730 job matcher din søgning 730 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

P. Christensen a/s Pladesmed

P. Christensen a/s, Kolding

Har du erfaring med skades- eller automontørarbejde, og ønsker du gode muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt? - så er du måske vores nye kollega i Kolding.

Vi har travlt på pladeværkstedet i Kolding, og derfor søger vi en dygtig og omhyggelig pladesmed eller automontør til teamet. Du vil komme til at arbejde i et stærkt team med glade, smilende og samarbejdsvillige kolleger, som alle ser frem til at få dig med på holdet.

Dine opgaver:

 • Reparation af ruder og skader på biler
 • Undersøge og vurdere omfanget af skader på biler
 • Taksering og slutkontrol
Stenderup A/S
Værkfører – stå i spidsen for service, vedligeholdelse og reparation

Stenderup A/S, Rødding

Vil du gå forrest i at sikre branchens bedste service og høj faglighed?

Og vil du være en del af en virksomhed, som ser ind i en fordobling af både omsætning og medarbejdere inden for de næste 3 år.

Du kommer til at være med til at sætte retningen for vores service og får stor handlefrihed til at beslutte tiltag,” siger administrerende direktør Troels S. Jensen.

Klik her for at læse mere om jobbet.

Stenderup A/S
PRONOR IndustriTeknik as Servicetekniker – elektromekanik og hydraulik

PRONOR IndustriTeknik as, Aalborg

PRONOR IndustriTeknik as søger engageret og udadvendt servicetekniker til fastansættelse i vores Aalborg afdeling. Du kommer både til at arbejde på vores værksted og køre ud og løse opgaver hos vores kunder. Opgaverne vil spænde bredt inden for elektromekaniske reparationsopgaver som: elmotorer, gear og pumper. Derudover vil du komme til at arbejde med hydraulik: presning af slager, service og mindre reparationer.

Du er elektromekaniker, hydrauliktekniker, elektrofagtekniker, automatiktekniker, traktormekaniker, hydraulikmekaniker, automekaniker eller lignende.

 • Har erfaring med service/reparation og fejlsøgning i industritekniske anlæg.
 • Har erfaring med reparation af elmotorer, gear og pumper.
 • Har erfaring med service og reparation af hydrauliske anlæg.
Gem
Würth Danmark A/S
Specialist/sælger af A/C-serviceenheder og bilindretning

Würth Danmark A/S

Har du lyst til at være en del af et super specialist team, sælge bilindretningsløsninger og serviceenheder til Aircondition i absolut topkvalitet?

Se video om Würth Danmark A/S som arbejdsplads Du får ansvaret for salget af vores produkter til bilindretning og aircondition-serviceenheder, til såvel eksisterende som nye kunder. Mange af dine kunder vil ofte være i autobranchen samt lastvogns- og landbrugsbranchen, men især ved salg af bilindretning vil du komme i kontakt med en meget bred vifte af forskellige håndværksvirksomheder. Dit distrikt vil være den sydlige halvdel af Jylland med en nordlig grænse i linen Varde-Horsens og helt ned til grænsen samt hele Fyn med tilhørende smukke øer.

Würth Danmark A/S
Esbjerg Kommune
Sagsbehandler til Sociale Ydelser

Esbjerg Kommune

Sociale Ydelser søger en dygtig medarbejder til behandling af ansøgninger om enkeltydelser og indskudslån.

Dine opgaver bliver

 • Sagsbehandling efter Aktivloven og Boligstøtteloven
 • Yde rådgivning og vejledning primært i forhold til de ansøgninger, du behandler
 • Der er tale om administrative opgaver og telefonisk borgerkontakt.

Vi tilbyder

 • Et meningsfyldt arbejde, hvor du jf. gældende lovgivning får mulighed for at yde økonomisk støtte til udsatte borgere
 • Et godt arbejdsmiljø, der til tider er hektisk
 • Mulighed for hjemmearbejde 2 dage i ugen
 • En arbejdsplads hvor vi sikrer, at du får oplæring og støtte til opgaverne
International Technique Kolding A/S Servicetekniker

International Technique Kolding A/S

Intec A/S søger en servicetekniker til installation, service og support af maskiner!

Med udgangspunkt fra Kolding, ønsker vi snarest muligt at styrke vores tekniske afdeling som i dag består af 3 teknikere med en udadvendt og kompetent tekniker til installation, service og support af pakkemaskiner, bageri udstyr og mærkningsudstyr:

 • Pakkemaskiner
 • Bageri udstyr
 • Mærkningsudstyr
Fredensborg Kommune
GENOPSLAG – Rådgivere søges til det specialiserede Voksenområde

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Så er der godt nyt til dig der ikke fik søgt tidligere. Vi mangler de to sidste rådgivere så vores nye Center for Psykiatri og Handicap er fuldt bemandet. Søger du faglige udfordringer, medindflydelse og de bedste kollegaer skal du søge en af vores ledige stillinger i Voksenteamet. Vi har 1 fast stilling og 1 barselsvikariat.

Voksenteamet i Fredensborg Kommune er fra 1. oktober 2022 organisatorisk tilknyttet vores nyoprettede Center for Psykiatri og Handicap. Vi arbejder for at styrke og samordne indsatsen for kommunens mest udsatte borgere gennem en løsningsfokuseret tilgang.

Du bliver en del af et godt team, hvor der er stort fagligt engagement og der er godt gang i en spændende udvikling af teamets opgaveløsninger, hvor vi blandt andet målrettet arbejder med at optimere sagsgange, IT-understøttelsen af VUM og fagligheden i teamet.

Ikast-Brande Kommune
Teamleder til hjælpemiddeldepot

Ikast-Brande Kommune

Vi søger pr. 1. december 2022 eller snarest muligt en teamleder til hjælpemiddeldepotet. Stillingen vil indeholde både ledelsesopgaver og driftsopgaver.

Hjælpemiddeldepotet er lager- og distributionscenter for genbrugshjælpemidler, og opgaverne på depotet omfatter bl.a.:

 • Indkøb af nye hjælpemidler
 • Lagerstyring
 • Ordreplukning

I Ikast-Brande Kommune værdsætter vi samarbejde på tværs og går altid efter den bedste løsning. Det betyder, at det skal være naturligt for dig at inddrage medarbejdere og kolleger samt indtænke borgeren i det daglige arbejde. Du skal være god til at skabe relationer og møde mennesker med respekt og nysgerrighed.

Vi kan tilbyde et selvstændigt job, hvor du får stor mulighed for at sætte dit præg på udviklingen af depotet.

Lokaltog A/S
Mekaniker til togvedligehold, Hillerød

Lokaltog A/S

Til vores værksted i Hillerød søger vi en mekaniker.

Opgaverne omfatter reparationer, serviceeftersyn og fejlsøgning på Lokaltogs tog og andet rullende materiel. Du vil løbende blive oplært og uddannet. Du vil arbejde indendørs på værksted, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Som en del af jobbet, skal man uddannes til "køremand". Dvs. at man bliver uddannet til at rangere tog ud og ind af værkstedet mv. Adgang til denne køremandsuddannelse er, at man består en kognitiv test. Denne test skal bestås allerede i rekrutteringsprocessen.

Lokaltog A/S
Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S
Er du vores nye mekaniker?

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S, Gilleleje

Vi er lige nu på udkig efter en mekaniker til vores værksted i Gilleleje. Du vil få et tæt samarbejde med vores værkstedansvarlig Morten Brøgger ift. at sikre et værksted, som leverer arbejde og service af høj kvalitet.

Som mekaniker hos Nordkysten, kommer din dag til at bestå af at lave service, reparationer af småt og stort materiel, vedligeholdelse af vores vogn- og maskinpark, lave smedeopgaver, opbygning og montering af diverse udstyr.

Dit arbejde vil hovedsageligt foregå på vores eget værksted, men reparationer i marken vil også forekomme og her får du selvfølgelig stillet en servicebil til rådighed. Du vil desuden være med til bestilling af reservedele.

Gem
LubriQ A/S MONTØR SØGES

LubriQ A/S

Da vi har behov for at udvide vores montørstab, søger vi en pligtopfyldende, selvstændig person, som besidder stor kvalitetssans og brænder for at levere et godt stykke arbejde.

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du møder mange flinke mennesker og laver forskellige opgaver. Dit virkeområde vil være hele Danmark. Nogle rejsedage må derfor påregnes. Vi har en flad organisation med frihed under ansvar, og ingen er for fine til at hjælpe hinanden.

Du vil efter endt oplæring få egen servicebil, og din dagligdag vil derefter primært være alene ude hos kunderne landet over. Det er en nødvendighed at være afklaret med, at jobbet kræver en vis fleksibilitet i begge ender af dagen.

Region Hovedstaden
Vagtplanlægger til Akutberedskabets Ambulancetjeneste

Region Hovedstaden, Ballerup

Akutberedskabet forbereder egen drift af ambulancetjeneste med opstart 1. februar 2023. Vi søger derfor to vagtplanlæggere som kan indgå i vores team af vagtplanlæggere.

Ud over planlægning af ambulancedrift, vil den eksisterende planlægning af akutlægebiler, præhospitale visitatorer, psykiatrisk udrykningstjeneste, Sociolance og sundhedsfaglige visitatorer også indgå i opgaveporteføljen som vagtplanlægger.

Du får til opgave at understøtte ambulancedriften med en fleksibel og løsningsorienteret tilgang til ambulancepersonalets vagtplanlægning. Driften er døgndækkende og er sammensat af en blanding af faste vagtrul og fleksibel planlægning med varierende mødetider og -længde samt forskellige funktioner.

Region Hovedstaden
Solar Danmark A/S
Servicetekniker til Vedligeholdelsesafdeling

Solar Danmark A/S, Vejen

Er du en dygtig tekniker med en serviceminded karakter? Har du kompetencer inden for vedligehold, og er du god til at tage ansvar og arbejde selvstændigt? Så kom og bliv vores nye servicetekniker hos Solar.

Som servicetekniker er det din primære opgave at sørge for vedligehold, reparation og optimering af vores fuldautomatiserede baneanlæg samt sikre at driften kører optimalt.

Du bliver en del af et kompetent team på 8 medarbejdere i en virksomhed, som går op i udvikling, og som tror på, at vi er stærkere sammen.

Solar Danmark A/S
Gem
TEMP TEAM A/S Nyt team søges til administration og sagsbehandling

TEMP TEAM A/S søger for kunde i Esbjerg

Foretrækker du at arbejde struktureret og procesorienteret? Og har du brug for en ny udfordring, hvor du skal være med til at starte et helt nyt projekt op?

Der er ingen bestemte krav til baggrund og faglighed for at være kvalificeret til stillingen. Men du kan nikke genkende til hovedparten af det efterfølgende.

Dine hovedopgaver er som følgende:

 • Sagsbehandling fra A-Z vedr. salg og modregning af el produceret af kundernes egne solcelleanlæg
 • Administration af sager og projekter ud fra krav, der stilles i virksomhedens interne processer
 • Vedligehold af projekt-, kunde- og stamdata
Per Aarsleff A/S
TV-operatør med DTVK-certifikat og kørekort til lastvogn

Per Aarsleff A/S, Hvidovre

Motiveres du af at arbejde med de nyeste teknikker inden for renovering af kloakker, og er du teknisk interesseret, så har du nu muligheden for at blive en del af et team i et professionelt miljø hos Per Aarsleff A/S.

Jobbet består altså primært af arbejde med kamerainspektioner. Bag rattet i din TV-bil løser du opgaver, når kloakkerne skal renoveres inden for kort tid og med så få gener for borgerne som muligt.

Du får kendskab til de mange processer, lige fra den indledende TV-inspektion af kloakken til installation af ny foring i det eksisterende rør, åbning af stik til de tilsluttede ejendomme samt afsluttende TV-inspektion.

Per Aarsleff A/S
Q8 Danmark A/S Driftstekniker til Q8 Olieterminal i Aarhus

Q8 Danmark A/S

Har du hænderne skruet godt på? Så er et alsidigt job som driftstekniker til Q8 Olieterminal i Aarhus måske noget for dig?

Brænder du for daglig drift og vedligehold i tæt samarbejde med gode kollegaer og eksterne håndværkere? Er du vild med at arbejde med forskellige former for håndværk og har hænderne skruet godt på?

Har du lyst til at være en del Q8’s team på olieterminalen i Aarhus, og vil du bidrage til, at vores olieterminal altid kører som en velsmurt maskine? Kan du lide at rode med pumper, rør og ventiler, og vil du have et varieret job, hvor 2 dage ikke er ens?

Så har Q8 jobbet til dig, da vi mangler en alsidig driftstekniker med evne til at bevare overblikket og have mange bolde i luften.

Gem
TEMP TEAM A/S EFFEKTIVE DÆKMONTØRER I NORDJYLLAND

TEMP TEAM A/S søger for kunde

Er du klar på en aktiv hverdag med høj fart, og er du ikke bange for sorte hænder?

Temp-Team søger arbejdsomme dækmontører og mekanikere, der kan hjælpe vores kunder med at montere dæk op til den kommende vintersæson.

Det er en oplagt mulighed for at få foden inden for i erhvervslivet og skabe stærke arbejdsrelationer. Vi oplever desuden, at mange vikarer kommer i fast arbejde gennem os.

Dine typiske daglige arbejdsopgaver vil være følgende:

 • Montering af dæk
 • Nulstilling og kodning af TPMS
 • Klargøring af biler
Indrykket:
DANISH CROWN A/S
Vedligeholder, forsyningen

DANISH CROWN A/S, Herning

Motiveres du af at have stor indflydelse på egne opgaver, og har du lyst til at arbejde med drift og vedligehold af tekniske anlæg? Tiltaler det dig samtidig at blive en del af en international koncern? Så er du måske den forsyningsmand, vi søger til at blive en del af holdet i forsyningsafdelingen på vores slagteri i Herning.

Dit overordnede ansvar bliver primært at drifte og vedligeholde forsyningsanlæggene samt forbedre og optimere anlæggene over hele fabrikken.

Hertil vil dine ansvarsområder være:

 • ventilationsanlæg,
 • store fryse- køleanlæg,
 • varme- og kuldeforsyning,
DANISH CROWN A/S
Alumeco A/S
Drifts- og vedligeholdelsestekniker

Alumeco A/S, Odense

Har du lyst til at være med til at sikre driften af vores maskinpark og til at arbejde med automatiske maskiner, så har vi stillingen til dig!

Se video om Alumeco A/S som arbejdsplads

Du kommer til at være en del af det tekniske team, der består af i alt seks personer. Du vil opleve en varieret og uformel hverdag, hvor kollegaerne går til arbejdet med godt humør. Opgaverne spænder bredt med både mekanisk og el-teknisk indhold. Du får frihed i dine opgaver, og du vil have gode muligheder for at udvikle dig personligt og fagligt, bl.a. ved at deltage på relevante kurser og ekstern uddannelse.

I teamet har vi ansvaret for tre fuldautomatiske højlagre for plader og profiler samt plukrobotter for tyndplader. Hertil kommer ansvaret for pladesave, profilsave, kompressorer, spånudsugningsanlæg, spånpressere, kraner, trucks m.m. Efter grundig oplæring vil du deltage i en vagt-/tilkaldeordning, hvor du i fællesskab med dine kolleger har indflydelse på fordelingen af vagter.

Alumeco A/S
Mercuri Urval
Sekretariatsleder

Mercuri Urval søger for Ringkøbing-Skjern Kommune

Vil du være med til at udvikle Fremtidens Stab?

Ringkøbing Skjern Kommune er Danmarks geografisk største kommune, som huser 56.000 indbyggere, der bor i naturskønne omgivelser tæt på det brusende hav, snoede åer og vidtstrakte naturområder. I Ringkøbing-Skjern Kommune arbejder vi for, at det enkelte menneske kan leve det gode liv.

Som sekretariatsleder i Ringkøbing-Skjern Kommune kommer du til at bidrage i en stor variation af opgaver og roller. Både i mange vitale driftsopgaver og på de største og vigtigste dagsordener. På den strategiske hylde handler det særligt om:

Styrkelse af lokaldemokratiet, ikke mindst gennem servicering af byrådet og det øvrige politiske miljø. Det handler også om borgerinddragelse i mange konkrete udviklingsprocesser ofte i samspillet mellem borgere og myndigheder.

Mercuri Urval

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV