382 job matcher din søgning 382 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Jobindex
Ledende koordinator – få hele den danske landbrugsproduktion imellem hænderne

Jobindex søger for TystofteFonden i Skælskør

Vil du bygge ovenpå din erfaring med forvaltning og koordinering eller ovenpå din naturfaglige baggrund i en ny lederrolle?

Så kom og led et team af fagligt stærke kolleger, når I sammrn har ansvarer for, at nye frøsorter bliver certificeret korrekt.

”Det er en kompleks opgave, men du kunne ikke ønske dig et bedre bagland til at løse den,” siger Gerhard Deneken.

Se din faglighed gro – læs mere her.

Jobindex
Fredensborg Kommune
Initiativrig og engageret contract manager med kategoriansvar til fagligt stærkt udbuds- og kontraktstyringsteam

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vil du være med til at sikre langtidsholdbare og effektive kontrakter, der skaber reel værdi for organisationen? Vil du være med til at skabe gevinster til fordel for nye politiske prioriteringer? Har du lyst til at videreudvikle dine forretningsmæssige, analytiske og kontraktstyringsmæssige evner i et dynamisk, inspirerende og ambitiøst miljø?

Som contract manager er din fornemmeste opgave at sikre gode og effektive kontraktstyringsforløb, der skaber mest mulig værdi for din egen kontraktportefølje. Du gennemfører kontraktstyringsforløbene i tæt samarbejde med leverandører, kommunens fagområder og dine teamkollegaer med udgangspunkt i Fredensborg Kommunes anerkendte koncept for kontraktstyring.

Frederikshavn Kommune Administrativ medarbejder til Center for Sundhed og Plejes Sekretariat - barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Sekretariatet i Center for Sundhed og Pleje søger en administrativ medarbejder i en begivenhedsbestemt ansættelse fra d. 1. december 2022 som barselsvikar. Stillingen er på 30 timer om ugen.

Vi tilbyder en allround stilling, hvor der som udgangspunkt er flest opgaver vedr. økonomi, fx fakturabehandling, pensionsindberetning, indtægtskontrol, kasseopgørelser og statistik. Det er derfor vigtigt at du har flair for økonomi, men også kan varetage skriftlige opgaver som fx referater og koordinering af diverse administrative opgaver.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende og spændende job med mange forskellige opgavetyper
 • Et job hvor arbejdsglæde og trivsel vægtes højt, og hvor fleksibilitet og medansvar er en selvfølge
Boligforeningen VIBO
GENOPSLAG, Administrativ ejendomsmester

Boligforeningen VIBO, Græsted

Som ejendomsmester er du ansvarlig for den daglige tilrettelæggelse af arbejdet i afdelingerne. Du har også ansvar for afdelingernes ren- og vedligeholdelse, herunder at føre tilsyn med varmeanlæg og tekniske installationer, udføre mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver samt rekvirering og kontrol af håndværkere.

Vedligeholdelse af afdelingernes grønne arealer udføres af et eksternt firma.

Herudover er dine væsentligste ansvarsområder bl.a. at:

 • Udføre beboerservice
 • Foretage ind- og fraflytningssyn
 • Sikre at der, via eksternt firma, sker snerydning og glatførebekæmpelse – også uden for normal arbejdstid
Boligforeningen VIBO
Morsø Kommune Ansvarsfuld borgmester- og direktionssekretær med overblik og ordenssans

Morsø Kommune, Nykøbing Mors

Kunne du tænke dig at arbejde i en helt central nøgleposition for især borgmester, kommunaldirektør, direktion og kommunalbestyrelse på den skønne Limfjordsø Mors? Kan du sikre struktur, holde det store overblik og løse en bred vifte af administrative opgaver?

Hvis du kan svare ja til overstående, så vil du trives som en fisk i vandet som borgmester- og direktionssekretær i Sekretariatet i Morsø Kommune.

Vi løser mange forskellige opgaver for hele kommunen og primært med fokus på at betjene det politiske system og direktionen. Vi arbejder fokuseret, men nyder også at få en god snak og et godt grin.

Det er en fast stilling på 37 timer. Du bliver en vigtig del af en fleksibel arbejdsplads, der bygger på nærhed og fællesskab.

Dansk Varme Service A/S Installationsleder til Sjælland – styrk vores exceptionelle installationsservice

Dansk Varme Service A/S, Hillerød

Vil du lede et hold af dygtige VVS’ere?Og kan du se dig selv som en del af en virksomhed, der er helt fremme i skoene, når det kommer til den grønne omstilling? Så læs videre her.

Du får din daglige gang på kontoret i Hillerød, hvor dine 15 nye kolleger står klar til at tage godt imod dig. Her sidder vores tekniske afdeling samt vores kundecenter. Selve planlægningen af vvs-montørernes tid tager dine kolleger i Silkeborg sig af.

Som installationsleder er det dig, der har personaleansvaret for vores 20 VVS’ere på Sjælland, ligesom du står for det daglige samarbejde med vores eksterne VVS-installatører.

Gem
UNICOOL A/S Vil du udfordres fagligt?

UNICOOL A/S, Vejle

Engageret og dygtig køletekniker søges

UniCool søger en engageret og dygtig kollega til servicering af vores kunder i Jylland. Så har du lyst til at arbejde med avancerede og energieffektive køleanlæg til erhvervslivet, hvor du kan udvikle din færdigheder som køletekniker? Så læs videre!

Du vil blive en del af en afdeling med 16 mand der varetager opgaver i hele Danmark og for den rigtige kan der opstå mulighed for opgaver ØstAfrika, hvis det ønskes. Vi har hovedkontor i Bagsværd og en afdeling i Vejle. Du vil blive tilknyttet vores team i Vejle, hvor du vil blive en del af et dynamisk og engageret team på 3 dygtige teknikere og en lærling. Du refererer til vores afdelingsleder i Vejle.

Gem
Green Box Faglige og kundemindede serviceteknikere

Green Box

Hos Green Box søger vi serviceteknikere gerne fra Storkøbenhavn- eller Nordsjællandsområdet med en håndværker eller byggeteknisk baggrund. Her er der tale om en spændende stilling, hvor du sammen med dine kollegaer i serviceteamet skal bidrage til after sales service på byggepladser på Sjælland. På den måde bidrager du til en professionel proces fra start til slut, når man køber fremtidens badeværelse.

Du vil være en del af vores serviceteam, som består af 4 mand foruden dig. Som servicetekniker skal du udbedre fejl og mangler på byggepladserne rundt i Danmark, hvor Green Box’ præfabrikerede badeværelser anvendes. Dette er både i forbindelse med levering og montering samt 1 og 5 års tjek af badeværelser. Du referer til teamets serviceleder.

Østjyllands Politi Administrativ medarbejder søges til Servicecenteret

Østjyllands Politi, Aarhus

Hvis du brænder for at rådgive, vejlede og servicere borgere, så de efterlades med et godt indtryk og en god oplevelse, så er det lige dig, vi står og mangler. Østjyllands Politi søger administrativ medarbejder til Servicecenteret. Ansættelsen har en varighed på 1 år.

Servicecenteret er en del af Borgerekspeditionen, som stort set modtager alle Østjyllands Politis telefoniske, skriftlige og personlige henvendelser. Når borgerne ringer 114, svarer vi og hjælper dem videre. God og effektiv service er et absolut nøgleord for os i vores kontakt med borgerne. Vi tilbyder et job med gode kollegaer samt vekslende opgaver og udfordringer i hverdagen.

Dine arbejdsopgaver i Servicecentret består hovedsageligt af at:

 • Rådgive og vejlede borgerne via telefonen
 • Optage telefoniske og skriftlige anmeldelser om strafbare forhold
 • Visitere anmeldelser til videre sagsbehandling/efterforskning
Kemp & Lauritzen A/S
Projektleder til VVS-afdeling

Kemp & Lauritzen A/S, København

Kan du lægge den solide slagplan for store og små tekniske projekter? Så er du måske klar til en rolle, hvor du aldrig kommer til at kede dig – for vi har altid et spændende projekt, du kan stå i spidsen for.

Kemp & Lauritzen

Bliv en del af Danmarks største teknik- og installationsvirksomhed, og åben døren til unikke udviklingsmuligheder!

Du vil blive tilknyttet en større indsats, som vi laver for hospitaler i Region Hovedstaden. Som projektleder vil du bl.a.:

 • Lave kalkulation og tilbudsgivning
 • Lave økonomisk opfølgning
 • Sikre stabil entreprisestyring, og du deltager på byggemøder
Kemp & Lauritzen A/S
Skattestyrelsen Medarbejdere til kontrol og sagsbehandling inden for refusion af udbytteskat i Viborg

Skattestyrelsen, Viborg

Vil du være med til at sikre, at indeholdt udbytteskat bliver tilbagebetalt korrekt? Og har du lyst til at være en del af et område med meget stor, politisk bevågenhed? – så er du måske én af vores nye kollegaer i Udbytteskat i Skattestyrelsen.

Vi søger lige nu to dygtige sagsbehandlere til Udbytteområdet. Den ene stilling er en fastansættelse, mens den anden er en tidsbegrænset ansættelse (barselsvikariat) fra start 01. januar 2023 og til ca. ultimo december 2023.

