433 job matcher din søgning 433 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Ledernes Hovedorganisation
Innovativ kommunikationskonsulent til bæredygtighedsindsats

Ledernes Hovedorganisation, København

Vi har hos Lederne sat det store skyts ind på at gøre en markant forskel inden for bæredygtighed. Vores verden er udfordret. Klima, miljø, sundhed, ligestilling og uddannelse er bare nogle få af de problemstillinger, som kræver handling i dag. Hvis vi som samfund virkelig vil rykke os, så er det væsentligt, at alle ledere rundt i det danske erhvervsliv går forrest. Det vil på sigt blive en del af alle lederes job at kunne bedrive bæredygtig ledelse, og det vil vi støtte dem i at blive klædt på til. Vi gør det ikke alene, men sammen med nogle af de mest solide aktører i Danmark netop på denne bane.

I dette job vil du komme ind midt i denne betydelige indsats. Du vil blive ansvarlig for kommunikationen og for, at vi rammer danske ledere med klar og relevant tale.

Ledernes Hovedorganisation
Terma A/SSenior Communication Manager

Terma A/S, Herlev

Are you a strategically-minded communicator with a solid business understanding? And are you ready to support Terma’s growth ambitions by proactively taking responsibility for and professionalizing our external communication?

As a senior communication manager, you will play a critical part in taking Terma’s external communication to the next level. With a reference to the VP of Public Affairs and Communications and a close and frequent contact with the executive management, you will be in a position to make a real impact in creating Terma’s public image.

You will have a key role in the organization and therefore you will be collaborating with many different internal stakeholders from both senior managers, project managers to engineers as well as managing the global press.

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet søger ny kollega til ledelsessekretariatet

Erhvervsministeriet, København

Brænder du for at oversætte en ansvarlig erhvervspolitik til konkrete tiltag og initiativer? Kan du understøtte Erhvervsministeriets arbejde med politikudvikling og langsigtede politiske prioriteter? Så er du måske vores nye kollega i Ledelsessekretariatet.

Erhvervsministeriets departement søger en ny medarbejder til Ledelsessekretariatets Strategi- og Koordinationsenhed. Du vil i stillingen bidrage til arbejdet med at formulere nye tiltag og initiativer, der understøtter ministeriets og regeringens strategiske og langsigtede politiske prioriteter samt bidrage til koordinering af ministeriets større politiske forløb og initiativer.

En stor del af din dagligdag vil bestå af et tæt samarbejde med departementets fagområder om politikudvikling på vigtige dagsordener for regeringen og Danmark.

Erhvervsministeriet
Presserådgiver

Erhvervsministeriet, København

I Erhvervsministeriet arbejder vi med alt fra klimapartnerskaber, lattergas-lovgivning, eksportfremstød, regulering af finanssektoren og corona-hjælpepakker. Der er masser af gode historier at fortælle både til forbrugere og virksomheder, og lige nu søger vi en ny kollega til vores presseteam.

Som presserådgiver i Erhvervsministeriet bliver du en del af et dynamisk og dedikeret hold, der hver dag jonglerer med en række forskellige opgaver.

Det daglige arbejde vil både være dag-til-dag pressehåndtering, rådgivning af ministeren i forbindelse med interviews, arbejde med sociale medier, dialog med journalister, medieovervågning og planlægning af kommende udmeldinger. Det vil være dit arbejde at sætte tryk på ministerens prioriterede dagsordener i medierne og på sociale medier.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Kommunikationsafdeling søger en webmaster, der også kan producere indhold til web

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge

Du bliver det fjerde hjul i vores travle kommunikations- og marketingafdeling, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden. Vi løfter en bred vifte af arbejdsopgaver for en stor organisation inden for f.eks. kommunikation og markedsføring. Du vil hovedsageligt få ansvaret for vores hjemmeside – og hvis du kan producere video til web og SoMe, vil det være en fordel.

Du har erfaring med WordPress og forstår sammenhængene mellem funktion, design, kode og systemintegration – uden selv at være hardcore-koder. Du formår også at oversætte det tekniske for dine kollegaer og ikke mindst for vores eksterne samarbejdspartnere.

Du kan opbygge en landing page og udvælge de rette billeder, der passer til vores kampagner og følger vores designguide. Du kan se forbindelsen mellem hjemmesiden og vores øvrige kanaler.

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Jema Agro A/SWeb Content Manager til vækstvirksomhed

Jema Agro A/S, Bjerringbro

Vi har travlt på JEMA og står netop nu og har brug for en ny kollega. Brænder du for at koordinere og optimere online markedsføring? Har du et digitalt mindset, og er du en stærk formidler? Så er du måske vores nye kollega.

Du bliver del af JEMA og får 48 dygtige og engagerede kollegaer. Du refererer til Jens-Peter Lundgaard, virksomhedens direktør.

Som Web Content Manager indgår du i samarbejde med vores salgsorganisationer på tværs af alle tre forretningsområder. Vi forestiller os, at du har en bred online fundering og arbejder scenevant på tværs af de sociale medier.

Du vil være en aktiv deltager i planlægningen og eksekveringen af vores salgsarbejde på tværs af vores tre forretningsområder. Du vil være ansvarlig for at drive vores digitale kampagner og strategier. Du ville skulle drive, skabe overblik og definere indhold og struktur på tværs af vores hjemmesider og webshops.

Esbjerg Kommune
Socialfaglig medarbejder til barselsvikariat på botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

På Åmoseparken 71 arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega til barselsvikariat, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Åmoseparken 71 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Åmoseparken 71 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 12 borgere i alderen 27-65 år. Målgruppen er kendetegnet ved at størstedelen af borgerne er kørestolsbrugere og får hjælp til alle dagligdagens opgaver såsom sonde, personlig pleje og kommunikation.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne på tilbuddet og vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Esbjerg Kommune
Socialfaglige medarbejdere til botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

Vi søger medarbejdere der vil bidrage til vores målrettede arbejde med at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne. Vores udgangspunkt er, at alle skal behandles forskelligt for at blive behandlet ens. Vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Botilbuddet Åmoseparken 3 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 16 borgere i alderen 21-75 år. Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne, med fokus på at møde borgerne ud fra deres individuelle forudsætninger.

Målgruppen på Åmoseparken 3 er borgere med fysisk og psykisk udviklingshæmning. 12 af borgerne er kørestolsbrugere, og du vil derfor blive oplært i forflytning mv.

DGI Byen
Instruktører til Vandkulturhuset i DGI Byen

DGI Byen, København

Når vandkulturhuset åbner igen i efteråret, er det med et helt nyt look, som vi glæder os til at vise frem. Du kan fra start blive en del af teamet, der byder badegæster, svømmeforeninger og andre brugere velkommen i de nye omgivelser.

Vi søger svømmeinstruktører, der vil være med til at give den bedste start og/eller oplevelse i vandet, for babyer, børn og voksne. Vi søger instruktører, der er engagerede og passionerede for vand, og som kan give en tryg og kompetent undervisning.

Arbejdsopgaver

 • Svømmeundervisning, hold og privatundervisning
 • Undervisning af flere aldersgrupper og niveauer. Har man særlige præferencer eller kompetencer indenfor en bestemt gruppe, kan dette også være muligt. Angiv det gerne i din ansøgning
 • At skabe et sundt og trygt læringsmiljø
DGI Byen
Arla Foods amba
Site Admin - Gjesing Mejeri

Arla Foods amba, Skanderborg

Med direkte reference til mejeriets Site Director får du i stillingen som Site Administrator en vigtig rolle i at støtte op om den daglige ledelse.

Din primære opgaver bliver at assistere mejeriets ledelse med en bred vifte af kommunikationsopgaver, hvor du på den måde er med til at få hverdagen til at glide. Du vil få et solidt overblik over sitet, og du kommer til at spille en vigtig rolle i at få vores fantastiske arbejdsplads til at fungere. Mere specifikt vil dine opgaver være:

 • Ansvar for intern kommunikation på sitet
 • Udarbejde præsentationsmateriale, typisk i PowerPoint
 • Daglig support til Site ledergruppen og Site Director
Arla Foods amba
Styrelsen for PatientsikkerhedSoMe-redaktør

Styrelsen for Patientsikkerhed, København

Kan du udvikle og drive vores kommunikation på sociale medier? Har du erfaring og idérigdom til at arbejde med både tekst, grafik og video – så det bliver klart og forståeligt for sundhedspersoner, patienter, borgere og journalister?

Du bliver en del af styrelsens kommunikations- og pressesektion i Ledelsessekretariatet på Islands Brygge. Vi er syv medarbejdere, der arbejder praktisk og strategisk med ekstern og intern kommunikation, pressebetjening, web og sociale medier.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Monitorering og analyse af indhold på sociale medier, som vedrører styrelsens opgaveområde
 • Social Media Manager på Styrelsen for Patientsikkerheds SoMe-profiler, herunder strategiudvikling, monitorering og styring af debatten samt udvikling, produktion og planlægning af indhold
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kommunikationsmedarbejder til afdelingen for strategi, formidling og EU (hr-manager.net)

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Vil du være en del af et ambitiøst kommunikationsteam, der arbejder dedikeret for et mere digitalt sikkert Danmark? Har du viden om cyber- og informationssikkerhed og stærk kommunikationsfaglighed? Kan du netværke og få ting til at ske?

Vi leder efter en kollega, som trives med mange typer af opgaver, og som både er kreativ og opsøgende i sin opgaveløsning. En væsentlig del af vores arbejde indebærer koordination, og kræver gode samarbejdsevner og lyst til at finde løsninger på tværs af vores organisation og i tæt samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere. Centrale opgaver er bl.a.:

 • Udvikling, produktion og vedligehold af indhold til CFCS’ hjemmeside og sociale medier
 • Udarbejdelse og eksekvering af kommunikationsplaner for konkrete projekter og aktiviteter
 • Bidrag til og udarbejdelse af præsentationer, talepapirer, debatoplæg og beredskaber
Center for Offentlig Innovation
Konsulent til research og kommunikation (tidsbegrænset)

Center for Offentlig Innovation, København

Center for Offentlig Innovation søger en kommunikationskonsulent til at varetage selvstændige researchopgaver på et højt fagligt niveau samt en række målrettede opgaver med centerets kommunikation.

Synes du, det er spændende at arbejde med research og kommunikation, og brænder du for udviklingen af den offentlige sektor? Så er det dig, vi står og mangler til en konsulentstilling snarest muligt.

Du vil i samarbejde med centerets kommunikationsansvarlige og øvrige medarbejdere skulle:

 • rådgive i og hjælpe centerets ansatte med at få delt erfaringer og viden med relevante målgrupper via relevante kanaler
 • bidrage til videreudvikling og vedligeholdelse af coi.dk samt nyhedsbrev, herunder opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
 • styre mødetilrettelæggelse og -afvikling for hele centeret
Digitaliseringsstyrelsen
Presse- og kommunikationsmedarbejder

Digitaliseringsstyrelsen, København

Har du politisk tæft, erfaring med pressehåndtering og sociale medier, og motiveres du af at bidrage til udviklingen af det digitale offentlige Danmark? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som presse- og kommunikationsmedarbejder i Digitaliseringsstyrelsen.

Det vil være din opgave, sammen med styrelsens pressechef og husets fagkontorer, at varetage dette arbejde.

Samtidig ønsker vi i styrelsen at styrke vores arbejde med de sociale medier, og vi søger derfor en kollega, som både har interesse for og erfaring med at arbejde professionelt med sociale medier, og som vil kunne påtage sig rollen som central koordinator på styrelsens forskellige sociale medier.

Athenas ApSSpeaker Relations Coordinator

Athenas ApS, Odense

Athenas ApS, Danmarks største foredragsbureau, søger en Speaker Relations Coordinator til at varetage den daglige kontakt til Athenas DK’s foredragsholdere med fokus på at styrke og udvikle samarbejdet.

Du får en central funktion i virksomheden som bindeled mellem salgsafdelingen og eksterne interessenter såsom foredragsholdere og øvrige samarbejdspartnere på det danske marked, og du får en bred kontaktflade internt i organisationen og eksternt – både som led i den daglige drift og i den strategiske udvikling af samarbejdsaftaler.

DINE ARBEJDSOPGAVER VIL VÆRE:

 • Daglig kontakt til foredragsholdere i tæt samarbejde med salgsafdelingen, som led i salgsprocessen
 • Yde service og give faglig sparring med henblik på styrkelse af samarbejdsrelationen
Hillerød KommuneSocial- & sundhedsuddannet/terapeut til Skovhusets dagcenter

Hillerød Kommune

Medarbejder med terapeutisk eller social- og sundhedsfaglig uddannelse til Skovhusets dagcenter, Skovkilden på 20 timer om ugen.

Vi er et dagcenter ved navn Skovkilden, som er en del af Plejehjemmet Skovhuset. Vi har dagligt visiteret 22 dagcentergæster, som kommer i tidsrummet 10 til 14 på hverdage.

Den person vi søger, er en som har demensviden/uddannelse, og som vil blive tilknyttet vores demensgruppe, som overvejende omhandler det lille dagcenter.

Her er det de små oplevelser, det sociale samvær og det at træne/aktivere dagcentergæsterne både fysisk og kognitivt. Opgaverne kan være meget vekslende og det er op til teamet og dig, at få tilpasset tilbuddet til den enkelte målgruppe, hvilket kan være svingende.

Politiets EfterretningstjenesteInformationsspecialist til PET

Politiets Efterretningstjeneste, Søborg

Kan du finde nålen i høstakken på internettet?

Vi tilbyder en central rolle som informationsspecialist i Sektionen for Open Source Intelligence (OSINT) i PET. I OSINT-sektionen indsamler og bearbejder vi information fra internettet og fra andre kilder. Vi arbejder tæt sammen med analytikere og efterforskere, som bruger vores resultater i analyser og andre efterretningsprodukter.

Vi tilbyder dig en række spændende opgaver hvor du som informationsspecialist har ansvaret for at levere information til PET’s operationer:

 • Du er onlinedetektiv, og du graver dybt på internettet, som er din primære kilde.
 • Som informationsspecialist skal du også bruge dine evner til at finde informationer i politiets systemer og andre lukkede kilder.
AFA JCDecaux A/SSenior Insights Consultant til Danmarks største udbyder af outdoorreklamer

AFA JCDecaux A/S, København

Har du lyst og mod på at arbejde hos en markedsleder? Og har du mod på, gennem et tæt og konstruktivt parløb med Head of Analysis, at være med til at sætte standarden for kommercielle analyser og indsigter til brug i mediebranchen?

Som Senior Insights Consultant i afdelingen Analysis & Insights bliver du del af en succesfuld kommerciel organisation og en fascinerende medieverden. Gennem dit arbejde med en bred palette af analyser, vil du få en dyb indsigt i medie- og bureauverdenen ned gennem kommunikationstragten.

Udover flere eksisterende analyseformer, der skal videreudvikles, er der en række nye analyseprojekter på tegnebrættet, som du skal være med at forme i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere.

TDC NETSenior Sustainability Consultant

TDC NET, Copenhagen

The role as Senior Sustainability Consultant will be responsible for the sustainability reporting strategy including ESG questionnaires, annual reports, and external and internal communication in relation to strategy, targets and performance on Sustainability.

The role includes developing and organising the reporting strategy, the materiality process, and developing topic-specific programmes that contribute to our sustainability agenda going forward. These programmes include developing a strategy for our social responsibility partnerships ensuring a solid connection to our values in TDC NET.

Other key responsibilities:

 • Develop and organise reporting strategy and roadmap
 • Develop and implement our social responsibility partnership strategy
 • Conduct analysis and identify initiatives to enable us to deliver on our sustainability targets and aspirations
Firtal Web A/S
SEO Manager

Firtal Web A/S, Lystrup

Vi har brug for et nyt medlem af Firtal-familien, som vil med på vores ambitiøse vækstrejse! Du tænker SEO på et taktisk og strategisk niveau og har en proven record af resultater. Du arbejder analytisk og er god til at prioritere og strukturere dit arbejde. Du stræber efter at blive bedre hver dag - både personligt og fagligt.

Med andre ord: vi søger en SEO Manager til at eksekvere og videreudvikle vores SEO Framework til vores portfolio af succesfulde webshops. Er det dig? Så glæder vi os til at læse din ansøgning.

Vi forventer, at du har en bred, men også dybdegående viden inden for generel SEO, best practice, do’s and don’ts. Din vigtigste opgave bliver at skabe synlighed, trafik og profit på alle vores sites og være på forkant med trends og algoritme opdateringer.

Firtal Web A/S