417 job matcher din søgning 417 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Terapeuter til Hjælpemiddeldepotet

Esbjerg Kommune

Hjælpemiddeldepotet i Esbjerg Kommune søger to ergoterapeuter.

Der er tale om 2 faste stillinger på 32-37 timer gennemsnitlig pr. uge. Stillingerne har været projektstillinger siden 1. marts 2021.

Hjælpemiddeldepotet varetager al håndtering af Esbjerg Kommunes hjælpemidler. Vores opgaver er primært levering og afhentning samt reparation og service af hjælpemidler. Vi indkøber også hjælpemidler og rådgiver Fritid, Sundhed & Omsorgs øvrige personaler omkring hjælpemidler.

Vi er 25 glade og engagerede medarbejdere, som prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi har borgeren i centrum, og til løsning af kerneopgaven har vi brug for hinanden, hvorfor tæt tværfagligt samarbejde er et nøgleord. Vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og i udvikling.

Vores nye kolleger skal primært varetage sagsbehandling af ansøgninger om hjælpemidler efter Servicelovens § 112 og § 113b.

Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
Colas Danmark A/S
Konstruktørpraktikant til forårssemestret 2023

Colas Danmark A/S, Horsens

Læser du til bygningskonstruktør eller ingeniør? Og vil du være med til at bygge fremtidens veje? Så kickstart din karriere med en praktikplads i Colas.

Som praktikant i Colas får du mulighed for at afprøve din teori i praksis. Du får opgaver, som ligner dem, du kan forvente som færdiguddannet, og du hjælper blandt andet vores kontor i Horsens med at planlægge og styre asfaltentrepriser. Du får en erfaren mentor, som hjælper dig med at komme godt i gang, og som støtter og vejleder dig under hele praktikforløbet.

Vi har entreprisekontorer, fabrikker, laboratorie og grusgrave over hele landet, og vi lægger stor vægt på, at du kommer rundt og får indblik i vores virksomhed.

Colas Danmark A/S
Lån & Spar Bank
Finansbachelor-praktikant til Rådgivningscenter Peter Bangs Vej på Frederiksberg

Lån & Spar Bank

Er du fyldt med god energi? Og vil du være en del af en afdeling med høj kundetilfredshed og arbejdsglæde? Så er stillingen som finansbachelor-praktikant, hos Lån og Spar Bank, det rette for dig.

Som praktikant vil du i starten følge en eksisterende rådgiver ved deltagelse i møder og arbejdsopgaver. Derefter vil du få selvstændige opgaver, hvor du vil få mulighed for at blive udfordret; vi ved af erfaring, at praktikanter ved os har prøvet markant mere selv, når de kommer retur, end ved sammenlignelige banker.

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Hjælpe med at tage telefoner, besvare beskeder og tage imod kunder
 • Henvende dig til leads
 • Deltage i studiemesser og andre events
Lån & Spar Bank
AURA A/S Praktikant til Marketing

AURA A/S, Viby og Galten

Vil du teste dine teoretiske færdigheder af og prøve kræfter med forskellige marketing- og kommunikationsdiscipliner? Så bliv praktikant i marketingafdelingen i vores Energi & Teknik-division.

Du kan forvente at spille en aktiv rolle i følgende opgaver:

 • Udvikling og eksekvering af kampagneindsatser for strøm, ladeløsninger til elbiler og delebiler – små såvel som store
 • Udnyttelse af alle kanaler, der kan skaffe synlighed – lige fra et skilt på fodboldbanen til opslag på sociale medier og flyers i et boligområde
 • Udarbejdelse af fængende tekster og content tilpasset forskellige målgrupper og medier (SoMe, nyhedsmails, cases, marketingmaterialer, pressemeddelelser m.m.)

Du bliver del af en ambitiøs marketingafdeling med en åben og uformel tone. Vi arbejder med alle aspekter af marketing, men har stort fokus på det digitale. Vores hverdag er afvekslende og travl, men der er altid plads til grin.

Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
København – Bliv revisorpraktikant med mulighed for efterfølgende toårigt traineeforløb

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2023 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm i København.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner, og hvor vi sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor – i en virksomhed der er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for unge under 25 år. Er vi det rette match, vil der være mulighed for at fortsætte som revisortrainee.

Som praktikant vil du få praktisk erfaring med at planlægge og løse nogle af de vigtige opgaver, som erfarne revisorer udfører. Det er vores klare erfaring, at dét er den bedste måde at udvikle og afprøve dine evner som revisor på - og samtidig afklare, om du har mulighed for og lyst til at fortsætte som revisortrainee.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Kildehaven A/S Kildehaven søger medarbejdere 30 – 37 timer

Kildehaven A/S, Svinninge

Kildehaven kan tilbyde alsidigt spændende arbejde med aktive unge voksne og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere. En arbejdsplads hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Kildehaven har fleksible faggrænser, så du kommer til at arbejde med omsorg, pædagogik og daglige opgaver med beboerne. Det er vigtigt, du har lyst til at arbejde med fysisk og mental handicappede unge voksne. At du vil deltage i deres aktive ungdomsliv, samt har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.

Nature Energy Biogas A/S
Internships within Supply Chain & Operations

Nature Energy Biogas A/S, Odense

Do you want to become a part of an ambitious and energetic organization with big international growth ambitions for the future? We are currently looking for interns to join our Process & Implementation Management (P&IM) department.

Nature Energy A/S

At Nature Energy, we offer an international environment within a growing organization that has a deep passion for green energy and sustainability. During your internship, you will become a part of the P&IM Department where you will get the chance to work with the cross functional development and documentation regarding our Supply Chain related processes.

The intern position also includes task such as:

 • Partake in plant and project specific adjustments of processes preparing for local implementation
 • Partake in implementation planning and execution
 • Partake in defining, designing, and testing of workflows with IT suppliers
Nature Energy Biogas A/S
CP Kelco
Laborantpraktikant til QC søges

CP Kelco, Lille Skensved

Afslutter du den teoretiske del af laborantuddannelsen inden den 1. februar 2023 og har lyst til at arbejde i en international produktionsvirksomhed, som er verdensførende indenfor sit felt?

En praktikplads hos CP Kelco formår at uddybe din viden og praktiske kompetencer, som uddannelsen kræver, og inkluderer det afsluttende eksamensprojekt. Det er en 1-årig kontrakt med startdato den 1. februar 2023.

Som laborantpraktikant hos CP Kelco får du:

 • Stor faglig og praktisk viden og mulighed for at afprøve mange forskellige metoder
 • En bred uddannelse, hvor du kommer rundt i flere afdelinger og får masser af kvalifikationer og udfordringer
CP Kelco
Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

SengeSpecialisten
Timelønnet sælger søges til butikken i Silkeborg

SengeSpecialisten

Er du en RIGTIG sælger, og mangler at blive udfordret? Er DU vores nye stjerne på salgsgulvet, der kan gøre en forskel for alle de kunder du vejleder frem til den helt rigtige sengeløsning?

Et job som SengeSpecialist er både sjovt og udfordrende, da det kræver en utrolig stor indsats fra dig som sælger at finde det helt rigtige til kunderne! Det kræver bl.a. en stor portion situationsfornemmelse, en masse tålmodighed og en ægte interesse i og forståelse for at give kunderne unikke oplevelser HVER dag.

SengeSpecialistens kultur er kendetegnet ved fokus på resultater og service på et højt niveau, og det er derfor afgørende at du besidder synligt engagement og drive, samt at du er vedholdende og opfølgende, men samtidig åben over for nye og bedre ideer.

Stillingen er en deltidsstilling på 25 - 30 timer om måneden.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Foreningen Lige Adgang
Praktikanter til forårssemestret 2023 – vær med til at skabe lige adgang for alle

Foreningen Lige Adgang, København

flinke og kompetente kolleger - ejerskab for dine opgaver - masser af læring - tæt samarbejde

Det er bare nogle af grundene til, at du skal blive praktikant hos os. Og det er ikke bare nogle ord, vi har fundet på til jobannoncen. Det er, hvad vores nuværende og tidligere praktikanter oplever. Læs mere her!

Du bliver tilknyttet et eller flere projekter, hvor du bliver involveret i alle dele af projektets arbejdsopgaver. Projekterne kan fx være:

 • mentorprojekter for forskellige målgrupper
 • større undersøgelser og analyser
 • oplysningskampagner
 • virksomhedsrettede projekter og lignende
Ørsted
Engineering Intern (Blades)

Ørsted, Gentofte or Skærbæk

Imagine a future where you drive and support world-class offshore operation and maintenance of WTG blades from our global fleet.

Ørsted

Join us in this role where you’ll be performing analysis of inspection data and performing failure analyses of the blades from the wind turbines in our global fleet. You’ll be able to impact the way we work and push the boundaries. You will be joining a high performing and very experienced team to support your continuous growth.

You’ll play an important role in:

 • performing damage evaluation on turbine blades
 • participating in and performing failure investigation projects on turbine blades in collaboration with blade experts
 • assisting in asset integrity communication and reporting
 • participating in various cross-team projects involving mechanical and structural engineering disciplines.
Ørsted
DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur
Talent Programme for Students

DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur, Copenhagen

Are you looking for a unique opportunity to contribute to the global fight against torture and organized violence as part of your study programme?

Are you driven by a desire to learn and to put knowledge to work? Do you have a documented interest related to DIGNITY’s field of work and a strong academic record? If so, DIGNITY’s Talent Programme might be for you.

DIGNITY - Danish Institute against Torture is a self-governing institution independent of party politics, and it is the biggest center of its kind in the world. DIGNITY is organized in two broad themes: Rehabilitation and Prevention. In both areas we undertake interventions, advocate for change, and do research. DIGNITY works in Denmark as well as the Global South. Additional information regarding DIGNITY’s activities can be obtained at our website.

DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur
Group Online A/S
Multimediedesigner-praktikant søges til Danmarks største webbureau

Group Online A/S, Ballerup

Elsker du at designe og udvikle flotte hjemmesider til det danske erhvervsliv? Er du kreativ ud over det sædvanlige?

Kan du svare ja til begge spørgsmål, så læs videre.

Dine arbejdsopgaver som multimediedesigner-praktikant:

 • Udarbejdelse af hjemmesideløsninger
 • Telefonisk præsentation og værdiskabelse af de udarbejdede løsninger til kunderne
 • Grafiske supportopgaver på eksisterende kunders hjemmesideløsninger
Group Online A/S
Odense Kommune
Assisterende plejehjemsleder til fantastisk team på Plejehjemmet Havebæk

Odense Kommune

Er du lederen, der får følgeskab? Så har vi jobbet til dig som assisterende plejehjemsleder på Plejehjemmet Havebæk.

Du skal sammen med din leder og de assisterende ledere danne ledelsesteamet for medarbejderne, bestående af SSH/SSA/flex/pædagoger/sygeplejersker og samarbejde med vores plejehjemslæge.

Det fælles mål er løbende at trimme, tilpasse og udvikle organisationen, så der skabes mest mulig livsglæde og sammenhæng for beboerne på Plejehjemmet Havebæk og deres pårørende langt ud i fremtiden. Du er garant for, at beboerens behov og drømme er omdrejningspunktet i det daglige arbejde.

Du sikrer, at der kommunikeres både relevant og rettidigt med både borgere og deres pårørende, som er en stor ressource, der understøtter borgerens hverdag. Du kan både tage og delegere ansvar samt involvere medarbejdergruppen i relevante spørgsmål.

Odense Kommune
ILVA
ILVA søger digital marketingpraktikant til foråret 2023

ILVA, Sabro

Kan du se fordelene ved et praktikophold, hvor du:

 • Bliver en del af et ambitiøst team, som arbejder målrettet for at gøre ILVA til Danmark og Sveriges mest inspirerende og nytænkende boligunivers?
 • Får hands-on erfaring i nogle af de platforme, der definerer nutidens og fremtidens markedsføring?
 • Får indblik i en branche med mange fremtidsmuligheder?

ILVA søger praktikant til forårssemesteret, som brænder for den digitale verden. Vi søger en praktikant som brænder for Sociale Medier, som er god til at skrive gode og effektive tekster sammen med vores digital marketingteam. I tæt samarbejde med hele marketingteamet, arbejder vi målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus og et af de stærkeste boligbrands på markedet – også digitalt.

ILVA
ILVA
ILVA søger e-commerce praktikant til vores E-business team til foråret 2023

ILVA, Sabro

Kan du se fordelene ved et praktikophold, hvor du:

 • Bliver en del af et ambitiøst team, som arbejder målrettet for at gøre ILVA til Danmark og Sveriges mest inspirerende og nytænkende boligunivers?
 • Får indblik i en branche med mange fremtidsmuligheder?

ILVA søger praktikant til efterårssemesteret, som brænder for e-commerce. Vi søger en praktikant som brænder for konverteringsoptimering, som er god til at skabe sælgende landingssider og optimere UX on site. I tæt samarbejde med hele online-teamet. Vi arbejder målrettet for at være kundernes foretrukne bolighus og et af de stærkeste boligbrands på markedet – også digitalt.

ILVA

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV