829 job matcher din søgning 829 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

LiqTech Ceramics A/S
Vedligeholdelses-tekniker til PTA-team

LiqTech Ceramics A/S, Ballerup

Se video om LiqTech Ceramics A/S som arbejdsplads

Er du en fagligt dygtig tekniker, og har du lyst til at bruge din erfaring og dine kompetencer hos en virksomhed, der hver dag arbejder aktivt på at nedbringe negativ miljøpåvirkning? Så har vi måske stillingen til dig hos vores PTA-team i Ballerup!

PTA-teamet understøtter drift, vedligehold og optimering af vores fabriksudstyr – såvel vores nuværende udstyr som fremtidigt – i forbindelse med at vi konstant har fokus på modernisering og udvidelse af vores produktionskapacitet.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Sikre driften af produktionsanlæg
 • Udføre planlagt og uplanlagt vedligehold af anlæg
 • Foretage fejlfinding på mekaniske og elektriske komponenter
LiqTech Ceramics A/S
FOGH NISSEN Management Produktionsingeniør, maskinmester, tekniker eller tilsvarende

FOGH NISSEN Management søger for NGI A/S i Nørresundby

Elektroteknisk indsigt - vækst og udvikling - særdeles sund økonomi – ambitioner og muligheder - Nørresundby

Alt er klar til at sætte i gang. Produkterne og produktionen er på plads. Behovet er der, og kunderne ligeså. Sælgerne sidder klar til at sælge. Der mangler bare et solidt teknisk bagland, der kan supportere såvel sælgere som kunder, så løsningerne konfigureres rigtigt.

Der skal derfor opbygges en afdeling med stærke tekniske kompetencer inden for produktionssystemer til fødevareindustrien – systemer bestående af transportbånd, tromlemotorer og styringssystemer.

Du vil blive en af de første ansatte i afdelingen, og derfor får du stor indflydelse på, hvordan det skal gøres.

Du får reference til salgsdirektøren i NGI, og du vil få tæt dialog med både salg og produktion i såvel Danmark som i Tyskland.

Scandimatic ApS Maskiningeniør/partner

Scandimatic ApS, Herning

Vi søger en ingeniør/maskinkonstruktør/partner til videreudvikling af vores virksomhed. Vi beskæftiger os med robotløsninger med fokus på automatiseret slibning.

Vi har de sidste år arbejdet på en unik maskine til slibning af specifikke metalemner i rustfrit stål. Dens grundlæggende principper er patenteret, og vi har nu en prototype klar. Denne skal optimeres og modnes på forskellige felter rettet mod serieproduktion.

Vi er på jagt efter ikke blot en faglig dygtig ingeniør/partner, men også en person med ambitioner om at skabe og udvikle en teknologivirksomhed i Danmark.

Esbjerg Kommune
Sagsbehandler til Sociale Ydelser

Esbjerg Kommune

Sociale Ydelser søger en dygtig medarbejder til behandling af ansøgninger om enkeltydelser og indskudslån.

Dine opgaver bliver

 • Sagsbehandling efter Aktivloven og Boligstøtteloven
 • Yde rådgivning og vejledning primært i forhold til de ansøgninger, du behandler
 • Der er tale om administrative opgaver og telefonisk borgerkontakt.

Vi tilbyder

 • Et meningsfyldt arbejde, hvor du jf. gældende lovgivning får mulighed for at yde økonomisk støtte til udsatte borgere
 • Et godt arbejdsmiljø, der til tider er hektisk
 • Mulighed for hjemmearbejde 2 dage i ugen
 • En arbejdsplads hvor vi sikrer, at du får oplæring og støtte til opgaverne
ASA-LIFT A/S Technical documentation specialist

ASA-LIFT A/S, Sorø

ASA-LIFT A/S is looking for an experienced technical writer / documentation specialist with an excellent command of Danish and English to join our documentation team.

As our new colleague you will apply your skills to produce and maintain high-quality technical documentation for our customers all over the world.

Your task

 • Produce clear and concise technical documentation that is appropriate for its intended audience.
 • Maintain documentation and ensure it is updated with instructions, graphics, lists of spare parts, etc.
 • Provide proof-reading of technical and commercial documentation.
ENABL A/S
Lead Engineer, Production Equipment Engineering or Site Equipment

ENABL A/S, Hedensted

Do you want to – and have the talent to – lead development of technical solutions in production, transport, installation, and test equipment within the Wind industry? Are you able to translate customer´s need into robust design in close cooperation with other areas of expertise within ENABL A/S? Do you want to work in a professionally strong work environment, where we value both humor and informality?

As Lead Engineer in ENABL you can become part of the Production and Test Equipment Engineering Department or the deparment for Site Equipment, in which you can lead the development of future equipment for among others production, testing, transportation and installationof wind turbine components. We work with the design, development, and calculation of equipment for towers, monopiles, hubs, generators, blades, and nacelles.

ENABL A/S
Fredensborg Kommune
GENOPSLAG – Rådgivere søges til det specialiserede Voksenområde

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Så er der godt nyt til dig der ikke fik søgt tidligere. Vi mangler de to sidste rådgivere så vores nye Center for Psykiatri og Handicap er fuldt bemandet. Søger du faglige udfordringer, medindflydelse og de bedste kollegaer skal du søge en af vores ledige stillinger i Voksenteamet. Vi har 1 fast stilling og 1 barselsvikariat.

Voksenteamet i Fredensborg Kommune er fra 1. oktober 2022 organisatorisk tilknyttet vores nyoprettede Center for Psykiatri og Handicap. Vi arbejder for at styrke og samordne indsatsen for kommunens mest udsatte borgere gennem en løsningsfokuseret tilgang.

Du bliver en del af et godt team, hvor der er stort fagligt engagement og der er godt gang i en spændende udvikling af teamets opgaveløsninger, hvor vi blandt andet målrettet arbejder med at optimere sagsgange, IT-understøttelsen af VUM og fagligheden i teamet.

Lokaltog A/S
Mekaniker til togvedligehold, Hillerød

Lokaltog A/S

Til vores værksted i Hillerød søger vi en mekaniker.

Opgaverne omfatter reparationer, serviceeftersyn og fejlsøgning på Lokaltogs tog og andet rullende materiel. Du vil løbende blive oplært og uddannet. Du vil arbejde indendørs på værksted, primært i dagtimerne på hverdage, og du vil blive en del af et velfungerende og samarbejdende team.

Se video om Lokaltog A/S som arbejdsplads

Som en del af jobbet, skal man uddannes til "køremand". Dvs. at man bliver uddannet til at rangere tog ud og ind af værkstedet mv. Adgang til denne køremandsuddannelse er, at man består en kognitiv test. Denne test skal bestås allerede i rekrutteringsprocessen.

Lokaltog A/S
Jobindex
Har du en el-teknisk baggrund?

Jobindex søger for HNC Group A/S i Vemmelev

Vil du:

 • bygge både enkle og udfordrende eltavler sammen med dygtige kolleger, der står klar til at hjælpe dig godt i gang?
 • være med til at levere markedets største produktsortiment til opbygning af automationsløsninger til industrien?
 • arbejde på et socialt værksted samt have alle fordelene ved at være en del af en mindre virksomhed med et succesfuldt børsnoteret svensk selskab i ryggen?

”Det er et rigtig fedt job, som jeg kun kan anbefale. Du opnår solid viden om eltavler, og du får en rigtig hyggelig dag sammen med tekniske kolleger,” fortæller din nye kollega Claus Jensen, som har en el-teknisk baggrund.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en el-teknisk baggrund som elektriker, automatiktekniker, radiomekaniker, finmekaniker, elektrotekniker eller lignende – men det vigtigste er, at du har praktisk erfaring med el-tekniske opgaver.

Interesseret?

Jobindex
Jobindex A/S
Eksterne salgsingeniører til teknisk salg af sensorer og procesinstrumenter

Jobindex A/S søger for ifm electronic a/s i Aarhus og Brøndby

Har du fagligheden til at sætte dig ind i kunders problemstillinger og rådgive dem professionelt via kundebesøg, telefon, mail og chat? Og kan du se fordelene ved at arbejde i den 5. største sensorvirksomhed i verden?

”Her bliver du ikke betragtet som sælger, men som en vigtig rådgiver for vores kunder, hvor du er med til at tage beslutninger helt fra opstartsfasen,” siger Niclas Krushave, salgsingeniør Large Accounts.

Interesseret? Læs mere her.

Jobindex A/S
Jobindex
Teknisk support-ansvarlig

Jobindex søger for Reno A/S i Egå

 • Kan du se dig selv i en varieret hverdag med både enkle og komplekse tekniske problemstillinger?
 • Vil du fungere som vores go-to person og tekniske fyrtårn?
 • Og er du nysgerrig efter, hvordan teknologier og kompressorer virker på et detaljeret niveau?

Spil en teknisk nøglerolle – både internt og eksternt
Som vores nye kollega kan du se frem til en vigtig rolle, hvor du fungerer som teknisk fyrtårn for interne og eksterne aktører, inklusive leverandører, kolleger og et bredt kundesegment.

Du bliver en del af vores Backoffice-team med 7 kolleger. Her kan du se frem til at træde ind i et team, hvor vi altid hjælper hinanden og har en positiv og åben tilgang til at løse problemer.

Teknisk kollega med gode kommunikationsevner
Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund med et par års erfaring eller mere. Måske er du teknisk supporter, teknisk indkøber, ingeniør eller noget helt fjerde.

Er du interesseret?

Jobindex
MME Nordic A/S
Quality Assurance Specialist

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du med på en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech virksomhed med et globalt udsyn og fokus på at levere medico-udstyr i verdensklasse? Vi søger lige nu en Quality Assurance Specialist.

Som Quality Assurance Specialist skal du bidrage med udvikling og vedligeholdelse af vores ISO9001 kvalitetsstyringssystem og kvalificering af vores mange maskiner. Opgaverne til kvalificering af maskiner udspringer primært af kundens kravspecifikation.

Opgaverne løses i tæt samspil med den øvrige organisation, og du trives med at veksle mellem større projekter og de mere lavpraktiske ad hoc-opgaver.

MME Nordic A/S
MME Nordic A/S
Automation Software Engineer

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du være en del af en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech virksomhed med fokus på kvalitet og udvikling? Vi søger lige nu en Automation Software Engineer.

Vi har masser af opgaver foran os sammen med nuværende og nye, internationale kunder, og derfor søger vi nu en Automation Software Engineer med erfaring indenfor programmering af PLC, HMI/SCADA. Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed og teknologisk udvikling går op i en højere enhed.

Dine primære arbejdsområder bliver:

 • At udvikle unikke automationsløsninger i samarbejde med kunderne
 • At programmere PLC, HMI/SCADA, Robot og Vision
 • At udarbejde specifikationer og teknisk dokumentation
 • At deltage i indkøring og test i både Danmark og udlandet
 • At være med til at udvikle MME Nordic Standard
MME Nordic A/S
MME Nordic A/S
Project Manager

MME Nordic A/S, Thisted

Vil du være en del af en vækstrejse i en nordvestjysk med-tech-virksomhed med globalt udsyn?

Vi har masser af opgaver foran os sammen med nuværende og nye, internationale kunder, og derfor søger vi nu en projektleder med kommerciel erfaring inden for maskinløsninger. Du bliver en del af et ungt og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed og teknologisk udvikling går op i en højere enhed. Som kommerciel projektleder får du en enestående mulighed for at spille en aktiv rolle i at vækste vores forretning ved at blive bindeleddet mellem vores kunder og MME Nordics interne afdelinger.

I samarbejde med Mechanical Lead i projektet bliver det din opgave at koordinere MME’s dybe tekniske kompetencer med kundernes forventninger og derigennem projektere de rigtige tekniske og konkurrencedygtige løsninger. Du behøver ikke være et teknisk unikum, men blot have en teknisk forståelse og være i stand til at styre en teknisk dialog med kunderne.

MME Nordic A/S
AB Inventech A/S
Er du vores nye Software Team Lead?

AB Inventech A/S, Ikast

Ønsker du et spændende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et inspirerende miljø hos en af Danmarks førende automationsvirksomheder, der er leverandør til den grønne omstilling?

Med reference til vores R&D Manager varetager du Team Lead-rollen i afdelingen. Arbejdsopgaverne omfatter blandt andet:

 • Sikring af den daglige drift
 • Understøttelse af trivslen og den faglige udvikling af softwareafdelingen
 • Fokus på at skabe optimering og konstante forbedringer

Vi forventer blandt andet, at du er uddannet automationsteknolog, maskinmester, softwareingeniør eller lignende, og at du har ledelseserfaring – gerne fra en lignende stilling.

AB Inventech A/S
Gem
LubriQ A/S MONTØR SØGES

LubriQ A/S

Da vi har behov for at udvide vores montørstab, søger vi en pligtopfyldende, selvstændig person, som besidder stor kvalitetssans og brænder for at levere et godt stykke arbejde.

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du møder mange flinke mennesker og laver forskellige opgaver. Dit virkeområde vil være hele Danmark. Nogle rejsedage må derfor påregnes. Vi har en flad organisation med frihed under ansvar, og ingen er for fine til at hjælpe hinanden.

Du vil efter endt oplæring få egen servicebil, og din dagligdag vil derefter primært være alene ude hos kunderne landet over. Det er en nødvendighed at være afklaret med, at jobbet kræver en vis fleksibilitet i begge ender af dagen.

Gustaf Fagerberg A/S Produktspecialist, instrumentering

Gustaf Fagerberg A/S, Brøndby

Hos Fagerberg skaber vi innovative og bæredygtige løsninger, som optimerer vores kunders drift. Derfor søger vi lige nu en produktspecialist inden for instrumentering til vores tekniske team.

Som en af de produktkyndige ankermænd på kontoret i Brøndby løser du en bred vifte af opgaver - bl.a. teknisk rådgivning, udarbejdelse af tilbud, ordrebehandling, marketing- og salgsmaterialer m.v. Sammen med teamet har du ansvaret for at forløse et stort markedspotentiale og herunder bidrage til, at salget udvikler sig som forventet.

Dit ansvarsområde vil primært være elektriske og mekaniske produkter fra den førende tyske producent ”KROHNE”, herunder bl.a. flow-, tryk- og temperaturmålere. Du vil derfor få en spændende hverdag, hvor teknik, salg og kundekontakt vil præge dine arbejdsopgaver:

LOGSTOR Denmark Holding ApS
Teknisk designer

LOGSTOR Denmark Holding ApS, Løgstør eller Fredericia

Er du skarp til at lave systemtegninger i AutoCad 2D, og er du vant til at navigere i et komplekst produktsortiment? - Så kan det være, at du er vores nye tekniske designer.

Vi spiller alle en vigtig rolle i forhold til at reducere vores samlede energiforbrug og udvikle et energisamfund, som bekæmper CO2-emissioner via energieffektivitet og bæredygtige energiløsninger. Kingspan LOGSTOR står i front og tager ansvar for denne udvikling, og derfor har vi travlt med vores ambitiøse vækstplaner med en stærk investeringsstrategi.

Som teknisk designer bliver du en del af en vores tilbudsteam bestående af 7 dygtige kolleger. Teamet er en del af en større, tværfaglig og kompetent Customer Service afdeling i henholdsvis Løgstør og Fredericia. Teamet varetager ud over det danske marked, lande som Storbritannien, Norge, Island, Grønland og Færøerne.

LOGSTOR Denmark Holding ApS
Region Hovedstaden
Vagtplanlægger til Akutberedskabets Ambulancetjeneste

Region Hovedstaden, Ballerup

Akutberedskabet forbereder egen drift af ambulancetjeneste med opstart 1. februar 2023. Vi søger derfor to vagtplanlæggere som kan indgå i vores team af vagtplanlæggere.

Ud over planlægning af ambulancedrift, vil den eksisterende planlægning af akutlægebiler, præhospitale visitatorer, psykiatrisk udrykningstjeneste, Sociolance og sundhedsfaglige visitatorer også indgå i opgaveporteføljen som vagtplanlægger.

Du får til opgave at understøtte ambulancedriften med en fleksibel og løsningsorienteret tilgang til ambulancepersonalets vagtplanlægning. Driften er døgndækkende og er sammensat af en blanding af faste vagtrul og fleksibel planlægning med varierende mødetider og -længde samt forskellige funktioner.

Region Hovedstaden
Aller Aqua Produktionschef

Aller Aqua, Christiansfeld

Vi står foran et generationsskifte og derfor søger vi en produktionschef som, efter grundig oplæring, skal overtage ansvaret for vores danske fabrik i Christiansfeld. Som produktionschef har ansvaret for driften på flere skift – det er derfor et krav, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid og at du bor inden for 30 minutters rejsetid til Christiansfeld. Rollen som Produktionschef er en vigtig nøgleposition, som i det daglige har mange kontaktflader til både interne og eksterne interessenter.

OPGAVERNE ER BL.A.

 • Sikre, at sikkerhed og kvalitet prioriteres højt i dagligdagen
 • Ledelse af medarbejdere i produktionen – herunder planlægning og disponering af ressourcer.
 • Koordinering med planlægningsafdeling og gennemførsel af planen.
 • Planlægning og gennemførsel af vedligehold på maskiner og bygninger

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV