875 job matcher din søgning 875 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Diakonissestiftelsen
Diakonissestiftelsens Hospice søger fysioterapeut

Diakonissestiftelsen, Frederiksberg

Måske har du gennem længere tid overvejet, om du skulle søge et job på hospice, og nu har du muligheden.

Diakonissestiftelsens Hospice søger en fysioterapeut 30-37 timer pr. uge med fremmøde på alle hverdage. Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2022.

Vores hospice har plads til 16 indlagte patienter. Derudover har vi et udgående hospiceteam for 20-30 hjemmeboende patienter med bopæl på Frederiksberg og i København. Langt de fleste patienter har cancer i et fremskredent stadie, men vi har også jævnligt patienter med bl.a. terminal ALS, KOL og hjertesvigt.

Du vil i samarbejde med din fysioterapeutkollega yde fysioterapi til patienterne på Hospice og i Det Udgående Hospiceteam. Dine kolleger vil ud over den anden fysioterapeut være vores sygeplejersker, læger, socialrådgiver, musikterapeut, hospicepræst og sekretærer.

Frederikshavn Kommune Socialpsykiatrien i Frederikshavn søger 2 SSA/Pædagog/Ergoterapeut til arbejde inden for servicelovens § 85

Frederikshavn Kommune

Bostøtte Team 85 i Frederikshavn Kommune søger to medarbejdere til arbejdet efter servicelovens § 85 omhandlende psykiatriske lidelser, senhjerneskade, misbrug og udsatte og borgere med varige funktionsnedsættelser, hovedsageligt i aldersgruppen 30+.

Stillingerne er til besættelse pr. 1. november eller hurtigst muligt herefter. Der er tale om to fastansættelser på 37 timer ugentligt. For begge stillinger indgår der weekendvagter ca. hver 4 uge, morgenvagter samt enkelte senvagter.

Vi arbejder Recovery-orienteret og med den anerkendende tilgang i mødet med borgerne, men arbejder også med den kompenserende indsats ift. borgere med varige funktionsnedsættelser.

Gem
Høje-Taastrup Kommune Sagsbehandlere til hjælpemiddelområdet

Høje-Taastrup Kommune

Du bliver en del af en alsidig arbejdsplads med et godt arbejdsklima, høj faglighed og plads til humor. I centeret er vi kendt for et godt tværgående samarbejde, der prioriteres højt og løbende udvikles.

Vi har fokus på at styrke den helhedsorienterede tilgang til borgeren med inddragelse af dennes perspektiver samt ønsker og mål for eget liv. Vi arbejder kontinuerligt med at finde løsninger for borgeren på tværs af vores fagligheder både internt i teamet og på tværs med kollegaer i hele kommunen.

Vi tilbyder

 • Et spændende, afvekslende og fagligt udfordrende job med stort ansvar.
 • Et job, hvor du selv tilrettelægger din arbejdsdag og dine mødetider (mandag til fredag).
 • 26 fagligt dygtige, hjælpsomme og omsorgsfulde kollegaer.

Du får en grundig introduktion med en mentor tilknyttet, så du hurtigt bliver en del af teamet både fagligt og socialt.

OK-Fonden
OK-Fonden Høng Erhvervsskole søger to miljøterapeutiske medarbejdere til projektstilling i 1-1-projekt

OK-Fonden

Du bliver en del af en organisation, hvor vi gør, hvad vi siger. Hos os er værdier ikke noget, vi blot taler om. Det er noget, vi lever. Vi møder mennesker med tillid, vi går sammen, men ikke i takt, og vi gør altid, hvad vi kan for at arbejde for den enkeltes selvbestemmelse og tryghed – og for at vores beboere kan forfølge deres individuelle drømme og leve livet – hele livet.

Din primære opgave som miljøterapeutisk medarbejder er, sammen med kollegaer i en tværfaglig sammensat gruppe, at støtte vores beboere med blandt andet daglig struktur og gøremål, så hverdagslivet og uddannelsesforløbet bliver meningsfuldt, sammenhængende og udviklende for beboerne. Du vil desuden fungere som kontaktperson og tovholder i forhold til den enkeltes forløb.

Elite Gaming A/S
Stærk C#/.Net-udvikler

Elite Gaming A/S, Tilst

Brænder du for IT-udvikling, og har du lyst til at arbejde i en organisation, hvor vi lægger vægt på en god atmosfære i hele huset, og hvor tonen er fri og uformel? Er du klar til at tage et stort ansvar med mulighed for mange typer af opgaver i en mindre IT-organisation?

Så har vi en ledig stilling. Det primære fokus vil være at videreudvikle vores webbaserede forretningssystem.

Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • Udvikling af vores webbaserede forretningssystem, hvor du vil arbejde med både frontend og backend. Du vil få masser af muligheder for at sætte dit eget præg på udviklingen af systemet.
 • Udvikling af API.
 • Dokumentation.
Elite Gaming A/S
Grønlands Selvstyre
Det Landsdækkende Handicapcenter Pissassarfik søger landsdækkende specialeansvarlig ergoterapeut

Grønlands Selvstyre, Sissimiut

Vil du være med til at præge udviklingen og løfte handicapområdet på landsplan i et nyt, spændende og topmoderne kraftcenter nord for polarcirklen, hvor høj faglighed, tværgående samarbejde og vidensdeling er nøgleord?

Pissassarfik søger en ergoterapeut med bred erfaring indenfor rehabilitering med fokus på at styrke borgerens sundhedsforståelse og handlekompetence.

I det daglige arbejde indgår undersøgelse, behandling, udredning, vurdering af behov for hjælpemidler, udarbejdelse af træningsprogrammer samt rådgivning og undervisning af handicappede, pårørende, fagpersonale og andre relevante samarbejdspartnere.

Vi tilbyder et spændende, afvekslende og fagligt udfordrende job med stort ansvar, hvor du har mulighed for at påvirke og løfte udviklingen på handicapområdet.

Grønlands Selvstyre
Lolland Kommune
Informationssikkerhedskonsulent til Team IT-Udvikling

Lolland Kommune, Maribo

Interesserer du dig for IT-sikkerhed? Drives du af at arbejde i krydsfeltet mellem teknisk sikkerhed og formidling af komplekst stof ud i organisationen. Så læs mere her!

I Lolland Kommune er der øget fokus på informationssikkerhed, hvor der arbejdes med både den tekniske, den adfærdsmæssige og den mere juridiske del af sikkerhed og overholdelse heraf. I dette job får du mulighed for at sætte et stort præg på hele området.

Sammen med den nuværende informationssikkerhedskonsulent og vores tekniske IT-medarbejdere skal du være med til at implementere nye tiltag, samt drifte vores IT-sikkerhedsløsninger, både den tekniske og den organisatoriske del.

FieldService System­kon­su­lent/System­ud­vik­ler

FieldService, Aalborg

FieldService er en fokuseret softwarevirksomhed, der er i gang men en spændende vækstrejse.

Vil du være med på rejsen til at skabe en digital transformation af virksomhedernes servicevirksomhed, så er FieldService virksomheden for dig.

Jobbet

 • Opdatering og vedligeholdelse af ældre moduler og systemer til nyere teknologi og styling.
 • Opbygning af nye moduler, inkl. kravspecifikation, kodning, testning, design, dokumentation.
 • Git baseret workflow
Gem
Better Health ApS Sundhedsfaglig visitator søges!

Better Health ApS, København

Vil du med på en vækstrejse inden for sundhedsområdet? Her er ikke en dag ens, og der er et højt tempo. Du skal hjælpe smerteramte borgere med din sundhedsfaglig og unikke egenskaber, ved at agere bindeled i deres behandlingsforløb. Lyder det som noget for dig? – Er det måske dig, der er vores nye kollega.

Du kommer til at arbejde med borgere med smerter i kroppen, hvorpå det forventes, at du som minimum har en relevant sundhedsfaglig professionsbacheloruddannelse. Du vil som udgangspunkt skulle arbejde udfra fra din computer og telefon, men det forventes, at du deltager i udvalgte møder med relevante kunder, samt på sigt kan varetage undervisningen af deres visitationsteam, rejsedage kan derfor forekomme.

Unik System Design A/S Softwareudvikler med skarpe Delphi-kompetencer til Unik Bolig

Unik System Design A/S, Vejle

Tiltrækker det dig at arbejde i en markedsledende virksomhed, som laver business management brancheløsninger, og som også er blandt Danmarks Bedste IT-arbejdspladser? Hos Unik Bolig, har vi allerede ansat flere udviklere de seneste måneder, men søger stadig flere, da vi er i en rivende udvikling.

Vi søger dig, der har erfaring som udvikler, og som kan kode i Delphi. Vil du bruge din Delphi viden til at drifte, vedligeholde og videreudvikle vores kernefunktionalitet til administration af ejendomme kan vi tilbyde et job med fleksible arbejdstider og timer.

Københavns Kommune RPA-udvikler til en af Danmarks største it-arbejdspladser – Koncern IT

Københavns Kommune

Har du erfaring med RPA-udvikling, eller kunne du godt tænkte dig at få det? Og ønsker du at indgå i et stærkt fagligt fællesskab med andre RPA-udviklere?

Koncern IT i Københavns Kommune er en af Danmarks største it-arbejdspladser, og vi er med allerforrest, når det gælder brugen af Robotic Process Automation (RPA) og Robotic Desktop Automation (RDA). Vi er et produktområde i vækst med fokus på automatisering på tværs af hele Københavns Kommune.

Du kommer til at være tilknyttet et scrum-team bestående af en Product Owner, en Scrum Master, proceskonsulenter og udviklere i serviceområdet Udvikling og Teknologi. Udvikling og Teknologi har til formål at understøtte forvaltningernes brug af nye teknologier og arbejder ud fra SAFe principper.

Visma e-conomic a/s
Sales Data Analyst

Visma e-conomic a/s, København

Trives du med at omsætte kompleks data til brugbar og let tilgængelig viden? Og har du en forståelse for det kommercielle i en virksomhed? Så brug 2 minutter på at læse videre. Måske er det dig, som skal være med til at sikre vores fremtidige succes!

Som vores nye dataanalytiker i salg vil du være ansvarlig for alle vores områder, der er relateret til performance tracking og indsigt. Du vil være en keyplayer i at generere handlingsorienteret indsigter til teamet, samt at identificere nye muligheder ud fra vores kundedata.

Som Sales Data Analyst kommer du til at drive agendaen for data-dreven beslutningstagen i afdelingen. Du vil være med til at bevise, at man med den rette kundeindsigt kan skabe stor værdi både for kunden og os selv. Dette kunne for eksempel være via at skabe en stor forståelse for vores kunder og deres adfærd i programmet.

Curia Softwareudviklere

Curia søger for Rohde & Schwarz Danmark A/S i Aalborg

Til Rohde & Schwarz Danmarks softwareafdeling i Aalborg søger vi tre erfarne softwareudviklere til ny- og videreudvikling af produkter til distribuerede systemer.

I Rohde & Schwarz Danmark arbejdes der i mindre teams, som er ansvarlige for alt lige fra design til integration, hvor features testes i samarbejde med dine QA-kolleger. Rohde & Schwarz Danmark arbejder bl.a. med nedenstående teknologier:

 • MongoDB, PostreSQL, OpenSearch, Dgraph
 • Apache Kafka, C++, Node.js
 • Angular og Angular Material

Vi forventer ikke, at du kender til alle disse teknologier – dog vil det være en fordel, hvis du har stiftet bekendtskab med et udsnit af dem og samtidig har lyst til at lære nyt.

Nordea Senior Java Developer for Transaction Reporting, Denmark

Nordea, Taastrup

Would you like to be a part of developing a high volume data exchange component connecting to multiple commercial and state partners? We are now looking for a skilled Senior IT Developer who will hit the ground running in delivering our development roadmap.

We’re looking for a developer to join the Transaction Reporting technical area, which is part of Business & Institutions Technology at Nordea. The team is responsible for delivering technical solutions that handles reporting of transaction, settlement and position information to tax authorities, central banks, FSA’s, trade repositories and other authorities.

Terma A/S Product Cybersecurity Engineer

Terma A/S, Copenhagen or Lystrup

Are you looking for a position where you will play a key part in defining the technical agenda? Are you motivated by the opportunity to become our main expert within a business-critical area? And are you looking for a career in cybersecurity? Then we have a unique job for you!

You will be the anchor point of bringing your cybersecurity skills to bear across a wide array of projects and in various stages of the project lifecycle - from proposal to maintenance, learning and leveraging a breadth of skill sets. Security engineering, security architecture, vulnerability assessments, penetration testing, incident response, authorization, and accreditation as well as embedded cybersecurity are all countermeasures that you will be dealing with in close collaboration with Sales, Product Management, Systems -, Hardware - and Software engineering teams.

Danmarks Tekniske Universitet PhD position: Machine Learning Crystal Defects for Quantum Technology

Danmarks Tekniske Universitet, Kongens Lyngby

Would you like to combine cutting edge machine learning models with electronic structure calculations to explore and discover new solid state platforms for quantum technologies?

As a PhD student within the EUSpecLab network, you will employ ab-initio methods to explore the electronic, optical, and magnetic properties of crystalline point defects with the goal of identifying novel systems for quantum technological applications such as single-photon light sources, quantum magnetic field sensors, and spin qubits. As part of the project, you will design and implement automated workflows for high-throughput characterization of defects and integrate them with machine learning algorithms to guide and accelerate the search for better defect systems.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Business Analyst med teknisk baggrund eller en udvikler, der gerne vil tættere på forretningen?

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

Vil du være med til skabe sammenhæng mellem interne og eksterne systemer hos Skatteforvaltningen? Lyder ideen om at være med til at udforme fremtidens integrationsplatform hos Udviklings- og forenklingsstyrelsen som en spændende og udfordrende opgave?

Du vil indgå i et team på 8-10 personer, der er under opbygning, og skal bygge det nye it-system, hvor du kommer til at arbejde med analyse og specificering af det nye forretningsområde.

Som Business Analyst (BA) vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå i at:

 • Analysere krav til Partsrepræsentationssystemet og omsætte disse til løsningsdesign
 • Skabe relationer og samarbejde med interessenter i Digitaliseringsstyrelsen samt en række interne interessenter i andre kontorer
 • Bistå Product Owner med udarbejdelse af funktionsbeskrivelser til udviklingsteamet
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Vallensbæk Kommune Børnefysioterapeut i barselsvikariat

Vallensbæk Kommune

Vi søger en fysioterapeut til et barselsvikariat med start 1.12.22 eller hurtigst muligt. Stillingen er på 37 timer.

Kirkebækskolen er et skole- og fritidstilbud for 60 børn og unge med multiple funktionsnedsættelser, hvor der er samlet et Børnehus for børn fra 0 – 6 år, en grundskole med 0. – 10. klasse og en STU.

Skolen har fokus på elevernes kommunikationsmuligheder og arbejder derfor meget med alternativ kommunikation. Alle terapeuter indgår i et tæt og forpligtende samarbejde med forældre, pædagoger, lærere, pædagogmedhjælpere, talepædagog og psykolog omkring børnenes udvikling og aktiv deltagelse i eget liv. Derudover samarbejder terapeuterne med eksterne samarbejdspartnere som for eksempel læger, sagsbehandlere og hjælpemiddelkonsulenter.

Kirkebækskolen tilbyder løbende introkurser til nyansatte medarbejdere.

Prescriba A/S
Faglig visitator og rådgiver søges til Prescribas psykologiske rådgivningscenter

Prescriba A/S, København

Brænder du for den gode dialog med mange forskellige mennesker, - og sætter du en dyd i at hjælpe mennesker med deres mentale udfordringer og problemstillinger, så er stillingen, som faglig visitator og rådgiver hos Prescriba måske noget for dig?

I Prescribas telefoniske rådgivningscenter hjælper vi hver dag adskillige forsikringskunder og medarbejdere i små og store virksomheder i hele Danmark med at finde den rette hjælp i tilfælde af psykiske udfordringer og problemer – akutte såvel som ikke akutte.

Arbejdsdagene er delt op i forskellige 'arbejdspakker' og bidrager til en afvekslende hverdag, hvor du både er på telefonen og arbejder med andre opgaver relateret til sagsbehandlingen. Du vil indgå i et engageret kollegafællesskab i Prescriba.

Prescriba A/S
Ørsted
Senior Infrastructure Network Architect

Ørsted, Gentofte, Skærbæk or Warsaw

Imagine a future where you’ll be part of a strong architecture and technology community that designs and documents coherent infrastructure architecture for our growing business.

Join us in this role where you’ll lead the design and documentation of infrastructure network solutions in the company’s infrastructure landscape for both cloud and on-premises locations in a global setup.

You’ll play an important role in:

Ørsted
 • identifying network architecture patterns, design blueprints, guidelines, and solution diagrams and communicating to all relevant stakeholders
 • driving roadmaps for network technologies and components
 • creating coherent network architectures that are ready for implementation
Ørsted

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV