544 job matcher din søgning 544 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Esbjerg Kommune
Administrativ medarbejder til Kommunikation & Hjælpemidler

Esbjerg Kommune

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor kvalitet og arbejdsglæde er i fokus

Vi har en stilling som administrativ medarbejder 30-37 timer om ugen med ansættelse fra 1. december 2022 eller efter aftale.

Kommunikation & Hjælpemidler er en udviklingsorienteret arbejdsplads, hvor borgeren er i centrum, og hvor vi arbejder engageret med vores opgaver. Målgruppen er borgere med nedsat funktionsevne indenfor følgende områder og emner; syn, høre, tale, stemme, hjerneskadede med kommunikative vanskeligheder samt udvalgte hjælpemiddelområder, bl.a. kropsbårne hjælpemidler.

Dine primære arbejdsopgaver er:

 • Bogføringsopgaver
 • Budgetopfølgning
 • Receptionistopgaver som telefonbetjening og modtage borgere
 • Andre administrative opgaver
 • Mindre udviklingsopgaver i forhold til udvikling af det administrative område
Eva Solo A/S
IT-ansvarlig

Eva Solo A/S, Måløv

Har du en bred erfaring indenfor IT – både med daglig drift, systemsammenhænge og projekter? Så kan denne stilling være lige noget for dig.

Som IT-ansvarlig vil du have et mindre antal drifts- og supportopgaver, men vil også være med til at udarbejde IT-roadmap til sikring af opdateret IT-miljø ift. sikker og stabil drift. Dertil kommer, at du bliver den, som har overblikket over vores systemer og vores datastruktur.

Du kommer til at stille kravene til såvel leverandører som medarbejdere og følger op. Derudover sikrer du optimal udnyttelse af hele vores IT-platform og leder nye IT-projekter, som skal løfte virksomheden.

Eva Solo A/S
Esbjerg Kommune
ICS medarbejder til Borgerservice

Esbjerg Kommune

Vi søger en medarbejder til International Citizen Service i Borgerservicecenter Esbjerg.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest den 1. december 2022.

Du bliver en del af et team på 16 medarbejdere.

Din primære opgave bliver at hjælpe internationale borgere med registrering af indrejse, sygesikring, skattekort og MitID, men du vil også få mulighed for at arbejde med andre spændende opgaver som fx:

 • Udstedelse af pas og kørekort
 • Flytning, udrejse og andre folkeregisteropgaver
 • Hjælp til digital selvbetjening og hjælp til ikke-digitale borgere

Arbejdet består i personlig, digital, skriftlig og telefonisk betjening af kommunens borgere og virksomheder.

Jobindex
Automationsingeniør med flair for udvikling

Jobindex søger for Senmatic A/S i Søndersø

Kunne du tænke dig at gøre en forskel for klimaet, når du udvikler softwaren til vores automationsløsninger, der bruges i gartnerier verden over?

”Du bliver specialisten på dit område. Og så får du gode kolleger, der arbejder tæt sammen i hverdagen, og som altid lytter til dine gode idéer og ønsker til udvikling,” fortæller udviklingschef Mads Andersen.

Nysgerrig? Læs mere her!

Jobindex
Gem
Grønlands Selvstyre
Licensafdelingen søger 1 ny kollega.

Grønlands Selvstyre, Nuuk

Dine primære opgaver vil være sagsbehandling knyttet til udstedelse af tilladelser og være den primære kontaktperson for selskaber og privatpersoner. Du vil få en portefølje af tilladelser, som du er ansvarlig for. Du vil endvidere efter omstændighederne deltage i Råstofstyrelsens udviklingsarbejde med opdatering af bestemmelser og vilkår, og bidrage til styrelsens informationsvirksomhed og markedsføring.

Vi lægger vægt på, at du har en relevant videregående uddannelse, gerne inden for samfundsvidenskab, jura eller offentlig administration.

Grønlands Selvstyre
Cortrium ApS C#/.NET (core) developer

Cortrium ApS, Taastrup

You will join a team that builds and maintains our cloud based ML backed software that doctors use with our Cortrium C3+ device every day. You will mainly be doing work across on the traditional web app backend to build and design a system that deals with the computationally heavy conversions and analysis of data of ECG recordings.

Initially you will work on our ECG visualisation and editing apps. Down the road you will help build our data visualiser and tooling to manage the very large amounts of data coming in and out of the system.

The recording files from our device are fairly large and computationally complex to view, modify, convert, transfer and store and as such you will be involved in solving scaling problems at a very early stage.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen Data Engineers til databehandling i spændende udviklingsmiljø

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Frederiksberg

I kontoret Gældssystemer Data har vi ansvaret for at designe og opbygge fundamentet til at kunne arbejde analytisk med store datamængder på inddrivelsesområdet. Data bliver brugt til regnskabsafstemninger, rapportering på nøgletal, produktionsstyring og analyser på gældsområdet. Vi søger derfor dygtige kollegaer til at bistå med opgaver indenfor databehandling, datavarehus og visualisering.

Du kan se frem til at blive en del af de nuværende datateams/udviklingsteams i Gældssystemer Data, vi arbejder efter agile principper og har tæt samarbejde med vores kunde i Gældsstyrelsen

Som en del af teamet vil dine opgaver blandt andet være at

 • bidrage til datavarehusmodellering, samt tekniske og forretningsmæssige afklaringer
 • håndtere og modellere komplekse datastrukturer og store datamængder med høj opdateringsfrekvens
 • udvikle nøgletalsrapportering i PowerBI
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Viteco ApS Data Warehouse og BI-udvikler

Viteco ApS, København

Ønsker du et balanceret liv, samtidig med du arbejder med data hos en masse spændende virksomheder? Så har du en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og lidt nørdede team, som Data Warehouse og Business Intelligence-udvikler.

Vi kan garantere, at du får flinke og dygtige kolleger samt spændende og udfordrende opgaver hos nogle af Danmarks største virksomheder. Det er umuligt ikke at blive motiveret og få ny viden, der tager dig til dit næste niveau.

For at få succes i jobbet vil du arbejde tæt sammen med Vitecos andre udviklere og vores tekniske chef. I stillingen vil du blandt andet komme til at arbejde med:

 • Azure synapse platform
 • Exasol database
 • Talend ETL og ELT
Tryg Forsikring A/S
Business Change vikar

Tryg Forsikring A/S, Ballerup

I Tryg er vi i gang med at implementere et nyt kernesystem - her spiller Business Change en central rolle. Vi har travlt med at få 5 skadeområder på det nye system de næste måneder og har derfor brug for hjælp til en række praktiske opgaver.

Du bliver en del af teamet Business Change, som understøtter et af Tryg’s største programmer. Programmet har til formål at implementere et nyt skadebehandlingssystem, og sikre korrekt ibrugtagning af systemet.

Det er en stor forandring at skifte kernesystem, du skal derfor evne at forstå og støtte op om forandringen. Du vil arbejde med den agile arbejdsmetode og sætte fokus på de fordele det giver i en forandring. Helt konkret vil du være med til at løfte praktiske opgaver i forbindelse med kommunikationsaktiviteter, User Acceptance Test, præsentationer og oplæring af brugere.

Tryg Forsikring A/S
Lundbeck Senior Data Engineer

Lundbeck, Copenhagen

Are you passionate about enabling the transformation of research data into knowledge? Then, you should join our team of Research Informatics specialists at Lundbeck and take part in the journey of restoring brain health.

As senior data engineer in Research Informatics you will be deeply involved in the development, configuration and integration of in-house software and commercial applications and tools. You will contribute to data and system architecture and actively be involved in strategic discussions to secure our Research Informatics platform meets Research needs for FAIR data.

Tryg Forsikring A/S
Områdeansvarlig til Business Change - Vikariat

Tryg Forsikring A/S

I Tryg er vi i gang med at implementere et nyt kernesystem - her spiller Business Change en central rolle. En af vores kolleger har brug for aflastning, og derfor er vi på udkig efter en områdeansvarlig for en 6 måneders periode, til at blive en del af vores Business Change Team.

Som områdeansvarlig vil du drive forandringen i tæt samarbejde med ledere, superbrugere og SME’ere (Subject Matter Expert), samt få et indblik i projekter og den agile måde at arbejde på.

Som områdeansvarlig bliver du en del af teamet Business Change, som understøtter et af Tryg’s største programmer. Programmet har til formål at implementere et nyt skadebehandlin

Tryg Forsikring A/S
BUPL Århus Medlemsrådgiver for pædagoger - barselsvikariat

BUPL Århus

Kan du yde faglig rådgivning til pædagoger om fx ansættelsesforhold, ferie og barsel, så er du måske BUPL Århus’ barselsvikar for vores medlemsrådgiver?

BUPL Århus varetager som fagforening medlemmernes kollektive og individuelle interesser. Vores medlemmer er pædagoger og pædagogfaglige ledere i Aarhus Kommune. Fagforeningens kerneopgave er at følge, forhandle og forbedre medlemmernes vilkår. Stillingen er et barselsvikariat. Du bliver en del af en fagforening med 22 engagerede kolleger med forskellig faglig baggrund.

Vi søger en barselsvikar for vores medlemsrådgiver, som er nøgleperson i vores telefoniske rådgivning.

AK Techotel A/S
Systemadministrator/Systemarkitekt med motiverende ledelsesstil

AK Techotel A/S, Brøndby

AK Techotel er en innovativ IT-virksomhed, der udvikler, sælger, hoster og servicerer avancerede, digitale booking-, kasse- og CRM-systemer til hoteller, ferie- og kursuscentre.

Jobbet går ud på, i samarbejde med resten af teamet, at vedligeholde, optimere og udvide vores nuværende hybrid hostingcenter og cloud-løsning, og yde driftssupport til vores kunder, samt samarbejde med dine kolleger i IT-afdelingen i Sverige og tilsvarende roller i Norge og Irland.

Vi forventer at du har rimeligt kendskab til bl.a.:

 • Windows Server 2019.
 • Microsoft Clustering Services.
 • Microsoft SQL 2016, 2019 med Cluster og Failover.
Koncerncentre
IT-konsulent til digital patientinddragelse

Koncerncentre, København

Vil du sammen med os være med til at udvikle den mest brugte patientplatform i Danmark? Tænder du på at arbejde med løsninger, der understøtter behandlingen udenfor hospitalet, og som hjælper patienterne til at være en aktiv deltager i sit eget hospitalsforløb? Kan du byde ind med både en teknisk og en sundhedsmæssig baggrund?

Vi er ca. 35 ambitiøse kollegaer (fordelt på 5 scrum teams), der alle arbejder med at understøtte samspillet mellem patient og sundhedspersonale, så patienten kan blive en aktiv deltager i sit behandlingsforløb. Vi spænder bredt og arbejder både med videokonsultationer, hjemmebehandling, spørgeskemaer, selvbooking og breve til borgerne.

Dine opgaver vil dække hele livscyklusen for et produkt:

 • Indgå i afklarings- og udviklingforløb i tæt samarbejde med hospitalsafdelinger, herunder at identificere brugerrejser og tekniske analyser
 • Design, konfigurering og udvikling af MinSP
 • Test og fejlfinding
Koncerncentre
Gem
Kommuneqarfik Sermersooq
Kontorfuldmægtig søges til Forvaltningen for Børn og Familie i Tasiilaq

Kommuneqarfik Sermersooq

Kommuneqarfik Sermersooq søger en dygtig og engageret kontorfuldmægtig til Forvaltningen for Børn og Familie i Tasiilaq, med tiltrædelse eller efter aftale.

Forvaltning for Børn og Familie varetager opgaver for børn med særlige behov, børn med handicap, myndighedsbehandling på socialområdet og ikke mindst varetages der administrative opgaver. Forvaltningen har afdelinger, institutioner og medarbejdere i hele kommunen.

Du vil sammen med en anden kontorfuldmægtig understøtte forvaltningen og ledelsen med både kvalitet, fremdrift og styring af de mange administrative opgaver.

Dine arbejdsopgaver:

 • Bogføringer
 • Betaling af fakturaer
 • Økonomiopfølgning
 • Ajourføring af børnelister
 • Journalisering
 • Flybilletbestillinger
Kommuneqarfik Sermersooq
Gem
Kommune Konsulenterne
Kommune Konsulenterne søger socialrådgivere til Børn-, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet

Kommune Konsulenterne

Er du uddannet socialrådgiver eller har siddet som sagsbehandler på området og parat til nye udfordringer i dit arbejdsliv med mulighed for at præge din egen hverdag? Så er det dig, vi søger til hurtig tiltrædelse.

Kommune Konsulenterne søger kompetente socialrådgivere og sagsbehandlere til kortere og længere ansættelser samt diverse socialfaglige opgaver til kommunernes Børn, Unge- og Familieafdelinger samt Børn- og Handicapafdelinger i hele landet.

Vi forventer, at ansøger har erfaring med:

 • Generel sagsbehandling indenfor Familieområdet
 • Børnefaglige undersøgelser og handleplaner
 • Myndighedsopgaver ift. børn og unge med særlige behov og deres familier
Kommune Konsulenterne
Arla Foods amba
IT Specialist (Production IT) - Holstebro Mejeri

Arla Foods amba

Hos Arla Foods er vores glødende interesse for ny teknologi en forudsætning for at få forretningen til at vokse og nå vores mål. Som en drivkraft i virksomheden kombinerer du en teknisk tankegang med kvalitetsbevidsthed og ønsket om at stå i spidsen for vores fortsatte udvikling. Vi søger lige nu en IT Specialists, der til dagligt er en del af vores Maintenance & Engineering-afdeling.

Som IT Specialist bliver du en del af mejeriets IT-afdeling, der har fokus på at understøtte produktionens IT bedst muligt for at sikre en stabil og driftssikker produktion.

Arla Foods amba
Gældsstyrelsen Gør en forskel som konkurssagsbehandler

Gældsstyrelsen, Middelfart

Fungerer du i krydsfeltet mellem lovgivning, analyse og formidling, så har du mulighed for at sikre en professionel tilgang og en god proces i vores håndtering af konkurssager.

Du kommer til at bidrage aktivt til inddrivelsen af offentlig gæld ved at analysere og vurdere sager på konkursområdet.

Du skal kunne sætte dig ind i gældende lovgivning og bruge den viden til at analysere og vurdere, hvilken afgørelse sagerne kalder på. Og så skal du kunne præsentere din vurdering i skifteretten.

Dine primære opgaver vil indebære:

 • Konkurssagsbehandling inkl. vurdering og indgivelse af konkursbegæring samt skyldnerkontakt.
 • Fremmøde og sagsfremstilling i skifteretten.
 • Håndtering af sikkerhedsstillelser og betalingsaftaler.
Gældsstyrelsen
Dansk Flygtningehjælp Opsøgende projekt-/virksomhedskonsulent

Dansk Flygtningehjælp, København

Vil du være med til at gøre en særlig indsats for ukrainske flygtninge og bidrage til udvikling af indsatser på beskæftigelsesområdet for Dansk Flygtningehjælp?

Projektstilling med udløb 31. marts 2023 – med mulighed for forlængelse.

DRC Integration søger en erfaren opsøgende konsulent, som har flair for at skabe relationer i de kommunale jobcentre og kan bidrage til videreudvikling af vores beskæftigelsesafdeling i Storkøbenhavn. Vi samarbejder med flere kommuner i storkøbenhavnsområdet om projekter, men har et mål om at udbygge vores indsatser.

En anden væsentlig funktion i stillingen er som konsulent i tilknytning til et projekt for ukrainske flygtninge. Her handler opgaven om at finde jobåbninger i virksomheder samt sikre et godt match mellem virksomheder og ledige ukrainske flygtninge.

Vi tilbyder et spændende alsidigt job i en virksomhed, hvor der er et klart formål, og hvor der er klare værdier.

Centrica Energy Trading A/S
Algorithm Researcher

Centrica Energy Trading A/S, Aalborg or Copenhagen

Do you want to take part in our ambitious algo trading and digitization agenda? Do you enjoy a fast-paced working environment? And do you like developing algorithms for trading in the energy commodity markets?

If yes, you might be the Algorithm Researcher we are looking for to join the Algorithm Research Team at Centrica Energy Trading (CET).

Your role as Algorithm Researcher will challenge your creative and technical abilities, working across many aspects of algorithmic trading; from researching and finding the edge in the markets together with our skilled trading teams to implementing automated trading strategies in our cutting-edge algorithmic trading framework, thereby bringing trading algorithms to the markets.

Centrica Energy Trading A/S

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV