315 job matcher din søgning 315 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Københavns KommuneErgoterapeut til Neurorehabilitering - Kbh

Københavns Kommune

Brænder du for neurorehabilitering, og har du særlige faglige kompetencer indenfor feltet?

I forbindelse med budgettilførsel søger vi nu en erfaren ergoterapeut til en fast stilling i ambulant afdeling.

Neurorehabilitering - Kbh er for københavnere, som har fået en hjerneskade og har brug for rehabilitering på avanceret og specialiseret niveau. Centret har ca. 170 medarbejdere og ledere med forskellige faglige baggrunde.

Stillingen som ergoterapeut er i ambulant afdeling. Vi arbejder i tværfaglige teams med sigte på rehabilitering af borgerens fysiske, kognitive, sproglige og sociale funktioner. Borgernes mål og behov er altid udgangspunkt for vores prioritering og planlægning af sammenhængende indsatser af høj faglig kvalitet.

Dagtilbuddet Lærkevej S/iCenter for Selvejende Dagtilbud Lavuk Stjernen søger medarbejder 33 t/u til at varetage pædagogiske opgaver

Dagtilbuddet Lærkevej S/i, København

Vi søger en kollega til at varetage pædagogiske opgaver i hverdagen for de ca. 25 borgere, der benytter sig af vores dagtilbud i stueetagen. Det drejer sig om borgere i alderen 20-70 år, som grundet betydeligt nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsniveau har brug for omfattende støtte i alle dagligdagens gøremål – det være sig verbalt, fysisk, psykisk osv.

Vi ønsker ikke at begrænse vores søgen efter en ny kollega til én specifik faggruppe, men vælger i stedet at søge bredt i forhold til nogle af de områder, som vores borgere altid efterspørger – f.eks. fysisk træning, afspænding, musik, sansearbejde, krea, ture ud af huset, sundhedsfaglig viden osv.

Frederikshavn KommuneFysioterapeut og ergoterapeut søges til hverdagsrehabilitering ved Center for Sundhed og Pleje

Frederikshavn Kommune

Brænder du for tværfaglighed og hverdagsrehabilitering inden for gerontologien, samt har lyst til at vejlede og undervise plejepersonalet i at rehabilitere, er du lige den vi mangler i Team hverdagsrehabilitering ved Center for Sundhed og Pleje.

Opgaven består i både at varetage GOP (Genoptræningsplaner) og hverdagsrehabilitering, og tænke det i en sammenhæng for borgerne.

I begge stillinger vil der være tæt samarbejde med visitatorer, den lokale gruppeleder, sygeplejergruppe, fysio- og ergoterapeuterne på Træningsområdet og de mange andre dygtige medarbejdere på social- og sundhedsområdet.

Vi forventer, at du ud over din sundhedsfaglige uddannelse som fysioterapeut eller ergoterapeut, kan byde ind med følgende kompetencer:

  • Interesse og gerne erfaring inden for gerontologien
  • Gode pædagogiske og kommunikative evner
Københavns KommuneErfaren fysioterapeut til ambulant afdeling i Neurorehabilitering - Kbh

Københavns Kommune, Brønshøj

Brænder du for neurorehabilitering, og har du særlige faglige kompetencer indenfor feltet?

Neurorehabilitering – Kbh har brug for flere kvalificerede kræfter. Du har nu chancen for at blive en del af holdet i et center i udvikling og her være med til at styrke tværfaglige og sammenhængende rehabiliteringsforløb til gavn for den enkelte borger.

Neurorehabilitering – Kbh er for københavnere, som har fået en hjerneskade og har brug for rehabilitering og genoptræning på specialiseret og avanceret niveau. Centret har ca. 170 medarbejdere og ledere med forskellig faglig baggrund.

Du bliver tilknyttet ambulant afdeling, hvor du vil have din daglige gang, men vi arbejder på tværs af centret og hjælper hinanden.

Polytech A/SIntern to Marketing – Brand & Communications

Polytech A/S

Do you dream about a career within marketing in an international company? Are you fluent in English and can you create clear professional communication? Does coordination and event planning sound interesting to you? Then take up the challenge and apply as our next Intern.

At Polytech, we work to create a world powered primarily by renewable energy. As Intern in Marketing, you will be part of that journey. The Marketing department in Polytech is an important player counting 13 colleagues divided in three areas: Commercial Excellence, Sustainability and Brand and Communications.

You will be part of the Brand and Communications team counting 6 dedicated colleagues all working to brand Polytech as the important wind industry player we are!

Polytech A/SIngeniørpraktikant til R&D Electrical & Mechanical - Maskin

Polytech A/S, Bramming

Har du mod på udfordringer i en global udviklingsafdeling i Vindmøllebranchen? Brænder du for innovation, er kreativ og har flair for detaljen? Kunne du tænke dig en lærerig praktik i en international virksomhed med bæredygtighed på agendaen, så er det måske dig, vi søger som vores næste praktikant.

Som praktikant bliver du en naturlig del af Polytechs globale udviklingsafdeling. Du kommer til at indgå i hverdagen på lige fod med resten af holdet, hvor vi hver dag arbejder for at udvikle innovative produkter til lynbeskyttelse, forkantbeskyttelse af vinger, samt aerodynamiske vinge add-ons og transportløsninger for vinger.

Du vil komme til at indgå i et af vore produktteams, hvor du dels vil kunne få selvstændige opgaver, samt indgå i sammensatte teams med en større fælles opgave i forbindelse med udvikling, fremstilling og afprøvning af løsninger til vindmøller.

Polytech A/SPraktik – IT og forretningsudvikling

Polytech A/S, Bramming

Brænder du for at arbejde med IT og forretningsprocesser? Kunne du tænke dig at være med i forretningsudvikling fra et IT-perspektiv og dermed understøtte Polytechs udviklingsrejse? Vi leder nu efter vores næste praktikant til IT – er det dig?

It-afdelingen i Polytech arbejder hver dag for at servicere og understøtte forretningen med de smarteste og bedste løsninger indenfor IT-området. Teamet består af 17 kollegaer, der med en serviceminded og faglig stærk baggrund, både står for IT-maskinrummet og er en meget aktiv partner i forretningsudviklingen i Polytech.

Som praktikant i IT vil du blive involveret i mange forskelligartede opgaver og dermed få en stejl læringskurve. Vi har forskellige praktikmuligheder, så vi alt efter din profil kan tilpasse praktikken til din uddannelsesretning og interesseområde.

Polytech A/SPraktik – Finans og økonomi

Polytech A/S, Bramming

Har du flair for tal, og kan du lide at arbejde med finansielle opgaver? Er du struktureret, og har du sans for detaljen? Kunne du tænke dig at omsætte din lærte teori til praksis og få erfaring fra en international virksomhed i hastig udvikling? Se her – måske er du vores næste praktikant til finans og økonomi.

I samarbejde med teamets øvrige kollegaer, vil du blive en del af en spændende udviklingsrejse. Hele virksomheden har netop fået en ny ERP-platform, Dynamics 365, og i den forbindelse er der være mange spændende opgaver at tage fat på.

Du vil bl.a. komme til at arbejde med opbygning af KPI’er, hjælpe til med udvikling af ledelsesrapportering i Power BI og andre nøgleopgaver i finansfunktionen. Vi kan sammensætte dine opgaver efter dine interesser og kompetencer.

JN Data A/S
Praktikant til Planning and Control East

JN Data A/S, Roskilde

Vi søger en praktikant til vores afdeling Planning and Control East til forårssemesteret 2022, som har lyst til at opnå erfaring med alle de discipliner der er ved at arbejde på Mainframe - z/OS. Her er det vigtigt at have kendskab til programmering og analyse, og derfor også en stor grad af logisk tænkning og struktureret tilgang til opgaverne.

Som praktikant vil du komme til at arbejde med opgaver, som vil give dig indsigt i afdelingen. Derfor vil opgaverne især være præget af programmering og analyse.

JN Data A/S
Polytech A/SPraktikant – kontoradministration

Polytech A/S, Bramming

Er du vild med at have mange bolde i luften på én gang? Kan du lide administrative opgaver, hvor service er i højsædet? Er du god til at koordinere, og kan du bevare overblikket, når opgaverne er mange? Vi leder nu efter vores næste administrative praktikant – er det dig?

Som praktikant vil du komme til at indgå i Polytechs globale HR-team. Teamet består af flere funktioner hhv. HR partnering, lønadministration, reception og div. kontoradministrative opgaver.

Som praktikant indenfor kontoradministration er opgaverne mange og ikke to dage er ens. Opgaverne kommer fra forretningen, og det er derefter vores ansvar at løse dem på professionel vis. I tæt samarbejde med vores Office Manager, vil du få en bred pallette af opgaver hvor struktur, detaljer, overblik og koordinering er nøgleordene.

Polytech A/SPraktikant til HR og Employer Branding

Polytech A/S, Bramming

Har du mod på udfordringer i en HR-afdeling i rivende udvikling? Brænder du for employer branding og kommunikation? Kunne du tænke dig en lærerig praktik i en international virksomhed med bæredygtighed på agendaen, så er det måske dig, vi søger som vores næste praktikant.

Som praktikant bliver du en naturlig del af Polytechs globale HR-team. Du kommer til at indgå i hverdagen på lige fod med resten af holdet, hvor vi hver dag arbejder for at supportere forretningen. I teamet har vi hver vores ansvarsområder, men vi vægter samarbejde og sparring højt, og der er derfor rig mulighed for læring.

Gem
Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
København - Få forsmag på revisorlivet som praktikant i Danmarks mest lærerige rammer

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hvis du har tænkt på at blive revisor, så har du fra januar 2022 chancen for at prøve det af i praksis som praktikant hos Beierholm.

Du får tre måneder i nogle spændende og lærerige rammer, hvor vi tror på dig og dine evner og sørger for, at du får et værdifuldt forspring i din karriere som revisor.

Hos os er det altid rart at komme på arbejde. Du kan glæde dig til en behagelig arbejdsdag omgivet af gode og fagligt stærke kolleger i alle aldre, der har blik for, at du er ny i faget og på arbejdspladsen, og som vil gøre alt for, at du finder dig til rette og får prøvet dig selv ordentlig af. Du kommer helt sikkert til at få både noget fagligt og socialt med, som du får nytte af.

Beierholm – Statsautoriseret Revisionspartnerselskab
Gjensidige Forsikring
Finansbachelor (praktik)

Gjensidige Forsikring, København

Brænder du for den finansielle sektor, og vil du yderligere fordybe dig i forsikringsbranchen? Er du en ildsjæl med lysten, viljen og ikke mindst evnerne til at skabe unikke kundeoplevelser, så har du nu chancen for at have dit praktikophold i 5. semester i Gjensidige Forsikring – Danmarks 5. største forsikringsselskab og et af Nordens allerstørste.

Gjensidige Forsikring

Vi kan tilbyde dig at lære om skadebehandling og kundebetjening på vores helt egen måde – også kaldet Gjensidigeoplevelsen. Dertil kommer, at du får inspiration til dit bachelorprojekt, alt imens du lærer en masse kolleger at kende, har det sjovt hver dag, og eventuelt kan fortsætte i et studenterjob hos os.

Gjensidige Forsikring
Esbjerg Kommune
Socialfaglig medarbejder til barselsvikariat på botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

På Åmoseparken 71 arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega til barselsvikariat, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Åmoseparken 71 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Åmoseparken 71 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 12 borgere i alderen 27-65 år. Målgruppen er kendetegnet ved at størstedelen af borgerne er kørestolsbrugere og får hjælp til alle dagligdagens opgaver såsom sonde, personlig pleje og kommunikation.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne på tilbuddet og vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Esbjerg Kommune
Socialfaglige medarbejdere til botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

Vi søger medarbejdere der vil bidrage til vores målrettede arbejde med at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne. Vores udgangspunkt er, at alle skal behandles forskelligt for at blive behandlet ens. Vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Botilbuddet Åmoseparken 3 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 16 borgere i alderen 21-75 år. Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne, med fokus på at møde borgerne ud fra deres individuelle forudsætninger.

Målgruppen på Åmoseparken 3 er borgere med fysisk og psykisk udviklingshæmning. 12 af borgerne er kørestolsbrugere, og du vil derfor blive oplært i forflytning mv.

DGI Byen
Instruktører til Vandkulturhuset i DGI Byen

DGI Byen, København

Når vandkulturhuset åbner igen i efteråret, er det med et helt nyt look, som vi glæder os til at vise frem. Du kan fra start blive en del af teamet, der byder badegæster, svømmeforeninger og andre brugere velkommen i de nye omgivelser.

Vi søger svømmeinstruktører, der vil være med til at give den bedste start og/eller oplevelse i vandet, for babyer, børn og voksne. Vi søger instruktører, der er engagerede og passionerede for vand, og som kan give en tryg og kompetent undervisning.

Arbejdsopgaver

  • Svømmeundervisning, hold og privatundervisning
  • Undervisning af flere aldersgrupper og niveauer. Har man særlige præferencer eller kompetencer indenfor en bestemt gruppe, kan dette også være muligt. Angiv det gerne i din ansøgning
  • At skabe et sundt og trygt læringsmiljø
DGI Byen
AGC Biologics A/S
Laborant praktikant med start 1. februar 2022

AGC Biologics A/S, Søborg

Vi søger i øjeblikket 2 praktikanter med start 1. februar 2022 til vores Analytical Development HPLC og ELISA afdelinger i Søborg. Vi tilbyder 1 års praktik i en dynamisk og voksende virksomhed med gode muligheder for at arbejde med en bred og varieret palet af opgaver og udfordringer til gavn for patienter verden over.

Vi forventer du kommer med stor faglig viden fra dine skoleophold, drive og en stor lyst til at lære både på det faglige og personlige plan. Vi vil sørge for, at du får en fast praktikvejleder tilknyttet og at du vil blive undervist af et bredt udsnit af vores akademikere med ekspertise i de relevante områder for Jer/dig. Lære noget om CDMO branchen og får indblik i analyse udvikling for rigtig mange forskellige stoffer. I bliver en del af et rigtigt godt socialt sammenhold hos arbejdsfamilien (AD).

AGC Biologics A/S
AGC Biologics A/S
Laborant praktikant med start 1. august 2022

AGC Biologics A/S, Søborg

Vi søger 2 praktikanter med start 1. august 2022 til vores Analytical Development HPLC og ELISA afdelinger i Søborg. Vi tilbyder 1 års praktik i en dynamisk og voksende virksomhed med gode muligheder for at arbejde med en bred og varieret palet af opgaver og udfordringer til gavn for patienter verden over.

Vi forventer du kommer med stor faglig viden fra dine skoleophold, drive og en stor lyst til at lære både på det faglige og personlige plan. Vi forventer at du er ivrig for at lære og har lyst til udvikle dig i en bred analytisk retning.

Vi vil sørge for, at du får en fast praktikvejleder tilknyttet og at du vil blive undervist af et bredt udsnit af vores akademikere med ekspertise i de relevante områder for Jer/dig. Lære noget om CDMO branchen og får indblik i analyse udvikling for rigtig mange forskellige stoffer. I bliver en del af et rigtigt godt socialt sammenhold hos arbejdsfamilien (AD).

AGC Biologics A/S
Coop Danmark A/SInvestment intern

Coop Danmark A/S, Albertslund

Vil du kickstarte din karriere og arbejde med investeringsanalyser og bidrage til datadrevne forretningsbeslutninger i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder?

Som vores Investment Intern får du muligheden for at være med til at bygge Danmarks eneste venture organisation i en detailvirksomhed. Ved at være med fra start får du mulighed for at sætte dit præg på dannelse og udvikling af virksomheden. Du vil i dit arbejde få ejerskab over dele af investeringsprocesser samt drift af porteføljeselskaber. Dine arbejdsopgaver vil derfor bl.a. være:

  • Screening og evaluering af target-selskaber
  • Udarbejde præsentationsmateriale til diverse formål
  • ‘Desktop-research’ og administrative opgaver
Privatinstitutionen GrønnebakkenMedhjælper 19 timer pr. uge til vuggestuen

Privatinstitutionen Grønnebakken, Vanløse

Grønnebakken er en mindre daginstitution med 24 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn, som har været non-profit privat siden 2011. Vi bruger vores tid sammen med børnene og ikke på unødig dokumentation.

Grønnebakken har en meget stabil personalegruppe, har ansat personale af begge køn og har et godt arbejdsklima og lavt sygefravær. Vi arbejder med åbent plan, og vi har en rigtig god legeplads, som vi bruger meget. Vi vægter udeliv højt; børnehaven og de største vuggestuebørn deltager i vores skovprojekt, som kører det meste af året.

Vi har 3 Christianiacykler som både vuggestue og børnehave bruger. Du må gerne være initiativrig, udadvendt og god til at være tæt på børnene.

Selvfølgelig skal du også være klar på at deltage i det praktiske arbejde.