291 job matcher din søgning 291 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Gem
Ikast-Brande Kommune
Bellisbo søger pædagogiske medarbejdere

Ikast-Brande Kommune

På Botilbuddet Bellisbo har vi lige nu to ledige pædagogiske stillinger, som vi ønsker besat af uddannet pædagog eller uddannet ergoterapeut.

Stillingerne er på 32 timer/ uge, med tiltrædelse 1. november 2021, eller efter aftale.

Bellisbo er et socialpædagogisk botilbud, beliggende i Nørre Snede. Her bor 19 voksne med betydelig og varigt nedsat funktionsevne, fordelt i 3 huse. Borgerne er i alderen 20 - 65 år, og der er stor spredning i støttebehovet. Bellisbo ligger tæt på centrum i Nr. Snede, og i gåafstand fra indkøb, skov og natursti.

Egedal Kommune
Ergoterapeut søges til bosted i Veksø - vi mangler lige en som dig

Egedal Kommune

Er du skarp, når du skal finde ind til mennesker? Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og være en aktiv spiller, når det gælder faglig sparring? Så vil vi meget gerne modtage din ansøgning til jobbet på Skelhøj

Bostedet Skelhøj er en del af EKBA, som er en række socialpædagogiske botilbud for voksne udviklingshæmmede i Egedal Kommune. Fælles for os er, at vi ser, hører, og møder hinanden med viljen til at forstå. Skelhøj er beliggende i Veksø, på Sjælland, og vi har fire teams. Vi søger nye kollegaer bl.a. grundet takstændringer.

I Team 1 bor 9 mænd og kvinder i alderen 27-41 år. Alle er psykisk og fysisk handicappede med forskellige behov. De fleste af beboerne har et tilbud om skole eller arbejde i formiddags-/eftermiddagstimerne, 4 dage om ugen. Team 1 søger en 30 timers ergoterapeut.

Egedal Kommune
ONLY
Fitting model

ONLY, Brande

Er du smilende og udadvendt, og har du lyst til at arbejde i en kreativ modevirksomhed? Så er du måske en af ONLY’s nye Fitting Models!

For at sikre en god pasform, søger vi lige nu en Fitting Model/Husmodel, der har lyst til at få indblik og være en del af Danmarks stærkeste modebrand. Vi forestiller os, at du netop har afsluttet din uddannelse og nu har lyst til at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver i en afdeling, hvor vi udvikler og skaber nye trends.

Du er stabil, pålidelig, udadvendt, tålmodig, har stor interesse for tøj og de nyeste trends. Derudover forventer vi, at du har gode samarbejds- og kommunikationsevner, da du vil arbejde tæt sammen med ONLYs konstruktører, designer og indkøbere.

Ikast-Brande Kommune
Psykiatrimedarbejder

Ikast-Brande Kommune, Brande

Socialpsykiatrisk Center Syd, Brande har en ledig stilling og søger derfor enten 1 pædagog, sygeplejerske, social- og sundhedsassistent eller ergoterapeut til en situationsbestemt stilling? Stillingen ønskes besat pr. 1.11.21 eller snarest muligt.

Vi har en ledig stilling i rehabiliteringsgruppe 3, hvor målgruppen er de unge psykiske sårbare borgere fra 18 -30 år.

Ønsker du at arbejde på Socialpsykiatrisk Center Syd:

 • hvor borgerne er i centrum og alt samarbejde er med udgangspunkt i den recoveryorienterede tilgang
 • hvor der er humor, arbejdsglæde, et dynamisk og udviklingsorienteret arbejdsmiljø.
 • hvor der arbejdes i selvstyrende teams, som er sammensat ud fra Belbins teamprofiler
 • hvor du har mulighed for at være med til at præge fremtiden
Frederiksberg KommuneUdekørende fysioterapeut til Frederiksberg Sundhedscenter

Frederiksberg Kommune

Ambulant Genoptræning & Rehabilitering på Frederiksberg Sundhedscenter, søger en udekørende fysioterapeut til 3 måneders vikariat på 37 timer pr. primo oktober 2021 i geriatrisk gruppe.

Vi søger en fysioterapeut med interesse og erfaring indenfor det geriatriske område. Derudover vil erfaring indenfor det ortopædkirurgiske område (primært relaterende sig til underekstremiteten) være en fordel. Du skal være indstillet på at cykle ud til borgere på Frederiksberg, da opgaverne i denne stilling hovedsageligt vil være rettet mod hjemmetræning. Du skal kunne vurdere og teste borgere samt udarbejde træningsprogrammer og handleplaner for forløbene. Endvidere skal du kunne varetage såvel holdtræning som individuel træning. Du skal arbejde ud fra det rehabiliterende paradigme.

CervelloAmbitiøs teamleder til genoptrænings- og rehabiliteringsteam

Cervello, Roskilde

Vil du være en del af en ny organisation og et stærkt ledelsesteam? Kan du gå forrest og lede en engageret gruppe af dygtige neurospecialister – fysioterapeuter, ergoterapeuter og neuropsykologer?

Cervello søger en udviklingsorienteret leder med erfaring fra det sundhedsfaglige område. Der er fart på – og der er bud efter vores ydelser, så du skal jonglere med mange bolde.

Vi har brug for en helt særlig kollega, som blandt andet…

 • Har personlig gennemslagskraft og gode formidlingsevner, både skriftligt og mundtligt.
 • Har min 3 års drifts-ledererfaring fra døgn-rehabilitering, et udekørende rehabiliteringsteam eller lignende.
 • Har en sundhedsfaglig uddannelse som fx fysioterapeut, sygeplejerske eller ergoterapeut, gerne suppleret med en lederuddannelse (diplom/master).
Ballerup KommuneNeurologisk fysioterapeut til Træning og Aktivitet

Ballerup Kommune

Har du lyst til at arbejde med neurologi i kommunalt regi? Så skal du søge et job hos os.

Du ønsker at være ansat i en fast stilling 37 timer/uge, hvor du bruger dine faglige kompetencer og erfaring med genoptræning inden for neurologi på avanceret niveau. Du skal indgå i et team som både hjælper og udfordrer hinanden i en selvtilrettelæggende hverdag.

Du kommer til at arbejde med ambulante borgere på hold og individuelt. Borgerne træner i sundhedshuset, i eget hjem og i vores varmtvandsbassin.

Træning og Aktivitet varetager ergoterapeutiske og fysioterapeutiske tilbud efter Sundhedsloven samt Lov om Social Service. Vi er i alt 48 ansatte fordelt på 15 ergoterapeuter, 28 fysioterapeuter, 2 træningsassistenter og 3 admini­strativt personale. Vi holder til i Sundhedshuset i Ballerup.

Rudersdal KommuneBarselsvikariat for Børnefysioterapeut i PPR

Rudersdal Kommune, Birkerød

PPR understøtter primært dagtilbud og skoler i deres kerneopgave med børn i alderen 0-17 år.

Fys/ergo gruppen varetager både konsultative opgaver, vedligeholdende træning og genoptræning af børn/unge inden for almen- og specialområdet.

Vores nye kollega skal primært varetage vedligeholdende træningsopgaver, inden for både special- (0-6 år) og normalområdet samt genoptræningsopgaver.

Du er autoriseret fysioterapeut, og har gerne erfaring med børnefysioterapeutisk undersøgelse/test, og kan udføre veltilrettelagte træningsforløb.

Du har kendskab til, og kan vurdere behovet for hjælpemidler til børn med særlige behov.

Du er ansvarsbevidst, og kan arbejde selvstændigt.

Testrup HøjskoleHøjskolelærer til Teaterlinjen

Testrup Højskole, Mårslet

Testrup Højskoles teaterlinje har fokus på Den skabende spiller. Det betyder, at der undervises i en bred vifte af skuespilteknikker og metoder som værktøjer til at forløse den enkeltes kreative potentiale og evne til selv at skabe – alene og som del af et ensemble.

Formålet er at give eleverne en bred forståelse af teatret. Der undervises både i klassiske teaterformer, hvor tekst og karakteropbygning er i fokus, i dramatisk skrivning, i nonverbalt- og fysisk teater samt i blandformer som devising og performance. Vi skaber som oftest selv materiale til forestillinger direkte på gulvet.

Som lærer på teaterlinjen ser man det som sin fornemste opgave at skabe et trygt og tillidsfuldt undersøgelsesrum, at inspirere, udfordre og anerkende elevernes arbejde med teater ud fra deres respektive faglighed og ambitionsniveau.

Gribskov Kommune
Demenskoordinator til Center for Sundhed og Omsorg

Gribskov Kommune, Gilleleje

Hvis du har mod på at indgå i et engageret og udfordrende fagligt fællesskab, hvor der lægges vægt på samarbejde og høj faglig kvalitet i opgaveløsningen, er vi måske det helt rigtige sted for dig.

Vores nye kollega skal være optaget af, at borgere med demens bliver mødt som hele mennesker med individuelle ønsker og behov. Det prioriteres højt, at alle medarbejdere i kommunen ved, hvordan værdighed kan fremmes i forhold til den enkelte borger. I Gribskov Kommune er der også et ressourceorienteret og rehabiliterende borgerfokus, som betyder en fremtid hvor borgere med demens skal opleve, at de har en deltagende og aktiv rolle i eget liv. Vores målsætning indenfor demensfaglig indsats gør at en demenskoordinator og dig ombord nu bliver til to.

Gribskov Kommune
Køge KommuneTeamleder med fokus på social kapital søges til syge- og hjemmeplejen i Ejby

Køge Kommune, Lille Skensved

Brænder du for en høj faglighed hos dine medarbejdere, og kan du se dig selv arbejde aktivt og målrettet med arbejdsmiljø og trivsel, så er det nu, du har muligheden for at få dette opfyldt som Teamleder i Ejby.

Vi er ca. 40 fantastiske medarbejdere, som har høj faglighed og ønsker mere faglig udvikling. Vi har brug for en leder, som kan arbejde videre med den sociale kapital hos os, og en leder der vil gå forrest og vise hvordan vi skal gribe denne opgave an.

Vi søger en Teamleder, som kan samarbejde og lede et stærkt team bestående af sygeplejersker, en teamkoordinator, SSA’er, SSH’er og to planlæggere. Syge- og hjemmeplejen i Ejby søger efter en Teamleder, der kan sætte fokus på at løfte fagligheden, arbejde med udviklingen af teamet og være synlig for medarbejderne.

Københavns ProfessionshøjskoleStudenterundervisere til fysioterapeutuddannelsen på Campus Nordsjælland

Københavns Professionshøjskole, Hillerød

Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetencer? Så er jobbet som studenterunderviser måske noget for dig!

Vi søger 2-4 fagligt stærke og engagerede studerende fra fysioterapeutuddannelsen på Campus Nordsjælland, der som studenterundervisere kan bidrage til udviklingen af fremtidens fysioterapeuter.

Dine konkrete opgaver bliver:

 • at varetage de praktiske lektioner i anatomisk palpation. Din undervisning bliver en blanding af selv at fremvise anatomisk palpation af forskellige regioner og at facilitere træne og øvesessionerne på holdene
 • undervise i fysiologi, hvis du har bestået 3. semester.
Gribskov Kommune
Ergoterapeut til børneområdet i PPR, Center for Dagtilbud og Skoler

Gribskov Kommune, Helsinge

Vores ergoterapeut går på pension, og vi har derfor brug for en ny kollega med interesse for, og gerne erfaring med, børneområdet. Vi søger derfor en ergoterapeut pr. 1. december 2021 på fuld tid (eller andet efter aftale).

I stillingen skal du varetage opgaver inden for både det almene område og specialområdet med børn i alderen 0-18 år.

Inden for almenområdet er vi distriktsopdelt, hvor du kommer i barnets daglige miljø i hjemmet, daginstitution og skole. Herudover vil du blive tilknyttet nogle af de specialtilbud, vi har i kommunen. Det kan være børn med lettere CP, autisme, ADHD, Downs Syndrom o.a.

En del af stillingen indebærer også at kunne arbejde med genoptræningsplaner (GOP’er). Det primære formål med vores indsatser er at klæde de voksne omkring børnene på til at kunne støtte op om børnenes udvikling og trivsel.

Gribskov Kommune
Egedal Kommune
Erfaren medarbejder til De Socialpsykiatriske Botilbud i Egedal Kommune – Bakkehuset

Egedal Kommune, Veksø

Vil du være vores nye kollega?

Vi mangler 2 nye kollegaer, som er interesseret i at indgå i et mindre team, og vil medskabe det rette miljø med mulighed for udvikling for den enkelte borger i botilbuddet.

De Socialpsykiatriske Botilbud er 3 mindre enheder hvor der pr. 1.11.2021 er 2 ledige 37 timers stillinger i Bakkehuset. De Socialpsykiatriske Botilbud er opført i henhold til Lov om Almene Boliger § 105 og rummer i alt 25 boliger på tre forskellige matrikler, som kommunen har anvisningsret til.

Målgruppen er voksne med psykisk nedsat funktionsevne samt psykosociale problemstillinger, der har vanskeligt ved at klare sig selv i egen bolig. Indsatsen ydes i henhold til Lov om Social Service § 85, samt varierer i omfang og indhold afhængig af beboernes individuelle behov.

Egedal Kommune
Avidenz A/SFysioterapeut eller ergoterapeut til autoriseret arbejdsmiljørådgiver

Avidenz A/S

Vi søger en erfaren fysio- eller ergoterapeut, der kan servicere vores kunder hovedsageligt i Jylland.

Din primære opgave bliver at udvikle kundernes arbejdsmiljø inden for det ergonomiske og sundhedsfaglige område. Sekundært vil du arbejde med andre opgaver inden for det generelle arbejdsmiljøområde.

Vi forestiller os, at du er bosiddende på Fyn eller i Trekantområdet, da vores kontor ligger i Odense. Afhængig af din bopælsadresse vil der være mulighed for ansættelse med hjemmekontor, men du må forvente, at du med jævne mellemrum skal være på kontoret i Odense.

Du vil blive mødt af et stærkt team af kolleger, som står parat til at hjælpe dig og give dig den nødvendige oplæring i jobbet. Ligesom du vil opleve en stor frihed til at planlægge dine besøg og opgaver hos kunderne.

Greve KommuneErgo- eller fysioterapeut søges til Strandcentret Plejecenter

Greve Kommune

Vi søger en engageret terapeut, som brænder for at arbejde på et veldrevet plejecenter i Greve lige ved Hundige station.

De primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

 • At varetage opfølgning på relevante hjælpemidler hos den enkelte borger i samarbejde med plejepersonalegrupperne.
 • At fungere som sparringspartner mellem Hjælpemiddelenheden og Strandcentret Plejecenter.
 • At varetage identifikation af aktivitetsproblematikker hos den enkelte borger og videre målsætning for vedligeholdende træning i samarbejde med borger og dennes kontaktperson.

Strandcentret Plejecenter er et attraktivt og aktivt plejecenter med 91 boliger. Vi gør os meget umage for at tilbyde borgerne en ordentlig og værdig pleje, omsorg og hjælp.

Den selvejende daginstitution StæreboPsykomotorisk terapeut 37 timer ugentligt til vuggestue

Den selvejende daginstitution Stærebo, København

Den selvejende daginstitution Stærebo mangler dig til vores vuggestueafdeling!

Idrætsinstitutionen Stærebo tager i det pædagogiske arbejde udgangspunkt i sundhed, krop og bevægelse med pædagogisk idræt som metode.

Vi ser frem til at arbejde sammen med dig, som er uddannet psykomotorisk terapeut og brænder for arbejdet med vuggestuebørn.

Hos os kan du forvente en:

 • arbejdsplads hvor brug af kroppen er udgangspunktet.
 • velfunderet personalegruppe, der brænder for arbejdet med børnegruppen.
 • velfunderet personalegruppe, der sætter børns trivsel og udvikling i højsædet.
Gem
Unique Human CapitalSalgskonsulent/Produktspecialist

Unique Human Capital søger for Winncare

Kommerciel profil med fysioterapeutisk baggrund til spændende salgsstilling.

Hos Winncare søger de en ny kollega, som har lyst til at blive en del af deres Winncare-team med fokus på salg af deres vægtaflastningssystem, ErgoTrainer.

Du vil komme til at udvikle og vedligeholde både eksisterende og potentielle kunderelationer i hele Danmark via aktivt salg, workshops og sparring. Din baggrund som fysioterapeut giver dig et solidt udgangspunkt for at forstå kundernes behov, samt at kunne rådgive kunden under hele beslutnings- og købsprocessen.

Københavns KommuneFysioterapeut til barselsvikariat i demenscentret Pilehuset

Københavns Kommune

Vi er et demenscenter, der prioriterer kompetenceudvikling af personalet højt, bl.a. gennem supervision, faglig vejledning, tvær- og monofaglige møder og gennem kvalitetssikring af vores personcentrerede metode via DCM-observationer.

Som en del af det tværfaglige team indgår du i arbejdet omkring borgerne i alt fra aktiviteter til personlig pleje, men vi forventer, at du med din særlige profil og faglighed bidrager med dit perspektiv på borgerne – og formår at inspirere dine kolleger.

Dine specifikke arbejdsopgaver som fysioterapeut er desuden: helhedsvurderinger af borgeren gennem ADL-taksonomier og udarbejdelse af handleplaner for vedligeholdende træning, sanseintegration og genoptræning i samarbejde med kolleger.

Gem
Vendlet ApSSalgskonsulent med sundhedsfaglig baggrund

Vendlet ApS

Vi søger en faglig, venlig og imødekommende salgskonsulent med bopæl på Sjælland.

Er du engageret, systematisk og proaktiv, og motiveres du af en travl og alsidig hverdag? Brænder du for at være med til at gøre en forskel? Så er du måske vores nye salgskonsulent.

Som salgskonsulent er du firmaets ansigt udadtil, og du spiller en central rolle som bindeled mellem kunderne og de løsninger og services, vi gerne vil tilbyde hospitals- og plejesektoren i Danmark. Du har den fulde kontakt til kunderne lige fra det opsøgende salg til implementering og efterfølgende servicering.

Dine primære opgaver bliver:

 • Videreudvikling af relationen til eksisterende kunder
 • Opbygge relation til nye kunder
 • Dialog, demonstrationer og undervisning m.v.
 • Indgåelse og opdatering af frivillige samhandelsaftaler med kunderne