Arbejdet vil hovedsageligt bestå af kontrol og sagsbehandling, der kræver selvstændig håndtering og vurdering. Du vil herudover indgå i dagligt samarbejde med dine kolleger, og der vil være snitflader til den finansielle sektor i Danmark og internationalt.

Skattestyrelsen
Kemp & Lauritzen A/S
Serviceleder

Kemp & Lauritzen A/S, Hvidovre

Kan du både sikre den daglige drift og levere god service til vores kunder, samtidig med at du sikrer arbejdsglæden blandt dit team?

Kemp & Lauritzen

Så har du nu chancen for at blive en del af Danmarks største teknik- og installationsvirksomhed. Det er os, der får de allerstørste allermest spændende projekter lige nu, og vi skal bruge dig til at holde dem ved lige.

Du bliver en del af en velfungerende VVS-serviceafdeling og får ansvaret for vores sprinkler-team på 4 dygtige teknikere. Her er det bl.a. dig, der:

 • opretholder gode kunderelationer og driver salg til både eksisterende og nye kunder i Storkøbenhavn
 • har personaleansvaret og sikrer trivsel og faglig udvikling i dit team
 • står for projektstyring og opfølgning på serviceaftaler
Kemp & Lauritzen A/S
Ballerup Kommune Skolesekretær til Skovlunde Skole

Ballerup Kommune

Vikariat fra 1. november 2022 til 31. oktober 2023 på 37 timer

Skovlunde Skole bygger på tolerance, trivsel og fællesskab. Både fagligt og menneskeligt har vi høje ambitioner og vi har fokus på, at alle tager ansvar for den skole, vi er sammen om.

Vi kan tilbyde et spændende, udfordrende og selvstændigt job i en administration, der har fokus på serviceniveauet af alle brugere. Et stærkt fagligt team, med gode sparringsmuligheder. Vil du være en del af det administrative team på Skovlunde Skole og vil du bidrage til at skabe synlige succeser for skolen, så glæder vi os til at høre fra dig.

Dine opgaver

 • Løn- og personaleadministration
 • Trio – opgaveoversigter og løbende skemaændringer
 • Betjening af henvendelser i administrationen

ISS Facility Services A/S
ISS søger en Technical Service Manager med VVS-autorisation

ISS Facility Services A/S

Et job, hvor jeg kan bidrage til at sikre at bygninger og tekniske installationer altid fungerer gennem løbende vedligehold? Tjek. Kontinuerlig dialog med vores kunder, og arbejdsdage, der sjældent ligner hinanden? Dét kan du tro.

Se video om ISS Facility Services A/S som arbejdsplads

Stillingen som Technical Service Manager hos ISS er for dig, som nyder at levere en serviceoplevelse udover det sædvanlige. Ikke nok med, at du er ansvarlig for tekniske installationer og drift af bygninger, så vil du også stå for levering og optimering af tekniske serviceløsninger via dine ISS-kollegaer samt underleverandører på sitet.

Til opgavestyring og opfølgning benyttes ISS Facility Management System (FMS). Af denne grund anvender du dagligt IT-systemer som et nøgleredskab til at opnå dine mål – herunder at sikre, at alle Service Level Agreements og Work Orders udføres som en væsentlig del af dit ansvar.

ISS Facility Services A/S
Kommuneqarfik Sermersooq
Majoriaq Kontorfuldmægtig

Kommuneqarfik Sermersooq, Nuuk

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret kontorfuldmægtig til Majoriaq Nuuk med tiltrædelse 1. december 2022 eller snarest derefter.

Majoriaq Nuuk er kendetegnet ved èn-dørsprincippet, som betyder, at borgere kan henvende sig ét sted, uanset om de ønsker vejledning til arbejde eller uddannelse.

Har du sans for detaljen og kan holde overblikket i en travl hverdag, så er det dig, vi søger.

Stillingens indhold:

 • Elevadministrativt arbejde i forhold til FA og eksterne elevsager
 • Kvalitetssikre den daglige registrering og arkivering af indgående/udgående post
 • Ansvarlig for kontorets åbningstider, central telefonbetjening
 • Billetbestillinger til lærlinge der skal til DK
 • Ad hoc administrativt arbejde af forskellig karakter
Kommuneqarfik Sermersooq
DSA - Din Sundhedsfaglige A-kasse
Forsikringsvejleder med sans for fremragende service

DSA - Din Sundhedsfaglige A-kasse, København

Formår du at balancere en myndighedsrolle med empati, så det kan mærkes igennem skærmen eller telefonen? Og motiveres du af at omsætte komplekse regler som dagpenge og efterløn, så det giver mening for den almindelige dansker? Så har vi jobbet til dig.

Som forsikringsvejleder i Din Sundhedsfaglige A-kasse får du et alsidigt job, hvor du hver dag gør en forskel for mennesker, når du vejleder vores næsten 100.000 sundhedsfaglige medlemmer om dagpenge og efterløn både på skrift og i telefonen. Du får mulighed for at sætte dit gode servicegen i spil i din dialog med medlemmerne og omsætte serviceløfter til positive oplevelser for medlemmerne.

DSA - Din Sundhedsfaglige A-kasse
Holbæk Kommune Genopslag - Administrativ medarbejder til Tuse skole

Holbæk Kommune

Er du klar til nye udfordringer på en skole, hvor samarbejde og høj kvalitet i opgaveløsningen er vigtigt. Er du anerkendende i din tilgang til andre, og kan du bevare både humør og overblik, når det indimellem går stærkt, så er det lige dig, vi har brug for.

Du bliver en del af et administrativt center. Teamet består af 6 dygtige og engagerede administrative medarbejdere og en administrativ leder. Du får primært arbejdssted på Tuse skole, hvor du får selskab af 2 kollegaer og også bliver en tæt samarbejdspartner for skolens ledelse.

Det administrative center understøtter 6 børnehuse og 3 skoler i distriktet, hvor teamet varetager en lang række administrative funktioner. Som eksempler kan nævnes:

 • Vikardækning af lærer og pædagoger
 • Elevadministration, aktindsigt, visitationsskrivelser
 • Skolens administrative systemer: Aula, TEA, Tabulex og TRIO
Vordingborg Kommune Administrativ medarbejder med spændende alsidige opgaver

Vordingborg Kommune

Vi har et super godt job til dig - Medarbejder til Staben for Politik Jura og Administration i Vordingborg Kommune.

Vi søger en medarbejder med interesse for juridiske problemstillinger og gerne med erfaring indenfor bogføring, regnskab og restaurationslovgivning, samt erfaring og kendskab til løsning af øvrige administrative kommunale opgaver.

I stillingen skal du bl.a. løse følgende opgaver:

 • Varetage sagsbehandlingen i bevillingsnævnet, herunder forberede sager til nævnets møder og deltage i nævnsmøder, samt efterfølgende udarbejde afgørelser etc.
 • Være ansvarlig for arbejdet med kommunens grundlisteudvalg, hvor du skal indgå i opgaven med at sammensætte grundlister til retsvæsenet
 • Forestå afdelingens indkøb, bogføring og fakturering
Solrød Kommune Kom og bliv en del af vores nyoprettet modtagelsesteam i Børn og Unge Rådgivningen

Solrød Kommune

Har du mod på at træde ind i en organisation, hvor der er sat gang i en vigtig faglig udviklingsrejse i en veldrevet kommune? Vi ønsker os en kollega, som er fagligt og analytisk velfunderet, og som har erfaring i at arbejde i en modtagelse. Her skal man have de rette kompetencer til at kunne bevare overblikket og sikre den rette prioritering i en travl og til tider uforudsigelig hverdag. Endvidere arbejder vi med, at vi sammen gør en forskel så vi sikrer, at alle borgere og samarbejdspartner får den rette indsats og til den rette tid. Kan du se dig selv i denne funktion, så er du måske lige den kollega, vi venter på?

Arbejdsopgaverne vil primært være:

 • Vurdering af alle indkomne underretninger
 • Parthøring af underretninger
 • Træffer afgørelse om iværksættelse af børnefaglig undersøgelse, jf. Servicelovens (SEL) § 50
 • Visiterer til øvrige tilbud herunder SEL § 11 forløb mv.
Vestfyns VVS-Service A/S Vi søger en VVS-montør til serviceopgaver

Vestfyns VVS-Service A/S, Ejby

Mulighederne og arbejdsopgaverne er alsidige hos os, hvilket er medvirkende til at vi nu kikker efter endnu en god kollega til VVS-service på Vestfyn. Du vil blive en del af et stærkt samarbejdende team, hvor faglige udfordringer, kvalitet og udvikling er væsentlige paramentre.

Som VVS-servicemontør vil du få en hverdag, der er alsidig og fleksibel, da den i høj grad styres af vores kunder og deres behov. Du vil få et selvstændigt job med en stor grad af frihed under ansvar. Du garanteres også mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer inden for VVS-området.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Et job med frihed under ansvar i et team af dynamiske og dygtige kolleger
 • Gode, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår
 • Mulighed for at arbejde tværfagligt, grundet det tætte samarbejde til de øvrige fagområder

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV