592 job matcher din søgning 592 job fundet

km fra

Vil du modtage denne slags jobannoncer på mail?

WH-PlanAction Aps Rådgiver til miljøafdeling

WH-PlanAction Aps, Skanderborg

Vi har travlt og søger derfor en ny medarbejder til vores miljøafdeling.

Her vil du indgå i et team, hvor vi udarbejder miljøansøgninger, VVM, lokalplanlægning, tilslutnings- og udledningstilladelser, sikkerhedsdokumentation for risikovirksomheder og lignende miljø- og planlægningsrelaterede opgaver. Projekterne vil primært være koncentreret om biogasbranchen, agroindustrien og dertilhørende energi- og miljøprojekter.

Vi tilbyder spændende opgaver med faglige udfordringer i en virksomhed med en stærk markedsposition og konkurrenceevne samt ambitioner om markant vækst.

Gem
H2 Energy Esbjerg ApS Project Controls Manager

H2 Energy Esbjerg ApS

You will become part of the project team set for delivering the 1 GW project in Esbjerg – taking the project through its next major phases of Engineering, Construction and Commissioning.

You will be responsible for the full aspect of project controlling, including implementing tools and workflows to control the project progress and financial management throughout all project phases. In this role, you will be working closely with the whole project team to secure a successful project delivery. You will be working in our office in Esbjerg, Denmark.

Specifically, your areas of responsibility will be:

 • Responsible for cost management, scheduling, project resources, progress reporting, forecasting and risk management
 • Compiling and/or reviewing capital and operational cost estimates
 • Ensuring projects are correctly setup in terms of control plans and baselines
Høje-Taastrup Kommune Sagsbehandler til jobafklaring og ressourceforløb

Høje-Taastrup Kommune

Vores gode kollega går pension, og vi søger derfor en ny kollega - vil du med om bord?

Her får du jobbet, hvor du arbejder for at fastholde borgere på arbejdsmarkedet med afsæt i borgerens egne ressourcer og potentiale? Du bliver en del af en fantastisk arbejdsplads, og du får de fedeste kolleger.

Du ansættes som koordinerende sagsbehandler i Høje-Taastrup Kommune og bliver en del af vores veludviklede tværkommunale samarbejde, som gør det let at handle og giver dig tætte samarbejdspartnere til gavn for din sagsbehandling.

Dine opgavefelter består bl.a. i, at du koordinerer indsatser med arbejdsgivere og andre samarbejdspartnere. Du indhenter og anvender dokumentation til brug for socialfaglige vurderinger. Du udarbejder rehabiliteringsplaner, følger op og deltage i møder i rehabiliteringsteamet.

Herlev Privatskole Skolesekretær

Herlev Privatskole

Herlev Privatskole søger snarest muligt en dygtig, struktureret, imødekommende og favnende skolesekretær til fastansættelse i 26 timer fordelt på fire dage ugentligt. Som skolens sekretær har du en bred vifte af opgaver, og du vil være en central person, som har stor betydning for alle, der har deres gang på skolen.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med skolens ledelse og øvrige administration. Vi er en skole med 240 elever og 30 ansatte, og vi værdsætter de nære relationer på tværs af alle faggrupper, elever og forældre.

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Blæksprutte
 • Telefonpasning
 • Ventelisteadministration
Ikast-Brande Kommune
Administrativ medarbejder til Fællessekretariatet – Børne- og Undervisningsområdet

Ikast-Brande Kommune, Nørre Snede

Sarah skal på barsel, og derfor søger vi en vikar. Ingen kender jo Sarahs job bedre end Sarah, så derfor har vi bedt hende beskrive jobbet:

”Det er simpelthen verdens bedste arbejdsplads. Vi har en let og uformel tone, både med hinanden og med chefen. Der er altid travlt, og det er bare fedt. Du skal være klar til udfordringer, som når uventede opgaver og chefens sjove ideer skal løses samtidig med alt det daglige. Men du kan altid få hjælp og sparring fra kolleger eller chef, og de uventede opgaver gør bare dagen mere spændende."

Fællessekretariatets opgave er at understøtte Dagtilbud, Skoler, Familierådgivningen, Sundhedsplejen, PPR m.v. i deres daglige arbejde, ligesom vi skal sikre, at de kommunale fælles opgaver bliver løst på en god måde. Vi har også fokus på borgersamarbejde og er åbne og imødekommende i samarbejdet med borgerne.

Esbjerg Kommune
Kompetent administrativ sagsbehandler til Fritid

Esbjerg Kommune

Vi søger snarest muligt en stærk administrativ sagsbehandler, som er generalist, kommunikativt stærk og har lyst til at arbejde med fritidsområdet, hvor det faglige fællesskab omkring administration af foreningsområdet vil blive det primære arbejdsområde.

Du skal kunne lide dialogen med foreningerne, da servicering af foreningerne ud fra et politisk vedtaget serviceniveau er i fokus.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Konsulentfunktion overfor foreningerne om godkendelse af vedtægter for nye foreninger, tilskudsmuligheder m.m.
 • Administration af tilskudsordninger og puljer
 • Kontaktperson for de selvejende fritids- og idrætscentre, herunder også sagsbehandling af specifikke ansøgninger og opfølgninger
mobako P/S
Projektleder

mobako P/S søger for Entreprenør Benny Petersen A/S i Jerslev Sjælland

Benny Petersen A/S søger en relationsskabende og erfaren projektleder.

Drives du af at levere gode resultater? Er du kendt for at gå den ekstra mil og er du vellidt blandt dine samarbejdspartnere i anlægsbranchen? Så er det lige netop dig, vi søger!

Blandt hovedopgaverner er:

 • At etablere tidsplaner for projektet og sikre at planen bliver fulgt til dørs.
 • Ansvar for projektets økonomi med løbende kalkulationer og afrapporteringer.
 • Tæt kontakt til bygherre, underentrepenører og formanden på pladsen, således at du er det naturlige bindelid.
 • Myndighedesbehandling og anskaffelse af nødvendige aftaler og godkendelser.
mobako P/S
Miljøministeriets departement
Fuldmægtige/konsulenter søges til arbejdet med skovområdet

Miljøministeriets departement, København

Er du forstkandidat eller har anden naturfaglig baggrund og trives du i et fagligt stærk miljø? Så er det måske dig, der er vores nye kollega i kontoret for Vild Natur og Biodiversitet i Miljøministeriets departement.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være ministerbetjening, herunder at udarbejde beslutningsoplæg og kvalitetssikring af bidrag fra styrelser og andre ministerier, udspil, mødemateriale m.m. Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med dine kolleger i departementet, Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen og andre statslige myndigheder, EU samt en bred vifte af interessenter. Der kan forekomme rejseaktivitet, særligt ifm EU-regulering.

Miljøministeriets departement
Banedanmark
Geografisk fagspecialist

Banedanmark, København

Har du et fantastisk overblik, og vil du arbejde i et dygtigt team på højt fagligt niveau?

Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Du bliver en del af afdelingen i Signal systemer-Drift, hvor vi har ansvaret for at varetage tilstanden på vores Equipment samt tilsyn på udførte arbejdsopgaver i infrastrukturen gennem tilstandsinspektioner og vurderinger. Derudover vil du være ansvarlig for, at diverse organisatoriske processer bliver overholdt i henhold til trafikstyrelsens retningslinjer.

Vi søger en geografisk fagspecialist til S-banen, der kommer til at arbejde ud fra vores kontor i Carsten Niebuhrs gade 43 i København. Du får muligheden for at være en del af et fagligt stærkt team med et godt fællesskab på tværs af landets regionale grænser. Det er en stilling, hvor du bliver meget selvkørende og ligeledes får selvstændigt ansvar for en bred vifte af opgaver og ansvarsområder. Du skal derfor trives med at arbejde selvstændigt og tage beslutninger på egen hånd.

Banedanmark
Banedanmark
Management supporter med flair for teknik og IT

Banedanmark, København

Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et supportteam med mangeartede opgaver? Se video om Banedanmark som arbejdsplads

Vil du være med til at understøtte Banedanmarks ledere i Signalsystemer? Har du lyst til at hjælpe andre? Som management supporter i vores interne support team vil du komme til at udføre mange af de administrative opgaver, som er vigtige for at få den daglige drift til at køre effektivt.

Du får et bredt kendskab til vores administrative IT-systemer, og jobbet byder på en alsidig hverdag, hvor du løser en lang række forskellige administrative opgaver. Dette indebærer blandt andet sagsbehandling i SAP, dokumenthåndtering, SharePoint superbrugerarbejde, forberedelse ved modtagelse af nye kollegaer samt rejsestyring, tidsadministration og udarbejdelse af blanketter og kreditudlæg. Du vil være en fast støtte til områdedirektøren, linjeledelsen, projektledere og fagledere.

Banedanmark
Akademikernes A-kasse
Spændende job med fokus på at servicere vores a-kasse-medlemmer

Akademikernes A-kasse, København

Har du lyst til at arbejde i Danmarks største a-kasse, hvor vi gør alt for at yde den bedste service og vejledning til vores medlemmer, så de kan komme stærkt videre?

Du vil arbejde i vores Medlemscenter, som er en nystartet afdeling, hvor vi rådgiver vores medlemmer om deres medlemskab, arbejdsløshedsforsikring, efterløn, vores mange medlemstilbud etc. Vi rådgiver og vejleder vores medlemmer, så de kan træffe de bedst mulige valg og føle sig trygge.

Dine vigtigste opgaver som forsikringskonsulent vil således være selvstændig sagsbehandling, telefonbetjening og chat inden for a-kassens regler. Dette indebærer bl.a., at du skal besvare konkrete og generelle medlemsforespørgsler på telefonen, løse opgaver i vores elektroniske medlemssystem, chatte med vores medlemmer samt deltage i ad hoc opgaver efter behov.

Akademikernes A-kasse
Energistyrelsen
Stærk analytiker til arbejdet med klimaregnskaber og klimaaftryk

Energistyrelsen, København

Er du stærk på metoder til at beregne klimaaftryk og har indsigt i virksomheders arbejde med at reducere drivhusgasudledninger? Har du interesse i den grønne omstilling? Vi du være med til at beregne Danmarks fremtidige klimapåvirkning i verden? Så er det her stillingen for dig.

Se video om Energistyrelsen som arbejdsplads

Som ny medarbejder i Center for systemanalyse vil du få mulighed for:

 • at være et bærende element ift. at udvikle metoder, modeller og analyser af klimaaftrykket fra produkter, organisationer og virksomheder.
 • at rådgive virksomheder, organisationer og andre styrelser og ministerier om opgørelser af klimaaftryk
 • at producere afgørende viden ift. at sikre reduktion af drivhusgasudledninger knyttet til forbrug
Energistyrelsen
UBSBOLIG A/S
Projektleder/konstruktør

UBSBOLIG A/S, København

UBSBOLIG A/S (UBS) søger snarest en projektleder til vores driftsafdeling. Vi forestiller os, at du er bygningskonstruktør og har kendskab til ejendomme.

I UBS arbejder folk i alle aldre med mange forskellige baggrunde. Vi værdsætter samtale, samvær og ordentlighed. Vi har stor respekt for hinanden og ikke mindst for vore kunder. Vi har en travl hverdag, men humøret er næsten altid højt.

I vores driftsafdeling er der 3 ansatte. En der tager sig af nogle specifikke kunder, en der har personaleansvar for de ansatte på ejendommene og går markvandringer, og så dig, der får ansvaret for vores byggesager – hele processen fra en renovering/byggesag starter op og til den – på et tidspunkt er færdig/afleveres. Vi ser også gerne, at du kan gå en markvandring og lave og forstå langtidsvedligeholdelsesbudgetter.

UBSBOLIG A/S
DSV
Carbon Reporting Specialist - Decarbonizing logistics by enabling data driven decisions

DSV, Hedehusene

Do you want to be part of our green transformation of the industry, by helping tackling climate change and enabling data driven decisions?

Then join DSV Group in a specialist role and be the link between stakeholders and work with complex reporting, CO2 frameworks and legislation in one of the world largest logistics companies.

You will work with frontrunners in the transport ESG world and be part of a global team culture with future growth opportunities in an industry that has a significant impact on the global supply chain.

DSV
MT Højgaard A/S
Landmåler – Risskov

MT Højgaard A/S

Kan du lide at have vekselvirkning i din hverdag? F.eks. at være ude og rådgive blandt kolleger på projekter og så på andre tidspunkter at have tiden og roen til at sidde på kontoret og udarbejde materiale, der skal bruges til at bygge nogle af Danmarks p.t. mest spændende projekter?

I så fald søger vi netop nu en landmåler til vores Jord og Ledninger-afdeling. Du kommer til at dække det meste af Vestdanmark men vil have din primære gang på vores kontor i Risskov ved Aarhus.

I dagligdagen vil du skulle rådgive og sparre med dine kolleger i Anlægs-sektionen i MT Højgaard Danmark. En stor del af dine kolleger er vant til at kunne løfte opgaven selv, men du skal være deres backup og være parat til at hjælpe, når en løsning skal findes i løbet af kort tid. Du vil primært komme til at koordinere med formænd og projektledere på byggepladserne, og det er vigtigt, at du trives med at sparre om at finde de bedste løsninger.

Copenhagen Business School
CBS HR & Legal søger afdelingssekretær

Copenhagen Business School, Frederiksberg

Har du overblikket, motiveres af at sætte ting i system samt af at hjælpe og støtte kollegaer? Så er stillingen som afdelingssekretær i CBS HR & Legal måske noget for dig.

CBS HR & Legal er nyligt fusioneret, og vi har i den forbindelse fået behov for en kollega, der kan understøtte chefen for HR & Legal samt ledelsesteamet, og i den tid der måtte være tilovers tillige varetage lettere sagsbehandling.

Dine nye kolleger er vant til at arbejde selvstændigt med stort fokus på samarbejde og videndeling. Miljøet bærer præg af stor faglig diskussionslyst, engagement, åbenhed, uformel tone og godt humør. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed, og hvor vi værdsætter det gode samarbejde og kollegaskab.

E. Klink A/S
Ventilations-entrepriseleder

E. Klink A/S, Taastrup

Da E. Klink igen udvider serviceafdelingen, søger vi en dygtig og kompetent entrepriseleder, som har solid erfaring med komplekse ventilationssystemer – og gerne inden for pharma og laboratorier med renrum og stinkskabe mv.

Du vil indgå i vores entrepriselederteam i Taastrup, og du vil komme til at tage ansvar for mindre og større ventilationsopgaver.

Der stilles store krav til styring af egne montører, leverandører og arbejdsopgaver samt en god indsigt i økonomistyring.

Du skal arbejde tæt sammen med de øvrige entrepriseledere og servicekoordinatorer i afdelingen, eksterne samarbejdspartnere og kunder. Det er derfor vigtigt, at du har gode samarbejdsevner med personer på alle niveauer. Som entrepriseleder vil du ligeledes få ansvaret for en række udvalgte kernekunder samt fastholde og udbygge disse relationer.

E. Klink A/S
BRANDGRUPPEN ApS
Ingeniør eller konstruktør til en stærk faglig brandgruppe, hvor medarbejdertrivsel, sparring og faglig udvikling er i højsædet

BRANDGRUPPEN ApS, Taastrup

Som brandrådgiver ved BRANDGRUPPEN vil du få en alsidig hverdag med en bred grænseflade.

Vi tror på frihed under ansvar og mener, at vi som arbejdsplads løbende kan tilbyde opgaver, hvor du selv har mulighed for at opnå en viden inden for dine interesseområder.

Du vil alene eller i samarbejde med vores certificerede brandrådgiver fra start få ansvaret for egne projekter, da vi tror på, at den gode relation og rådgivning gennem kundekontakt giver de bedste resultater af høj faglig kvalitet.

BRANDGRUPPEN ApS
Gmb Motorsport ApS Teknisk tegner/bygningskonstruktør med Revit-kompetencer til GMB Produktion

Gmb Motorsport ApS, Fårvang

Hos GMB Produktion søger vi en teknisk tegner, der skal være med til at tegne og udvikle badekabiner, elementer til træhusbyggeri og skure til lejeboliger.

Du vil som udgangspunkt have fast arbejdsplads på vores kontor, men du vil komme til at indgå i tæt samarbejde med vores produktion, da produktionen er placeret i umiddelbar forbindelse med administrationen.

Du får derfor mulighed for at følge produktet hele vejen fra tegnebrættet til færdigt byggeri.

Din hverdag kommer hovedsageligt til at bestå af:

 • Optegning af badekabiner samt skure til egenproduktion
 • Udvikling af nye byggemetoder og bygningsdele
 • Optimering af løsninger fra tegning til færdigt produkt
Jemac Kommunikation ApS Dygtig projektleder søges

Jemac Kommunikation ApS søger for Assens Forsyning A/S

Vores kunde, Assens Forsyning A/S, som er en moderne forsyningsvirksomhed, søger hermed en dygtig og ansvarsbevidst projektleder.

Du kommer til at arbejde med spændende projekter inden for bl.a. renovering af genbrugspladser, etablering af nedgravede affaldsløsninger i Assens by, og andre større og mindre projekter, som vedrører affald og udrulning af nye affaldsordninger.

Du er et perfekt match til dette job, hvis du har erfaring med tilsvarende opgaver, og hvis du er på udkig efter en mulighed for at udvikle fremtidens affaldssystemer i Assens Kommune.

Opgaver

 • Overtage igangværende projekter
 • Opstart af nye projekter
 • Søge miljøgodkendelser

Har du et Jobindex CV?

Jobindex matcher CV'er med virksomhedernes ledige stilinger.

Opret CV