634 job matcher din søgning 634 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

TDC NET Integration Infrastructure Specialist

TDC NET, Copenhagen or Aarhus

We are in the process of redefining the integration area to be able to deliver a high-quality integration service. The work on defining solid integration strategies, governances, and procedures requires a team of highly skilled and committed people with a motivation for setting a direction.

The integration team manages various integration-related platforms, services, and applications. This infrastructure requires continuous attention in provisioning services, maintaining artifacts and configurations, and constant monitoring.

Some of the items managed are:

 • A Mulesoft platform (APIs and Integrations)
 • Java-based Microservices
 • Event distribution with Kafka
Esbjerg Kommune
Terapeuter til Hjælpemiddeldepotet

Esbjerg Kommune

Hjælpemiddeldepotet i Esbjerg Kommune søger to ergoterapeuter.

Der er tale om 2 faste stillinger på 32-37 timer gennemsnitlig pr. uge. Stillingerne har været projektstillinger siden 1. marts 2021.

Hjælpemiddeldepotet varetager al håndtering af Esbjerg Kommunes hjælpemidler. Vores opgaver er primært levering og afhentning samt reparation og service af hjælpemidler. Vi indkøber også hjælpemidler og rådgiver Fritid, Sundhed & Omsorgs øvrige personaler omkring hjælpemidler.

Vi er 25 glade og engagerede medarbejdere, som prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi har borgeren i centrum, og til løsning af kerneopgaven har vi brug for hinanden, hvorfor tæt tværfagligt samarbejde er et nøgleord. Vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og i udvikling.

Vores nye kolleger skal primært varetage sagsbehandling af ansøgninger om hjælpemidler efter Servicelovens § 112 og § 113b.

Eva Solo A/S
IT-ansvarlig

Eva Solo A/S, Måløv

Har du en bred erfaring indenfor IT – både med daglig drift, systemsammenhænge og projekter? Så kan denne stilling være lige noget for dig.

Som IT-ansvarlig vil du have et mindre antal drifts- og supportopgaver, men vil også være med til at udarbejde IT-roadmap til sikring af opdateret IT-miljø ift. sikker og stabil drift. Dertil kommer, at du bliver den, som har overblikket over vores systemer og vores datastruktur.

Du kommer til at stille kravene til såvel leverandører som medarbejdere og følger op. Derudover sikrer du optimal udnyttelse af hele vores IT-platform og leder nye IT-projekter, som skal løfte virksomheden.

Eva Solo A/S
Roskilde Tekniske Skole
IT-supporter

Roskilde Tekniske Skole

Vil du være med til at udvikle og understøtte IT-funktionen på en af Danmarks bedste erhvervsskoler? Et spændende og afvekslende job i en afdeling, hvor der til stadighed er fokus på, at IT understøtter, at skolen uddanner Danmarks bedste håndværkere.

Se video om Roskilde Tekniske Skole som arbejdsplads

Som IT-supporter indgår du i en afdeling bestående af 6 medarbejdere, der er ansvarlige for IT-support af ca. 3.000 elever og ca. 400 ansatte samt drift af netværk og tekniske installationer. IT-installationen er baseret på en lang række cloudservices og ca. 75 virtuelle servere i driftscenteret i Roskilde.

Vi har ca. 2500 arbejdsstationer samt 3500 daglige BYOD enheder fordelt på 8 lokationer. Installationen er hovedsageligt baseret på Microsofts produkter, VMware samt enkelte Open Source systemer.

Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
Dansk Video Center A/S
Konsulenter/Projektleder til AV-udlejning hos DVC i Søborg og DVC i Odense

Dansk Video Center A/S

Dansk Video Center A/S

Har du erfaring indenfor salg eller udlejning af AV-udstyr, er du muligvis vores nye kollega i enten Søborg- eller Odense-afdelingen.

Vi søger en kollega med relevant teknisk baggrund, der er god til kundekontakt, og som efter en god oplæring kan arbejde selvstændigt med at udforme tilbud og ordrer på salg og udlejning af AV-udstyr til vores erhvervskunder.

Dine arbejdsopgaver indeholder bl.a.:

 • Udformning og fremsendelse af tilbud og ordrer
 • Betjening af vores faste kunder pr. telefon og mail
 • Opgave- og projektstyring af salgsaktiviteter
 • Samarbejde med vores dygtige AV-teknikere
Dansk Video Center A/S
DSV
Agile Coach

DSV, Hedehusene

In this early phase of your team’s existence, you will take on many different roles. You might be acting as an Release Train Engineer of one of the Pilot Trains working towards our agile transformation. You will coach existing teams and support initiation of new teams.

Your primary task long term will be guiding and coaching Scaled Agile transitions throughout our organisation. You will do so by providing training, coordinating and coaching the transition of the team, and advising management.

Additionally, you will:

 • Contribute to establish agile mindset and best practices in DSV
 • Develop and maintain our Agile Delivery Model in DSV
 • Take part in establishing Communities of Practices for Release Train Engineer, Scrum Masters and Product Owners
DSV
Vitec Cito
Kørende IT-tekniker

Vitec Cito, Allerød

Som kørende IT-tekniker, vil du primært skulle løse opgaver der foregår ude hos kunderne. Det er både opgaveløsning indenfor IT-support, samt montering og installation af nyt udstyr. Kunderne er fordelt over hele Danmark.

Opgaverne vil variere fra sag til sag, med alt lige fra fejlfinding til opsætning af nyt udstyr, opgraderinger af operativsystemer eller optimering og fejlfinding af netværk samt generel IT-support. Din hverdag vil altså være alsidig og fleksibel.

Selvom din hverdag hovedsageligt vil bestå af kørende opgaver, vil der være dage hvor du yder support på telefonen eller som fjernsupport. Du vil således være tæt tilknyttet kontoret og dine gode kolleger.

Vitec Cito
Krebs' Skole IT-vejleder på deltid

Krebs' Skole, København

IT-vejleder søges til en deltidsstilling på 20 timer om ugen i tidsrummet 9.00-14.00 pr. 1. december 2022, gerne med It-supporter, lærer eller anden relevant uddannelse. Vi søger en underviser med grundlæggende viden om effektive digitale læringsmetoder og formidling af disse samt erfaring med praktiske it-driftsopgaver.

Herudover vil jobbet indeholde følgende praktiske opgaver:

 • Netværksadministration. Vedligeholdelse af server, installering af programmer, brugeradministration for både elever og medarbejdere.
 • Vedligeholdelse og ajourføring af skolens computere: skolens elevcomputere og iPads, lærercomputere og printere, printertilbehør, projektorer, kabler m.m. samt support af elevernes egne computere (6.-9.klasse)
 • Være primærkontakt til skolens it-leverandører.
ABENA
PIM drifts- og supportkoordinator - Barselsvikariat

ABENA, Aabenraa

Er du struktureret, pragmatisk og løsningsorienteret? Har du lyst til at opleve en spændende og udfordrende hverdag i en dynamisk organisation, hvor engagement og visionær ledelse har ført virksomheden frem til en førende position, så er du måske vores kommende medarbejder.

ABENA er i gang med at gennemføre en ambitiøs international vækststrategi, herunder digitalisering af kunderelationer og fokus på værdiskabende touch points på kunderejsen.

Rollens formål er at supportere det digitale marketing team i ABENA Group Marketing på eksisterende product information management system (PIM), InRiver, samt inputsgiver på udviklingen og forretningskravene i nyt PIM setup – Akeneo.

ABENA
Tryg Forsikring A/S
Business Change vikar

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

I Tryg er vi i gang med at implementere et nyt kernesystem - her spiller Business Change en central rolle. Vi har travlt med at få 5 skadeområder på det nye system de næste måneder og har derfor brug for hjælp til en række praktiske opgaver.

Du bliver en del af teamet Business Change, som understøtter et af Tryg’s største programmer. Programmet har til formål at implementere et nyt skadebehandlingssystem, og sikre korrekt ibrugtagning af systemet.

Det er en stor forandring at skifte kernesystem, du skal derfor evne at forstå og støtte op om forandringen. Du vil arbejde med den agile arbejdsmetode og sætte fokus på de fordele det giver i en forandring. Helt konkret vil du være med til at løfte praktiske opgaver i forbindelse med kommunikationsaktiviteter, User Acceptance Test, præsentationer og oplæring af brugere.

Tryg Forsikring A/S
IT Relation A/S
Head of Network

IT Relation A/S, Herning, Viby J, København

Er du en erfaren leder med stærke ledelsesværdier, der kan være med at til at flytte og udvikle mennesker? Motiveres du af at tage ansvar og stå overfor nye udfordringer i en foranderlig IT-verden? Så er du måske IT Relations nye Head of Network.

Vi leder efter vores nye Head of Network, hvis vigtigste opgave er at have fokus på sunde og stærke ledelsesværdier, der understøtter den positive vækstrejse både IT Relation og vores Network afdeling er på.

Network afdelingen håndterer design, implementering og drift af vores kunders netværk, som er placeret i vores datacenter eller hos kunden selv. Disse opgaver håndterer vi både remote og med onsite besøg hos kunden alt efter hvordan vi løser opgaven bedst.

IT Relation A/S
Tryg Forsikring A/S
Områdeansvarlig til Business Change - Vikariat

Tryg Forsikring A/S

I Tryg er vi i gang med at implementere et nyt kernesystem - her spiller Business Change en central rolle. En af vores kolleger har brug for aflastning, og derfor er vi på udkig efter en områdeansvarlig for en 6 måneders periode, til at blive en del af vores Business Change Team.

Som områdeansvarlig vil du drive forandringen i tæt samarbejde med ledere, superbrugere og SME’ere (Subject Matter Expert), samt få et indblik i projekter og den agile måde at arbejde på.

Som områdeansvarlig bliver du en del af teamet Business Change, som understøtter et af Tryg’s største programmer. Programmet har til formål at implementere et nyt skadebehandlin

Tryg Forsikring A/S
TDC NET Data Product Owner

TDC NET, Copenhagen or Aarhus

As our new Product Owner, you will join us in the Data team part of the IT Organization.

Your role will be to help us design the new Data Platform supporting multiple business units.

The vision is that we providing Data Platform as service - a safe platform to do analytics at scale, while breaking the data silos – we want to make it a collaborative platform where everyone can get access to the right data at the right time.

We know that valuable data analytics is sometimes messy. To truly solve problems with data we need the space and flexibility, and tools which embraces nature of analysis and doesn't get in the way. This is where you come in and help us work closely with the users of our platforms.

AK Techotel A/S
Systemadministrator/Systemarkitekt med motiverende ledelsesstil

AK Techotel A/S, Brøndby

AK Techotel er en innovativ IT-virksomhed, der udvikler, sælger, hoster og servicerer avancerede, digitale booking-, kasse- og CRM-systemer til hoteller, ferie- og kursuscentre.

Jobbet går ud på, i samarbejde med resten af teamet, at vedligeholde, optimere og udvide vores nuværende hybrid hostingcenter og cloud-løsning, og yde driftssupport til vores kunder, samt samarbejde med dine kolleger i IT-afdelingen i Sverige og tilsvarende roller i Norge og Irland.

Vi forventer at du har rimeligt kendskab til bl.a.:

 • Windows Server 2019.
 • Microsoft Clustering Services.
 • Microsoft SQL 2016, 2019 med Cluster og Failover.
Koncerncentre
IT-konsulent til digital patientinddragelse

Koncerncentre, København

Vil du sammen med os være med til at udvikle den mest brugte patientplatform i Danmark? Tænder du på at arbejde med løsninger, der understøtter behandlingen udenfor hospitalet, og som hjælper patienterne til at være en aktiv deltager i sit eget hospitalsforløb? Kan du byde ind med både en teknisk og en sundhedsmæssig baggrund?

Vi er ca. 35 ambitiøse kollegaer (fordelt på 5 scrum teams), der alle arbejder med at understøtte samspillet mellem patient og sundhedspersonale, så patienten kan blive en aktiv deltager i sit behandlingsforløb. Vi spænder bredt og arbejder både med videokonsultationer, hjemmebehandling, spørgeskemaer, selvbooking og breve til borgerne.

Dine opgaver vil dække hele livscyklusen for et produkt:

 • Indgå i afklarings- og udviklingforløb i tæt samarbejde med hospitalsafdelinger, herunder at identificere brugerrejser og tekniske analyser
 • Design, konfigurering og udvikling af MinSP
 • Test og fejlfinding
Koncerncentre
Salling Group SAP Basis expert

Salling Group, Brabrand

Do you want to work on one of Denmark’s largest and most ambitious SAP installations? Can you ensure a stable SAP environment and are you up for new, exciting challenges evolving around state of the art SAP products? Do you thrive in a busy environment of ambition with plenty of room for innovation and influence?

At SAP Infrastructure Services you are working in a SAP Basis team consisting of SAP Basis Infrastructure Experts, SAP Enterprise Architect and Senior Project Manager. The team is a part of our group IT department counting approximately 220 specialists and experts. We have a strong collaboration both in the team, and externally with our sourcing partners in a dynamic and open environment.

Our main purpose is to create solutions and possibilities for the business and strengthening Salling Group on the journey towards fulfilling our ambitions of happy customers and continued growth.

Venaris Executive Search Service Delivery Manager

Venaris Executive Search recruiting on behalf of Oterra in Hørsholm

Do you have a solid service-oriented mindset and a desire to participate in an organization, which fully respects and promotes sustainability values and objectives? Then look no further because this is the role for you.

As Service Delivery Manager you will report to Oterras Head of IT Infrastructure & IT Security and act as the business bridge and project manager of the external service management teams. The IT department of Oterra currently supports 35 sites in 28 countries globally and the support organization is contracted with external vendors on 1st and 2nd line support.

The new Service Delivery Manager will maintain and optimize these vendor relationships to meet the demands of the approximately 1000 users of Oterra.

Arla Foods amba
IT Specialist (Production IT) - Holstebro Mejeri

Arla Foods amba

Hos Arla Foods er vores glødende interesse for ny teknologi en forudsætning for at få forretningen til at vokse og nå vores mål. Som en drivkraft i virksomheden kombinerer du en teknisk tankegang med kvalitetsbevidsthed og ønsket om at stå i spidsen for vores fortsatte udvikling. Vi søger lige nu en IT Specialists, der til dagligt er en del af vores Maintenance & Engineering-afdeling.

Som IT Specialist bliver du en del af mejeriets IT-afdeling, der har fokus på at understøtte produktionens IT bedst muligt for at sikre en stabil og driftssikker produktion.

Arla Foods amba
Rigspolitiet Change Manager til Operative Processer

Rigspolitiet, Hvidovre

Som Change Manager er her mulighed for være med til at sikre stabil drift af politiets systemer og få en spændende og varieret arbejdsdag. Vil du være med til at understøtte effektivitet og professionalisme i en organisation, der varetager en vigtig samfundsmæssig opgave? Så læs nærmere her – måske er du vores nye kollega.

Vi lægger meget vægt på kvalitet, stabil drift og høj oppetid. Vi arbejder kontinuerligt med at optimere og automatisere vores arbejdsgange og processer. ITIL spiller derfor en afgørende rolle i det daglige arbejde og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til og forståelse for de driftsprocesser, der bruges heri, fx Incident-, Problem- og Change management.

Nogle af de daglige opgaver vil være:

 • Godkende og afvise Change
 • Facilitere/gennemføre CAB (Change Advisory Board) møder
 • Risikovurdering

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV