369 job matcher din søgning 369 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Murerfirmaet Axel Poulsen A/S Projektleder, gerne med håndværkerbaggrund

Murerfirmaet Axel Poulsen A/S, Vejen

Murerfirmaet Axel Poulsen A/S er inde i en rivende udvikling – derfor søger vi en projektleder til at varetage vores byggeopgaver indenfor murerentrepriser i nybyggeri og ombygninger indenfor både erhverv og boliger.

Du vil indgå i et team på 4 projektledere og vil få ansvar for dine egne byggesager. Arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Du vil selvstændigt skulle styre og gennemføre flere byggesager.
 • Styre økonomien på tildelte byggesager, herunder beregning af dækninger.
 • Du skal føre tilsyn med arbejdet og deltage i formandsmøder og byggemøder.

Du må meget gerne have en håndværksmæssig baggrund. Derudover også gerne baggrund som ingeniør eller konstruktør, og du har kendskab til ledelse af entrepriser indenfor erhvervs- og boligbyggeri.

Esbjerg Kommune
Terapeuter til Hjælpemiddeldepotet

Esbjerg Kommune

Hjælpemiddeldepotet i Esbjerg Kommune søger to ergoterapeuter.

Der er tale om 2 faste stillinger på 32-37 timer gennemsnitlig pr. uge. Stillingerne har været projektstillinger siden 1. marts 2021.

Hjælpemiddeldepotet varetager al håndtering af Esbjerg Kommunes hjælpemidler. Vores opgaver er primært levering og afhentning samt reparation og service af hjælpemidler. Vi indkøber også hjælpemidler og rådgiver Fritid, Sundhed & Omsorgs øvrige personaler omkring hjælpemidler.

Vi er 25 glade og engagerede medarbejdere, som prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi har borgeren i centrum, og til løsning af kerneopgaven har vi brug for hinanden, hvorfor tæt tværfagligt samarbejde er et nøgleord. Vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og i udvikling.

Vores nye kolleger skal primært varetage sagsbehandling af ansøgninger om hjælpemidler efter Servicelovens § 112 og § 113b.

Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
Gem
Thanex A/S INSTA-kontrollør(er) (m/k) til Jylland/Fyn/Sjælland

Thanex A/S

Motiveres du af at bidrage til, at vores kunder har et sikkert lager og brænder du for at arbejde med sikkerhed, så er det dig/jer, vi søger.

Ansvarsområder:

Lovpligtigt INSTA-eftersyn af vores kunders reolopstillinger. Planlægning af besøg, samt udfærdigelse af rapporter efter eftersyn.

Vi tilbyder

 • Et spændende og selvstændigt job med direkte kundekontakt.
 • Du ansættes i en veletableret virksomhed med mere end 47 år på bagen.
 • Du bliver en del af et team med 20 gode og dygtige kolleger med en hel del erfaring i rygsækken, som kan hjælpe dig godt i gang med dit nye job.
 • Du får en attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforskning, servicebil, PC, telefon m.m.
Thanex A/S
Esbjerg Kommune
Vandløbsmedarbejder til Entreprenør

Esbjerg Kommune, Bramming

Interesserer du dig for kommunal drift, og har du en høj faglighed indenfor vedligehold af vandløb, så er du måske den vandløbsmedarbejder, vi står og mangler til Entreprenør.

Entreprenør er den kommunale driftsafdeling indenfor vej- og parkområdet i landets 6. største kommune, og vi skal bruge en dygtig vandløbsmedarbejder til vores vandløbsteam, der løser opgaver i hele kommunen. Teamet fungerer som et selvstyrende team med reference til lederen af distrikt 4 i Bramming. Entreprenør udfører entreprenørarbejde ved de kommunale veje, parker, kirkegårde, skove og vandløb.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a.:

 • Drift af kommunale Vandløb
 • Øvrige arbejdsopgaver kan forekomme
 • Være villig til at indgå i vinterberedskab, hvorfor afstanden fra din bopæl til Sdr Ilstedmarkvej 1 ikke må overskride 30 minutter i bil
AffaldPlus
Kører du også længst på literen i frisk luft?

AffaldPlus, Faxe og Næsteved

AffaldPlus søger en erfaren maskinfører til arbejde på vores miljø- og biobrændselsanlæg.

Dit arbejde kommer primært til at bestå i:

 • Modtagelse, kontrol og håndtering af affald og genanvendelige materialer
 • Vedligeholdelse af entreprenørmaskiner samt drift af tekniske anlæg på miljø- og biobrændselsanlæg.

Din arbejdsplads vil være på Næstved Biobrændsel og Faxe Miljøanlæg, men du skal være indstillet på periodevis at arbejde på Forlev Miljøanlæg også.

AffaldPlus
Kildehaven A/S Kildehaven søger medarbejdere 30 – 37 timer

Kildehaven A/S, Svinninge

Kildehaven kan tilbyde alsidigt spændende arbejde med aktive unge voksne og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere. En arbejdsplads hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Kildehaven har fleksible faggrænser, så du kommer til at arbejde med omsorg, pædagogik og daglige opgaver med beboerne. Det er vigtigt, du har lyst til at arbejde med fysisk og mental handicappede unge voksne. At du vil deltage i deres aktive ungdomsliv, samt har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.

NBC MARINE ApS Vi søger servicemontør i Middelfart

NBC MARINE ApS

Som servicemontør i NBC Marine vil du indgå i et fast team, som beskæftiger sig med bl.a. faste broer, flydebroer, komplette havne- og badeanlæg samt bådlifte. Opgaverne er både levering og opbygning af nye anlæg samt servicering af eksisterende. Udkørsel sker direkte til kunden i firmaets servicebil fra en af vores afdelinger. Rejseaktivitet og overarbejde vil forekomme.

Dine kvalifikationer

 • Gerne faglært håndværker, men ikke et krav. Vi beskæftiger i dag både ufaglærte, tømrer, murer, mekaniker, elektrikere, kok og en landmand, men fælles for alle er at de er dygtige allround håndværkere med hænderne skruet rigtigt på, samt lysten til at indgå i et stærkt team i en udpræget niche branche.
 • Serviceminded og præsentabel, samt klar til at levere en ekstraordinær indsats i de travle perioder.
GSV Materieludlejning
Udlejningskonsulent til Danmarks førende materieludlejer

GSV Materieludlejning, Kolding

Kan du se dig selv i en rolle, hvor du bliver en værdsat sparringspartner for vores kunder i en virksomhed, der stræber efter at give den mest personlige service i branchen?

GSV er med til store og små byggeprojekter, og din opgave er at sikre og vejlede til, at kunden får de rigtige maskiner til opgaven, uanset om det er håndværktøj, mindre maskiner, lifte eller de helt store gravemaskiner.

Du håndterer forskelligartede administrative opgaver, såsom ordrebehandling, bestilling af transport og materiel, etc. og er med til at sikre, at vores systemer er opdateret, når processer og forretningsgange efterleves.

GSV Materieludlejning
Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

Arkil A/S
Arkil i Silkeborg søger kloakrørlægger

Arkil A/S

4-dages arbejdsuge, gode kollegaer og mulighed for firmabil – det er, hvad der venter vores nye kloakrørlægger i Silkeborg.

Du bliver en del af et nyt, blandet sjak på 5-10 medarbejdere inkl. lærlinge med godt humør og et godt arbejdsmiljø. Vi udfører opgaver inden for byggemodning, kloakering, forsyningsledninger og vejanlæg omkring Silkeborg, Viborg og Horsens.

Din adgangsbillet til jobbet

 • Du har erfaring med kloakering.
 • Du tager ejerskab for dine egne arbejdsopgaver.
 • Du er kvalitetsbevidst og mødestabil.

Du får et spændende og selvstændigt job i en virksomhed, der er kendt for sit høje kvalitetsniveau, gode arbejdsmiljø og positive, professionelle samarbejdsklima.

Troelsen Byg & Montage ApS
Tømrer eller snedker til virksomhed med ordnede forhold

Troelsen Byg & Montage ApS, Silkeborg

Vil du være med til at sætte dit præg på morgendagens huse i Silkeborg og Midtjylland?

  ”Jeg er virkelig glad for at være hos Troelsen Byg og Montage. Jeg får selv lov til at administrere min arbejdsdag, selvfølgelig inden for de satte rammer, men jeg sætter stor pris på fleksibiliteten, hvilket gør at jeg også gerne giver et ekstra nap med, når der er behov for det,” fortæller tømrersvend Robert.

Hos Troelsen Byg og Montage har vi godt gang i forretningen. Vi er nemlig de underentreprenører, man ringer efter, når der skal bygges nyt og udføres renoveringer i Silkeborg og omegn.

Vi er en blanding af 10 faglærte og ufaglærte håndværkere, og så har vi 1 lærling. Vi tror fuldt og fast på, at vi skal arbejde så optimalt som muligt. Derfor tilbyder vi naturligvis godt kvalitetsværktøj og en servicebil samt overenskomst med 3F.

Troelsen Byg & Montage ApS
Arkil A/S
Assisterende fabriksformand til Arkil Asfalt i Næstved (genopslag)

Arkil A/S

Har du lyst til at være en del af vores team, har du hænderne rigtigt skruet på? Så er det måske dig, vi leder efter.

Asfaltdivisionen udfører alle former for asfaltbelægninger og vedligeholdelsesarbejder – på motorveje, landeveje, kom­muneveje, parkeringspladser, industriarealer m.v. Der sælges også asfalt direkte fra de fire fabrikker, hvoraf afdelingen i Næstved er en af dem.

Dit arbejde vil primært bestå af udlevering af asfalt via vejesystem, produktion af asfalt, udtagning samt analyse af prøver, kørsel med læssemaskine, vedligeholdelse af fabrikken samt oprydning og forefaldende arbejde på pladsen.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

UNIFER Produktionsplanlægger og sælger

UNIFER, Svenstrup J

Er du den hybrid, vi søger?

Du er personen, der både kan tage fat – og give slip. Én der forstår både produktionens larm og kontorets energi, og formår at gøre samspillet til musik.

Du skal kunne værdsætte traditioner, men samtidig have nye visioner.

Du skal være en mester til tillidsskabende kommunikation internt og eksternt, og du kan skabe både gnister, og slukke ildebrande, når de opstår.

På vores fabrik producerer vi stålarmering til betonbranchen. Virksomheden har eksisteret siden 1954, men havde sidste år generationsskifte, som har givet nyt blod i årerne.

Siden er det gået stærkt, og vi håber nu at kunne finde et bindeled, der kan varetage kommunikationen til nye og gamle kunder, og i tæt samarbejde med produktionen og ledelsen være katalysatoren for yderligere vækst.

Sahva A/S
Teamleder til teknisk afdeling

Sahva A/S, Brøndby

Er du en dygtig håndværker med ledelsesdrømme? Og har du et godt kendskab til tekniske installationer i erhvervsejendomme? Så kan det være dig, vi leder efter!

Som teamleder i Teknisk afdeling får du det daglige ansvar for en sikker drift og den løbende vedligeholdelse af vores ejendomme i Brøndby, der består af produktion, klinik og kontorlejemål på to adresser.

Sammen med to flittige og hjælpsomme medarbejdere varetager du alle de små og store opgaver i hverdagen, der er med til at sikre en høj trivsel for de medarbejdere, der har deres daglige gang i vores bygninger.

Sahva A/S
Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S Montør til pumpestationer

Ringkøbing-Skjern Forsyning A/S

Har du hænderne skruet rigtigt på og kan lide en afvekslende hverdag? Så er det måske dig, vi søger til en stilling som montør til pumpestationer.

Vi har i dag over 400 pumpestationer, der afleder spildevandet fra kommunens byområder. Sammen med fem kolleger skal du varetage drift og vedligehold af disse pumpestationer.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Serviceopgaver på pumpestationer
 • Fejlfinding på pumpestationer og kloakinstallationer
 • SRO-overvågning
Comwell Aarhus AV & Ejendomsmedarbejder

Comwell Aarhus

Som AV- og ejendomsmedarbejder på Comwell Aarhus vil du få en spændende hverdag fuld af udfordringer. Sammen med dit team har du en central plads på hotellet, når I skal bidrage til, at vores gæster får den særlige oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg.

Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Opstilling og klargøring af mødelokaler, udstillingsområder, AV & IT-udstyr.
 • Opstart og servicering ved mødestart og gennem dagen.
 • Ind- og udvendig bygningsdrift, reparationer og vedligehold på værelser, fællesområder, lokaler m.m.

I Comwell søger vi kun de bedste medarbejdere. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.

Odense Kommune
Assisterende plejehjemsleder til fantastisk team på Plejehjemmet Havebæk

Odense Kommune

Er du lederen, der får følgeskab? Så har vi jobbet til dig som assisterende plejehjemsleder på Plejehjemmet Havebæk.

Du skal sammen med din leder og de assisterende ledere danne ledelsesteamet for medarbejderne, bestående af SSH/SSA/flex/pædagoger/sygeplejersker og samarbejde med vores plejehjemslæge.

Det fælles mål er løbende at trimme, tilpasse og udvikle organisationen, så der skabes mest mulig livsglæde og sammenhæng for beboerne på Plejehjemmet Havebæk og deres pårørende langt ud i fremtiden. Du er garant for, at beboerens behov og drømme er omdrejningspunktet i det daglige arbejde.

Du sikrer, at der kommunikeres både relevant og rettidigt med både borgere og deres pårørende, som er en stor ressource, der understøtter borgerens hverdag. Du kan både tage og delegere ansvar samt involvere medarbejdergruppen i relevante spørgsmål.

Odense Kommune

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV