338 job matcher din søgning 338 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Tandlæge Damgaard ApSTandplejer til luksustandlægeklinik

Tandlæge Damgaard ApS, Nykøbing Falster

Vil du være en del af vores klinik, hvor vi har fokus på vores glade patienter? Her værner vi om den gode stemning – og hinanden.

Som tandplejer hos os får du ansvar alt efter din erfaring og dine kompetencer og kan se frem til en hverdag med fart over feltet. Du får ansvar for patienter på lige fod med tandlægerne og kommer løbende på relevante certificeringskurser.

Dine opgaver indebærer bl.a. også at tage røntgenbilleder og aftryk til kroner, bideskinner og implantater samt afslutte tandlægens behandling ved fx at fremstille og påsætte et provisorium. Vi er fælles om patienter, og sammen sørger vi for, at hver eneste patient føler sig godt og professionelt behandlet.

Gem
Ikast-Brande Kommune
Bellisbo søger pædagogiske medarbejdere

Ikast-Brande Kommune

På Botilbuddet Bellisbo har vi lige nu to ledige pædagogiske stillinger, som vi ønsker besat af uddannet pædagog eller uddannet ergoterapeut.

Stillingerne er på 32 timer/ uge, med tiltrædelse 1. november 2021, eller efter aftale.

Bellisbo er et socialpædagogisk botilbud, beliggende i Nørre Snede. Her bor 19 voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne, fordelt i 3 huse. Borgerne er i alderen 20 - 65 år, og der er stor spredning i støttebehovet. Bellisbo ligger tæt på centrum i Nr. Snede, og i gåafstand fra indkøb, skov og natursti.

Egedal Kommune
Ergoterapeut søges til bosted i Veksø - vi mangler lige en som dig

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj

Bostedet Skelhøj er en del af EKBA, som er en række socialpædagogiske botilbud for voksne udviklingshæmmede i Egedal Kommune. Fælles for os er, at vi ser, hører, og møder hinanden med viljen til at forstå. Skelhøj er beliggende i Veksø, på Sjælland, og vi har fire teams. Vi søger nye kollegaer bl.a. grundet takstændringer.

I Team 1 bor 9 mænd og kvinder i alderen 27-41 år. Alle er psykisk og fysisk handicappede med forskellige behov. De fleste af beboerne har et tilbud om skole eller arbejde i formiddags-/eftermiddagstimerne, 4 dage om ugen. Team 1 søger en 30 timers ergoterapeut.

Egedal Kommune
Ikast-Brande Kommune
Psykiatrimedarbejder

Ikast-Brande Kommune, Brande

Socialpsykiatrisk Center Syd, Brande har en ledig stilling og søger derfor enten 1 pædagog, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller ergoterapeut til en situationsbestemt stilling? Stillingen ønskes besat pr. 1.11.21 eller snarest muligt.

Vi har en ledig stilling i rehabiliteringsgruppe 3, hvor målgruppen er de unge psykiske sårbare borgere fra 18 -30 år.

Ønsker du at arbejde på Socialpsykiatrisk Center Syd:

 • hvor borgerne er i centrum og alt samarbejde er med udgangspunkt i den recoveryorienterede tilgang
 • hvor der er humor, arbejdsglæde, et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø.
 • hvor der arbejdes i selvstyrende teams, som er sammensat ud fra Belbins teamprofiler
 • hvor du har mulighed for at være med til at præge fremtiden
Frederiksberg KommuneUdekørende fysioterapeut til Frederiksberg Sundhedscenter

Frederiksberg Kommune

Ambulant Genoptræning & Rehabilitering på Frederiksberg Sundhedscenter, søger en udekørende fysioterapeut til 3 måneders vikariat på 37 timer pr. primo oktober 2021 i geriatrisk gruppe.

Vi søger en fysioterapeut med interesse og erfaring indenfor det geriatriske område. Derudover vil erfaring indenfor det ortopædkirurgiske område (primært relaterende sig til underekstremiteten) være en fordel. Du skal være indstillet på at cykle ud til borgere på Frederiksberg, da opgaverne i denne stilling hovedsageligt vil være rettet mod hjemmetræning. Du skal kunne vurdere og teste borgere samt udarbejde træningsprogrammer og handleplaner for forløbene. Endvidere skal du kunne varetage såvel holdtræning som individuel træning. Du skal arbejde ud fra det rehabiliterende paradigme.

CervelloAmbitiøs teamleder til genoptrænings- og rehabiliteringsteam

Cervello, Roskilde

Vil du være en del af en ny organisation og et stærkt ledelsesteam? Kan du gå forrest og lede en engageret gruppe af dygtige neurospecialister – fysioterapeuter, ergoterapeuter og neuropsykologer?

Cervello søger en udviklingsorienteret leder med erfaring fra det sundhedsfaglige område. Der er fart på – og der er bud efter vores ydelser, så du skal jonglere med mange bolde.

Vi har brug for en helt særlig kollega, som blandt andet…

 • Har personlig gennemslagskraft og gode formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt.
 • Har min 3 års drifts-ledererfaring fra døgn-rehabilitering, et udekørende rehabiliteringsteam eller lignende.
 • Har en sundhedsfaglig uddannelse som fx fysioterapeut, sygeplejerske eller ergoterapeut, gerne suppleret med en lederuddannelse (diplom/master).
Ballerup KommuneNeurologisk fysioterapeut til Træning og Aktivitet

Ballerup Kommune

Har du lyst til at arbejde med neurologi i kommunalt regi? Så skal du søge et job hos os.

Du ønsker at være ansat i en fast stilling 37 timer/uge, hvor du bruger dine faglige kompetencer og erfaring med genoptræning inden for neurologi på avanceret niveau. Du skal indgå i et team som både hjælper og udfordrer hinanden i en selvtilrettelæggende hverdag.

Du kommer til at arbejde med ambulante borgere på hold og individuelt. Borgerne træner i sundhedshuset, i eget hjem og i vores varmtvandsbassin.

Træning og Aktivitet varetager ergoterapeutiske og fysioterapeutiske tilbud efter Sundhedsloven samt Lov om Social Service. Vi er i alt 48 ansatte fordelt på 15 ergoterapeuter, 28 fysioterapeuter, 2 træningsassistenter og 3 admini­strativt personale. Vi holder til i Sundhedshuset i Ballerup.

Rudersdal KommuneBarselsvikariat for Børnefysioterapeut i PPR

Rudersdal Kommune, Birkerød

PPR understøtter primært dagtilbud og skoler i deres kerneopgave med børn i alderen 0-17 år.

Fys/ergo gruppen varetager både konsultative opgaver, vedligeholdende træning og genoptræning af børn/unge inden for almen- og specialområdet.

Vores nye kollega skal primært varetage vedligeholdende træningsopgaver, inden for både special- (0-6 år) og normalområdet samt genoptræningsopgaver.

Du er autoriseret fysioterapeut, og har gerne erfaring med børnefysioterapeutisk undersøgelse/test, og kan udføre veltilrettelagte træningsforløb.

Du har kendskab til, og kan vurdere behovet for hjælpemidler til børn med særlige behov.

Du er ansvarsbevidst, og kan arbejde selvstændigt.

Gem
HJEMMETANDPLEJEN I/S
Gør en forskel som tandlæge til en rigtig god, fast løn

HJEMMETANDPLEJEN I/S

Fast 1-3 dage pr. uge.
Mødested: I nærheden af, hvor du bor.

Tandlæge(r) søges til behandling af patienter med særlige behov inden for omsorgstandpleje, socialtandpleje, ældre private patienter, behandling af ansatte på virksomheder samt indsatte under Kriminalforsorgen m.m. I arbejdet med HjemmeTandplejens unikke patientgrupper vil du gøre en stor forskel for patienternes dagligdag samtidig med, at du får en afvekslende og spændende arbejdsdag. En deltidsstilling i HjemmeTandplejen kan balancere dit daglige virke. Vi tilbyder en rigtig god, fast løn uden ’provisionsræs’.

Da vi fortsat ekspanderer, søger vi til vores afdeling i Kolding én eller flere kompetente tandlæger med jus til faste vagter 1-2 dage om ugen kl. 8-16.

SKS OrtodontiteknikTandtekniker

SKS Ortodontiteknik, Frederiksberg

Er du vores nye kollega?

Vi er et ortodontisk laboratorium, som søger en tandtekniker.

Vi er et team på 6 tandteknikere, som er meget stolte af vores gode kollegiale sammenhold.

Vi ser gerne du er pligtopfyldende, team player og med en stor portion af faglig stolthed.

Gribskov Kommune
Demenskoordinator til Center for Sundhed og Omsorg

Gribskov Kommune, Gilleleje

Hvis du har mod på at indgå i et engageret og udfordrende fagligt fællesskab, hvor der lægges vægt på samarbejde og høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, er vi måske det helt rigtige sted for dig.

Vores nye kollega skal være optaget af, at borgere med demens bliver mødt som hele mennesker med individuelle ønsker og behov. Det prioriteres højt, at alle medarbejdere i kommunen ved, hvordan værdighed kan fremmes i forhold til den enkelte borger. I Gribskov Kommune er der også et ressourceorienteret og rehabiliterende borgerfokus, som betyder en fremtid hvor borgere med demens skal opleve, at de har en deltagende og aktiv rolle i eget liv. Vores målsætning indenfor demensfaglig indsats gør at en demenskoordinator og dig ombord nu bliver til to.

Gribskov Kommune
Køge KommuneTeamleder med fokus på social kapital søges til syge- og hjemmeplejen i Ejby

Køge Kommune, Lille Skensved

Brænder du for en høj faglighed hos dine medarbejdere, og kan du se dig selv arbejde aktivt og målrettet med arbejdsmiljø og trivsel, så er det nu, du har muligheden for at få dette opfyldt som Teamleder i Ejby.

Vi er ca. 40 fantastiske medarbejdere, som har høj faglighed og ønsker mere faglig udvikling. Vi har brug for en leder, som kan arbejde videre med den sociale kapital hos os, og en leder der vil gå forrest og vise hvordan vi skal gribe denne opgave an.

Vi søger en Teamleder, som kan samarbejde og lede et stærkt team bestående af sygeplejersker, en teamkoordinator, SSA’er, SSH’er og to planlæggere. Syge- og hjemmeplejen i Ejby søger efter en Teamleder, der kan sætte fokus på at løfte fagligheden, arbejde med udviklingen af teamet og være synlig for medarbejderne.

Københavns ProfessionshøjskoleStudenterundervisere til fysioterapeutuddannelsen på Campus Nordsjælland

Københavns Professionshøjskole, Hillerød

Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetencer? Så er jobbet som studenterunderviser måske noget for dig!

Vi søger 2-4 fagligt stærke og engagerede studerende fra fysioterapeutuddannelsen på Campus Nordsjælland, der som studenterundervisere kan bidrage til udviklingen af fremtidens fysioterapeuter.

Dine konkrete opgaver bliver:

 • at varetage de praktiske lektioner i anatomisk palpation. Din undervisning bliver en blanding af selv at fremvise anatomisk palpation af forskellige regioner og at facilitere træne og øvesessionerne på holdene
 • undervise i fysiologi, hvis du har bestået 3. semester.
Gribskov Kommune
Ergoterapeut til børneområdet i PPR, Center for Dagtilbud og Skoler

Gribskov Kommune, Helsinge

Vores ergoterapeut går på pension, og vi har derfor brug for en ny kollega med interesse for, og gerne erfaring med, børneområdet. Vi søger derfor en ergoterapeut pr. 1. december 2021 på fuld tid (eller andet efter aftale).

I stillingen skal du varetage opgaver inden for både det almene område og specialområdet med børn i alderen 0-18 år.

Inden for almenområdet er vi distriktsopdelt, hvor du kommer i barnets daglige miljø i hjemmet, daginstitution og skole. Herudover vil du blive tilknyttet nogle af de specialtilbud, vi har i kommunen. Det kan være børn med lettere CP, autisme, ADHD, Downs Syndrom o.a.

En del af stillingen indebærer også at kunne arbejde med genoptræningsplaner (GOP’er). Det primære formål med vores indsatser er at klæde de voksne omkring børnene på til at kunne støtte op om børnenes udvikling og trivsel.

Gribskov Kommune
Egedal Kommune
Erfaren medarbejder til De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune – Bakkehuset

Egedal Kommune, Veksø

Vil du være vores nye kollega?

Vi mangler 2 nye kollegaer, som er interesseret i at indgå i et mindre team, og vil medskabe det rette miljø med mulighed for udvikling for den enkelte borger i botilbuddet.

De Socialpsykiatriske Botilbud er 3 mindre enheder hvor der pr. 1.11.2021 er 2 ledige 37 timers stillinger i Bakkehuset. De Socialpsykiatriske Botilbud er opført i henhold til Lov om Almene Boliger § 105 og rummer i alt 25 boliger på tre forskellige matrikler, som kommunen har anvisningsret til.

Målgruppen er voksne med psykisk nedsat funktionsevne samt psykosociale problemstillinger, der har vanskeligt ved at klare sig selv i egen bolig. Indsatsen ydes i henhold til Lov om Social Service § 85, samt varierer i omfang og indhold afhængig af beboernes individuelle behov.

Egedal Kommune
Avidenz A/SFysioterapeut eller ergoterapeut til autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Avidenz A/S

Vi søger en erfaren fysio- eller ergoterapeut, der kan servicere vores kunder hovedsageligt i Jylland.

Din primære opgave bliver at udvikle kundernes arbejdsmiljø inden for det ergonomiske og sundhedsfaglige område. Sekundært vil du arbejde med andre opgaver inden for det generelle arbejdsmiljøområde.

Vi forestiller os, at du er bosiddende på Fyn eller i Trekantområdet, da vores kontor ligger i Odense. Afhængig af din bopælsadresse vil der være mulighed for ansættelse med hjemmekontor, men du må forvente, at du med jævne mellemrum skal være på kontoret i Odense.

Du vil blive mødt af et stærkt team af kolleger, som står parat til at hjælpe dig og give dig den nødvendige oplæring i jobbet. Ligesom du vil opleve en stor frihed til at planlægge dine besøg og opgaver hos kunderne.

Greve KommuneErgo- eller fysioterapeut søges til Strandcentret Plejecenter

Greve Kommune

Vi søger en engageret terapeut, som brænder for at arbejde på et veldrevet plejecenter i Greve lige ved Hundige station.

De primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • At varetage opfølgning på relevante hjælpemidler hos den enkelte borger i samarbejde med plejepersonalegrupperne.
 • At fungere som sparringspartner mellem Hjælpemiddelenheden og Strandcentret Plejecenter.
 • At varetage identifikation af aktivitetsproblematikker hos den enkelte borger og videre målsætning for vedligeholdende træning i samarbejde med borger og dennes kontaktperson.

Strandcentret Plejecenter er et attraktivt og aktivt plejecenter med 91 boliger. Vi gør os meget umage for at tilbyde borgerne en ordentlig og værdig pleje, omsorg og hjælp.

Greve KommuneTandlæge til Greve Kommunes Tandpleje

Greve Kommune

En af vores dygtige tandlæger har søgt ind på videreuddannelsen. Derfor søger Greve Kommunes Tandpleje en tandlæge på fuldtid pr. 1.10.2021 eller snarest derefter.

Vi varetager tandsundheden for ca. 11.000 børn og unge samt 120 specialtandplejepatienter. Hele tandplejen er samlet i et flot, nyere klinikhus med 16 klinikker, heraf 5 ortoklinikker og 1 specialklinik.

Vi søger en fagligt velfunderet tandlæge, der ønsker at bidrage til fortsat god udvikling og kvalitetssikring i tandplejen. Du skal være ambitiøs og have høj faglighed, men du skal selvfølgelig også brænde for at arbejde med børn og unge.

Der er mulighed for i stillingen i samarbejde med overtandlægen at løse administrative og kliniske tandlægefaglige opgaver som f.eks. uddelegering, procedurebeskrivelser, lovgivning, sparring og kalibrering med kolleger. Det er også muligt at søge stillingen, hvis du kun har ønske om at være på klinikken.

Den selvejende daginstitution StæreboPsykomotorisk terapeut 37 timer ugentligt til vuggestue

Den selvejende daginstitution Stærebo, København

Den selvejende daginstitution Stærebo mangler dig til vores vuggestueafdeling!

Idrætsinstitutionen Stærebo tager i det pædagogiske arbejde udgangspunkt i sundhed, krop og bevægelse med pædagogisk idræt som metode.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig, som er uddannet psykomotorisk terapeut og brænder for arbejdet med vuggestuebørn.

Hos os kan du forvente en:

 • arbejdsplads hvor brug af kroppen er udgangspunktet.
 • velfunderet personalegruppe, der brænder for arbejdet med børnegruppen.
 • velfunderet personalegruppe, der sætter børns trivsel og udvikling i højsædet.
Gem
Unique Human CapitalSalgskonsulent/Produktspecialist

Unique Human Capital søger for Winncare

Kommerciel profil med fysioterapeutisk baggrund til spændende salgsstilling.

Hos Winncare søger de en ny kollega, som har lyst til at blive en del af deres Winncare-team med fokus på salg af deres vægtaflastningssystem, ErgoTrainer.

Du vil komme til at udvikle og vedligeholde både eksisterende og potentielle kunderelationer i hele Danmark via aktivt salg, workshops og sparring. Din baggrund som fysioterapeut giver dig et solidt udgangspunkt for at forstå kundernes behov, samt at kunne rådgive kunden under hele beslutnings- og købsprocessen.