443 job matcher din søgning 443 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Formand til vand- og anlægsprojekter

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S

Hos Nordkysten er vi lige nu på udkig efter en erfaren formand, som ved, hvordan man selvstændigt koordinerer og fordeler arbejdet til mandskabet på pladsen – og dermed sikrer at projekter kommer i mål til tiden og med et godt resultat. Du vil være tilknyttet vores nye kontor i Glostrup eller Gilleleje, når ikke du er ude på pladserne.

Som formand i vores vandafdeling vil du have en koordinerende rolle og agere bindeled mellem entrepriselederen og vores folk på pladsen. Du vil være med i projektet helt fra starten til den endelige aflevering.

Dine opgaver består primært af:

 • Udarbejdelse af tidsplaner i samarbejde med din entrepriseleder
 • Styring af vandprojekter, hvor du er med fra de indledende faser frem til aflevering, ligesom at du er opmærksom på registrering af tillægsarbejder, som ikke er indeholdt i kontrakten
Esbjerg Kommune
Socialfaglig medarbejder til barselsvikariat på botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

På Åmoseparken 71 arbejder vi hver dag på at skabe trivsel, udvikling og forandring for borgere med varig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Vi søger en kollega til barselsvikariat, der deler vores begejstring for at kombinere en høj faglighed med pædagogisk og nærværende støtte. Åmoseparken 71 er en del af Udviklingscenter Vest, der er Esbjerg Kommunes samlede tilbud på handicapområdet.

Åmoseparken 71 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 12 borgere i alderen 27-65 år. Målgruppen er kendetegnet ved at størstedelen af borgerne er kørestolsbrugere og får hjælp til alle dagligdagens opgaver såsom sonde, personlig pleje og kommunikation.

Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne på tilbuddet og vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Esbjerg Kommune
Socialfaglige medarbejdere til botilbud i Esbjerg

Esbjerg Kommune

Vi søger medarbejdere der vil bidrage til vores målrettede arbejde med at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne. Vores udgangspunkt er, at alle skal behandles forskelligt for at blive behandlet ens. Vi tager altid afsæt i borgernes individuelle behov og møder dem med respekt og i øjenhøjde.

Botilbuddet Åmoseparken 3 er et kommunalt tilbud, beliggende i Esbjerg. Her bor 16 borgere i alderen 21-75 år. Vi arbejder målrettet på at skabe den bedst mulige hverdag for alle borgerne, med fokus på at møde borgerne ud fra deres individuelle forudsætninger.

Målgruppen på Åmoseparken 3 er borgere med fysisk og psykisk udviklingshæmning. 12 af borgerne er kørestolsbrugere, og du vil derfor blive oplært i forflytning mv.

DGI Byen
Instruktører til Vandkulturhuset i DGI Byen

DGI Byen, København

Når vandkulturhuset åbner igen i efteråret, er det med et helt nyt look, som vi glæder os til at vise frem. Du kan fra start blive en del af teamet, der byder badegæster, svømmeforeninger og andre brugere velkommen i de nye omgivelser.

Vi søger svømmeinstruktører, der vil være med til at give den bedste start og/eller oplevelse i vandet, for babyer, børn og voksne. Vi søger instruktører, der er engagerede og passionerede for vand, og som kan give en tryg og kompetent undervisning.

Arbejdsopgaver

 • Svømmeundervisning, hold og privatundervisning
 • Undervisning af flere aldersgrupper og niveauer. Har man særlige præferencer eller kompetencer indenfor en bestemt gruppe, kan dette også være muligt. Angiv det gerne i din ansøgning
 • At skabe et sundt og trygt læringsmiljø
DGI Byen
HusCompagniet A/SByggeleder - Aarhus

HusCompagniet A/S

Vil du lede byggeprojekter for det største byggefirma inden for enfamiliehuse i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger 5. år i træk?

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-12 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

 • udarbejder tidsplaner
 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
 • følger op på tidsplanerne og reviderer efter behov
HusCompagniet A/SByggeleder - Herning

HusCompagniet A/S

Vil du lede byggeprojekter for det største byggefirma inden for enfamiliehuse i Danmark, der er kåret som Årets Husbygger 5. år i træk?

Som byggeleder får du det overordnede ansvar for byggeprojekterne fra første spadestik til aflevering af projektet. Størstedelen af din tid bruger du ude på byggepladserne, hvor du som regel leder 10-15 byggesager og 30-40 håndværkere på en gang. Du fører tilsyn med byggeriet, og det indebærer, at du:

 • udarbejder tidsplaner
 • afholder byggemøder og løbende er i dialog med både kunder, leverandører og håndværkere om projektets forløb, materialeleverancer og koordinering af arbejdskraft
Arla Foods amba
Drift koordinator til Esbjerg Mejeri

Arla Foods amba

Som drift koordinator vil du først og fremmest være en synlig ”hands-on” leder med overblik der sammen med vores dygtige medarbejdere vil drive mejeriet.

Du skal passe på mejeriets interesser sammen med resten af teamlederne i teamet; samt skabe et godt og sikkert arbejde miljø.

Du vil blive bindeled mellem teamlederne og følgende afdelinger på mejeriet: produktion, planlægning, kvalitetsafdelingen, vedligeholdelsesafdeling samt logistik og ledergruppen.

Arla Foods amba
Gem
Hartmanns A/STeamleder til el-teamet

Hartmanns A/S søger for kunde

Som teamleder har du ansvar for koordinering af teamets ressourcer, så kapaciteten udnyttes bedst muligt, samtidig med at alle deadlines nås uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Du er desuden med til at udvikle og implementere nye systemer og tiltag i virksomheden.

Det tilbyder virksomheden:

 • Et job i en innovativ produktionsvirksomhed på forkant med udviklingen
 • Dygtige og engagerede kollegaer
 • Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø
Indrykket:
Energistyrelsen
Teamleder til grøn omstilling af varmeområdet - genopslag

Energistyrelsen, København

Energistyrelsen

Vil du bidrage til Danmarks ambitiøse klimamål? Har du erfaring med eller lyst til teamledelse i en styrelse, der prioriterer ledelse højt? Vi leder efter en teamleder, der vil være med til at lægge linjen for de fremtidige rammevilkår for varmesektoren i Energistyrelsen.

Vi mangler en teamleder for ’Team modernisering og økonomisk regulering’, som vil hjælpe med at sikre gode arbejdsprocesser med både interne og eksterne aktører, skære fagligt svære sager til og sikre god trivsel i teamet. Vi går op i, at teamlederen tager en ledende rolle i at bringe teamet sammen, fx ved at skabe fælles referencer og informationsdeling i teamet, lede teammøder og være bindeled mellem team og kontorchef.

Energistyrelsen
EBK HUSE A/SBYGGELEDER TIL EKSKLUSIVE FRITIDSHUSE

EBK HUSE A/S

EBK HUSE A/S søger til vores afdeling i Skødstrup en erfaren byggeleder til opførelse af vores kvalitets fritidshuse.

JOBBET

 • Du er bygherres primære kontaktperson i byggeforløbet.
 • Du er ansvarlig for at styre, koordinere, planlægge og kvalitetssikre byggesager frem til aflevering af det færdige hus til bygherren.
 • Du er ansvarlig for udarbejdelse af udbud og akkorder, færdigmelding af byggeri mv.
Hillerød KommuneSocial- & sundhedsuddannet/terapeut til Skovhusets dagcenter

Hillerød Kommune

Medarbejder med terapeutisk eller social- og sundhedsfaglig uddannelse til Skovhusets dagcenter, Skovkilden på 20 timer om ugen.

Vi er et dagcenter ved navn Skovkilden, som er en del af Plejehjemmet Skovhuset. Vi har dagligt visiteret 22 dagcentergæster, som kommer i tidsrummet 10 til 14 på hverdage.

Den person vi søger, er en som har demensviden/uddannelse, og som vil blive tilknyttet vores demensgruppe, som overvejende omhandler det lille dagcenter.

Her er det de små oplevelser, det sociale samvær og det at træne/aktivere dagcentergæsterne både fysisk og kognitivt. Opgaverne kan være meget vekslende og det er op til teamet og dig, at få tilpasset tilbuddet til den enkelte målgruppe, hvilket kan være svingende.

PeopleLinkTeknisk Chef

PeopleLink, Nørre Aaby

Du bliver leder af en erfaren vedligeholdelsesafdeling, der består af flere faggrupper, herunder smede, elektrikere, programmør og medarbejdere med byggeteknisk baggrund.

Dit ansvar er, at produktionsudstyret altid er i en stand, så oppetid og produktkvalitet er bedst mulig. Samtidig vil du i tæt samarbejde med fabrikschefen få en vigtig opgave med at følge den tekniske udvikling og gennemføre projekter, som vil øge performance og stabilitet.

Du træder ind i en uformel virksomhed med imødekommende kolleger, som alle brænder for deres faglighed. Den frie og familiære kultur har medført et stærkt sammenhold på tværs af organisationen, hvilket blandt andet har resulteret i, at medarbejderne har lang anciennitet.

Teknologisk Institut
Sektionsleder med flair for innovationsprocesser søges til Teknologisk Institut i Aarhus

Teknologisk Institut

Har du stærke ledelsesevner, og kan du se det store billede? Har du kompetencer inden for at skaffe fondsmidler i både Danmark og Europa, og vil du være med til at styre dansk erhvervsliv i en grøn retning? Så er du den kandidat, vi søger.

Teknologisk Institut

Du vil skulle stå i spidsen for 11 mand og råde over et af de førende kommercielle testlaboratorier i Danmark og Europa inden for feltet. Her skal du være med til, på innovativ vis, at sammensætte vores mange kompetencer og derefter styre vores forsknings- og udviklingsprojekter (FoU) i den rigtige retning.

Du kommer til at spille ind i en fælles ledelse, hvor du skal videreudvikle sektionen og være med til at bidrage til centerets strategier. Du vil få ansvaret for at skaffe fondsmidler i både Danmark og EU i samarbejde med medarbejderne og virksomhedspartnere.

Teknologisk Institut
Profil Search

Butikschef - Køge - Slanger og hydraulikkomponenter - Sjælland

Profil Search søger for Hydroscand A/S

Trives du med ansvar og direkte BTB-salg?

Hvis du med et glimt i øjet kan svare ja til ovenstående, har et højt ambitionsniveau og samtidig vil være en nøglemedarbejder i en virksomhed med et stærkt brand, højt til loftet og power til at skabe vækst, så har vi jobbet til dig.

Hydroscand har, med et succesfuldt koncept bestående af direkte salg til entreprenører, udlejningsvirksomheder og øvrig industri, kombineret med et stort markeds- og produktkendskab samt en effektiv slangeservice, oplevet en stigende vækstkurve i hele landet.

Til afdelingen i Køge søger vi en stærk profil, der får det fulde ansvar for butikkens salg af virksomhedens komplette program indenfor industri- og hydraulikslanger, koblinger, rør og flanger.

Søg information om virksomheden på www.hydroscand.dk.

Radiometer Medical ApSSenior R&D Manager, Product Design

Radiometer Medical ApS, Brønshøj

Is your background in the Medical Device industry or a similar regulated field? Are you analytical and results-driven with great communication skills? Are you motivated by bringing new products and new features to the market for the benefit of the patients?

Together with your team and the project team you will develop and document our new products and features with main focus on hardware and mechanics but also integration of software and design for manufacture. Your responsibility goes from concept to launch.

There are two main challenges within this role:

 • secure the competence and personal development in the team
 • establish the right processes and planning to enable an efficient and timely delivery of deliverables to the projects
Control Union Danmark A/SAfdelingsleder til certificeringsafdeling

Control Union Danmark A/S, Hundested

Vil du være en del af løsningen for danske virksomheder i tekstil-, træ- og papirbranchen, som gerne vil leve op til bæredygtighedskrav i en række anerkendte certificeringer?

Control Union Danmark A/S søger nu en leder, gerne med erfaring indenfor certificering, auditering eller kvalitetssikring, til at varetage den daglige ledelse og udvikling af vores certificeringsafdeling.

Hvis du motiveres af at lede og udvikle et mindre team og samtidig brænder for bæredygtighed – så er det præcis dig vi søger. Med reference til den administrerende direktør får du det daglige ansvar for 5 dygtige medarbejdere. Endvidere vil du indgå i forskellige ledergrupper på tværs af afdelinger i andre lande.

Som afdelingsleder får du ansvaret for den daglige ledelse og planlægning af afdelingens opgaver, herunder især koordinering af vores mange audits.

Vestas Wind Systems A/S
Manager (f/m/d), Grid & Control

Vestas Wind Systems A/S, Hamburg or Aarhus

Do you have experience from leading Grid & Control functions of plant engineering (SCADA)? Would it motivate you to guide a team of dedicated specialists and utilise your skills to establish best practices in the service organisation across North & Central Europe? Then have a look at this exciting opportunity to develop your career at Vestas, a market leader in sustainable energy!

As Manager of Grid & Control function you will be leading four operational sub-departments and a group of subject matter experts. Your organisation will be spread in northern central Europe with main locations in Germany, Denmark and Poland and your primary responsibilities will include:

 • an active member of the NCE Plant Engineering Management team, and take part in our effort to succeed in our strategy
 • Convert strategy to goals for the employees and follow up to ensure targets are met
Vestas Wind Systems A/S
KeinickeFabrikschef
der vil være med til at skabe fremtiden

Keinicke søger for Triarca A/S i Hornsyld

Forestil dig at din vigtigste opgave er at være med til at skabe virksomhedens fundament for fremtidige muligheder, markeder, produkter. Som Fabrikschef bliver du den centrale skikkelse i virksomhedens strategiske styrkelse af produktion og Supply Chain og det er dig, der bærer kendskab til fremtidens fabrik ind i organisationen.

Markedet for vore løsninger er i vækst grundet den stigende digitalisering og elektrificering; grundet grøn energi - og vi har ambitioner om yderligere vækst i Europa. I den forbindelse har vi behov for en betydelig styrkelse af vores up-stream Supply Chain-funktion og søger derfor en erfaren Fabrikschef med en stærk lederprofil og med stærke eksekveringsevner.

Du bliver overordnet ansvarlig for at drive, optimere og udvikle virksomhedens Supply Chain, således at Triarca A/S er klar til den vækst, som den fremtidige strategi lægger op til.

Keinicke
Nilfisk A/S
R&D Project Manager

Nilfisk A/S, Hadsund

If you have project management experience from complex technical projects, and you are looking for a new opportunity, we may just have the right job waiting for you. In Nilfisk, you will join a very successful global market leader in a role where major impact and exciting challenges go hand in hand.

Nilfisk As our new R&D Project Manager, your overall focus is to take the technical lead on the development of our market-leading high-pressure washers for the professional market. You will lead technical project teams and ensure delivery of design, verification and documentation according to agreed specifications, quality, costs and time.

A vital part of your job will also be to ensure ongoing coordination with Sourcing, Quality, Production and the overall product responsible Project Manager. You will primarily unfold your skills within long-term projects with substantial budgets.

Nilfisk A/S
MT Højgaard A/S
Projekteringsleder- Søborg

MT Højgaard A/S, Søborg

Drives du af at sikre de rigtige løsninger og skabe grundlaget for solide økonomiske resultater?

Projekteringslederen er omdrejningspunktet for koordineringen af projekteringsprocessen og et afgørende bindeled mellem projektering og vores udførende enheder.

Din hverdag foregår i tæt samarbejde med projektchefen og projektlederne, og sammen med projektteamet får du ansvaret for at sikre den mest optimale løsning for det enkelte projekts udformning.