747 job matcher din søgning 747 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

OK-Fonden
Praksisnær sygeplejerske med klinisk vejlederfunktion, der trives i at arbejde med mennesker med demens, søges til OK-Fonden Gurli-Vibeke

OK-Fonden, Odense

Hverdagen på Gurli-Vibeke er ofte fagligt kompleks. Beboerne har sammensatte sygdomsforløb, hvor demensdiagnoserne er de primære. Alle kompetencer, erfaringer og evner sættes tværfagligt i spil for at fremme beboernes trivsel. Sygeplejersken understøtter de øvrige fagligheder i den komplekse sygepleje, i samspil med vores to andre sygeplejersker, der er organiseret i OK-Fonden Odense (Dyruphus).

Du arbejder rehabiliterende, forebyggende og har det kliniske blik for tidligt at identificere, strukturere, planlægge og udføre behandling/pleje hos vores beboere. Sammen med gode kollegaer har du ansvar for at sparre fagligt omkring beboernes trivsel.

Familielægerne Sundhedshuset Sygeplejerske

Familielægerne Sundhedshuset, Fredericia

Familielægerne Sundhedshuset søger en sygeplejerske pr. 1. december 2022 eller efter aftale.

Vi er et lægehus med 3 faste læger, 1-2 uddannelseslæger, 2 sygeplejersker, 2 SOSU’er som lab/sekretær og 1 praksismanager. Vi bor til leje i et nyrenoveret lejemål i Fredericia Sundhedshus.

Vi søger en kollega:

 • Der er vant til at indgå i et tæt og forpligtende teamsamarbejde
 • Som har empati, godt humør, engagement og gåpåmod
 • Med høje ambitioner på vores patienters vegne samt ønsker om udvikling og uddannelse
Humanassist
Frygtløs leder søges til dynamisk lederteam med ansvar for demensafdelingen på et ældrecenter i forandring

Humanassist søger for Gildhøjhjemmet i Brøndby

Tror du på, at du kan blive en endnu bedre leder sammen med andre? Og vil du gerne arbejde med psykologisk tryghed, tilliden til hinanden og evnen til at indgå i konstruktive konflikter til fordel for et fælles commitment?

Se video om Gildhøjhjemmet som arbejdsplads

Du får ansvaret for ledelsen på afd. D, en afdeling for 15 borgere med demens, hvor fagligheden hos medarbejderne er høj, ansvarligheden stor, og hvor engagementet og viljen til at gøre en positiv forskel lyser ud af samarbejdet hver dag.

Vi arbejder ud fra personcentreret omsorg og Tom Kitwood i de daglige indsatser i hverdagen sammen med beboerne.

Humanassist
Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

2100 Tid Samme Dag Sygeplejerske eller anden sundhedsfaglig søges til almen lægepraksis

2100 Tid Samme Dag, København

Sygeplejerske eller anden sundhedsfaglig søges til almen lægepraksis, 32-37 timer ugentligt, fra 01.01.2023.

Skal du være med på Københavns bedste hold? Kom og vær med til at opbygge og udvikle en nytænkende lægeklinik på Østerbro!

“2100 Tid Samme Dag” er en moderne og nytænkende lægeklinik på Østerbro der har været åbent i halvandet år. I klinikken er to faste speciallæger, en-to uddannelseslæger og et hold af 6 medicinstuderende, der kommer på skift.

Vi søger en dygtig medarbejder, der selvstændigt kan varetage konsultationer og efter oplæring bl.a. skal stå for smear, hypertensions-, KOL- og DM- kontroller. På sigt være ansvarlig for at lede teamet af medicinstuderende.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Herning Kommune Centerleder til Rosenholm i Herning

Herning Kommune

Er du et ”klogt hjerte”, som kan udvikle borgernes trivsel og øge medarbejdernes faglige stolthed? Vil du have et job med mening? Så er det måske dig, der er den nye centerleder for de 48 mennesker, som bor på Rosenholm.

Forstil dig, at du er centerleder et sted, hvor medarbejderne giver borgerne succesfuld støtte til at klare det, der kan være svært. Hvor der er fokus på stærke fællesskaber, og hvor de pårørende selvfølgelig er en stor del af et godt liv og en god hverdag. Et sted med godt humør, og hvor medarbejderne trives og skaber de rigtige indsatser sammen med borgerne, de pårørende og frivillige.

Du kommer til at samarbejde med ca. 150 medarbejdere på Rosenholm – ansvarlige og engagerede medarbejdere, som har stort fokus på både den socialpædagogiske og den sundhedsrettede faglighed.

Falck Danmark A/S
Paramediciner

Falck Danmark A/S, Kalundborg

Som Paramediciner hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed.

Du skal kunne bevare overblikket og træffe beslutninger under stressende forhold. Med din faglighed og din empatiske tilgang har du både blik for patienten og patientens pårørende og andre tilstedeværende, som i situationen kan have behov for opmærksomhed og hjælp.

Arbejdet byder dog også på opgaver, som ikke nødvendigvis er sundhedsfagligt krævende, men blot handler om venlig og omsorgsfuld transport af ikke-behandlingskrævende patienter.

Falck Danmark A/S
Falck Danmark A/S
Ambulanceassistent/behandler

Falck Danmark A/S, Kalundborg

Som Ambulanceassistent/behandler hos Falck gør du dit ypperste for at redde liv, forbedre helbredsudsigter, formindske smerter og andre symptomer og yde omsorg og tryghed. Du skal kunne bevare overblikket og træffe beslutninger under stressende forhold.

Med din faglighed og din empatiske tilgang har du både blik for patienten og patientens pårørende og andre tilstedeværende, som i situationen kan have behov for opmærksomhed og hjælp. Arbejdet byder dog også på opgaver, som ikke nødvendigvis er sundhedsfagligt krævende, men blot handler om venlig og omsorgsfuld transport af ikke-behandlingskrævende patienter.

Falck Danmark A/S
Sygeplejerske til almen praksis

Lægerne Overgaard og Nissen I/S, Ulfborg

I klinikken er der ansat 2 erfarne praksissekretærer, hvoraf den ene nu går på pension, derudover en sygeplejerske.

Vi søger en engageret, erfaren og fleksibel sygeplejerske, som kan varetage alsidige arbejdsfunktioner, hvilket indebærer selvstændige konsultationer, kronikerkontrol bl.a. KOL/diabetes, telefonvisitation, blodprøvetagning/laboratorieopgaver samt forefaldende opgaver i klinikken.

Frederiksberg Kommune Initiativrige social eller sundhedsfaglige medarbejdere søges til Boligsocial- og Akutboligindsats

Frederiksberg Kommune

Vi søger medarbejdere til vores team bestående 5 Medarbejdere. Teamet varetager samlet set tre indsatser. Opgaverne består af Den boligsociale indsats i boligområdet Christian Paulsens vej/ Sønderjyllands Alle, opsøgende gadeplansarbejde og en socialfaglig indsats if. til vores § 110 boliger (Akutboligindsatsen).

Dine kommende kollegaer er 2 erfarne pædagoger. Vi vil rigtigt gerne sammensætte et tværfagligt team med både social og sundhedsfaglige kompetencer. Et team der taler til forskellige grupper af mennesker ift etnicitet, interesser og alder. Et team der kan varetage både rådgivning og igangsættelse af aktiviteter. Der samarbejdes dagligt om at skabe de bedste præmisser for forandringer og udvikling for de borgere vi støtter.

Frederikshavn Kommune 2 vagtplansadministratorer på fuld tid til Strandby Opland klyngen

Frederikshavn Kommune

Er du en struktureret teamplayer, der evner at skabe og opretholde relationer i en foranderlig hverdag? Er du en stærk administrator med lyst til at understøtte vagtplanlægningen i 2 plejegrupper? Kan du stå godt fast, selvom der er modvind, og formår du at arbejde målrettet, på trods af mange daglige forstyrrelser? Så kan det være dig, vi søger til en af to fuldtidsstillinger som vagtplansadministrator i Strandby Opland klyngen.

Din primære arbejdsopgave består i at varetage langtidsplanlægningen og de daglige ad hoc-opgaver i relation hertil. Det betyder, at du bliver garant for den gode dialog med medarbejderne omkring deres vagtplaner og ønsker hertil. Du skal have blik for, at vagtplanlægningen understøtter en optimal anvendelse af plejegruppens ressourcer, samt at vagtplaner altid udarbejdes med afsæt i den gældende overenskomst, arbejdstidsregler og lokale retningslinjer.

Skovshoved Lægeklinik Sygeplejerske, sosu-assistent, laborant eller lægesekretær med bred erfaring fra almen praksis søges til deltidsstilling

Skovshoved Lægeklinik

Jeg søger dig, som er en dygtig, omsorgsfuld og erfaren medarbejder fra almen praksis. Du er åben af sind, imødekommende, ressourcestærk, pligtopfyldende, stabil, har humor og er en god kollega.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være telefonvisitation, blodprøver, INR, CRP, urinundersøgelse, podning, EKG, LFU, øreskyl, sårpleje, vorter, vaccinationer, opfyldning og oprydning samt varebestilling. Desuden selvstændige konsultationer og sygebesøg efter erfaring.

Lægerne på Amagertorv I/S Konsultationssygeplejerske 30-37 timer

Lægerne på Amagertorv I/S, København

Vi søger en erfaren konsultationssygeplejerske med praksiserfaring (min. 1 års praksiserfaring) med tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi er en stor veldrevet dynamisk klinik i indre by. Vi er 2 kompagnoner, lægevikarer, jordemødre, uddannelseslæger, sekretær og et hold af lægestuderende.

Vi har højt til loftet og værdsætter en energisk og udfordrende hverdag. Vi søger en sygeplejerske med energi, initiativ, humør og én der er vant til at have mange bolde i luften og stadig holde overblikket.

Som ansat hos os skal du selvstændigt kunne varetage:

 • Selvstændige sygeplejekonsultationer og kronikerkontroller
 • Telefonvisitation, tidsbestilling, rådgivning i telefon og ved personligt fremmøde
 • Svar på diverse prøver, e-mail-besvarelser og receptfornyelser
Brørup Lægehus I/S
Konsultationssygeplejerske

Brørup Lægehus I/S

Vi søger en konsultationssygeplejerske med tiltrædelse 1.12.22 eller snarest.

Brørup Lægehus er en kompagniskabspraksis med ca. 7200 patienter. Vi er 5 faste læger, 5 sygeplejersker, 1 bioanalytiker, 2 lægesekretærer og 2-3 uddannelseslæger.

Vi tilbyder en meget varieret arbejdsdag med selvstændige konsultationer og udfordrende opgaver, hvor du får lov til at udvikle dig fagligt i tæt samarbejde med det øvrige personale og lægegruppen samt opbygge relation til patienten over tid.

Du vil ud over egne konsultationer få opgaver både i sekretariatet og laboratoriet. Vi prioriterer fleksibilitet, fællesskab og faglighed på tværs af faggrupperne. Vi har frokostordning og god stemning i kaffestuen.

Ikast-Brande Kommune
Pædagogisk eller sundhedsfaglig medarbejder til Socialpsykiatrisk Center Nord

Ikast-Brande Kommune

Grundet opnormering i tilbuddet søger Socialpsykiatrisk Center Nord to nye medarbejdere med pædagogisk eller sundhedsfaglig baggrund til faste stillinger på 37 timer i det døgndækkede botilbud. Psykiatrierfaring er at foretrække.

Socialpsykiatrisk Center Nord er en arbejdsplads med i alt 50 ansatte, hvor faglighed, gensidig respekt, frihed under ansvar, dialog og humor har høj prioritet.

Fra Socialpsykiatrisk Center Nord udgår en række tilbud om støtte og samvær, f.eks.:

 • Udviklings- og læringscenter
 • Døgndækket botilbud
 • Akutordning

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mulighed for udvikling samt god introduktion til arbejdet.

Fredensborg Kommune
Sundhedsplejerske

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Sundhedsplejerske til fast stilling søges pr. 1. januar 2023.

Sundhedsplejen har fået en opnormering til forebyggende sundhedsarbejde. Vi søger dig, der brænder for at være en del af vores engagerede sundhedsplejersketeam. Vi lægger vægt på høj faglighed, og har fokus på at udvikle sundhedsplejen både fra et fagligt- og et borgerperspektiv. Vi løfter i fællesskab både monofagligt og tværfagligt.

I sundhedsplejen har vi glæden af at betjene ca. 5600 skolebørn og ca. 390 spæd- og småbørn og deres forældre, der repræsenterer forskellige kulturelle, etniske og sociale baggrunde. Du vil blive en del af et team på 13 sundhedsplejersker og en leder – vi er en blanding af både yngre og mere erfarne sundhedsplejersker. Vi har base på Rådhuset og i de fire bysamfund og er derfor tæt på relevante samarbejdspartnere i dagligdagen.

Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark) Misbrugsbehandler til Nyborg fængsel

Fonden Novavi (tidligere Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark)

Har du en social- eller sundhedsfaglig uddannelse, og har du erfaring med misbrugsbehandling samt lyst til at gøre en forskel for indsatte med misbrugsproblemer?

Fonden Novavi har siden 1. januar 2019 varetaget den samlede misbrugsbehandling i Nyborg fængsel. Det gælder døgnbehandling, ambulant behandling og efterbehandling.

I den ledige stilling vil opgaven primært være varetagelse af behandlingsforløb på vores døgnafdelinger.

Dine hovedopgaver vil være

 • Gruppebehandling
 • Individuelle samtaler
 • Primær behandler for 6-7 indsatte
 • Psykoedukation
 • Deltage i aktiviteter, herunder måltider med de indsatte
 • Journalføring og dokumentation
 • Tværfagligt samarbejde med fængslets medarbejdere med fokus på at understøtte en helhedsorienteret behandlingsindsats.
Odense Kommune
Assisterende plejehjemsleder til fantastisk team på Plejehjemmet Havebæk

Odense Kommune

Er du lederen, der får følgeskab? Så har vi jobbet til dig som assisterende plejehjemsleder på Plejehjemmet Havebæk.

Du skal sammen med din leder og de assisterende ledere danne ledelsesteamet for medarbejderne, bestående af SSH/SSA/flex/pædagoger/sygeplejersker og samarbejde med vores plejehjemslæge.

Det fælles mål er løbende at trimme, tilpasse og udvikle organisationen, så der skabes mest mulig livsglæde og sammenhæng for beboerne på Plejehjemmet Havebæk og deres pårørende langt ud i fremtiden. Du er garant for, at beboerens behov og drømme er omdrejningspunktet i det daglige arbejde.

Du sikrer, at der kommunikeres både relevant og rettidigt med både borgere og deres pårørende, som er en stor ressource, der understøtter borgerens hverdag. Du kan både tage og delegere ansvar samt involvere medarbejdergruppen i relevante spørgsmål.

Odense Kommune
Gem
SundVikar A/S Sundhedsfaglige vikarer søges til Nordsjælland: Lyngby, Halsnæs og Allerød

SundVikar A/S

Har du erfaring indenfor plejeområdet, eller er du uddannet social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske?

Så har vi brug for din hjælp hos SundVikar A/S!

Vi leverer vikarer til en lang række kunder i ovenstående områder og kan derfor tilbyde et bredt udvalg af spændende og udfordrende vagter – lige netop i det omfang og den mængde, du har behov for. Vi er især stærkt repræsenteret på plejehjem og i hjemmeplejen.

SundVikar er det oplagte valg, uanset om du er på udkig efter at supplere med dit faste arbejde, gerne vil køre fuldtid eller blot vil tage vagter en gang imellem.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV