292 job matcher din søgning 292 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Terapeuter til Hjælpemiddeldepotet

Esbjerg Kommune

Hjælpemiddeldepotet i Esbjerg Kommune søger to ergoterapeuter.

Der er tale om 2 faste stillinger på 32-37 timer gennemsnitlig pr. uge. Stillingerne har været projektstillinger siden 1. marts 2021.

Hjælpemiddeldepotet varetager al håndtering af Esbjerg Kommunes hjælpemidler. Vores opgaver er primært levering og afhentning samt reparation og service af hjælpemidler. Vi indkøber også hjælpemidler og rådgiver Fritid, Sundhed & Omsorgs øvrige personaler omkring hjælpemidler.

Vi er 25 glade og engagerede medarbejdere, som prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi har borgeren i centrum, og til løsning af kerneopgaven har vi brug for hinanden, hvorfor tæt tværfagligt samarbejde er et nøgleord. Vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og i udvikling.

Vores nye kolleger skal primært varetage sagsbehandling af ansøgninger om hjælpemidler efter Servicelovens § 112 og § 113b.

Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
SORTH & CO Specification Managers til Jylland og Sjælland

SORTH & CO søger for Knauf A/S

Der er tale om nyoprettede stillinger, som del af salgsstrategien om at komme tættere på beslutningstagerne i det foreskrivende led; arkitekter, entreprenører, bygherrer og rådgivere, for derigennem at sikre, at Knauf’s produkter og løsninger bliver foreskrevet i relevante byggeprojekter.

Herudover kan ansvaret defineres i følgende overskrifter:

 • Præsentation af Knauf-produkter og løsninger samt produkttræning hos arkitekter m.fl.
 • Præsentation af Knauf digitale værktøjer.
 • Vedligeholdelse og opbygning af kunderelationer hos relevante beslutningstagere og influenter
Knauf A/S
Teknisk rådgiver

Knauf A/S, Hobro

Har du erfaring inden for teknisk service, bygningsfysik og digitalt byggeri? Har du lyst til at kaste dig ud i letbygkonstruktioner, byggetekniske projekter, kunderådgivning og udbudsmaterialer? Så har vi måske jobbet til dig

Du bliver en del af vores kompetente team i Teknisk Service, på nuværende fem dygtige kolleger – et team med en udpræget holdånd, hvor åbenhed, hjælpsomhed og villighed til at gå den ekstra mil for hinanden, er toneangivende. Den fysiske arbejdsplads er på hovedkontoret i Hobro.

Som Teknisk Rådgiver vil dine primære arbejdsopgaver være:

 • Daglig dialog med forhandlere, entreprenører, ingeniører og arkitekter med henblik på løsning af byggetekniske udfordringer
 • Dagligt arbejde med bygningsfysiske discipliner som lyd, brand, fugt og statik
Knauf A/S
IKEA Genopslag, Facility medarbejder, 37 timer pr. uge

IKEA, Taastrup

Vi søger en facility medarbejder til drift og vedligeholdelse af varehuset og de omkringliggende arealer. Du elsker en hverdag, hvor opgaverne er mangeartede, og du går ind i udfordringer med gåpåmod.

Der er mange forskellige opgaver i hverdagen, der kræver, at du er praktisk anlagt og har blik for løsninger her og nu og på længere sigt. Primært vil du arbejde med:

 • Vedligeholdelse af bygningen og dens installationer, samt parkeringsfaciliteter
 • Test og overvågning af tekniske installationer
 • Udfærdige driftsjournaler og energirapportering
 • Dialog med leverandører og servicepartnere
 • Dialog med og support til dine kolleger i varehuset
Gem
ProShop Europe A/S Bliv koordinator hos Proshop Europe og få hele verden som arbejdsplads

ProShop Europe A/S, Herning

Der er fuld fart på i ProShop Europe, og vi er igen ude på mange forskellige lokationer i Danmark, Europa og verden for at lave messestande og professionelle AV-løsninger til store konferencer og firmafester. Der er ikke to dage, der er ens, og din erfaring og evner kommer i spil på et højt niveau.

ProShop Europe er en af branchens bedste totalleverandører af AV-løsninger til konferencer og events. Vi designer, bygger og afvikler messestande og AV-løsninger på absolut højeste niveau i både Danmark og internationalt. Vores produktioner kendetegnes ved kreativitet, innovativ brug af teknik, høj faglighed og professionel afvikling fra start til slut. Din opgave består i:

 • Koordinere opsætning af lys og truss-systemer ifm. messe i MCH
 • Projektere og montere 4-6 messetande om året i Europe og USA
 • Holde kunden i hånden fra start til slut
Trehøje Døre A/S
Medarbejdere til træindustri

Trehøje Døre A/S, Ørnhøj

Det går stærkt og vi er altid på udkig efter nye dygtige medarbejdere med erfaring fra træindustrien.

Så kunne du tænke dig at blive en del af holdet, der producerer indvendige døre fra øverste hylde og har du erfaring med træbearbejdning og/eller kørsel med komplicerede maskingader?

Vi tilbyder et stabilt job i en virksomhed med korte beslutningsveje, en uformel omgangstone og et godt sammenhold.

Dine arbejdsopgaver

 • Indvendige brand- og lyddøre
 • Karme
 • Glaspartier
Hanstedgaard Snedkeri Vil du være en del af snedkerteamet i et moderne møbelsnedkeri?

Hanstedgaard Snedkeri, Horsens

Er du en dygtig og udadvendt snedker, der har lyst til at tage teten på kundekontakten og samtidig arbejde med at producere kvalitetsmøbler i et nyt, moderne snedkeri med respekt for det gode, traditionelle håndværk? Så er det dig, vi søger.

Vi har brug for en ny kollega til vores snedkeri. Det er vigtigt for os, at du kan se dig selv trives i et nystartet snedkeri, der stadig er under udvikling. Samtidig er det vigtigt, at du er udadvendt og er god til at håndtere hele kundekontaktdelen – lige fra kundens første henvendelse til udvikling af design i samarbejde og slutteligt levering til kunden.

Du kommer til at arbejde i en nystartet, spændende virksomhed med moderne maskiner og engagerede kolleger. Selvom vi er en nystartet virksomhed, så har vi solide rødder, da vi er del af en større familievirksomhed.

Gem
Mogens V. Zeltner A/S
Servicesnedkere/tømrere søges

Mogens V. Zeltner A/S

Se video om Mogens V. Zeltner A/S som arbejdsplads

Vi har rigtig mange spændende, udfordrende og anderledes opgaver, når vi blandt andet restaurerer og bevarer Danmarks kulturarv.

Derfor søger vi dig, der er selvstændig, selvtænkende, selvkørende og en rigtig dygtig kvalitetsbevidst håndværker, der både kan arbejde alene og i teams. Du behersker dansk i skrift og tale.

Dine opgaver:

 • Serviceopgaver, tømrer & snedker, større samt mindre, fortrinsvis i Storkøbenhavn, Nordsjælland
 • Selvstændig løsning af stillede opgaver fra start til slut
Mogens V. Zeltner A/S
Gem
Mogens V. Zeltner A/S
Tømrere & snedkere

Mogens V. Zeltner A/S

Vi har rigtig mange spændende, udfordrende og anderledes opgaver, store som små, når vi blandt andet restaurerer og bevarer Danmarks kulturarv.

Derfor søger vi dig, der er selvstændig, selvtænkende, og en rigtig dygtig kvalitetsbevidst håndværker, der både kan arbejde alene og i teams. Du behersker dansk i skrift og tale.

Se video om Mogens V. Zeltner A/S som arbejdsplads

Dine opgaver

 • Tømrer- & snedkeropgaver, større samt mindre, fortrinsvis i Storkøbenhavn samt Nordsjælland
 • Selvstændig løsning af stillede opgaver fra start til slut; du kommer til at arbejde i et team med andre MVZ-ansatte
Mogens V. Zeltner A/S
Gem
Blendex A/S Montør til solafskærmning

Blendex A/S

Danmarks stærkeste solafskærmningsvirksomhed, Blendex A/S, tilbyder dig muligheden for en ny udfordring.

Vi søger montører, som ikke nødvendigvis har branchekendskab, da vi sørger for din oplæring. Måske har du en håndværksmæssig baggrund – det kunne være tømrer, smed eller elektriker – eller måske er du ufaglært. Det vigtigste er, at du har hænderne skruet ordentligt på, har teknisk snilde og talent for at finde løsninger.

Montage og reparation af solafskærmning er fortrinsvis teknisk baseret og dermed ikke fysisk nedslidende. Arbejdet omfatter både indvendig og udvendig solafskærmning og skal primært udføres på Sjælland.

PPG Coatings Danmark A/S
Facility Service Assistent

PPG Coatings Danmark A/S, Søborg

Vi søger en alsidig og praktisk orienteret medarbejder, der kan hjælpe os med forefaldende opgaver inden for facility service, bygningsvedligehold og installationer på vores site i Søborg. Vi producerer produkter kendt under varemærkerne Dyrup, Sigma, Gori, Beckers og Tikkurila.

Facility serviceafdelingen servicerer husets brugere på både kontor, kantine, lager og produktion, så du vil have en stor kontaktflade i hele huset.

Er du uddannet som blikkenslager, elektriker eller tømrer vil dette være en fordel, da vi løser mange af opgaverne selv sideløbende med brug af eksterne håndværkere ved større opgaver.

PPG Coatings Danmark A/S
Kildehaven A/S Kildehaven søger medarbejdere 30 – 37 timer

Kildehaven A/S, Svinninge

Kildehaven kan tilbyde alsidigt spændende arbejde med aktive unge voksne og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere. En arbejdsplads hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Kildehaven har fleksible faggrænser, så du kommer til at arbejde med omsorg, pædagogik og daglige opgaver med beboerne. Det er vigtigt, du har lyst til at arbejde med fysisk og mental handicappede unge voksne. At du vil deltage i deres aktive ungdomsliv, samt har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.

NBC MARINE ApS Vi søger servicemontør i Middelfart

NBC MARINE ApS

Som servicemontør i NBC Marine vil du indgå i et fast team, som beskæftiger sig med bl.a. faste broer, flydebroer, komplette havne- og badeanlæg samt bådlifte. Opgaverne er både levering og opbygning af nye anlæg samt servicering af eksisterende. Udkørsel sker direkte til kunden i firmaets servicebil fra en af vores afdelinger. Rejseaktivitet og overarbejde vil forekomme.

Dine kvalifikationer

 • Gerne faglært håndværker, men ikke et krav. Vi beskæftiger i dag både ufaglærte, tømrer, murer, mekaniker, elektrikere, kok og en landmand, men fælles for alle er at de er dygtige allround håndværkere med hænderne skruet rigtigt på, samt lysten til at indgå i et stærkt team i en udpræget niche branche.
 • Serviceminded og præsentabel, samt klar til at levere en ekstraordinær indsats i de travle perioder.
Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Dansk Køkkenhåndværk A/S Vi søger en dygtig tømrer/montør

Dansk Køkkenhåndværk A/S, Kirke Såby

Firmaet blev grundlagt i 1977.

Firmaets grundidé er at lave personlige, skræddersyede køkkener, der passer både til rum og behov. Vi har ingen standardmål, men bygger fra grunden et rum med smukke møbelsektioner og spændende og anderledes detaljer. Vi producerer snedkerkøkkener i alle træsorter – sidste køkken i røget eg/kombineret med massivt træ og finer. Vi har eget værksted på 300 m2, hvor vi producerer vores køkkener.

Vi søger en dygtig tømrer/montør både til montering og på værksted.

Spændende arbejdsopgaver i massivt træ med mange forskellige løsninger – så hvis du kan lide duften af træ, kig forbi og lad os tage en snak.

Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

NEXT Uddannelse København Møbelsnedkerinstruktør til NEXT Skoleoplæringscenter

NEXT Uddannelse København, Herlev

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en møbelsnedkerinstruktør til NEXT Skoleoplæringscenter beliggende i Herlev.

I skoleoplæringscentret leder vi efter en ny instruktør til bygningssnedkerteamet. Skoleoplæringscentrets formål er at agere praktikvirksomhed for de lærlinge, som endnu ikke har fundet en læreplads. Vores arbejde består både af at understøtte lærlingenes faglige udvikling, men også i at hjælpe dem med at komme ud i en traditionel snedkervirksomhed.

Som snedkerinstruktør bliver du en del af et team, som har ansvaret for en gruppe lærlinge, cirka 10 lærlingene pr. instruktør, men antallet varierer. På vores lækre værksteder producerer vi forskellige snedkeropgaver, både til brug på NEXT, men også til eksterne kunder. Ud over det praktiske arbejde med lærlingene på værkstedet, står instruktørerne for forberedelse, koordinering og planlægning af opgaverne.

Troelsen Byg & Montage ApS
Tømrer eller snedker til virksomhed med ordnede forhold

Troelsen Byg & Montage ApS, Silkeborg

Vil du være med til at sætte dit præg på morgendagens huse i Silkeborg og Midtjylland?

  ”Jeg er virkelig glad for at være hos Troelsen Byg og Montage. Jeg får selv lov til at administrere min arbejdsdag, selvfølgelig inden for de satte rammer, men jeg sætter stor pris på fleksibiliteten, hvilket gør at jeg også gerne giver et ekstra nap med, når der er behov for det,” fortæller tømrersvend Robert.

Hos Troelsen Byg og Montage har vi godt gang i forretningen. Vi er nemlig de underentreprenører, man ringer efter, når der skal bygges nyt og udføres renoveringer i Silkeborg og omegn.

Vi er en blanding af 10 faglærte og ufaglærte håndværkere, og så har vi 1 lærling. Vi tror fuldt og fast på, at vi skal arbejde så optimalt som muligt. Derfor tilbyder vi naturligvis godt kvalitetsværktøj og en servicebil samt overenskomst med 3F.

Troelsen Byg & Montage ApS
Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV