvirksomhed, der er gået fra lille til mellemstor, men har bevaret en rummelig åben atmosfære.

Du vil få et tæt samarbejde med den erfarne senior ordre- og salgssupporter, og I vil i fællesskab få dig indkørt i rollen. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, og du vil få en alsidig rolle i teamet.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Ordrebehandling og bestillinger hos leverandører
 • Fakturering af køb og salgsordrer
 • Struktureret arbejde i vores CRM-system, som vi bruger til at holde styr på alle vores aktiviteter på tværs af afdelingerne
DANISH CROWN A/S
Projekt- & logistik-specialist

DANISH CROWN A/S, Vejle

Brænder du for optimeringsprojekter, og vil du være med til at udvikle logistikken hos Danish Crown Vejle? Har du en naturlig evne til at gennemskue en proces og identificere, hvordan den kan optimeres? Så er du måske den nye kollega, vi søger.

Du vil blive en del af logistikafdelingen på vores konservesfabrik i Vejle, som i dag tæller syv medarbejdere, der har ansvaret for den daglige planlægning og interne logistik på fabrikken. I logistikafdelingen består vi af planlæggere og logistikassistenter – og søger nu en ny kollega til optimeringsprojekter inden for logistikprojekter.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Løbende planlægningsoptimering
 • Projektledelse og -deltagelse
 • Udførelse af optimeringsprojekter på fabrikken – primært defineret af fabriksledelsen
 • Backup for øvrige kollegaer i logistikafdelingen ift. planlægning, indkøb og disponering
DANISH CROWN A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV