487 job matcher din søgning 487 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Socialfaglig medarbejder til barselsvikariat på botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

På Åmoseparken 71 arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega til barselsvikariat, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Åmoseparken 71 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Åmoseparken 71 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 12 borgere i alderen 27-65 år. Målgruppen er kendetegnet ved at størstedelen af borgerne er kørestolsbrugere og får hjælp til alle dagligdagens opgaver såsom sonde, personlig pleje og kommunikation.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne på tilbuddet og vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Esbjerg Kommune
Socialfaglige medarbejdere til botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

Vi søger medarbejdere der vil bidrage til vores målrettede arbejde med at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne. Vores udgangspunkt er, at alle skal behandles forskelligt for at blive behandlet ens. Vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Botilbuddet Åmoseparken 3 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 16 borgere i alderen 21-75 år. Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne, med fokus på at møde borgerne ud fra deres individuelle forudsætninger.

Målgruppen på Åmoseparken 3 er borgere med fysisk og psykisk udviklingshæmning. 12 af borgerne er kørestolsbrugere, og du vil derfor blive oplært i forflytning mv.

DGI Byen
Instruktører til Vandkulturhuset i DGI Byen

DGI Byen, København

Når vandkulturhuset åbner igen i efteråret, er det med et helt nyt look, som vi glæder os til at vise frem. Du kan fra start blive en del af teamet, der byder badegæster, svømmeforeninger og andre brugere velkommen i de nye omgivelser.

Vi søger svømmeinstruktører, der vil være med til at give den bedste start og/eller oplevelse i vandet, for babyer, børn og voksne. Vi søger instruktører, der er engagerede og passionerede for vand, og som kan give en tryg og kompetent undervisning.

Arbejdsopgaver

 • Svømmeundervisning, hold og privatundervisning
 • Undervisning af flere aldersgrupper og niveauer. Har man særlige præferencer eller kompetencer indenfor en bestemt gruppe, kan dette også være muligt. Angiv det gerne i din ansøgning
 • At skabe et sundt og trygt læringsmiljø
DGI Byen
Horten Advokatpartnerselskab
MÅLRETTET OG SELVSTÆNDIG PROCESKONSULENT MED STORT DRIVE TIL NYOPRETTET STILLING

Horten Advokatpartnerselskab, Hellerup

Har du erfaring indenfor projektledelse, procesanalyse og digitalisering? Har du lyst til at agere nøglespiller i udviklingen af fremtidens Horten? Så er det måske dig, vi søger.

Den juridiske branche er i en spændende udvikling når det kommer til digitalisering og procesoptimering. Derfor har vi valgt at oprette denne stilling som fremadrettet skal sikre at Horten får identificeret de rigtige muligheder for optimering og digitalisering af processer og får implementeret moderne og fremtidssikre løsninger.

Din første opgave bliver bl.a. at forme et procesoverblik over optimeringen af sagsadministrationen, drive projektet og navigere i løbende initiativer og udfordringer. Du vil have "hands-on" fra start, og skal kunne arbejde både strategisk og operationelt.

Horten Advokatpartnerselskab
Københavns KommuneDigitaliseringskonsulenter til Teknik- og Miljøforvaltningen

Københavns Kommune

Vil du være med til at sætte nye standarder for digitaliseringen i landets største kommune? Og motiveres du af at skabe gode, digitale løsninger, der er til gavn for borgere, erhvervsliv og medarbejdere?

Så kan du være med til at gøre København til en udviklende og eftertragtet by at bo i. Vi søger to digitaliseringskonsulenter til den centrale digitaliseringsenhed i Teknik- og Miljøforvaltningen i København.

Vi er en velfungerende digitaliseringsenhed med mange stærke profiler, som nyder godt af gensidig inspiration og godt sammenhold. Det fælles udgangspunkt er en naturlig og vedvarende interesse for nye teknologier, og for hvordan digitalisering kan skabe forretningsværdi i en forvaltning med mange spændende dagsordener.

NetDesignKonsulentchef NetDesign

NetDesign, København

NetDesign søger en konsulentchef til vores Secure Digital Infrastructure (SDI) team i øst.

De primære kunder er store danske private og offentlige kunder og mange af løsningerne er samfundskritiske. Vi favner både dyb teknisk viden og kan rådgive kunden om hvordan de kan løse deres forretningsudfordringer ved brug af teknologi.

Fakta om jobbet:

 • Ansvar for et team bestående af 17 super dygtige netværks- og sikkerhedskonsulenter
 • Bliver en del af konsulentchefteamet, sammen med fem andre chefkolleger
Vivino ApSMachine Learning Engineering Lead

Vivino ApS, Copenhagen

You will lead our ML Engineering team in Copenhagen and report to the CTO. The team does statistical analysis of various product areas and develops ML models to make recommendations, detect fraud and solve other product and engineering problems using machine learning and a data-driven approach.

Responsibilities:

 • Guide your team on ML development and operations.
 • Design and implement end-to-end ML solutions and optimize existing models
 • Setup and continuously enhance ML software infrastructure: CI/CD, data stores, cloud services, network configuration, security, and system monitoring
ABENA
Digital Project Manager - med fokus på B2B udvikling

ABENA

Du bliver en central del af udviklingsprocessen og vil være med til at lægge fundamentet for ABENAs digitale fremtid. Du tager ejerskab for projekterne og er med til at drive dem i mål fra start til slut i tæt samarbejde med eksterne leverandører og interne forretningsenheder.

ABENA er i gang med at gennemføre en ambitiøs international vækststrategi, herunder digitalisering af kunderelationer. Som Digital Project Manager hos ABENA har du ansvaret for at videreudvikle og udrulle vores B2B eCommerce-område samt det supporterende CMS setup.

I din rolle afklarer du forretningens behov samt validerer og kvalificerer disse for derefter at dokumentere og beskrive kravene i forbindelse med den løbende udvikling og implementering.

ABENA
Unit it
Cloud Solution Architect

Unit it, Glostrup

Du kommer til at indgå i Unit IT’s Cloud Center of Excellence team og rapporterer til teamlederen.

Som Cloud Solution Architect er du med til at drive salg, rådgivning, design, arkitektur, projektledelse og implementering af klassiske infrastruktur løsninger og moderne cloud løsninger til gavn for virksomhedens mange kunder.

Dine arbejdsopgaver er bl.a. følgende:

 • Bidrage aktivt til den fortsat udvikling af "Cloud", herunder processer, teknologi og værktøjer
 • Bidrage aktivt til hvorledes virksomheden bedst udnytter muligheder i cloud på en sikker og standardiseret måde, herunder udvikling og beskrivelse af nye services, inklusive mulighed for automatisk dataopsamling til fakturering
 • Deltage i møder med kunder, lytte til og analysere deres behov. På basis heraf lave arkitektur/design på ny løsning. Agere kundens trusted advisor
Unit it
Novozymes A/SSupply Chain Product Owner Digital Customer Journeys

Novozymes A/S, Bagsværd

Do you want to rethink your impact, and are you passionate about designing a great Ordering Experience for our Customers? Then you might be our new Supply Chain Product Owner for our digital Customer Journeys.

The Order-to-Cash Center of Excellence’s key objective is to design great digital Customer Experiences. You will be part of an ambitious team that is anchoring new ways of working and implementing sustainable improvements in the Order-to-Cash processes. You will be working with digital strategies and solutions in a global team and develop solutions in close collaboration with key stakeholders like Customer Care, Digital Transformation, or IT. A typical project could be to work with Digital Transformation on our multi-channel strategy, designing a Chat functionality that delights our customers by facilitating the way they interact with Novozymes.

LægemiddelstyrelsenSektionsleder til Lægemiddelstyrelsens Enhed for IT og Digital Transformation

Lægemiddelstyrelsen, København

Vil du arbejde med stærke digitale løft i dynamiske organisationer. Har du en baggrund, hvor ny teknologi implementeres og bruges til at skabe værdi for organisationens udvikling og mål. Er du visionær, og vil du være med til at drive vores digitale transformation? Kan du arbejde på tværs, selvstændigt og for et fælles mål, og har du ledelseserfaring inden for digitalisering?

Dine primære arbejdsopgaver er bl.a.:

 • Færdiggøre og videreudvikle projektidé/program for Digital Transformation – sammen med hele organisationen
 • Lede sektionens medarbejdere og sammen med enhedschefen og øvrige ledere i enheden indgå i enhedens velfungerende ledergruppe
 • Udarbejde kommissorie samt organiseringsplan
Region Hovedstaden
Forretningskonsulent, der skaber bånd mellem it og hospitaler

Region Hovedstaden, København

Vil du være med til at hjælpe hospitalerne i Region Hovedstaden med at udnytte potentialet i ny sundhedsteknologi? Center for It og Medicoteknologi (CIMT) søger en forretningskonsulent til analyseopgaver og udvikling af it-systemer inden for det diagnostiske- og kliniske område.

Som forretningskonsulent er du med til at løse opgaver i krydsfeltet mellem hospitalernes behov og ønsker, regionale interesser og krav samt CIMT’s rammer og services. Dine opgaver vil blandt andet bestå af følgende:

 • Gennemførelse af forretningsrelaterede analyser
 • Deltagelse i projekter med analyse-delleverancer
 • Udarbejdelse af projektgrundlag og planer på it-området
 • Gennemførelse af udviklingsopgaver sammen med andre faggrupper
Region Hovedstaden
Hillerød KommuneSocial- & sundhedsuddannet/terapeut til Skovhusets dagcenter

Hillerød Kommune

Medarbejder med terapeutisk eller social- og sundhedsfaglig uddannelse til Skovhusets dagcenter, Skovkilden på 20 timer om ugen.

Vi er et dagcenter ved navn Skovkilden, som er en del af Plejehjemmet Skovhuset. Vi har dagligt visiteret 22 dagcentergæster, som kommer i tidsrummet 10 til 14 på hverdage.

Den person vi søger, er en som har demensviden/uddannelse, og som vil blive tilknyttet vores demensgruppe, som overvejende omhandler det lille dagcenter.

Her er det de små oplevelser, det sociale samvær og det at træne/aktivere dagcentergæsterne både fysisk og kognitivt. Opgaverne kan være meget vekslende og det er op til teamet og dig, at få tilpasset tilbuddet til den enkelte målgruppe, hvilket kan være svingende.

Gem
People ExecutiveTeam Lead, forretningsudvikling og digitalisering

People Executive søger for kunde i Aarhus-området

Har du kendskab til SAP Quality Management (SAP QM)? Og kan du gennemskue komplekse sammenhænge og identificere indhold og rammer for it-løsningerne i tråd med forretningsønskerne? Så er du den Team Lead, vi leder efter til en større koncern i Aarhus-området.

Du bliver en central del af en ny organisering med fokus på forretningsudvikling med afsæt i digitalisering og it-understøttelse inden for kvalitets- og complianceområdet. Du får to medarbejdere i reference og kommer desuden til at agere tæt sparringspartner til kvalitetsområdet, og dens ledelse, i forhold til digitalisering og systemunderstøttelse.

Indrykket:
Q8 Danmark A/SDigital Experience Platform Owner til Q8 Danmark

Q8 Danmark A/S, København eller Stockholm

Vi leder netop nu efter en erfaren Experience Platform Owner, der vil hjælpe os med at tage ejerskabet over vores nye, digitale platform og opbygge platformen til al fremtidig eCommerce og onlineindhold i både Sverige og Danmark.

Platformen er endnu ikke etableret, så det er dig, der kommer til at designe og bygger platformen fra bunden, sammen med vores arkitektur team og vores leverandører.

Du kommer enten til at arbejde fra vores kontor i Stockholm eller fra vores kontor i København. Du vil rapportere direkte til Head of Digital Common Platforms.

Et centralt element for succes i Platform Owner rollen er at udvikle og vedligeholde stærke relationer til vores Product Owners på de forskellige områder, såvel som vores partnere og relaterede leverandører. Interessenter vil også omfatte områder fra vores sikkerhedsafdeling samt forretningsinteressenter.

Udlændinge- og IntegrationsministerietEr spændingsfeltet mellem forretning og informationssikkerhed lige noget for dig?

Udlændinge- og Integrationsministeriet, København

Udlændinge- og Integrationsministeriet søger en fuldmægtig til Koncern It med interesse for GDPR og informationssikkerhed. Lyder det interessant? Så er du måske vores nye medarbejder.

Du bliver en del af et sikkerhedsteam på fire medarbejdere, som er ansvarlige for udvikling af informationssikkerheden i Departementet. Du kommer til at indgå i det løbende arbejde med informationssikkerhed (modenhedsmålinger, review af politikgrundlag, ledelsesafrapportering osv.), ligesom du bliver tillkoblet forskellige udviklingsopgaver med fokus på informationssikkerhed og cybersikkerhed.

Som vores nye medarbejder skal du kunne begå dig i spændingsfeltet mellem forretningen og behovet for smidige arbejdsgange, samtidig med at du skal sikre en høj sikkerhed omkring data. Der skal tænkes i brugbare og sikre løsninger på samme tid.

PANDORA A/SDirector of Product Management, Core Tech

PANDORA A/S, Copenhagen

The Director of Product Management Core Tech is responsible for supporting Pandora’s enterprise platform technologies, ERP and IT services. This leader will build a product management organization for the core technology unit, leading its transformation into an agile product lead unit. This is an exciting role that has a huge impact and critical role in achieving Pandora’s growth ambitions of doubling the size of the business.

As the Director of Product Management Core Tech, you will partner closely with senior and executive leaders across the company to deliver end-to-end product management process from strategy creation, product planning , build, launch and optimisation. As a leader and people manager, you will build and support a high performance team and help them deliver results through coaching and inspiring leadership that builds trust, engagement and belonging.

PANDORA A/S
Demant
Project Manager for implementing agile ways of working

Demant, Smørum

Would you like to drive a standardization of agile ways of working across Global IT, and do you have experience with agile project management?

We are looking for a junior project manager, agile coach or SPC who likes to be in front of new initiatives and is ready to step into a more leading role. You need to have experience with agile transformations and understand the dynamics of an IT organization moving from classical project management towards an agile delivery organization.

You will be planning, managing, and driving the implementation of Azure DevOps across product teams and major development projects. Some teams are centered around core IT solutions like infrastructure and platforms, and other teams are customer focused digital solutions. Similar, some teams have a high agile maturity, and other teams will start with the basic.

Demant
Nokas Værdihåndtering A/S
Product Owner KONTANTEN

Nokas Værdihåndtering A/S, Brøndby

Nokas Danmark oplever lige nu en rivende udvikling og vi har derfor brug for en senior konsulent, der kan hjælpe os med at drive og videreudvikle vores samarbejde med pengeinstitutterne.

Du bliver produktansvarlig (Product Owner) på ”KONTANTEN” og kommer til at arbejde tæt sammen med de pengeinstitutter, der er en del af konceptet. KONTANTEN er et samarbejde mellem Nokas og en lang række pengeinstitutter inden for pengeautomater og døgnbokse.

Som produktansvarlig på KONTANTEN får du i høj grad et alsidigt job, og det bliver dit ansvar løbende at optimere og forvalte vores koncept, drive udviklingsopgaver, være bindeled til IT, indsamle og bearbejde data, rapportere til pengeinstitutterne, udarbejde undervisningsmateriale og meget andet.

Nokas Værdihåndtering A/S
KRAMP DanmarkIT Consultant – Internal Nordic integrations and systems

KRAMP Danmark, Skjern

Europæisk markedsleder * Landbrugets e-handelsgrossist * Skjern

Som intern IT Consultant/IT Information Specialist indgår du i et mindre nordisk team, som arbejder tæt sammen med forskellige IT-projektgrupper i Holland for at udvikle og supportere løsninger, der skal integrere vores forskellige systemer. Du vil være med til at monitorere, optimere og supportere vores nordiske IT-landskab, der er bygget op om Dynamics AX2009 med integrationer til WMS, PIM og webshop-løsninger.

Dine primære opgaver bliver blandt andet:

 • Udvikle og supportere integrationer mellem AX2009 og øvrige systemerStøtte de nordiske selskaber med 2. level-support
 • Opdatere data i AX samt udtrække data til analyse
 • Supportere egenudviklede løsninger i Norden