220 job matcher din søgning 220 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Krankenschwestern/-pflegern und Sozial- und Gesundheitsassistenten für die Altenpflege

Esbjerg Kommune

Wir suchen Krankenschwestern /-pflegern und Sozial- und Gesundheitsassistenten für die Altenpflege in der Gemeinde Esbjerg, Dänemark.

Träumen Sie von einem Leben mit einem Gleichgewicht zwischen einer Arbeit und Freizeit? Und haben Sie den Mut, nach Dänemark umzuziehen?

Dann kann eine Arbeit in der Altenpflege der Gemeinde Esbjerg vielleicht das richtige für Sie sein.

Die Gemeinde Esbjerg bietet Ihnen, die eine Ausbildung als Krankenschwester/-pfleger oder Sozial- und Gesundheitsassistent haben, eine 3-monatige Einführungsbeschäftigung an.

Während der Einführungsphase arbeiten Sie 25 Stunden pro Woche in einer unserer Pflegeheimen. Sie üben die dänische Sprache zusammen mit Ihren Kollegen im Pflegeheim gleichzeitig mit dem Unterricht an einer Sprachschule (AOF).

Esbjerg Kommune
Terapeuter til Hjælpemiddeldepotet

Esbjerg Kommune

Hjælpemiddeldepotet i Esbjerg Kommune søger to ergoterapeuter.

Der er tale om 2 faste stillinger på 32-37 timer gennemsnitlig pr. uge. Stillingerne har været projektstillinger siden 1. marts 2021.

Hjælpemiddeldepotet varetager al håndtering af Esbjerg Kommunes hjælpemidler. Vores opgaver er primært levering og afhentning samt reparation og service af hjælpemidler. Vi indkøber også hjælpemidler og rådgiver Fritid, Sundhed & Omsorgs øvrige personaler omkring hjælpemidler.

Vi er 25 glade og engagerede medarbejdere, som prioriterer trivsel og et godt arbejdsmiljø. Vi har borgeren i centrum, og til løsning af kerneopgaven har vi brug for hinanden, hvorfor tæt tværfagligt samarbejde er et nøgleord. Vi er ambitiøse, kvalitetsbevidste og i udvikling.

Vores nye kolleger skal primært varetage sagsbehandling af ansøgninger om hjælpemidler efter Servicelovens § 112 og § 113b.

Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sisimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering. Som terapeut hos os skal du have fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

Vores målgruppe er borgere med handicap i alle aldre med et behov for rehabilitering.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Grønlands Selvstyre
DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur
UKRAINSKTALENDE TOLK (TIMELØNNET) TIL VORES REHABILITERINGSKLINIK

DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur, København

Har du lyst til at bidrage til arbejdet i en unik privat sundheds- og menneskerettighedsorganisation, der blandt andet behandler og rehabiliterer traumatiserede flygtninge i Danmark? Og har du solid erfaring med mundtlig tolkning på ukrainsk i komplekse behandlingssituationer inden for sundhedssektoren?

Så kan DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur tilbyde dig en spændende stilling som tilkaldetolk i vores rehabiliteringsklinik. Der er tale om en timelønnet stilling, hvor arbejdsopgavernes omfang vil afhænge af, hvornår klinikken har behov for tolkning på ukrainsk.

Din primære opgave vil være tolkning for patienter i tværfaglige behandlingsforløb. Der kan i mindre omfang være tale om skriftlige tolkeopgaver.

DIGNITY – Dansk Institut Mod Tortur
Kommuneqarfik Sermersooq
2 konsulenter til Majoriaq Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq, Majoriaq Nuuk søger 2 dygtige og engagerede konsulenter, som især vil arbejde med revalidering som er i rivende udvikling i henhold til gældende retningslinjer således, at konsulenten kan deltage i fortsættelsen af den igangværende udvikling på området til ansættelse snarest eller efter nærmere aftale.

Stillingen er placeret under Kommuneqarfik Sermersooq’s forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked, Majoriaq Nuuk, hvor teamleder er den nærmeste leder.

Stillingens indhold:

 • Vejledning og dermed afvikling af indsatser for ledige i matchgruppe 2
 • Visitering til revalidering
 • Sagsbehandling og opfølgning af revalideringssager
 • Medvirke til at udvikle samarbejdet med arbejdsmarkedet og uddannelsesinstitutioner
 • At samarbejde med de øvrige forvaltninger i kommunen
 • Deltage ved drift, styring og opfølgning af det økonomiske opgaver indenfor fagområdet
Kommuneqarfik Sermersooq
Københavns Lufthavne A/S Parking, Taxi & Passenger Service søger afløsere

Københavns Lufthavne A/S, Kastrup

Vores dygtige og engagerede medarbejdere i Parking, Taxi & Passenger Service sikrer, at vores rejsende hver eneste dag får en god og tryg oplevelse i lufthavnen, og det stigende antal rejsende gør, at vi har brug flere kollegaer.

Vi søger engagerede og fleksible afløsere, som vil blive oplært i vores informationer i hhv. Terminal 3 og Transithallen. Du vil blive en del af et dedikeret team, hvor vi alle brænder for service, og hvor vi hjælper hinanden på tværs af afdelingerne.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • Den gode og proaktive vært i terminalerne dvs. vejlede og hjælpe passagerne i din rundtur i terminalerne.
 • Informere passagerer om alt mellem himmel og jord og altid med et smil på læben.
 • Assistere ved paskontrollen, check-in med kø-styring og screening af passagerer i tæt samarbejde med vores gode samarbejdspartnere fx politiet, ground handlere og Falck.
AIG Europe
Finance Controller

AIG Europe, København

Er du interesseret i at blive ansat i et af verdens største forsikringsselskaber og få en virkelig international hverdag? Vi søger en Finance Controller med en solid forretningsforståelse til at indgå i vores team af nordiske Finance Managers.

Du vil få mulighed for at demonstrere din dybe viden om regnskab og samtidig hjælpe vores forretning til en dybere forståelse af forsikringsmekanikken, og hvordan vi forbedrer rentabiliteten.

Teamet opererer på tværs af de fire nordiske lande, og du vil have en ekstra rolle som Finance Manager for Danmark. Vi arbejder tæt sammen med vores globale finansteams og vores fælles finanstjenester (Dublin, London og Bangalore). Du vil være en del af et nordisk kerneteam, men du vil dagligt arbejde sammen med dine internationale partnere i Norden, Europa og på tværs af kloden.

AIG Europe
GoGift A/S Business Development Managers for the German market

GoGift A/S, Valby

GoGift is a global gifting brand and online retailer based in Valby, Copenhagen. We specialize in innovative global gifting solutions. GoGift newly launched the Global Gift Card, and we want you to be a part of the Global Sales Team taking this product to the German Market. We are looking for Global Business Development Managers eager to join and grow our successful global sales organization.

You will report to the Head of Global Sales. In collaboration with your colleagues, your responsibility will be to create growth and develop the market position within the German market. Furthermore, you will play an essential role in:

 • Successfully achieving sales targets and KPIs within the region
 • Identifying new international client opportunities and business possibilities
 • Arrange business meetings with prospective clients
KARSBERG – rekruttering og headhunting
Salgskoordinator

KARSBERG – rekruttering og headhunting søger for SAM PARTNER A/S i Kolding

Sam Partner søger nu en salgskoordinator, der evner og vil støtte op om Sam Partners succesfulde vækst inden for nonfoodsalg til kunder - primært i Tyskland og til dels i Polen. Som salgskoordinator hos Sam Partner får du et bredt spænd af opgaver vedr. salg og indkøb. Du kommer til at arbejde med mange forskellige produktområder, og du får stor indflydelse på hvilke varer og løsninger, der tilbydes kunderne.

Som salgskoordinator bliver du en del af et mindre salgsteam, hvor du primært vil have ansvaret for at servicere store kunder på det tyske marked og i mindre grad det polske marked. Din overordnede opgave bliver at følge ordrerne fra tilbud til levering, og du vil i tæt samarbejde med den kundeansvarlige Key Account Manager deltage i videreudvikling af nye salgsemner.

Kildehaven A/S Kildehaven søger medarbejdere 30 – 37 timer

Kildehaven A/S, Svinninge

Kildehaven kan tilbyde alsidigt spændende arbejde med aktive unge voksne og selvstændige beboere, der har mod på tilværelsen og deltager aktivt i livet. Beboerne har forskellige diagnoser, som f.eks. cerebral parese, autisme og epilepsi, og er gående såvel som kørestolsbrugere. En arbejdsplads hvor vi sætter det enkelte individ i centrum.

Kildehaven har fleksible faggrænser, så du kommer til at arbejde med omsorg, pædagogik og daglige opgaver med beboerne. Det er vigtigt, du har lyst til at arbejde med fysisk og mental handicappede unge voksne. At du vil deltage i deres aktive ungdomsliv, samt har erfaring/lyst til et tæt samarbejde med pårørende.

Gem
Tobii Dynavox AB Solutions Consultant

Tobii Dynavox AB

Tobii Dynavox er en international virksomhed som udvikler kommunikationshjælpemidler. Til vores nystartede danske afdeling søger vi en salgskonsulent, som skal hjælpe med at øge salg og ordrer af vores produkter.

Mennesker med kommunikationshandicap har behov for alternative og supplerende måder at kommunikere på, og det er den slags teknologiske løsninger, vi udvikler hos Tobii Dynavox. Vi udvikler både hardware og software til øjenstyring og andre alternative betjeningsformer til computer, og du skal være med til at drive og øge salget i hele Danmark.

Vi leverer kommunikationshjælpemidler til regioner, kommuner, institutioner og mennesker med kommunikationshandicap, og du skal derfor samarbejde med mange forskellige aktører. Du vil skulle undervise, rådgive, lave produktpræsentationer, afprøvninger og meget mere for at være med til at sikre, at vores brugere får optimalt udbytte af vores kommunikationshjælpemidler.

Kommuneqarfik Sermersooq
Barne- eller socialhjælper til AKO Miniklub Qinngorput

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Atuareernerup Kingorna Ornittagaq "AKO" Miniklub i Qinngorput søger en barne- eller socialmedhjælper med tiltrædelse pr. 1. april eller efter aftale. Stillingen er en fuldtidsstilling.

Miniklubben AKO Miniklub er et skolepasningstilbud for børn fra 1.-3. klasse efter skoletid og er normeret til 180 børn, men på nuværende tidspunkt har 141 børn, børn som er fra 6-9 år.

Medarbejderen i AKO Miniklub er forpligtet til at deltage under skolens undervisning, sådanne deltagelse sker højst 2 gange om ugen og ca. 4 timer. Formålet er at forbedre barnets trivsel under undervisningen, og det er AKO-medarbejderens opgave.

Kommuneqarfik Sermersooq
European Energy A/S
Project Manager, Poland

European Energy A/S, Søborg

Does it motivate you to be on the frontline of the renewable energy business? And would you like to take part in developing our project pipeline in Poland? Then you might be our new colleague!

Areas of responsibility

 • Onsite works including land scouting, identification, assessment, initiation discussions and negotiation with landowners
 • Development of projects in Poland from early stage through obtaining all administrative-legal decisions until handover to the construction and operations teams
 • Coordination of interdisciplinary project teams with internal departments and external service providers
European Energy A/S
GoGift.dk Kundtjäntsmedarbetare

GoGift.dk, Valby

GoGift.com expanderar kraftigt och söker därför nu ytterligare heltidsanställda till vårt svenska/norska kundtjänst team, som vill vara med och ge våra kunder den bästa kundtjänstupplevelsen!

GoGift.com, som ägs av Nordisk Film och är en del av Egmont koncernen, har sedan 2003 levererat presentkort, nöjen och upplevelser till både privatpersoner och företag i hela Norden.

Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor och dessa använder våra presentkort till en rad varierande områden. Exempelvis personalgåvor vid jul och jubileum, som säljpremier, till diverse marknads- och reklamkampanjer, incentives vid forskningsprojekt och undersökningar samt som kompensationer av olika slag.

Frederikshavn Kommune Forebyggende medarbejder til Visitationsenheden i Center for Social- og Sundhedsområdet

Frederikshavn Kommune

Brænder du for at spotte ressourcer, skabe trygge relationer og sammen med borgeren finde en meningsfuld vej frem? Kan du medvirke til at sikre høj kvalitet, tværfaglighed og en helhedsorienteret tilgang til seniorer, ældre og særligt udsatte grupper, så er du lige præcis den kollega, vi har brug for.

Vi søger en ny kollega, 32 timer ugentligt, til at varetage forebyggende hjemmebesøg hos borgere over 65 år i Frederikshavn Kommune.

Formålet med hjemmebesøg er at hjælpe kommunens seniorer og ældre borgere med at bevare deres sundhed, trivsel og funktionsevne, og således leve et selvstændigt og meningsfuldt liv længst muligt. Din opgave bliver at give den enkelte borger råd og vejledning, som kan bidrage til at forebygge eller løse eventuelle problemer inden de udvikler sig, således at borger kan bevare sit funktionsniveau og livskvalitet længst muligt.

Børns Vilkår
Dansk-, ukrainsk- og russisktalende rådgivningsfaglig projektmedarbejder

Børns Vilkår, Valby

Brænder du for at hjælpe børn og forældre på flugt, og kan du tale og skrive på både dansk, ukrainsk og russisk? Så er det måske dig, vi søger!

Siden foråret har ukrainske børn og unge samt deres forældre kunne søge støtte og råd hos BørneTelefonen. Først via telefon og nu også på chat. BørneTelefonen søger en projektmedarbejder med en børnefaglig baggrund som lærer, pædagog, socialrådgiver eller psykolog.

Dine primære opgaver vil være:

 • At have vagter som rådgivningsansvarlig i BørneTelefonens rådgivning for ukrainske flygtninge i åbningstiden
 • At have en vejledende og kvalitetsunderstøttende rolle ift. de frivillige og deres samtaler med børn og forældre
 • At deltage i projektarbejde vedrørende BørneTelefonens rådgivning for ukrainske flygtninge
Børns Vilkår
Gorenje Group Nordic A/S
Swedish speaking sales support coordinator

Gorenje Group Nordic A/S, Glostrup

As Gorenje group is on a strong growth journey, we are now looking for a motivated sales support coordinator to strenghten our Swedish sales support team. You will have an important role in our existing customer care team, with focus on our Swedish market. Your role will have a central place in the organisation, with many stakeholders througout both the organisation and external partners. You will join a dynamic environment in an international company and work with cross-functional teams. You will be based at our Nordic office in Glostrup.

The area of responsibility includes:

 • Support by telephone and e-mail to our customers, dealers, and sales representatives
 • Order registration and follow up
 • Invoice corrections and returns
Gorenje Group Nordic A/S
CarBuddii Out-/Inbound Sales - Swedish market

CarBuddii, Aarhus

Pratar du Svenska?

We are an Aarhus (DK)-based tech company, that aspires our customers in the automotive industry to optimize digital processes in their customer journey from lead management to assisting with legal documents and processes when testing, selling and renting out a vehicle.

We are in process of shifting from outbound to inbound sales, so the job will contain both in- and outbound task in the transitioning face in building and servicing the Swedish market.

As part of CarBuddii, you get a tremendous level of trust, ownership of your own projects, and the opportunity to learn, develop and grow both personally and professionally, whilst being supported by successful business-minded people. We move into new offices, downtown of Aarhus the 1st of July, tripling our space to support our journey to take over the world so to say.

Gem
Vita Mea Socialfaglig konsulent

Vita Mea, Hvidovre

Vi vokser og søger en ny kollega som socialfaglig konsulent til koordinering og drift af forløb.

Dine opgaver spænder bredt fra at være en stærk samarbejdspartner med sagsbehandleren til at afgrænse og afklare rammer for praktik. Du skal igangsætte og følge op på andre indsatser, mentoropgaver, finde og etablere de skræddersyede praktikker og fleksjob samt sikre den håndholdte opfølgning.

Vi skræddersyr praktikker og er opsøgende overfor virksomhederne og vores eksisterende og nye samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er stærk i relationsarbejdet og trives med at servicere og skabe nye samarbejdspartnere.

Din indgangsvinkel kan være socialfaglig, fra vikar- og rekrutteringsbranchen, leder, fysioterapeut eller noget helt andet. Dit menneskesyn og din evne til at motivere og skabe forandring kombineret med lysten til at lære er det, der tæller.

Randstad A/S
British speaking travel consultant

Randstad A/S recruiting on behalf of TourCompass A/S in Aarhus

Are you passionate about traveling, and do you dream of helping others getting amazing travel experiences? Then the following might be just the right job for you.

In this position, you will become part of the company's sales team. A British speaking Travel Consultant is currently a part of the team and will be your closest colleague. In this role, you will be responsible for the English-speaking customers. It will be your job to act as the mentoring and advisory sales function.

Among other things, you will handle tasks such as:

 • Answering and handling customer inquiries by phone, the CRM system and email
 • Sale and guidance regarding the travel packages for Africa, Latin America and Asia

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV