83 job matcher din søgning 83 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

1 til 20 af 83 resultater.
Laros Ejendomsservice ApSVi står lige nu og mangler ekstra hænder til afholdelse af syn i lejligheder i en større ejendomsportefølje i Århus

Laros Ejendomsservice ApS

Er du efterlønner, pensionist eller lignende og kunne du tænke dig et job, hvor ikke to dage er ens, og har du samtidig lyst til at blive en del af en virksomhed i vækst?

Jobbet er på timebasis, men der garanteres 50 timer om måneden. Timerne er primært koncentreret omkring den 1. og 15. i måneden.

Dine arbejdsopgaver vil først og fremmes bestå af:

 • Syn af lejligheder i forbindelse med ind- og fraflytningssyn.
 • Kontakt med håndværker til lejlighederne.
 • Udbedring af småfejl i lejlighederne.
Gyproc
Facility Manager

Gyproc, Kalundborg

Vi søger en dedikeret medarbejder med en håndværksmæssig baggrund til den ledige stilling som Facility Manager til gipspladeproduktionen i Kalundborg.

IUNO

Du får ansvaret for at lede, og selv have hands-on på arbejdsopgaver omkring bygningsvedligehold og vedligehold af udendørsarealer på og omkring fabrikken.

Dine opgaver:

 • Ansvarlig for vedligeholdelse af bygninger og udendørsarealer.
 • Ansvarlig for mindre projekter på bygninger og udendørsarealer.
 • Ansvarlig for styring af eksterne leverandører inden for ansvarsområdet.
Gyproc
VELUX A/S
Opfindsom håndværker til ingeniørafdeling

VELUX A/S, Thyregod

Velux A/S

Du arbejder primært med projekter, som kommer fra vores kolleger i produktionen, vores kvalitetsafdeling eller direkte fra udviklingsafdelingen. Det kunne fx være forsøg i forbindelse med udviklingen af et nyt produkt, test af materialer – eller hvordan vi optimerer produktionen af et eksisterende produkt.

Dagligdagen foregår sammen med 2 dygtige kolleger på værkstedet, hvor vi har alt fra CNC-fræsere til støberi. Du får derfor de bedste rammer til at teste nye idéer og skabe innovative løsninger – og altid ud fra et design for manufacturing-perspektiv.

Helt konkret skal du arbejde med:

 • bearbejdning af materialer som træ og aluminium
 • kemi – herunder polyuretan
 • idégenerering og sparring med teamet, fabrikken og andre afdelinger
 • kvalitetssikring
 • programmering og fræsning.
VELUX A/S
DEAS
Teamorienteret projektleder til erhvervsindretninger

DEAS, Frederiksberg

DEAS' afdeling, Byggeri Øst har rygende travlt og søger en projektleder til projektering af og tilsyn med vores byggesager inden for erhvervsindretninger.

Du bliver del af en større rådgivningsafdeling på ca. 75 medarbejdere, som arbejder med spændende projekter for investeringsfonde og pensionskasser.

Som projektleder er det dit ansvar at gennemføre byggesager fra indledende dialog med lejer og ejer over projektering og kontrahering, til endelig overdragelse ved projektets afslutning.

Opgaverne spænder bredt, lige fra mindre modernisering af lejemål ved ny indflytning til større konverteringer af fx domicil lejemål til flere bruger, samtidige er der også vedligeholdelsesopgaver som udskiftning af vinduer, tag m.m.

DEAS
Bo-glas A/S
Eksterne salgskonsulenter

Bo-glas A/S, Brønderslev

Bo-glas A/S søger en energisk ekstern salgskonsulent, som tilgår markedet/kunderne og egne kollegaer med humør og vindermentalitet.

Kan du se tingene krystalklart i travl hverdag, og samtidig holde mange bolde i luften, så er nedenstående måske noget for dig!?

Afhængig af bopæl arbejdes der ud fra hjemmekontoret eller fra firmaets kontor i Brønderslev. I samarbejde med et dynamisk team, af både interne sælgere og ordrebehandlere, bliver du ansvarlig for enten distriktet Jylland Nord eller Jylland Syd/Fyn/Sjælland.

Arbejdsopgaverne vil indebære:

 • Kundebesøg
 • Tilbudsudarbejdelse og opfølgning i samarbejde med salgskollegaer
 • Tæt samarbejde med internt salg og ordreafdelingen
Bo-glas A/S
PANDORA A/SProduct Technician Global Quality Assurance

PANDORA A/S, Copenhagen

We are looking for a dedicated Product Technicican to focus on product QA development, risk and technical engineering design reviews (DfCS) in efforts of preventing faulty products from launching. Is that you? Then read on!

As Product Technician you will work cross-functionally with our Design Ops Department and PD Teams to identify and offer cost neutral solutions for at risk Quality and engineering challenges at Ideation/concept stage (CAD). You will leverage Global Wear test, competitive benchmark testing and historical quality RMA returns insight to improve product quality performance retroactively and proactively from Consumer experience POV. We are looking for a detail oriented professional who can manage a dynamic role partnering across our full value chain as we bring the most compelling product in the industry to our innovative distribution channel.

PANDORA A/S
Domea.dkEjendomsservicetekniker/ejendomsfunktionær

Domea.dk, Ballerup

Vi bygger rigtig mange nye almene boliger i Ballerup og søger derfor en ejendomsservicetekniker/ejendomsfunktionær m/k på fuld tid til Servicecenter Ballerup med tiltrædelse snarest muligt.

Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice, vedligeholdelse af bygninger og grønne områder i vores afdelinger i Ballerup. Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt og i et team. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Som ejendomsservicetekniker/ejendomsfunktionær har du i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • Beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldende opgaver
 • Servicering af bygningernes tekniske installationer
 • Renholdelse, vedligeholdelse af bygninger og anlæg, herunder fejning, oprydning, pasning af grønne arealer og renovation, og affaldshåndtering
Domea.dkEjendomsfunktionær til Ishøj Boligselskab

Domea.dk

Vi bygger rigtig meget i Ishøj Boligselskab og søger derfor en ejendomsfunktionær m/k på fuld tid til driftscenteret i Ishøj med tiltrædelse snarest muligt.

Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice, vedligeholdelse af bygninger og grønne områder i Ishøj Boligselskab, der er tilknyttet Servicecenter Ballerup. Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt og i et team. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Som ejendomsfunktionær har du i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • Beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldende opgaver
 • Servicering af bygningernes tekniske installationer
 • Renholdelse, vedligeholdelse af bygninger og anlæg, herunder fejning, oprydning, pasning af grønne arealer og renovation, og affaldshåndtering
FGU SydøstjyllandVI SØGER EN FAGUNDERVISER TIL TRÆVÆRKSTED PÅ VORES FGU SKOLE I HØRNING

FGU Sydøstjylland

I FGU Sydøstjylland er vi optaget af, at vores elever får en uddannelse og et job. Det gør vi gennem en ambitiøs og kompetent uddannelsesorganisation, der vil være en seriøs samarbejdspartner med vores omverden.

FGU Sydøstjylland er kendetegnet ved en målrettet uddannelse og rummelige, eksperimenterende og målrettede læringsmiljøer, der bygger bro til fremtiden og det gode liv.

VI HAR BRUG FOR:

 • En fagunderviser der kan undervise på vores træværksted på vores FGU-skole i Hørning.
 • En fagunderviser som kan skabe et trygt og inkluderende læringsmiljø med plads til alle.
 • En fagunderviser som kan tilrettelægge strukturerede, praksisnære og helhedsorienterede læringsforløb, hvor eleverne oplever succes og progression.
ISS Facility Services A/S
ISS søger en ”Handyman” til site i Københavnsområdet

ISS Facility Services A/S

ISS søger en Handyman til en af vores kunder i Københavnsområdet. Som Handyman vil du være ansvarlig for udførelsen af de daglige ad hoc-opgaver, der kommer ind fra brugerne på sitet.

Derudover vil du komme til at stå for håndtering og koordinering af eksterne håndværkere samt beskæftige dig med mødeopstilling af borde/stole, udskiftning af lyskilder samt andre Facility opgaver.

Derudover ser vi gerne, at du sætter en ære i at yde en god service overfor såvel kunder som kolleger, udviser selvstændighed, ansvarsfølelse og fleksibilitet og sikre at opgaverne bliver fulgt til dørs. Du er imødekommende og kan navigere på alle organisatoriske niveauer samt kommunikerer på tværs af faglighed.

ISS Facility Services A/S
Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma A/SSnedker med kendskab til CNC søges til træværksted

Bent Jensen, Tømrer- & Snedkerfirma A/S, Herning

Tømrer- & snedkerfirmaet Bent Jensen as søger dygtig og selvstændig snedker med kendskab til CNC til vores værkstedsafdeling.

Du bliver en del af et stærkt og professionelt team, der varetager alle typer af snedkeropgaver - fortrinsvis trapper og håndlister.

VI TILBYDER:

 • Ansvar, udviklingsmuligheder og stor indflydelse på egen hverdag
 • Afvekslende og spændende arbejdsopgaver
 • En sammentømret afdeling med et godt sammenhold
UnikFunkis A/SSælger – vinduer, Sjælland

UnikFunkis A/S

Du bliver en vigtig del af et stærkt og engageret salgsteam og er UnikFunkis ansigt udadtil i dit arbejde med udvikling af salget på Sjælland.

Dine hovedopgaver er opsøgende salg samt servicering af kunder – hvor nøglekunderne er tømrermestre, entreprenører og byggefirmaer. Du skal bearbejde eksisterende kunder samt etablere relationer til nye potentielle kunder med det klare sigte at skabe langvarige og tætte relationer. Der er tale om en meget selvstændig stilling, hvor selvstændighed, initiativ og kundefokus derfor også vil blive påskønnet.

Jobbet er centralt i virksomheden og giver dig gode muligheder for selv at påvirke indhold og den fremtidige udvikling for dit område. Ansættelsesvilkår forhandles individuelt på et konkurrencedygtigt niveau.

Jydsk Tagteknik A/S
Konsulent i hovedstadsområdet

Jydsk Tagteknik A/S

Jydsk Tagteknik A/S søger en dynamisk og vækstorienteret konsulent til at øge vores salg af tag- og energiløsninger i Danmark. Du skal betjene vores kunder i hovedstadsområdet.

Som konsulent vil du blive en integreret del af vores salgsteam på 16 konsulenter, som har ansvaret for at gennemføre kundebesøg samt beregne og afgive tilbud til vores kunder, som primært er private husejere. Du får muligheden for at have en meget attraktiv løn, dvs. en god fast løn, provision samt en bonusordning.

Ansvarsområde:

 • Salg til nye kunder.
 • Mersalg til eksisterende kunder.
 • Beregning af tilbud.
Ballerup KommuneTeamkoordinator til bygningsvedligeholdelse

Ballerup Kommune

Center for Ejendomme søger en teamkoordinator til vores afsnit Drift & Vedligehold til ansættelse hurtigst muligt.

Center for Ejendomme varetager ejendomsdriften på Ballerup Kommunes bygningsmasse, der udgør ca. 320.000 m2. Afsnit Drift & Vedligehold, som p.t. udgør 63 personer, har ansvaret for selve driften og vedligeholdelsen af kommunens bygninger, udbedring af større skader, rådgivning omkring diverse byggetekniske forhold samt vagtfunktioner på vores bygninger.

Arbejdsopgaverne er primært følgende:

 • I samarbejde med dine kollegaer at planlægge den overordnede drift og vedligeholdelse af kommunens bygninger
 • Koordinere og sikre udførelse af den daglige drift på en række bygninger med hensyn til lys, varme, vand, affaldshåndtering mv.
 • Koordinere og sikre udførelse af mindre reparationer på kommunens bygninger både som planlagte og som akut opståede opgaver
STARTEX ApSIndkøbsassistent

STARTEX ApS, Svenstrup

STARTEX søger nu en ny indkøbsassistent, der selvstændigt kan løse indkøbsopgaver og supportere vores indkøbere i deres daglige arbejde. På sigt er der mulighed for at udvikle dig til indkøber med eget ansvar for produktgrupper og egne leverandører.

Du bliver en del af vores indkøbsteam, der sourcer og køber ind i Østen på vores egne brands – U.S. POLO ASSN., VINSON, &eve og CAREZA.

Som indkøbsassistent i STARTEX vil du få en afvekslende hverdag med mange spændende og varierende arbejdsopgaver – herunder:

 • Ansvar for ordrepuljer, placering og daglig opfølgning, herunder sikre at ordrerne kommer hjem til tiden
 • Ansvar for at sikre produktkvaliteten på vores brands
 • Godkendelse af vareprøver
Domea.dkEjendomsfunktionær til Servicecenter Solrød

Domea.dk

Domea.dk søger en ejendomsfunktionær m/k på fuld tid til servicecenteret i Solrød med tiltrædelse snarest muligt.

Du skal primært varetage den daglige drift, beboerservice, vedligeholdelse af bygninger anlæg i vores satellitafdelinger, og derudover også arbejde på tværs af de afdelinger, der er tilknyttet servicecenteret. Du skal kunne lide at arbejde både selvstændigt og i et team. Du vil i høj grad have indflydelse på tilrettelæggelsen af dine egne arbejdsopgaver.

Som ejendomsfunktionær har du i samarbejde med dine kolleger det daglige ansvar for:

 • Beboerservice, småreparationer og øvrige forefaldende opgaver
 • Servicering af bygningernes tekniske installationer
 • Renholdelse, vedligeholdelse af bygninger og varmeanlæg.
Egil Rasmussen A/SKvalitetsbevidste tømrersvende til service

Egil Rasmussen A/S, Taulov

Er du udlært tømrer, har du solid erfaring med servicearbejde og kan du arbejde selvstændigt og håndtere mange bolde i luften? Så er du måske vores nye kollega.

Til vores travle serviceafdeling i Taulov søger vi endnu et par dygtige tømrersvende, som skal hjælpe os med fortsat at levere arbejde og service af høj kvalitet til vores faste kunder.

Som tømrersvend i Service vil du blive en del af en afdeling med over 40 medarbejdere opdelt i mindre teams, som kører forsikringsskader og kører fast service for flere boligforeninger, hovedsageligt i Sydjylland og på Fyn.

Vi tilbyder

 • Gode og ordnede arbejdsforhold i et firma i vækst med en sund virksomhedskultur
 • Godt kollegaskab
 • En varieret arbejdsdag med en bred kontaktflade
Snedkermester Kasper Nielsen A/S
Køkkensnedker

Snedkermester Kasper Nielsen A/S, Glostrup

 • Leder du efter et sted, hvor du får både tiden og værktøjet til at udføre et grundigt og solidt stykke håndværk, du kan stå inde for? – og
 • har du erfaringer med køkkener, og vi kan udfordre din hverdag med exceptionelle ønsker hos vores kunder. Så er det her du skal søge dit nye job.

Til vores køkkenteam søger vi nu dig som vores nye snedker med speciale i køkkenmontage. Vi samarbejder med køkkenproducenten Kvänum Køkkenet, og sammen med 9 andre snedkere monterer og tilpasser vi luksuskøkkener hos både private og erhvervskunder.

En typisk dag begynder med, at du møder ind direkte hos kunden. Du har allerede ordnet alle indkøb af materialer, så hos kunden kan du fokusere fuldstændig på dit håndværk. Her sætter du alle dine faglige kompetencer i spil, når du monterer alt lige fra traditionsrige og klassiske til innovative køkkener.

Snedkermester Kasper Nielsen A/S
Tømrere og gipsmontører til nystartet virksomhed i stor vækst

Winthers Mandskab & Materiale ApS, Valby

Søger du:

 • Et job med frihed og muligheden for at styre dine egne opgaver?
 • Godt fællesskab, der skaber glæde i hverdagen?
 • Akkordlønning og spændende projekter, du kan tage fat i med det samme?

”Det vælter ind med opgaver, og vi har lige landet en stor kunde i Glostrup. Vi tør næsten ikke sige ja til mere arbejde, for vi har hænderne fulde og projekter nok til det næste stykke tid,” fortæller din nye chef, Johannes Winther.

Skal du være en del af teamet? Så klik her.

Jobindex A/S
Tømrermester

Jobindex A/S søger for Bang Nielsen A/S i Jægerspris

Har du erfaring med entrepriser og nybyggeri? Har du en baggrund som tømrer og/eller bygningskonstruktør, og vil du gerne være med til at udvikle spændende projekter hos Bang Nielsen?

Bang Nielsen A/S søger en tømrermester, som bliver en del af et stærkt og kompetent team. Du vil arbejde med alt fra projektering til aflevering af byggesager. Du får ansvaret for ca. 20 medarbejdere i tømrerafdelingen og den daglige drift samt personalehåndtering.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Daglig ledelse af medarbejdere
 • Tilbudsregning og sagsstyring
 • Materialebestilling og tilsyn på byggepladser
 • Projektøkonomi og efterkalkulation
Jobindex A/S