264 job matcher din søgning 264 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Recover
Tømrere til Hvidovre

Recover

Er du en erfaren tømrer/bygningssnedker med kundefokus, højt drive og har du lyst til at bidrage til udviklingen af vores håndværksafdeling i Hvidovre? Recover Nordic ApS

I jobbet som tømrer i Recover vil du opleve, at skulle arbejde tæt sammen med forskellige forsikringsselskaber, hvor vi hjælper med genopbygning efter forskellige former for skader, herunder fugt- og brandskader. Din dagligdag vil blive præget af meget varierende opgaver og ikke mindst mødet med vores mange forskellige kunder.

I Recover kommer du til at arbejde sammen med kompetente og engagerede kolleger, som alle arbejder hårdt for at yde Danmarks bedste industri- og skadeservice.

Kvik A/SMålrettet og erfaren køkkensælger

Kvik A/S, Roskilde

Som køkkensælger skal du rådgive og inspirere vores kunder. Du er dygtig til at afdække kundernes behov og kan ved hjælp af kreativitet og indsigt opfylde kundens drømme om nyt køkken, bad og garderobe.

Du kommer til varetage hele salgets faser lige fra modtagelse af kunden i butikken, afdækning af kundens behov, opmåling, bestilling af varer til levering og opfølgning.

Du får fast grundløn og attraktiv provisionsordning baseret på dit salg. Tæt samarbejde og sparring med butikkens øvrige sælgere og franchisetager Mikkel Zeiler & Claus Thøgersen.

Du bliver en del af et dynamisk team i en butik med højt tempo og et godt fællesskab. Har du passionen, talentet og gåpåmodet, så har vi mulighederne for dig.

Kvik A/S
FOGH NISSEN ManagementBygningskonstruktør

FOGH NISSEN Management søger for Keld & Johs A/S i Pandrup

Pandrup – tegning – byggeledelse – tilbudsberegning
mange ansatte med lang anciennitet – godt arbejdsmiljø og fællesskab

Det meste af byggebranchen har rigtig travlt i øjeblikket, og det har vi også hos Keld & Johs i Pandrup. Vi mangler dig til at udfylde jobbet som bygningskonstruktør. Lige nu er der gang i mange forskellige opgaver lige fra nybyggerier til større og mindre renoveringsopgaver. Vi forventer det store pres fortsætter, og vi vil derfor meget gerne se dig i stillingen i mange år frem sammen med 32 fantastiske kolleger og mange gode og loyale kunder.

Villa CopenhagenHoteltekniker

Villa Copenhagen, København

Som hoteltekniker på Villa Copenhagen vil din dagligdag spænde bredt lige fra vedligehold, maler-, reparations- og løbende ad hoc opgaver, store som små. Vi søger derfor dig, som har en positiv og fleksibel indstilling, og som har hænderne skruet rigtigt på når det gælder håndværksmæssige opgaver. Vi er flyttet ind i en top renoveret bygning, og du ser det som din fornemste opgave at sørge for at vedligeholde bygningen, og i det hele taget være en servicefunktion for dine kollegaer, såvel som for vores gæster.

Du må meget gerne have erfaring fra en lignende funktion indenfor hospitality, alternativt en relevant håndværksmæssig baggrund, som fx maler, tømrer, eller blikkenslager og i øvrigt have et godt kendskab til at være en del af et teknisk team.

Københavns ErhvervsakademiUNDERVISER TIL BACHELOR-UDD. I DESIGN & BUSINESS - SUSTAINABLE FASHION TECH (DELTID, 2.HALVÅR 2021)

Københavns Erhvervsakademi

Vil du være med til at uddanne fremtidens Sustainable Fashion Tech designere og være med til at udvikle branchen?

Som vores nye underviser får du mulighed for at afprøve dine formidlingskompetencer ved at give din viden videre til branchens næste generationer.

Du får en på 50%-underviserstilling fra august 2021 til og med januar 2022, hvor du vil være med til at drive undervisningen på vores bacheloruddannelse i Design & Business på specialet Sustainable Fashion Tech sammen med et dygtigt underviserteam.

Som underviser på KEA Design kan du se frem til en alsidig hverdag i et uddannelsesmiljø, hvor du kommer til at medvirke til at planlægge og undervise på en fuldtidsuddannelse. En del af din rolle er også at medvirke til at skabe relationer til erhvervslivet til gavn for de studerendes læring og udvikling.

Deerhunter
Controller med tekstilspeciale

Deerhunter, Haderslev

Deerhunter®, som er en del af en større tekstilkoncern i Haderslev, søger en erfaren og grundig controller med metervare-kendskab, som har lysten og evnen til at opretholde kvalitetssikringen af Deerhunters modelprogram.

Du bliver en del af vores design- og indkøbsafdeling, som varetager udviklingen af vores eksisterende såvel som kommende beklædningsprodukter indenfor jagt- og outdoor segmentet.

Som controller får du ansvaret for, i samarbejde med kollegaer, at igangsætte, godkende og teste metervarer til nye såvel som løbende produktioner. Det er derfor vigtigt, at du er meget detaljeorienteret og formår at arbejde selvstændigt. Du har en systematisk tilgang til tingende, og sætter en ære i at der altid er styr på det du har ansvaret for. Du er omhyggelig og ved hvor vigtigt det er, at den grundlæggende dokumentation er i orden.

Deerhunter
EUC LillebæltGuldsmed

EUC Lillebælt, Fredericia

Er du guldsmeden, der som faglærer vil være med til at bringe fagets stolte håndværk videre til den næste generation af guldsmede i synergi med de nye internationale trends og teknologier?

Vi søger en dygtig og engageret guldsmed, der brænder for at sætte sit eget præg på en spændende udvikling med uddannelsen af fremtidens guldsmede på EUC Lillebælt i samarbejde og sparring med interne/eksterne og nationale/internationale kollegaer samt branchen.

Vi er på udkig efter en guldsmed, der har lyst til at arbejde med unge og har et pædagogisk naturtalent for at binde uddannelsernes teoretiske og praktiske indhold sammen og målrette det til elevernes uddannelse og job i branchen. Du skal også have flair for at varetage efter- og videreuddannelser af uddannede guldsmed og andre med interesse for faget.

Frovin Vinduer og Døre A/SProjektkoordinator til vores salgskontor

Frovin Vinduer og Døre A/S, København

Vi søger dig, der har erfaring med projektsalg, og som trives i en aktiv og central rolle hos os.

Frovin søger en ny kollega til salgsteamet, som kan arbejde selvstændigt og systematisk med salgsopgaverne og især projektkoordinering.

Dine opgaver bliver bl.a.:

 • Yde høj faglig og teknisk rådgivning
 • Betjene kunder pr. telefon vedr. salg, rådgivning og service
 • Granske udbudsmateriale, tegninger m.v. og udarbejde tilbud og tegninger
Rk Danmark ApSMekanisk medarbejder

Rk Danmark ApS, Randers

Klejnsmed, snedker eller lignende på halvtid til RK Danmark ApS i Randers

I forbindelse med øget aktivitet søges en tekniker på halvtid der brænder for at bygge konstruktioner i aluminiumsprofiler, og servicere kunder med de produkter de efterspørger.

Du vil blive en vigtig brik i et lille, men effektivt firma.

Dine primære opgaver bliver at assistere vores kunder med:

 • Opbygning af maskinstel i aluminiumsprofiler
 • Opbygning af afskærmninger i samme
 • Værkstedskontakt og tegningsopretning
 • Maskinbearbejdning
 • Diverse ad hoc-opgaver i firmaet
MAT Dania A/SErfaren handyman til modelværksted

MAT Dania A/S, Aars

Har du hænderne rigtigt skruet på og går du ikke på kompromis med dit håndværk – og drømmer du om at bruge dine håndværksmæssige færdigheder i et andet miljø, end du er vant til - så kan der stå MAT Dania på din næste ansættelseskontrakt.

MAT Dania er et moderne jernstøberi med hovedsæde i Aars og maskinfabrik i Polen. Vi leverer til førende kunder inden for segmenterne hydraulik, arbejdskøretøjer og maskinkomponenter.

I modelværkstedet konstruerer, vedligeholder og ombygger vi udstyr til brug i støbeprocessen. Vi arbejder med modeller, fiksturer og kernekasser i materialerne metal, træ og komposit, og vores primære værktøj er hænderne, men fræsere, drejebænke, slibe- og træbearbejdningsmaskiner anvendes også dagligt.

Würth Danmark A/S
Sælger med håndværkerbaggrund i Aabenraa-Haderslev

Würth Danmark A/S

Vil du være en del af Danmarks største kørende B2B-salgsstyrke? Brænder du for det personlige salg, og har du viljen til at skabe resultater?

Unik System Design A/SSalget målrettes altid mest muligt, til den enkelte kunde. I denne stilling er dine kunder i byggebranchen, dvs. tømrere, glarmestre, malere, tagdækkere, murermestre, produktionsvirksomheder m.fl. i området Aabenraa, Haderslev, Vojens og Løgumkloster.

Gennem sparring med regionschefen planlægger du dine kundebesøg i distriktet. Du både udbygger samarbejdet med eksisterende kunder og udvider kundeporteføljen, idet du udvælger og opsøger potentielle kunder. Du overtager et sundt og bæredygtigt distrikt og vil fungere som kundernes samarbejdspartner hvilket vil sige, at du følger op på forespørgsler, ordrer og tilbud med henblik på, at tilføre merværdi til kundens forretning.

Würth Danmark A/S
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Projektorienteret Salgstekniker med fokus på vinduesindustrien

Kyocera Unimerco Tooling A/S, Sunds

Har du arbejdet indenfor vindues-, træ- eller møbelindustrien? Og vil du være med til at sætte dit aftryk på salget af skærende specialproduceret værktøj til kunder i vinduesindustrien i både ind- og udland, hvor opgaverne varierer fra mindre salgsordrer til store salgsprojekter? Så er dette muligvis stillingen for dig...

Du ansættes i vores interne salgsafdeling og får 8 fagligt dygtige og humørfyldte kolleger, som beskæftiger sig med salg, service og rådgivning af skærende specialproduceret værktøjer af høj kvalitet til vores kunder i vindues- træ- og møbelindustrien.

Dine arbejdsopgaver bliver:

 • Ordrebehandling.
 • Kalkulation.
 • Løsningsvalg.
Kyocera Unimerco Tooling A/S
Ejendomsvirke A/S
Ejendomsvirke har travlt og søger derfor en ejendomsfunktionær/forvalter

Ejendomsvirke A/S

Til Ejendomsvirkes bolig- og erhvervskunder, hovedsageligt på Fyn – søger vi en ejendomsforvalter.

Grundlæggende har vores forvaltere det direkte ansvar for den daglige drift af ejendommene. Herunder at vedligeholdelsesniveauet lever op til det aftalte, samt at økonomiske dispositioner sker indenfor aftalte rammer. Det er derfor vigtigt, at du tager ejerskab i dit arbejde, hvor det at være proaktiv kommer som en selvfølge.

Dine opgaver bliver bl.a. at:

 • Sikre at ejendommene er præsentable og velfungerende
 • Tilsyn og kontrol af tekniske anlæg
 • Opretholde et passende renhold
Ejendomsvirke A/S
ISS Facility Services A/S
"Handyman" M/K til spændende kunde i Storkøbenhavn

ISS Facility Services A/S, Ballerup

Trives du med variation i hverdagen, hvor du bidrager til løsningen af en bred række opgaver hos vores kunde? Har du skruet hænderne rigtigt på, og har du måske også en håndværksmæssig uddannelse?

Som "Handyman" M/K skal du være kunden behjælpelig med diverse tekniske og håndværksmæssige løsninger – bl.a. assistance til flytteopgaver, lettere reparationer, vedligeholdelse, oprydning, udskiftning af lyskilder og akut skadestop.

Vi tilbyder dig derfor et job, hvor du får mulighed for at bringe din erfaring og faglighed i spil for at finde den bedste og mest effektive løsning.

ISS Facility Services A/S
Lars Printz A/SSERVICESNEDKER/TØMRER SØGES

Lars Printz A/S, Ringsted

Tømrerfirma Lars Printz A/S søger en erfaren servicesnedker/tømrer, da vi har stor tilgang af byggeopgaver hos private, erhverv og offentlige institutioner og har brug for en løsningsorienteret servicesnedker/tømrer til spjældopgaver.

Som løsningsorienteret servicesnedker/tømrer får du en fleksibel hverdag, hvor resultater og kvalitet er i højsædet.

Tømrerfirma Lars Printz A/S holder til i Ringsted, men har opgaver på hele Sjælland og i særdeleshed i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er ca. 50 ansatte, og du bliver del af et dygtigt team, der alle leverer et solidt og godt håndværk.

Lars Printz A/SVI SØGER ERFARNE TØMRERSVENDE / SJAK

Lars Printz A/S, Ringsted

VI HAR STOR TILGANG AF STØRRE BYGGESAGER OG SØGER DERFOR FLERE ERFARNE TØMRERSVENDE/SJAK

Tømrerfirma Lars Printz A/S søger erfarne tømrersvende - gerne sjak, der er vant til at arbejde sammen. Der er tale om meget varierende opgaver, da vi udfører alt fra renoveringsopgaver til større fag- og hovedentrepriser.

Vi har stor tilgang af byggeopgaver hos private, erhverv, offentlige institutioner og professionelle rådgivere. Det vil derfor være en fordel, hvis du før har arbejdet med lignende sager og befinder dig godt i den type arbejde.

Vi holder til i Ringsted, men har opgaver på hele Sjælland og i særdeleshed i Københavnsområdet og Nordsjælland. Vi er ca. 50 ansatte, og du bliver del af et team af dygtige tømrersvende, der alle leverer et solidt og godt håndværk.

Forsvarets Efterretningstjeneste
Specialist til teknisk sikkerhedseftersyn ved Center for Cybersikkerhed

Forsvarets Efterretningstjeneste, København

Vil du være med til at beskytte Danmark mod spionage? Bærer du rundt på et brændende ønske om at videreudvikle dine tekniske færdigheder, og vil du være en del af et godt og velfungerende team af specialister, som gennemfører tekniske sikkerhedseftersyn (TSE) – så har vi en spændende stilling med udfordrende opgaver i et stærkt fagligt miljø.

Du skal bl.a. være med til at sikre mødelokaler og kontorer mod aflytning ved gennemførelse af tekniske sikkerhedseftersyn og akustiske målinger m.m.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte deltagelse i tekniske sikkerhedseftersyn og træningsøvelser, kontinuerlig udvikling af dine kompetencer gennem kurser i ind- og udland og vedligeholdelse af teamets udstyr.

Vores kunder er Forsvarsministeriets myndigheder og enheder i Forsvaret, andre statslige myndigheder samt virksomheder, så du kan forvente en del rejseaktivitet i ind- og udland.

JFP Murer & TømrerJFP Murer & Tømrer søger tømrere i Midtjylland

JFP Murer & Tømrer

Vi har travlt med nye spændende projekter - derfor søger vi flere dygtige tømrere. Så er du tømrer og har lyst til at prøve kræfter med spændende opgaver, kan du være den, vi står og mangler.

Vi søger:

 • Dygtige, engagerede og erfarne tømrere.
 • Tømrere til opgaver primært i Midtjylland, dog kan opgaver på Sjælland forekomme, hvor der er behov for at overnatte i nærheden af byggepladsen.
 • Tømrere, der kan arbejde selvstændigt, tage ansvar, fleksible og er gode til at kommunikere og samarbejde

Som en del af JFP Murer & Tømrer skal du være med til at sikre, at vores kunder får deres byggeri til tiden og i den kvalitet, de forventer. I vil sammen med afdelingslederen være med til at udvikle montageafdelingen yderligere.

BrandFactory Danmark A/SSkiltemontører

BrandFactory Danmark A/S, Måløv eller Aarhus

Vi har forrygende travlt i Damgaard-Jensen // BrandFactory og især i vores montageafdelinger i både Måløv og Århus, er der tryk på. Vi er på udkig efter dygtige og engagerede skiltemontører, som har håndværkssnilde og erfaring.

Vi har mange forskellige kunder, og dermed er opgaverne ofte forskelligartede, hvilket stiller krav til din alsidighed, og den service du leverer overfor vores kunder. Du er det sidste møde med vores brand og virksomhed, og her er det altafgørende at smil, proaktivitet og handlekraft, er det kunden bliver mødet af.

Dine primære opgaver består af montering af skilte ude hos vores kunder. Du vil have tæt samarbejde med kollegaer og ledere i din afdeling. Vi har en flad struktur i vores organisation, og du har derfor også masser af samspil med kollegaer i andre afdelinger.

InGear ApSMurere og tømrere - rejsemontører til altanmontage

InGear ApS

InGear søger friske og dygtige tømrere og murere til at være en del af et erfarent altanmontageteam. Du skal være uddannet tømrer eller murer, og du skal være omhyggelig og dygtig til dit fag med en god håndværksmæssig forståelse.

Du vil komme til at arbejde med murer- eller tømrerarbejde i forbindelse med udskiftning af vinduer til døre og montage af altaner. Arbejdet foregår hovedsageligt i Storkøbenhavn fra mandag morgen til torsdag middag, vi arbejder effektivt i 3-4 dage inden vi holder lang weekend. InGear sørger for super boligforhold under rejsedagene, og ofte er der også sørget for aftensmaden når vi kommer sent hjem fra byggepladsen.