551 job matcher din søgning 551 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

FORCE Technology
Tekniker til måling af luftemissioner

FORCE Technology, Brøndby

Har du teknisk forståelse for måledata, og trives du med at arbejde i felten? Så kan vi tilbyde en plads i et førende team af specialister i Skandinavien!

FORCE Technologys forretningsområde Clean Air Technology er førende inden for måleteknik i Skandinavien. På emissionsområdet består holdet af mere end 30 højt kvalificerede medarbejdere fordelt på fem kontorer i Danmark og Norge. Vi opretholder vores høje ekspertiseniveau ved bl.a. at varetage Miljøstyrelsens Referencelaboratorium for måling af emissioner til luften og ved at deltage i udarbejdelsen af internationale standarder.

Som måletekniker vil dine arbejdsopgaver føre dig ud til kunder, som typisk er industri- og energianlæg i Danmark og udlandet, men kan også være offshore. Du arbejder selvstændigt og får ansvaret for, at målingerne udføres korrekt og med den højeste kvalitet.

FORCE Technology
Gem
JKS Har du en rolig hånd og er du en fokuseret montage/produktionsmedarbejder?

JKS søger for kunde i Smørurm

Til kunde i Smørum søger vi dig, som har erfaring med montage og produktion og har sans for præcision. Der er i denne stilling tale om bl.a. loddearbejde på printplader til brug for bygning af batterier.

Til hurtig opstart søger JKS en stabil lodde- og montagemedarbejder.

Arbejdsopgaverne er meget varierende indenfor følgende områder:

 • Lodning af printplader
 • Montage
 • Samling af batteripakker
Indrykket:
Royal Unibrew A/S
Operatør til Albani

Royal Unibrew A/S, Odense

Skal du brygge den gode stemning til fynboere – og alle andre ølelskere?

Teknik og udstyr kan bare ikke gøre det alene. For uden dygtige operatører sker der ingenting. Så har du en baggrund indenfor produktionsarbejde evt. som industri- eller procesoperatør, kan du nu blive en del af en velfungerende brygafdeling, som står og mangler en operatør til gærkælderen.

Arbejdsopgaver

 • Varetage driften i produktionen
 • Udtage daglige målinger på gæringstankene
 • Håndtering af gær og centrifugering af øl
Royal Unibrew A/S
Royal Unibrew A/S
Operatører til Royal Unibrew, Faxe

Royal Unibrew A/S

Skal du brygge den gode stemning?

På Faxe Bryggeri har vi i mange år været leverandør til det danske folk. Det er vi stadig. Nu leverer vi så bare også vores velsmagende tørstslukkere til folk i hele verden. Og du kan komme med på holdet! Hvis du altså gerne vil være den, der producerer eller pakker elskede klassikere som Faxi Kondi og Pepsi.

Arbejdsopgaver:

 • Varetage driften på kolonnerne
 • Oprydning og rengøring af såvel procesudstyr som området
 • Udføre diverse kontroller under produktionen
Royal Unibrew A/S
Brüel Systems A/S Site Manager

Brüel Systems A/S, Hjørring

Vi har utrolig travlt, hvorfor vi søger flere nye kollegaer – der i blandt en Site Manager, der brænder for at udvikle sig sammen med os og vores spændende internationale kunder.

Vi kan tilbyde en varieret og selvstændig hverdag, der giver dig mulighed for at møde mange af vores spændende kunder over det meste af verden. Dine arbejdsopgaver vil være præget af:

 • Deltage i afprøvning/indkøring af nye anlæg på fabrikken i Hjørring; 2-5 uger
 • Montage og idriftsættelse af det færdige anlæg hos kunden; 3-10 uger
 • Afspadsering 1-2 uger
OFS Fitel Denmark ApS
Vi søger nye operatører til vores produktion af optiske fibre – er du en af dem?

OFS Fitel Denmark ApS, Brøndby

Brænder du for at arbejde et sted, hvor den enkeltes indsats gør en forskel, og vil du gerne bidrage til at fabrikken bliver en succes? Er du kvalitetsbevidst, omhyggelig og dygtig til at samarbejde med dine kolleger? – så er det måske dig vi leder efter.

Vi har brug for 2 nye operatører til aftenhold på vores nyoprettede team (Set-Making), hvor vi arbejder med en ny proces for fiber, som skal benyttes til undersøiske forbindelser.

Du bliver en del af at et godt team, der står for:

 • Sammensvejsning (splidsning) af optiske fibre ved hjælp af laserbaseret produktionsudstyr.
 • Re-coating af fiber efter splidsning.
 • Farvning af optiske fibre på højteknologiske farvelinjer.
OFS Fitel Denmark ApS
Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

PRO&CO Faglært eller ufaglært tekniker/industritekniker

PRO&CO søger for KP Components A/S i Spjald

Vi søger en erfaren faglært eller ufaglært tekniker/industritekniker med lyst og evne til at indgå i det tekniske team. Vil du være en del af en højteknologisk og ambitiøs virksomhed? Så læs med her!

Som tekniker ved KP Components A/S får du et spændende udviklingsjob, hvor du har alle muligheder for at udvikle dig selv og dine kompetencer. Der er 8 teknikere i afdelingen, og opgaverne i afdelingen er udfordrende og meget varierede. Dine opgaver vil f.eks. være:

 • Programmere og indkøre nye emner på MAZAK-, HELLER- eller BROTHER-maskiner ofte med KUKA- eller KAWASAKI-robotter
 • Procesoptimering af nye samt etablerede produkter
 • Udvikle på nye emner
PRO&CO
Carlsberg
Area Technician

Carlsberg, Fredericia

Til Carlsberg Danmark Supply Chain i Fredericia, leder vi efter en Area Technician til at sikre drift og løbende vedligeholdelse af vores Tappe- og Etiketmaskiner i produktionen.

Carlsberg Breweries A/S

Vores maskiner kører 24/7/365 – og din opgave er derfor, sammen med dine kolleger, både at være på forkant i forhold til vedligehold af maskinerne, men også sikre hurtigst mulig udbedring af eventuelle fejl og nedbrud, så maskinerne kan køre videre og leverancerne kan komme afsted – ud til vores glade forbrugere.

Carlsberg
APRINTAS – The Final Touch ApS Produktionsmedarbejder til grafisk virksomhed

APRINTAS – The Final Touch ApS, Hasselager

Hvis du har lyst til at arbejde i en spændende grafisk virksomhed, der er inde i en god vækst, kan vi være en mulighed.

Vi er underleverandør til andre grafiske virksomheder og producerer bl.a. emballageløsninger til helsekost, medico, kosmetik og fødevareindustrien.

Stillingen er fast daghold mandag-torsdag kl. 07.00-15.00 og fredag kl. 07.00-12.00. Der er betalt formiddagspause hver dag. Mødetiderne kan være fleksible efter individuelle behov.

Vi er en grafisk virksomhed med mange typer maskiner. Du vil derfor kunne forvente forskelligartede opgaver. Det kan bl.a. være på en eller flere af følgende maskiner:

 • Stansemaskiner
 • Skæremaskiner
 • Foliemaskiner til sølv- og guldprægninger m.v. (hotstamp)
Hero Gears A/S
CNC-maskinoperatører søges aktivt

Hero Gears A/S, Ishøj

Meget gerne industriteknikere eller værktøjsmagere, men det er ikke et krav, hvis du har brancheerfaring.

Du skal ikke bekymre dig om dine kvalifikationer, vi skal nok lære dig op. Det der betyder noget er din indstilling og holdning.

Vi har både ledige stillinger til drejning, fræsning og fortanding.

Efter en oplæring vil du selv komme til at stå for opstilling, programtilretning af eksisterende programmer, indkøring samt kørsel af mindre serier fra 1-100 stk.

I alle jobs er der tale om 12 timers drift på hverdage med forskudt onsdag. Altså arbejde 3 dage og 4 dage fri på enten Hold 1: man.-ons. eller Hold 2: ons.-fre.

Hero Gears A/S
MAN Energy Solutions
Kvalitetsinspektør

MAN Energy Solutions, Frederikshavn

Vil du være med til at skabe bæredygtige løsninger og bidrage til en kulstofneutral økonomi? Og har du lyst til at indgå i et dedikeret team, hvor der er højt til loftet? Så læs endelig videre, fordi vi har brug for dig!

MAN

Produktionen af vores nye 175D High Speed-motor gør nemlig, at vi har ekstra travlt. Vi søger derfor en ny kollega til at indgå i et velfungerende team, hvor fleksibiliteten er høj, og arbejdsopgaverne er spændende og alsidige. Vi arbejder med implementering af digitale inspektionsmetoder, 3D-scanning, digital montagelinje, samt kvalitetsrapportering via app-funktioner.

Som kvalitetsinspektør er dine opgaver bl.a.:

 • Opmåling og inspektion af komponenter i indgangskontrollen
 • Intern reklamationsbehandling, samt leverandørafvigelser
 • Opfølgning på 8D-rapporter og korrigerende handlinger
 • Deltage i daglige tavlemøder
MAN Energy Solutions
VELUX A/S
Industrial Engineer for Surface treatment

VELUX A/S

As our new Industrial Engineer you will be based at our production facilities in Thyregod, where you will be close to the surface treatment manufacturing processes and can track the direct results of your impact. Here you will be able to see the impact and result of your efforts.Se video om VELUX A/S som arbejdsplads

Your key responsibility is to analyse and drive process improvements, and play a key role in developing new processes for product introduction projects.

In addition, your main activities and responsibilities include:

 • Coordinate process improvement activities with both internal and external stakeholders
 • Constantly search for manufacturing process improvements (cycle time, tools, material consumption, waste reduction, first pass yield, etc.)
VELUX A/S
CP Kelco
Operatør til Produktionen

CP Kelco, Lille Skensved

Hos os er passion ikke et buzzword – det er dem vi er!

Føler du dig tilpas i en fysisk aktiv hverdag, hvor sikkerheden er i højsædet og humøret er højt? Brænder du for at skabe høj kvalitet, og er du en naturlig jonglør, der kan holde flere bolde i luften uden at miste overblikket? Er du tålmodig, og fuld af godt humør, og har du mod på at blive udfordret?

Så hører du til i CP Kelcos hold af dygtige operatører i produktionen!

Og hos os kan du se frem til et job hvor du spiller en vigtig rolle. Det er nemlig dig der er med til at skabe produkter af den højeste kvalitet!

CP Kelco
Career ENVASES søger faglærte teknikere til weekend-, aften- og nathold i Skive

Career søger for Envases

Faktisk er de så fyldte, at Envasas står overfor en investering i nye maskiner på 100 millioner i løbet af 2023. Derfor søger de nu flere teknikere med mod på vedligeholdelse, fejlsøgning og optimering af deres produktionsmaskiner. Er det dig? Så læs med her!

Som faglært tekniker vil du indgå i et produktionsteam, hvor dine primære opgaver bliver at sikre et konstant produktionsflow af højeste kvalitet. Du vil, i samarbejde med dit team, skulle tage hånd om udfordringer forbundet med produktionsudstyret samt løbende sikre vedligehold og optimering.

Dine primære opgaver lyder som følgende:

 • Overvågning og kontrol af produktionsudstyret
 • Få afklaret akutte tekniske problemer
 • Vedligehold og reparation af maskinerne
Career
Randers Gears A/S
Industritekniker

Randers Gears A/S

Grundet stigende ordretilgang og nye projekter ønsker vi at ansætte en engageret industritekniker.

Arbejdsopgaver

 • Programmering af dreje/fræs på helt ny DMG MORI CLX450TC multitasking maskine med robot
 • Programmeringssupport til det øvrige multitasking-team bestående af blandt andet DMG MORI DMC80FDS
 • Deltagelse i opstartsfasen når der startes nye projekter op
 • Deltagelse i implementeringen af Esprit CAM i virksomheden
Se video om Randers Gears A/S som arbejdsplads

Vi tilbyder

 • Attraktiv arbejdsplads der indenfor det sidste år har investeret 15 mio. i nye maskiner og teknologi
 • Virksomhed i stor udvikling med mange nye kunder under indkøring
 • Vi hjælper hinanden for at tingene lykkedes
 • Mulighed for personlig udvikling
Randers Gears A/S
Scancon Encoders A/S Dygtig lager-/montagemedarbejder

Scancon Encoders A/S, Hillerød

For at styrke kapaciteten på vores lager og mekanikafdeling søger SCANCON Industrial Encoders 1 ny kollega. Vi mangler en stabil og dygtig medarbejder, der kan indgå i vores team.

Arbejdsopgaver på lageret:
På lageret vil i være 2 personer der plukker til vores produktion.

Arbejdsopgaver i mekanikafdelingen:
Finmekanisk montage i et team på 7.

Vi tilbyder 37 timers stilling med flekstid, i en afdeling med gode kollegaer og en grundig oplæring. En uformel kultur, og en velfungerende arbejdsplads, hvor alle yder en stabil og grundig indsats. Et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø i en international virksomhed.

DK Cover ApS Medarbejder til produktion af fjernvarmeskabe

DK Cover ApS, Ringsted

Vi søger en dygtig, kvalitetsbevidst og glad kollega til produktion, lettere tekniske opgaver samt pakning og afsendelse af varer.

DK Cover Aps er en dansk virksomhed, som designer, producerer og sælger fjernvarmeskabe og tilbehør til kunder i fjernvarmebranchen. Vi ligger i Ringsted midt på Sjælland.

Vi er en gruppe på 6 kollegaer, med et uformelt arbejdsmiljø, hvor det lige nu går stærkt, hvorfor vi har brug for flere kollegaer.

Vi tilbyder en 30-37 timers stilling. Vi har et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor ingen opgaver er for små eller store. Løn og ansættelsesvilkår efter aftale. Tiltrædelse snarest muligt.

Jobindex
Industritekniker – kom tæt på skibsfarten

Jobindex søger for Hundested Propeller A/S

Vil du fræse emner til skibspropeller, gear og thrustere, der skal indgå i yachts, færger og fiskerbåde over hele verden?

Så bliv en del af Hundested Propeller. Her træder du ind i vores dygtige team af 15 industriteknikere, som sætter kvaliteten højt. Hver gang.

”Efter 9/11 skulle alle brandbådene i New York havn gås igennem, så de var sikkerhedsmæssigt helt i top. Her leverede vi både propeller og gear i højeste kvalitet.” - Værkstedschef Lars Corneliussen.

Vi interesserer os for dig, hvis du:

 • Er interesseret i CNC og evt. drejning
 • Har svendebrev
 • Måske har erfaring som maskinarbejder, industritekniker eller lignende.

Nysgerrig? Læs mere om dit nye job her.

Jobindex

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV