823 job matcher din søgning 823 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

Idealcombi A/S Elektriker til vedligeholdsafdeling

Idealcombi A/S, Hurup Thy

Er det naturligt for dig at tage ansvar for både den tekniske og procesmæssige funktion af fabrikkens udstyr? Er du typen, der altid vil sikre den rigtige fremadrettet løsning? Så er du lige præcis den elektriker/automatiktekniker, som vi står og mangler!

Vi søger en erfaren og alsidig elektriker/automatiktekniker på fuld tid til vores daghold til vores engagerede team i vedligeholdelsesafdelingen hos Idealcombi i Thy.

Vores afdeling består af cirka 20 engagerede kolleger med en bred faglig baggrund inden for smede-, elektriker-, og automatik. Arbejdsopgaverne er primært baseret på fejlfinding på eksisterende maskinanlægget i samarbejde med en mekanisk teknikker-, serviceopgaver, samt mindre programmeringsopgaver på maskinernes plc’er på vores moderne fabrik.

Gem
Nexel A/S
Elektriker til nybygning af hovedstationsanlæg

Nexel A/S

Vil du have et job i en bundsolid virksomhed med gode muligheder for at videreudvikle dig inden for elforsyning?

"Du kommer til at arbejde med spændende projekter i en fleksibel hverdag – og så får du selvfølgelig nogle fantastiske kolleger, som altid har din ryg,” siger Alex Valeur Nielsen, afdelingsleder i Stations- og Linjedrift.

Opgaverne vil være på Sjælland og øerne, med udgangspunkt i din bopæl.

Nexel A/S
Hans Jensen Lubricators A/S
Rejsemontør

Hans Jensen Lubricators A/S, Hadsund

Dømmer du om hele verden som din arbejdsplads? Har du stor teknisk indsigt og forståelse – og brænder du for det maritime, hvor håndværksmæssige kvaliteter er i højsæde? Så er du måske vores nye rejsemontør!

Som rejsemontør indgår du i teamet af specialister, som monterer og servicerer vores cylinder smøreanlæg på skibe over hele verden. Du bliver en del af Aftersales afdelingen, men vil starte i Produktionen på vores fabrik i Hadsund, hvor du vil modtage et internt læringsforløb af vores produkter, både teoretisk og praktisk. Herefter vil du blive sendt ud til montageopgaver på skibe rundt om i verden.

Hans Jensen Lubricators A/S
Strøm Hansen A/S Elektriker

Strøm Hansen A/S, Århus

Strøm Hansen er en velfunderet virksomhed med 4 afdelinger fordelt i landet, hvorfra vi servicerer vores kunder. Vores arbejdsområder spænder bredt fra el-installationer, automation, industri, brandalarm, adgangskontrol, video-overvågning og videre til airport installationer i norden.

Du er en selvstændig person, som har fokus på opgaven for både kunder og kolleger. Du trives med at planlægge din egen hverdag, både så dine opgaver løses mest hensigtsmæssigt, så dit arbejde og din fritid går op i en højere enhed. Og så har du lyst til at blive en del af et team, hvor humøret er højt og omgangstonen uhøjtidelig.

Strøm Hansen A/S Spjæld - servicemontør

Strøm Hansen A/S, Århus

Strøm Hansen er en velfunderet virksomhed med 4 afdelinger fordelt i landet, hvorfra vi servicerer vores kunder. Vores arbejdsområder spænder bredt fra el-installationer, automation, industri, brandalarm, adgangskontrol, video-overvågning og videre til airport installationer i norden.

Du er en selvstændig person, som har fokus på opgaven for både kunder og kolleger. Du trives med at planlægge din egen hverdag, både så dine opgaver løses mest hensigtsmæssigt, så dit arbejde og din fritid går op i en højere enhed. Og så har du lyst til at blive en del af et team, hvor humøret er højt og omgangstonen uhøjtidelig.

Jemac Kommunikation ApS Dygtig projektingeniør søges til spændende virksomhed i Herning

Jemac Kommunikation ApS søger for Titech Electric A/S

Du får en spændende hverdag, hvor du får mulighed for at arbejde med spændende projekter, der i nogle tilfælde løber over flere år. Du bliver en del af et team, som går op i faglig stolthed, hvor dine el-tekniske kompetencer bliver udfordret, og hvor der er gode muligheder for at udvikle dig.

Opgaver

 • Projektering af el-tavleanlæg
 • Projektledelse på større projekter
 • Teknisk afklaring og kontakt til kunder

Vi tilbyder et særdeles spændende job, hvor du bliver mødt af en velfungerende team, som glæder sig til at byde dig velkommen.

Fredensborg Kommune
Initiativrig og engageret contract manager med kategoriansvar til fagligt stærkt udbuds- og kontraktstyringsteam

Fredensborg Kommune, Kokkedal

Vil du være med til at sikre langtidsholdbare og effektive kontrakter, der skaber reel værdi for organisationen? Vil du være med til at skabe gevinster til fordel for nye politiske prioriteringer? Har du lyst til at videreudvikle dine forretningsmæssige, analytiske og kontraktstyringsmæssige evner i et dynamisk, inspirerende og ambitiøst miljø?

Som contract manager er din fornemmeste opgave at sikre gode og effektive kontraktstyringsforløb, der skaber mest mulig værdi for din egen kontraktportefølje. Du gennemfører kontraktstyringsforløbene i tæt samarbejde med leverandører, kommunens fagområder og dine teamkollegaer med udgangspunkt i Fredensborg Kommunes anerkendte koncept for kontraktstyring.

Frederikshavn Kommune Administrativ medarbejder til Center for Sundhed og Plejes Sekretariat - barselsvikariat

Frederikshavn Kommune

Sekretariatet i Center for Sundhed og Pleje søger en administrativ medarbejder i en begivenhedsbestemt ansættelse fra d. 1. december 2022 som barselsvikar. Stillingen er på 30 timer om ugen.

Vi tilbyder en allround stilling, hvor der som udgangspunkt er flest opgaver vedr. økonomi, fx fakturabehandling, pensionsindberetning, indtægtskontrol, kasseopgørelser og statistik. Det er derfor vigtigt at du har flair for økonomi, men også kan varetage skriftlige opgaver som fx referater og koordinering af diverse administrative opgaver.

Vi tilbyder:

 • Et udfordrende og spændende job med mange forskellige opgavetyper
 • Et job hvor arbejdsglæde og trivsel vægtes højt, og hvor fleksibilitet og medansvar er en selvfølge
Morsø Kommune Ansvarsfuld borgmester- og direktionssekretær med overblik og ordenssans

Morsø Kommune, Nykøbing Mors

Kunne du tænke dig at arbejde i en helt central nøgleposition for især borgmester, kommunaldirektør, direktion og kommunalbestyrelse på den skønne Limfjordsø Mors? Kan du sikre struktur, holde det store overblik og løse en bred vifte af administrative opgaver?

Hvis du kan svare ja til overstående, så vil du trives som en fisk i vandet som borgmester- og direktionssekretær i Sekretariatet i Morsø Kommune.

Vi løser mange forskellige opgaver for hele kommunen og primært med fokus på at betjene det politiske system og direktionen. Vi arbejder fokuseret, men nyder også at få en god snak og et godt grin.

Det er en fast stilling på 37 timer. Du bliver en vigtig del af en fleksibel arbejdsplads, der bygger på nærhed og fællesskab.

Gem
Jungheinrich Danmark A/S
Vi har travlt og søger servicetekniker til Sjælland

Jungheinrich Danmark A/S

Du motiveres af tekniske udfordringer og af en alsidig hverdag på landevejen. Det kribler i fingrene, når du hører om fejlsøgning og service af komplekse maskiner. Derfor vil dette være det perfekte job for dig.

Du får servicebil til rådighed og kører ud hjemmefra til vores kunder, hvor du skal servicere og reparere deres gaffeltrucks. Det er et job, hvor du sammen med den centrale dispatchere vil planlægge din egen dagligdag. Jobbet er meget alsidigt, og du vil dagligt blive stillet over for både små og store udfordringer, der stiller store krav til dine tekniske evner.

Jungheinrich Danmark A/S
Jobindex
Automationsservicetekniker – gør en forskel for kunder i Jylland og på Fyn

Jobindex søger for Saxe Hansen A/S i Randers

Vil du være med til at sikre vores kunder en stabil og effektiv produktion? Og kunne du tænke dig at få plads i et ungt team, hvor vi flytter grænserne for, hvad der er teknologisk muligt?

”Du bliver en del af en højteknologisk virksomhed, hvor du lærer en masse nyt inden for robotteknik, og hvor du selv er med til at definere dit job,” fortæller service manager Kim Vestergaard.

Nysgerrig? Læs mere her!

Jobindex
Gem
UNICOOL A/S Vil du udfordres fagligt?

UNICOOL A/S, Vejle

Engageret og dygtig køletekniker søges

UniCool søger en engageret og dygtig kollega til servicering af vores kunder i Jylland. Så har du lyst til at arbejde med avancerede og energieffektive køleanlæg til erhvervslivet, hvor du kan udvikle din færdigheder som køletekniker? Så læs videre!

Du vil blive en del af en afdeling med 16 mand der varetager opgaver i hele Danmark og for den rigtige kan der opstå mulighed for opgaver ØstAfrika, hvis det ønskes. Vi har hovedkontor i Bagsværd og en afdeling i Vejle. Du vil blive tilknyttet vores team i Vejle, hvor du vil blive en del af et dynamisk og engageret team på 3 dygtige teknikere og en lærling. Du refererer til vores afdelingsleder i Vejle.

Østjyllands Politi Administrativ medarbejder søges til Servicecenteret

Østjyllands Politi, Aarhus

Hvis du brænder for at rådgive, vejlede og servicere borgere, så de efterlades med et godt indtryk og en god oplevelse, så er det lige dig, vi står og mangler. Østjyllands Politi søger administrativ medarbejder til Servicecenteret. Ansættelsen har en varighed på 1 år.

Servicecenteret er en del af Borgerekspeditionen, som stort set modtager alle Østjyllands Politis telefoniske, skriftlige og personlige henvendelser. Når borgerne ringer 114, svarer vi og hjælper dem videre. God og effektiv service er et absolut nøgleord for os i vores kontakt med borgerne. Vi tilbyder et job med gode kollegaer samt vekslende opgaver og udfordringer i hverdagen.

Dine arbejdsopgaver i Servicecentret består hovedsageligt af at:

 • Rådgive og vejlede borgerne via telefonen
 • Optage telefoniske og skriftlige anmeldelser om strafbare forhold
 • Visitere anmeldelser til videre sagsbehandling/efterforskning
Recruit IT ApS Produktionsassistent søges til højteknologisk vækstvirksomhed

Recruit IT ApS søger for Unisense A/S i Aarhus

Har du lyst til et arbejde i en internationalt orienteret virksomhed, der udvikler og producerer elektrokemiske mikrosensorer til hele verden? Og foretrækker du arbejdsgangene i elektronikproduktionen? Så har vi jobbet til dig.

Dine primære opgaver vil være montage og box build samt produktions- og sluttest-opgaver. Hertil vi du også være ansvarlig for:

 • Test af kredsløb og færdige produkter, herunder elektriske og funktionelle tests
 • Dokumentere og lave tekniske samlevejledninger
 • Gennemføre slutvalidering af færdige produkter, inden de frigives

Vi tilbyder et spændende arbejde i en mindre og flad organisation med stort vækstpotentiale, og en stilling i et godt og inspirerende arbejdsmiljø med høj medarbejdertrivsel.

Marel A/S
Montør med el-kompetencer

Marel A/S, Aarhus

Til en fast stilling på daghold søger vi en kvalitetsbevidst el-teknisk maskinmontør, der med sit gode håndværk sætter en ære i at montere og opbygge maskiner af høj kvalitet.

Du bliver en del af et team på ca. 20 montører, der samler skæremaskiner til fødevareindustrien. Udstyret sælges worldwide til nogle af verdens førende fødevareproducenter. Arbejdsopgaverne vil være i vores produktion, så der er ingen rejseaktivitet i stillingen.

Teamet, du bliver en del af, er kendetegnet ved at være gode til at hjælpe hinanden. De har en høj faglighed og selvom der kan være travlt, er der altid en god og humoristisk stemning. Vi giver dig gerne faglige udfordringer, og vi er klar til at udbygge dine kompetencer i de områder, som du ikke allerede har kendskab til.

Marel A/S
Region Syddanmark
Medicoteknik, Område SHS, søger medicotekniker til laboratorieområdet

Region Syddanmark, Aabenraa

Vil du arbejde med medicoteknik i sygehussektoren i tæt samarbejde med det kliniske personale og dygtige kolleger? Sætter du en ære i at levere god service og have tilfredse kunder og derigennem gøre en forskel for patienterne? Vil du være med i den rivende udvikling af teknologier og nye behandlingsformer? Så er Medicoteknik arbejdspladsen for dig!

Vi søger en ekstra medicotekniker til vores team i Sygehus Sønderjylland (SHS). Dit primære arbejdssted er på Aabenraa Sygehus, men der kan forekomme skiftende arbejdssteder på alle matrikler i område SHS, herunder i Sønderborg, Tønder.

Det er derfor en forudsætning, at du har kørekort (B). I område SHS, vil du indgå i et team med i alt 7 medicoteknikere, 1 lærling, samt 1 områdeleder, hvoraf 3 af teknikerne har primær arbejdsplads i Sønderborg, mens resten har primær arbejdsplads i Aabenraa.

Region Syddanmark
Nature Energy Biogas A/S
Driftsassistent

Nature Energy Biogas A/S, Gråsten

Kan du indgå i driften og optimere produktionen på et topmoderne biogasanlæg? Vil du være med helt fra starten på det nyeste anlæg i en ambitiøs vækstvirksomhed, der bidrager aktivt og massivt til Danmarks grønne omstilling? Og vil du have mulighed for både personlig og faglig udvikling? Så er du måske den driftsassistent, vi søger til Nature Energy Kværs. Du vil referere til driftslederen på anlægget.

Nature Energy A/S

Du kommer til at arbejde med

 • Daglig drift og overvågning af anlægget, bl.a. varmesystem, gylleflow, fyldning af biomasse hoppere
 • Vedligehold og optimering af anlægget til sikring af høj oppetid
 • Reparationer af procesudstyr
Nature Energy Biogas A/S
Skattestyrelsen Medarbejdere til kontrol og sagsbehandling inden for refusion af udbytteskat i Viborg

Skattestyrelsen, Viborg

Vil du være med til at sikre, at indeholdt udbytteskat bliver tilbagebetalt korrekt? Og har du lyst til at være en del af et område med meget stor, politisk bevågenhed? – så er du måske én af vores nye kollegaer i Udbytteskat i Skattestyrelsen.

Vi søger lige nu to dygtige sagsbehandlere til Udbytteområdet. Den ene stilling er en fastansættelse, mens den anden er en tidsbegrænset ansættelse (barselsvikariat) fra start 01. januar 2023 og til ca. ultimo december 2023.

Arbejdet vil hovedsageligt bestå af kontrol og sagsbehandling, der kræver selvstændig håndtering og vurdering. Du vil herudover indgå i dagligt samarbejde med dine kolleger, og der vil være snitflader til den finansielle sektor i Danmark og internationalt.

Skattestyrelsen
Ferskvandscentret Hoteltekniker

Ferskvandscentret, Silkeborg

Ferskvandscentret og AQUA Akvarium & Dyrepark i Silkeborg søger alsidig, systematisk og praktisk anlagt kollega til Teknisk Afdeling.

Med reference til vores tekniske chef skal du løse en række forskelligartede opgaver - både selvstændigt og i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Dine opgaver favner bredt og inkluderer blandt andet:

 • Hotel- og konferencetekniske opgaver (alt fra bordopsætning til AV-opgaver – og generelt at sørge for, at alt det tekniske omkring møder og konferencer mv. fungerer optimalt)
 • IT-opgaver (brugersupport / servicering af erhvervslejere og kollegaer)
 • Vedligehold og brug af tekniske systemer (nøglesystem, medarbejderdata)
Fyns Tavle Teknik ApS Elektriker/tavlemontør til tavleproduktion

Fyns Tavle Teknik ApS, Odense

Fyns Tavle Teknik ApS søger en dygtig og engageret tavlemontør til opbygning og montering af styretavler og automatiktavler m.m.

Fyns Tavle Teknik ApS er en mindre virksomhed i udvikling, beliggende i Odense. Vi producerer alle former for el-tavler fra gruppetavler til store fordelings- og procesanlæg.

Dine arbejdsopgaver som tavlemontør bliver:

 • Opbygning og montage af nye tavleanlæg.
 • Ombygning af eksisterende tavler.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med en flad ledelsesstruktur, hvor der er kort vej til beslutninger og indflydelse.

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV