297 job matcher din søgning 297 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Roskilde Tekniske Skole
Faglærer til tømreruddannelsen

Roskilde Tekniske Skole

Har du lyst til at dele erfaring og viden med unge mennesker, og kan du lide at arbejde i et team med dygtige og motiverede kolleger? Så er du måske den underviser, vi søger til tømreruddannelsens grundforløb?

Se video om Roskilde Tekniske Skole som arbejdsplads

I tæt samarbejde med kollegerne i dit team tilrettelægger du undervisning på grundforløbene, og I sikrer, at det teoretiske er tæt bundet sammen med det praktiske. Din dagligdag vil bestå af din egen og fælles forberedelse, undervisning og evaluering.

Du bliver en faglig rollemodel for eleverne, og du skal tage ansvar for at skabe gode relationer til og mellem dem, idet en erhvervsuddannelse også handler om relationer og dannelse. I samarbejde med kollegerne i dit team følger I op på undervisningen gennem elevevalueringer og kollegial sparring. Du vil i perioder blive bedt om at deltage i tværorganisatoriske opgaver, og du skal forvente, at der kan komme ændringer og pludseligt opståede hændelser i din arbejdsdag.

Gem
Odsherred Kommune Uddannelsesvejleder til Læring, Uddannelse og Pædagogik

Odsherred Kommune

Odsherred Kommune søger pr. 1. januar 2023 en fuldtidsuddannelsesvejleder til en spændende og varierende stilling.

Vil du være med til at sikre, at unge i Odsherred træffer det rigtige uddannelsesvalg? Har du lyst til at arbejde med unge mennesker – med deres drømme og håb for fremtiden? Brænder du for unge, der har brug for en særlig indsats, således de også finder deres vej? Så er det lige dig, vi søger! Som uddannelsesvejleder i Odsherred Kommune vil du møde ind til en varieret og fagligt inspirerende arbejdsdag. I uddannelsesvejledningen arbejder vi for, at alle unge i Odsherred skal få en uddannelse eller fast tilknytning til arbejdsmarkedet. Dine opgaver:

 • Individuel, gruppe- og kollektiv vejledning af elever fra 8. til 10. klasse
 • Uddannelsesvejledning af kommunens 10. klasser
 • Uddannelsesvejledning af specialskoler i Odsherred
Genitor ApS Institutchef

Genitor ApS søger for UC SYD i Esbjerg

Vil du stå i spidsen for de samfunds- og kommunikationsfaglige uddannelser hos UC SYD? Kan du sikre og kontinuerligt udvikle den dybe kobling imellem grunduddannelse, forskning og efter- og videreuddannelse? Har du lyst til at kombinere din ledelseserfaring med din interesse for dynamikkerne og dagsordenerne, der præger det uddannelsespolitiske område på en måde, der bidrager til udvikling af en række professionsuddannelser?

Med ansvar for de samfunds- og kommunikationsfaglige uddannelser hos Syd- og Sønderjyllands største uddannelses- og vidensinstitution har du mulighed for at præge udviklingen af en række forskellige uddannelser, der spænder professionsmæssigt bredt.

Bandagist-Centret, Ortopædiske Bandagerier og Skomagerier A/S
Gipsetekniker, stukkatør eller anden håndværker

Bandagist-Centret, Ortopædiske Bandagerier og Skomagerier A/S, Risskov

Har du lyst til at arbejde med formgivning og modellering, så har vi jobbet til dig.

Jobbet er på vores gipseværksted og du kommer til at arbejde tæt sammen med bandagister, ortopædister og andre gipseteknikere. Det er en fast stilling på 37 timer ugentligt i vores produktion i Risskov. Om jobbet:

 • Udstøbning af negative gipsafstøbninger
 • Modellering af gipsafstøbninger til ortoser, proteser m.v.
 • Modellering af korrektioner i dialog med bandagisten

Du har en baggrund, som gipser, stukkatør eller du har en anden håndværksmæssig baggrund, men har lyst til at arbejde med gips.

Du har flair for fri formgivning og du kan samtidig arbejde præcist og efter angivne mål. Du har en god fysik. Du sætter en ære i, at tingene er gennemarbejdet, at levere kvalitet og levere til tiden.

Domstolsstyrelsen Dygtig fuldmægtig til vores uddannelsesteam

Domstolsstyrelsen, København

Har du lyst til at arbejde med uddannelse af medarbejderne ved Danmarks Domstole? Trives du med alsidige arbejdsopgaver, en stor kontaktflade, og er du talstærk og en haj til Excel? Så er du måske vores nye kollega.

Danmarks Domstole værner om vores demokrati, retssamfund og den enkeltes retssikkerhed. Det gør vi med udgangspunkt i vores vision, vores stærke værdier og vores fælles mål. Domstolsstyrelsen er en del af Danmarks Domstole. Vi har til opgave at udvikle, administrere og understøtte domstolene og arbejder således for ret og retfærdighed.

Domstolsstyrelsen varetager kompetenceudviklingen af alle ca. 2500 ansatte ved domstolene. Dette gælder blandt andet dommerfuldmægtiguddannelsen, grunduddannelse for kontorpersonalet, efteruddannelse af dommere, lederuddannelse, international uddannelse, uddannelse i it og uddannelse i personlige kompetencer.

VIA University College
Underviser til Bygningskonstruktøruddannelsen på campus Holstebro

VIA University College

Brænder du for byggebranchen som os?
Har du tænkt på, om undervisning kunne være noget for dig?
Er du nysgerrig på andre og klar til at inspirere med din viden og passion?

Vores undervisningslokaler er dagligt fyldt med dynamik og entusiasme. Vores studerende kommer med vidt forskellig baggrund, men fælles for alle er en kæmpestor nysgerrighed på byggeriet. Så er du nørdet eller bare almindeligt optaget af byggeri, kan undervisning sagtens være noget for dig – også hvis du ikke har stået foran en samling spørgelystne studerende før. Du får selvfølgelig løbende støtte til at blive en dygtig underviser.

Du bliver en del af et stærkt undervisermiljø på Campus her i Holstebro. Vi er fleksible, familievenlige, og der er stor frihed til at planlægge eget arbejde.

VIA University College
Granhøjen
Miljøterapeuter

Granhøjen, Holbæk

Har du lyst til at være med til at skabe bedre psykiatri? Vi leder lige nu efter engagerede medarbejdere, som deler vores mål om i fællesskab at skabe de bedste rammer for vores beboere.

På Granhøjen tilbyder vi bolig, behandling og beskæftigelse til voksne med psykiske lidelser og sociale problematikker. Vi tror på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer eller diagnoser – og vi tror på, at du kan gøre en forskel sammen med os.

Som miljøterapeut byder din dag derfor på nærværende kommunikation med beboerne, men også praktiske opgaver, både inden- og udendørs, som du udfører sammen med beboerne. På den måde skaber du ikke bare en hverdag for beboerne. Du skaber en hverdag MED beboerne, hvor I sammen kan strukturere dagen og skabe rammerne for en fælles, tryg og meningsfuld tilværelse.

Granhøjen
Esbjerg Kommune
Fysioterapeut til Kommunikation & Hjælpemidler

Esbjerg Kommune

Kommunikation & Hjælpemidler i Esbjerg Kommune søger en fysioterapeut til siddestillingsanalyse og sagsbehandling af kropsbårne hjælpemidler.

Kommunikation & Hjælpemidler søger en fysioterapeut pr. 1. december 2022. Den ugentlige arbejdstid kan være fuld tid eller deltid. Det vigtigste er, at du har de rette kompetencer.

Vi søger en erfaren fysioterapeut, der kan arbejde som specialiseret konsulent med siddestillingsanalyse, positionering og tryksår. I mindre omfang skal du være med til at afholde kursus- og temadage. Du skal også være sagsbehandler på ansøgninger vedrørende kropsbårne hjælpemidler

Vi tilbyder:

 • En aktiv arbejdsplads med spændende opgaver og et godt arbejdsmiljø
 • Tværfagligt engagerede kolleger
 • Mulighed for faglig udvikling
Ældre Sagen Assistent til frivilligservice

Ældre Sagen, København

Som en del af teamet i frivilligservice spiller du en central rolle i samspillet mellem Ældre Sagens sekretariat og foreningens lokale afdelinger. Frivilligservices opgave er at hjælpe vores frivillige med at få svar på praktiske spørgsmål, guide dem i brugen af vores digitale løsninger og tage imod varebestillinger.

Jobbet er en blanding af en stor del pc arbejde med en række rutineopgaver. Der vil også være praktiske opgaver i form af at pakke materialer til udsendelse til lokalafdelingerne i Ældre Sagen. Der er telefontid der skal dækkes ind, så frivillige er klar over, hvornår de kan få hjælp/support. Service er kodeordet for funktionen.

Som assistent i frivilligservice vil dine kerneopgaver blive, at;

 • Tage imod telefoniske og mail henvendelser fra frivillige i lokalafdelingerne
 • Supportere lokalafdelingerne i deres brug af IT-systemer fra Ældre Sagen
 • Undervise i IT-løsningerne
Human House Konsulent til rådgivning om ergonomi og arbejdsmiljø

Human House, Aarhus

EFTERLYSNING: HVOR ER GERT?

Vi mangler en Gert. Eller. Det vil sige, vi ved godt, hvor vores Gert er, men efter 37 gode år hos os har han valgt at gå på pension. Derfor leder vi efter en ny Gert. Måske ved du, hvor vi skal finde Gert henne?

En Gert løser mange forskellige opgaver hos sine kunder. Det kunne f.eks. være:

 • Analyse af arbejdsprocesser i forhold til det ergonomiske arbejdsmiljø i produktions-, kontor- og industrielle miljøer
 • Rådgivning om tekniske hjælpemidler
 • Analyse og vurdering af tunge løft, belastninger og ensidigt gentaget arbejde

Gert’er kommer i mange udformninger, så lad dig ikke skræmme, hvis du ikke ligner vores gamle Gert 100 procent. Vigtigst for os er, at du har et par års erfaring med dig fra enten rådgiverbranchen, Arbejdstilsynet eller en større virksomhed / kommune / styrelse, så du er i stand til at rådgive vores kunder.

AOF Center Sydjylland FVU- og OBU-undervisere

AOF Center Sydjylland

Vi søger dynamiske og engagerede undervisere i Trekantområdet, Sønderjylland og Esbjerg. Vi forventer, du kan varetage undervisning i et eller flere af følgende FVU-fag:

 • FVU Digital
 • FVU Dansk
 • FVU Engelsk
 • OBU

Vi søger undervisere til 3 timelærerstillinger med mulighed for en efterfølgende fastansættelse.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole – Finans og Administration Uddannelsesleder til uddannelser inden for finans og administration

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole – Finans og Administration, Odense

Vil du være med til at uddanne mennesker til fremtidens arbejdsmarked? Brænder du for ledelse og udvikling af professionelle vidensmedarbejdere? Vil du være med til at sikre, at vores afdeling er i stand til at levere bedst mulige uddannelser inden for finans og administration? Er du nærværende, positiv og god til at bevare overblikket? Så har vi et job, du skal kigge nærmere på.

UCL Erhvervsakademi og professionshøjskole (UCL) søger en engageret, empatisk og struktureret uddannelsesleder til afdelingen for Finans og Administration, der bl.a. dækker uddannelserne:

 • Sundhedsadministrativ koordinator
 • Finansøkonom
 • Financial controller
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Er du vores nye systemstærke kollega i optagsteamet?

Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I, Køge

Vil du være en del af et stærkt optagsteam? Og kan du se dig selv som den, der styrker vores optag med solide datadrevne processer og andre spændende opgaver på en arbejdsplads i rivende udvikling?

Som ny medarbejder på Zealand vil du hurtigt opdage, at der er kort vej fra tanke til handling, og at alle kan komme til orde med deres gode ideer.

Vi mangler en optagsmedarbejder, der kan løse en bred vifte af opgaver fx:

 • Træk, behandling og formidling af optagsdata
 • Klargøring og kontrol af optagsindberetninger
 • Klargøring og opsætning i vores forskellige systemer til næste optag
Zealand – Sjællands Erhvervsakademi S/I
Kalundborg Kommune
Chef til Forebyggelse og Genoptræning

Kalundborg Kommune

Chef med stor faglighed og med hjertet på rette sted

Vores mangeårige chef i Forebyggelse og Genoptræning i Kalundborg Kommune går på pension. Derfor søger vi nu en engageret person til en spændende og attraktiv stilling som chef for vores dygtige medarbejdere.

En attraktiv chef er, i vores øjne, en chef der kan kombinere sin faglighed med gode lederkompetencer og sin store politiske forståelse. Mere konkret betyder det, at vi søger en chef, der har en sundhedsfaglig baggrund, som har kendskab til vores område og gerne med ledelseserfaring fra sundhedsvæsenet – og meget gerne fra den kommunale verden.

For at få succes i jobbet er det afgørende, at du kan sikre et stærkt lederteam, som kan samarbejde og hvor der er styr på den interne ledelseskæde.

Gem
Aalborg Universitet Employability-ambassadør i Aalborg eller København

Aalborg Universitet

Aalborg Universitet har siden grundlæggelsen i 1974 bidraget til at løse problemer til gavn for samfundet – blandt andet igennem uddannelse af kompetente kandidater, der hurtigt kan skabe værdi for de virksomheder, der ansætter dem.

For yderligere at styrke samspillet mellem instituttets kandidater og de aftagende virksomheder søger Institut for Arkitektur og Medieteknologi ved Aalborg Universitet en medarbejder, der kan varetage rollen som ”brobygger” mellem institut og erhvervsliv, og som kan klæde vores studerende på til en god og målrettet overgang til job.

Vi forestiller os, at employability-ambassadøren skal varetage opgaver på bl.a. følgende områder:

 • Dataindsamling og analyse af ledighedsproblematikker for instituttets uddannelser
 • Koordinering og afvikling af employability-initiativer på instituttet
 • Kontakt og outreach til aftagere og alumner
PFA Digital workplace & collaboration arkitekt

PFA, København

Vil du være med til at gøre PFA til landets mest fremsynede virtuelle arbejdspladser? Har du lyst til at finde den røde tråd i PFA’s fremtidige samarbejdsværktøjer?

Du bliver en del af it infrastructure planning teamet i PFA. Vi sætter de arkitekturmæssige rammer for PFA’s anvendelse af Workplace og virtuelle samarbejdsværktøjer. Corona-situationen har medført et stort behov for virtuelt samarbejde, og derfor har vi behov for en endnu mere struktureret tilgang til workplace og collaboration tools i PFA.

Som IT Workplace specialist får du ansvar for den fremtidige brug af Workplace og Collaboration tools på tværs af PFA. Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor du får stor indflydelse på, hvordan teams i PFA – nu og i fremtiden – arbejder mest effektivt sammen på tværs af lokationer

Diakonissestiftelsen
Diakonissestiftelsens Hospice søger fysioterapeut

Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Måske har du gennem længere tid overvejet, om du skulle søge et job på hospice, og nu har du muligheden.

Diakonissestiftelsens Hospice søger en fysioterapeut 30-37 timer pr. uge med fremmøde på alle hverdage. Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2022.

Vores hospice har plads til 16 indlagte patienter. Derudover har vi et udgående hospiceteam for 20-30 hjemmeboende patienter med bopæl på Frederiksberg og i København. Langt de fleste patienter har cancer i et fremskredent stadie, men vi har også jævnligt patienter med bl.a. terminal ALS, KOL og hjertesvigt.

Du vil i samarbejde med din fysioterapeutkollega yde fysioterapi til patienterne på Hospice og i Det Udgående Hospiceteam. Dine kolleger vil ud over den anden fysioterapeut være vores sygeplejersker, læger, socialrådgiver, musikterapeut, hospicepræst og sekretærer.

ADHD-foreningen Frivilligkoordinator og projektleder

ADHD-foreningen, Odense

I ADHD-foreningen søger vi en koordinator til at støtte et af vores kerneområder; de frivillige.

Samtidigt søger vi, i en og samme profil, en projektleder, som skal stå i spidsen for projekter på både voksen- og frivilligområdet. Det kan være mentorprojekter, projekter for fritidsklubber og netværksgrupper eller andet, hvor vi enten udvikler eller giver en indsats til mennesker med ADHD.

Dine arbejdsopgaver vil være:

 • projektledelse
 • frivilligpleje, herunder uddannelse af frivillige
 • at støtte lokalafdelingerne i forhold til rekruttering, fundraising samt idéudvikling og afvikling af aktiviteter
Frederikshavn Kommune Socialpsykiatrien i Frederikshavn søger 2 SSA/Pædagog/Ergoterapeut til arbejde inden for servicelovens § 85

Frederikshavn Kommune

Bostøtte Team 85 i Frederikshavn Kommune søger to medarbejdere til arbejdet efter servicelovens § 85 omhandlende psykiatriske lidelser, senhjerneskade, misbrug og udsatte og borgere med varige funktionsnedsættelser, hovedsageligt i aldersgruppen 30+.

Stillingerne er til besættelse pr. 1. november eller hurtigst muligt herefter. Der er tale om to fastansættelser på 37 timer ugentligt. For begge stillinger indgår der weekendvagter ca. hver 4 uge, morgenvagter samt enkelte senvagter.

Vi arbejder Recovery-orienteret og med den anerkendende tilgang i mødet med borgerne, men arbejder også med den kompenserende indsats ift. borgere med varige funktionsnedsættelser.

Gem
Høje-Taastrup Kommune Sagsbehandlere til hjælpemiddelområdet

Høje-Taastrup Kommune

Du bliver en del af en alsidig arbejdsplads med et godt arbejdsklima, høj faglighed og plads til humor. I centeret er vi kendt for et godt tværgående samarbejde, der prioriteres højt og løbende udvikles.

Vi har fokus på at styrke den helhedsorienterede tilgang til borgeren med inddragelse af dennes perspektiver samt ønsker og mål for eget liv. Vi arbejder kontinuerligt med at finde løsninger for borgeren på tværs af vores fagligheder både internt i teamet og på tværs med kollegaer i hele kommunen.

Vi tilbyder

 • Et spændende, afvekslende og fagligt udfordrende job med stort ansvar.
 • Et job, hvor du selv tilrettelægger din arbejdsdag og dine mødetider (mandag til fredag).
 • 26 fagligt dygtige, hjælpsomme og omsorgsfulde kollegaer.

Du får en grundig introduktion med en mentor tilknyttet, så du hurtigt bliver en del af teamet både fagligt og socialt.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV