745 job matcher din søgning 745 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Fonden For KFUM’s Soldatermission I DanmarkER DU DEN NYE LEDER PÅ KFUM’S SOLDATERHJEM I VORDINGBORG

Fonden For KFUM’s Soldatermission I Danmark

KFUM’s Soldatermission søger en autentisk og visionær leder, der kan gøre KFUM’s Soldaterhjem til det foretrukne sted for værnepligtige og andre soldater fra Vordingborg Kaserne. Desuden skal du også se soldaterhjemmet som et aktivt forsamlingssted for veteraner, foreninger og naboer. Vi søger en, der kan se soldaterhjemmet som et aktivt samlingssted for både soldater, foreninger og naboer. Vi søger en ildsjæl, der kan engagere og motivere ansatte og frivillige i samspillet mellem kasernen, soldaterne og de behov, der er i lokalsamfundet.

Stillingen er med en stor grad af selvstændighed og ansvar for det lokale soldaterhjem, samtidig med at arbejdet skal udføres i overensstemmelse med KFUM’s Soldatermissions værdier og visioner.

Vi tilbyder et job, hvor du vil opleve at gøre en helt konkret forskel for andre mennesker.

Region MidtjyllandMå vi byde dig på en kop kaffe og en lederstilling?

Region Midtjylland, Randers eller Hinnerup

Lige nu leder vi efter nye dygtige afdelingsledere til to af vores 26 afdelinger. Autismeområdet er i udvikling og der er rift om vores dygtige kollegaer/de dygtige mennesker, som vi tidligere har ansat.

Vi vil rigtig gerne se en ansøgning fra dig, der har ledelseserfaring fra det socialfaglige område og kan lide at balancere dit lokale råderum med den overordnede retning. Du er samtidig god til at skabe de rette rammer for at dine medarbejdere kan lykkes og trives med dét, der er deres opgave. Du har handlekraft og sans for, hvordan du skal agere, så din ledelse passer til både værdisæt og dét, der sker her og nu.

Vi arbejder alle ud fra Specialområde Autismes fælles faglige fundament. Målet med det er at sikre en metodisk, fagligt begrundet praksis, som altid sætter borgeren i centrum.

Gem
A Hotels ApSManager tjener til restaurant

A Hotels ApS, Glostrup

Er du en uddannet tjener med erfaring fra restauranter, og vil du gerne mere? Er du klar till at få ansvaret for at aftenserveringerne fungerer og få æren af at have byens bedste service? BOVI Bar & Grill står klar til at give dig muligheden!

BOVI Bar & Grill søger en restaurant manager og en tjener, som kan være med til at løfte gæsternes oplevelser til et helt nyt niveau. Vi er et fransk-inspireret steak house i Glostrup.

Som restaurant manager forventer vi at du:

 • Har erfaring med arbejde i en restaurant
 • Muligvis har ledererfaring, eller er klar på at få et lederansvar
 • Er struktureret, selvkørende og følger dine opgaver til dørs
Fredericia KommunePlejehjemsleder til Othello Plejehjem

Fredericia Kommune

Othello er et moderne plejehjem på fem etager med 119 boliger, en cafe, en kiosk og et dagcenter. Du får ledelsen af tre engagerede afdelingsledere og 140 dygtige og engagerede medarbejdere.

Vi ønsker blandt andet, at du

 • har en sundhedsfaglig baggrund og relevant erfarings- og ledelsesbaggrund og gerne en diplomuddannelse i ledelse eller er villig til at tage uddannelsen.
 • har lyst til at arbejde i en rehabiliterende organisation.
 • har forståelse for den nødvendige vægtning mellem faglighed, ønsker og økonomi.

Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med dygtige og engagerede ledere og medarbejdere i en kommune, der ønsker at være blandt de bedste til at levere pleje.
 • Tæt og velfungerende samarbejde med kommunens plejehjemsledere og plejeledelsen.
 • Mulighed for personlig og ledelsesmæssig udvikling.
Gem
ASKOShowroom Manager

ASKO, København

Kan du se dig selv arbejde med et premium brand med stærke, skandinaviske rødder og være ASKOs ansigt udadtil i vores nye showroom? Så er du måske vores kommende showroom manager!

Til en ny stilling som showroom manager har vi brug for en medarbejder, der kan påtage sig en spændende og ansvarlig rolle med både personaleansvar samt strategisk og operationelt arbejde for at øge trafikken til showroomet.

Arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:

 • Drive og sikre at ASKOs showroom altid er klar til at modtage gæster
 • Modtage gæster i showroomet, vise dem rundt og rådgive i valg af produkter
 • Personaleansvar for en assistent
PFALeder til agil udviklingsenhed

PFA, København

Har du talent for og ambition om at lede, motivere og udvikle mennesker i et agilt setup?

Du bliver leder for Procesdesign, der er en del af en agil udviklingsenhed med ansvar for at modne, udvikle, teste og drifte digitale løsninger i PFA. Enhedens ambition er at optimere, digitalisere og automatisere PFA’s processer, og dermed har vi massiv indflydelse på, at kunderne fortsat oplever PFA som relevant og effektiv, når de er i kontakt med os omkring pension eller forsikring.

Du skal dyrke kompetencer og potentiale hos knapt 20 forretningskonsulenter, testere og robot-udviklere, der er fordelt i 10 agile teams. Som leder af teamet skal du varetage HR-relaterede opgaver, herunder fokusere på agile people leadership og facilitere teammedlemmernes trivsel og udvikling med fokus på mennesket, kultur og kommunikation.

Memox ApSPersonalejuridisk stærk HR-chef

Memox ApS, København

Har du solid erfaring med såvel operationelle som strategiske HR-opgaver, og har du lyst til at stå i spidsen for de kommende års udvikling af HR-området i en mellemstor virksomhed med en klar samfundsmission, så er det måske dig, vi leder efter.

Som vores nye HR-chef vil du få ansvaret for en bred vifte af HR-opgaver. I HR-teamet har I ansvaret for alle HR-relaterede driftsopgaver, som supporterer vores ledelse i forhold til administrative, lønmæssige samt personale- og arbejdsmarkedsrelaterede spørgsmål, herunder trivsel og AMO.

De juridiske aspekter omkring personalejura, ansættelsesret og håndtering af kontraktstyring vil også være væsentlige elementer i din stilling. Ligesom at GDPR også vil være en del af dit ansvarsområde.

FinansministerietFinansministeriets departement søger kontorchef til Kontor for Konjunktur

Finansministeriet, København

Finansministeriet søger en analytisk stærk kontorchef til at stå i spidsen for et kontor, der spiller en central rolle i rådgivning og planlægning af regeringens økonomiske politik.

Kontor for Konjunktur overvåger og analyserer udviklingen i dansk og international økonomi og udarbejder prognoser for konjunkturudsigterne på kort sigt, der danner bagtæppet for en række politisk økonomiske beslutninger. Kerneopgaven i kontoret er udarbejdelsen af regeringens konjunkturprognose i Økonomisk Redegørelse, der offentliggøres tre gange årligt i maj, august og december.

Som led i kontorets virke udarbejdes jævnligt både små og større analyser om aktuelle økonomiske problemstillinger, der indgår i Økonomisk Redegørelse, fx udviklingen på boligmarkedet, kapacitetspresset på arbejdsmarkedet, økonomisk vækst og klimaaftryk, virksomhedernes konkurrenceevne og investeringer.

DeZignated ApS
Supply Chain Manager til Luftfartsindustrien

DeZignated ApS søger for Vestergaard Company A/S i Roskilde

Vil du være en del af en spændende international og markedsledende virksomhed og få det samlede ansvar for logistik, disponering, materialeplanlægning, indkøb/strategisk indkøb, lager og samtidig bidrage med nytænkning, udvikling og eksekvering gennem delegering og processtyring?

Du får det samlede ansvar for materialeforsyningen. Der skal være løbende fokus på at sikre rutiner, værktøjer og teknologier til en tidssvarende og professionel håndtering af hele SCM-organisationens opgaver. Du bliver en vigtig brik i ledelsesteamet, hvor I sammen sikrer udviklingen og gennemfører virksomhedens politikker og mål.

 • Sikre, at lagerbeholdning på varer er optimeret i forhold til forecastet behov
 • Sikre effektive systemer til materialedisponering i produktionsprocesserne
 • Sikre, at der opbygges og vedligeholdes styklistegrundlag for generiske varer og halvfabrikata til brug for MRP-disponering
Anklagemyndigheden
Vicestatsadvokater til Statsadvokaten for Særlig Kriminalitet

Anklagemyndigheden, København

Rigsadvokaten søger på vegne af Justitsministeriet to vicestatsadvokater til den nyoprettede Stats­advokat for Særlig Kriminalitet. Stillingerne er ledige til besættelse på åremål snarest muligt.

Vil du bidrage til at sikre et trygt og sikkert samfund med borgeren i centrum? Hvis du har det strategiske helhedsblik og den faglige ballast, der gør dig i stand til sammen med den øvrige ledelse at stå i spidsen for etablering, drift og udvikling af en ny statslig myndighed, så vil stillingen som vicestatsadvokat hos Statsadvokaten for Særlig Kriminalitet være en god mulighed for dig.

Vicestatsadvokaterne skal organisere opgaverne i hver deres søjle, sikre effektivitet, kvalitet og legalitet i arbejdet og have fokus på, at medarbejderne trives og udvikler sig.

Rengoering.com A/SDriftschef, der vil med på vores vækstrejse

Rengoering.com A/S, Brøndby

Er du god til at styre leverancerne sikkert i mål, optimere og skabe resultater sammen med dit hold? Har du stor ledererfaring og lyst til at være en central spiller i vores vækstrejse? Hvis ja, er det måske dig, som Rengoering.com har brug for. Vi er nemlig ved at sætte holdet, der skal sikre, at vi når vores ambitiøse vækstmål. Derfor tilbyder vi nu en spændende stilling som driftschef.

Driftsafdelingen leverer Facility Serviceløsninger i hele Danmark og har ca. 225 medarbejdere. Dit lederteam består af 4 dygtige serviceledere, som har det direkte ansvar for leverancerne, den løbende kundekontakt og personaleledelsen af medarbejdere i deres eget team. Du vil referere til vores CEO og indgå i chefgruppen.

Frederikssund Kommune
Teamleder til Ungeteamet til Center for Familie og Rådgivning

Frederikssund Kommune, Jægerspris

Vil du være med til at gøre en forskel for unge og deres familier? Er du en faglig stærk, samarbejdsorienteret og udviklingsparat leder med fokus på inddragelse, faglig kvalitet og rettidighed? Så er dette måske stillingen for dig?

I Center for Familie og Rådgivning (CFR) varetager vi Frederikssund Kommunes indsats overfor børn og unge i udsatte positioner. Vi arbejder for at skabe de bedste vilkår for udsatte børn og unge, og baserer vores arbejde på høj faglighed og systematik.

Dine opgaver

 • Daglig personaleledelse
 • Sikre faglig kvalitet og lovmedholdelighed i teamet ud fra gældende lovgivning samt interne retningslinjer, arbejdsgange og kvalitetsstandarder i afdelingen
 • Tæt faglig sparring og tilgængelighed
Frederikssund Kommune
Teamleder til Børneteamet til Center for Familie og Rådgivning

Frederikssund Kommune, Jægerspris

Vil du være med til at gøre en forskel for unge og deres familier? Er du en faglig stærk, samarbejdsorienteret og udviklingsparat leder med fokus på inddragelse, faglig kvalitet og rettidighed? Så er dette måske stillingen for dig?

I Center for Familie og Rådgivning (CFR) varetager vi Frederikssund Kommunes indsats overfor børn og unge i udsatte positioner. Vi arbejder for at skabe de bedste vilkår for udsatte børn og unge, og baserer vores arbejde på høj faglighed og systematik.

Dine opgaver

 • Daglig personaleledelse
 • Sikre faglig kvalitet og lovmedholdelighed i teamet ud fra gældende lovgivning samt interne retningslinjer, arbejdsgange og kvalitetsstandarder i afdelingen
 • Tæt faglig sparring og tilgængelighed
Finanstilsynet
Kontorchef til forebyggelse af Hvidvask og Terrorfinansiering

Finanstilsynet, København

Vi søger en kontorchef, som har lyst til at stå i spidsen for vores kontor for forebyggelse af Hvidvask og Terrorfinansiering.

Stillingen er en unik mulighed for et spændende lederjob i et samfundsrelevant specialistkontor, der har ca. 1900 virksomheder under hvidvasktilsyn, og derfor har en omfattende tilsynsaktivitet. Kontoret giver desuden tilladelse til virksomheder, der driver valutaveksling, og virksomheder, der søger om begrænset tilladelse til pengeoverførselsvirksomhed.

Du bliver ansvarlig for et kontor som består af 22 dygtige og engagerede medarbejdere i tre teams: Tilsynstaskforcen, internationalt team og reguleringsteamet. Kontoret består primært af økonomer og jurister, som alle brænder for at sætte deres stærke faglige kompetencer i spil.

Dragør KommuneGenopslag - Klinikchef til Dragørs Kommunale Tandpleje

Dragør Kommune

Vil du stå i spidsen for en god børne- og ungetandpleje, der kommer hele vejen rundt i en mindre kommune? En lille tandpleje, der har alle børne- og ungefunktioner i eget hus – og som samarbejder tæt med andre afdelinger, der arbejder med børn og unge i kommunen.

Dragør Kommunes klinikchef har søgt nye udfordringer. Derfor søger Dragør Kommune ny klinikchef der kan fortsætte den positive udvikling i en topmoderne tandklinik.

Klinikchefstilling er en kombination af tandlægefaglige arbejde, ledelse og administration.

Som klinikchef vil du få ansvaret for

 • Tandbehandling af børn og unge
 • Daglig drift af tandplejen
 • Varetagelse af faglig, personalemæssig og budgetmæssig ledelse for to tandlæger og tre klinikassistenter
Københavns KommuneErgoterapeut til Neurorehabilitering - Kbh

Københavns Kommune

Brænder du for neurorehabilitering, og har du særlige faglige kompetencer indenfor feltet?

I forbindelse med budgettilførsel søger vi nu en erfaren ergoterapeut til en fast stilling i ambulant afdeling.

Neurorehabilitering - Kbh er for københavnere, som har fået en hjerneskade og har brug for rehabilitering på avanceret og specialiseret niveau. Centret har ca. 170 medarbejdere og ledere med forskellige faglige baggrunde.

Stillingen som ergoterapeut er i ambulant afdeling. Vi arbejder i tværfaglige teams med sigte på rehabilitering af borgerens fysiske, kognitive, sproglige og sociale funktioner. Borgernes mål og behov er altid udgangspunkt for vores prioritering og planlægning af sammenhængende indsatser af høj faglig kvalitet.

Gem
Mittarfeqarfiit Grønlands Lufthavne
Hotelchef til Hotel Kangerlussuaq søges

Mittarfeqarfiit Grønlands Lufthavne

Ønsker du et udfordrende job? Så er jobbet som hotelchef måske noget for dig.

Vi søger en hotelchef der vil være med til at indfri og udvikle vores ambition om, at skabe en unik helhedsoplevelse for alle vores gæster via ekstraordinær service på alle områder med fokus på, at vi er i Grønland med alt hvad det har at tilbyde.

Som hotelchef vil du i samarbejde med hotellets øvrige ledelse udvikle og lede hotellet. Du skal sikre, at konferencekonceptet får standarder, der kan måle sig på internationalt niveau. Du får det overordnede ledelsesansvar for alt personale i restaurant, køkken, reception, vaskeri, vedligehold, rengøringsafdeling på i alt ca. 55 personer.

Grundfos A/S
Channel Development Director

Grundfos A/S, Bjerringbro

Do you want to continue the build of our global channel structure, while having the freedom to shape and drive a lot of projects based on your interests, knowledge and market trends?

GrundfosAnd are you motivated by working in a high-attention area of a company that makes products and solutions that help our customers save natural resources and reduce climate impact?

To read more and apply, click here

Grundfos A/S
Mercuri Urval
Sekretariatschef

Mercuri Urval søger for Globalt Fokus i København

Er du en visionær leder, der brænder for at stå i spidsen for Globalt Fokus - den samlende platform i det danske udviklingspolitiske miljø?

Danmarks globale engagement og udviklingsbistanden befinder sig midt i en brydningstid, hvor store forandringer omkring prioritering og finansiering stiller krav til omstilling og nytænkning. Der er mere end nogensinde brug for, at civilsamfundet står sammen og udgør en stærk fælles - men mangfoldig - stemme. Nye dagsordener - såsom migration, demokrati, klima og langvarige kriser - presser sig på, og er med til at skabe et paradigmeskift i forhold til, hvordan Danmark forstår sit globale engagement.

Det er i dette foranderlige felt, at en ny sekretariatschef for Globalt Fokus skal formå at navigere, og stå i spidsen for en stærk og relevant platform for de danske udviklingsorganisationer.

Mercuri Urval
Carl's Jr.Restaurantchef

Carl's Jr., Nyborg

Brænder du for ledelse og søger du en karriere i Salling Group med store udviklingsmuligheder. Sætter du gæsterne først og yder den bedste service - hver gang?

Carl’s Jr. er en international burgerkæde med over 3.000 restauranter på verdensplan. Siden kædens etablering i USA for over 50 år siden har Carl’s Jr. været kendt for at servere store, saftige, flammegrillede burgere, samtidig med, at vi leverer en service i særklasse.

Som Restaurantchef i Carl’s Jr. er du ansvarlig for al drift i restauranten fra kundeservice til omsætning og kvalitetssikring. Du refererer direkte til Distriktschefen. Du sikrer, at restauranten lever op til Carl's Jr.’s standarder både inden for kundeservice, kvalitet, omsætning og indtjening, og du trives med at være på gulvet fremfor kontoret.